Att כתב:
stavs כתב:
אני לא חושב שזה נכון לומר שההוקס מחפשים 'להיפטר' מקולינס. הם מחפשים להעביר אותו בעיקר בשביל לקבל משהו טוב בתמורה, ולא בגלל שהם רק רוצים שיילך כמה שיותר רחוק וחבל שאין קבוצה באלסקה.
אם, לצורך העניין, הם מעבירים את קולינס אפילו תמורת החבילה שדטרויט קיבלה על גראנט (וזו חבילה לא משהו בכלל לדעתי, כאמור), זה עדיין עדיף מלתת לו ללכת, לא?
קבוצות ייתנו משהו בעל ערך על קולינס, גם עם ה125 מיל' שלו, שאני חושב שנחשב עדיין לחוזה לא רע כל-כך.
גם דטרויט היום במצב טוב יותר מאשר אם לא היו מחתימים את גראנט ב2020, נכון - הם כולה קיבלו בחירה של מילווקי ב2025 ועוד איזה 2-3 בחירות סיבוב שני תמורתו, אבל זה פחות טוב מאשר סתם לשמור את הקאפ ספייס הזה בצד כל הזמן הזה?
יש פה 2 סטאדי קייסס שדווקא תומכים בצעד הזה של החתמת שחקן טוב, גם אם הוא לא מזיז את המחט.
לגבי אטלנטה - זה קצת מורכב. אני לא לגמרי בטוח שהחוזה של קולינס נחשב לחיובי.
אני חושב שאטלנטה היו צריכים להשאיר את קולינס אבל שילמו עליו יותר מדי..
אני גם לא חושב שהם היו מגיעים לאן שהגיעו אם לא האיצו קצת עם כל מיני ווטרנים ודחקו את עצמם לפינה.
הדרך הכי בטוחה לבדוק לאן CORE יכול להגיע הוא פשוט לתת לו לרוץ..
אבל זה כבר סיפור אחר ולא מתחשק לי במיוחד להיכנס לדיון מחודש עליו.
לגבי דטרויט - הם היו צריכים לשלוח את גראנט בשנה שעברה ואז אולי היו מצליחים להפיק מהניסוי הזה יותר
אבל בגדול, אפשר לתרגם קאפ ספייס - כמו ש-OKC עושה ופילי וקבוצות רבות לפניה - לבחירות דראפט
גם בלי לרכוש שחקנים ש"עוזרים" לקבוצה לנצח
ויכולים להתגלות כחוזים טובים או חוזים לא טובים (ולדטרויט היו גם כמה כאלו).
היה אפשר להשיג בחירת דראפט מאוחרת על ידי "השכרת" הקאפ ספייס ולקיחה של חוזה לא טוב מקבוצה אחרת.
אני די בטוח שהערך של קולינס חיובי - אי אפשר לדעת בוודאות, אבל כל דיווח על טרייד שלו הוא משהו בסגנון 'קולינס תמורת בחירת לוטרי', 'קולינס כבסיס לטרייד על דז'ונטה מארי', אלו תמורות מאוד חיוביות, אתה לא רואה מצב שבו קולינס מועבר כסלארי דאמפ, נכון? חוזה בעל ערך שלילי זה לא.
לגבי דטרויט - כן, אנחנו יודעים שאתה חושב שהיו צריכים להעביר את גראנט מוקדם יותר ותמורת יותר, אבל אמרתי לך גם אז וגם אומר לך עכשיו - ניסו להעביר אותו, לא הצליחו.
היום ג'יימס אדוארדס מהאתלטיק (שממה שאני עוקב, הוא מאוד אמין, בעיקר בהקשר של דטרויט) מפרסם שלמרות שרוב הקהל חשב שהערך שלו גבוה יותר, דטרויט מאז פברואר בודקים את האפשרות להעביר את גראנט ובשום שלב לא קיבלו הצעה טובה יותר מזו שהם לקחו עם פורטלנד.
אני מסכים שיכלו להשתמש בקאפ-ספייס הזה בשביל סלארי דמפס, אבל מה הם היו מקבלים בהם? נגיד איזו בחירת סיבוב ראשון ו2-3 בחירות סיבוב שני במקרה? כי זה מה שהם קיבלו על גראנט עכשיו.
ובכל הקטע של 'להוסיף נצחונות מיותרים', זה גם די מגוחך, הפיסטונס הגיעו ל3 המקומות האחרונים והסיכויים הטובים בלוטרי בשנתיים של גראנט שם, ויצאו עם בחירות עם תוחלת גבוהה משל לסיים אחרונים. כמה נראה לך שהנוכחות שלו פגעה בהם מהבחינה הזו?
מנגד, הרבה מאוד דיווחים על כמה שהוא נוכחות חיובית בחדר הלבשה, הוא בערך השחקן הראשון שבוחר ללכת לדטרויט בפרי אייג'נסי מאז ג'וש סמית הארור, והוא דיבר בצורה די גלויה על זה שהוא בחר ללכת לשם למרות הצעה גבוהה יותר מדנבר. יש לדברים האלו ערך, גם אם הוא קטן בעיניך.