uriel17 כתב:
stavs כתב:
uriel17 כתב:
לדעתי הרזומה של ג'ילן אדמאס היה פחות טוב מזה של סמית'
לא מסכים. אדאמס עשה קריירת מכללות מצוינת במכללה יותר נחשבת, עשה מספרים יפים יותר בג׳י ליג והיה צעיר יותר.
נטו לפי רשומה זו הייתה החתמה יותר מבטיחה.
די נו
רשימת השחקנים שעשו עונות סבירות בקולג'ים טובים וגם בג'י ליג היו בסדר
שהרי אדאמס לא היה כוכב באף אחד מהליגות האלה
רשימת שחקנים כמוהו היא כמעט אין סופית
כמה מתוכם מצלחים כמקצוענים באירופה?
נמוך עד נמוך מאוד - תכף נגיע למספרים
איך אני יודע?
קח את רשימת הקולג'ים הטובים 50? 60?
תכפיל במספר השחקנים הסבירים נגיד 10 נק' 5 ריבאוננד 3 אסיסטיט לפי העמדה
תגיע לכמה מאות בשנתון
כמה מהם עושים קריירה מקצוענית טובה או בכלל קריירה מקצוענית של חוזים של 100 אלף בעונה ומעלה?
ג'ילן אדאמס היה הימור או סקאוטינג לא יודע איך בחרו אותו בסקאוטינג או במזליקו אבל הוא היה מתחת אובה, בנט ומייקר ושון קלייפטריק בציפיות
רק עכשיו ראיתי שפספסתי את ההודעה הזו.
זה די מוזר, אוריאל, שבחרת להוכיח שג'יילן אדאמס לא עשה קריירת מכללות יפה דרך זה שחישבת כמה שחקנים עושים 10 נק' ו3 אסיסטים בעונה במכללות הטובות, כשאדאמס עצמו בכלל עשה שנתיים של 17-18 נק' ו4 אסיסטים למשחק. מה לו ולסטטיסטיקות שרשמת?
ואני מבין שאדאמס אולי לא היה זר מוכח בשום צורה כשהגיע לכאן, אבל אני יכול לומר בביטחון רב שכשהוא חתם הלכתי והסתכלתי על מה שעשה בקריירה, ראיתי שחקן שקלע 17 נק' למשחק לפחות בכל מקום שהוא עבר - שנתיים בג'י ליג, בשנתיים האחרונות בUCONN שאמנם לא הייתה בשיאה בשנים האלו שלו שם, ובכל זאת היא מכללה גדולה בהרבה מלואיזיאנה טק של ספידי, וב7 משחקים בצרפת, ותמיד גם עשה את זה ביעילות די מרשימה. כלומר, גם אם לא מוכח ומנוסה מאוד, זה שחקן שרק מהרזומה אפשר להבין שיש פה סקורר מוכשר.
ספידי סמית', לעומת זאת, כבר בעל קריירה די ארוכה שבה רק פעמיים קלע ממוצע של דו ספרתי במפעל מסוים שבו שיחק יותר מ10 משחקים, העונה בליגה הליטאית, וב12 משחקים בליגה ההונגרית ב2020. 4 עונות במכללות, 4 עונות ג'י ליג, 28 משחקים בלימוז', 13 בריגה, אפילו 12 משחקים בBCL בעונה האחרונה - בכל אלו לא הגיע אפילו ל10 נק'.
אני באמת לא זוכר את הפועל פותחת קיץ בהחתמה של גארד זר שכל-כך צועק 'בינוניות' כבר המון המון שנים.
שוב, כן אפשר לזהות איזו מגמת עלייה אצלו, אני זוכר שהוא היה טוב בלימוז' נגדנו ועשה דברים יפים במדי חיפה (למרות שכמו שמואליקי, גם אני לא מאוד התרשמתי ממנו אז), אולי יש דברים שלא רואים בסטטיסטיקה, אבל מבחינת רזומה, על הנייר, זה באמת אחד הזרים הפחות מרשימים שפתחנו איתם את הקיץ.