B.Grant44 כתב:
נורטון כתב:
גארי האריס שחשבתי שייפלט מהליגה או מקסימום יקבל ווטרן מינימום מקבל 4 מיליון דולר לעונה יותר מאשר ה 9 של קייל אנדרסון שחתם במינסוטה. שניהם חתמו לשנתיים
אורלנדו, עוד מועדון כושל ומטומטם
למה שייפלט מהליגה? עברו עליו כמה שנים של פציעות בדנבר, במהלכן התקשה מן הסתם להיכנס לגרוב של קליעה.
אבל בפלייאוף 21' הוא הזכיר לכולם שמדובר באחלה שחקן הגנה, למרות שדי אנדרסייזד כ2, עם השמירה שלו על מיטשל.
העונה קלע 11 נקודות למשחק, כולל 2 שלשות באחוזים של 38.4%.
הוא סה"כ בן 27. החוזה נוח למדי - שנתיים זה כלום (סחיר כבר החל מדצמבר עד הטרייד דד ליין, ובטח שבעוד שנה כשיהיה על תקן חוזה מסתיים). 13 מיליון לעונה זה בטווח שלא מעט שחקנים פחותים ממנו הרוויחו ומרוויחים לאחרונה (סתם בשליפה, דרק ג'ונס שמסיים עכשיו חוזה בשיקאגו, נאנס ג'וניור).
המג'יק עם קאפ ספייס ולפי המהלכים שלהם עד כה, נראה שהם מעדיפים לפתח את השלד הצעיר שיש להם, ולשמור על גמישות כלכלית לקיצים הבאים. זה לא שיש להם איזשהו צעיר בולט שאוטוטו מקבל הארכת חוזה. קול אנתוני יהיה זכאי בקיץ הבא להארכת חוזה שתיכנס לתוקף רק בעונת 2024/25, כלומר תיחשב כנגד הקאפ רק בעוד שנתיים. כמובן שהבאתי אותו סתם בתור דוגמה היפותטית, לא חושב שהוא הולך להצדיק הארכת חוזה בומבסטית, אבל לכו תדעו.
לפני שנה הם הביאו את רובין לופז בשביל הנוכחות לוקר רום שלו. האריס (וגם טרנס רוס שעדיין שם לעוד עונה לפחות) מוסיף לנוכחות וטרנית וגם נותן להם 2 פותח שיאפשר לצעירים המובילים לעשות את שלהם. לא חושב שהדקות שלו יפגעו בהתפתחות של מישהו, יהיו מספיק פציעות וכנראה שגם טנקינג בפוטו פיניש בשביל שמישהו כמו האמפטון, למשל, יראה מה הוא שווה לצד ואגנר ובאנקרו.
אני חושב שיש לו מקום בליגה אבל 13m לעונה זה מוגזם בהחלט.
ואני לא חושב שיש לו מקום בכלל בקבוצה שנמצאת בבנייה מחדש בגיל 27..
לא אוהב את זה לא עבורו ולא עבור אורלנדו.
אבל אם כבר אתה נותן חוזה לשחקן כזה, כדאי שזה יהיה על חוזה טוב שאפשר לקבל תמורתו ערך.
אני חושב שזה חוזה עם ערך שלילי.
החוזה של האריס מזכיר את החוזה של kcp
אבל האחרון הוכיח את עצמו בקונטנדרית
בעוד שעל האריס וויתרו.
נדמה לי ש-kcp גם קולע טוב יותר לשלוש
ונפצע פחות בעבר..
עוד שחקן רלוונטי שכנראה עדיף עליו הוא פייטון ג'וניור
האריס היה צריך לקבל
לכל היותראת השכר של פרינס במיניסוטה (16 מיליון דולר לשנתיים), חלק מזה פרס על היותו נוכחות טובה בחדר ההלבשה.