סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2022 12:07 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נראה לי שהכי טוב ל2 הצדדים שלוי מושאל העונה לקבוצה בסגנון באר שבע או קרית אתא שם הוא יקבל דקות משחק ויחזור לירושלים בעונה הבאה בשל יותר .
בכל מקרה ירושלים מחפשת סווינגמן ישראלי במקום אריאל וכרגע סנדי כהן יכול להיות אופציה או קולושוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 5:52 am 
Hall of Famer

ספידי סמית' במשא ומתן.... שחקן די מגניב, רק בגלל השיער שווה להביא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 8:06 am 
Freshman

ספידי סמית' נתן פה כמה משחקים בעונת הקורונה בחיפה. שנה אחרי זה ניצח את הפועל עם לימוז' והדיח אותה מליגת האלופות. עונה שעברה בריטאס לקח אליפות מדהימה בליטא.
שחקן נחמד סה"כ, לא סקורר, לא קומבוגארד. אלא רכז אמיתי כזה שמנהל משחק לפני שהוא חושב על נקודות שלו.
אם מביאים לידו בעמדה 2 סקורר מוכח אז יחד עם לוי זה יכול להיות קו אחורי מאוזן וטוב. אבל אם הפרופיל של ההחתמות הבאות הולך להיות דומה לזה של סמית' אז נראה לי שאנחנו מכוונים למקום רביעי בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 9:54 am 
Sophomore

אוהב את הקונספט של להביא לפה רכז שהוא קודם כל רכז - יוצר כדי למצוא אחרים, מחפש מסירה, לא מאבד יותר מידי כדורים ולא הולך ראש בקיר.

אבל אם זה הכיוון, אי אפשר לקבל משהו דומה מגל מקל (שלדעתי בשלב זה אפשר להביא יחסית בזול) ואז לשמור את משבצת הזר לגבוהים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 12:53 pm 
Sophomore

Y.T כתב:
אבל אם הפרופיל של ההחתמות הבאות הולך להיות דומה לזה של סמית' אז נראה לי שאנחנו מכוונים למקום רביעי בליגה.

מת על הפסימיות של אוהדי ספורט

להזכרך בשנה שעברה , עם שחקנים פחות טובים , הלכנו על מקום 1 ואפילו הישגנו אותו.
וזה בשנה שמלבד מכבי , היו קבוצות חזקות מאוד גם בהרצליה ובחולון ועוד כמה קבוצות לא רעות בכלל כמו הפועל ת"א , גליל עליון , וכו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 1:09 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
אוהב את הקונספט של להביא לפה רכז שהוא קודם כל רכז - יוצר כדי למצוא אחרים, מחפש מסירה, לא מאבד יותר מידי כדורים ולא הולך ראש בקיר.

אבל אם זה הכיוון, אי אפשר לקבל משהו דומה מגל מקל (שלדעתי בשלב זה אפשר להביא יחסית בזול) ואז לשמור את משבצת הזר לגבוהים?

ספידי סמית' הוא על פניו שחקן הרבה יותר טוב ממקל בשלב זה של הקריירה, גם צעיר ב5 שנים, וגם מה זה בדיוק "משבצת הזר"? יש לירושלים כרגע זר אחד חתום חוץ מסמית'. תהיה לה בעיה להחתים עוד זר גבוה? חזרנו לניינטיז ויש הגבלה לשני זרים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 1:30 pm 
Freshman

יותר טוב וגם כנראה יעלה פחות בגלל המיסוי, אין לי בעיה עם מקל אבל הייתי מחליף את אריאל בקלע בסגנון אחר עם אפסייד לעתיד- בריסקר.

מתוך הנחה שמחתימים 6 זרים בהתחלה, ושניים מהם גבוהים השאלה היא יותר כמה דומיננטיים אפשר למצוא בתקציב שלנו בזרים, ולפי זה אילו ישראלים מצטרפים אלהם.
ב5 הייתי רוצה מישהו שיוכל ליהיות מתאים לשתי המסגרות, ז״א בסגנון טאריק בלאק/ווילי ריד או מוריס נ׳דור שתמיד אהבתי. ב4 אתה מחפש מישהו סטייל בלקשייר שיוכל לספק גם יד וכשרון. מבחינת ישראלים שגב סביר במשבצת הנגר שנוגח לסל למרות שאפשר גם לאייש את העמדה עם רונייה. עדיין מקווה לראות את צאצאשווילי שבאמת יכול לשחק בשתי העמדות ואת לוי להשאיל לגליל.

בקו האחורי כאמור דוברת ובריסקר, לוי איתנו כבר, והייתי מחתים עוד שלושה זרים כי שם באמת תקבע העונה שלנו מבחינת בנייה.
סיפידי באמת כיוון לרכז שיכול לנהל משחק, אבל כמובן שאז צריך עוד fire power מבחינת קליעה והגנה. בשתיים הייתי מביא עוד סקורר מוכח בעדיפות אדאמס, או מישהו יותר פיזי כמו אקון-פארסל. בסמול מאוד מקווה לג׳אסטין סימון- נגר עם זריקה ל3 קופי לזו של וורקמן (אלוהים ישמר) אבל מכונת הגנה, חטיפות ודאנקים, היה גם מלך הרב׳ של האלופות ממרומי ה1,96 שלו ועדיין פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 1:52 pm 
Sophomore

הנווט כתב:
יותר טוב וגם כנראה יעלה פחות בגלל המיסוי, אין לי בעיה עם מקל אבל הייתי מחליף את אריאל בקלע בסגנון אחר עם אפסייד לעתיד- בריסקר.

מתוך הנחה שמחתימים 6 זרים בהתחלה, ושניים מהם גבוהים השאלה היא יותר כמה דומיננטיים אפשר למצוא בתקציב שלנו בזרים, ולפי זה אילו ישראלים מצטרפים אלהם.
ב5 הייתי רוצה מישהו שיוכל ליהיות מתאים לשתי המסגרות, ז״א בסגנון טאריק בלאק/ווילי ריד או מוריס נ׳דור שתמיד אהבתי. ב4 אתה מחפש מישהו סטייל בלקשייר שיוכל לספק גם יד וכשרון. מבחינת ישראלים שגב סביר במשבצת הנגר שנוגח לסל למרות שאפשר גם לאייש את העמדה עם רונייה. עדיין מקווה לראות את צאצאשווילי שבאמת יכול לשחק בשתי העמדות ואת לוי להשאיל לגליל.

בקו האחורי כאמור דוברת ובריסקר, לוי איתנו כבר, והייתי מחתים עוד שלושה זרים כי שם באמת תקבע העונה שלנו מבחינת בנייה.
סיפידי באמת כיוון לרכז שיכול לנהל משחק, אבל כמובן שאז צריך עוד fire power מבחינת קליעה והגנה. בשתיים הייתי מביא עוד סקורר מוכח בעדיפות אדאמס, או מישהו יותר פיזי כמו אקון-פארסל. בסמול מאוד מקווה לג׳אסטין סימון- נגר עם זריקה ל3 קופי לזו של וורקמן (אלוהים ישמר) אבל מכונת הגנה, חטיפות ודאנקים, היה גם מלך הרב׳ של האלופות ממרומי ה1,96 שלו ועדיין פנוי.

אני דווקא לא בטוח שכדאי להחתים 6 זרים כבר עכשיו. אתה צריך להניח שהזר השישי הוא בתקציב אפסי וסיכוי גבוה שתקבל איזה קייזר גייטס כזה. אם כבר עדיף לשמור תקציב כזה לשינויים במהלך העונה (שהם יותר זולים כי יש פחות משכורות לשלם וכי הקבוצה המשחררת לעיתים לוקחת חלק מהשכר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 4:00 pm 
מנהל פורום

אני מסכים עם זה שספידי סמית' שחקן טוב יותר ממקל בשלב זה של הקריירה שלהם, זה כמובן לא אומר שסמית' אשכרה שחקן טוב או סביר. בעיני שחקן לא טוב בכלל, ונתפס כרכז מנהל משחק רק כי הוא לא יודע לקלוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 4:53 pm 
Sophomore

ממוצע של 8.4 אסיסטים וכ-12 נק' ב-3 השנים האחרונות ב-BCL/יורוקאפ והוא לא רכז ולא יודע לקלוע ?
הספידי המדובר הוא לא שחקן רע, בכלל לא, השאלה היא ההתאמה לשחקן בעמדה 2.

מדובר בשחקן הפוך מאובה, "רכז ולא פזר" - תואם גל מקל, אבל צעיר יותר וטוב יותר (יותר נק', יותר ריב' והרבה יותר אסיסטים) - שחקן שחושב מסירה לפני קליעה.
שחקן כזה ליד לוי ואדאמס יכול להיות התאמה טובה יותר מאובה למשל.
מהסרטונים שלו נראה שהוא פחות שחקן P&R ומסירות שלו לגבוהים הם בעיקר מסירות פשוטות או חדירה ומסירה להאליהופ.

לידו צריך עוד גארד סקורר וגבוה שיודע להתמקם ולזוז בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 9:18 pm 
Freshman

אז ספידע סמית' במו"מ מתקדם וכנראה יחתום. אוהדי ירושלים וודאי יקוו שהעובדה שלספידי ולג'יילן אדמס יש אותו סוכן אינה חסרת משמעות.

בכל מקרה, במבחן ה"אם היה חותם בחולון הייתי מתבאס אש" ספידי מקבל ציון גבוה ביותר, כמעט כמו ההחתמה הקודמת - רנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 9:31 pm 
Junior

אחלה שחקן לנס ציונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 9:40 pm 
Freshman

Purple_Shadow כתב:
אז ספידע סמית' במו"מ מתקדם וכנראה יחתום. אוהדי ירושלים וודאי יקוו שהעובדה שלספידי ולג'יילן אדמס יש אותו סוכן אינה חסרת משמעות.

בכל מקרה, במבחן ה"אם היה חותם בחולון הייתי מתבאס אש" ספידי מקבל ציון גבוה ביותר, כמעט כמו ההחתמה הקודמת - רנדולף.

ספידי מובן. למה רנדולף? לי נראה כמו החתמה בול.

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 10:39 pm 
Junior

בתור התחלה, אגיד שאני לא מספיק מכיר את סמית׳ הנ״ל ועוד לא גיבשתי דעה. מהחלטורה שהוא עשה במכבי חיפה זכרתי שיש בו משהו מגניב, אבל עכשיו אני לא ממש מצליח להבין מה זה היה. כאילו בהתחלה חשבתי שהוא פחות מ-1.80 או משהו כזה, או שהוא משחק מאוד פלאשי כזה עם שליטה יוצאת דופן בכדור, אבל הכל נראה די סטנדרטי. אולי הראסטות באמת...

מבחינת הרקורד שלו, אכן נראה בינוני. ברור שמדובר ברכז שחושב מסירה לפני קליעה ויש לו כמה עונות עם מספרים יפים (בעיקר העונה האחרונה בריטאס שאחריה, בניגוד למה שנאמר פה, לא היה מגיע בחיים לנס ציונה), אבל הוא לא עשה את זה באופן קונסיסטנטי במה שמכונה ״הרמות הגבוהות״.

לגבי מה שרמז ידידנו מחולון, אולי יש אוהדי הפועל שזה ישמח אותם, אבל אני חושב שזה נורא ואיום. אתה לא נותן את המפתחות של הקבוצה שלך לשחקן שכל התכלית של ההחתמה שלו היא כדי שיוחתם שחקן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 12:47 am 
Junior

לא אמרתי שהוא היה מגיע לנס ציונה, אלא שהוא אחלה שחקן לנס ציונה, ולא הרבה יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 1:42 am 
Sophomore

לא הבנתי במה סמית' עדיף על קופר שכן הגיע לנס ציונה או אנתוני היקי שהגיע להפועל חיפה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 7:49 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
לא אמרתי שהוא היה מגיע לנס ציונה, אלא שהוא אחלה שחקן לנס ציונה, ולא הרבה יותר מזה.

אז אני לא בטוח שהבנתי את הטענה. מה זה אומר? הוא לא מסוגל להיות טוב בקבוצה יותר טובה מנס ציונה? והעונה הקודמת בריטאס? הוא היה אחלה שחקן עבורם, לא? הם ברמה של נס ציונה מבחינתך?

ובכלל, אובסוהאן היה החתמה טובה לקבוצה כמו הפועל? מצד אחד - איפה הוא היה קודם? כולה באמברג ונימבורק. מצד שני, נתן בהפועל אחלה מספרים. מצד שלישי, לא לקח את הפועל לשום מקום. מצד רביעי - קיבל עכשיו חוזה ביורוליג. בקיצור, לך תדע…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 9:48 am 
Freshman

ספידי סמית׳ חתם - בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 9:55 am 
Senior

קצת מאכזב, במיוחד בהתחשב בזה שהקיץ נפתח בדיווח על ג׳סטין קובס.
לפחות מבחינת רזומה סמית הוא אחד הזרים הכי פחות מרשימים שחתמו כאן בשנים האחרונות, בטח שבתחילת הקיץ כגארד ראשון. לזכותו ייאמר שמאז מכבי חיפה בערך הוא במגמת עלייה בקריירה ועושה עונות יפות יותר.

אני אישית גם עם השנים מאבד את הסבלנות לרכזי pass first - אם הוא לא מסוגל יהיה לשים נקודות על הלוח באופן קונסיסטנטי, זה חתיכת בזבוז של גארד זר, אבל נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 10:12 am 
Hall of Famer

בחיי שאני לא מבין את ההתבאסות על סמית'. מנהל משחק מצוין, שומר טוב בקו האחורי, שחקן קבוצתי שהיה בשנים האחרונות במועדונים לפחות בסד"ג של ירושלים, לא צעיר ולא מבוגר מדי, מאזן את הסקורר הזר שלצדו בקו האחורי. יהיו עוד לפחות שלושה זרים, לא כולם חייבים להיות שחקנים של 20 נקודות למשחק. וזה לא שסמית' כזה נגר, פשוט סקורינג זו לא החוזקה העיקרית שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 10:24 am 
מנהל פורום

לדעתי הרזומה של ג'ילן אדמאס היה פחות טוב מזה של סמית'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 10:37 am 
Junior

עם ההבדל הקטן של שלוש שנות קריירה. בגיל 29 בדרך כלל כבר די ברור מה אתה שווה. אבל אני לא עם המתבכיינים. יאללה, שיהיה בהצלחה. נראה כמו שחקן שלכל הפחות יש לו פוטנציאל להיות מרגש. עכשיו אדאמס, עמנואל טרי, ואיזה 4 שדופק שלשות. קצת צ׳אצ׳א, איזה בריסקר/גוט ויאללה לדרך…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 10:44 am 
מנהל פורום

נכון
מקווה שגם העונה נמצא את האדאמס הזה
תכלס, זה המזל/סקאוטינג שהציל לנו את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 10:50 am 
Sophomore

רכז טבעי לשם שינוי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 10:54 am 
Freshman

uriel17 כתב:
נכון
מקווה שגם העונה נמצא את האדאמס הזה
תכלס, זה המזל/סקאוטינג שהציל לנו את העונה

מה בדיוק ניצל בעונה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80 ו 117 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: