סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גובר על הטרייד בלוק
הודעהפורסם: ד' יוני 15, 2022 11:07 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מצער אותי סנטימנטלית, כי גובר הוא האולסטאר ביוטה שרוצה להישאר ביוטה.
מצד שני, כנראה שגובר הוא.זה שיביא ערך גבוה יותר, וכנראה שגובר הוא שחקן שמעלה את הרצפה ומיטצ'ל מעלה את התקרה.

בכל מקרה יש המון הצעות טרייד שמסתובבות:
אטלנטה, שארלוט, דטרויט, שיקאגו.
וגם נאמר שאיינג' לא יחלק הנחות ויחכה להצעה הכי טובה, שצריכה להיות מאוד טובה.

אלה 9 שחקנים שגם כן פורסמו באופן פומבי:
דיאנג'לו ראסל
ג'ון קולינס
קולין סקסטון
טוביאס האריס
דני גרין
מיילס טרנר
דאנדרה אייטון
קלינט קאפלה
ג'רמי גראנט.

מביניהם, אני הכי רוצה את אייטון.

בכל מקרה, תציעו לי הצעות. מה הטרייד הכי טוב שיוטה יכולה לקבל?
ככל הנראה שכל הרוסטר של יוטה מלבד מיטצ'ל יכול להישלח בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 15, 2022 11:36 pm 
Junior

לא ממש מבין את רשימת השחקנים ש"פורסמה פומבית", היא כוללת שחקנים מקבוצות שלא אמור להיות להן עניין בגובר (פילי בראש ובראשונה כמובן). אולי מדובר בשחקנים ששמותיהם עלו כחלק מעסקה משולשת? (או מרובעת...).

אם זו אטלנטה, מדברים על קומבינציה כלשהי של קאפלה (שאיינג' לכאורה מעריך מאוד), הורטר וקולינס. את קולינס אפשר לשלוח לבלייזרס ואז אולי גם הבחירה השביעית תגיע לידי הג'אז.

טרייד עם שארלוט כבר הצעתי, אבל מקבל את התיקון לגבי הייוורד. מעריך שאיינג' ירצה את רוז'ייר בתור התחלה, בחירה שלו מדראפט 2015, הוא עשה ריץ' עבורו ובחר בו גבוה מכפי שדורג. רוז'ייר, וושינגטון ופלאמלי מאזנים את המשכורת של גובר, איינג' ידרוש לפחות אחת מבין בחירות 13 ו-15 של ההורנטס.

דטרויט תהיה מתחת לקאפ בקרוב ויכולה לתת את ג'רמיי גרנט ואייזיאה סטיוארט, שירוויחו יחד 12 מיליון פחות מגובר בעונה הבאה, כך שיוטה תיהנה גם מחריגת טריידים נחמדה. לא חושב שיסכימו לצרף גם את הבחירה החמישית, אבל אולי אחת עתידית.

שיקאגו תיתן את ווץ' בתור משכורת בסיס, איינג' בטח ידרוש גם את פטריק וויליאמס, אבל הבולס יעדיפו להוסיף את קובי ווייט והבחירה שלהם (18 אם זוכר נכון). יש גם את דוסונמו שיכול להיות פיט מעניין מאוד לצד מיטשל.

אולי גם טורונטו יכולה להיכנס לתמונה, אם יוג'ירי יחליט שהוא מוכן לוותר על סיאקם, ובכך גם לתרום להשארת אנאנובי (שאומנם חתום לשלוש עונות נוספות, אך אינו מרוצה ממעמדו בקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 15, 2022 11:40 pm 
Senior

כבר על ההתחלה אני יכול לומר שאני לא כל כך מבין מה דני גרין וסקסטון עושים שם, גובר מאחורי אמביד זה חתיכת בזבוז והדבר האחרון שקליבלנד צריכים זה עוד סנטר.

קאפלה סבבה רעיון מגניב בעיני. ראיתי איפשהו גם ווצ׳ביץ׳ ופטריק וויליאמס תמורת גובר.

משהו בסגנון עסקה משולשת סביב ג׳רמי גראנט - גובר - בחירה 7 נשמע לי רעיון לא רע גם כן, אבל כנראה שיוטה עדיין לא מקבלים כאן מספיק.

העניין עם גובר הוא שלא ברור כמה בערך שלו גבוה, בעיקר בגלל החוזה שלו ובגלל כמה שהוא שונה משחקני מקס אחרים בליגה. אפילו את הערך המקצועי קצת קשה להעריך, בגלל כמה שיוטה נשענה עליו הגנתית והצליחה בעונה הסדירה אבל כשלה בפלייאוף מצד אחד, ובגלל כמה שהם לא מסרו לו בהתקפה מצד שני.
בקיצור, אני לא חושב שמישהו יציע להם את כל החווה תמורתו. הערך שלו כנראה גבוה יותר משל גראנט וגם משל ג׳ון קולינס, אבל כמה דטרויט או אטלנטה יצטרכו להוסיף במקרה כזה? התחושה שלי היא שלא המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 15, 2022 11:46 pm 
Junior

הנה טרייד משולש בין יוטה, שארלוט ואינדיאנה:

יוטה נותנת את גובר תמורת רוז'ייר וטרנר

אינדיאנה נותנת את טרנר וברוגדון תמורת הייוורד, פלאמלי, וושינגטון, בחירות 13 ו-15 של ההורנטס

שארלוט נותנת את הייוורד, רוז'ייר, וושינגטון, בחירות 13 ו-15 תמורת ברוגדון וגובר

עבור הג'אז זה טרייד די פשוט ומקצועי נטו. יחפשו טריידים נוספים על קונלי ובויאן, שיעזרו להם להשלים חמישייה סביב מיטשל-רוז'ייר-טרנר.
הפייסרס ממשיכים להיבנות מחדש, ולפי שמועות שרצו לפני כשנה וחצי, לא נרתעים יותר מדי מהייוורד עם החוזה והפציעות שלו (הוא תוצר מקומי).
שארלוט הופכת לקבוצת הגנה חזקה יותר עם ברוגדון וגובר, שישלימו חמישייה נהדרת לצד לאמלו, אוברה וברידג'ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 12:30 am 
Junior

הדבר האחרון שיוטה צריכה זה עוד גארד נמוך.
אם אני צריך לתעדף שחקנים, מעדיף להשאיר את בויאן, מעדיף להיפטר מאוניל, קונלי וקלארקסון.

הסבר לרשימה: לא רשימה של מועמדים ליוטה, אלא רשימה של שחקנים פנויים לטרייד, כלומר שהקבוצה שלהם שמה אותם בטרייד בלוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 12:42 am 
Sophomore

האמת שאני לא מספיק בקיא בענייני חוזים כדי לחשוב על טרייד אופציונלי,
אבל כבר תקופה אני חושב שגובר הוא החתיכה החסרה לקבוצה כמו דאלאס.

חמישייה של לוקה - ברונסון - בולוק - פיני סמית - גובר
יכולה להיות מאוד מעניינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 12:43 am 
Hall of Famer

לתפיסתי צריך להתחיל בהנחת בסיס: לקחת את רודי גובר על יתרת חוזה של 170M לארבע השנים הקרובות (יסיים אותו בגיל 34) זה משהו שלכאורה מעט קבוצות אמורות לרצות לתת תמורתו "חוזים מועילים".
לקחת חוזה שכזה זה אפילו גרוע יותר מלתת אותו בעצמך - אז לפחות אתה יודע שהשחקן מסתדר אצלך במערכת, מחויב וכו'.
לכן אני חושב שקבוצות היעד צריכות להיות כאלו שרוצות שינוי מקצועי קיצוני ומוכנות "להתפשר": למשל טורנטו (באם מחליטים שצריך לפרק את "ניסוי חבורת הפורוורדים", ולהביא גבוה רציני מאוד).
אני פחות רואה היגיון לקבוצות כמו אטלנטה ושיקאגו לוותר על חלק ניכר מהעומק (הצעיר) שלהן, רק לשם האילוץ להשוות את המשכורת של גובר (קאפלה וקולינס/הוארטר למשל, או ווצ'ביץ', וויליאמס, וייט כטריו).
ליוטה גם אין אף שחקן צעיר ומעניין על חוזה נמוך כדי "להמתיק את הגלולה".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 12:49 am 
Hall of Famer

Krembo2 כתב:
האמת שאני לא מספיק בקיא בענייני חוזים כדי לחשוב על טרייד אופציונלי,
אבל כבר תקופה אני חושב שגובר הוא החתיכה החסרה לקבוצה כמו דאלאס.

חמישייה של לוקה - ברונסון - בולוק - פיני סמית - גובר
יכולה להיות מאוד מעניינת

אני מסכים שהחמישייה הנ"ל היא מאוד מעניינת
אבל המשמעות של זה היא שהצעת הטרייד היא דינווידי, והרדוואי JR בתמורה לגובר, שזה לא משהו שיקדם את יוטה במיוחד (כי לחלוטין לא משהו שהם צריכים מבחינת העמדות והסגנון)
אגב, זה גם יכניס את דאלאס להתחייבות כלכליות מטורפות לשנים הבאות עם חוזים ארוכים לדונצ'יץ', גובר, ברונסון (אם וכאשר), ברטנס (לך תיפטר ממנו...), ופיני סמית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 12:58 am 
Hall of Famer

נשמע שאטלנטה מכוונים להפוך את הסגל
כאשר רק יאנג והאנטר לכאורה בטוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 8:23 am 
Junior

טורונטו זה אופציה מעניינת.
נניח שון וליט וסקוטי בארנס לא על הפרק.
זה משאיר את סיאקם, אנונובי, אציוווה, גארי טרנט הצעיר ויש את החוזים הנגמרים של יאנג ובושר.
כנראה שסיאקם עבור גובר אחד על אחד ידרוש מיוטה להוסיף ערך, כי החוזה של סיאקם קטן יותר.
משהו בסגנון של אנונובי וטרנט ג'וניור ועוד צעיר יותר סביר, מצד שני, לא יודע אם יוטה רוצה את טרנט. כנראה, שזה יוסיף גם בחירת דראפט מטורונטו וטרייד נוסף לפחות ביוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 8:43 am 
מנהל פורום

דווקא מגניב אם אמביד יהפוך ל4 וגובר יהיה חמש
אולי יפצע פחות וישפר את קליעת הפרימטר שלו, שהיא כבר לא רעה כל כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 9:40 am 
Hall of Famer

אה? לא זוכר שראיתי את גובר קולע אי פעם מחוץ לצבע (ולפי בסקטבול רפרנס, אכן 90%+מהזריקות שלו היו בתוך עשר פיט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 10:01 am 
מנהל פורום

נו אני כותב שאמביד יהיה 4 בהרכב עם אמביד, לא שגובר יפתח זריקה מ3 אלא שאמביד ישפר את הזריקה שלו, שגם ככה היא לא רעה
תראה את הורפורד שהיה כל החיים סנטר עם קליעה משלוש, איך הוא פורח בעמדה 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 11:33 am 
Junior

רק שהורפורד היה סנטר אנדרסייזד מתחילת הקריירה ועד לאחרונה, והוא ביגמן נייד בהרבה מאמביד עם הגנת פרימטר עדיפה. לתת לאמביד להתרוצץ אחרי פאוורים מהירים ואתלטיים, שלא לדבר על שחקני הכנף בעמדה 4, זה מתכון להתאבדות הגנתית ולשחיקת הברכיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 11:39 am 
Hall of Famer

ולא רק זה, היתרון הגדול של אמביד הוא הסייז שלו וההשפעה שלו מתחת לסל גם בהגנה וגם בהתקפה.
אז אתה רוצה לקחת את היתרון הגדול ולהפוך אותו לאיזה אל הורפורד?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 12:53 pm 
מנהל פורום

אתם נצמדים למקרה הורפורד ורוצים לחקות אותו ככתבו וכלשנו?
לא, זה בלתי אפשרי, ובכלל קוראים לו יואל לא אל
צריך להשתמש בהיסטוריה כהשראה לא כמודל מדויק להעתקה
אל הורפורד + קליבלנד בריאה במהלך רוב העונה, מראה שאפשר לעשות דברים מפתיעים, מעניינים ויעילים עם שני סנטרים
האם מובלי הוא אמביד? כנראה שלא
אבל ג'ואל יכול לשחק בחצי מרחק ומרחוק כשהוא מושך אליו שומר גבוה החוצה, ואז אפשר לדמיין כמה סלים קלים יהיו לגובר אז ואם הגבוה לא ייצא לאמביד וישאר על גובר הוא יקבל את הסל מאביד כשגובר חוסם את השחקן שאמור לצאת אליו
אפשר לסתור את מה שאני אומר בכך שיצוץ פורוורד גבוה ויפריע לשניהם

זה יהיה ויכוח אין סופי
בין אלה שמצדדים בפיתרון תפור ומהודק לפני שיוצאים למהלך חריג ואלה שרואים השראה וכיוון כללי ומתאימים את הפרטים תוך כדי המהלך

אלה ואלה דברי אלוהים חיים, כתוב במסכת עירובין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 1:49 pm 
Junior

אתה הבאת את הורפורד כדוגמה לסנטר שעשה את המעבר הזה מסנטר לפאוור. אני הצבעתי על ההבדלים בין אמביד להורפורד שיקשו עליו בהגנה מעמדה 4. עמוס הצביע על התרומה שלו משני צדי הפרקט שתיגרע עם הורדתו בעמדה מסנטר.

גם הדוגמה שהבאת מקליבלנד לא טובה. מובלי הוא ביגמן נייד ביותר שמסוגל להגן גם על שחקני כנף. ההצלחה של קליבלנד מפתיעה פחות בגלל הציוות של מובלי ואלן, אלא יותר בגלל הציוות של שניהם עם מרקנן כפורוורד הנוסף.

מיותר לבזבז את אמביד בטווחים שאתה מציע, בטח כשאחד השיקולים הוא "למשוך שומר גבוה החוצה", כי מעט מאוד קבוצות משחקות עם שני גבוהים, בטח לא שניים שעיקר תרומתם היא בהגנה על הצבע ולכן זה ביג דיל למשוך את הפאוור שמביניהם מחוץ לשם. מה שאתה מציע יעבוד יופי מול ננה-גורטאט של וושינגטון באמצע העשור הקודם, למשל. או מול פייבורס ו...גובר (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 1:52 pm 
Hall of Famer

פתאום שמתי לב לכותרת הנחמדה - גובר, בלוק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 2:22 pm 
מנהל פורום

B.Grant44 כתב:
אתה הבאת את הורפורד כדוגמה לסנטר שעשה את המעבר הזה מסנטר לפאוור. אני הצבעתי על ההבדלים בין אמביד להורפורד שיקשו עליו בהגנה מעמדה 4. עמוס הצביע על התרומה שלו משני צדי הפרקט שתיגרע עם הורדתו בעמדה מסנטר.

גם הדוגמה שהבאת מקליבלנד לא טובה. מובלי הוא ביגמן נייד ביותר שמסוגל להגן גם על שחקני כנף. ההצלחה של קליבלנד מפתיעה פחות בגלל הציוות של מובלי ואלן, אלא יותר בגלל הציוות של שניהם עם מרקנן כפורוורד הנוסף.

מיותר לבזבז את אמביד בטווחים שאתה מציע, בטח כשאחד השיקולים הוא "למשוך שומר גבוה החוצה", כי מעט מאוד קבוצות משחקות עם שני גבוהים, בטח לא שניים שעיקר תרומתם היא בהגנה על הצבע ולכן זה ביג דיל למשוך את הפאוור שמביניהם מחוץ לשם. מה שאתה מציע יעבוד יופי מול ננה-גורטאט של וושינגטון באמצע העשור הקודם, למשל. או מול פייבורס ו...גובר (:

ההצלחה של קליבלנד כל כך לא מפתיעה, שכולם כתבו עליה לפני העונה, כחמישיה פותחת
נובמת

כן וגובר על הבלוק זה בהחלט מהמגניבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 2:29 pm 
Junior

או שאני לא מבין את המשפט הזה שלך, או שאתה לא הבנת אותי.
מובלי-אלן נחשב לציוות הגיוני יחסית, ברור שבתרחיש אידיאלי מובלי היה מצטרף לאיזה מרק גאסול (בשיאו), שגם יכול לשים גוף על סנטרים יריבים וגם יכול לרווח את המשחק עבור מובלי בהתקפה.
אבל ברגע שגם מרקנן הצטרף והתברר שהוא מיועד לפתוח בחמישייה לצד מובלי ואלן, זה נראה לכולם כמו קו קדמי כבד ומיושן שלא יכול להצליח בכדורסל המודרני.

בכל אופן, אתה מתייחס למובלי בתור סנטר, וזה ממש לא אפיון נכון שלו בשלב זה בקריירה.

אגב, אם נחזור לדוגמת הורפורד שהבאת לפני כן, זה לא רק שהוא נייד יותר בהשוואה לאמביד, גם הטיים לורד ותייס ניידים יותר בהשוואה לגובר. הטיים לורד במיוחד משחק לגמרי אחרת מהאופן שבו רצוי להשתמש בגובר או אמביד, לא כרים פרוטקטור שחונה בצבע, אלא כזה שמתנייד ומספק את המטריה האווירית שלו מהוויק סייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 4:03 pm 
מנהל פורום

ואני טוען שמה שאתה קורא "נחשב" בזמנו
זה חוכמה לאחר מעשה, אף אחד לא חשב או לפחות לא כתב שזה רעיון טוב לעלות עם מובלי ואלן כצמד הגבוהים של קליבלנד
אתה מתח בדיעבד כמו שאולי תנתח בדיעבד את ההצלחה של גובר כצמד עם אמביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 10:36 pm 
Junior

uriel17 כתב:
ואני טוען שמה שאתה קורא "נחשב" בזמנו
זה חוכמה לאחר מעשה, אף אחד לא חשב או לפחות לא כתב שזה רעיון טוב לעלות עם מובלי ואלן כצמד הגבוהים של קליבלנד
אתה מתח בדיעבד כמו שאולי תנתח בדיעבד את ההצלחה של גובר כצמד עם אמביד

כלומר, אני לכאורה עושה משהו שקיים רק בדמיונך הקודח? D:

וברצינות, אני מן הסתם לא הולך לחפור בעשרות ניתוחים על השילוב של מובלי-אלן *בטרם הוכרז שגם מרקנן יפתח לצדם בקו הקדמי*. ברור שהיו הסתייגויות מעניין הספייסינג בהתקפה - נדיר שקבוצות משחקות בימינו עם יותר מנון-שוטר אחד - אבל ממש לא זכורות לי הסתייגויות מהשילוב שלהם בהגנה, אם כבר להפך.

עדיין, לא חושב שהיה אף פרשן, בלוגר או יוזר כאן שאשכרה נחרד מהשילוב של מובלי ואלן בהתקפה, ואני לפחות אומר לך שאמביד-גובר זה שילוב מחריד גם בהתקפה וגם בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 10:39 pm 
Junior

והנה מה שכתבתי בזמן אמת, מיד לאחר הטרייד המשולש שהנחית את מרקנן בקליבלנד:

B.Grant44 כתב:
מבחינת קליבלנד, דווח שהם מחפשים סמול פורוורד שיוכל לשאת חלק מהנטל בהתקפה, הוזכרו שמות כמו האריסון בארנס ודילון ברוקס, אך כנראה ששום דבר מזה לא יצא לפועל, חרף העניין הרב שדווח בנאנס ג'וניור. מרקנן יוסיף להם נשק התקפי לצד סקסטון וגארלנד. הוא נותן להם סטרץ' 4 שמצטרף לרוטציית גבוהים משולשת הכוללת את מובלי וג'ארט אלן, כשהוא יכול לשחק לצד שניהם (במקרה של מובלי, העדיפות היא שיוסיף מאסה בטרם ישחק כסנטר, אבל בטוח יהיו מאצ' אפים בהם זה יתאפשר). הציוות שלו עם מובלי עלול להיות חלש מאוד בריבאונד הגנה, אבל יכול לתת דיבידנדים משמעותיים בהתקפה. כמובן שהרצוי מבחינת קליבלנד היה למצוא סנטר שמשלב את המבנה הפיזי וההגנה של אלן, עם הקליעה מבחוץ של מרקנן, אבל יש סיבה שביגמנים כאלה מכונים יוניקורן - אפרופו הדיון הקודם שהיה פה לגבי זאיון והסנטרים ששודכו לו עד כה...

מה שמודגש פה זה בדיוק מה שכתבתי מקודם, בסו-קולד "ניתוח בדיעבד" שלי. משתמע מכך שההגנה של אלן זה אחלה לצד מובלי, לפחות בשלב זה התפתחותו הפיזית, אבל שחסרה קליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 10:44 pm 
Hall of Famer

אבל בפועל, מרקנן תופקד לעיתים כסמול פורוורד לצד השניים האחרים. שזה לא בדיוק מה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 12:11 am 
Junior

נורטון כתב:
אבל בפועל, מרקנן תופקד לעיתים כסמול פורוורד לצד השניים האחרים. שזה לא בדיוק מה שכתבת.

ברור, אבל זה שמרקנן שיחק סמול לצד שניהם זה בדיוק מה שאני טוען לגבי סוגיית ה"השגות בקשר לליין אפ עמוס הביגמנים של קליבלנד". שאם דובר על כך שלא יצליח, זה היה בעיקר בהקשר של מרקנן כסמול פורוורד. מה שאוריאל טוען זה שהיו השגות כבר לגבי הציוות של מובלי-אלן, אפילו אם בנוסף לסקסלנד היו מעלים בחמישייה איזה סמול נייד ואתלטי שמפציץ שלשות בכמויות.

אבל באמת שחבל לי להיגרר למטא-דיון הזה. אוריאל טוען שציוות של אמביד-גובר מקדימה יכול לעבוד. בהתחלה ניסה להתבסס על "הורפורד עבר מסנטר לפאוור", כשניסינו לומר לו שמדובר בשני שחקנים מסוג אחר לגמרי, אמר שלא צריך להיכנס להשוואה של אחד לאחד - ואז הביא את הדוגמה של קליבלנד. אפשר בתגובה להיכנס להשוואה בין מובלי, שנע כמו שחקן כנף משני צדי הפרקט, אבל מניח שאז שוב אוריאל יגיד שזה לא רלוונטי. אז בעצם הטיעון נהיה אנלוגי - "כמו שאמרו שזה לא יעבוד עם קליבלנד וזה כן עבד, כך זה גם יעבוד אצל פילי", ולעזאזל הפרטים הקטנים (או הביגמנים הגדולים במקרה זה...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], rony, uriel17 ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה