Att כתב:
shmueliki כתב:
אבל זה בדיוק בדיוק הטיעון הנגדי
טיעון נגדי למה?
כתבתי על שתי בחירות ספציפיות שגולדן סטייט ובוסטון קיבלו שהן במידה רבה אותה בחירה - לנצח ולבנות מחדש בו-זמנית.
טיעון נגדי לזה, שלכאורה גם נרשם כחלק מאותו הקשר:
"מה שאני הייתי עושה במקום איינג' (שוב, בעיניי, אחד ה-GMים הטובים והמוערכים בליגה) זה לקחת את הקבוצה כל הדרך למטה בטבלה"
אני חושב למשל, שאם יש לך את מיצ'ל ביד (ומי יודע מתי יוטה תשיג עוד שחקן בסדר הגודל הזה - גם עם כל בחירות הדראפט), ואת האקסטרה בחירות תקבל בכל מקרה עוד כמה שנים, אז בוא תנסה עכשיו להיות קבוצת פלייאוף סבירה, בהתבסס על מיצ'ל-ביזלי-בברלי-בוגדנוביץ'-ואנדרבליט ונניח אחד מבין קונלי וקלרסטון (מי שפחות תצליח למסור אותו ולקבל משהו נחמד) - שזה לכל הפחות יופי של רוטציה בעמדות 1-4.
במקביל נסה לראות מה שווה הסנטר החדש שקיבלת ממינסוטה (מבלי להכירו כלל, ורק על סמך בחירה במקום 22 - אומר משהו לטוב ורע), ותהיה פתוח לעוד עסקאות של הצערת הקבוצה במקביל לאי פגיעה מקצועית רבה מדי בה (כמו עסקת גובר, רק בקטן יותר מן הסתם).
B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:
גולדן סטייט נבנו מבחירות דראפט 7,7,11,35 (ואם מתעקשים, גם לוני מבחירה 30) - שזה סתם מספרים רנדומליים שכל קבוצה יכולה להשיג (בין אם ישירות, או טריידים/החלפות וכו'), וכעת השיגו סיוע משמעותי מעוד בחירת דראפט רנדומלית - ג'ורדן פול בבחירה ה-28.
לא מדויק, אתה בכל זאת מציין כאן שלוש בחירות לוטרי שנבחרו לאורך ארבע שנים (כשבתווך היה גם את הכישלון עם אקפה אודו בבחירה 6). זה לא "סתם מספרים רנדומליים", זה מספרים של קבוצה שלא עשתה פלייאוף בין 2008 ועד 2013, הגם שלא עשתה טנקינג בוטה ומכוון (למעט הטנקינג בפוטו פיניש של עונת 2011/12, כדי לא לרדת מתחת לטופ 7 ואז למסור בחירת אמצע לוטרי לג'אז).
אבל 6,7,7,11 אלו לא המספרים של קבוצה שעושה את מה ש-Att מנסה להביא פה כראיה לכך שחייבים לרדת ממש נמוך כדי לבנות בהצלחה מהדראפט.
קל חומר שהמציאות מראה, שאותה גולדן סטייט בדיוק, בין אם בזכות טביעת עין נדירה בדראפט, או פיתוח שחקנים יוצא דופן (או מזל למי שרוצה) - מצליחה דרך בחירות מאוחרות להשיג כבר כמה וכמה שחקנים שהם סופר משמעותיים בקבוצה אלופה.