Att כתב:
rony כתב:
אני גם חושב שוויליאמס קצת אנדרייטד. אני מבין למה דורן נבחר לפניו, הפוטנציאל גדול יותר, ולקבוצות תחתית בלוטרי זה משנה יותר, אבל הרצפה של וויליאמס הרבה יותר גבוהה ואני חושב שהוא יכול לתת אימפקט מיידי לקבוצות שמחפשות לנצח כאן ועכשיו, לא רואים הרבה שחקנים בגודל שלו שהם גם יכולים לזוז על המגרש כמוהו, גם יש להם ידיים מספיק טובות כדי לתפוס את רוב מה שזורקים לכיוון שלהם, וגם מסוגלים לסתום את הצבע בהגנה בצורה מצוינת. אם הוא יצליח לשמור את עצמו על מעל 70% מהקו לאורך הקריירה כמו בעונה האחרונה שלו בדיוק אז בכלל.
מסכים לגבי הרצפה אבל למה לדורן יש אפסייד גדול יותר בעיניך?
כי דורן צעיר בשנתיים, אתלט יותר טוב ועדיין נתן מספרים דומים מאוד לאלו שוויליאמס נתן בעונה השנייה שלו, רק שהוא עשה את זה בשנה הראשונה שלו. דורן הרבה יותר מתאים לאבטיפוס של הגבוה הרים-ראנר המודרני, 2.10, רץ את המגרש מהר, אתלט, מסיים התקפות בדאנקים ולא מנסה שטויות, חוסם וריבאונדר טוב. וויליאמס לעומת מזכיר קצת יותר את הסנטרים של פעם, יש לו יתרון משמעותי בסייז, אם דורן בסייז הגיוני לגבוה ב-NBA, וויליאמס גדול גם ביחס לרוב הסנטרים ב-NBA, זה יכול לעזור לו כל עוד הוא מצליח להיות נייד, אבל זה גם יכול להיות בעייתי אם הוא יתקשה להזיז את הרגליים מספיק מהר בהגנה.