סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפלות בארה'ב
הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:26 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אהוד, אם אתה לא רואה את הכוונות בציבור שלך, אתה אחד משניים - אידיוט גמור או לא ישר אינטלקטואלית, אבל נדמה לי שכבר הגענו למסקנה איזה מהם. לא צריך לחפור הרבה, רק להקשיב לסמוטריץ מדי פעם. מדינת הלכה נשלטת על ידי הסהנדרין זה לא חלום באספמיה, זו מטרה מוצהרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:54 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ehud כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
להיפך, עשית שירות לציבור. זה סבבה כשהטרול מציב לנו תמונה אמיתית עם מי ומה יש לנו עסק, ועוד חושב שבזה הוא עושה שירות מצוין לעצמו ולשכמותו.

"עם מי ומה יש לנו עסק".
קצת שמרנות בציבור שחושב שזו הדרך הנכונה, זה באמת כ"כ גרוע?
אפשר לחשוב כאילו שביקשנו שכל הנשים ילכו כמו "נשות הטליבאן".
תנוח.

מאוחר מדי לקחת אחורה עכשיו, טרול.
You're busted, כבר מזמן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 7:28 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אמרת פשעים נוראים ובסוף הסתפקת בהתרת הסתה לאלימות והפרעה למלחמה בפשיעה.
שני הפשעים ה(לא כל כך) איומים האלו אגב, הם לא באמת תולדה של הערכים האלה אלא של פרשנויות מוגזמות שלהם שרחוקות מהקונצנזוס. לא שאני בעד התרת הסתה לאלימות ולא בכבילת ידים מיותרת של הלוחמים בפשיעה אבל אני מעדיף אותם בהרבה על משטרת מחשבות והגבלת זכויות שהם לא הגזמה בפירוש הערכים ההפוכים אלא, ובכן, הערכים ההפוכים עצמם. אגב, שניהם גם לא איזה חשש מדומיין מה יכול לקרות אם אנשים יפרשו את הערכים בצורה לא נכונה אלא דוגמאות מוחשיות וחיות בנות ימינו ממקומות שהרעיון הדמוקרטי קצת פחות תפס.

אה, ולטעון שהמצב בס"פ הוא תוצאה של "עודף דמוקרטיה" באמת דורש מידה הגונה של אג'נדה אנטי דמוקרטית. זו אמירה רחוקה יותר מהמציאות מאשר הטענה שהמצב בקאבול הוא תוצאה של "עודף אמונה באלוהים".

נערך לאחרונה על ידי תומר בתאריך ה' יוני 30, 2022 9:42 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 9:40 am 
Hall of Famer

אם הפשע משתולל ברחובות, זה מספיק איום.
אתה צודק,בס'פ המצב פחות גרוע מקאבול. עדיין.
אבל אנארכיה מזמינה תנועת מטוטלת שעשויה לתת כח בידיים של נפוליאונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 10:54 am 
Senior

אני לא בטוח שאני מצליח לעקוב אחרי הטרמינולוגיה שלך ותוהה מדי פעם עד כמה אתה רציני במה שאתה אומר.
כדי שפשע משתולל ברחובות יהיה תוצאה של זכויות אזרח, צריך עוד כמה שלבים שבעצם קיומם מנתקים את הקשר הסיבתי הישיר. אתה יכול להשתמש באותו הגיון כדי להוכיח ששרוך נעלים הוא רכיב בטיחותי ודורש תקינה מחמירה (כי אם השרוך נפתח לך ואתה דורך עליו ונופל בדיוק כשאתה ליד רציף רכבת והרכבת מגיעה, זה יכול להרוג אותך)
ולא השוויתי בשום שלב בין המצב בקאבול למצב בס"פ. מה שאמרתי זה שהקשר בין המצב בס"פ ל"דמוקרטיית יתר" חלש יותר מהקשר בין המצב בקאבול ל"דתיות יתר". אני מקווה שלפחות בזה אתה לא חולק עלי.

לגבי הסיומת שלך, אני באמת נאלץ לתהות. אתה אומר שיותר מדי דמוקרטיה זה לא טוב כי אז תהיה תנועת מטוטלת שתביא לפחות מדי דמוקרטיה? אם ככה אז דמוקרטיה כערך זה דבר כן טוב בעיניך (וכאמור, דמוקרטיה לא מתבטאת בהחלטות הרוב בלבד)?

תראה, היו תקופות בארה"ב נניח עם הרבה פחות זכויות אזרח. אנשים היו נעצרים, נחקרים ונכלאים בגלל שנחשדו בתפיסות פוליטיות. כוחות שיטור פגעו - בשם המלחמה בפשיעה - בזכויות אזרח ובחיי אזרחים מפה ועד הודעה חדשה. אתה מעדיף שזה יהיה המצב גם כאן? שוב, אלו לא הקשרים רחוקים ותסריטים מדומיינים, אלו מקרים שאשקרה היו במדינות דמוקרטיות עם מסורת דמוקרטית, לא בצפון קוריאה (שם יש בחירות כל ארבע שנים) או ברוסיה (כנ"ל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 11:32 am 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אהוד, אם אתה לא רואה את הכוונות בציבור שלך, אתה אחד משניים - אידיוט גמור או לא ישר אינטלקטואלית, אבל נדמה לי שכבר הגענו למסקנה איזה מהם. לא צריך לחפור הרבה, רק להקשיב לסמוטריץ מדי פעם. מדינת הלכה נשלטת על ידי הסהנדרין זה לא חלום באספמיה, זו מטרה מוצהרת.

הכוונה היא בסופו של דבר אכן ל- "בית מקדש", "סנהדרין", "מלך".
לגבי מדינת הלכה - זה דיון שונה.
בכל מקרה, זו מציאות שתגיע מאוחר יותר בע"ה, כאשר העם יהיה מוכן לזה.
אתה בעצמך תרצה לשמור את השבת, כי אתה תבין מה זה באמת.

כרגע, אנחנו בעיקר נלחמים על דברים שאני ממש לא רואה בהם כפייה, ואני גם לא חושב שהם כ"כ מפריעים לציבור החילוני (מפריעים בקטנה).
דוגמאות :
איסור על חמץ במרחב הציבורי בפסח, איסור על מצעדי גאווה בערים שבהם יש נוכחות דתית גבוהה(על תל אביב ויתרתי לצערי), תחבורה ציבורית בחסות המדינה בשבת, עבודות תשתית בחסות המדינה בשבת.

אני מבין שאולי אתה כן רואה בזה כפייה, ואני מבין שמבחינתך זה ממש לא מפריע "בקטנה", אלא הרבה מעבר.
אבל בקטעים האלו מי שיהיה יותר חזק כרגע מבחינה דמוקרטית, הוא לדעתי זה שיקבע.

כרגע אני מאמין שרוה"מ סטייל ביבי (או הכפיל שלו - איש השמאל הקיצוני בנט) הוא המתאים ביותר לעם, משום שהוא כולל בתוכו כמה שיותר חלקים מהעם.
אני בטוח שבמצב הנוכחי של העם זה לא מתאים שסמוטצ', פייגלין או בן גביר ינהלו את העסק. זה לא ילך.
לכן אנחנו צריכים רק להשפיע על מנהיגים כמו ביבי שישרתו את האינטרסים שלנו איפה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:03 pm 
Hall of Famer

תומר ,אני לא משתמש במילה דמוקרטיה,בגלל הפרשנות המורכבת שלה.
שתי האופציות להבנתי הן שלטון הרב או שלטון מיעוט.
הטענה שלי היא שאי אפשר לתת בידיים של מעוט את האפשרות להכריע גם אם זה בחסות ערכים נפלאים,כי בסופו של דבר כל ערך ,בהקצנה,יכול להיות הרסני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:04 pm 
Senior

אוי, איזה רשע מזוקק. תודה אהוד שאתה מזכיר לאנשים מה באמת המטרות שלכם, ולמה הדבר האחרון שצריך לעשות מולכם זה "לנוח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:14 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אוי, איזה רשע מזוקק. תודה אהוד שאתה מזכיר לאנשים מה באמת המטרות שלכם, ולמה הדבר האחרון שצריך לעשות מולכם זה "לנוח".

למה רשע מזוקק?
רשע מזוקק זה למשל הנאצים.
היהדות זה בדיוק הפוף - שואפת שיהיה רק טוב לכולם על פי דעת הקב"ה (שזה הטוב האמיתי).
זו אחת מהסיבות שבגללה גם הנאצים והיטלר שנאו אותנו (משום מה לא מדברים על זה מספיק)

חוץ מזה, איפה ראית רשע מזוקק?
שמרנות זה "רשע מזוקק" ?
ללא חמץ בפסח במרחב הציבור כדי לכבד ציבור מאד גדול במדינה זה רשע מזוקק?

מה נסגר איתך בן אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:36 pm 
Senior

אני יכול להסביר לך, וסביר שאפילו תבין, אבל בגלל שאתה לא ישר אינטלקטואלית אין סיכוי שתודה שאתה מבין. אבל זה בסדר, מי שצריך להבין, מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 12:49 pm 
Senior

אבימאל כתב:
תומר ,אני לא משתמש במילה דמוקרטיה,בגלל הפרשנות המורכבת שלה.
שתי האופציות להבנתי הן שלטון הרב או שלטון מיעוט.
הטענה שלי היא שאי אפשר לתת בידיים של מעוט את האפשרות להכריע גם אם זה בחסות ערכים נפלאים,כי בסופו של דבר כל ערך ,בהקצנה,יכול להיות הרסני.

וואו, משהו כנראה מאוד פגום ביכולת הביטוי שלי (או בהבנת הנקרא שלי) כי זה לא משהו שהתייחסתי אליו בכלל.

הרי כתבתי במפורש שהכרעת הרוב היא תנאי הכרחי לדמוקרטיה. העניין הוא שזה רחוק מאוד מלהיות תנאי מספיק וביטוי "רחוק מאוד" אני מתכוון להגיד "לחלוטין לא מתחיל להתקרב ללראות בטלסקופ".
מה חסר? חסרים מספר ערכים שכמעט כל העולם המערבי, הדמוקרטי, הליברלי, ההומניסטי, רואה בהם יסוד מוסד של תפיסה דמוקרטית. לאפשר חופש דיבור זו לא איזו גחמה 'פרוגרסיבית' (טפי!) אלא בסיס של חברה דמוקרטית. אין ברמת ההגדרה חברה דמוקרטית בלי זכויות אזרח, חופש הדיבור וכו'. אין בפועל וגם אין תיאורטי ממש כמו שאין יהודי דתי שטוען שאין אלוהים ושאין מצוות שמחייבות אותו.
אתה - אם אני מבין אותך נכון - רואה בערכים האלו לא יותר מסט של תפיסות שאפשר להחליט אם לקבל או לפסול ועדיין זה בסדר כי הרוב קובע. זה באמת לא עובד ככה. לא שמעתי על אף אחד (עד עכשיו בכ"א) שטוען שאפשר להיות דמוקרטי בלעדיהם. נכון שגם את הערכים האלה צריך להגביל בשם ערכים אחרים - לרוב הישרדותיים, כמו בטחון הציבור - אבל ההגבלות האלו צריכות להישמר למינימום שבמינימום והמתח בין המבקשים להגביל לבין המתנגדים מתקיים כל הזמן.

כשאתה כותב "אני לא משתמש במיילה דמוקרטיה, בגלל הפרשנות המורכבת שלה" אני לא יכול שלא לחשוב על הקטע ממבצע סבתא כשאלוף הפיקוד מסביר על "כל המצב הבעייתי הזה של השלום". כן, דמוקרטיה זה מורכב יותר מהרוב קובע.
וכשאתה כותב ששתי האופציות בעיניך הן שלטון הרוב או שלטון המיעוט אתה מרדד (בכוונה?) מציאות מורכבת לכדי דיכוטומיה שטחית וחבל. האופציה האמיתית היא בין שלטון הרוב עם סייגים או בלי. ברור לי במה בחרת ואני קצת מצטער בשבילך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 1:17 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אני יכול להסביר לך, וסביר שאפילו תבין, אבל בגלל שאתה לא ישר אינטלקטואלית אין סיכוי שתודה שאתה מבין. אבל זה בסדר, מי שצריך להבין, מבין.

"תסביר לי" כאילו יש לזה איזה תשובה מוחצת ומוחלטת.
יש לך איזה דימיון/ציור שיושב בראש כלפי החרדלים, וזה האלוקים שלך. זהו סגור. הראש של עמוס גואטה אומר שזה "רשע מזוקק". זה קו מחשבה "קדוש" כמובן.

זה בדיוק כמו מה שכתבת בתרד על הראיות לתורה (שבקרוב אכתוב בו שוב בע"ה) -
כל הראיות (השכליות) בזכות אלוקים מבחינתך הינן עורבא פרח.
מבחינתך זה לא משנה שפילוסופים ומדענים גדולים (ואפילו כאלו שבסופו של דבר לא מסכימים עם המסקנות האלו) דנים בהם ומכבדים את הטענות/ראיות האלו.
לך זה יושב בראש שהכל שטויות וחרטא.
חבל.

אני ממליץ לך לזכור שזה רק צורת החשיבה והראש שלך.
ואני חושב שאם חרדלים או טענות חרדליות נראים לך כמו "רשע מזוקק" או ראיות בדבר אלוקים נראות לך כמו שטויות במיץ, אולי כדי שתחשוב קצת יותר.
אני פה לשירותך, גם בפרטי, במידת הצורך.
אנא בחר נכון עמוס היקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 3:13 pm 
Senior

טוב. ננסה להסביר ? ננסה. אין ממש קשר בין הדיון לקיום או לא קיום של אלוהים או לאמת המוחלטת. אתה הובלת ב"אפשר לחשוב שביקשנו שכל הנשים ילכו כמו נשות טליבאן" ועם לחץ מינימלי הודת שאתה שואף למציאות שבה יש פה שלטון תיאוקרטי של הסנהדרין והמלך. חוסר היושר האינטלקטואלי שלך לא מאפשר לך לחבר שזה אומר, בין היתר, שכל הנשים יצטרכו להתלבש איך שאתם מכתיבים (אולי בטובכם תואילו לתת להן לצאת בלי רעלה, אבל דיר באלאק לכסות את כל השאר). וכולם כמובן יחשבו כמוכם ויבינו למה צריך לשמור את ההלכות. מעניין איך תדאגו לזה בדיוק, מחנות חינוך מחדש? אתה מבקש מאנשים לבחור נכון תוך שאתה חותר ללא הרף לשלילה של כמה שיותר בחירה. ואתה עושה את זה בצביעות ודו-פרצופיות מחליאים, לרגע אחד "מרגיע" עם זה שאתם לא כופים, וברגע השני חולם על האוטוקראטיה.

תבחר נכון, תבחר לא נכון, אנערף. זו עוד שכבה בצביעות שלך. לי לא ממש אכפת מה אתה בוחר, תבחר מה שטוב לך. אבל אתה, בסופו של דבר לא באמת רוצה שאף אחד יבחר. זהו הרשע המזוקק. כל משטר אוטוקראטי בעולם, בעין אם הוא תיאוקרטי, פשיסטי, קומניסטי או מלוכני מדבר בדיוק באותה שפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2022 3:21 pm 
Senior

ובקשר לטענות לקיום אלוהים, אני יודע שהן מופרכות לא כי הן "שטויות במיץ" אלא כי אני מצליח להפריך אותן. אפשר אם אתה רוצה לפתוח לזה דיון נפרד, הדיונים הקודמים די התפזרו. אבל זה צריך להיות בפורמט מאד ברור: תציג טיעון אחד, אני אפריך אותו ואתה תגיב מה דעתך על ההפרכה בלי להתפזר לטיעונים צדדיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 6:38 am 
Hall of Famer

תומר. אני טוען שגם הערכים החשובים הללו. שאין לי ספק בחשיבותם לחיי היומיום שלנו,שואבים את תוקפם מרצון הרב.
הרעיון שצריך להפקיד מיעוט על המשמר כדי שהרוב לא "יאבד את זה" נראית לי מדרון חלקלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 12:12 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
טוב. ננסה להסביר ? ננסה. אין ממש קשר בין הדיון לקיום או לא קיום של אלוהים או לאמת המוחלטת. אתה הובלת ב"אפשר לחשוב שביקשנו שכל הנשים ילכו כמו נשות טליבאן" ועם לחץ מינימלי הודת שאתה שואף למציאות שבה יש פה שלטון תיאוקרטי של הסנהדרין והמלך. חוסר היושר האינטלקטואלי שלך לא מאפשר לך לחבר שזה אומר, בין היתר, שכל הנשים יצטרכו להתלבש איך שאתם מכתיבים (אולי בטובכם תואילו לתת להן לצאת בלי רעלה, אבל דיר באלאק לכסות את כל השאר). וכולם כמובן יחשבו כמוכם ויבינו למה צריך לשמור את ההלכות. מעניין איך תדאגו לזה בדיוק, מחנות חינוך מחדש? אתה מבקש מאנשים לבחור נכון תוך שאתה חותר ללא הרף לשלילה של כמה שיותר בחירה. ואתה עושה את זה בצביעות ודו-פרצופיות מחליאים, לרגע אחד "מרגיע" עם זה שאתם לא כופים, וברגע השני חולם על האוטוקראטיה.

תבחר נכון, תבחר לא נכון, אנערף. זו עוד שכבה בצביעות שלך. לי לא ממש אכפת מה אתה בוחר, תבחר מה שטוב לך. אבל אתה, בסופו של דבר לא באמת רוצה שאף אחד יבחר. זהו הרשע המזוקק. כל משטר אוטוקראטי בעולם, בעין אם הוא תיאוקרטי, פשיסטי, קומניסטי או מלוכני מדבר בדיוק באותה שפה.

AKA "עד שיוכשרו הלבבות". ואם לא יוכשרו? טוב, מתישהו נהיה מספיק חזקים ותיגמר לנו הסבלנות. זו בדיוק הסכנה בכל אמונה משיחית-אקטיבית באשר היא, ולמה אסור לתת כח למשיחיים-אקטיביים. הרי המשיח לא בא ולא יבוא, לא מצלצל ולא יצלצל. ואז באיזשהו שלב נמאס למשיחיים לחכות, והרי לא יכול להיות שהם אשמים שהוא לא בא, אז יש אשמים אחרים AKA אנחנו. כרגע אני מניח שהאשמים בעיכוב הגאולה זה הלהט"בים, מחר זה יהיה עמוס גואטה והשמאל הקיצוני של נפתלי בנט. ובכלל, לקרוא לנפתלי בנט "שמאלן קיצוני", הנה תמצית הזיקוק של החרא החרד"לי. רוממות האחדות והאהבה בפיהם, מדמנת המשטמה ברקטומם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 4:58 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
AKA "עד שיוכשרו הלבבות". ואם לא יוכשרו? טוב, מתישהו נהיה מספיק חזקים ותיגמר לנו הסבלנות. זו בדיוק הסכנה בכל אמונה משיחית-אקטיבית באשר היא, ולמה אסור לתת כח למשיחיים-אקטיביים. הרי המשיח לא בא ולא יבוא, לא מצלצל ולא יצלצל. ואז באיזשהו שלב נמאס למשיחיים לחכות, והרי לא יכול להיות שהם אשמים שהוא לא בא, אז יש אשמים אחרים AKA אנחנו. כרגע אני מניח שהאשמים בעיכוב הגאולה זה הלהט"בים, מחר זה יהיה עמוס גואטה והשמאל הקיצוני של נפתלי בנט. ובכלל, לקרוא לנפתלי בנט "שמאלן קיצוני", הנה תמצית הזיקוק של החרא החרד"לי. רוממות האחדות והאהבה בפיהם, מדמנת המשטמה ברקטומם.

מה זה "תיגמר לנו הסבלנות" ?

אנחנו פועלים באופן דמוקרטי.

אם נכריע בחקיקה שאסור חמץ בפסח במרחב הציבורי - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שאין דבר כזה בארץ ניתוחי שינוי מין - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שמתבטל חוק ההתנתקות בצפון השומרון - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה צבא אם הפרדה יותר רצינית בין נשים לגברים - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שאסור למכור בארץ בכלל בשר לבן (למעט במקומות שבהם יש גויים) - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שפרויקטים תשתיתיים ברמה הלאומית לא יבוצעו בשבת, גם אם זה יעכב את הפרויקט בשנה-שנתיים- זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שכל ישוב בארץ מחויב במקווה טהרה ושהמדינה תתקצב את זה - זה מה שיהיה.

תרצה או לא תרצה, אם זה מה שהרוב רוצה, אתה תצטרך לקבל, ולכבד.
אני לא קורא לזה כפייה דתית.
בכל מקרה, זה באמת לא נראה משהו שאי אפשר לחיות איתו (טעמת פעם קמח מצות? זה לא כזה נורא).
וכנראה שרוב הדברים שהוזכרו לעיל לא יפריעו אפילו טיפה בחיי היום יום של 99% מהחילוניים.

אני מקווה שבבחירות הקרובות ביבי יזכה, יצרף את הציונות הדתית לממשלה (מקווה שהוא לא יעשה לנו קטע),
ויחד נתחיל להזיז את הגלגלים עבור הדברים שהזכרתי לעיל (זה רק דברים שהם מדעתי, אבל אני מניח שרוב חבריי הציונות הדתית יסכימו איתי).

אחרי שיוכשרו הלבבות נוכל לעשות כבר דברים גדולים יותר. אבל זה חזון למועד.

אני מבין שאולי אני גורם לכמה אנשים פה קצת להתרגז, אני באמת מבין ללבכם לגמרי.
אבל אתם גם יודעים שזו דמוקרטיה, וכולנו הולכים לפי זה.
ובסך הכל כמו שצייניתי לעיל, זה לא באמת מפריע ל 99% מכם ביום-יום.

באהבת ישראל, שבת שלום, התנחלות בארץ, אמונה רבה בקב"ה של כלל הבריאה,
אהוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 5:08 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שאתה ממש מרגיז מישהו, אל תחמיא לעצמך. אתה ושכמותך בסך הכל סוג של טחורים. מציקים, מיותרים ופורחים במקומות אפלים ומסריחים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 5:15 pm 
Hall of Famer

לפעמים אני מת שתנסו לעשות את זה, טרול חומייניסט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 5:18 pm 
Hall of Famer

הם מנסים, הטחורים. ולא הייתי מציע לזלזל בנחישות שלהם. המלחמה היא כאן ועכשיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 5:29 pm 
Hall of Famer

אהוד, מה אם הרוב יחליט פשוט לשלוח את כל המיעוט לגולאג, גם טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 5:53 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

אבל זה גולאג אוהב

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 6:19 pm 
Sophomore

נורטון כתב:

להערכתי אנחנו נפעל בע"ה לפי "סרגל מאמצים" שלנו ושל הציבור החילוני.

הדברים שהזכרתי למעלה נסבלים לגמרי מבחינה מוסרית מבחינתנו, וגם מבחינת הציבור החילוני אין פה משהו שבאמת מפריע.

כאשר הלבבות יהיו יותר מוכשרים אנחנו נעשה דברים קצת יותר מתקדמים, למשל חופי רחצה נפרדים, סגירת אתרי התמכרויות (פורנו, הימורים).
נעשה גם עוד כל מיני דברים מעניינים שיקרבו את האדם לאלוקיו, וכמובן גם בין בני האדם.
כרגע יפריע לי לבצע דבר כזה כי זה קשה מוסרית מבחינתי, וגם כי הציבור החילוני עדיין לא מוכן לזה.
אבל בע"ה עוד יבואו ימים שאפילו הציבור החילוני יבין את היתרונות של זה, וגם לא יתנגד.

*שימו לב, אני מדבר על חופים בלבד, ולא על מדרכות או אוטובוסים, אז אל תכניסו לי מילים לפה.

אגב, שימו לב, אחד הדברים שכתבתי זה שנגרום לכך שבצבא תהיה הפרדה רצינית בין בנים לבנות.
אז, התפרסם ציוץ של "כאן 11" (לא 14), ושל הכתבת כרמלה מנשה (שרחוקה מלהיות כוס התה של הדתיים) :
https://twitter.com/i/status/1542874270480703489

עליה של 100% במקרי האונס בצהל, עלייה (מתונה יותר) גם בפגיעות והטרדות מיניות.
עצוב מאד.

אז אתם באמת רוצים צבא יותר מעורב של בנים ובנות שישנים בתוך הטנק או שומרים יחד באותה עמדה?

אחר כך תתלוננו על קדושים כמו אבי מעוז. . .

שבת שלום, והמון אמונה ואהבה, אהוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 6:22 pm 
Hall of Famer

או מה אם חלילה הרוב יחליט הפוך באחת מהסוגיות (חלקן אגב בהחלט ראויות לדיון רציני, לא אכחיש זאת) שאהוד ציין
בעצם כבר הוכרזו כמה פיתרונות אפשריים על ידי כמה מהוגי הדעות המובילים - D9, פיצוץ גדול, והכל יבוא על מקומו בשלום

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 6:25 pm 
Hall of Famer

האמת היא אהוד, שאם יש דבר אחד שאני לא מבין, זה למה.
הרי אתה יודע שכל מה שאתה כותב כאן יוצר אנטוגניזם ושנאה אליך ולרעיונות שלך. אז מה נותן לך כאן סיבה להמשיך?

הייתי מבין אם אתה חושב שיש סיכוי שתשפיע על מישהו לשנות משהו, אבל גם אתה לא מספיק מטומטם כדי להבין שאתה עושה את ההיפך הגמור. אז מה הפואנטה בכל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: