סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 1:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לפי אריה לבנת עוז בלייזר סיכם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 1:30 pm 
Hall of Famer

em28 כתב:
אז מה היה לנו ?
בלייזר, אריאל, שגב, דברת, חסרים ניצן חנוכי, ודריל מונרו ואנחנו ראשון של לפני כמה שנים.

צחוק בצד, הבנייה של ירושלים כבר בשלב המוקדם הזה היא בסדרי גודל נכונה יותר מהעונה שעברה. בלייזר, דברת ושגב עם אריאל כסייד-קיק זה סגל ישראלי טוב, בטח לעומת הבדיחה שהתחילה את העונה הקודמת. דג'יקיץ' מאמן והביא פוינט זר שמכיר אותו ועל פניו נראה שחקן מתאים לרמה הנדרשת. נקווה שהזרים שייבחרו בהמשך יהיו פחות הימורים אנקדוטליים ויותר שחקני כדורסל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 3:34 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
צחוק בצד, הבנייה של ירושלים כבר בשלב המוקדם הזה היא בסדרי גודל נכונה יותר מהעונה שעברה. בלייזר, דברת ושגב עם אריאל כסייד-קיק זה סגל ישראלי טוב, בטח לעומת הבדיחה שהתחילה את העונה הקודמת

ההבדל העיקרי הוא שבמהלך הקודמת השכלנו לשים יד על דברת בחוזה ארוך טווח (גם בקיץ רצו אותו). שגב ואריאל הם אותם שגב ואריאל ובנוסף החתימו את ה3-4 הישראלי הכי טוב שהיה בשוק.
שנה שעברה זה היה וורקמן, והשנה זה בלייזר (אם וכאשר יגיע, אחרת נישאר כנראה עם אותו הוורקמן)

Hacohen כתב:
דג'יקיץ' מאמן והביא פוינט זר שמכיר אותו ועל פניו נראה שחקן מתאים לרמה הנדרשת. נקווה שהזרים שייבחרו בהמשך יהיו פחות הימורים אנקדוטליים ויותר שחקני כדורסל.

מי? קובס שהשם שלו נזרק מתישהו? או שאולי אתה מתכוון לעמיאל שהביא את אובסואן? :)

וביותר רצינות, אין לי טענות מיוחדות לקיץ הירושלמי עד כה, אבל הבעיות הגדולות אשתקד היו לדעתי זה שהיינו עד סוף אוגוסט עם זר אחד, ומאמן שלא הצליח להתמודד עם הסיטואציה
מקווה ומאמין שיהיה אחרת הקיץ, אבל זה עוד טעון הוכחה

אגב, מסתמן שגם השנה הצלחנו לאבד את בריימו, והפעם בגלל הצעה גבוהה יותר משמעותית. אם בקיץ שעבר היו נותנים לו חוזה לשנתיים היינו עכשיו מסודרים :/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 4:11 pm 
Hall of Famer

ההבדל העיקרי הוא מבחן התוצאה, שהיום יש לירושלים סגל ישראלי טוב ואת העונה הקודמת היא התחילה עם סגל ישראלי מביך. שגב היה הישראלי הבכיר בסגל שפתח את העונה הקודמת ואחריו אריאל, זה לא עובר לקבוצה שמעוניינת להגיע למשהו. אפשר להציג דברים בכל מיני דרכים, אתה יודע, עובדתית בלייזר שחקן טוב בהרבה מוורקמן ודברת הגיע לירושלים במהלך העונה אחרי פתיחת עונה מהגיהנום בראשל"צ, כשהוא נראה כמו שחקן שליטרלי איבד את כל היכולות שלו.

קובס הוא, על פניו, שחקן מתאים מאד לירושלים וגם אובה התאים מבחינת רמה, פחות מבחינת הסגנון שהתגבש (או יותר נכון: לא התגבש). שאר הזרים של ירושלים היו הימורים, ואיך חלקם נראו-ראינו. אם יעשו בנייה קצת יותר שמרנית ומוכחת, זה לא יהיה רע לדעתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 4:24 pm 
אין לי מושג מה המצב החוזה והמצב רוח שלו, אבל טיוס צריך להיות אופציה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 4:53 pm 
Sophomore

יוניק כתב:

לא מת לקחת שחקן "ישראלי" שהעביר את רוב הקריירה שלו בלנסות ולברוח מהנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 7:26 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
יוניק כתב:

מבחינה מקצועית או לאומנית?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 9:35 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
N.T.K כתב:
יוניק כתב:

מבחינה מקצועית או לאומנית?

האמת שגם וגם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 25, 2022 11:42 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
עוד מחשבה שעלתה לי, בהינתן לגל מקל התבטא עוד לפני שנה שהוא מאד רוצה לחזור לארץ ובהינתן שמתחילות להיגמר לו האופציות לקבוצות בארץ שמשחקות באירופה ונלחמות על משהו (מכבי עם רכזים זרים ויפתח זיו, הפועל ת״א סגרה סגל ישראלי, חולון עם רגלנד כרכז), לא כדאי לנו להביא אותו להפועל ככה שהוא ודוברת יסגרו ביחד את עמדת הרכז ועל הדרך גם יחנוך את דברת, יוסיף מנהיגות ו וניסיון לקבוצה וכו?

אני חושב (ולא רק בעיתוי הנוכחי) שזה רעיון מעולה, כי במובן מסוים זה חוסך הבאה של זר בעמדות הגארד, והימורים כיצד ישתלב וכו'
בוודאי ברמת הליגה הישראלית מקל ודוברת לחלוטין יכולים להחזיק את עמדת הרכז לבדם

Hacohen כתב:
עובדתית בלייזר שחקן טוב בהרבה מוורקמן

על מה מבוססת העובדה הזו אגב?
נשמע לי מוזר שהחלפה שכזו מובנת מאליה כשידרוג גדול
מקבלים שחקן שאולי מתאים יותר מבחינת מקצועית לשחק לצד שגב למשל - בזכות הקליעה מבחוץ
אבל בגדול שחקן מול שחקן - לא רואה הבדלים גדולים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 12:34 pm 
Senior

אז על כמה זרים מכבי תודיע רשמית לפני שפועל תודיע על שחקן אחד, ישראלי או זר?
אנדר/אובר 4.5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 12:36 pm 
Sophomore

כשבלייזר יחתום רישמית כנראה וורקמן לא ימשיך.אם יש לירושלים שכל שיביאו את דאוסן במקום אריאל זה שידרוג משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 7:06 pm 
Sophomore

RREEDDTT כתב:
כשבלייזר יחתום רישמית כנראה וורקמן לא ימשיך.אם יש לירושלים שכל שיביאו את דאוסן במקום אריאל זה שידרוג משמעותי.

לא סגור על היכולת של דאוסן הפציע לשחק ב2 מסגרות לחוצות ולשמור על רמת ביטחון כשחקן ספסל.
הייתי מעדיף את גולן גוט (למרות שהשנה האחרונה שלו לא היתה משהו )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 7:12 pm 
Sophomore

אם מכבי לא משאירים את אוונס , אני מביא אותו בקלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 7:24 pm 
מנהל פורום

גמני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 7:27 pm 
Freshman

לא הייתי מתקרב לדאוסן, הייתה לו שפת גוף איומה בסוף העונה שעברה בהרצליה
וזה בקבוצה עם 2.5 ישראלים שהוא הבכיר מביניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 8:12 pm 
Hall of Famer

בלייזר חתם, רשמית, לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 8:18 pm 
Hall of Famer

החתמה טובה יחסית לשוק. מקווה מאוד שגם וורקמן יישאר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 8:47 pm 
Junior

אחלה החתמה. לטעמי, במשהו כמו 3 שנים איחור.

וורקמן בחור חיובי, אנרגטי, נלהב. מה שנקרא - עובר לשנת הלימודים הבאה, אבל לא בבית ספרנו. הוא ובלייזר לא אותה
רמה. שניהם שחקנים של אנרגיות והתלהבות, אבל בלייזר גם מסוגל לקלוע לסל, שומר יותר טוב, ומשחק את הכדורסל שלו משהו כמו 15 ס״מ מעל הגבהים שאליהם מגיע וורקמן.

כמו שנכתב פה, אם זה בלייזר על וורקמן אז די ברור שהסגל הישראלי הולך להשתפר, בטח לעומת מה שפתח אצלנו את העונה הקודמת. מצד שני, העונה הבאה לא תוכרע על הסגל הישראלי, ולא על השאלה האם ישאירו את איתי שגב או שיילכו על צ׳אצ׳אשווילי/טי ג׳יי קליין/ג׳ייק כהן. צריך להביא עכשיו 5 זרים ולאט לאט נגלה לאיזה רמה מכוונים פה. אני מאוד רציתי לראות פה את בלאקשיר בזמנו, הוזכר פה קינן אוונס ואפשר לפנטז עוד כהנה וכהנה, השאלה היא האם אלה שחקנים שבכלל רלוונטיים לסכומים שהפועל יכולה להוציא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 9:14 pm 
Sophomore

בלי קשר לזרים עכשיו צריך להחליט מה עושים עם אדם אריאל ואיתי שגב. שוק הסנטרים הישראלים דליל יותר לכאורה אבל עכשיו כשהפקק של גינת השתחרר יתחיל פקק חדש ע"ש גבי צ'אצ'אשווילי, כך שאם מירון רוינה מוכן לחכות עד תום ליגת הקיץ אני לא מנצל את האופציה על שגב כרגע. עוד נראה את מי הקבוצות יחתימו עד אז אבל נראה לי שלפחות בסיטואציה שבה צ'אצ'א צריך לבחור אם להיות גבוה ישראלי ליד בלייזר או ליד ג'ייק כהן, העדיפות ברורה, למרות היתרון העצום מבחינה חברתית לאדם ששמו צ'אצ'אשווילי בחולון. אולי אפשר לפתות אותו עם דירה בנווה-יעקב.
עם אריאל לא הייתי מחכה. סיום העונה הגרוע שלו די נסלח מתוקף סגנון הכדורסל שהפועל שיחקה תחת הלפרין, קולשוב/גוט/דאוסון לא יותר עקביים ממנו ופי מאה גרועים בראש, האיחוד עם בלייזר ודוברת גם יכול לתרום משהו לקיצור ההכנה המקוצצת שיש השנה, קפטן, יאללה לסגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 9:18 pm 
Hall of Famer

אתמול בערוץ 5 הייתה כתבה על כך שהפועל במגעים עם גלעד לוי (ההוא שכבר 10 שנים בן 19)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 9:44 pm 
Hall of Famer

אני אשמח להסבר אם בלייזר "מסוגל לקלוע לסל", ואילו וורקמן לא - איך הם במשך שנים קולעים פחות או יותר את אותה כמות נקודות למשחק.
בלייזר בשלוש העונות האחרונות: 9.7 נקודות במדי ראשון, 8.2 ו-5.6 נקודות במכבי.
וורקמן בשלוש העונות האחרונות: 8.2 נקודות במדי חיפה, 7.4 בחולון, 6 בירושלים.
באופן השוואתי, הנתונים של בלייזר מושגים במעט יותר דקות משחק.

נכון שלבלייזר יש יד מבחוץ (אם כי את ה-38-39% משתי העונות הראשונות שלו בליגת העל במדי בני הרצליה - הוא לא שיחזר מאז, אלא עומד על 32-36% בעונות האחרונות), אבל לא צריך להפריז בה.
בשני הפלייאופים האחרונים אגב, שזה בעצם איפה ששחקן כזה אמור להיות דומיננטי ברמת צמרת הליגה הישראלית - הוא חלש מאוד עם 26% מהשדה במצטבר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 9:46 pm 
Junior

xalmon כתב:
בלי קשר לזרים עכשיו צריך להחליט מה עושים עם אדם אריאל ואיתי שגב. שוק הסנטרים הישראלים דליל יותר לכאורה אבל עכשיו כשהפקק של גינת השתחרר יתחיל פקק חדש ע"ש גבי צ'אצ'אשווילי, כך שאם מירון רוינה מוכן לחכות עד תום ליגת הקיץ אני לא מנצל את האופציה על שגב כרגע. עוד נראה את מי הקבוצות יחתימו עד אז אבל נראה לי שלפחות בסיטואציה שבה צ'אצ'א צריך לבחור אם להיות גבוה ישראלי ליד בלייזר או ליד ג'ייק כהן, העדיפות ברורה, למרות היתרון העצום מבחינה חברתית לאדם ששמו צ'אצ'אשווילי בחולון. אולי אפשר לפתות אותו עם דירה בנווה-יעקב.
עם אריאל לא הייתי מחכה. סיום העונה הגרוע שלו די נסלח מתוקף סגנון הכדורסל שהפועל שיחקה תחת הלפרין, קולשוב/גוט/דאוסון לא יותר עקביים ממנו ופי מאה גרועים בראש, האיחוד עם בלייזר ודוברת גם יכול לתרום משהו לקיצור ההכנה המקוצצת שיש השנה, קפטן, יאללה לסגור.

לגבי אדם אריאל: איך שהוא שמר השנה על גארדים שבאים מולו עם הפנים לסל, לא קשור בסגנון המשחק של הלפרין. לא מספיק מכיר את השוק, אבל לדעתי עדיף גארד ששומר סביר פלוס שיכול לשים את השלשות הפנויות ב-35% גנריים, על פני קונוס בהגנה שיכול להגיע גם ל-45% לשלוש. גולן גוט הוא שחקן כזה. בורדיון הוא שחקן כזה. בר טימור הוא שחקן כזה. מניח שיש עוד כמה. בכל מקרה, יכול להיות גם שאין ואז להשאיר את אריאל זו אולי החלטה סבירה. כך או כך, כאמור, לא על זה יקום ויפול דבר ולצורך העניין - אם חותכים את אריאל ומשאירים את עמית גרשון, אני לא חושב שזה ישפיע באופן משמעותי על הסיכוי של הפועל להצליח בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 9:54 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני אשמח להסבר אם בלייזר "מסוגל לקלוע לסל", ואילו וורקמן לא - איך הם במשך שנים קולעים פחות או יותר את אותה כמות נקודות למשחק.
בלייזר בשלוש העונות האחרונות: 9.7 נקודות במדי ראשון, 8.2 ו-5.6 נקודות במכבי.
וורקמן בשלוש העונות האחרונות: 8.2 נקודות במדי חיפה, 7.4 בחולון, 6 בירושלים.
באופן השוואתי, הנתונים של בלייזר מושגים במעט יותר דקות משחק.

נכון שלבלייזר יש יד מבחוץ (אם כי את ה-38-39% משתי העונות הראשונות שלו בליגת העל במדי בני הרצליה - הוא לא שיחזר מאז, אלא עומד על 32-36% בעונות האחרונות), אבל לא צריך להפריז בה.
בשני הפלייאופים האחרונים אגב, שזה בעצם איפה ששחקן כזה אמור להיות דומיננטי ברמת צמרת הליגה הישראלית - הוא חלש מאוד עם 26% מהשדה במצטבר.

אתה כאילו מנסה לייצר גרסה חדשה של החידוד המוכר על ההוא שטבע בבריכה שהעומק הממוצע בה הוא של 30 ס״מ. אתה מביא את כל הממוצעים אבל מספיק לראות שתי התקפות של הפועל כשוורקמן על המגרש כדי להבין שכל הקבוצות נותנות לו משהו כמו 5 מטר מרווח כשהכדור ביד שלו מחוץ לקשת השלוש. במקרה הגרוע, זה סתם תוקע להפועל את ההתקפה. במקרה המחריד, הוא בוחר לזרוק. מגניב (באמת!) שהוא מצליח להגיע לממוצעים שציינת, בעיקר עם כל מיני חיתוכים כשהשחקן שנותן לו את אותם 5 מטר מאבד איתו קשר עין, או מריבאונד התקפה, אבל כמו שכתבתי לגבי אריאל כשחקן שפוגע אנושות בהגנה של הקבוצה, גם שחקן שמפרק את ההתקפה לא אמור להיות בקבוצה, אם הוא לא מביא איזשהו ערך מוסף עוצר נשימה בהגנה, והוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 10:08 pm 
Hall of Famer

נו
אז וורקמן נותן התקפית לקבוצה שלו אלמנטים שבלייזר לא נותן, נכון?
ובינינו, זה לא שעוז בלייזר מקבל טיפול הגנתי מיוחד כשהוא משחק בקבוצות צמרת בארץ לצד 4 זרים. זה שלא מזניחים אותו במיוחד - נכון, אבל לא מעבר.

יש גם גבול כמה אפשר לרדת על הסגל הישראלי של ירושלים בעונה הקודמת, כי עובדתית גם סגל הזרים לא היה מרשים במיוחד (לא חושב שמישהו יחלוק על כך) - והקבוצה סיימה ראשונה בליגה, ובכך בין היתר הישראלים שלה נמדדים באופן יחסי אל מול מקביליהם.
לכאורה הייתי מצפה שאם "שחקן שמפרק את ההתקפה" מקבל 18 דקות למשחק, ואילו "שחקן שפוגע אנושות בהגנה" מקבל 20 דקות למשחק - הקבוצה לא תהיה ראשונה בעונה הסדירה, ואף לא קרוב לשם.
(אלא אם יש טיעון סמוי שמרבית הישראלים הם כאלה...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 10:17 pm 
Hall of Famer

לא יודע, שמואליקי, אתה הכי חזק פה מכולם בסטטיסטיקה, אבל מי שראה את עוז בלייזר משחק ואת וילי וורקמן משחק וחושב שהם שחקנים באותה רמה, וואלק הוא ואני לא מבינים אותו דבר את המשחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: