סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 11:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ג' יוני 07, 2022 6:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שאם הגישה שאוהדי ירושלים מביעים פה לגבי בריימו גם חלחלה להנהלה, אז צריכים להיות הרבה אנשים מאושרים בליגת העל.
לא שבריימו שחקן רע, הוא שחקן טוב, אבל הוא שחקן טוב ברמת הליגה. בכיף יכול לשחק בהפועל חולון, וגם לא סנסציה גדולה אם הוא יגיע לנס ציונה. אם זה השחקן הראשון שצריך להשאיר במערכת של ירושלים, אז השאיפות לא משהו.

הדוגמא של הפועל תל אביב העונה כמשהו חיובי די תלושה מהמציאות, כי למרות ההישג היפה של הקבוצה הכי טובה בתל אביב, סה"כ הקבוצה לא השיגה הרבה. חולון לטעמי לא התקדמה כי גיא פניני העונה בקבוצה ואפילו לא ג'ונסון (שאני מרגיש שהוא אוברייטד למרות ההגנה), אלא בגלל ג'ו רגלנד ובגלל אקטיביות של ההנהלה שביצעה לא מעט שינויים תוך כדי עונה ושינויים מוצלחים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/2
הודעהפורסם: ג' יוני 07, 2022 9:41 pm 
Junior

Hacohen כתב:
למה ווישפול ת'ינקינג? הלפרין, גודס, מה כבר ההבדל?

אני רואה שבכל זאת אתה עדיין לא מספיק שולט בעקרונות היסוד של הפילוסופיה שלי. נכון, קשה מאוד להעריך השפעה של מאמן אלא אם כן מדובר באיזה עילוי שלאורך זמן מצליח להגיע להישגים יוצאי דופן עם קבוצות בינוניות או להיפך - אחד שמתרסק עם קבוצות מלאות בכשרון. ונכון, התחום האפור שבין הקצוות האלה באמת אפור מאוד וקשה להבחין בגוונים השונים ומכאן אכן ״בית הלחמי, אהרוני - מה כבר ההבדל?״

אבל, מה שכן אפשר זה לאהוב או לא לאהוב מאמן. צביקה שרף הוא אדם מבחיל שמאוד לא הייתי רוצה לראות מאמן בהפועל למרות שאני לא באמת חושב שמישהו יכול להגיד בכמה יותר גדולים הסיכויים של דן שמיר, שאני מחבב בסך הכל, להצליח בקבוצה.
אני רוצה בהפועל מאמן שהוא טיפוס שאני מחבב, שלא נמצא בעיצומו של אגו טריפ ושמחפש להאדיר את עצמו ואת החלק שלו בכל פעם ששמים לו מיקרופון מול הפנים. אחד שמדבר בכנות ונוטה לא לשעמם ושנראה שהשחקנים אוהבים אותו ומרגישים מחויבים אליו. אם מדובר במאמן שהיה שחקן, בהחלט עדיף שיהיה שחקן שאהבתי. הלפרין לא נורא ואיום בכל המדדים האלה, אבל מעולם לא חיבבתי אותו ואני כנראה כבר לא אחבב…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 07, 2022 10:00 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני חושב שאם הגישה שאוהדי ירושלים מביעים פה לגבי בריימו גם חלחלה להנהלה, אז צריכים להיות הרבה אנשים מאושרים בליגת העל.
לא שבריימו שחקן רע, הוא שחקן טוב, אבל הוא שחקן טוב ברמת הליגה. בכיף יכול לשחק בהפועל חולון, וגם לא סנסציה גדולה אם הוא יגיע לנס ציונה. אם זה השחקן הראשון שצריך להשאיר במערכת של ירושלים, אז השאיפות לא משהו.

הדוגמא של הפועל תל אביב העונה כמשהו חיובי די תלושה מהמציאות, כי למרות ההישג היפה של הקבוצה הכי טובה בתל אביב, סה"כ הקבוצה לא השיגה הרבה. חולון לטעמי לא התקדמה כי גיא פניני העונה בקבוצה ואפילו לא ג'ונסון (שאני מרגיש שהוא אוברייטד למרות ההגנה), אלא בגלל ג'ו רגלנד ובגלל אקטיביות של ההנהלה שביצעה לא מעט שינויים תוך כדי עונה ושינויים מוצלחים.

בריימו היה פשוט מצויין באירופה בכל השנים שלו אצלנו. וספציפית השנה הציל לנו את העונה האירופית שממש השתנתה כשהגיע (הוא גם אחד היחידים שהופיע מול פרומיטיי בהפסדים).
מבחינת מעבר לאירופה יש לו המון כוח ואגרסיביות שגורמים לזה שהוא מצליח להסתגל לסייז העודף שפוגשים שם (בניגוד למשל לטיישון תומאס שכולם ריירו עליו ושנמעך באירופה מול כל קבוצה רצינית). מה שכן בריימו מתפקד שם הרבה כ-4 ולא רק כ-5 אבל השנה זה היה גם נכון בליגה שלנו וזה סבבה.

הדבר היחידי שאפשר לטעון נגד בריימו הוא הגיל, והציפייה שתבוא נפילה ביכולת בגללו.

אתה אומר שהוא יכול להיות בחולון? אם הוא צעיר בשנתיים לדעתי הוא יכול להיות גם במכבי (למשל במקום קאלוירו למרות שהם שונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 07, 2022 10:14 pm 
Hall of Famer

אין ספק שטיישון תומאס נמעך, בגלל זה בעונה הטובה האחרונה של הפועל הוא הוביל את כל המפעל במדד , כשבריימו היה במקום הרביעי במדד רק בהפועל.

בריימו שחקן משלים נהדר, ועדיין הפועל הייתה מצויינת אז בעיקר בזכות טיישון תומאס וג'קובן, אחריהם פלדין, ורק אחריו בריימו.

* וכל הנאמר מעלה לא משנה את העובדה שלדעתי בריימו צריך להיות החתום הראשון לעונה הבאה

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 07, 2022 10:56 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אין ספק שטיישון תומאס נמעך, בגלל זה בעונה הטובה האחרונה של הפועל הוא הוביל את כל המפעל במדד , כשבריימו היה במקום הרביעי במדד רק בהפועל.

בריימו שחקן משלים נהדר, ועדיין הפועל הייתה מצויינת אז בעיקר בזכות טיישון תומאס וג'קובן, אחריהם פלדין, ורק אחריו בריימו.

* וכל הנאמר מעלה לא משנה את העובדה שלדעתי בריימו צריך להיות החתום הראשון לעונה הבאה

במפעל המפואר הזה 70-80 אחוז מהקבוצות ברמה של ליגה ישראלית לכן מדד ממוצע שם לא אומר הרבה. מה גם שבאופן כללי נקודות מדד לא ממש משקללות את הדברים שאני מדבר עליהם כמו כמה ריבאונד לקחו לך על הראש, כמה פעמים גבוה פיזי ופלגמט פשוט חפר עלייך עד הטבעת וכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 2:36 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:

הוא אכן הוביל במדד את הקבוצה.
ואני חושב שגם עכשיו יש לו ממוצעים טובים.
אבל אני לא יכול לחשוב על הפסד קריטי שלא היה רשום גם עליו.
סה"כ הוא היה מיס מץ' מהלך.
כשהפועל רצה הוא הצליח לעשות דברים מדהימים
אבל כשהפועל היתה תקועה , הוא נתקע איתה ואז החסרונות שלו נראו למרחקים (והשיטה של קטש היתה חלק גדול בהצלחה ההתקפית שלו ובנפילה .
ההגנתית שלו )
כשבריימו אמנם לא נתן ולא יתן את המספרים ההתקפיים של תומס , אבל זה גם לא התפקיד שלו.
וסולימן "הקארל היינס" בריימו שלנו הצליח בעבודה שלו לעשות המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 8:00 am 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
אתה אומר שהוא יכול להיות בחולון? אם הוא צעיר בשנתיים לדעתי הוא יכול להיות גם במכבי (למשל במקום קאלוירו למרות שהם שונים).

יכול להיות שהוא יכול להיות על תקן קלויארו. פשוט לא חשבתי ששחקן כמו אנג'לו קוליארו זה השחקן הראשון שהפעל ירושלים רוצה להחתים. אבל סחתיין, תעשו חיים איתו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 8:36 am 
Hall of Famer

בוא , כולנו יודעים שבריימו הוא לא קוליארו. בריימו הוא אחלה 4 פותח. יש 4 יותר טובים ממנו? ודאי. האם מבחינה סטטיסטית הפועל יכולים להביא שחקן יותר טוב ממנו שגם מחובר כל כך לקבוצה? בספק גדול.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 9:37 am 
Hall of Famer

את האמת, לי זה מרגיש טוני גפני אול אובר אגיין. נכון שמדובר בשחקן עדיף על גפני, בעיני לא במעט, אבל ההרגשה שלי שהיחס של האוהדים הוא אותו יחס. מתעלם מהחסרונות ומתבשם ביתרונות.
אם אני אוהד הפועל ירושלים, אני ארצה שמירב המאמצים יושקעו קודם כל בהבאת לפחות 2 זרים מעל לרמת שאר הקבוצות בליגה שלא קוראים להם מכבי תל אביב. אחרי זה, אפשר לדבר על בריימו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 9:48 am 
Hall of Famer

זה לא שמישהו שמע על איזה בריימו אחד שמשחק בליגה הקזחית ונדלק עליו. בסה"כ קוראים להשאיר אותו כאן. זה לא סותר מאמצים להביא עוד שחקנים טובים. אפשר לעבוד במקביל. הבעיה כרגע שיש איזו תסבוכת עם הבעלות והתקציב.

נערך לאחרונה על ידי אורן בתאריך ד' יוני 08, 2022 10:23 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 9:48 am 
Hall of Famer

לא הבנתי למה זה סותר....... כן , אם הפועל תחתים את בריימו כזר הכי טוב שלה היא כנראה לא תגיע רחוק , אבל זה לא סותר את העובדה שהוא צריך להישאר (ובמקביל להביא עוד 2 זרים גדולים על הליגה..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 10:01 am 
Hall of Famer

זה לא סותר שבריימו יכול להיות בקבוצה ביחד עם עוד 2 זרים מובילים, אבל כשהדבר הראשון שאתה עושה זה להחתים את בריימו, אז אתה מגביל את עצמך. קודם כל פסלת הבאת זר לעמדה מספר 4. הפועל ירושלים זה לא איזה מועדון שכל שחקני אירופה מחכים לו ואם באמת המועדון רוצה לקפוץ קדימה הוא צריך לזהות הזדמנויות ולעוט עליהן. למשל סטייל פלדין בזמנו. החתמה של בריימו אומרת שגם אם לירושלים יזדמן להחתים איזה 4 ברמה גבוהה, היא תיאלץ לוותר עליו. בנוסף יש מסגרת תקציב כמובן. ההנחה שלי שלאור העובדה שבריימו שחקן שנה שלישית בירושלים זה הופך אותו לשחקן לא זול.
יכול להיות שאני טועה, אבל בעיני החתמה של בריימו כהחתמה ראשונה תקבע משמעותית את סגל ואופי הקבוצה העתידית. אני לא חושב שזה נכון. אם ניתן להשאיר את בריימו כצלע שלישית, אז אחלה. אבל קודם תדאגו לשתי הצלעות הנוספות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 10:13 am 
Hall of Famer

האמת היא שאין לי מושג מי זה הבריימו הזה.
אבל - אם יש שאלה, האם גולדן סטייט צריכה להחתים את לוני , אז התשובה היא בוודאי שכן, לגמרי לגמרי לגמרי.

ויש לי תחושה שבריימו = בערך לוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 10:41 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
זה לא סותר שבריימו יכול להיות בקבוצה ביחד עם עוד 2 זרים מובילים, אבל כשהדבר הראשון שאתה עושה זה להחתים את בריימו, אז אתה מגביל את עצמך. קודם כל פסלת הבאת זר לעמדה מספר 4. הפועל ירושלים זה לא איזה מועדון שכל שחקני אירופה מחכים לו ואם באמת המועדון רוצה לקפוץ קדימה הוא צריך לזהות הזדמנויות ולעוט עליהן. למשל סטייל פלדין בזמנו. החתמה של בריימו אומרת שגם אם לירושלים יזדמן להחתים איזה 4 ברמה גבוהה, היא תיאלץ לוותר עליו. בנוסף יש מסגרת תקציב כמובן. ההנחה שלי שלאור העובדה שבריימו שחקן שנה שלישית בירושלים זה הופך אותו לשחקן לא זול.
יכול להיות שאני טועה, אבל בעיני החתמה של בריימו כהחתמה ראשונה תקבע משמעותית את סגל ואופי הקבוצה העתידית. אני לא חושב שזה נכון. אם ניתן להשאיר את בריימו כצלע שלישית, אז אחלה. אבל קודם תדאגו לשתי הצלעות הנוספות.

בריימו הוא 4 ברמה גבוהה. אמנם הוא לא "מעל הליגה" (נגיד), אבל הוא ברף הגבוה מאוד שלה. זר יציב שנותן 4 שנים רצוף מספרים באיזור ה 15 + 6, כולל הגנה ומנהיגות. הסיכוי שהפועל תצליח איכשהו להביא 4 יותר טוב, הוא כנראה לא מאוד גבוה גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 10:50 am 
Freshman

גיא הראל החליט להטריל את כולנו ולצייץ שמשהו גדול וחדש מתחיל עכשיו.
מקווה שזה לא איזו בשורה על התחלת מכירת מנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 10:53 am 
Hall of Famer

לא גדול ולא נעליים, זה מה שהוא צייץ:

It's a new dawn
It's a new day

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 10:56 am 
Senior

נורטון כתב:
האמת היא שאין לי מושג מי זה הבריימו הזה.
אבל - אם יש שאלה, האם גולדן סטייט צריכה להחתים את לוני , אז התשובה היא בוודאי שכן, לגמרי לגמרי לגמרי.

ויש לי תחושה שבריימו = בערך לוני.

אם השוואות ל NBA, חשבתי יותר בכיוון של אל הורפורד. לא בהכרח השחקן הכי מוכשר בעולם, בטח שלא בקבוצה אבל סוג של עוגן ודבק. אם השוואות לקבוצה יותר רצינית אז הוא אנדרו קנדי בגליל. זה שאחרי עונת האליפות נשלח מהקבוצה לטובת מייק איינסלי (עזבו, לא משנה)

בריימו הוא בנקר, לא השחקן שיקלע 40 נקודות וייקח 10 ריבאונדים כל משחק אבל הוא בדיוק השחקן שנותן את התחת שלו בכל שניה שהוא על המגרש ושחקן שדי מבטיח לך שהרחבה שלך לא תהפוך לטיילת.
אמנם אם הבנתי נכון, עמוס לא אומר קטגורית לא להחתים את בריימו אלא פשוט שהוא לא השחקן שממנו מתחילים את הבניה של הקבוצה. יחד עם זה, ההסתייגות של עמוס - למרות שהוא לא אוהד ירושלים - היא בעיני סוג של פיינשמקריות שפעם הייתה נפוצה הרבה יותר. אם אני אוהד ירושלים, בריימו הוא זה שממנו אני רוצה לראות את הקבוצה שלי מתחילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 10:58 am 
Hall of Famer

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מאז ימי דאנטה סמית (2014-16) וג'וש דאנקן (בקדנציה הראשונה 2012-14), לא היו בהפועל ירושלים גבוהים נוספים ברמתם של בריימו וטיישון תומאס.
במידה ואכן כך, זה פחות או יותר אמור לסגור את הדיון לגבי הצורך בהשארת בריימו (שגם לא בעייתי/פציע/יקר).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 11:01 am 
Freshman

הרעיון בהחתמת בריימו, מעבר להמשכיות וחיבור למועדון, היא הקטנת גורם חוסר הוודאות בבניית הסגל

כל החתמה של שחקן חדש מגיעה עם מידה כזאת או אחרת של אי וודאות. תכפילו בשבעה שחקנים ותקבלו הימור
החתמות כאלה מעגנות את מה שידוע לנו שנקבל ומאפשרות לדייק את שאר השחקנים בקבוצה
זה לדעתי מה שהחתמות כמו של ג׳ונסון בחולון וטוקוטו ויאנג בתא עזרו לעשות

מילא אם התקציב היה גדל והיתה אפשרות להביא שחקנים איכותיים הרבה יותר, זה לא המצב
סיכוי יותר טוב שאם נמסמס את בריימו בקיץ נגמור עם איזה תון מייקר באוקטובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 11:20 am 
Sophomore

בריימו ואדאמס צריכים להישאר.אובה שחקן טוב אבל לא רכז ואפשר להביא במקומו את רגלנד או קופר.ירושלים גם חייבת שחקן פנים שהוא לא נגר עם אינלגנצית משחק נמוכה כמו ג'ון.
מהישראלים כנראה רק דוברת וורקמן ישארו.....
השאלה מי יאמן דן שמיר או שינסו להחתים את ננו גינצבורג כי קטש החליט להמשיך להשאר מנהל מקצועי בגלבוע.
התקציב על פי מנהיים כנראה ישאר סביב ה7 מיליון דולר .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 11:20 am 
Hall of Famer

ההודעה האחרונה מסמלת את מה שאני אומר.
בנגלדש אומר למעשה שהוא לא סומך על ההנהלה שלו שתביא משהו טוב, אז עדיף להישאר עם המוכר, שהוא לא מספיק טוב (לפחות למה שאני כאוהד ירושלים הייתי מצפה שהקבוצה תכוון).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 11:36 am 
Freshman

הוויכוח בינינו הוא כנראה על שאלת המספיק טוב. לדעתי בריימו הוא אחלה + נותן ערך מוסף

אבל יש גם משהו מסויים במה שאתה אומר - אם אתה מתכוונן לשחקנים באותו התקציב, תעבוד עם העוגנים שיש לך
שבענו ממסלול ה״לא נחתים שחקן שלא מתאים לפילוסופיה של המאמן״, אחר כך ״שוק הגבוהים קשה השנה״ ובסוף ״אוטוטו נגמרת ליגת הקיץ ויהיו מציאות״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 11:53 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ההודעה האחרונה מסמלת את מה שאני אומר.
בנגלדש אומר למעשה שהוא לא סומך על ההנהלה שלו שתביא משהו טוב, אז עדיף להישאר עם המוכר, שהוא לא מספיק טוב (לפחות למה שאני כאוהד ירושלים הייתי מצפה שהקבוצה תכוון).

מבחינתי לפחות זה לא הסיבה. בריימו לדעתי הוא 4 אדיר לרמות שלנו. לא מבחינת מספרים אבל מספרים זה לא הכל. הוא אחד משומרי הגבוהים והשומרים הקבוצתיים הכי טובים שהיו לנו בעשור האחרון ובנוסף למנהיגות והדבק הוא שחקן שהיית רוצה בכל קבוצה שלי. השחרור שלו היה הטעות הכי גדולה שלנו בקיץ הקודם והאפקט של החזרה שלו היה ברור מיידית.

בניית סגל, כמו תיק השקעות, צריכה איזון בין השקעות עם אפסייד גדול (ובסיכון) להשקעות יותר סולידיות (או פחות מסוכנות). להביא שחקן חדש זה תמיד הימור גם אם הוא שם מוכר (ראה ערך קילפטריק) ועל אחת כמה וכמה בשקלול המנגנון העלוב של בחירת שחקנים אצלנו.
וזה עוד לפני שדיברנו על הערך בהמשכיות של 5-6 שחקנים שיכולים לעזור לכוכבים החדשים שתביא להתאקלם בצורה אופטימלית.
בסופו של דבר הקיץ הקודם שלנו הוא דוגמא מעולה למה קורה כשמנסים ללכת במקביל בכל העמדות על הימורים מתוך ווישפול תינקינג ובלי שום אלמנט סולידי שיודעים מה מקבלים ממנו. בסוף אתה מקבל 3 החתמות ביניניות מינוס ביום האחרון של הקיץ ובלי שום זמן לחבר אותם לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 12:33 pm 
Sophomore

מה בריימו אשם שאיישו לצידו 2 שיכולים לבנות מפעל נגרות כמו שגב וג'ון .אם ירושלים תצליח להחתים שחקן פנים סביר לצידו הדברים יראו הרבה יותר טוב.ושוב רכז .קופר נראה לי מתאים בינגו הוא עושה את ל הסובבים אותו לשחקנים טובים יותר.לפחות נפטרים מגרשון והפרימדונה אריאל :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 12:46 pm 
Senior

אני חושב שאצל בריימו גם אולי יש הטייה קטנה של 'עשינו את הטענות הזו לפני שנה, בואו לא נחזור עליה שוב' עם הויתור עליו.
בפועל מאוד אוהבים 'לתקן את הטעויות של השנה שעברה' ומהבחינה הזו הוא אולי יותר באנקר ממה שהוא צריך להיות מבחינה מקצועית.

ולמרות זאת, אני ממש לא בטוח שזה המצב. בריימו הוא גבוה טוב מאוד לרמות של הפועל, אולי לא בהכרח כגבוה 'הכוכב' של הקבוצה, אבל קו קדמי שמורכב משני שחקנים ברמתו + 2 גבוהים ישראלים הוא קטן קדמי ממש מוצלח לקבוצה כמונו. הוא יחסית ורסטילי ויכול להתאים גם ליד הג׳הייבה פלויד והאגבונו של העולם וגם לצד גבוהים יותר טכניים ופחות פיזיים (מה קורה עם קארי בלאקשיר, למשל?) בקונסטלציות מסוימות. גם בסה"כ אין לו הרבה מגבלות.

אני מבין מה שעמוב אומר, שאולי לא כדאי להתחיל את הסגל עם הזרים היותר אפורים והמשלימים, אלא מיצרני הנקודות העיקריים, אבל אני לא חושב שבריימו הוא מסוג הגבוהים שיכבלו את ידינו בבנייה, פשוט כי הוא מספיק ורסטילי וכי זה אחלה נכס בקבוצה, שחקן בדמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17, סאבוניס ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: