סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אורלנדו מג'יק-לאן?
הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 11:49 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
אגב, הוזכר פה קודם הייוורד, אז אולי נציין גם את בוסטון כקבוצה שהחתימה 2 כוכבים מהדרג השני (הייוורד+קמבה) שלא הצליחו, ועדיין מרוב "בינאריות" הגיעו לפיינלס לא הרבה אחר כך.

וגם את הורפורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 12:11 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עכשיו קח את הרשימה וצמצם אותה למה ששאלתי (2 פרי אייג'נטס לוהטים ומבוקשים בקיץ אחד). עם כל הכבוד לבן גורדון חותם בפיסטונס, מעולם לא נטענה טענה שאף פעם אף פרי אייג'נט לא הגיע לשוק שהוא לא אל.איי, ניו יורק או מיאמי (ובכל זאת כללת גם אותן ברשימה).

כך או כך, אם אפשר לסגור את העניין הבאמת תמוה, אין לי שום בעיה להחליף את הניסוח "יעד אטרקטיבי ביותר לפרי אייג'נטס" ל"מועדון עם כסף במדינה נטולת מס ועם מזג אוויר טוב שכבר משכה בעבר פרי אייג'נטס בולטים", ובא לניטפוק גואל.

כל השחקנים שציינתי היו שחקנים חופשיים מבוקשים מאד בקיץ שבו הם השתחררו, כולל בן גורדון (לא ציינתי את צ'רלי וי שהגיע באותו קיץ על חוזה אפילו יותר מופרך). אם אתה מתעקש על 2 שחקנים חופשיים לוהטים באותו קיץ, כנראה בכל ההיסטוריה של הליגה תוכל להביא רק את מיאמי של הביג 3. האם ניתן ללמוד משהו ממקרה שקרה פעמיים באן.בי.איי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:33 pm 
Hall of Famer

כן, ששתיהן בפלורידה אז השילוב שהוזכר אולי כן מושך שחקנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:36 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בוא נגיד שלמיאמי יש קצת יותר על אורלנדו בקטע הזה. לא במס אבל בערך בכל דבר אחר. דרום פלורידה ומרכז פלורידה זה לא אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:43 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
בוא נגיד שלמיאמי יש קצת יותר על אורלנדו בקטע הזה. לא במס אבל בערך בכל דבר אחר. דרום פלורידה ומרכז פלורידה זה לא אותו דבר.

גם בלי להיות אמריקנולוג גדול אני יודע, ועדיין זה המכנה המשותף. בכל אופן כבר ציינתי איך מבחינתי אפשר לנסח מחדש, ואפשר לחזור לדיונים קצת יותר מהותיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 2:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

אולי, במציאות פחות. לפחות ב-22 השנים האחרונות.
מאד חשוב לך לנצח בויכוח, אה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 2:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רק אציין שאיכשהו שרדתי עד לפה, אבל איבדתי את כולכם ונראה שאתם יותר נהנים להתווכח מאשר להתדיין, או במילים אחרות get a room.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 2:21 pm 
Hall of Famer

בניסיון להוציא אותנו מהבור שנקרא דיונים עם נדב,
יש דיון מקביל ברילג'יאם -
https://forums.realgm.com/boards/viewto ... &t=2206297
מי מהקבוצות בבנייה מחדש במצב טוב יותר ביחס לעתיד:

דטרויט - עם קייד, סאדיק ביי והתוספות החדשות אייבי ודורן
אוקלוהומה סיטי - עם SGA, גידי והתוספות החדשות הולמגרן, וויליאמס ודיינג + לא מעט בחירות דראפט בשנים הקרובות
יוסטון - עם ג'יילן גרין והתוספות החדשות סמית' ואיסון + בחירות של הנטס שאולי מועדים לפורענות.
אורלנדו - עם ואגנר והתוספת החדשה של בנקרו + בחירות נוספות

בסקר ההוא דטרויט מובילה ואחריה אוקלוהומה.
יש לא מעט הייפ על השילוב בין קייד לבין אייבי בקו האחורי של דטרויט.

אורלנדו שם במקום האחרון, אולי כי יש יחסית מעט אמון ב-FO שלהם.
מה שכן, ראיתי שוב וידאו סקאוטינג של בנקרו ואני נוטה לחשוב שזו בחירה טובה וגם יחסית בטוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 2:34 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Hacohen כתב:

אולי, במציאות פחות. לפחות ב-22 השנים האחרונות.
מאד חשוב לך לנצח בויכוח, אה?

אח שלי, אתה מנטפק רק את עצמך. לא רק שזה לא "חשוב לי לנצח", כבר הצהרתי איזה 5 פעמים שתנסח את זה מחדש ושחרר. אתה היחיד שמגיב בערך רק לזה מתחילת הת'רד, לורד אוף דה ניטפוק.

אטט, אני שמח שהבאת משהו בעל ערך שהוא כמובן רק להעתיק משהו שאחרים כתבו, אבל זה בהחלט טוב מהממוצע. יש כמה סוגיות מעניינות שעלו לדיון, אבל אתה עדיין לא מסוגל לתת דוגמה תקפה למשהו שאתה טוען.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ב' יוני 27, 2022 2:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 2:34 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
בניסיון להוציא אותנו מהבור שנקרא דיונים עם נדב,
יש דיון מקביל ברילג'יאם -
https://forums.realgm.com/boards/viewto ... &t=2206297
מי מהקבוצות בבנייה מחדש במצב טוב יותר ביחס לעתיד:

דטרויט - עם קייד, סאדיק ביי והתוספות החדשות אייבי ודורן
אוקלוהומה סיטי - עם SGA, גידי והתוספות החדשות הולמגרן ו-וויליאמס ודיינג + לא מעט בחירות דראפט בשנים הקרובות
יוסטון - עם ג'יילן גרין והתוספות החדשות סמית' ואיסון + בחירות של הנטס שאולי מועדים לפורענות.
אורלנדו - עם ואגנר והתוספת החדשה של בנקרו

בסקר ההוא דטרויט מובילה ואחריה אוקלוהומה.
יש לא מעט הייפ על השילוב בין קייד לבין אייבי בקו האחורי של דטרויט.

אורלנדו שם במקום האחרון, אולי כי יש יחסית מעט אמון ב-FO שלהם.
מה שכן, ראיתי שוב וידאו סקאוטינג של בנקרו ואני נוטה לחשוב שזו בחירה טובה וגם יחסית בטוחה.

אם ביוסטון מציינים את ג'יילן גרין אין סיבה שלא להכניס לאורלנדו את סאגס, עונת הרוקי של שניהם הייתה די בלתי מרשימה (של סאגס גרועה יותר). הקליעה של סאגס אמנם הייתה מזעזעת ושל גרין סתם גרועה, אבל מסאגס ראיתי קצת יותר יכולת לתרום בדברים שהם לא סקורינג בזמן שגרין הוא בערך סקורר וזהו. בכל מקרה, ביוסטון שווה להזכיר גם את שנגון, פוטנציאל גדול בעיני.

אם דטרויט היו מצליחים איכשהו להנחית את אחד משלישיית הפאוורים שהלכו בבחירות 1-2-3 השנה, הייתי לגמרי על העגלה שלהם (במיוחד באנקרו שנראה לי כמו המניה הכי בטוחה) כי ההתאמה שם מאוד ברורה וקלה, אייבי עדיין קצת סימן שאלה בעיני, גם בכללי כשחקן וגם לגבי ההתאמה שלו ליד קייד, זה יכול לעבוד (קייד כמנהל משחק ושומר לעמדה 2, אייבי כסקורר ושומר לעמדה 1), אבל זה לא נראה כמו התאמה מאוד קלה וברורה.

לגבי OKC, כבר אמרתי על הולמגרן, כל תנועה שלו על המגרש מלחיצה אותי לאללה, הוא הפוטנציאל הכי גדול בדראפט הזה, אבל גם הרצפה שלו מאוד נמוכה, אבל אני לגמרי על העגלה של גידי, מותק של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 2:50 pm 
Senior

אתה קצת מחמיר עם גרין. הוא פתח את העונה גרוע והיה נראה כמו סקורר לא יעיל שלא עושה הרבה יותר מזה, אבל הוא סיים אותה מאוד חזק.
אם נקח, למשל, מאז שבוע האולסטאר גרין על 22 נק' למשחק ב38% ל3 ו-47% מהשדה ויחס אסיסטים איבודים של 2:1.
כלומר, הראה שהוא גם יכול להיות סקורר יעיל, ובסה"כ הראה הרבה יותר מג'יילן סאגס בעונת רוקי ממש חלשה.

אני לא בטוח גם שבעיני דטרויט הכי מבטיחים.
אני חושב שקייד הוא הנכס הכי טוב מכל החבורה הזו, עם שג"א וגרין מאחוריו ואחריהם 3 הבחירות המובילות מהדראפט הזה, ואני חושב שעל הנייר אייבי ודורן הם התאמה מוצלחת בשבילו, אבל אני עדיין לא בטוח שכשלישייה אני לוקח אותם לפני שג"א, גידי והולמגרן. אולי בכל זאת כן, אבל אז גם יש את הבחירות של הת'אנדר.
הצמד של יוסטון אולי טיפה מאחורי זה של דטרויט ואני לא כזה סגור מי השחקן השלישי שם, אבל יש שם 7 בחירות סיבוב ראשון מהשנתיים האחרונות, זה המון, ומאוד סביר שמעוד אחד מהם ייצא משהו מעניין.

יכול להיות שבגלל שכל-כך חשוב וקשה למצוא את ה-שחקן שיוביל קבוצה, יש בכל זאת יתרון לדטרויט. בסוף כאוהד של הקבוצה אני לא חושב שהייתי מתחלף עם אף אחת מהאחרות, בעיקר בגלל שאני מאמין שלקייד יש את הסיכוי הכי טוב להיות השחקן הזה, אבל זה מאוד צמוד ועניין של טעם בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 2:57 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אתה קצת מחמיר עם גרין. הוא פתח את העונה גרוע והיה נראה כמו סקורר לא יעיל שלא עושה הרבה יותר מזה, אבל הוא סיים אותה מאוד חזק.
אם נקח, למשל, מאז שבוע האולסטאר גרין על 22 נק' למשחק ב38% ל3 ו-47% מהשדה ויחס אסיסטים איבודים של 2:1.
כלומר, הראה שהוא גם יכול להיות סקורר יעיל, ובסה"כ הראה הרבה יותר מג'יילן סאגס בעונת רוקי ממש חלשה.

אני לא בטוח גם שבעיני דטרויט הכי מבטיחים.
אני חושב שקייד הוא הנכס הכי טוב מכל החבורה הזו, עם שג"א וגרין מאחוריו ואחריהם 3 הבחירות המובילות מהדראפט הזה, ואני חושב שעל הנייר אייבי ודורן הם התאמה מוצלחת בשבילו, אבל אני עדיין לא בטוח שכשלישייה אני לוקח אותם לפני שג"א, גידי והולמגרן. אולי בכל זאת כן, אבל אז גם יש את הבחירות של הת'אנדר.
הצמד של יוסטון אולי טיפה מאחורי זה של דטרויט ואני לא כזה סגור מי השחקן השלישי שם, אבל יש שם 7 בחירות סיבוב ראשון מהשנתיים האחרונות, זה המון, ומאוד סביר שמעוד אחד מהם ייצא משהו מעניין.

יכול להיות שבגלל שכל-כך חשוב וקשה למצוא את ה-שחקן שיוביל קבוצה, יש בכל זאת יתרון לדטרויט. בסוף כאוהד של הקבוצה אני לא חושב שהייתי מתחלף עם אף אחת מהאחרות, בעיקר בגלל שאני מאמין שלקייד יש את הסיכוי הכי טוב להיות השחקן הזה, אבל זה מאוד צמוד ועניין של טעם בעיני.

אני קצת מחמיר איתו כי המספרים שלו בחצי השני של העונה הרגישו לי לגמרי כמו גארבג' טיים אחד גדול, יוסטון הפסידו טונה של משחקים אחרי הפגרה, אני חושב שחוץ מאיזה ניצחון מקרי אחד על ממפיס כל הניצחונות המעטים שלהם היו על קבוצות שאפילו לא הגיעו לפליי-אין. אני לא סוגר עליו את הדלת כמובן, אני רק אומר שגם עם הסיום הכביכול חזק, עונת הרוקי שלו לא מאוד הרשימה אותי (ועדיין-יותר מסאגס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 3:22 pm 
Hall of Famer

עוד משהו שקרה לאחרונה זו החלטה די משמעותית וקצת מפתיעה של OKC
לוותר על השליטה על עתידו של דורט ולאפשר לו ככל הנראה לעזוב בעוד כשנה או לפני כן.

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... or-Lu-Dort

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 4:03 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
כל השחקנים שציינתי היו שחקנים חופשיים מבוקשים מאד בקיץ שבו הם השתחררו, כולל בן גורדון (לא ציינתי את צ'רלי וי שהגיע באותו קיץ על חוזה אפילו יותר מופרך). אם אתה מתעקש על 2 שחקנים חופשיים לוהטים באותו קיץ, כנראה בכל ההיסטוריה של הליגה תוכל להביא רק את מיאמי של הביג 3. האם ניתן ללמוד משהו ממקרה שקרה פעמיים באן.בי.איי?

מאיפה הבאת את זה? לא זכור לי בכלל שהיה לו ביקוש מעבר לזה של הפיסטונס. הנה העובדות:
א. הבולס לא האריכו לו חוזה רוקי לאחר השנה השלישית.
ב. אף קבוצה לא החתימה אותו על טיוטת חוזה בקיץ 2008, כשהיה RFA, ולכן לקח את הצעת ההיענות עם הבולס ונשאר איתם לעונה חמישית ואחרונה על חוזה הרוקי.

לא זוכר כמה קבוצות החזיקו בקאפ ספייס בקיץ 2009, אבל נצא מנקודת ההנחה שמעט (תקופה של חוזים שהגיעו עד 5-6 שנים, ללא עליות משמעותיות בקאפ כפי שיש מאז קיץ 2016). אני זוכר את:
1. טורונטו - העדיפה להחתים את טורקוגלו
2. פורטלנד - הפסידה לטורונטו במרדף אחר הטורקי, המשיכה אל מילסאפ (יוטה השוותה), סיימה עם אנדרה מילר. בתור אוהד, לא זכור לי שדובר על גורדון כאופציה (למרות שברנדון רוי היה הרכז שלנו בפועל, כך שהציוות היה יכול לעבוד טוב יותר ממילר-רוי).
3. דטרויט - החתימה את גורדון, רק שלא ברור אם בכלל התחרתה במישהי (מבחינת משאבי קאפ ספייס פנויים) בתחרות על שירותיו המבוקשים.

גם זה שלא ציינת את צ'ארלי וילנואבה על חוזהו המופרך בדטרויט, זה לא בדיוק כנגד הקייס שלך...להפך, זה שדטרויט היתה צריכה לעשות אוברפיי על וילנואבה רק מעיד על האקסטרה שקבוצות משווקים קטנים ולא אטרקטיביים צריכות לתת בשביל לרכוש כישרון מבחוץ.

גם הנטס החתימו לפני שלוש שנים צמד שמות גדולים מבחוץ, דוראנט וקיירי כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 4:19 pm 
Junior

אני חושב שקצת עפים יותר מדי על הדראפט של הפיסטונס. אייבי וקייד זה צמד מאוד מבטיח, אבל שניהם מכונות איבודים כרגע וקשה לדעת איך ייראה השילוב ביניהם במשחק העומד. לקייד אין בעיה לתפקד אוף-בול כקלעי, אבל האם אייבי יצליח לתרום כשהוא בלי הכדור בידיו?
אבל בעיקר מה שמוזר לי זה עודף האמון בג'יילן דורן. אם הוא כה מבטיח, מדוע נותר פנוי עד בחירה 13? נכון, יש פיחות במעמדם של סנטרים מהסוג שלו, ובכל זאת. מדובר כרגע בילד, אומנם בגוף של גבר אבל מאוד גולמי מבחינת יסודות משחק. יכול לצאת בום או באסט.

יוסטון מחזיקה בבחירות עתידיות של הנטס וזכויות החלפה איתם, נכון; אבל גם חייבת לאוקלהומה בחירות שמוגנות רק 1-4 בדראפטים 24' ו-26'. כך שלדעתי הם יכוונו לעוד עונת טנקינג ופיתוח צעירים אחת, בתקווה שוב לבחור בטופ של דראפט 23', ואז ישתמשו בקאפ ספייס שלהם בפרי אייג'נסי שיגיע מיד אחרי.

אוקלהומה עדיין מחזיקה בהון עתק של בחירות עתידיות וזכויות החלפה. דווקא בדראפט הבא הם יבחרו רק באמצעות הבחירה שלהם (או של הקליפרס, אם באיזשהו טוויסט יסיימו עם בחירה עדיפה משלהם). זה דווקא טוב בשבילם לדעתי, שלא יעמיסו יותר מדי צעירים על הסגל. אם דיינג יתפתח כמו בתרחיש האופטימי וישתלט על עמדת הסמול הפותח, אז לצד גידי, שג"א וצ'ט הם יהיו במרחק של שחקן פנים נוסף מהשלמת חמישייה עם המון סייז ויכולות מסירה. אני גם אוהב את השילוב של טריי מאן עם ג'יילן וויליאמס שהם בחרו 12 מהספסל. מעריך שהם ימשיכו להשתמש בקאפ ספייס שלהם בשביל לספוג חוזים קצרים-אך-כבדים, לא רק בשביל לצבור עוד בחירות דראפט, אלא כדי שיוכלו להשתמש בחוזים הללו באיזשהו שלב לצורכי טריידים, שבהם פרסטי יתחיל לפדות את הון בחירות הדראפט שלו תמורת חיזוקים במקומות הנדרשים.

באורלנדו אני אוהב את הציוות של ואגנר ובאנקרו, צמד פורוורדים עם הרבה סייז ויכולות סקורינג-פליימייקינג מגוונות, אבל הם זקוקים לקו האחורי שישלים אותם היטב, בדגש על קליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 9:22 am 
Senior

אייבי אמור להצליח לשחק אוף-בול, הוא שיחק ככה בפרדו (לפחות עד מידה מסוימת). אני חושב גם שקייד הולך לאבד פחות בעונה הקרובה, גם כי הוא קצת יתרגל יותר למהירות של הליגה, וגם כי אחת הסיבות לאיבודים הרבים שלו הייתה שהוא באמת שיחק הרבה מהזמן בהרכבים שבהם אף אחד לא יכול לייצר לעצמו ונאלץ לקחת יותר סיכונים בגלל זה.
מבין מה שאתה אומר על דורן, אבל אני חושב שכן יש קונצנזוס שהוא קצת סליפר - כלומר שווה בחירה גבוהה יותר ולא נבחר ככה בגלל העדפות טעם וריח (או טעויות) של הקבוצות בטווח של 8-12, אבל מעבר לזה - הוא פשוט בדיוק סוג הביג-מן שדטרויט היו צריכים. הצורך בגבוה שיסיים לובים ממש זעק שם בעונה האחרונה, ברמה שמרווין באגלי שהגיע פתאום בטרייד דדליין הפך למשב רוח מאוד מרענן שמייצר לקבוצה אפשרויות חדשות.
אני חושב שיש תקווה שקאנינגהם יכול לעשות לקריירה של דורן קצת מה שכריס פול עשה לקריירה של דיאנדרה ג'ורדן, ואם בכל זאת יהיה מדובר בשחקן קצת יותר מוכשר ושומר יותר טוב - זה כבר אחלה של סנטר.

אני כן חושב שהמצב של דטרויט יותר מבטיח אם יצליחו להביא את אייטון (מה שאולי כבר לא יקרה אחרי הדראפט הזה), אבל בכל זאת מדובר על איזה שביעית מהשכר עם דורן והגדלת הסיכוי לקבל עוד בחירה גבוהה בעונה הקרובה, אז מאוד ייתכן שהמצב הזה עדיף שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 11:53 am 
Junior

"אם יהיה מדובר בשומר יותר טוב מג'ורדן" זה חתיכת רף...ג'ורדן היה אחד העוגנים ההגנתיים הטובים בליגה, עד שהחל לאבד מהאתלטיות שלו. אולי התכוונת לכך שדורן יוכל לשמור טוב יותר ממנו על הפרימטר, ועדיין, קודם שבכלל יגיע לרמה שלו.

לגבי אייבי, ממה שאני יודע הוא לא שיחק כרכז בפרדו, אבל זה לא נראה שהנקודות שלו באות מסיטואציות אוף-בול. נראה שהוא צריך את הכדור בידיים כדי ליצור, ובעיקר לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 4:47 pm 
Senior

אף פעם לא החזקתי מדיאנדרה ג׳ורדן בצד ההגנתי.
בשיאו היה חוסם טוב וריבאונדר מצוין, אבל גם עם זה - הוא אף פעם לא היה אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה.
ברור שזה קצת לונג שוט שדורן יהיה מה שרשמתי, אבל זה לא נשמע לי מופרך ותסריט כזה יהיה פשוט נהדר בשביל דטרויט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 7:33 pm 
Junior

אתה מדבר בסטטס, אבל ג'ורדן עם הסייז והאתלטיות שלו נתן הרבה מעבר לכך. אוטם צבע רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 9:15 pm 
Sophomore

דינאנדרה היה שומר בינוני בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 9:55 pm 
Senior

אכן. גם בפיקנרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 10:22 pm 
Hall of Famer

גם נוטה לחשוב שג'ורדן היה אוברייטד (כוכב הוא בוודאי לא היה)
אבל נדמה לי שבמשך שלוש שנים היה להם דפנסיב רייטינג מצוין
וזה כנראה במידה רבה בזכותו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 12:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רק לי קצת מוזר שדורן נבחר לפני מארק ווילאמס? כלומר אני מבין שהראשון צעיר מהשני בשנתיים ודטרויט אולי חושבים שיש לו פוטנציאל גבוה יותר, אבל וויליאמס גדול וארוך יותר ואמור להיות (לפחות מהפרופילים שקראתי על שניהם בדה רינגר) עמוד תווך הגנתי מההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 1:00 am 
Hall of Famer

זו שאלה מעניינת
אני קצת יותר התלהבתי ממארק וויליאמס אבל לא מרגיש שאני מבין בזה מספיק או שראיתי אותם מספיק כדי לקבוע מי יותר טוב..
בטח אם יש הפרש של שנתיים ביניהם (לא ידעתי את זה)
אגב, גם אוקונור תעדף את דורן במוק שלו.

אם אני זוכר נכון, מארק הראה מדי פעם קליעה חביבה מחצי מרחק
ובכלל, מסתמן כסנטר הגנתי פותח פוטנציאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 7:02 am 
Hall of Famer

אני גם חושב שוויליאמס קצת אנדרייטד. אני מבין למה דורן נבחר לפניו, הפוטנציאל גדול יותר, ולקבוצות תחתית בלוטרי זה משנה יותר, אבל הרצפה של וויליאמס הרבה יותר גבוהה ואני חושב שהוא יכול לתת אימפקט מיידי לקבוצות שמחפשות לנצח כאן ועכשיו, לא רואים הרבה שחקנים בגודל שלו שהם גם יכולים לזוז על המגרש כמוהו, גם יש להם ידיים מספיק טובות כדי לתפוס את רוב מה שזורקים לכיוון שלהם, וגם מסוגלים לסתום את הצבע בהגנה בצורה מצוינת. אם הוא יצליח לשמור את עצמו על מעל 70% מהקו לאורך הקריירה כמו בעונה האחרונה שלו בדיוק אז בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 152 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: