סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 4:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 7:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אני יודע שכבר נאמרו דברים בעניין בפתילים אחרים, מי שרוצה לעשות קופי פייסט, מוזמן
דוראנט מקבל אש וגופרית מהתשקורת השמאלנית העויינת
אחד מדבר על שחקן גדול שבאף עיר ששיחק לא יזכר באהבה (OKC GS BRK)
אחד אומר שעזב את גולדן סטייט כדי שתהיה לו אליפות וקבוצה מנצחת משל עצמו ובמקום למצות את הפרויקט הוא נשבר ברגע הקשה הראשון
אחד בכלל קורא לו הד קייס שבלי הסיטואציה המאוד מיוחדת בגולדן סטייט, היו זוכרים יותר את השגעונות שלו מאשר את היכולת על הפרקט
רק סימונס מקבל יחס יותר מזלזל וכעוס מאשר דוראנט
לא רחוק מאחורי שני המושמצים נמצא לא אחר מאשר קיירי, אחרי סאגת החיסונים שדחפה את הארדן החוצה
מה משותף לשלושת המושמצים?
הם כולם שחקני מועדון הכדורסל של הברוקלין נטס

מפה לשם הפרוייקט של שלושת הגדולים בברוקלין נגמר ב....
בסדרת פלייאוף אחת שנסתיימה בניצחון
נצחון אחד בסדרת פלייאוף, זו התנובה

הנה משהו בעברית של סורוקה
https://nba.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=407873

ועדיין קבוצות מוכנות למכור כליה בשביל שדוראנט יבוא אליהם

יעדים אפשריים לדוראנט

פיניקס
כי חסר להם גרוש ללירה וחלון האליפות שלהם מאיים להסגר, אז הם לחוצים בטירוף עליו שכבר הראה מה שהראה בג"ס
כי הם יכולים לעשות סיין את טרייד על שחקן מאוד אטרקטיבי שפיניקס לא כל כך אוהבת ועוד הרבה שחקנים צעירים ונהדרים
כי בוקר ודוראנט הסתדרו מצוין בטוקיו
כי המאמן של פיניקס היה עוזר ב OKC והם יענו חברים מאז

מיאמי
כי בקדמפ ויאהו בדקו ומצאו שזה היעד המועדף על דוראנט
כי ההיט הראו נחיתות שתלך ותגבר בעונה הבאה מול הסלטיק ודוראנט הוא פחות או יותר היחיד שיכול להזיז את המחט
כי לאורי ובאטלר כבר בצד היורד של הקריירה, עדיין טובים והם חייבים עזרה לפני פרישה קירחת מתארים
מה ישלחו? כנראה טונה של בחירות וצלפי שלשות שלא שומרים מספיק טוב בפלייאוף כי את באם הם לא יכולים שלוח, כי סימונס והוא לא יכולים לשחק יחד

הפליקאנס
למה? כי יש להם מלא בחירות דראפט שהם צברו בטריידים ואותם הם יכולים למכור עבור אליפות חד פעמים, קשה לי להאמין שדוראנט יהיה מסוגל לתת יותר מעוד עונה אחת של אלפא דוג לאליפות.
אי אפשר לדבר על חוסר התאמה או התאמה לטיים ליין שם, כי סי ג' בן 30 פלוס וציון בן עשרים וקצת ואינגרם ככה באמצע
סתם, הזדמנות לתת לקבוצה אחת שיש כוכב שרוצה ללכת מלא בחירות דראפט לבנות מחדש (ברוקלין) ולקבוצה אחרת שפתאום ראתה בפלייאף שהיא תחרותית מאוד ועוד בלי ציון, אז עם ציון ועם דוראנט האליפות בהישג יד

טורנטו
כי כבר הצליח להם פעם אחת עם קאווי
דיווחים אחרונים מדברים על נכונות בטורנטו לוותר על שחקן העתיד שלהם פרנקי המתקרא סקוטי בשביל טריפ אחד חזק ומהיר שנקרא אליפות ואחרי האליפות?
המבול כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 7:32 pm 
Hall of Famer

לצערי רבים מדברים על הווריורס כיעד מועדף עבור שלושה מבין פול, קומינגה, וויגינס וויסמן
ואני אומר - hell no. שיירקב לו בקבוצה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 7:35 pm 
מנהל פורום

איתך במאבקך הצודק, נורטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 7:41 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זה אוברפיי עליו בשלב הזה, כי אתה לא יודע אם עוד שנה שוב ימאס לו וזרקת בשבילו את כל העתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 10:31 pm 
Sophomore

לא יודע לגבי שחקן , אבל ברור שכשחקן עם זכויות בניהול הקבוצה , הוא כישלון.
אם יש משהו שצריך ללמוד לקבוצה הבאה שלו , זה לתת לדוראנט לשחק ולשחק בלבד.
בזה הוא טוב
בזכויות ניהול הוא מהמר על עולמות שטוחים שבהם אין קורונה במקום על שחקני כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 10:38 pm 
Hall of Famer

למיאמי אין מה לתת עבורו
הירו ורובינסון (עם "חוזה שלילי") זה לא בסיס לחבילה שאמור לעניין את ברוקלין

בגלל אותו חוק האוסר על שניים שקיבלו "הארכת מקס לאחר חוזה רוקי" במועדונים x,y להתחבר להם במועדון z (או משהו כזה - יהיה נחמד אם מישהו יסביר בפירוט) - וויגינס לא יכול לעבור לצד סימונס
לכן גם לווריורס אין מה לתת (גם אם הם רוצים, ואני אהיה בשוק אם רוצים)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 11:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם דוראנט לא היה כזה קאפקייק אופורטוניסט הוא היה עובר למקום בו אם הוא ינצח הוא יהיה בגדר אליל אמיתי (שלא לומר הסגן של אלוהים) - שארלוט, נורת' קרולינה.
S&T על מיילס ברידג'ס שהפך את עצמו לפרסונה נון גרטה בשארלוט עם הפרסום על האלימות כנגד אשתו + אחד מבין טרי רוזייר וגורדון הייוורד (אני לא בטוח אם חייבים את ה30 מיל' של הייוורד, אפשר להחליף בטרייד אקספשנס שיש להם על דינווידי ודאנדרה) + אחד המרטינים, תמורת דוראנט + האריס. אני לא חושב שדוראנט והאריס בגילם שווים הרבה יותר מזה.

דוראנט כשמסביבו צוות מסייע של לאמלו, רוזייר/הייוורד, אוברה, האריס, וושינגטון והסנטר הרוקי המבטיח דייוויס + 2 וטרנים רודפי טבעות זה לא רע בכלל לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 11:22 pm 
מנהל פורום

שמואליקי
זה שהחוזה של רובינסון שלילי זה אתה החלטת, יכול להיות שנאש חושב אחרת. אחרי הכל הוא קיבל את החוזה בשביל משהו שהוא הראה
הם יכולים לקבל אולי את רובינסון והסוכריה יהיה באם. ואז ישלחו את סימונס לקבוצה אחרת. ועוד איזה שתי בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 11:48 pm 
Hall of Famer

מה זה "אני החלטתי"
כנגד דוראנט יש להעביר סדר גודל 40-50M
לרוב יש קורלציה חיובית בין שכר לבין יכולת
למה אף אחד לא יציע בטרייד את לאורי ורובינסון? כי זה לא מספיק טוב עבור 45M בשנה הקרובה (ואף יותר בשנה העוקבת)

אני לא בהכרח טוען שהחוזה של רובינסון הוא נוראי (כי זה תלוי הקשר)
אני כן טוען שצירוף שלו לטרייד זה רק לצורך השלמת המשכורות, שכן הוא לא "נכס" שהקבוצה המקבילה תדרוש לקבל (בגלל עלותו)

ניסוח אלטרנטיבי, הקבוצה מנגד תעדיף לקבל איזה מקס סטורס (על 2 מיליון לעונה הקרובה) מאשר פחות או יותר את אותו הדבר בעלות של פי 10
אבל זה לא עובד ככה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2022 11:54 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
אם דוראנט לא היה כזה קאפקייק אופורטוניסט הוא היה עובר למקום בו אם הוא ינצח הוא יהיה בגדר אליל אמיתי (שלא לומר הסגן של אלוהים) - שארלוט, נורת' קרולינה.
S&T על מיילס ברידג'ס שהפך את עצמו לפרסונה נון גרטה בשארלוט עם הפרסום על האלימות כנגד אשתו + אחד מבין טרי רוזייר וגורדון הייוורד (אני לא בטוח אם חייבים את ה30 מיל' של הייוורד, אפשר להחליף בטרייד אקספשנס שיש להם על דינווידי ודאנדרה) + אחד המרטינים, תמורת דוראנט + האריס. אני לא חושב שדוראנט והאריס בגילם שווים הרבה יותר מזה.

דוראנט כשמסביבו צוות מסייע של לאמלו, רוזייר/הייוורד, אוברה, האריס, וושינגטון והסנטר הרוקי המבטיח דייוויס + 2 וטרנים רודפי טבעות זה לא רע בכלל לדעתי.

לא הבנתי, יש מקומות שבהם זה לא הופך אותו לאדם לא רצוי? אם מיילס ברידג'ס (ותקנו אותי אם אני טועה פה - אין באמת ספק או ויכוח לגבי שאלת ''חפותו'' בנידון) מוצא מקום בליגה הזו, אפשר לסגור את העסק. היות והנבא משקיעה משאבים לא מבוטלים במיתוגה כחוויה משפחתית, אני רוצה להאמין שברידג'ס סיים את הקריירה שלו, ומקווה שאף ליגה רצינית לא תקלוט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 9:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ido כתב:
sir charles כתב:

לא הבנתי, יש מקומות שבהם זה לא הופך אותו לאדם לא רצוי? אם מיילס ברידג'ס (ותקנו אותי אם אני טועה פה - אין באמת ספק או ויכוח לגבי שאלת ''חפותו'' בנידון) מוצא מקום בליגה הזו, אפשר לסגור את העסק. היות והנבא משקיעה משאבים לא מבוטלים במיתוגה כחוויה משפחתית, אני רוצה להאמין שברידג'ס סיים את הקריירה שלו, ומקווה שאף ליגה רצינית לא תקלוט אותו.

אתה כותב את זה כאילו שחקנים לא המשיכו לשחק בליגה אחרי מקרי אלימות/סמים בעבר.
אני בספק גדול אם ברידג'ס לא ימשיך לככב במגרשים, כנראה בשכר נמוך ממה שציפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 9:52 am 
Sophomore

א) סמים (שימוש או סחר) ולפוצץ לאשתך את הצורה הם שני דברים מאוד מאוד שונים.
ב) האווירה החברתית היום שונה מבעבר. אני לא מאמין שדבר כזה יעבור בלי ביקורת ומחאה ציבורית. אולי אני תמים.
ג) יש לך דוגמא לאלימות כזו קשה מהעבר שעברה בשתיקה? אני כרגע לא במיטבי, עולה לי בראש רק קובי וקרל מאלון. שניהם לא הגיעו להליך פלילי בכלל, כך שהיה קל להלבין אותם בחזרה. כמובן שיש גם הבדל קטן במעמד שלהם ושל ברידג'ס. אאז''נ, היה איזה גארד מוכשר בוושינגטון, קרייטון או משהו כזה, שפחות או יותר סיים את הקריירה כששלף אקדח בחדר הלבשה (עם ארינאס? הזכרון שלי כבר באמת חלוד).
ד) ב-20.07 הוא אמור לעמוד מול שופט. הרשעה (שיכולה - וצריכה - לכלול גם מאסר) והוא לא יהיה בליגה בשנים הקרובות לכל הפחות. אולי יחזור אחרי שיעבור מספיק זמן.
ה) מתנצל על הסטת הת'רד. אפסיק עם זה.

לנושא הדיון - בתחושה שלי ברוקלין הולכת לשחק הארד-בול כרגע, ברמה שתגרום לכך שלא יהיה טרייד כבר בקיץ. אולי לקראת הדד-ליין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 10:08 am 
מנהל פורום

נראה שה NBA השתנה מאז קובי בראיינט וג'ייסון קיד
לא חושב שרונדו יחזור ל NBA גם אם הוא שווה חוזה מינימום ועשר דקות פה ושם בגלל האלימות
לגבי מיילס, עד שלא ינוקה מאשמה או לחילופין יורשע וירצה את מלוא עונשו, לדעתי אף קבוצה לא תחתים אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 10:22 am 
Hall of Famer

ido כתב:
ג) יש לך דוגמא לאלימות כזו קשה מהעבר שעברה בשתיקה? אני כרגע לא במיטבי, עולה לי בראש רק קובי וקרל מאלון. שניהם לא הגיעו להליך פלילי בכלל, כך שהיה קל להלבין אותם בחזרה. כמובן שיש גם הבדל קטן במעמד שלהם ושל ברידג'ס. אאז''נ, היה איזה גארד מוכשר בוושינגטון, קרייטון או משהו כזה, שפחות או יותר סיים את הקריירה כששלף אקדח בחדר הלבשה (עם ארינאס? הזכרון שלי כבר באמת חלוד).

אתה מדבר על ג'אוואריס קריטנטון שהוא וגילברט ארינאס שלפו אקדחים אחד על השני בחדר ההלבשה, ושניהם הושעו עד סוף העונה. ארינאס עוד חזר לאיזה רבע עונה סבירה בוושינגטון לפני שהועבר בטרייד לאורלנדו והתפייד שם תוך פחות משנה. קריטנטון חזר קצת לשחקן בסין ובדי-ליג (לפני שהיא הפכה לג'י-ליג), הואשם ב-2011 ברצח של אישה בת 22 ובסופו של הליך (שבמהלכו הוא גם נתפס עם כמה קילו קוקאין והתברר שהוא הצטרף לארגון הפשע הקריפס בזמן ששיחק בלייקרס) הוא הודה, הורשע ונשלח ל-23 שנים בכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 10:40 am 
מנהל פורום

ונחזור לדוראנט והתסבוכת בברוקלין
זה הולך להיות טרייד קשה בטירוף, כמעט בלתי אפשרי, אולי צריך להכניס את כל 30 הג'י אמים לחדר ל 3 ימים עד שיצא עשן לבן
אולי בסוף דוראנט יגלה שהאופציה הכי טובה עבורו היא ...להשאר בברוקלין עם סימונס וקיירי

אם חוזרים לאחת מהאופציות המובילות, מיאמי ולשאלת רובינסון.
לא יודע למה דאנקן רובינסון לא קיבל דקות בפלייאוף האחרון, הספקולציה היא שהוא שומר מחורבן, אבל זו הספקולציה, ראינו איך קבוצה משנה שחקנים בטח בהגנה
אולי בכלל התחצף למאמן או למישהו מהצוות המקצועי ועשו לו סידרת חינוך, כולנו ראינו אותו משחק והוא שחקן מצוין ולא קונוס בהגנה
לכן חוזים של דאנקן פלוס לאורי ועוד מלא בחירות דראפט הם בהחלט טרייד מעניין ורלוונטי
צריך לזכור שדוראנט רוצה או פיניקס או מיאמי (הוא זקן, צריך מקומות שטופי שמש) למה צריך לזכור? הרי אין לו זכות וטו על טרייד, אבל איזה קבוצה תרצה אותו אם הוא יצהיר שהוא לא רוצה לשחק שם.
דארגיץ וטורנטו
איגודלה ופליקאנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 10:42 am 
Hall of Famer

וואו, קריטנטון. חידשת לי על החיים החדשים שלו מחוץ לליגה.
אני חייב לציין שהתלהבתי ממנו בג'ורג'יה טק ובפרוייקט הדראפט בסלניוז הימרתי עליו כמי שהולך להיות יהלום חבוי בדראפט. עד כאן, הקריירה שלי כסקאוט מוביל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 2:39 pm 
Junior

uriel17 כתב:
ונחזור לדוראנט והתסבוכת בברוקלין
זה הולך להיות טרייד קשה בטירוף, כמעט בלתי אפשרי, אולי צריך להכניס את כל 30 הג'י אמים לחדר ל 3 ימים עד שיצא עשן לבן
אולי בסוף דוראנט יגלה שהאופציה הכי טובה עבורו היא ...להשאר בברוקלין עם סימונס וקיירי

בתור מישהו שמואשם כאן בחיבה יתרה לטריידים משולשים ומרובעים, דווקא לא בטוח שהטרייד יהיה כה בלתי אפשרי.
כאילו, חשבתי בשבוע האחרון על עסקאות משולשות/מרובעות שמביאות את דוראנט לפניקס/טורונטו ואת מיטשל ואייטון/מיטשל וסיאקם לנטס...אז כן, יש אופציה שזה ייראה ככה.
אבל היום כשהאזנתי לאיזשהו פודקאסט שדיבר על כל הסיטואציה ועבר קבוצה-קבוצה, הבנתי פתאום שאולי העסקה הכי פשוטה היא מול הפליקנס: אינגרם, דייסון דניאלס וחבילת בחירות והחלפת בחירות ששייכות בעיקר לפליקנס, אבל גם ללייקרס.

הרציונל: מדווחים שהנטס מעוניינים לקבל אולסטאר + בחירות. אינגרם הוא אולסטאר בן 24 שחתום כרגע לעוד שלוש עונות. דניאלס פרוספקט שהוערך מאוד לקראת הדראפט, אוסטרלי כמו סימונס, שניהם פלוס אינגרם זה טריו צעיר ומוכשר לבנות סביבו. יכול להיות שקמרון תומאס הסקורר וניק קלקסטון יצליחו להשלים חמישייה צעירה ומוכשרת.

להערכתי, חבילת הבחירות שהנטס ירצו תהיה כזו (כולן סיבוב ראשון מן הסתם): 2023 (של הפליקנס עם אופציית החלפה מול הלייקרס); 2024 או 2025 (של הלייקרס, ההחלטה מתי לקחת מהם את הבחירה היא בידי הפליקנס כרגע, תהיה בידי הנטס - מניח שהדד ליין להחלטה הוא לקראת דראפט 24'); אופציית החלפת בחירות בדראפט 2024 ו/או 2025 (לא סגור אם זה חוקי לתת אופציה כזו שנתיים ברצף); 2026 (של הפליקנס עם אופציית החלפה מול הבאקס); אופציית החלפת בחירות בדראפט 2027; 2028 (של הפליקנס, הגנת טופ 4 או בלתי מוגנת בכלל).

כך, אומנם הנטס יפסידו את בחירות הסיבוב הראשון שלהם בדראפטים 24' ו-26' לרוקטס, אבל יקבלו בחירות מהלייקרס ומהפליקנס באותם דראפטים בהתאמה; בשאר השנים, הם עלולים להפסיד בחירות גבוהות יותר לרוקטס בגלל אופציות ההחלפה, אבל עדיין יבחרו במיקום הפחות המוצלח - ויוכלו לשפר מיקום במידה והפליקנס יסיימו במאזן גרוע משל הרוקטס, איכשהו.

ובדראפט 2023 הקרוב, אם הבנתי נכון את הפירוט על תנאי החוב שלהם ליוטה מהטרייד עבור רויס אוניל, הם יבחרו במשבצת שהם או הרוקטס יגרילו בלוטרי (זו שתהיה פחות גבוהה, יוטה ככל הנראה תקבל את הבחירה של הסיקסרס שתהיה הכי נמוכה מהשלוש), ובנוסף יקבלו בחירה מהפליקנס.

על הצד המקצועי-כלכלי של הפליקנס בעסקה אפרט בתגובה מאוחרת יותר, אבל מבחינת מאגר הבחירות שלהם לאחר העסקה, מצבם ייראה כך:
2023: בחירה הולכת לנטס
2024, 2025: בוחרים בסיבוב הראשון, אבל לנטס תהיה אופציית החלפה (לפחות באחד משני הדראפטים)
2026: בחירה הולכת לנטס
2027: בוחרים, עם אופציה לבחור במשבצת של הנטס במידה והיא נמוכה יותר
2028: בחירה הולכת לנטס

זה די מגביל מבחינת עסקאות עתידיות, אבל כן מאפשר הזרמה של שני כישרונות צעירים לאורך התקופה שבה דוראנט יהיה חתום אצלם (עד קיץ 26). הריסק העיקרי מגיע מדראפט 2028 המרוחק, כשדוראנט כבר לא יהיה שם ולכו תדעו מה יקרה עם זאיון עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2022 2:59 pm 
מנהל פורום

חושב שאתה מפספס את הרצון להפטר גם מסימונס שהתגלה כצרה צרורה
הם ירצו לשלוח את סימונס בטרייד לקבוצה שחסר לה אולאראונד הגנתי
כי זה מה שווה אדון סימונס בסופו של יום
אין טעם לבנות מחדש עם פצצה מתקתקת בחדר הלבשה, המהלך חייב לכלול את סימונס וכנראה גם את קיירי
קיירי פחות מעניין, נשארה לו עונה אחת, אפשר סתם לחתוך או למכור אותו כחוזה נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 12:02 am 
Junior

מפספס מאיזו בחינה, דווח על כך או שאתה מניח את זה? כרגע הערך של סימונס בשפל, אז בכלל לא ברור שהנטס ירצו להיפטר ממנו. בהחלט חשבתי על טריידים שבהם הוא נשלח ליוטה או לטורונטו, כדי שמיטשל יוכל להגיע לנטס, אבל זה כבר ממקום של צורך ולא כורח.

צריך לזכור שסימונס מייצג את התמורה העיקרית שהתקבלה עבור הארדן, שלמענו הנטס שוב הקריבו המון בחירות עתידיות...כך שלהיפטר ממנו בכל מחיר יהיה בעייתי מאוד מבחינת אובדן הערך. שווה לתת לו צ'אנס קודם בקבוצה משלו, אולי הבעיות עם הגב היו אמיתיות וכבר מאחוריו, והוא בכלל לא השתגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 12:32 pm 
Junior

מסתבר שקווין אוקונור מדה רינגר חושב כמוני לגבי הפליקנס כסוס שחור במרדף אחר דוראנט:

https://www.theringer.com/nba/2022/7/6/ ... ree-agency

נוגע שם בהרבה נקודות שהתכוונתי לפרט כאן, אז רק אוסיף שני דברים:

1. מעבר לכך שדוראנט יהווה שדרוג על פני אינגרם בעמדת הפורוורד (גרסת A+ במילותיו של אוקונור), הוא גם יכול להציע משהו שלא אינגרם ולא הסנטרים שניו אורלינס צירפה מאז הבחירה בזאיון יכולים להציע: סנטר בהרכבי פוזישנלס שמביא קליעה משלוש ורים פרוטקשן לצד זאיון. הרכב קראנץ'-טיים של מקולום, הרברט ג'ונס, טריי מרפי (בהנחה שייקח צעד קדימה), זאיון ודוראנט יוכל להיות חמישיית המוות של הפליקנס.

2. הסיבה שכדאי לפליקנס להקריב כ"כ הרבה נכסים עבור דוראנט היא אותה סיבה שבגללה אטטיסטים יגידו שלא כדאי לה: זאיון וויליאמסון. האטטיזם רואה בו שחקן צעיר, שצריך היה לבנות סביבו בסבלנות במקום "להאיץ בנייה"; ולחלופין, לשמור על כל הבחירות העתידיות למקרה שזאיון ימשיך להיפצע עוד ועוד, עד שכבר יהיה מחוץ לליגה (או רק מחוץ לקבוצה). אבל הפליקנס החליטו להתחייב לזאיון עם חוזה המקס שנתנו לו, ועכשיו הם צריכים למקסם את חלון ההזדמנויות שלהם איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 5:08 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
מסתבר שקווין אוקונור מדה רינגר חושב כמוני לגבי הפליקנס כסוס שחור במרדף אחר דוראנט:

https://www.theringer.com/nba/2022/7/6/ ... ree-agency

נוגע שם בהרבה נקודות שהתכוונתי לפרט כאן, אז רק אוסיף שני דברים:

1. מעבר לכך שדוראנט יהווה שדרוג על פני אינגרם בעמדת הפורוורד (גרסת A+ במילותיו של אוקונור), הוא גם יכול להציע משהו שלא אינגרם ולא הסנטרים שניו אורלינס צירפה מאז הבחירה בזאיון יכולים להציע: סנטר בהרכבי פוזישנלס שמביא קליעה משלוש ורים פרוטקשן לצד זאיון. הרכב קראנץ'-טיים של מקולום, הרברט ג'ונס, טריי מרפי (בהנחה שייקח צעד קדימה), זאיון ודוראנט יוכל להיות חמישיית המוות של הפליקנס.

2. הסיבה שכדאי לפליקנס להקריב כ"כ הרבה נכסים עבור דוראנט היא אותה סיבה שבגללה אטטיסטים יגידו שלא כדאי לה: זאיון וויליאמסון. האטטיזם רואה בו שחקן צעיר, שצריך היה לבנות סביבו בסבלנות במקום "להאיץ בנייה"; ולחלופין, לשמור על כל הבחירות העתידיות למקרה שזאיון ימשיך להיפצע עוד ועוד, עד שכבר יהיה מחוץ לליגה (או רק מחוץ לקבוצה). אבל הפליקנס החליטו להתחייב לזאיון עם חוזה המקס שנתנו לו, ועכשיו הם צריכים למקסם את חלון ההזדמנויות שלהם איתו.

התייחסתי בכלל לטרייד אפשרי כזה או שסתם יש כאן ניחוש לגבי מה שאני חושב עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 5:52 pm 
Hall of Famer

אם אני הפליקאנס, לא מנסה לגעת בכלל בדוראנט שהולך ומסתמן כאנטי-מנהיג והפלייאוף העלוב האחרון שם לו סימן שאלה רציני מעל הראש. אינגרם אולי לא יגיע לרמה של דוראנט בשיאו, אבל הוא אחלה שחקן שבעולם, עדיין צעיר, לא הייתי מעביר אותו ובטח לא מקריב עוד נכסים בשביל דוראנט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 6:22 pm 
Senior

אנטי-מנהיג...רגע, זו לא שאלה של ..אופי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 6:29 pm 
Hall of Famer

וואלה לא בא לי להכנס לעוד סיבוב משעמם של ניטפוקים חסרי תוחלת. התכוונתי לכך שלהמר על העתיד בשביל שחקן שבקריירה ארוכה לא באמת הנהיג וליכד קבוצה, ונוהג לפזר רמזים על עתידו במקומות אחרים, זה משהו שלא הייתי עושה ובעיקר כשזה בא תוך כדי שכבר יש ספק אם הוא עדיין שחקן-העל שהתרגלנו לראות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 7:11 pm 
Senior

וואלה לא בא לי להכנס לעוד סיבוב משעמם של ניטפוקים חסרי תוחלת.
who are you and what did you do with nadav

ורגע, איך אתה יודע שהוא לא הנהיג וליכד קבוצה ? נניח לווריורס היו כבר מנהיגים מבוססים, אבל היית בחדר ההלבשה של OKC? ורגע, איזה רמזים הוא פיזר ? אני אשכרה רוצה לדעת, לא שמעתי שזה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony, נביא בעירו ו 64 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה