סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:01 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יוניק כתב:
יש סטטיסטיקה למספר העבירות? כי קשה להבין למה שחקן שקולע 8 נק' ב15 דק' לא משחק יותר. או שהבעיה היא בהגנה.
לא יודע מה היה ההסכם שלו עם הקבוצה הספרדית, אבל אם יש לו פוטנציאל טוב, הייתי מצפה שהם ירצו שימשיך שם, אחרי שהשקיעו בו איזה 5 שנים.
בכל מקרה, הוא משחק הקיץ עם העתודה ועם דוברת יחד, כך שיתאפשר לראות אותו בעיניים.

"אני צריך להתגייס בחודשים הקרובים ואני מאמין שאם לא הייתי צריך ללכת לצבא הייתי נשאר בספרד או עובר למקום אחר באירופה. דחו לי את השירות בשנתיים ולא הצלחתי לקבל עוד דחייה. דאגנו שהגיוס יהיה אחרי הנבחרת, והאיגוד עזר לי. אני לא יודע מה יקרה בעוד שלוש שנים, אבל בהחלט יש אפשרות שבעתיד אחזור לאירופה".

ולגבי העברות - הוא עשה 2 עברות בממוצע למשחק.

מתוך ראיון שהיה איתו לפני כמה ימים. כנראה שזו הסיבה שהוא חוזר לארץ
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/11974271

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:10 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
שאלה מעניינת האם זה אומר שמוותרים על צ'אצ'א. אני ממש לא משוכנע. די בטוח שאף אחד בהפועל לא מצפה שיתרום כבר מהעונה הקרובה ולא אתפלא אם הוא אפילו יושאל לעונה-שתיים.

לוי, בלייזר, שגב וצאצא?
קו פנים ישראלי זו טקטיקה מעניינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:10 pm 
Sophomore

לפי הסרטון של מחלקת המדיה של ירושליים מוקדם יותר,
הייתי בטוח שהולכים לחתים שם לפחות את בובאן או טאקו פול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:13 pm 
Hall of Famer

אוהב את ההחתמה שמסתדרת עם ההגיון הנכון שירושלים התחילה איתו לגבי הסגל הישראלי בקיץ הזה: קודם כל 3 ישראלים מובילים, ואז הימור. וההימור הזה נראה הימור נכון מאד. גובה נדיר לישראלי, כשרון התקפי, אופי שאיפשר לו לחיות ולשחק בספרד בליגות בוגרים בגיל נוער, נשמע מעולה. יכולים להמר גם על טורל ואחלה סגל ישראלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:15 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
אוהב את ההחתמה שמסתדרת עם ההגיון הנכון שירושלים התחילה איתו לגבי הסגל הישראלי בקיץ הזה: קודם כל 3 ישראלים מובילים, ואז הימור. וההימור הזה נראה הימור נכון מאד. גובה נדיר לישראלי, כשרון התקפי, אופי שאיפשר לו לחיות ולשחק בספרד בליגות בוגרים בגיל נוער, נשמע מעולה. יכולים להמר גם על טורל ואחלה סגל ישראלי.

אתה רואה איזשהי סיטואציה שגלעד לוי יהיה שחקן תורם בעונה הקרובה?
אני לא ממש.
גם לא בטוח שבעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:22 pm 
Senior

Krembo2 כתב:
לפי הסרטון של מחלקת המדיה של ירושליים מוקדם יותר,
הייתי בטוח שהולכים לחתים שם לפחות את בובאן או טאקו פול

ראיתי את הסרטון הזה רק בדיעבד בגלל מה שרשמת כאן, ואני מתחרט על זה ממש.

בכל מקרה, אני מאוד מאוד מקווה שלא בונים עליו כשחקן רוטציה.
אם הוא ייראה טוב באימונים ויעשה מספיק התקדמות, אני מקווה שייתנו לו דקות פה ושם, בעיקר בליגה, ולא ייפחדו להפסיד איזה משחק או שניים על זה, אבל בבקשה לא לעשות את אותה שטות שעשו עם שניידרמן לפני שנה כשממש ספרו אותו כאחד מ10 שחקנים רוטציה בליגה.

ואם כבר שניידרמן - מה קורה איתו? סיים השאלה? אין מצב שעושים איתו את הטעות הזו שוב, נכון? שמישהו ירגיע אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:28 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
Hacohen כתב:

אני לא ממש.
גם לא בטוח שבעונה הבאה.

תגדיר תורם. אם הכוונה שהוא יתן 20-15 דקות, אז אני מניח שהתשובה היא לא, אבל אני משער שאם לא מתכוונים להשאיל אותו בעונה הקרובה, התכנון הוא כן לתת לו 10-5 דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:29 pm 
Senior

הסטטיסטיקה היפה של לוי היא מהליגה השלישית בספרד, דרך אגב, לא מהליגה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:37 pm 
Junior

נערך

נערך לאחרונה על ידי מנחם בתאריך ד' יולי 06, 2022 5:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:38 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
Krembo2 כתב:
Hacohen כתב:

אני לא ממש.
גם לא בטוח שבעונה הבאה.

תגדיר תורם. אם הכוונה שהוא יתן 20-15 דקות, אז אני מניח שהתשובה היא לא, אבל אני משער שאם לא מתכוונים להשאיל אותו בעונה הקרובה, התכנון הוא כן לתת לו 10-5 דקות במשחק.

לתת נגיד 6 נק׳ 3 ריב׳ למשחק + נוכחות הגנתית קלה בצבע.
בקיצור,
להיות שחקן רוטציה לגיטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:43 pm 
Hall of Famer

מנחם כתב:
stavs כתב:
הסטטיסטיקה היפה של לוי היא מהליגה השלישית בספרד, דרך אגב, לא מהליגה השנייה.

אתה טועה. בשנה האחרונה הוא שיחק בריאל קאנו Real Canoe NC שמשחקת בליגה השנייה בספרד

https://basketball.eurobasket.com/playe ... rid/479354

מנחם, אתה המתבלבל.
הליגה הראשונה בספרד היא ה - ACB וכרגע נקראת endesa על שם המאמץ. הליגה השניה נקראת gold. בליגה הזאת משחקת הקבוצה שלוי היה באקדמיה שלה - אסטודיאנטס. ריאל קאנו או איך שמבטאים את זה, משחקת בליגת silver, שהיא הליגה השלישית.
והפרט הכי מעניין שגיליתי מהלינק של יורובאסקט, זה שהסוכן שלו הוא האיש והאגדה סמי מחייה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:45 pm 
Sophomore

Stavs לא טועה. CANOE שיחקה השנה בתחתית הליגה הספרדית השלישית, לא השניה. לפני-כן לוי שיחק באסטודיאנטס ב' מהליגה הרביעית, התאמן קצת עם הבוגרת אבל בסוף ויתרו עליו למעשה.

אין בעיה של Home Grown כי הוא שיחק יותר משלוש שנים בארץ אחרי גיל 12.

אני כן חושב שזה אומר ויתור על צ'אצ'אשווילי. קודם כל, גם החתמה של צ'אצ'א צריכה להיות במבט קדימה ואין סיכוי שינסו לגדל שני סנטרים ישראליים במקביל. דבר שני, להפועל נוהג לא להשאיל מיד שחקנים צעירים אלא לתת להם להיות חלק מהקבוצה עונה אחת - כך עשו עם מעיין, לוינסון, איגור מאיור ואפילו עם מנקו בזמנו, ואני בהחלט רואה את גלעד לוי מצטרף לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:48 pm 
Junior

על פי ויקיפדיה בערך על Real CAnoe:

The men's team played in the top division of Spanish basketball from 1957 to 1965, but nowadays plays in LEB Oro.

LEB Oro היא למיטב הבנתי הליגה השנייה אחרי ה ACB.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 5:51 pm 
Sophomore

לפי מידת העדכניות של הערך אתה מבין כמה הקבוצה הזאת רצינית. הם ירדו מהליגה השניה (Oro) לשלישית (Plata) בסוף 21'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 7:29 pm 
Junior

אם כך טעות שלי. מסתבר שלא הייתי צריך להסתמך רק על ויקיפדיה...
בכל מקרה, זה כמובן הופך את הסטטיסטיקה לפחות מרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 7:44 pm 
Hall of Famer

Krembo2 כתב:
Hacohen כתב:

אני לא ממש.
גם לא בטוח שבעונה הבאה.

כן, אני רואה כזאת סיטואציה. רק במדינת הילדים לנצח על שם יוגב אוחיון יש כאלה חרדות מלתת לפוטנציאל צעיר צ'אנס, בעוד שבאירופה שחקנים בני 17 הם חלק מרוטציה סבירה בכל מקום בערך. גם בNBA רוקיז בני 19 ו20 משחקים כמה דקות פה ושם, לא? אף אחד פה לא באמת ראה את גלעד לוי בשנים האחרונות, ואף אחד פה לא יכול באמת להעריך לאיזו רמה הוא יכול להגיע בארץ. כל ההשערות התיאורטיות לפי סטטיסטיקות יבשות וערכי ויקי לא באמת שוות משהו. לוי לא מתוכנן, כנראה, להיות שחקן שבונים עליו מלכתחילה להרבה דקות ולתפקיד משמעותי. זה לא אומר שהוא לא יהיה מסוגל להתפתח לשחקן כזה אפילו עוד העונה. הנתונים הגולמיים שלו מעניינים וכנראה שגם מנטלית יש בו משהו, אז שיקבל את הצ'אנס לפי מה שהוא מראה. בתור הישראלי הרביעי כרגע, זאת נראית לי החתמה נכונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 8:09 pm 
Hall of Famer

זוכרים את המשחק הזה שעשינו פה פעם, של חיבור שמות שחקנים (עמית תמיר בלאט, לברון ג'יימס פלדין וכיו"ב)?
אז נדמה לי שהפועל סיפקה לנו את אחד המוצלחים שבהם. גלעד לוי רנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 8:21 pm 
Hall of Famer

עמית תמיר גודמן זה לא פחות טוב לטעמי
כמה שיותר איזוטרי - יותר טוב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 8:48 pm 
Junior

ו... בריימו חותם בטורקיה. מודה שאני משנה את דעתי לגבי הסוגייה פעם בכמה ימים, אבל נראה לי שעם הסכום שפורסם שהוא יקבל (320k) בכל מקרה להפועל אסור היה להתחרות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 10:24 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
ו... בריימו חותם בטורקיה. מודה שאני משנה את דעתי לגבי הסוגייה פעם בכמה ימים, אבל נראה לי שעם הסכום שפורסם שהוא יקבל (320k) בכל מקרה להפועל אסור היה להתחרות...

ועכשיו אפשר לפתוח הימור על השאלה מתי הוא חוזר להפועל :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 11:23 pm 
Sophomore

זה אכן סכום גבוה מאד עבור בריימו (מה גם שהשנה לדעתי הוא עובר למס ישראלי ה שמעלה את עלות המעסיק בהרבה) ובתקציב הנוכחי של הפועל לא נכון לשלם לו סכום כזה (במקרה הטוב יהיה שחקן אחד בקבוצה שיקבל ככה). מעניין אותי לדעת אם ניסינו ״להקשות״ עליו את ההחלטה למשל עם הצעה לחוזה ל-3 שנים (נגיד על 200 לעונה שזה באזור שקיבל עד כה)..

בכל מקרה אם בריימו עוזב, צריך לחשוב טוב מי מחליף אותו לאוו דווקא באספקטים של הכדורסל שהביא (אותם הרבה אחרים יוכלו להביא) אלא דווקא במנהיגות, ניסיון ומלחמה. כרגע בקבוצה שלנו יש רק ילדים ואת רנדולף שלא נראה שהוביל קבוצה עם לחץ. מקווה שההחתמות הבאות יחפרו על החוסר הזה (מקל למשל יכול מאד לחזק האספקט של מנהיגות וניסיון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 12:03 am 
Sophomore

גמליאל כתב:
זה אכן סכום גבוה מאד עבור בריימו (מה גם שהשנה לדעתי הוא עובר למס ישראלי ה שמעלה את עלות המעסיק בהרבה) ובתקציב הנוכחי של הפועל לא נכון לשלם לו סכום כזה (במקרה הטוב יהיה שחקן אחד בקבוצה שיקבל ככה). מעניין אותי לדעת אם ניסינו ״להקשות״ עליו את ההחלטה למשל עם הצעה לחוזה ל-3 שנים (נגיד על 200 לעונה שזה באזור שקיבל עד כה)..

בכל מקרה אם בריימו עוזב, צריך לחשוב טוב מי מחליף אותו לאוו דווקא באספקטים של הכדורסל שהביא (אותם הרבה אחרים יוכלו להביא) אלא דווקא במנהיגות, ניסיון ומלחמה. כרגע בקבוצה שלנו יש רק ילדים ואת רנדולף שלא נראה שהוביל קבוצה עם לחץ. מקווה שההחתמות הבאות יחפרו על החוסר הזה (מקל למשל יכול מאד לחזק האספקט של מנהיגות וניסיון).

סתם בשביל העניין , בגלל בעיית המס והעובדה שיש לסולימן עוד כמה חודשים בהם הוא יכל לקבל את הפתור שלו ממס , הייתי מציע לו מלא כסף ל4-5 חודשים ואז משכורת שיורדת מאוד
אותו סכום אחרי שנתיים אבל מגיע בקצב אחר.

בכל מקרה , יהיה קשה להחליף את בריימו כי מה שהוא נותן לנו זה לא רק כדורסל .
זה להגיע למשחקים גדולים (למרות החטאות העונשין נגד חולון )
זה להכניס ממד של אגרסיביות לקבוצה
זה לקבל שחקן שרוצה לקחת על עצמו הרבה

נקווה להחתמות שיקלו על הפרידה ממנו.

בכל מקרה גלעד לוי לדעתי לא יהיה זה שיקח את מקומו של בריימו בסגל.
גלעד לדעתי בכלל לא ישחק השנה בקבוצה , אולי יושאל לליגה לאומית בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 8:12 am 
פורסם היום בישראל היום שכרם של כל שחקני מכבי ת''א.
זה אולי מובן מאליו, אבל עדיין, היממה הזאת מדגישה את ההפרש העצום בין התקציבים. בעוד אנחנו לא רוצים לתת 300 לשחקן שמיועד להיות +-הרביעי בטיבו בסגל, במכבי השחקן התשיעי והעשירי מקבלים סכומים כאלה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 8:29 am 
מנהל פורום

יש לינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 8:33 am 
Junior

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/12084549

וזה אפילו יותר קיצוני מאיך שאתה מציג את זה. לפי הנתונים של שנה שעברה, השחקן הכי יקר בסגל היה מייקר שקיבל 280k לעונה, שווה לשכר של מנקו העונה, שהוא השחקן העשירי של מכבי.

מזווית אחרת, זה גם מעמיד באור קצת מצחיק את תחושת ה"הנה, מכבי חזרה" שיש בתחילת כל עונה. ב-30 מיליון דולר אי אפשר להביא שמות לא מרשימים. אפשר להכנס לויכוחים האם ההוא מתאים לשחק ליד ההוא, אבל בכאלה סכומים אין שום בעיה להביא לפחות 5-6 שחקנים אדירים בכל שנה.

ולבסוף, זה כמובן גם מסביר למה הפועל מתקשה להתניע את הקיץ שלה. אין שחקני כדורסל טובים שהחלום שלהם זה לשחק בהפועל ירושלים בשביל 200k, ומי שיגיע לשחק בהפועל יהיה או שחקן שבשבילו הפועל זה איזשהי עלייה ברמה ואז מדובר בשחקן עם קריירה מאוד בינונית מלכתחילה, או בשחקן שמוכן להתפשר כי הוא מבין שאין לו הרבה ברירות ואז סביר מאוד שזה יקרה לו רק עמוק יותר לתוך הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80 ו 116 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: