סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 4:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
Att כתב:
עמוס לב כתב:
אני לא יודע אם ברונסון סגור או לא, אבל הניקס עשו עוד מהלך בשביל להשיג מספיק מקום מתחת לתקרה עבור ברונסון.
הם העבירו את נרלנס נואל ואת אלק בורקס לדטרויט פלוס 6 מיליון דולרים פלוס 2 בחירות סיבוב שני (אחת מהן מוזרה מאד, של מיאמי בדראפט 2024 מוגנת 31-55).
אני לא ראיתי מה הניקס מקבלים בחזרה מדטרויט.
בכל מקרה, הניקס מורידים 19 מיליון מהתקרה.
גם לנואל וגם לברקס יש חוזה מובטח לעונה הקרובה ואופציה של הקבוצה לעונה אח"כ.

נראה שהניקס יצאו בזול.
לרוב עולה יותר (מבחינת בחירות דראפט) לפנות קאפ ספייס.

לרוב עולה יותר כי זה באמת מחיר זעום, אבל כבר הדגמתי כאן שסלארי דאמפ לרוב לא עולה המון.
כאן מדובר על 2 חוזים נגמרים ולא כאלו גדולים, ושחקנים שאני מניח שדטרויט יוכלו אפילו להעביר בדד-ליין אם יעשו עונה סבירה+, לכן המחיר הוא כזה קטן. זה בעיקר מחזיר לדטוריט את בחירת הסיבוב השני של עצמה ב2023.

אני חושב שהמחיר על כזה סלארי דאמפ קשור לכמה קבוצות בשוק יכולות לעזור בזה. זה היה יכול להיות בכיף בחירת סיבוב ראשון או סוואפ.

מעבר לזה, דטרויט הוציאו את עצמם כנראה מהמירוץ אחרי לאבין, ברידג'ס ואייטון. לא סגור מה אני חושב על זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 4:12 pm 
Senior

לא רואה מצב שזה שווה בחירת סיבוב ראשון, כבר דיברנו על זה לפני שבוע - מאוד נדיר שקבוצות מעבירות בחירת סיבוב ראשון במקרה כזה. ואם כן, מאוד נדיר שזה בשביל להיפטר משחקן תורם שנמצא על חוזה של 9-10 מיל' עם עונה אחת בחוזה.
עד לא מזמן לחוזים כאלו היה ערך חיובי בתור 'חוזה נגמר'.

אני קצת מתבאס שדטרויט לא הולכים על אייטון, למרות שאני מאוד מבין את ההיגיון (אני פשוט חושב שזו הייתה אחלה הזדמנות להשיג שחקן צעיר ומאוד מאוד טוב בלי להזדקק לעוד מזל בדראפט). ברידג'ס פחות מבאס אותי, למרות שהוא יכול היה להתאים לא רע מבחינת עמדות (אבל הוא עוד שחקן עם קליעה טובה ולא יותר מזה ל3, הם צריכים שם קלעים). כדי לגנוב אותו משארלוט אתה בהגדרה צריך לשלם לו יותר מדי, בואכה חוזה מקסימום. אתה סבבה עם קבוצה צעירה שתשלם מקסימום למיילס ברידג'ס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 4:40 pm 
Hall of Famer

לא סגור לגבי מיילס ברידג'ס אבל אייטון נראה לי כמו רעיון מעניין שתלוי בעיקר בכמה הם בטוחים שם באייבי.

לא ראיתי את אייטון מספיק אבל הרושם שלי היה שמדובר בכוכב או כוכב עתידי. ואם כבר להאיץ אז להאיץ עם שחקן צעיר ומוכשר במגמת עלייה שצפוי להיות כוכב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 4:44 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
לא רואה מצב שזה שווה בחירת סיבוב ראשון, כבר דיברנו על זה לפני שבוע - מאוד נדיר שקבוצות מעבירות בחירת סיבוב ראשון במקרה כזה. ואם כן, מאוד נדיר שזה בשביל להיפטר משחקן תורם שנמצא על חוזה של 9-10 מיל' עם עונה אחת בחוזה.
עד לא מזמן לחוזים כאלו היה ערך חיובי בתור 'חוזה נגמר'.
?

מודה שלא היה לי כח לחפש ולנסות לסתור את מה שכתבת אז..
אני לא חושב שזה נדיר כמו שאתה מתאר. אני חושב שלרוב לא עוברים סכומים כאלו גבוהים (6 מיליון דולר) במזומן.. זה נשמע לי די חריג אבל אולי אני טועה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 5:05 pm 
Senior

Att כתב:
לא סגור לגבי מיילס ברידג'ס אבל אייטון נראה לי כמו רעיון מעניין שתלוי בעיקר בכמה הם בטוחים שם באייבי.

לא ראיתי את אייטון מספיק אבל הרושם שלי היה שמדובר בכוכב או כוכב עתידי. ואם כבר להאיץ אז להאיץ עם שחקן צעיר ומוכשר במגמת עלייה שצפוי להיות כוכב..

אני די מסכים לגבי אייטון. זה הימור ומאוד יכול להיות שהוא יקבל חוזה שייחשב ללא טוב בעוד כמה שנים, אבל האפסייד פה הוא סנטר מצוין ומאוד צעיר שיכול לנצח לך סדרות פלייאוף, לא קל להשיג כאלו, אפילו ששווי השווק של סנטרים בצניחה. זו לא כזו האצה אפילו, בעיקר הזדמנות די נדירה להשיג בורדרליין אולסטאר צעיר במחיר של אולי אוברפיי.

אני מאוד סקרן לראות מה יקרה אותו בסופו של דבר. נראה שאין מועמדת מובילה לקלוט אותו, ושפיניקס לא רק לא ששים לשלם לו, אלא גם עבר חתול שחור בינו לבין מונטי וויליאמס ועכשיו אומרים שגם מול פול, אבל אני עדיין די בטוחה שיהיה מי שינסה לעשות עליו מהלך, השאלה היא איך זה יקרה.

ברידג'ס זו שאלה קשה יותר. כי כאמור, הגיוני שתצטרך להציע לו מקסימום בכדי שההורנטס לא ישוו, ורוב הסיכויים שזה לא יהיה חוזה טוב מאוד בשביל הקבוצה, אבל לפעמים שווה לספוג גם כאלו.

שוב, קצת מתבאס שדטרויט לא הלכו בכיוון הזה, אבל מאוד מאוד מבין את ההיגיון של הכיוון בו הלכו =.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 6:05 pm 
Hall of Famer

טרייד אלרט
והפעם וושינגטון של אבדיה מעורבת:

Adrian Wojnarowski: Washington is finalizing a trade to acquire Denver’s Will Barton and Monte Morris for Kentavious Caldwell-Pope and Ish Smith, sources tell ESPN. Yossi Gozlan: Wizards need to throw in another small salary to have this trade executed before the end of June. Doing so would allow Denver to generate a $15.6M trade exception by sliding Ish Smith into the $8.2M JaMychal Green trade exception. Nuggets are just $1M under tax with 11 players. Wizards will be roughly $11M below the tax with 12 players assuming they re-sign Bradley Beal to a maximum contract. – via Twitter YossiGozlan

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 6:20 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יוסי...גוזלן ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 9:50 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
אני לא יודע אם ברונסון סגור או לא, אבל הניקס עשו עוד מהלך בשביל להשיג מספיק מקום מתחת לתקרה עבור ברונסון.
הם העבירו את נרלנס נואל ואת אלק בורקס לדטרויט פלוס 6 מיליון דולרים פלוס 2 בחירות סיבוב שני (אחת מהן מוזרה מאד, של מיאמי בדראפט 2024 מוגנת 31-55).
אני לא ראיתי מה הניקס מקבלים בחזרה מדטרויט.
בכל מקרה, הניקס מורידים 19 מיליון מהתקרה.
גם לנואל וגם לברקס יש חוזה מובטח לעונה הקרובה ואופציה של הקבוצה לעונה אח"כ.

את הנכונות לספוג את החוזים של נואל וברקס, מה שמאפשר לניקס לפנות את הקאפ ספייס הנדרש.
בכלל, הפיסטונס שהוזכרו כמחזרים פוטנציאליים של ברונסון סידרו לניקס בשני מהלכים את היכולת להחתים אותו. כמובן שזה נובע מכך שהשיגו את אייבי בדראפט, ובכך חסכו מעצמם חוזה יקר לברונסון/סקסטון/שרודר.

עדיין לא ראיתי מה הניקס מקבלים בחזרה. אני לא שאלתי מה המוטיבציה שלהם לעסקה, זה ברור, אפילו רשמתי את זה. טכנית, מה הם קיבלו בחזרה תמורת מה שהם העבירו. אני לא מכיר טריידים שבהם קבוצה אחת נותנת משהו והקבוצה שניה מחזירה בתודה רבה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 10:25 pm 
Hall of Famer

שמועות אומרות שהניקס ורובינסון הולכים על עסקה של 4 שנים (אחרונה אופציית מועדון) על 60 מיליוו דולר.
קצת יותר מוויליאמס של הסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2022 10:53 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
[
עדיין לא ראיתי מה הניקס מקבלים בחזרה. אני לא שאלתי מה המוטיבציה שלהם לעסקה, זה ברור, אפילו רשמתי את זה. טכנית, מה הם קיבלו בחזרה תמורת מה שהם העבירו. אני לא מכיר טריידים שבהם קבוצה אחת נותנת משהו והקבוצה שניה מחזירה בתודה רבה.

אז כנראה שהרבה טריידים כאלה עברו מעל הרדאר שלך כבר למעלה מעשור...סתם בשלוף, די בטוח שאוקלהומה ספגה בזמנו את החוזה של מאט הארפרינג תמורת בחירת סיבוב ראשון מיוטה. גם הזכרתי ממש לאחרונה את הטרייד שבו הווריורס העבירו את ביידרינס, ג'פרסון וחצי בחירות סיבוב ראשון ליוטה,
תמורת היכולת להחתים את איגודאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:02 am 
Junior

Att כתב:
טרייד אלרט
והפעם וושינגטון של אבדיה מעורבת:

Adrian Wojnarowski: Washington is finalizing a trade to acquire Denver’s Will Barton and Monte Morris for Kentavious Caldwell-Pope and Ish Smith, sources tell ESPN. Yossi Gozlan: Wizards need to throw in another small salary to have this trade executed before the end of June. Doing so would allow Denver to generate a $15.6M trade exception by sliding Ish Smith into the $8.2M JaMychal Green trade exception. Nuggets are just $1M under tax with 11 players. Wizards will be roughly $11M below the tax with 12 players assuming they re-sign Bradley Beal to a maximum contract. – via Twitter YossiGozlan

טרייד טוב לשתי הקבוצות. כבר דווח שדנבר תעביר את מונטה, לאור העובדה שמוריי צפוי לחזור מפציעה ושהם רוצים לתת דקות לבונז היילנד שיגבה אותו. קק"פ עדיף על פני בארטון החביב ב2, כשומר וקלעי משלוש. הם אומנם נתנו שני שחקני רוטציה תמורת אחד, אבל גם החיסכון הכלכלי שיחק כאן תפקיד חשוב, כשיוקיץ' בדרך להארכת סופר-מקס שתשלם לו באזור ה50 מיליון לעונה. חוץ מזה, אולי הם ישתמשו בחריגת הטריידים בסך 15.6 מיליון באזור הטרייד דד ליין, בהתאם לצפי הקונטנדרי שלהם בעונה הבאה (קרי, איך מוריי ופורטר יחזרו מפציעותיהם).

אבל אין ספק שוושינגטון הרוויחה פה, לא סתם שני שחקני רוטציה אלא שני שחקני חמישייה פוטנציאליים, אלא אם אבדיה או קיספרט יוכיחו שהם עדיפים על פני בארטון. מונטה מוריס אידיאלי יותר בתור בק אפ, אבל גם כרכז פותח הוא מאוד יעיל, מאבד מעט וקולע טוב מחוץ לקשת. התאמה הרבה יותר טובה לצד ביל לעומת דינווידי. חמישייה של מוריס-ביל-בארטון-קוזמה-פורזינגיס זה המון ורסטיליות וכישרון בהתקפה. על הספסל יחכו הנבחר הטרי ג'וני דייויס, קיספרט, אבדיה, האצ'ימורה וגאפורד, אלא אם אבדיה נניח יוכיח את עצמו כראוי לפתוח, ואז בארטון נותן יופי של שחקן שישי (כשגם ג'וני דייויס עשוי להתגלות ככזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:10 am 
Junior

אני מאוד אוהב אגב את ההחתמה המסתמנת של ברונסון בניו יורק.
אני עוקב אחר הליגה מאז אמצע שנות ה90, והרכזים שעברו בניקס מאז היו צ'ארלי וורד, כריס צ'יילדס, הווארד אייזלי, מרבורי כמובן, ריימונד פלטון, דרק רוז...שכחתי מישהו?

אומנם אפשר למקם את ברונסון איפשהו לצד אייזלי ופלטון, אבל אני חושב שהוא יותר 'גיימר' משניהם ובכלל יש לו אופי נהדר (כשמאמן כמו קרלייל נותן לך דקות החל מעונת הרוקי שלך והלאה, זו חותמת אישור לשני הנ"ל). לדעתי מבחינת השילוב של כישרון ואופי, ברונסון עולה על כל הרשימה הנ"ל (רוז כשחקן שהיה פוסט-הפציעה, טרום-הרנסאנס במינסוטה/דטרויט, כן? כשהניקס הביאו אותו משיקאגו בציפייה שיהיה המושיע החדש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:24 am 
Hall of Famer

מת לראות את החוזים החדשים של הארדן וביל, אחרי שהם ויתרו על אופצית השחקן שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:36 am 
Senior

דזונטה מורי לאטלנטה בשביל גלינארי 3 בחירות סיבוב ראשון והחלפה של סיבוב ראשון. מעפן מאוד מצד הספרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:41 am 
Hall of Famer

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... ound-Picks
אטלנטה מהמרת בגדול והולכת על שנתיים של מארי ביחד עם טריי יאנג
3 בחירות דראפט + סוואפ

הספרס הולכים לקראת... בנייה מחדש?

The Atlanta Hawks have agreed to acquire guard Dejounte Murray from the San Antonio Spurs for Danillo Gallinari, three future first round picks and a future first round pick swap.

Atlanta will pair Murray with All-NBA player Trae Young in a dual-point guard backcourt. Murray has two seasons and $34.3 million left on his contract.

The Spurs will reportedly acquire a protected 2023 first round pick from the Charlotte Hornets via the Hawks. They will also acquire the Hawks first round picks in 2025 and 2027, as well as the right to swap picks in 2026. Gallinari is in the trade to provide salary-matching and he may be waived by San Antonio.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:52 am 
Junior

טרייד מאוד לא אופייני לספרס, קצת נראה שהם מנסים להצטרף לטרנד של הליגה של התאהבות בבחירות דראפט ואופציות להחלפה כנכסים למימוש או החלפה עתידית.
עדיין, אם אני מנסה לחשוב על הגורמים שהניעו אותם לקבל את הטרייד, מעבר למה שכבר נכתב כאן (דז'ונטה בשיאו וחתום לשנתיים הבאות, אחריהן תג המחיר שלו יעלה בהרבה):

1. הם עשו ריץ' בדראפט 2021 עבור ג'וש פרימו, שהפתיע רבים אשתקד. כנראה שהם עדיין מאמינים בו מאוד ומרוצים ממה שראו באימונים ובמשחקים. אומנם פרימו היה יכול לשחק גם לצד דז'ונטה, בטח שכפיט נקי יותר בהשוואה לזה שצפוי כעת באטלנטה, אבל יכול להיות שרוצים לתת לו את המפתחות בפוינט כבר מעכשיו.

2. מעבר לצבירת הבחירות שקיבלו מאטלנטה, הספרס מכוונים בעצמם לטנקינג אפקטיבי יותר בעונה הקרובה, לקראת מחזור 2023 עם הצרפתי בעל השם הקשה להגייה ותעתוק, סקוט הנדרסון (רכז מבטיח) ואחרים.

3. גאלו צפוי להיות משוחרר, מה שיפנה לספרס אפילו עוד יותר קאפ ספייס. אולי יחתימו את אייטון על מקס בלי להתחשב בניסיונות של פניקס למצוא סיין אנד טרייד (או שמקסימום ישחררו להם איזו בחירה זניחה, כשהתמורה העיקרית תהיה חריגת טריידים גדולה שתוכל לשמש את הסאנס, בחלקה, להבאת סנטר חלופי וזול יותר).

4. מידע פנימי על מצבו הבריאותי של דז'ונטה? הוא כבר החמיץ עונה אחת שלמה, נראה בסדר מאז אבל לכו תדעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:54 am 
Junior

וכמובן שמהלך מעניין מאוד מצד אטלנטה, מעניין מה יצליחו להביא תמורת קולינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:07 am 
Hall of Famer

א. השם של הצרפתי מאד קל לתעתוק גם אם לא להגיה. פשוט עושים קונטרול סי, קונטרול וי.
ב. טריי יאנג לא יודע לשחק בלי הכדור בכלל. דג'ונטה סתם לא קלעי גדול (אבל סביר), וגם הוא עדיף עם הכדור ביד. בחיי שאין לי מושג איך הדבר הזה אמור לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:13 am 
Hall of Famer

שילוב משונה למדי
אבל לפחות הם ישתפרו בהגנה
ויהיו פחות תלויים בטריי בצד השני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:17 am 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
אני מאוד אוהב אגב את ההחתמה המסתמנת של ברונסון בניו יורק.
אני עוקב אחר הליגה מאז אמצע שנות ה90, והרכזים שעברו בניקס מאז היו צ'ארלי וורד, כריס צ'יילדס, הווארד אייזלי, מרבורי כמובן, ריימונד פלטון, דרק רוז...שכחתי מישהו?

היה להם את השאריות של ג'ייסון קיד וסטיב פרנסיס.
קמבה ווקר.

קיצר, לא קבוצה של רכזים בשיאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:20 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לינסאניטי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:33 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
[

אז כנראה שהרבה טריידים כאלה עברו מעל הרדאר שלך כבר למעלה מעשור...סתם בשלוף, די בטוח שאוקלהומה ספגה בזמנו את החוזה של מאט הארפרינג תמורת בחירת סיבוב ראשון מיוטה. גם הזכרתי ממש לאחרונה את הטרייד שבו הווריורס העבירו את ביידרינס, ג'פרסון וחצי בחירות סיבוב ראשון ליוטה,

אוקלהומה ספגו את החוזה של הרפרינג (ובעיקר קיבלו את בחירה מספר 20, אריק מיינור), אבל קיבלו בחזרה זכויות על בחירת סיבוב שני של אירופאי שלא הגיע מעולם לאן.בי.איי.
בטרייד של הווריירס לפנות קאפ ספייס הם קיבלו בחזרה את את קווין מרפי מיוטה.
מה הניקס קיבלו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:42 am 
Hall of Famer

לא חושב שצריכים להיות מודאגים במיוחד מהשילוב בין יאנג למורי
אדרבה, זה יכול להוריד עומס מיאנג, שיוכל לנוח עוד כמה דקות, ואולי להיות קצת יותר יעיל או חלילה אף להשקיע קצת בהגנה לאור זאת
הרי גם גארד בינוני כמו דלון רייט (שקיבל 27 דקות בממוצע בפלייאוף הזה במדי אטלנטה!) לא בדיוק שבר הגנות עם קליעה מבחוץ
מארי עם התרומה שלו בריבאונד (8.3 בממוצע למשחק השנה) גם אולי יכול לעזור לאטלנטה לשחק יותר עם הרכבים נמוכים, כי תרומתו כגארד למאמץ המלחמתי תחת הסלים - ראויה לציון

אטלנטה למעשה עושה פה ALL-IN מכמה בחינות:
1. מוותרת על בחירות דראפט
2. מארי חתום שנה מעבר לגאלינרי (אבל על חוזה נהדר של 17M בעונה)

מצד שני, פתאום ללא גאלינרי עמדות 3-5 קצת יותר דלילות, ואז הצורך בקולינס גדול יותר (אם כי אולי מיצו את הניסיונות להעבירו, בין היתר אולי הביקוש אליו לא הספיק להם)

יאנג-מורי-האנטר(מקווה עבורם שיהיה בריא)-קולינס-קאפלה זאת חמישייה מעניינת מאוד
בוגדנוביץ' והוארטר הם שני מחליפים אדירים בקו האחורי (שיכולים בפלייאוף לעזור לייצר חמישיות איכותיות עם 4 "שחקני חוץ")
אוקונגו יוכל לקבל אולי קצת יותר דקות בהיעדר גלינארי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 8:22 am 
Senior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
[

אוקלהומה ספגו את החוזה של הרפרינג (ובעיקר קיבלו את בחירה מספר 20, אריק מיינור), אבל קיבלו בחזרה זכויות על בחירת סיבוב שני של אירופאי שלא הגיע מעולם לאן.בי.איי.
בטרייד של הווריירס לפנות קאפ ספייס הם קיבלו בחזרה את את קווין מרפי מיוטה.
מה הניקס קיבלו?

אני חושב שאתה טועה כשאתה מסתכל על זה כטרייד אחד שבו הניקס מעבירים לדטרויט שחקנים, בחירות ומזומן בלי תמורה, ממה שאני מבין זה פשוט שדרוג של הטרייד ההוא עם ג'יילן דורן וקמבה ווקר. גם בו דטרויט העבירה מעט מאוד, אבל כן העבירה משהו.
הסיבה שטריידים כאלו לא מתאפשרים לרוב היא, אני מניח, שנדיר שלקבוצה יש כל-כך הרבה קאפ ספייס ומקומות בסגל כדי לקלוט שחקנים בלי לשלוח חזרה. לדטרויט יש המון קאפ-ספייס, ובגלל האוף-סיזן אני מניח שמקומות בסגל הם פחות בעיה ולכן זה מתאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 8:35 am 
Senior

והנה מיילס ברידג'ס, פחות מ24 שעות לפני שמתחיל הפרי-אייג'נסי, נעצר על domestic violence.
וזה אחרי שכבר כמעט סיבך את עצמו עם ענייני סמים ברשתות החברתיות מוקדם יותר החודש.
נראה לי שהלך החוזה המקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בטן רכה וחביבה, נחום תקום ו 118 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: