סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 10:39 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
האמירה שאין שום קשר בין יכולות משחק ליכולות אימון היא מטופשת. בקרב אנשי כדורסל זה אולי נכון, בקרב האדם ברחוב, ברור שיש קשר, מי שהוא שחקן כדורסל מעולה, יש הרבה יותר סיכוי שבילה עשרות שנים בעולם הכדורסל ולכן הוא כנראה מאמן כדורסל הרבה יותר טוב מהאזרח הממוצע.
ולכן אין שום סיבה לצפות שאחוז המאמנים השחורים יהיה כאחוז השחורים באוכלוסייה.
אם כבר, אפשר להגיד שאחוז המאמנים השחורים צריך להיות במתאם עם אחוז האנשים השחורים בעולם הכדורסל המקצועני, ולא כאחוז השחקנים השחורים בליגה, אבל גם אם מסתכלים על המדד הזה, אני מניח שבאמריקה אחוז השחורים מתוך אנשי הכדורסל הוא גבוה בהמון מאחוז השחורים באוכלוסיה.

בכל מקרה, אני כמעט בטוח שההערה של אוריאל הייתה בהקשר של יוטה כמדינה של לבנים, שגם אוהבת שחקנים לבנים (באופן היסטורי) ולא כמחאה על הגזענות במינוי מאמנים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 10:52 am 
Senior

לא בדקתי את המספרים אבל אני יותר מבטוח שחלק משמעותי מצוותי האימון ב NBA מגיע בכלל מהמכללות ושחלק משמעותי מצווי האימון במכללות מגיע מהתיכונים. אני גם די בטוח שאחוז השחורים בכדורסל במכללות ובתיכונים קרוב יותר לאחוז שלהם באוכלוסיה ובכל מקרה נמוך מאחוזם בכדורסל המקצועני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 11:22 am 
Senior

אני חושב שחלק מהטענה הייתה גם שאחוז המאמנים הראשיים השחורים נמוך מאחוז השחורים בצוותי האימון בNBA (והאחוז הזה גבוה בהרבה מהאחוז שלהם באוכלוסיה).
בכל מקרה, אני חושב שזה הרבה פחות רלוונטי עכשיו, 50% מהמאמנים הראשיים בליגה הם שחורים, אז על פני כלל הקבוצות, נראה שהם כן מקבלים הזדמנות הוגנת לתפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 11:32 am 
מנהל פורום

stavs כתב:
האמירה שאין שום קשר בין יכולות משחק ליכולות אימון היא מטופשת. בקרב אנשי כדורסל זה אולי נכון, בקרב האדם ברחוב, ברור שיש קשר, מי שהוא שחקן כדורסל מעולה, יש הרבה יותר סיכוי שבילה עשרות שנים בעולם הכדורסל ולכן הוא כנראה מאמן כדורסל הרבה יותר טוב מהאזרח הממוצע.
ולכן אין שום סיבה לצפות שאחוז המאמנים השחורים יהיה כאחוז השחורים באוכלוסייה.
אם כבר, אפשר להגיד שאחוז המאמנים השחורים צריך להיות במתאם עם אחוז האנשים השחורים בעולם הכדורסל המקצועני, ולא כאחוז השחקנים השחורים בליגה, אבל גם אם מסתכלים על המדד הזה, אני מניח שבאמריקה אחוז השחורים מתוך אנשי הכדורסל הוא גבוה בהמון מאחוז השחורים באוכלוסיה.

בכל מקרה, אני כמעט בטוח שההערה של אוריאל הייתה בהקשר של יוטה כמדינה של לבנים, שגם אוהבת שחקנים לבנים (באופן היסטורי) ולא כמחאה על הגזענות במינוי מאמנים בליגה.

בדיוק
יוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 11:57 am 
Hall of Famer

דווקא אני לא חושב שיש כזה ביאס נגד מאמנים שחורים ביוטה. המאמן לפני סניידר, טיי קורבין היה שחור. יוטה פשוט נוהגים להחזיק מאמנים המון זמן. אפילו קורבין הכושל החזיק מעמד 3 שנים. סניידר החזיק 8 שנים, ליידן 7 שנים וסלואן המון המון שנים. ביוטה גם אימן אלג'ין ביילור בשתי קדנציות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 12:37 pm 
Senior

קראתי באיזשהו מקום ששחורים - גם שחקנים - פחות מתים על לבוא לגור בסולט לייק סיטי.
יוטה היא אחת המדינות עם אחוז השחורים מקרב האוכלוסיה הקטןה ביותר, בסביבות אחוז אחד. למעשה היא המדינה עם הכי מעט שחורים בהזנחת מדינות מעוטות תושבים כמו ויומינג (600 אלף תושבים סה"כ), אידהו (1.8 מליון תושבים) ומונטנה (מליון) ואני יכול להניח שככל שתהיה להם ברירה, שחורים יעדיפו לעבוד במקום שבו ירגישו פחות זרים. שוב, מניח גם שנכון עבור שחקנים, לא רק מאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 8:25 am 
Junior

זה כבר לא נכון. ההבדל הגדול הוא בגיל. שחקנים מבוגרים עם משפחות אוהבים מאוד את יוטה. שחקנים צעירים שאוהבים מסיבות, פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44 ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה