סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 10:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 5:54 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן כתב:
הפועל תל אביב מצטרפת למכבי ת"א והפועל ירושלים במועדון המשוריינות, המזוריינות והמוזמנות.
מהמועדון שלא רצה לעלות ליגה בלי צידוק ספורטיבי, למועדון שנכנס בכרטיסים חופשיים.

כנראה אתה באמת מת גיבור או חי מספיק זמן כדי לראות את עצמך הופך לנבל.

וואלה בתור מי שהיה פעם בתפיסה הזו אני מבין שהכדורסל האירופאי זה בדיחה שהמטרה היחידה מבחינתי כאוהד שהקבוצה תוציא ממנה כמה שיותר כסף .
הכדורסל האירופאי נרצח ביום שהקימו את היורוליג ושריינו את כל העולם ואחותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 6:20 pm 
Sophomore

אז סופית הפועל ת''א ביורוקאפ.החלטה נבונה.סיכוי סביר שיעפילו שלב ואחכ במשחקי נוקאאוט תמיד אפשר להפתיע.ילכו על קונספציה של 5 זרים ויעלו את התקציב בכ20 אחוזים
הרצליה חולון וירושלים האלופות של פיב'א וגליל עליון ביורופקאפ של פיב'א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 7:15 pm 
Sophomore

לא סתם שריון, גם עקיפה של חיפה וגליל שסיימו במקומות גבוהים יותר ויאלצו לשחק במפעל נחות יותר. מברוק על ההתקדמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2022 10:27 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
לא סתם שריון, גם עקיפה של חיפה וגליל שסיימו במקומות גבוהים יותר ויאלצו לשחק במפעל נחות יותר. מברוק על ההתקדמות

חיפה וגליל נרשמו ליורוקאפ?

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 1:42 am 
Sophomore

פורסם ששתיהן (והרצליה כמובן) רוצות אירופה. לא יודע מה הן ניסו ומה לא, אבל אם הרצליה עוד תקבל אולי מקום ב-BCL, חיפה וגליל יסתפקו במוקדמות היורופקאפ אני מניח.
השלב הבא בהתפתחות של הפ' ת"א הוא לשרוק בוז לחמישיית זרים באירופה, כמו שפרנקו זוכר מהעונה הראשונה בארנה. יעבור להם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 1:51 am 
Sophomore

אם חיפה וגליל בכלל לא נרשמו ליורוקאפ, איך הפועל הייתה יכולה לעקוף אותן?

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 2:10 am 
Sophomore

האם הציעו להן להירשם? ספר מה הוביל אותן לבחור במסלול שיוביל אותן למוקדמות היורופקאפ במקום לשלב הבתים של היורוקאפ. אולי התבלבלו עם הפ"א.

ואני לא בא בטענות. לא אשמת הפ' ת"א שהיורוליג חושבים שלגליל אין אולם, לחיפה אין קהל ולשתיהן אין כסף, בזמן שלה יש הכל. אני רק זוכר את עצמי מנסה להשתמש באותם טיעונים מול אבירי ההשגיות והצדק כשאותה סיטואציה קרתה עם נתניה, אילת ואשדוד לפני עשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 2:35 am 
Sophomore

טוב, עכשיו אתה סתם ממציא סיפורים. עד ההודעה הזאת מעולם לא שמעתי על הפרוצדורה של "הציעו להירשם".
אין לי מושג מה היו השיקולים של חיפה וגליל. העובדה היא ששתיהן לא נרשמו ליורוקאפ. גם ירושלים, עם יותר כסף, קהל ואולם מהפועל, לא נרשמה ליורוקאפ, מסיבותיה.
כך שבניגוד למה שכתבת, הפועל לא עקפה את חיפה וגליל (כפי שירושלים עשתה פעמים רבות, אם אתה מתעקש להשוות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 3:03 am 
Sophomore

אני משווה כי אני רואה דמיון. הפועל ירושלים עקפה כמה וכמה פעמים קבוצות שסיימו לפניה, אבל נדמה לי שחוץ מגלבוע שניסו לארח את המשחקים שלהם במלחה באיזו עונה, היתר הרימו ידיים. בהתחשב בזה שכמה שנים קודם לכן לפיב"א לא היתה בעיה עם האולם הישן באילת ועם כפר בלום זה התקבל כשיתוף פעולה עם מפלצת השריונים של ברתומיאו, מכבי וואנאביז וכל זה. יודע מה, זה היה קיים כבר כטיעון עוד כשמשלחת ביזארית של אוהדי הפועל ירושלים הגיעו לנחם את אוהדי הפועל ת"א בזמן הריסת אוסישקין (ונדחו כמובן)...

לא ראיתי שפורסמו קריטריונים להשתתפות ביורוקאפ, ובעצם הרשימה היחידה שפורסמה היא בדיוק של 20 הקבוצות שהתקבלו, לקראת האישור הסופי. מה גרם להפועל ירושלים והפועל חולון (והרצליה, אני מקווה) להעדיף את ה-BCL על היורוקאפ - אני יודע. מה גרם להפועל חיפה וגליל-עליון להעדיף את מוקדמות היורופקאפ על פני קבלה ישירה לעונה הסדירה ביורוקאפ - זו לא בעיה שלך ולא שלי, לא היום ולא לפני 10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 7:09 am 
Freshman

לגבי היורוקאפ, 14 מתוך 20 הקבוצות של השנה שעברה ממשיכות.
ה-6 שלא: וירטוס, ולנסיה ופרטיזן (יורוליג), לוקומטיב (הורחקה), אנדורה (לא רלוונטית) והסיפור המעניין זה מטרופוליטן של תומר גינת שככל כנראה תעבור לצ'מפיונס.
במקום ה-6 נכנסות: פרומיטיי, לונדון ליונס, קלוז' נאפוקה, ונציה, הפועל תל אביב ופאריס.

כלומר, מפעל שנחלש משמעותית. בכל זאת הישג - הצליחו למשוך שתי קבוצות מהצ'מפיונס שכנראה התקנאו בבורסאספור ומפנטזות על סנסציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 10:24 am 
מנהל פורום

אני חושב שהמעבר של היורוליג מהפורמט הקודם ל30 משחקים בטוחים (ולאחר מכן 34) גרם לאנשים לחשוב שעדיף כמה שיותר משחקים בכל סיטואציה ובכל מפעל.
קצת שכחו שעם העלייה במספר המשחקים גם ההוצאות עולות, והיכולת של ת"א להביא ספונסרים חדשים (או לשכנע קיימים לתת יותר) גדולה מזו של הגליל או חיפה. אותו כנ"ל לגבי מכירת כרטיסים ומנויים לאירופה.
אני מניח שגם היה סימן שאלה האם המנהלת תיתן כסף על השתתפות ביורוקאפ.
רוצה לומר: ת"א לא עקפה את הגליל וחיפה, הן העדיפו את המפעל הרביעי כי היורוקאפ גדול עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 10:31 am 
Hall of Famer

מבלי להיכנס לויכוח עצמו, ודאי שעבור קבוצות כמו גליל וחיפה (ולא מן הנמנע שגם עבור הפועל ת"א עצמה) - 18 משחקים באירופה (וסביר שמרביתם הפסדים) זה הרבה יותר מדי
אני מזכיר שגם העונות הראשונות של חולון בליגת האלופות היו ממש לא קלות, וזה הגיוני שלקבוצה כמערכת ייקח זמן להתרגל לעומסים הללו, וכל מה שנדרש מהם בהיבטים כספיים, לוגיסטיים, עומק הסגל וצוות האימון והמנהלה וכו'

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ו' יוני 17, 2022 11:18 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 11:14 am 
מספיק להיזכר בניסיון החד פעמי של ראשל''צ.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 11:16 am 
Sophomore

גליל עליון לא תשחק במוקדמות היורופקאפ היא קיבלה כרטיס אוטומטי לשלב הבתים כבר לפני שבוע .הפועל חיפה כנראה תשחק במוקדמות למרות שאולי תהיה כמו גליל בשלב הבתים אוטומטית ותקבל תשובה סופית במהלך שבוע הבא.
הפועל ת''א היתה הנציגה היחידה שנרשמה ליורוקאפ שהקצה לישראל כרטיס אחד בלבד. היא תשחק 18 משחקים לפחות ובכלל ש8 עולות מבית של 10 סיכוי סביר שתעבור לשלבי הנוקאאוט שם תמיד יש הפתעות כמו שראינו העונה במפעל.לא לשכוח שהמועדון מגדיל את התקציב שלו בכ20 אחוז ונערך כמו שצריך ל2 מסגרות בעונה.

בסהכ יהיו לישראל 7 נציגות ב4 המפעלים האירופאים וערוץ 5 יצטרך לעבוד שעות נוספות :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 12:50 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
אני משווה כי אני רואה דמיון. הפועל ירושלים עקפה כמה וכמה פעמים קבוצות שסיימו לפניה, אבל נדמה לי שחוץ מגלבוע שניסו לארח את המשחקים שלהם במלחה באיזו עונה, היתר הרימו ידיים. בהתחשב בזה שכמה שנים קודם לכן לפיב"א לא היתה בעיה עם האולם הישן באילת ועם כפר בלום זה התקבל כשיתוף פעולה עם מפלצת השריונים של ברתומיאו, מכבי וואנאביז וכל זה. יודע מה, זה היה קיים כבר כטיעון עוד כשמשלחת ביזארית של אוהדי הפועל ירושלים הגיעו לנחם את אוהדי הפועל ת"א בזמן הריסת אוסישקין (ונדחו כמובן)...

לא ראיתי שפורסמו קריטריונים להשתתפות ביורוקאפ, ובעצם הרשימה היחידה שפורסמה היא בדיוק של 20 הקבוצות שהתקבלו, לקראת האישור הסופי. מה גרם להפועל ירושלים והפועל חולון (והרצליה, אני מקווה) להעדיף את ה-BCL על היורוקאפ - אני יודע. מה גרם להפועל חיפה וגליל-עליון להעדיף את מוקדמות היורופקאפ על פני קבלה ישירה לעונה הסדירה ביורוקאפ - זו לא בעיה שלך ולא שלי, לא היום ולא לפני 10 שנים.

לא צריך ללכת רחוק עד הגלבוע לפני עשור בערך, רק בעונה שעברה ירושלים עקפה בתור ל-bcl את אילת וחיפה שסיימו לפניה בליגה.
מה גרם לחיפה וגליל לוותר על היורוקאפ? אני לא יודע בוודאות, אפשר לשער השערות. לדוגמה, הפועל יכולה למכור מנויים לתשעה משחקי בית או למשוך ספונסרים ולכסות הוצאות, חיפה וגליל לא ממש. העובדה היא שהן כן ויתרו.
אם הן לא היו מוותרות והפועל הייתה נכנסת על חשבונן, זו בהחלט הייתה הבעיה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 1:44 pm 
Hall of Famer

יש עוד סיבה למה הם ויתרו - אולי בגלל שהיורוקאפ לא ירק לכיוון שלהם ולא היה מזמין אותם בכל מקרה גם אם הפועל תל אביב הייתה מוותרת.

אגב חוצפן, זמן טוב לשקול להחליף את החתימה :wink:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 3:18 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
יש עוד סיבה למה הם ויתרו - אולי בגלל שהיורוקאפ לא ירק לכיוון שלהם ולא היה מזמין אותם בכל מקרה גם אם הפועל תל אביב הייתה מוותרת.

אגב חוצפן, זמן טוב לשקול להחליף את החתימה :wink:

זו כמובן אמירה שלא מבוססת על כלום. לפני 3 שנים ראשל"צ שיחקה ביורוקאפ, אין שום הבדל בינה לבין חיפה וגליל (לא שאני בטוח שמבחינת היורוקאפ יש בכלל הבדל בין הפועל ובין חיפה וגליל). אגב, היורוקאפ בשנה הבאה יכלול אימפריות כמו לונדון ליונס ופרומיטיי שבכלל תארח בלטביה, אבל עופר האדום החליט בשם היורוקאפ שהוא לא היה יורק לכיוון של חיפה וגליל. העובדות הן שחיפה וגליל לא פנו ליורוקאפ, כל השאר סיפורים.

את החתימה אני אוריד כשהפועל תיקח לקבוצה אחרת את המקום במפעל אירופי, כמו שירושלים עשתה גם לפני וגם אחרי שיצא ממנה הציטוט המדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 5:17 pm 
Sophomore

את החתימה תשאיר דווקא, היא באמת מגוחכת. הייתי מוסיף משהו על סירובה של הפועל אוסישקין לעלות לליגת העל מהמקום השני בלאומית למרות שהוצע לה (מבלי לפגוע בהישגי הקבוצות האחרות), אבל אצלי כבר אין מקום וההיסטוריה שייכת להיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 8:52 pm 
Hall of Famer

הפועל, חולון והרצליה נכנסו לשלב הבתים של פיבא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 10:38 pm 
Sophomore

עכשיו אפשר להשוותBCL VS EUROCUP (ליגות סדירות):

ליגה ספרדית: ביורוקאפ מקומות 4-8, בפיב"א מקומות 5-7-9-10
ליגה יוונית: ביורוקאפ מקום 5, בפיבא מקומות 4-8-9
ליגה טורקית: ביורוקאפ מקומות 8-11, בפיב"א מקומות 3-5-6-7
ליגה איטלקית: ביורוקאפ מקומות 3-5-13, בפיב"א מקומות 6-7
ליגה ישראלית: ביורוקאפ מקום 7, בפיב"א מקומות 1-3-4
ליגה אדריאטית: ביורוקאפ מקומות 3-4, בפיב"א מקום 4
ליגה צרפתית: ביורוקאפ מקומות 13-15, בפיב"א מקומות 4-5-6
ליגה גרמנית: ביורוקאפ מקומות 5-7, בפיב"א מקוות 2-4
ליגה ליטאית: ביורוקאפ מקום 3, בפיב"א מקום ראשון

ליגה צ'כית/לטבית/פולנית: ביורוקאפ אין, בפיבא מקום ראשון
ליגה אוקראינית/רומנית: ביורוקאפ מקום ראשון, בפיב"א אין
ליגה אנגלית: ביורוקאפ מקום 3, בפיב"א אין

באופן מדהים במוקדמות ה-BCL יש קבוצות שהציצו ביורוליג ונפגעו: מלאגה, באמברג, שטרסבורג, טופאש בורסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 03, 2022 1:18 pm 
Sophomore

ביום שישי הגרלת היורוקאפ.
מתי הגרלת ליגת האלופות של פיבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 03, 2022 2:13 pm 
Sophomore

לפי האתר של פיבא-
ההגרלה ב7.7 (יום חמישי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 1:06 pm 
Hall of Famer

הפועל עם דרושאפקה , לודוויסבורג ועולה מהמוקדמות.

חולון עם אוסטנד, גלאטאסריי ולגיה ורשה

הרצליה עם טנריפה, ריטאס ופריסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 1:35 pm 
Sophomore

אלו קבוצות מועמדות לעלות מהמוקדמות לבית של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 1:38 pm 
Junior

זה נראה כמו בראוגן הספרדית אם אני מבין נכון, ואם אני צודק, זה חתיכת בית מחריד בשביל הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 423 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: