סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 11:27 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
לדעתי הרזומה של ג'ילן אדמאס היה פחות טוב מזה של סמית'

לא מסכים. אדאמס עשה קריירת מכללות מצוינת במכללה יותר נחשבת, עשה מספרים יפים יותר בג׳י ליג והיה צעיר יותר.
נטו לפי רשומה זו הייתה החתמה יותר מבטיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 12:10 pm 
Hall of Famer

רכז טוב מאוד. חלק מהפאזל, השאלה מה יהיו החלקים האחרים. אני מהמר שבארנה מאוד יאהבו אותו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 12:14 pm 
Sophomore

העונה בליגה הליטאית עם 11 נ'ק 5.7 אס' 33 מטווח ה3.נחשב לרכז טבעי ושחקן הגנה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 12:23 pm 
Junior

החתמה מבאסת לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 12:35 pm 
Sophomore

לא באמת מכיר את הבחור , אבל אם רצינו רכז לא יוצר ששומר נהדר וקולע בינוני ומטה.
לא היה עדיף להשאיר את אובה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 12:40 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:

אובה הוא יותר ס.גארד מרכז .ווילביקין לעניים :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 1:35 pm 
Sophomore

לא רואה מה הקשר בין אובה לווילבקין
אולי דורון פרקינס לעניים אם כבר.

את סמית אני לא מכיר, איך הקליעה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 1:48 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
uriel17 כתב:

לא מסכים. אדאמס עשה קריירת מכללות מצוינת במכללה יותר נחשבת, עשה מספרים יפים יותר בג׳י ליג והיה צעיר יותר.

די נו
רשימת השחקנים שעשו עונות סבירות בקולג'ים טובים וגם בג'י ליג היו בסדר
שהרי אדאמס לא היה כוכב באף אחד מהליגות האלה
רשימת שחקנים כמוהו היא כמעט אין סופית
כמה מתוכם מצלחים כמקצוענים באירופה?
נמוך עד נמוך מאוד - תכף נגיע למספרים
איך אני יודע?
קח את רשימת הקולג'ים הטובים 50? 60?
תכפיל במספר השחקנים הסבירים נגיד 10 נק' 5 ריבאוננד 3 אסיסטיט לפי העמדה
תגיע לכמה מאות בשנתון
כמה מהם עושים קריירה מקצוענית טובה או בכלל קריירה מקצוענית של חוזים של 100 אלף בעונה ומעלה?
ג'ילן אדאמס היה הימור או סקאוטינג לא יודע איך בחרו אותו בסקאוטינג או במזליקו אבל הוא היה מתחת אובה, בנט ומייקר ושון קלייפטריק בציפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 2:06 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
הוקיץ' כתב:
לא אמרתי שהוא היה מגיע לנס ציונה, אלא שהוא אחלה שחקן לנס ציונה, ולא הרבה יותר מזה.

אז אני לא בטוח שהבנתי את הטענה. מה זה אומר? הוא לא מסוגל להיות טוב בקבוצה יותר טובה מנס ציונה? והעונה הקודמת בריטאס? הוא היה אחלה שחקן עבורם, לא? הם ברמה של נס ציונה מבחינתך?

ובכלל, אובסוהאן היה החתמה טובה לקבוצה כמו הפועל? מצד אחד - איפה הוא היה קודם? כולה באמברג ונימבורק. מצד שני, נתן בהפועל אחלה מספרים. מצד שלישי, לא לקח את הפועל לשום מקום. מצד רביעי - קיבל עכשיו חוזה ביורוליג. בקיצור, לך תדע…

בעיני מדובר על אחלה שחקן לרמות של נס ציונה ובינוני לרמות של ירושלים (וגם ריטאס). מבחינה מספרית הוא בסדר, אבל יצא לי לראות אותו לא מעט ובעיני הוא בינוני למדי.
אובסוהאן שחקן הרבה יותר איכותי בעיני, עם כל המגבלות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 3:21 pm 
Sophomore

אדאמס בהחלט היה כוכב גם בקונטיקט וגם בג'י-ליג, אבל זה עדיין לא אומר הרבה. הוא אכן הגיע כזר רביעי בהיררכיה (מבנט לא היו ציפיות) וגם ספידי מן הסתם לא יהיה אחד המשתכרים הגבוהים בהפועל.
כאילו החתמה קצת meh, אבל בכל קיץ יש איזה דשון באטלר כזה. בריטאס הוא היה הזר הבכיר מבחינת דקות, בקבוצה של 3-4 זרים שעשתה בסופו של דבר אחלה עונה - מקום ראשון בליגה סדירה, אליפות וטופ 16 ב-BCL.
מי שעשה את הקישור עם אדאמס היה ריאן פאנון שהיה פה עוזר מאמן של סימונה וקטש ואז אימן את אדאמס בקבוצת הג'י-ליג באלבמה. הוא נשאר ביחסים טובים עם גיא הראל (וסירב עכשיו להיות עוזר במכבי. להביא).
ג'סטין קובס שהוזכר בן 31 וחווה עונת ירידה די חריפה בבודוצ'נוסט, לא הייתי מתלהב יותר אם היה מגיע.

מה עם גבוהים? הייתי הולך על 4 קראפטי בסגנון טיישון תומאס (וינס האנטר ששיחק עם גינת במטרופוליטן נראה לי אחלה אופציה) ולצדו סטרץ' משליכן שדז'יקיץ' יוכל לקלל בסרבית. אני חושב שזובצ'יץ' שוחרר מטופאש, אמנם קרואטי אבל כידוע וואט וואז - וואז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 3:42 pm 
מנהל פורום

לא יודע איך קוניטקט היו בעונות בהן הוא היה "כוכב" שם, אני רק יודע שאם הוא היה כוכב במכללה טובה
ואיכשהו לא נבחר בדראפט, הוא היה על הרדאר של בסקוניה, קובנה, וקבוצות סף יורוליג שחיות משחקני מכללות שהם סף NBA
זה לא המקרה של אדאמס
אדאמס הגיע בקיץ או בגלל מזל של הנהלה או בגלל סקאוטינג איכותי
מה איתו בעונה הבאה, אגב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 4:26 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:

גם גל מקל עונה לכל הפרמטרים שציינת. היית אומר שמקל ואובה זה אותו סגנון?!?

אתה מפספס פה את הפרמטר של רואה משחק, קורא מצבים וכל מה שמבדיל רכז מסתם גארד נמוך בלי קליעה. משהו שיש למקל ברמה טובה+ ולאובה קטסטרופלית. התקווה לפחות הוא שספידי הזה יהיה כמו מקל באספקט הזה ואם כן זה לגמרי רווח שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 5:18 pm 
Hall of Famer

מאוד לא אהבתי את סמית בקדנציה הלא ארוכה שלו בחיפה. דווקא היה נראה לי שכונתי מדי בתור "רכז טהור" (אבל בהחלט יכול להיות שהתרשמותי הייתה שגויה).

אני חייב להזכיר שוב שאובה "הנגר ונטול הקליעה" (כמו התדמית שלו) סיים פה בליגה הישראלית עונה סדירה עם 17 נקודות למשחק ב-41% לשלוש (כשלשה וחצי מוצלחות במשחק).
בפלייאוף הוא ירד קצת במספרים, ועדיין הוביל את רשימת הקלעים של הקבוצה.
ברור שהוא לא ווילבקין (וגם לא אמור להיות בשום צורה), אבל לפחות ברמות הללו - לשים את הכדור בסל הוא מצליח, בשיטותיו שלו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 5:27 pm 
מנהל פורום

הבעיה של אובה ממש לא הקליעה, אלא ניהול משחק בטח בהתקפות קריטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 10:41 pm 
Freshman

לא יודע בפלייאוף הוא היה חסר ביטחון בקליעה והריחו את זה עליו מקילומטר, ונתנו לו 2 מטר ולכן התקשה לחדור.
אובה היה שחקן מצויין ולדעתי טעות שלא המשיך איתו אם היתה לנו אופציה כנשק אפקטיבי בסגל, פשוט לא בתפקיד מנהל-משחק, הוא לא.
יכל ליהיות רכז מחליף מעולה שמכניס אנרגיה, הגנה, חדירה וכו, ולדעתי יעשה את התפקיד הזה בהצלחה ביורוליג.

הממוצעים בליגה מרשימים אבל בכל המפעלים שהגענו למאני טיים לא היה מנהל על המגרש והודחנו בטרם עת.
כל זה בכלל לא אשמתו כי הוא לא בנה את הסגל איתו כרכז יחיד אבל הלקח הוא בצדק שצריך רכז שיכול לשלוט בקצב ולשים את השחקנים במקומות הנכונים.
אין לי מושג אם זה ספידי ואולי יעבו את הצורך הזה עם עוד שחקן, אבל היה ברור שאובה+אדאמס+דוברת זה לא התמהיל שיכול לנווט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 9:16 am 
Senior

uriel17 כתב:
stavs כתב:
uriel17 כתב:

די נו
רשימת השחקנים שעשו עונות סבירות בקולג'ים טובים וגם בג'י ליג היו בסדר
שהרי אדאמס לא היה כוכב באף אחד מהליגות האלה
רשימת שחקנים כמוהו היא כמעט אין סופית
כמה מתוכם מצלחים כמקצוענים באירופה?
נמוך עד נמוך מאוד - תכף נגיע למספרים
איך אני יודע?
קח את רשימת הקולג'ים הטובים 50? 60?
תכפיל במספר השחקנים הסבירים נגיד 10 נק' 5 ריבאוננד 3 אסיסטיט לפי העמדה
תגיע לכמה מאות בשנתון
כמה מהם עושים קריירה מקצוענית טובה או בכלל קריירה מקצוענית של חוזים של 100 אלף בעונה ומעלה?
ג'ילן אדאמס היה הימור או סקאוטינג לא יודע איך בחרו אותו בסקאוטינג או במזליקו אבל הוא היה מתחת אובה, בנט ומייקר ושון קלייפטריק בציפיות

רק עכשיו ראיתי שפספסתי את ההודעה הזו.
זה די מוזר, אוריאל, שבחרת להוכיח שג'יילן אדאמס לא עשה קריירת מכללות יפה דרך זה שחישבת כמה שחקנים עושים 10 נק' ו3 אסיסטים בעונה במכללות הטובות, כשאדאמס עצמו בכלל עשה שנתיים של 17-18 נק' ו4 אסיסטים למשחק. מה לו ולסטטיסטיקות שרשמת?
ואני מבין שאדאמס אולי לא היה זר מוכח בשום צורה כשהגיע לכאן, אבל אני יכול לומר בביטחון רב שכשהוא חתם הלכתי והסתכלתי על מה שעשה בקריירה, ראיתי שחקן שקלע 17 נק' למשחק לפחות בכל מקום שהוא עבר - שנתיים בג'י ליג, בשנתיים האחרונות בUCONN שאמנם לא הייתה בשיאה בשנים האלו שלו שם, ובכל זאת היא מכללה גדולה בהרבה מלואיזיאנה טק של ספידי, וב7 משחקים בצרפת, ותמיד גם עשה את זה ביעילות די מרשימה. כלומר, גם אם לא מוכח ומנוסה מאוד, זה שחקן שרק מהרזומה אפשר להבין שיש פה סקורר מוכשר.

ספידי סמית', לעומת זאת, כבר בעל קריירה די ארוכה שבה רק פעמיים קלע ממוצע של דו ספרתי במפעל מסוים שבו שיחק יותר מ10 משחקים, העונה בליגה הליטאית, וב12 משחקים בליגה ההונגרית ב2020. 4 עונות במכללות, 4 עונות ג'י ליג, 28 משחקים בלימוז', 13 בריגה, אפילו 12 משחקים בBCL בעונה האחרונה - בכל אלו לא הגיע אפילו ל10 נק'.

אני באמת לא זוכר את הפועל פותחת קיץ בהחתמה של גארד זר שכל-כך צועק 'בינוניות' כבר המון המון שנים.
שוב, כן אפשר לזהות איזו מגמת עלייה אצלו, אני זוכר שהוא היה טוב בלימוז' נגדנו ועשה דברים יפים במדי חיפה (למרות שכמו שמואליקי, גם אני לא מאוד התרשמתי ממנו אז), אולי יש דברים שלא רואים בסטטיסטיקה, אבל מבחינת רזומה, על הנייר, זה באמת אחד הזרים הפחות מרשימים שפתחנו איתם את הקיץ.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ב' יולי 11, 2022 10:26 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 9:26 am 
Freshman

הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:
הוקיץ' כתב:
לא אמרתי שהוא היה מגיע לנס ציונה, אלא שהוא אחלה שחקן לנס ציונה, ולא הרבה יותר מזה.

אז אני לא בטוח שהבנתי את הטענה. מה זה אומר? הוא לא מסוגל להיות טוב בקבוצה יותר טובה מנס ציונה? והעונה הקודמת בריטאס? הוא היה אחלה שחקן עבורם, לא? הם ברמה של נס ציונה מבחינתך?

ובכלל, אובסוהאן היה החתמה טובה לקבוצה כמו הפועל? מצד אחד - איפה הוא היה קודם? כולה באמברג ונימבורק. מצד שני, נתן בהפועל אחלה מספרים. מצד שלישי, לא לקח את הפועל לשום מקום. מצד רביעי - קיבל עכשיו חוזה ביורוליג. בקיצור, לך תדע…

בעיני מדובר על אחלה שחקן לרמות של נס ציונה ובינוני לרמות של ירושלים (וגם ריטאס). מבחינה מספרית הוא בסדר, אבל יצא לי לראות אותו לא מעט ובעיני הוא בינוני למדי.
אובסוהאן שחקן הרבה יותר איכותי בעיני, עם כל המגבלות שלו.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 9:31 am 
Senior

em28 כתב:
ממוצע של 8.4 אסיסטים וכ-12 נק' ב-3 השנים האחרונות ב-BCL/יורוקאפ והוא לא רכז ולא יודע לקלוע ?
.

דרך אגב, ראיתי את ה'נתון' הזה גם בפייסבוק ותהיתי מאיפה הוא מגיע, כי זה מאוד לא הסתדר לי עם מה שראיתי, אז עכשיו כשחפרתי טיפה בקריירה שלו בשביל ההודעה הקודמת, עליתי על זה:
ספידי ב3 שנים האחרונות שיחק 15 משחקים בBCL, (מתוכם 3 בלימוז' ו12 בריטאס) ועוד 4 משחקי יורופקאפ (לא יורוקאפ).
בBCL הוא עומד על 9.3 נק' בשתי העונות האלו, ביורופקאפ הוא עשה 14.5 נק' ב4 משחקים האלו.
אבל פיבא, הסתומים, במקום לסכום את כל הנקודות המצטברות ואז לחלק אותן ב19, עושים 9.3+9.3+14.5 לחלק ל3 כממוצע רב-עונתי. מכאן הגענו לממוצע של 12.1 נק' ולא לממוצע של 10 כמו שזה אמור להיות.

בקיצור, לא ממוצע של 12 ו-8 ב3 עונות BCL ויורוקאפ, יותר נכון להגיד ממוצע של 9 נק' ו6.5 אסיסטים על פני עונה ורבע של BCL. זה לא נורא, אבל ממש לא אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 9:45 am 
Sophomore

אני חושב שמדידה והשוואת סטטיסטיקה של ספידי מול אדאמס היא לא רלוונטית. כי הם אמורים להביא דברים אחרים לגמרי ולהשלים אחד את השני.

ברור לחלוטין גם מהממוצעים וגם מסרטון היילייטס קצר שאדאמס כישרון התקפי ב-2 רמות מעל ספידי (ובאופן כללי לדעתי אדאמס כישרון התקפי לטופ יורוליג. השאר זה כבר בראש שלו).

ספידי מגיע כרכז שנמדד פחות על ייצור נקודות ויותר על שליטה בקצב, ראיית משחק, ניהול ההתקפה וכו'. תכונות שאדאמס לא טוב בהן ולא תמיד נמדדות בסטטיסטיקה (כמות אסיסטים זה חלק מזה אבל לא הכל). בנוסף ספידי (אמור) להביא תכונות של מנהיגות וניסיון שגם הם דברים שלא נמדדים בסטטיטיקה אבל לדעתי אדאמס בשלב הזה בקריירה לא בולט בהם.

אז ברמת התאוריה, Floor manager כמו שספידי אמור להיות מתאים בול ליד שחקן כמו אדאדמס (ורנדולף) ובתכל'ס זה בדיוק מה שהיה חסר לנו בשנה שעברה עם אובה (שבכלל לא כזה). כמובן שכל זה לא מבטיח שספידי הוא אכן שחקן כמו שתיארתי (זה שאתה לא קולע טוב לא אומר שאתה רכז...) אבל לפחות מבחינת הקטגוריה והחשיבה מאחורי ההחתמה אני רואה היגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 9:58 am 
Junior

על פניו אני מסכים עם אלה שחושבים שזו לא החתמה מלהיבה. עם זאת, אני מקווה ומאמין שזו החתמה של דזיקיץ׳ שרוצה קודם כל שחקן שחושב מסירה ולא קליעה ושחקן שהוא בעיקר מנהל משחק. די ברור שהוא לא ייתן את המספרים של אובה, אבל אם הפועל תגיע להישגים כמו ריטאס, שבקדנציה שלו שם זכתה סאליפות ראשונה אחרי 11 שנים, אז הוא עדיף על אובה שאולי סיפק מספרים מרשימים, אבל בסופו של דבר במאני טיים הוביל אותנו לכלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 10:29 am 
Sophomore

RREEDDTT כתב:
N.T.K כתב:

אובה הוא יותר ס.גארד מרכז .ווילביקין לעניים :mrgreen:

אובה הוא הכל חוץ מ ס.גארד .
הוא רכז שלדעתי שיחק בכל הקבוצות כמוביל כדור עיקרי
הוא פשוט לא שחקן פיק אנד רול מספיק טוב בשביל לשחק את סגנון המשחק הכל כך ישראלי הזה .

שחקן שמאוד דומה לדרווין קיצ'ן
רק טוב בהרבה (לא כזו חוכמה , קיצ'ן היה בינוני בתקופה הטובה ביותר בקריירה שלו )
מסכים גם להשואה לפרקינס (רק שפרקינס היה קולע הרבה יותר טוב )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 10:41 am 
Sophomore

רכז זה גם אחריות, קבלת החלטות, ראיית משחק והנעת ההתקפה. אני מתקשה להיזכר גארד פחות רע מאובה בכל הפרמטרים האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 10:55 am 
Sophomore

אתה גם בודק את אובה בניהול התקפות בסגנון שלא מתאים לו.
אובה כן יודע לשלוט בקצב המשחק
הבעיה העיקרית שלו בהפועל היתה שהוא החזיק בכדור הרבה יותר מידי.

אבל זה גם כחלק מהשיטה שבה יצירת המצבים קורה מכדרור ולא מתנועה.

קח את קיצ'ן לדוגמה.
אצל גרינברג הוא היה בסדר גמור
ואצל פרנקו שנה אחרי הוא היה סתם גמור (ונכון שהיתה פציעה בדרך)
ההבדל בסגנון המשחק גורם לשחקנים להראות אחרת לגמרי ממה שהם יכולים או צרכים להראות , במיוחד לשחקנים שיש להם סט יכולות מאוד חד גוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 12:06 pm 
Sophomore

על פי מנהיים ירושלים תחתים עוד קומבו גארד זר וסווינגמן ישראלי שהאמת חוץ מקורניליוס וקולושוב אין אף אחד פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 1:22 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
אתה גם בודק את אובה בניהול התקפות בסגנון שלא מתאים לו.
אובה כן יודע לשלוט בקצב המשחק
הבעיה העיקרית שלו בהפועל היתה שהוא החזיק בכדור הרבה יותר מידי.

אבל זה גם כחלק מהשיטה שבה יצירת המצבים קורה מכדרור ולא מתנועה.

קח את קיצ'ן לדוגמה.
אצל גרינברג הוא היה בסדר גמור
ואצל פרנקו שנה אחרי הוא היה סתם גמור (ונכון שהיתה פציעה בדרך)
ההבדל בסגנון המשחק גורם לשחקנים להראות אחרת לגמרי ממה שהם יכולים או צרכים להראות , במיוחד לשחקנים שיש להם סט יכולות מאוד חד גוני.

אבל עדיין, מה סט יכולות הרכז שכן יש לאובה? האם באיזושהי שיטת משחק יכול להיות רכז שבכלל לא רואה משחק ולא יודע להפעיל אף שחקן שלא ממש מול העיניים שלו (יש סרטונים יפים של OMER בטוויטר שמראים את זה)?

לגבי קיצ'ן לדעתי גם אצל גרינברג הוא היה נקודת חולשה שלנו שהתבטאה בכל משחק גדול. הבדל נוסף ביניהם הוא שבעוד קיצ'ן היה מודע למגבלות שלו ופשוט מסר הלאה (לעיתים עד כדי אנמיות והעלמות) אובה לא מודע למגבלות והולך ראש בקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גמליאל, עופר האדום ו 79 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: