Hacohen כתב:
AKA "עד שיוכשרו הלבבות". ואם לא יוכשרו? טוב, מתישהו נהיה מספיק חזקים ותיגמר לנו הסבלנות. זו בדיוק הסכנה בכל אמונה משיחית-אקטיבית באשר היא, ולמה אסור לתת כח למשיחיים-אקטיביים. הרי המשיח לא בא ולא יבוא, לא מצלצל ולא יצלצל. ואז באיזשהו שלב נמאס למשיחיים לחכות, והרי לא יכול להיות שהם אשמים שהוא לא בא, אז יש אשמים אחרים AKA אנחנו. כרגע אני מניח שהאשמים בעיכוב הגאולה זה הלהט"בים, מחר זה יהיה עמוס גואטה והשמאל הקיצוני של נפתלי בנט. ובכלל, לקרוא לנפתלי בנט "שמאלן קיצוני", הנה תמצית הזיקוק של החרא החרד"לי. רוממות האחדות והאהבה בפיהם, מדמנת המשטמה ברקטומם.
מה זה "תיגמר לנו הסבלנות" ?
אנחנו פועלים באופן דמוקרטי.
אם נכריע בחקיקה שאסור חמץ בפסח במרחב הציבורי - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שאין דבר כזה בארץ ניתוחי שינוי מין - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שמתבטל חוק ההתנתקות בצפון השומרון - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה צבא אם הפרדה יותר רצינית בין נשים לגברים - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שאסור למכור בארץ בכלל בשר לבן (למעט במקומות שבהם יש גויים) - זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שפרויקטים תשתיתיים ברמה הלאומית לא יבוצעו בשבת, גם אם זה יעכב את הפרויקט בשנה-שנתיים- זה מה שיהיה.
אם נכריע בחקיקה שכל ישוב בארץ מחויב במקווה טהרה ושהמדינה תתקצב את זה - זה מה שיהיה.
תרצה או לא תרצה, אם זה מה שהרוב רוצה, אתה תצטרך לקבל, ולכבד.
אני לא קורא לזה כפייה דתית.
בכל מקרה, זה באמת לא נראה משהו שאי אפשר לחיות איתו (טעמת פעם קמח מצות? זה לא כזה נורא).
וכנראה שרוב הדברים שהוזכרו לעיל לא יפריעו אפילו טיפה בחיי היום יום של 99% מהחילוניים.
אני מקווה שבבחירות הקרובות ביבי יזכה, יצרף את הציונות הדתית לממשלה (מקווה שהוא לא יעשה לנו קטע),
ויחד נתחיל להזיז את הגלגלים עבור הדברים שהזכרתי לעיל (זה רק דברים שהם מדעתי, אבל אני מניח שרוב חבריי הציונות הדתית יסכימו איתי).
אחרי שיוכשרו הלבבות נוכל לעשות כבר דברים גדולים יותר. אבל זה חזון למועד.
אני מבין שאולי אני גורם לכמה אנשים פה קצת להתרגז, אני באמת מבין ללבכם לגמרי.
אבל אתם גם יודעים שזו דמוקרטיה, וכולנו הולכים לפי זה.
ובסך הכל כמו שצייניתי לעיל, זה לא באמת מפריע ל 99% מכם ביום-יום.
באהבת ישראל, שבת שלום, התנחלות בארץ, אמונה רבה בקב"ה של כלל הבריאה,
אהוד