סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 9:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 3:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פומפיי מפרסם שפילי מתכננים להציע לטאקר (שלא לקח את האופציה שהייתה לו בהיט) חוזה של 30 מיליון דולר ל-3 שנים :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 1:27 am 
Sophomore

ג'רמי גראנט עובר לפורטלנד תמורת בחירת סיבוב ראשון של מילווקי ב-2025, ועוד כל מיני סידורי בחירות סיבוב שני לא מעניינות.

טרייד טוב לפורטלנד, שכולם חשבו שתצטרך להיפרד מהבחירה מספר 7 בדראפט הזה בשביל גראנט, ובסוף משלמת במה שאמורה להיות בחירה נמוכה. חבל שזה לא הולך לשנות כלום בהתחשב בזה שכבר הלכו אול-אין על אוברייטד כמו סיימונס וסנטר גרוע כמו נורקיץ'.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 4:51 am 
Hall of Famer

נראה שדטרויט היו צריכים למכור בעונה שעברה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 8:00 am 
Senior

וואו איזו תמורה underwhelming בשביל דטרויט.
אז היה כבר די ברור שבחירה 7 תמורת גראנט לא יקרה, אבל הבחירה של מילווקי ב2025? זה מרגיש לי ממש חלש.

פורטלנד יוצאים עם גראנט בלי לוותר על שום דבר בעל ערך, שומרים על הבחירה השביעית, על ג׳וש הארט וכאלה, אני מעריך שזה לא הצעד האחרון שלהם בחודש הקרוב.
זה בטח לא יספיק ליותר מדי, אבל יוכלו להעמיד קבוצה חביבה סביב לילארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 8:26 am 
Hall of Famer

נדמה לי שהשאלה העיקרית עבורם היא על כמה כסף מתחת לתקרה הם ויתרו.
אישית, אני לא מאמין בג'רמי גרנט וחושב שמה שהוא עשה בדטרויט היה בעיקר וואקום. הוא שחקן 4-5 בקבוצת פלייאוף. לא הרבה יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 8:33 am 
Hall of Famer

לא נתפס בעיניי שפילי רוצים לוותר על ת'ייבול בשביל טאקר.
אז נכון, טאקר יודע לקלוע שלשה ורבע למשחק בגיל כמעט 40 שלו, אבל ת'ייבול גם הרבה יותר צעיר, וגם בסופו של דבר היום, שומר טוב יותר, בעיקר על גארדים. שזה, עם כל הכבוד חשוב יותר מאשר מישהו שיכול לשים גוף על גבוהים כמו טאקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 8:39 am 
Senior

נורטון כתב:
נדמה לי שהשאלה העיקרית עבורם היא על כמה כסף מתחת לתקרה הם ויתרו.
אישית, אני לא מאמין בג'רמי גרנט וחושב שמה שהוא עשה בדטרויט היה בעיקר וואקום. הוא שחקן 4-5 בקבוצת פלייאוף. לא הרבה יותר מזה.

הוא כבר היה שחקן 3-4 בקבוצה שהגיע לגמר המערב, הרבה בזכות פלייאוף מצוין מצידו, והוא כן המשיך את ההתקדמות (שעשה באופן הדרגתי לאורך רוב הקריירה) בדטרויט. הוא לא היה הכי יציב בעונה האחרונה, אבל לאורך שנתיים שם הוא הרבה שהוא מסוגל לייצר הרבה הרבה יותר טוב משאני מניח שכולם חשבו.
בעיני הוא ממש אחלה צלע שלישית-רביעית, שאני מניח שזה לא הרבה יותר ממה שתיארת, ואני לא חושב שהוא הרבה יותר מזה באמת, אבל כן קצת יותר משחקן 4-5.
בהנחה שהחוזה הבא שלו יהיה בסדר גודל של 100 מיל' ל4 שנים, אני גם לא חושב שזה עסק גרוע מבחינה כלכלית לפורטלנד.

לדטרויט יש עכשיו הרבה מאוד קאפ-ספייס, אבל אני קצת סקפטי לגבי היכולת שלהם להשתמש בו. אני מניח שילכו על ברנסון, אייטון או ברידג'ס, אני קצת בספק כמה יצליחו להנחית אחד מהם דרך השוק החופשי ועכשיו יהיה הרבה יותר קשה לעשות את זה בסיין אנד טרייד.
היה דיווח ששארלוט מחפשים קבוצה שתקלוט את החוזה של היוורד ותקבל בתמורה את בחירה 15, מניח שדטרויט הופכת להיות מועמדת ראויה לעסקה כזו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 8:53 am 
Hall of Famer

שיהיה 4, שנינו מסכימים שזה הממוצע פחות או יותר שלו. אז שחקן רביעי בקבוצת פלייאוף. זה נחמד, לא מדהים.
זה גם אומר שהוא שחקן חמישי במקרה הטוב בקבוצה אלופה.

ובנושא אחר, אם ביל באמת ויתר על אופצית השחקן שלו הוא אדיוט מדופלם לדעתי. כלומר, יש מצב שקבוצה כלשהי תיתן לו מקסימום סופר דופר, אבל בעיניי השווי האמיתי שלו הוא אולי 16-20 מיליון בעונה בלחץ (ואם אני GM אני לא חותם על יותר מאשר וטרן מינימום למען האמת). בקיצור, יש מצב ללטרל ספריוול 2.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 9:24 am 
Senior

אני לא חשוב שהדיווח הזה נכון. גם בהנחה שהשוק מעריך את ביל ביותר מ16-20 מיל' לעונה (והוא כן), ביל עדיין מפסיד יותר מ60 מיל' דולר אם הוא בוחר לוותר על אופציית השחקן. קשה לי לראות את זה קורה, הטרנד היום הוא פשוט לחתום על הארכות חוזה ואז לדרוש טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 9:56 am 
Junior

אני מעריך שדטרויט הלכה על הטרייד הזה, למרות התמורה הנמוכה יחסית, בגלל שהעדיפה לקבל את חריגת הטריידים שלנו בתמורה על חשבון שחקן חתום מקבוצה אחרת. עכשיו יהיה להם המון קאפ ספייס בשביל לרדוף גם אחר אייטון וגם אחרי גארד כמו ברונסון/סקסטון/שרודר.

מיילס ברידג'ס היה מלהיב אותי יותר, אבל בכלל לא בטוח שההורנטס לא ישוו עליו הצעת מקס. לפעמים עדיף לקחת את הציפור שנוחתת בידך ובמחיר זול. עכשיו טרייד על בחירה 7 עם אוקלהומה תמורת דורט ובחירה 12, שבה נוכל לבחור אחד מבין ג'יילן דורן או מרק וויליאמס (או שבכלל ללכת על טארי איסון שהתאמן אצלנו).

לילארד/בלדסו
סיימונס/הארט
דורט/ליטל/קיאון
גרנט/ווטפורד/ווינסלו
נורקיץ'/יובנקס/סנטר רוקי

רוטציה עמוקה עם המון מחליפים הגנתיים ואנרגטיים. אוהב את האתלטיות של גרנט לצד נורק בצבע. תגידו "לא קונטנדרים", אבל אני מאמין בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 11:49 am 
Hall of Famer

מאמין בה שיגיעו ל-...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 1:58 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא נתפס בעיניי שפילי רוצים לוותר על ת'ייבול בשביל טאקר.
אז נכון, טאקר יודע לקלוע שלשה ורבע למשחק בגיל כמעט 40 שלו, אבל ת'ייבול גם הרבה יותר צעיר, וגם בסופו של דבר היום, שומר טוב יותר, בעיקר על גארדים. שזה, עם כל הכבוד חשוב יותר מאשר מישהו שיכול לשים גוף על גבוהים כמו טאקר.

זה בהחלט דפוק ומתחלק לשני חלקים נפרדים -
פילי היו צריכים לוותר על ת'ייבול כבר לפני, בין אם בעסקת סימונס במקום סת' או בעסקה נפרדת.
אם אתה לא מאמין בו כחלק מהעתיד, הזמן עובד לרעתך.
לגבי טאקר, די מופרך בעיניי בפני עצמו.
אני לא אוהב את מה שקורה בפילי
But what else is new

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 2:02 pm 
Hall of Famer

דיבורים על טרייד בין סאן אנטוניו לאטלנטה-קולינס תמורת דג'ונטה מאריי. חייב לומר שאם זה נכון אז זה ממש תמוה, מאריי ליד טרייד יאנג זה קצת מיותר וגם תמורה ממש גבוהה בשביל גבוה כמו קולינס שהוא גבוה נחמד למדי, אבל די ברור שאטלנטה לחוצה להיפטר ממנו. מצד שני, לספרס אין באמת רכז חוץ ממאריי, במיוחד אחרי שהם ויתרו על ווייט בעונה האחרונה, שתי הקבוצות מעמיסות עמדות חזקות יחסית ומדללות עמדות יותר חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 2:23 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שלמוריי יש את אחד החוזים הטובים בליגה.
אטלנטה יצטרכו להוסיף לא מעט בחירות דראפט.
לא ברור גם למה שהספרס יירצו את קולינס.
הם פחות או יותר באותו גיל
ושניהם לא מתאימים לבנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 2:26 pm 
Hall of Famer

בקיץ של 2020 דטרויט עשתה את המהלך המדהים והחתימה שחקן בעליה. שתי עונות אח"כ הם נפרדים ממנו כשיכול להיות שהתמורה העיקרית היא חריגת טריידים (ולמה זה חשוב כשהיא עמוק מתחת לתקרה לקראת העונה הקרובה?).
בקיץ הקודם ההוקס עשו את המהלך המתבקש, כדי לשמר סגל צעיר שהגיע לגמר המזרח, הם זרקו 125 מיליון על הפורוורד ג'ון קולינס. פאסט פורוורד שנה וההוקס מחפשים נואשות להיפטר ממנו.
קצת על הדינמיקה באן.בי.איי וקבלת החלטות של חלק מהקבוצות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 2:46 pm 
Hall of Famer

דנו על זה לא מעט כאן בפורום לפני כשנה
ההוקס היו בנקודת החלטה מעניינת, כי בערך כל שנה מסתיים להם חוזה רוקי כלשהו (וזה ממשיך, האנטר עוד שנה, אוקונגו עוד שנתיים) והם צריכים לקבל החלטות על מי מוותרים בדרך (כמו שכבר שלחו את רדיש מסיבות כאלה ואחרות)
כתבתי אז שאני במקומם לא מאריך לקולינס בתנאים הללו (כמדומני הוא דחה הצעת חוזה של 72M ל-4 שנים, וזה מה שהאריך את המו"מ בין הצדדים), אבל ברור שאחרי השנה המוצלחת וההגעה לגמר המזרח - זו לא "דעה פופולרית"
כעת יש להם המון התחייבות אפילו עד קיץ 2026 (יאנג, הוארטר ואופציית שחקן קולינס זה כבר 81M ביחד), מה שמצריך לחשוב פעמיים על כל חוזה ארוך וגדול חדש

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 2:50 pm 
מנהל פורום

זה קצת חכמה לאחר מעשה
בפועל הם היו אחרי עונה חלומית, כשכמעט כל הסגל צעיר ואמור להשתפר ולהתבגר לטובה בעונה הבאה
אז למה לפרק הרכב מנצח?
יותר מזה, בשווקים גדולים, (אטלנטה היא על גבול השוק הגדול) משתלם לשלם מס מותרות בשביל להצליח עוד יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 2:53 pm 
Senior

אני לא חושב שזה נכון לומר שההוקס מחפשים 'להיפטר' מקולינס. הם מחפשים להעביר אותו בעיקר בשביל לקבל משהו טוב בתמורה, ולא בגלל שהם רק רוצים שיילך כמה שיותר רחוק וחבל שאין קבוצה באלסקה.
אם, לצורך העניין, הם מעבירים את קולינס אפילו תמורת החבילה שדטרויט קיבלה על גראנט (וזו חבילה לא משהו בכלל לדעתי, כאמור), זה עדיין עדיף מלתת לו ללכת, לא?
קבוצות ייתנו משהו בעל ערך על קולינס, גם עם ה125 מיל' שלו, שאני חושב שנחשב עדיין לחוזה לא רע כל-כך.

גם דטרויט היום במצב טוב יותר מאשר אם לא היו מחתימים את גראנט ב2020, נכון - הם כולה קיבלו בחירה של מילווקי ב2025 ועוד איזה 2-3 בחירות סיבוב שני תמורתו, אבל זה פחות טוב מאשר סתם לשמור את הקאפ ספייס הזה בצד כל הזמן הזה?
יש פה 2 סטאדי קייסס שדווקא תומכים בצעד הזה של החתמת שחקן טוב, גם אם הוא לא מזיז את המחט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:01 pm 
Junior

למה הספרס ירצו טרייד כזה חוץ מלרצות אולי את מארי עצמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:03 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אני לא חושב שזה נכון לומר שההוקס מחפשים 'להיפטר' מקולינס. הם מחפשים להעביר אותו בעיקר בשביל לקבל משהו טוב בתמורה, ולא בגלל שהם רק רוצים שיילך כמה שיותר רחוק וחבל שאין קבוצה באלסקה.
אם, לצורך העניין, הם מעבירים את קולינס אפילו תמורת החבילה שדטרויט קיבלה על גראנט (וזו חבילה לא משהו בכלל לדעתי, כאמור), זה עדיין עדיף מלתת לו ללכת, לא?
קבוצות ייתנו משהו בעל ערך על קולינס, גם עם ה125 מיל' שלו, שאני חושב שנחשב עדיין לחוזה לא רע כל-כך.

גם דטרויט היום במצב טוב יותר מאשר אם לא היו מחתימים את גראנט ב2020, נכון - הם כולה קיבלו בחירה של מילווקי ב2025 ועוד איזה 2-3 בחירות סיבוב שני תמורתו, אבל זה פחות טוב מאשר סתם לשמור את הקאפ ספייס הזה בצד כל הזמן הזה?
יש פה 2 סטאדי קייסס שדווקא תומכים בצעד הזה של החתמת שחקן טוב, גם אם הוא לא מזיז את המחט.

לגבי אטלנטה - זה קצת מורכב. אני לא לגמרי בטוח שהחוזה של קולינס נחשב לחיובי.
אני חושב שאטלנטה היו צריכים להשאיר את קולינס אבל שילמו עליו יותר מדי..

אני גם לא חושב שהם היו מגיעים לאן שהגיעו אם לא האיצו קצת עם כל מיני ווטרנים ודחקו את עצמם לפינה.
הדרך הכי בטוחה לבדוק לאן CORE יכול להגיע הוא פשוט לתת לו לרוץ..
אבל זה כבר סיפור אחר ולא מתחשק לי במיוחד להיכנס לדיון מחודש עליו.

לגבי דטרויט - הם היו צריכים לשלוח את גראנט בשנה שעברה ואז אולי היו מצליחים להפיק מהניסוי הזה יותר
אבל בגדול, אפשר לתרגם קאפ ספייס - כמו ש-OKC עושה ופילי וקבוצות רבות לפניה - לבחירות דראפט
גם בלי לרכוש שחקנים ש"עוזרים" לקבוצה לנצח
ויכולים להתגלות כחוזים טובים או חוזים לא טובים (ולדטרויט היו גם כמה כאלו).
היה אפשר להשיג בחירת דראפט מאוחרת על ידי "השכרת" הקאפ ספייס ולקיחה של חוזה לא טוב מקבוצה אחרת.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' יוני 23, 2022 3:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:05 pm 
Senior

שוויק1 כתב:
למה הספרס ירצו טרייד כזה חוץ מלרצות אולי את מארי עצמו?

במקרה של קולינס-מארי ספציפית אני מניח שאטלנטה תוסיף עוד בחירות או שחקנים תמורת דז׳ונטה.
לספרס יש די הרבה גארדים צעירים ומעט מאוד פורוורדים או גבוהים, אולי מהבחינה הזו יש בזה איזה היגיון, מעבר לזה שאטלנטה תצטרך לפתות אותם עם משהו מעבר לקולינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:06 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
זה קצת חכמה לאחר מעשה
בפועל הם היו אחרי עונה חלומית, כשכמעט כל הסגל צעיר ואמור להשתפר ולהתבגר לטובה בעונה הבאה
אז למה לפרק הרכב מנצח?
יותר מזה, בשווקים גדולים, (אטלנטה היא על גבול השוק הגדול) משתלם לשלם מס מותרות בשביל להצליח עוד יותר

נכון
אבל אני הייתי אז "פרובוקטור" וחשבתי שהם לא צריכים להאריך לו
ברור שאם היו מגיעים לעוד גמר אזורי כעת בהנהגת האולסטאר קולינס - הייתי יוצא ממש מטומטם
אבל קרה פחות או יותר ההיפך - הקבוצה לא שיחזרה את הישגה, השחקן תרם פחות מאשר בשנים קודמות (למשל 53% מהשדה העונה, אחרי 55-58% שהציג בכל שנות הקריירה שלו, וזה לא שהוא הגדיל את כמות השלשות שהוא לוקח)

בסוף לעיתים החתמות מסוג זה גם מסתיימות באסון מוחלט של "מה נעשה עם השחקן חסר הביקוש הזה שנצטרך להוסיף נכסים רק כדי שייקחו אותו", או סתם פציעות
נכון שאלו לא 2 המקרים הנוכחיים
אבל לטעמי כל החתמה שכזאת (על חוזה גדול וארוך טווח, לשחקן שהוא "לא קונצנזוס") היא מסוכנת במובן מסוים, כי יש בה סיכון לא מובטל (אל מול סיכוי שהשחקן ימשיך להתקדם כמובן)
אם לצורך העניין להוקס לא יהיו תנאים כלכליים מתאימים (כי בסופו של דבר יש גבול כמה מס מותרות קבוצות מוכנות לשלם) להחתים את האנטר בשנה הבאה, אז במובן מסוים זה קולינס (בהנחה שיישאר), וגם הוארטר למעשה, במקום האנטר - ובהחלט אפשר לטעון לכאן או לשם על מי ההוקס צריכים "לבסס את עתידם"
אני רק רוצה להגיד שזה ויכוח ששווה דיון, ולכן לא הארכת חוזה ברמת נו-בריינר בעיניי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:14 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

אני גם לא חושב שהם היו מגיעים לאן שהגיעו אם לא האיצו קצת עם כל מיני ווטרנים ודחקו את עצמם לפינה.

לגבי דטרויט - הם היו צריכים לשלוח את גראנט בשנה שעברה ואז אולי היו מצליחים להפיק מהניסוי הזה יותר
אבל בגדול, אפשר לתרגם קאפ ספייס - כמו ש-OKC עושה ופילי וקבוצות רבות לפניה - לבחירות דראפט
היה אפשר להשיג בחירת דראפט מאוחרת על ידי "השכרת" הקאפ ספייס ולקיחה של חוזה לא טוב מקבוצה אחרת.

אני די בטוח שהערך של קולינס חיובי - אי אפשר לדעת בוודאות, אבל כל דיווח על טרייד שלו הוא משהו בסגנון 'קולינס תמורת בחירת לוטרי', 'קולינס כבסיס לטרייד על דז'ונטה מארי', אלו תמורות מאוד חיוביות, אתה לא רואה מצב שבו קולינס מועבר כסלארי דאמפ, נכון? חוזה בעל ערך שלילי זה לא.

לגבי דטרויט - כן, אנחנו יודעים שאתה חושב שהיו צריכים להעביר את גראנט מוקדם יותר ותמורת יותר, אבל אמרתי לך גם אז וגם אומר לך עכשיו - ניסו להעביר אותו, לא הצליחו.
היום ג'יימס אדוארדס מהאתלטיק (שממה שאני עוקב, הוא מאוד אמין, בעיקר בהקשר של דטרויט) מפרסם שלמרות שרוב הקהל חשב שהערך שלו גבוה יותר, דטרויט מאז פברואר בודקים את האפשרות להעביר את גראנט ובשום שלב לא קיבלו הצעה טובה יותר מזו שהם לקחו עם פורטלנד.

אני מסכים שיכלו להשתמש בקאפ-ספייס הזה בשביל סלארי דמפס, אבל מה הם היו מקבלים בהם? נגיד איזו בחירת סיבוב ראשון ו2-3 בחירות סיבוב שני במקרה? כי זה מה שהם קיבלו על גראנט עכשיו.
ובכל הקטע של 'להוסיף נצחונות מיותרים', זה גם די מגוחך, הפיסטונס הגיעו ל3 המקומות האחרונים והסיכויים הטובים בלוטרי בשנתיים של גראנט שם, ויצאו עם בחירות עם תוחלת גבוהה משל לסיים אחרונים. כמה נראה לך שהנוכחות שלו פגעה בהם מהבחינה הזו?
מנגד, הרבה מאוד דיווחים על כמה שהוא נוכחות חיובית בחדר הלבשה, הוא בערך השחקן הראשון שבוחר ללכת לדטרויט בפרי אייג'נסי מאז ג'וש סמית הארור, והוא דיבר בצורה די גלויה על זה שהוא בחר ללכת לשם למרות הצעה גבוהה יותר מדנבר. יש לדברים האלו ערך, גם אם הוא קטן בעיניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:16 pm 
Hall of Famer

ההוקס ידעו ככל הנראה שהם נכנסים לבעיה ולכן התלבטו
ומאז חתימת החוזה חושבים/מדברים על טרייד.
במקרה כזה, אתה צריך להתעקש שהחוזה יהיה חוזה טוב..
גם אם זה אומר לתת לשוק להכריע את המחיר ואז מקסימום להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:18 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:

אני די בטוח שהערך של קולינס חיובי - אי אפשר לדעת בוודאות, אבל כל דיווח על טרייד שלו הוא משהו בסגנון 'קולינס תמורת בחירת לוטרי', 'קולינס כבסיס לטרייד על דז'ונטה מארי', אלו תמורות מאוד חיוביות, אתה לא רואה מצב שבו קולינס מועבר כסלארי דאמפ, נכון? חוזה בעל ערך שלילי זה לא.

לגבי דטרויט - כן, אנחנו יודעים שאתה חושב שהיו צריכים להעביר את גראנט מוקדם יותר ותמורת יותר, אבל אמרתי לך גם אז וגם אומר לך עכשיו - ניסו להעביר אותו, לא הצליחו.
היום ג'יימס אדוארדס מהאתלטיק (שממה שאני עוקב, הוא מאוד אמין, בעיקר בהקשר של דטרויט) מפרסם שלמרות שרוב הקהל חשב שהערך שלו גבוה יותר, דטרויט מאז פברואר בודקים את האפשרות להעביר את גראנט ובשום שלב לא קיבלו הצעה טובה יותר מזו שהם לקחו עם פורטלנד.

אני מסכים שיכלו להשתמש בקאפ-ספייס הזה בשביל סלארי דמפס, אבל מה הם היו מקבלים בהם? נגיד איזו בחירת סיבוב ראשון ו2-3 בחירות סיבוב שני במקרה? כי זה מה שהם קיבלו על גראנט עכשיו.
ובכל הקטע של 'להוסיף נצחונות מיותרים', זה גם די מגוחך, הפיסטונס הגיעו ל3 המקומות האחרונים והסיכויים הטובים בלוטרי בשנתיים של גראנט שם, ויצאו עם בחירות עם תוחלת גבוהה משל לסיים אחרונים. כמה נראה לך שהנוכחות שלו פגעה בהם מהבחינה הזו?
מנגד, הרבה מאוד דיווחים על כמה שהוא נוכחות חיובית בחדר הלבשה, הוא בערך השחקן הראשון שבוחר ללכת לדטרויט בפרי אייג'נסי מאז ג'וש סמית הארור, והוא דיבר בצורה די גלויה על זה שהוא בחר ללכת לשם למרות הצעה גבוהה יותר מדנבר. יש לדברים האלו ערך, גם אם הוא קטן בעיניך.

אני לא חושב שזו הייתה טעות בהכרח להחתים אותו אבל אני חושב שאתה לוקח סיכון מיותר (פציעה/התאמה לא טובה/חוזה גרוע) כשאתה הולך בדרך הזו לעומת הדרך החלופית
שיש לה פחות או יותר את אותו אפסייד, רק בלי הסיכון הנלווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: