סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 5:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 2:33 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
38 החתמות וכמעט כולן ממש בחצי שעה הראשונה של המועד שבו מותר לשחקנים להתחיל לדבר עם קבוצות, מדהים.
צריך לשלוח את השחקנים, הקבוצות ונציגיהן להיות מגשרים בכל מיני שיחות שלום למיניהן, עם היכולת שלהם להגיע לסיכומים במהירויות העולמי, שלום עולמי תוך שעתיים.

רובן החתמות מחדש, אז לפחות לא נראה שיש כאן אלמנט של tampering בוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 2:43 pm 
Junior

נורטון כתב:
גארי האריס שחשבתי שייפלט מהליגה או מקסימום יקבל ווטרן מינימום מקבל 4 מיליון דולר לעונה יותר מאשר ה 9 של קייל אנדרסון שחתם במינסוטה. שניהם חתמו לשנתיים
אורלנדו, עוד מועדון כושל ומטומטם

למה שייפלט מהליגה? עברו עליו כמה שנים של פציעות בדנבר, במהלכן התקשה מן הסתם להיכנס לגרוב של קליעה.
אבל בפלייאוף 21' הוא הזכיר לכולם שמדובר באחלה שחקן הגנה, למרות שדי אנדרסייזד כ2, עם השמירה שלו על מיטשל.
העונה קלע 11 נקודות למשחק, כולל 2 שלשות באחוזים של 38.4%.

הוא סה"כ בן 27. החוזה נוח למדי - שנתיים זה כלום (סחיר כבר החל מדצמבר עד הטרייד דד ליין, ובטח שבעוד שנה כשיהיה על תקן חוזה מסתיים). 13 מיליון לעונה זה בטווח שלא מעט שחקנים פחותים ממנו הרוויחו ומרוויחים לאחרונה (סתם בשליפה, דרק ג'ונס שמסיים עכשיו חוזה בשיקאגו, נאנס ג'וניור).

המג'יק עם קאפ ספייס ולפי המהלכים שלהם עד כה, נראה שהם מעדיפים לפתח את השלד הצעיר שיש להם, ולשמור על גמישות כלכלית לקיצים הבאים. זה לא שיש להם איזשהו צעיר בולט שאוטוטו מקבל הארכת חוזה. קול אנתוני יהיה זכאי בקיץ הבא להארכת חוזה שתיכנס לתוקף רק בעונת 2024/25, כלומר תיחשב כנגד הקאפ רק בעוד שנתיים. כמובן שהבאתי אותו סתם בתור דוגמה היפותטית, לא חושב שהוא הולך להצדיק הארכת חוזה בומבסטית, אבל לכו תדעו.

לפני שנה הם הביאו את רובין לופז בשביל הנוכחות לוקר רום שלו. האריס (וגם טרנס רוס שעדיין שם לעוד עונה לפחות) מוסיף לנוכחות וטרנית וגם נותן להם 2 פותח שיאפשר לצעירים המובילים לעשות את שלהם. לא חושב שהדקות שלו יפגעו בהתפתחות של מישהו, יהיו מספיק פציעות וכנראה שגם טנקינג בפוטו פיניש בשביל שמישהו כמו האמפטון, למשל, יראה מה הוא שווה לצד ואגנר ובאנקרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 4:26 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
נורטון כתב:
גארי האריס שחשבתי שייפלט מהליגה או מקסימום יקבל ווטרן מינימום מקבל 4 מיליון דולר לעונה יותר מאשר ה 9 של קייל אנדרסון שחתם במינסוטה. שניהם חתמו לשנתיים
אורלנדו, עוד מועדון כושל ומטומטם

למה שייפלט מהליגה? עברו עליו כמה שנים של פציעות בדנבר, במהלכן התקשה מן הסתם להיכנס לגרוב של קליעה.
אבל בפלייאוף 21' הוא הזכיר לכולם שמדובר באחלה שחקן הגנה, למרות שדי אנדרסייזד כ2, עם השמירה שלו על מיטשל.
העונה קלע 11 נקודות למשחק, כולל 2 שלשות באחוזים של 38.4%.

הוא סה"כ בן 27. החוזה נוח למדי - שנתיים זה כלום (סחיר כבר החל מדצמבר עד הטרייד דד ליין, ובטח שבעוד שנה כשיהיה על תקן חוזה מסתיים). 13 מיליון לעונה זה בטווח שלא מעט שחקנים פחותים ממנו הרוויחו ומרוויחים לאחרונה (סתם בשליפה, דרק ג'ונס שמסיים עכשיו חוזה בשיקאגו, נאנס ג'וניור).

המג'יק עם קאפ ספייס ולפי המהלכים שלהם עד כה, נראה שהם מעדיפים לפתח את השלד הצעיר שיש להם, ולשמור על גמישות כלכלית לקיצים הבאים. זה לא שיש להם איזשהו צעיר בולט שאוטוטו מקבל הארכת חוזה. קול אנתוני יהיה זכאי בקיץ הבא להארכת חוזה שתיכנס לתוקף רק בעונת 2024/25, כלומר תיחשב כנגד הקאפ רק בעוד שנתיים. כמובן שהבאתי אותו סתם בתור דוגמה היפותטית, לא חושב שהוא הולך להצדיק הארכת חוזה בומבסטית, אבל לכו תדעו.

לפני שנה הם הביאו את רובין לופז בשביל הנוכחות לוקר רום שלו. האריס (וגם טרנס רוס שעדיין שם לעוד עונה לפחות) מוסיף לנוכחות וטרנית וגם נותן להם 2 פותח שיאפשר לצעירים המובילים לעשות את שלהם. לא חושב שהדקות שלו יפגעו בהתפתחות של מישהו, יהיו מספיק פציעות וכנראה שגם טנקינג בפוטו פיניש בשביל שמישהו כמו האמפטון, למשל, יראה מה הוא שווה לצד ואגנר ובאנקרו.

אני חושב שיש לו מקום בליגה אבל 13m לעונה זה מוגזם בהחלט.
ואני לא חושב שיש לו מקום בכלל בקבוצה שנמצאת בבנייה מחדש בגיל 27..
לא אוהב את זה לא עבורו ולא עבור אורלנדו.

אבל אם כבר אתה נותן חוזה לשחקן כזה, כדאי שזה יהיה על חוזה טוב שאפשר לקבל תמורתו ערך.
אני חושב שזה חוזה עם ערך שלילי.

החוזה של האריס מזכיר את החוזה של kcp
אבל האחרון הוכיח את עצמו בקונטנדרית
בעוד שעל האריס וויתרו.
נדמה לי ש-kcp גם קולע טוב יותר לשלוש
ונפצע פחות בעבר..
עוד שחקן רלוונטי שכנראה עדיף עליו הוא פייטון ג'וניור

האריס היה צריך לקבל לכל היותר
את השכר של פרינס במיניסוטה (16 מיליון דולר לשנתיים), חלק מזה פרס על היותו נוכחות טובה בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 4:57 pm 
Freshman

אם הבנתי נכון השנה השנייה של האריס לא מובטחת אז זה סביר, שנתיים באמת היה מוגזם.

מישהו פה עקב אחרי לוני וולקר ויכול לספר עליו משהו (חוץ מהשם המגניב של ג׳אזיסט מה60s)?
לא זוכר ששמתי לב אליו במעט מאוד שיצא לראות את הספרס בעונות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 6:21 pm 
מנהל פורום

רוביו 3 שנים, קצת יותר מ18 לכל התקופה
סקסטון יכול להתחיל לחפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 6:25 pm 
Hall of Famer

כבר שכחנו שסקסטון קיים
מה איתו באמת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 6:29 pm 
Hall of Famer

הנווט כתב:

מישהו פה עקב אחרי לוני וולקר ויכול לספר עליו משהו (חוץ מהשם המגניב של ג׳אזיסט מה60s)?

במשחק האחד שראיתי אותו השנה בצ'ייס (ניצחון מפתיע של הספרס על האלופים שבדרך) הוא היה מעולה. בגדול, סווינגמן כמו רבים בליגה, טוב יותר התקפית מאשר הגנתית. חודר טוב יותר משהוא קולע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 7:23 pm 
Hall of Famer

אני לא אומר שלפייטון לא מגיע 18 לשנתיים.
אבל זה כן מוזר לי שברוס בראון, שחקן שמאד דומה לו מצד אחד, ומצד שני אני חושב שהוא אפילו טוב יותר מקבל רק 13 לשנתיים בחוזה מעולה בעיניי בדנבר. יופי של שיחוק היה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 8:29 pm 
Hall of Famer

וול בקליפרס. מעניין אם הוא לפחות חצי שחקן ממה שהוא היה פעם. זה יהיה שיפור על בלדסו (אבל לא על רג'י ג'קסון).
הוארטר מוטרד לסקרמנטו, והאמת היא שזאת החתמה מעולה. כשיחד עם מונק יש להם קו אחורי לא רע בכלל, וגם כזה שלא באמת צריך את הכדור ביד ולכן לא יפריע לפוקס. עשו שם משהו טוב בבירת קליפורניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 8:44 pm 
Hall of Famer

מאוד מחבב את הוארטר שאמנם לא הפך לקליי אבל הוא אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 9:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
חבל שמונק ונאן כבר לא באותה קבוצה

:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 9:25 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
וול בקליפרס. מעניין אם הוא לפחות חצי שחקן ממה שהוא היה פעם. זה יהיה שיפור על בלדסו (אבל לא על רג'י ג'קסון).
הוארטר מוטרד לסקרמנטו, והאמת היא שזאת החתמה מעולה. כשיחד עם מונק יש להם קו אחורי לא רע בכלל, וגם כזה שלא באמת צריך את הכדור ביד ולכן לא יפריע לפוקס. עשו שם משהו טוב בבירת קליפורניה.

וול הולך לסתום הרבה פיות העונה
הוא לא חוזר מפציעה שקשה להתאושש ממנה.
במעט משחקים ששיחק ביוסטון, נראה מצוין חוץ מאחוזי שדה, שאף פעם לא היו המותג שלו גם ככה.
סומך עליו שהתאמן כמו שצריך בזמן שהיה בפגרה ממשחק פעיל ביוסטון
החוזה הלא פרופורציונלי שלו, היה הבעיה, הבעיה סולקה
עכשיו עם פול ג'ורג וקאווי, הוא יהיה אופציה שלישית בהתקפה ויהנה מאוד גם ממסירות שלו שיהפכו לאסיסטים
כי קאווי ופול
וגם מחופש בהתקפה, כי ההגנה תהיה עסוקה
כי קאווי ופול
מדובר באחד הרכזים עם הבנת המשחק הכי טובה בnba רק ששכחנו קצת
כי עבר מלא וזמן וגם כי הוא שמוק לא קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 10:05 pm 
Senior

לוני ממשיך בווריורס , 25 מיל' ל3 שנים.
בעודי תוהה אם חוזה ל3 שנים זה ארוך מדי בשביל שחקן ותיק כמוהו, אני נזכר שוב שהוא רק בן 25 ונשאר חסר מילים לכמה דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 11:01 pm 
Junior

stavs כתב:
לוני ממשיך בווריורס , 25 מיל' ל3 שנים.
בעודי תוהה אם חוזה ל3 שנים זה ארוך מדי בשביל שחקן ותיק כמוהו, אני נזכר שוב שהוא רק בן 25 ונשאר חסר מילים לכמה דקות.

ואני זכרתי שהווריורס לקחו אותו בדראפט 2014 וזה לא הסתדר לי עם הגיל...אז בדקתי והוא כבר בן 26 (מאז פברואר) ונבחר בדראפט 2015. זוכר שדיברו עליו בתור פורוורד טווינר עם אפסייד של למאר אודום, החליק עד לסוף הסיבוב הראשון בגלל פציעות שעבר.
אבל כן, אין ספק שהוא נראה כמו אולד טיימר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 11:13 pm 
Hall of Famer

ממשיכו הרוחני והפיזי של רוברט פאריש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 11:15 pm 
Junior

אה, יופי שאתה פה נורטון. בשבילך:

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... urant-Deal

If it comes up maybe a three-team trade or a four-team trade to get the Nets satisfied with what they want.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2022 11:29 pm 
Junior

וברוח הדברים הנ"ל, הנה עוד שני ניסיונות לחזות איך תראה עסקת דוראנט (השני הוא הרחבה של הראשון):

טייק 1:

דוראנט לפניקס תמורת ברידג'ס, קראודר, שאמט, בחירות סיבוב ראשון (ואייטון בעסקה נפרדת)
קיירי ובחירת סיבוב ראשון אחת (או יותר?) לספרס בתמורה לכלום
ברידג'ס, קראודר, שאמט (40.6 מיליון), בחירות סיבוב ראשון לנטס תמורת דוראנט וקיירי (81 מיליון); אייטון בסיין אנד טרייד על חריגת הטריידים המסיבית שהפרש המשכורות, כפי שמופיעות בסוגריים, מייצר.

טייק 2:
אותו דבר מבחינת פניקס והנטס, רק שקיירי (ואולי גם ג'ו האריס) מגיעים ללייקרס, הספרס סופגים את החוזה של ווסטברוק (10 מיליון יותר מקיירי - אבל ממה שאני רואה, יש להם כרגע את הקאפ ספייס לכך והם לא עושים בו שימוש בינתיים); הספרס מקבלים בחירת סיבוב ראשון או שתיים (גם או רק?) דרך הלייקרס.

נתחיל מהספרס, כי הם הצד הפחות מעניין: בין אם זה יהיה קיירי או ווסטברוק שיגיע, הם ייעזרו במשכורת שלו כדי להתרומם מרצפת השכר וכמובן שגם יחתרו לביי-אאוט. לאור הטרייד על דז'ונטה, הם הפכו לדעתי לקבוצה הכי סבירה למלא את הצד הזה בעסקה שכזאת. כמובן שגם צוברים עוד נכסים על הדרך.

פניקס - זה המחיר המדווח/משוער. אייטון ממילא עם שתי רגליים בחוץ, ברידג'ס-קראודר יוחלפו בקאם ג'ונסון/דוראנט. אופציות בסנטר? דיינג, טריסטן תומפסון, ווייטסייד, החתמה מחדש של ביומבו. גם שאריץ' עדיין שם ואם יצליח להתאושש מהפציעה הקשה שעבר, יוכל להמשיך כסמול בול סנטר מהספסל.

הנטס - ברידג'ס-סימונס-אייטון מקדימה זו כבר התחלה של משהו. דווח שמיאמי מעוניינת להחזיר את קראודר כתחליף לטאקר שנטש, אז אולי יפליפו אותו להם בתמורה לדאנקן רובינסון ובחירת דראפט (כפיצוי על החוזה שסופגים). דאנקן ושאמט לצד סימונס זה אחלה. וגם אחרי הסיין אנד טרייד עבור אייטון, תישאר להם חריגת טריידים באזור ה10 מיליון (או 27 מיליון אם זו עסקה מרובעת עם הלייקרס שגם ג'ו האריס נכלל בה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 02, 2022 12:56 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
נורטון כתב:

וגם כי הוא לא קולע טוב מבחוץ..
כמה גארדים כאלו יש לך בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 02, 2022 1:09 am 
Freshman

נורטון כתב:
הנווט כתב:

במשחק האחד שראיתי אותו השנה בצ'ייס (ניצחון מפתיע של הספרס על האלופים שבדרך) הוא היה מעולה. בגדול, סווינגמן כמו רבים בליגה, טוב יותר התקפית מאשר הגנתית. חודר טוב יותר משהוא קולע.

טוב מאז כבר ראיתי קראתי/ראיתי קצת, אבל בינתיים חתמו ברוס בראון על מיד לבל, ונראה לי גם אוטו פורטר, אז עדיין קשה להבין את הלייקרס.
נראה שווקר זה אותו טיקט של הורטון-טאקר (חדירה ואינסטנט אופנס על קליעה חשודה) שגם ככה לא יכול לשחק עם ראס, ומדברים עליו בתור שחקן חמישייה.
אם יודעים שזה בא בהתאמה לקיירי מילא אבל אין שום סיבה אובייקטיבית לחשוב שהנטס יזרמו עם קיירי (אם בכלל הוא רוצה לחבור ללברון- יכול ליהיות גם חירטוט).
אולי ההסבר הכי הגיוני זה שנפל הפור על להחליף את טאקר בכל מקרה ובכל תסריט- רק לא יודע מי לוקח אותו ומחזיר כנף 3nD או אפילו סתםקלע ללא הגנה.
מבין שווקר בא עם אפסייד אבל אז למה רק לשנה? בקיצור מוזר קצת, או שלא, הוא חתום אצל ריץ׳ פול ויש האומרים שהם (בין) היחידים שמוכנים לעבוד עם פלינקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 02, 2022 1:10 am 
Freshman

Att כתב:
uriel17 כתב:
נורטון כתב:

אם יש מקום בו זה ממש לא רלוונטי זה הקליפרס, קבוצת השלשות מהטובות בליגה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 02, 2022 1:29 am 
Hall of Famer

הנווט כתב:
Att כתב:
uriel17 כתב:
נורטון כתב:

כלומר וול יהיה עם הכדור וקוואי יהיה סבבה עם זה?
נשמע יעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 02, 2022 3:59 am 
Hall of Famer

הווריורס מוסיפים את דיוינצ'נזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 02, 2022 11:38 am 
Hall of Famer

Att כתב:
הנווט כתב:
Att כתב:
uriel17 כתב:
נורטון כתב:

כלומר וול יהיה עם הכדור וקוואי יהיה סבבה עם זה?
נשמע יעיל

אני לא יודע עם מה קוואי "יהיה סבבה", אבל וול בריא הוא מנהל משחק ברמת NBA גבוהה, אין על זה ממש שאלה. אז אם הוא בריא, איפה הוא יותר מתאים מאשר בקבוצת קליעה טובה, שבה הוא אמור לנהל את המשחק, לשפר את ההתקפה הקבוצתית ולעזור להגנה? זה יכול לעבוד או לא, אבל תיאורטית יש לזה היתכנות לא רעה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 02, 2022 11:56 am 
מנהל פורום

קאווי שיחק עם אחד בשם טוני פרקר
למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 02, 2022 12:28 pm 
Senior

זה באמת לא פיט אידיאלי, אבל אם וול קרוב להיות השחקן שהוא היה בפעם האחרונה שהוא שיקח עונה מלאה, הוא עדיין צריך להיות באיזור חיוג של 10 הרכזים הכי טובים בליגה.
הוא אמנם לא קלעי גדול ולכן צריך את הכדור ביד, אבל שחקן מאוד קבוצתי ואחד הטובים בליגה בלמצוא קלעים פנויים, והוא חתיכת מנוע בהתקפות מעבר.
זה אחלה פיק-אפ של הליקפרס (שוב, אם הוא דומה לעצמו) ואם הקליפרס מצליחים להישאר די בריאים (וזה חתיכת 'אם'), הם קבוצה די מפחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: