סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 516 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א 22/23
הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 9:01 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בסוף הוא באמת יחתום שם
למה לא בעצם
מתאים לבלאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 9:25 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ראיתי את ליף בלייב ב NBA
הוא נראה אבוד ולא שייך
הליגה הסינית מאוד חשודה,מאוד
זוכרים את המספרים של פרדנט? ומה ראינו ממנו כשהגיע לפאו
זוכרי את השחקן שהגיע למכבי של פיני משהו עם צ'ארלס נדמה לי, 15 ריבאונדים למשחק 17 נק' וכו
נגמר בבדיחה
אבל במכבי יש סקאוטרים מעולים שבטח מנתחים את היכולות של ליף ללא קשר לליגה שבה הוא משחקן ויודעים איך להשתמש בו :-)
כמו שאמר כאן נועם ורמז כאן עמוס
מכבי הולכת על סגל אתלטי, מחוייב, שומר שיכול לשים את הכדור בסל
אבל אף מיצ'יץ'' כזה שינצח במו ידיו בהתקפה האחרונה משחק חצי גמר פיינלפור כזה
הימור קשה, אבל לא מופרך

אתה מתכוון לצ'רלס גיינס.

לגבי ליף, על הנייר יש לו את כל מה שצריך כדי להיות 4 איכותי ברמת היורוליג, יש לו סייז, הוא מספיק פיזי וחזק, הוא אתלט סביר לגמרי ויש לו קליעה מבחוץ. אבל מה שנכון לגבי דריק וויליאמס נכון גם כאן, לא כל שחקן שנראה טוב על הנייר גם מתרגם את היכולת שלו בפועל, בטח שלא בכל סיטואציה, וליף עדיין צריך להוכיח שהוא מסוגל לתת תוצרת ברמת היורוליג.

לא צריך להסתנוור מהמספרים בסין, כי, כאמור, צ'רלס גיינס וכיו"ב, ומצד שני, לא צריך להרתע מחוסר ההצלחה ב-NBA, גם כאן כבר היו הרבה מקרים מעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 10:43 pm 
Freshman

גם זהבי היה בסין וחתם במכבי

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 11:08 pm 
מנהל פורום

נכון!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:07 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
רק לציין שלדרק וויליאמס אין הובלת כדור סבירה לעמדה. הוא מוביל כדור איום ונורא וכל פעם שהוא כדרר במתפרצת מבלי לאבד את הכדור היתה סיבה להרים כוסית. הבעיה הגדולה של וויליאמס היא שאם למשל בקטגוריה של אתלטיות וכלים פיזיים הוא מקבל 9 אז עבור קטגוריות הלב וההשקעה הוא מקבל 1.

כוונתי הייתה שבאופן כללי, עבור רמת מחיר X (ומכבי מביאה שחקנים ברמת מחירים מסוימת ברמה האירופית, לא ממש הטופ), אם השחקן הוא אתלט אדיר (וזה כמובן ניכר לעין ולא מוסתר מאף אחד), אז כנראה בממוצע המשוקלל של התכונות שמביאות אותו רק לאותה רמת מחיר (שנמוכה לעומת האתלטיות שלו) - כנראה יש דברים שמאזנים זאת לרעה.
בהקשר של מכבי אפשר גם להחליף "אתלטיות" ב"יכולת אישית".

stambody כתב:
חייבים לסגור עם ליף ומהר, ממה שיצא לי לראות עליו, הוא הולך לככב בגדול באירופה. שחקן מאוד איכותי ומגוון, נע נהדר עם ובלי כדור, אתלטי מאוד ביחס לממדים שלו והמסיביות שלו. יד רכה, אופנסיב ריבאונד, חודר טוב לסל. יכול לשחק 4 ו-5 באירופה, וליד כל אחד מהגבוהים של מכבי, הוא חייב להיות בחמישייה. בואו נגיד שהוא ישכיח את העזיבה של זיזיץ' וישאר לו עוד עודף "למלא את החלל" שוויליאמס וג'ייק כהן (חחח) יותירו.

אני חייב להבין
ז'יז'יץ' הובא למכבי בקול תרועה רמה כאילו מכבי גנבה מתחת לאף של ריאל מדריד את אחד מהגבוהים הטובים באירופה
ויודעים מה, הוא בהחלט גילה שיפור עם הזמן, והראה המון דברים טובים (שקבוצה כמו מכבי לא מיטיבה לנצל מטבע הדברים)
אז כל שחקן שיקיים את המשפט המודגש על אוטומט הופך ממש לאחד הבכירים ביבשת, ממש "על פי הגדרה"
מישהו באמת באמת חושב שזה הצפי עבור ליף?
(לי אין דעה, כי לא ראיתי שנייה שלו משחק כדורסל, אבל אני סקפטי מטבעי)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:25 am 
Freshman

rony כתב:
אתה מתכוון לצ'רלס גיינס.

באותה עונה מכבי הביאה פלופ הרבה יותר גדול מהליגה הסינית, רודני ווייט. הוא הגיע עם סטטיסטיקה של יותר מ-30 נקודות בממוצע למשחק וקיבל חוזה של בערך 900 אלף דולר לעונה, אך בפועל תחת אפי בירנבוים הוא לא קיבל דקה אחת, ולפיני גרשון (שהחליף את אפי שפוטר) הספיקו בערך 10 דקות כדי לשלוח אותו על המטוס חזרה לארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 2:40 am 
Sophomore

ע"פ ספורט 5 וויד בולדווין בדרך מכבי כ"רכז בכיר".
אם אני זוכר נכון, בולדוג הגנתי עם קליעה נוראית שהצפייה בו קשה.
קו אחורי בלי קליעה בונים שם.
למעט אוונס אין אף קלעי סביר והיחיד עם פוטנציאל קליעה באמת מעל הממוצע זה היידגר או בלאט אם מי מהם יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 6:45 am 
Hall of Famer

Euro_Basket כתב:
rony כתב:
אתה מתכוון לצ'רלס גיינס.

באותה עונה מכבי הביאה פלופ הרבה יותר גדול מהליגה הסינית, רודני ווייט. הוא הגיע עם סטטיסטיקה של יותר מ-30 נקודות בממוצע למשחק וקיבל חוזה של בערך 900 אלף דולר לעונה, אך בפועל תחת אפי בירנבוים הוא לא קיבל דקה אחת, ולפיני גרשון (שהחליף את אפי שפוטר) הספיקו בערך 10 דקות כדי לשלוח אותו על המטוס חזרה לארה"ב.

רודני ווייט, למיטב זכרוני, לא הוחלף בגלל דברים שקשורים ליכולות שלו ככדורסלן ויותר, הרבה יותר, לענייני משמעת, התנהגות ואולי גם סמים. צ'רלס גיינס לעומת זאת, היה גבוה עם נתונים פיזיים לא מדהימים חוץ מאולי אתלטיות לא רעה, שנתן מספרים מפלצתיים בסין ו-"התגלה" כאן כגבוה בינוני ודי נגר (וגם הוא שוחרר בסוף עקב בעיות משמעת אאז"נ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 8:04 am 
מנהל פורום

יואי כתב:
למעט אוונס אין אף קלעי סביר והיחיד עם פוטנציאל קליעה באמת מעל הממוצע זה היידגר או בלאט אם מי מהם יגיע

כמוסת רעל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 9:15 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יואי כתב:

אז בסוף במקום לורנזו בראון שהוא רכז אמיתי נקבל את בולדווין הפרוע שהוביל את באסקוניה לעונה נוראית עוד יותר משל מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 10:24 am 
Sophomore

מנקו חתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 10:25 am 
Hall of Famer

מישהו חושב שמנקו יותר טוב מעוז בלייזר ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 10:28 am 
Hall of Famer

בינתיים רפי מנקו חתם.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=405661

די צפוי אמנם, אבל אני לא כל כך מבין את מכבי כאן, אם יהיה לה את אחד מבין ג'ון די או היידגר, סורקין, ליף, יפתח זיו ועוד טיפה פניני לדקות מזדמנות בגארבג', מה היא צריכה גם את מנקו? שוין, אם לא יועיל אז לא יזיק כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 10:55 am 
Hall of Famer

בסוף מכבי תוך איזה שבוע הסתערה בערך על כל אמריקאי סביר פנוי מבקבוצות מרכז הטבלה ומטה של היורוליג
מדהים איך עדיין מבחינתם יש "שווקים שלמים" שלא קיימים (פאקינג אירופאיים, שחקנים מדרום אמריקה/אפריקה שיש קבוצות אחרות שמחתימות ומטפחות בהדרגה וכו')
כנראה מה שעושים מצליח פשוט, ולכן לא סביר לשנות גישה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 10:59 am 
Sophomore

rony כתב:
בינתיים רפי מנקו חתם.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=405661

די צפוי אמנם, אבל אני לא כל כך מבין את מכבי כאן, אם יהיה לה את אחד מבין ג'ון די או היידגר, סורקין, ליף, יפתח זיו ועוד טיפה פניני לדקות מזדמנות בגארבג', מה היא צריכה גם את מנקו? שוין, אם לא יועיל אז לא יזיק כנראה.

אם יש משהו שבבירור הולך עם מנקו כל הקריירה , זה שהוא ממש ממש לא טוב בסיטואציות בהן הוא לא חלק חשוב בקבוצה
תמיד היה מאוד מאוד קשה לו להיכנס ל10-15 דקות במשחק
אמנם הוא מגיע למכבי בהנחת עבודה שהוא לא שחקן מוביל ואולי זה יעזור לו להתגבר על הקטע המנטאלי , אבל להערכתי , תהיה פה נפילה אדירה.
וביחד עם הנפילה המנטאלית השניה (יפתח זיו )
מכבי בונה על סגל ישראלי שיכול מאוד להיות שלאחר שנה שבה הוא לא כל כך בעניינים , הוא יתפרק לה בשלבים המכריעים של הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 11:00 am 
מנהל פורום

אני כן חושב שיש שינוי גישה
הלוואי ואתבדה
ההחתמות (חוץ מבולדווין) הן כצלמו וכדמותו של בלאט, עם התאמה לפיק&רול האין סופי של קטש
על פניו יש כיוון ולא סתם אוספים שחקנים מעל הראדר
כל שחקן לעצמו, היה יכול לחתום גם בז'לגריס או בכוכב האדום
חוץ מפויטרס שנחשב לסחורה חמה על המדף, כל השאר בהישג יד של כל קבוצת יורוליג מכל דרג
ההבדל העונה הוא בהתאמה אחד לשני ולקונספט של קבוצה מעצבנת, הורסת תוכנית משחק, עושה מלא פיק&רולים עד שמגעים לזריקה טובה
לא יודע אם זה יצליח אבל יש הגיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 11:03 am 
Senior

עופר האדום כתב:

אני לאט לאט פחות מאמין שיש יותר טוב או פחות טוב בקרב כל החבורה הזו של מנקו, בלייזר, וורקמן, נמרוד לוי, גולן גוט ואחרים.
אני חושב ששחקן X יכול להתאים יותר משחקן Y או שאחד יכול לתת עונה משמעותית יותר טובה מהאחרים, או חודש יותר או פחות טוב, אבל אני באמת לא חושב שמכבי בהכרח מפסידה או מרוויחה מהחילוף הזה, כמו שהפועל לא בהכרח תרוויח או תפסיד מההחלפה של וורקמן בבלייזר (שבכל זאת מרגיש לי כמו שחקן קצת יותר טוב מוורקמן, אבל לאט לאט אני פחות משוכנע בזה).
אני חושב שמאוד הגיוני שמנקו יהיה פחות טוב מבליזיר במכבי, אבל גם שמאוד הגיוני שבלייזר ייתן בהפועל עונה פחות טובה משמנקו נתן בחולון.

קצת דומה למה שהנביא מרבה לכתוב פה על מאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 11:15 am 
Hall of Famer

אם להאמין לספורט 5, אז ניבו, בראון וליף כנראה סגורים סופית ויוכרזו בקרוב, מכבי הולכת על בולדווין אבל עדיין אין סיכום, ובנוסף מחפשים עוד זר לעמדה 4.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=405667

לא סגור על מה אני חושב לגבי בולדווין, הוא לא שחקן רע, אבל ההתאמה כאן לא נראית לי מושלמת. גם לא רשום כלום על אוונס כן/לא נשאר סופית. לגבי זר לעמדה 4, הייתי אולי מחכה טיפה כדי לראות עד כמה ליף יסתדר ברמות האלו ואם קולסון הולך להיות יותר 3 או 4, לא יקרה שום אסון אם ישאירו עמדה או שתיים פנויות לכל מיני מציאות שינשרו מה-NBA בחודשיים הקרובים, אם ליף נראה כמו בינגו לעמדה 4 וג/או קולסון ינטה יותר לעמדה הזו, אולי עדיף למכבי לחפש סווינגמן במקום 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:10 pm 
Freshman

stavs כתב:
עופר האדום כתב:

אני לאט לאט פחות מאמין שיש יותר טוב או פחות טוב בקרב כל החבורה הזו של מנקו, בלייזר, וורקמן, נמרוד לוי, גולן גוט ואחרים.
אני חושב ששחקן X יכול להתאים יותר משחקן Y או שאחד יכול לתת עונה משמעותית יותר טובה מהאחרים, או חודש יותר או פחות טוב, אבל אני באמת לא חושב שמכבי בהכרח מפסידה או מרוויחה מהחילוף הזה, כמו שהפועל לא בהכרח תרוויח או תפסיד מההחלפה של וורקמן בבלייזר (שבכל זאת מרגיש לי כמו שחקן קצת יותר טוב מוורקמן, אבל לאט לאט אני פחות משוכנע בזה).
אני חושב שמאוד הגיוני שמנקו יהיה פחות טוב מבליזיר במכבי, אבל גם שמאוד הגיוני שבלייזר ייתן בהפועל עונה פחות טובה משמנקו נתן בחולון.

מנקו כנראה הכי מוכשר מבין החבורה שציינת, אבל באמת הם, ועוד כמה ישראלים בצלמם, כולם מתכנסים תחת איזו תקרת זכוכית של פוורדים ישראלים סבירים ובינוניים, שלהחליף בניהם לא ממש משנה.

יהיה נחמד לראות את מנקו מצליח, הוא באמת היה פוטנציאל גדול. אבל הוא מאוד לא יציב מנטאלית. לא עמד בלחץ בירושלים, וסיים שם רע, למרות שהוא שחקן בית, והתוצר המצולח ביותר של מחלקת הנוער קרוב ל- 20 שנה .. איך יעמוד בלחץ במכבי ? יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:14 pm 
Freshman

אני גם לא חושב שחסר שחקן בעמדה 4...

יש את ליף, קולסון וסורקין על העמדה הזו, ועמדת הסנטר כבר מאוישת ב-2 זרים, לא כולל סורקין וליף שיכולים לקבל דקות בעמדה הזו.
ואני מניח שפניני אם לא באירופה אז בליגה יקבל דקות מסוימות בעמדה הזו, בכל זאת הוא לא מגיע על תקן עוזר מאמן אלא כשחקן, גם אם זה ל-5-10 דקות בליגה וסתימת חורים.

לגבי אוונס, יכול להיות שרוצים להשאיר אותו כגיבוי לעמדות 1-2 מהספסל. כי מן הסתם לא בונים על הולינס כסקנד גארד מוביל כדור שעולה מהספסל אלא כקלעי ושומר, ומן הסתם גם לא יסתמכו על דיברתולומאו כגיבוי ראשון לאחת העמדות האלה. במקרה של פציעה, עייפות, בעיית עבירות וכדומה, אוונס שעולה מהספסל זו ברירת מחדל לא רעה. מה גם שזו עונה שניה שלו בקבוצה, ואין את וילבקין שמחזיק בכדור רוב הזמן ברוב ההתקפות, ככה שגם אם אוונס עולה מהספסל תהיה לו הזדמנות להחזיק יותר בכדור ולנהל התקפות וגם ליצור לעצמו. אלא אם רוצים לחזק את השלד הישראלי ולהביא שחקן שהוא יותר רכז או סקורר בהגדרה (בלאט והיידיגר בהתאמה) מה שלא נראה לי שזה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:19 pm 
Hall of Famer

ציון כתב:
stavs כתב:
עופר האדום כתב:

מנקו כנראה הכי מוכשר מבין החבורה שציינת, אבל באמת הם, ועוד כמה ישראלים בצלמם, כולם מתכנסים תחת איזו תקרת זכוכית של פוורדים ישראלים סבירים ובינוניים, שלהחליף בניהם לא ממש משנה.

אני אישית לוקח את כל אחד מהרשימה הזו לפני מנקו , אולי אולי חוץ מגוט (גם לא בטוח). לגבי הכישרון , נמרוד לוי ובלייזר מוכשרים יותר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:21 pm 
Junior

נמרוד לוי ביי פאר הכי מוכשר מכל החבורה הזו. זה לא קרוב אפילו. היום הוא גם השחקן הטוב מביניהם.
אני מאוד מבסוט מההחתמה של מנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:26 pm 
Sophomore

מנהיים מפרסם עכשיו שבולדווין סגר במכבי

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=402120

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:47 pm 
Sophomore

כל הקונספט של ללכת על 8 זרים הוא בעייתי לדעתי. בגלל הליגה בישראל כמובן.

תארו לכם שיש זר שבאופן כמעט קבוע לא משחק בליגה.
אם קורה שאיכשהו הוא כמעט לא שיחק משחק יורוליג אחד (נניח הסתבך בבעיית עבירות), זה יוצא שייתכן והוא כמעט לא חווה אינטנסיביות של משחק במשך שבועיים.

חוץ מזה יש מצב שמאחורי הקלעים זה יוצר בעיות חברתיות.

צריך ללכת על החתמה של חמישה זרים עם רזומה מרשים ולצרף כמה שיותר ישראלים/מתאזרחים הכי הטובים בשוק.
למשל, לבחור מתוך : סורקין-מנקו-גינת-דיבה-בלאט-בלייזר-דוברת-ליף-זוסמן-גייק כהן-מדר-לוי-זיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2022 12:56 pm 
Sophomore

ehud כתב:
כל הקונספט של ללכת על 8 זרים הוא בעייתי לדעתי. בגלל הליגה בישראל כמובן.

תארו לכם שיש זר שבאופן כמעט קבוע לא משחק בליגה.
אם קורה שאיכשהו הוא כמעט לא שיחק משחק יורוליג אחד (נניח הסתבך בבעיית עבירות), זה יוצא שייתכן והוא כמעט לא חווה אינטנסיביות של משחק במשך שבועיים.

חוץ מזה יש מצב שמאחורי הקלעים זה יוצר בעיות חברתיות.

צריך ללכת על החתמה של חמישה זרים עם רזומה מרשים ולצרף כמה שיותר ישראלים/מתאזרחים הכי הטובים בשוק.
למשל, לבחור מתוך : סורקין-מנקו-גינת-דיבה-בלאט-בלייזר-דוברת-ליף-זוסמן-גייק כהן-מדר-לוי-זיו

זה מה שגרם למכבי לאבד תארים מקומיים בעונה האחרונה בנו קבוצה לאירופה וקבוצה לליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 516 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: