stavs כתב:
אין עמדה 4 יותר, שכחו מזה.
כאילו, יש עמדה כזו, לא עברנו לכדורסל עם ארבעה שחקנים, אבל אין כזה דבר '4 קלאסי' יותר, אין אבטיפוס לעמדה הזו, העמדה נבלעה כמעט לגמרי בתוך עמדת הסנטר וכרגע מורכב בעיקר מה3 הכי גדול שיש לקבוצות ולפעמים מביגמנים שמטפטפים להם מעמדת הסנטר.
בוגדנוביץ' בNBA של היום הוא ממש ממש לא חריג בעמדה 4.
הדיון של מהי עמדה מספר 4 ומה יכול לעבוד ומה לא עומד בלב הטרייד הזה.
על אף המחירים שמיניסוטה שילמה בריבאונד (גובר בהחלט יעזור לזה), רוסאס העמיד סגל עם מספרי 4 אתלטיים וניידים כמו ונדרבילט ופרינס.
לפעמים אפילו מקדניאלס הדקיק שיחק בעמדה הזו.
מדי פעם ריד וטאונס שיחקו ביחד אבל זה היה לדקות מעטות בלבד.
בענדה מספר 4 משחק מצד אחד אל הורפורד ומצד שני לעתים גם טייטום... מובלי ובארנס..
הרוב המוחלט מסוגל לקלוע משלוש באחוזים טובים ולרווח.
כמעט כולם - אם לא כולם - ניידים מאוד ומסוגלים לשמור היטב על שחקני חוץ בחילוף.
השחקנים הגבוהים והחזקים יותר (הורפורד ומובלי) הם שחקני הגנה מצוינים שמסוגלים לשמור על הפרימטר.
הבעיות שעלולות להתעורר בעקבות זה שטאונס יככב לו בעמדה 4 במקום בעמדה 5 הן:
1. הריווח בהתקפה - מיניסוטה בעצם מאבדת את היתרון שהיה לה עם סנטר שקולע מצוין משלוש, כאשר היא העמידה לא פעם חמישייה של קלעי שלשות.
נדמה לי שזה התרגם למספר הזריקות וגם הקליעות הגבוה בליגה (אגב, ביזלי שבר את שיא השלשות של המועדון).
2. התקפית - טאונס מתקשה יותר נגד מספרי 3 ו-4 מאשר מול מספרי 5.
הקליפרס מאוד הקשו על טאונס עם שחקנים נמוכים יותר
וגם ממפיס הבינה מהר מאוד שאדאמס לא יכול לשמור עליו באפקטיביות והלכו על אופציות נמוכות יותר.
3. הגנתית - יש לך שני שחקנים גבוהים ומסורבלים למדי שצריכים לשמור על חילופים ולנוע במהירות בהגנה.
אין לך על מי להחביא את טאונס.
אני הייתי שם אותו בפיקאנדרול התקפה אחרי התקפה כדי לסחוט ממנו עבירות או לקלוע עליו או להוציא אותו משיווי משקל.
המחשבה היא כנראה שהשיפור ההגנתי (שאני מקווה שיהיה וסביר שיהיה אבל קשה לומר בוודאות) יעלה על החסרונות בצד השני.
אני כן חושב שגובר הוא כוכב וככזה הוא אמור לשפר את מיניסוטה
אבל ברגע ששניים מהכוכבים דורכים אחד לשני על האצבעות, זה אומר שכנראה השלם יהיה קטן מסכום חלקיו.