Hacohen כתב:
סדר הגודל של אורלנדו זה כל מה שלא בא, כמו שאטט אוהב לומר, מהשווקים של ניו יורק, ל"א ומיאמי. יעני הרוב הגדול של הליגה. אורלנדו אחד המועדונים היחידים מתוך הרוב הגדול של הליגה שאשכרה משך בקיץ אחד שני פרי אייג'נטס לוהטים לזמנם, עם דיבור רציני להביא את אחד הכוכבים הגדולים של המשחק. מעבר לזה כל היתרונות שצוינו. אני יכול לזכור רק את ספריוול וקאסל מגיעים לוולבס, שגם זה היה כמובן כדי לחבור לכרטיס הגדול בנסיון לאליפות. אז המג'יק מועדון שכן עשה את זה, והרוב הגדול של הליגה לא עשה את זה, אז או שזה מקרי לחלוטין או שבכל זאת יש באורלנדו דברים שאין בפורטלנד או בניו אורלינס. אתה יכול לחשוב שאורלנדו לא אטרקטיבית, אתה יכול לחשוב שבוסטון לא קונטנדרית, הכל סבבה. אפשר לשחרר את המשפט הזה, ממילא אם יבוא פרי אייג'נט בולט אתה תגיד שזה כסף ואטט יגיד שזה כי הקבוצה נהייתה אטרקטיבית, והמעגל ישלים סיבוב.
מאחר ואתה מעלה את זה שאני רשמתי שבעיני בוסטון לא קונטנדרית (אני מניח שזה איזה הברקה כדי להראות כמה אני טועה) וכורך את זה כמובן בחוסר יכולת שלי להודות בטעות, אז כדאי גם לזכור שבמקרה של בוסטון אני, בוודאי בניגוד אליך שלא טועה לעולם, הודיתי שטעיתי (ועוד היתה לי אפשרות להתבצר בעמדה שלי ולדבר על פציעות של באטלר והירו, על גמר שבו טייטום הראה בדיוק את מה שכתבתי, שהוא לא שם לסחוב קבוצה ועוד ובחרתי להתנהל אחרת). אבל בשביל הניצחון בויכוח (איתך אין דיונים) אז ניסית להראות שאני לא אודה בטעות. הפוך גוטה.
ולגבי הרוב הגדול של הליגה ושחקנים חופשיים משמעותיים -
ניו יורק
ברוקלין
פילי (אני מחשיב את זה שהארדן יחתום על חוזה חדש, כמשהו שהיה ברור בעת הטרייד)
בוסטון (הסלטיקס לא היו עושים את עסקת גארנט אם לא הייתה התחייבות שלו להאריך חוזה, דבר שהוא עשה מהר מאד)
שיקגו (מספיק שחקנים חופשיים בולטים לאורך השנים - בן וואלאס, קרלוס בוזר, דמאר דרוזן, ווייד)
קליבלנד (דמגוגי מאד, אבל לברון. מצד שני גם טי-מאק נתן יתרון ביתיות לאורלנדו)
פיסטונס (בן גורדון)
מיאמי
וושינגטון (אריאנס אמנם לא באמת בחר בוושינגטון, אלא הטיל מטבע, אבל הוא היה פרי אייג'נט נחשק)
אטלנטה (ג'ו גו')
פיניקס (נאש)
לייקרס וקליפרס
גולדן סטייט
סן אנטוניו (אלדריג)
דאלאס
יוסטון
מינסוטה (אתה אזכרת לי)