סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 6:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קיצ'ן היה שחקן נהדר ואובה לא מתקרב אליו בכלל כרכז. יש פה איזשהו רוויזיוניזם לגבי קיצ'ן שנובע מהחיסול הממוקד שפרנקו העביר אותו. אבל הוא היה שחקן נהדר ופרנקו היה דביל גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 8:32 pm 
מנהל פורום

פרנקו נשאר דביל גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 12:29 am 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
קיצ'ן היה שחקן נהדר ואובה לא מתקרב אליו בכלל כרכז. יש פה איזשהו רוויזיוניזם לגבי קיצ'ן שנובע מהחיסול הממוקד שפרנקו העביר אותו. אבל הוא היה שחקן נהדר ופרנקו היה דביל גמור.

אני חושב שאובה טוב מקיצן ודיי בהרבה
ומה שנכון לשניהם הוא שהם צרכים סט אפ מאוד טוב של הקבוצה כדי שהחסרונות שלהם לא יהיו גדולים מידי וההם יהפכו לנטל.
אני חושב שמה שראינו השנה מאובה , זה רק את השנה שלו עם הפרנקו שלו (שנה שבה הדרישה ממנו היתה לשחק הרבה עם הכדור ולנצל כישרון התקפי שפשוט אין לו )

קשה קצת להראות את מה שאני חושב השנה כי הוא היה מנוצל לא נכון
אבל אני חושב שהוא הולך להיות הפתעה גדולה ביורוליג בשנה הבאה
ואז כולם ידברו על איך שחררנו שחקן כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 7:55 am 
Sophomore

מסכים.
לאובה יש חדירה ברמה גבוהה וקליעה מבחוץ ברמה סבירה, כזו שלא מאפשרת לתת לו מטר.
אם היה לו משחק פיק אנד רול יותר טוב (זכורים לי כמה מהלכים עם בריימו) או חצי חדירה והוצאה, הוא לא היה מגיע להפועל.
בהפועל צריך לעבוד עם מה שיש ולהביא שחקן שישלים אותו בקו האחורי, ולא לבנות את ההתקפה על הדברים שהוא פחות טוב בהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 8:57 am 
מנהל פורום

יכול להיות (לא באמת יכול להיות, אבל לא משנה) שאובה שחקן טוב יותר מקיצ'ן. הוא לא רכז טוב יותר ממה שקיצ'ן היה. אובה פשוט לא היה רכז, לא הראה ולו לרגע יכולת להניע קבוצה, יש הבדל בין מוסר טוב, והוא היה מוסר טוב, לבין רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 11:47 am 
Sophomore

אני יכול לראות את אובה מצליח בתפקיד גארד רוטציה שאינו רכז ולא סקורר. מעיין בר טימור כזה (רק עם יותר חדירה ופחות קליעה). אני גם חושב שקבוצה שהייתה מנסה ללכת על ברטי כרכז ראשון שמתחיל את ההתקפה הייתה רואה ממנו מופעי זוועה ואיבודים סטייל אובה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 12:52 pm 
מנהל פורום

מסכים לגבי טימור, אני גם חושב שהוא רכז טוב פי כמה מאובה, וזה רק מראה כמה אובה היה רכז נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 1:03 pm 
Junior

אובה רכז לא טוב ומוסר לא טוב. בר טימור רכז לא טוב ומוסר לא טוב. לשניהם יש הרבה יתרונות אחרים ובסך הכל הם שחקנים שאני מאוד אוהב.

בנושא אחר: ראיתי את גיא הראל אצל האוזמן. ראיון מאוד גרוע שאם יש אוהד שרואה אותו ולא יוצא עם תחושה שמערבבים לו את הצורה, אז איך נגיד בעדינות, אשמח לעשות עם אותו אוהד עסקים בתחום ה-NFT (או בכל תחום אחר, לבחירתו). התחושה שלי עם הראל, שהתחזקה מאוד אחרי הראיון הזה, היא שמדובר בבחור חלקלק, לא בלתי מוכשר בעסקי הכדורסל, שנכנס בשנים האחרונות לסחרור של החלטות גרועות, אבל עושה כל מה שהוא יכול כדי להשאר על הגלגל. השילוב הזה גורם לו לערבב, למרוח, להסתיר ולשקר, והרבה, וזה מאוד לא נעים לצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 1:17 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
יכול להיות (לא באמת יכול להיות, אבל לא משנה) שאובה שחקן טוב יותר מקיצ'ן. הוא לא רכז טוב יותר ממה שקיצ'ן היה. אובה פשוט לא היה רכז, לא הראה ולו לרגע יכולת להניע קבוצה, יש הבדל בין מוסר טוב, והוא היה מוסר טוב, לבין רכז.

נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 1:37 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אובה רכז לא טוב ומוסר לא טוב. בר טימור רכז לא טוב ומוסר לא טוב. לשניהם יש הרבה יתרונות אחרים ובסך הכל הם שחקנים שאני מאוד אוהב.

בנושא אחר: ראיתי את גיא הראל אצל האוזמן. ראיון מאוד גרוע שאם יש אוהד שרואה אותו ולא יוצא עם תחושה שמערבבים לו את הצורה, אז איך נגיד בעדינות, אשמח לעשות עם אותו אוהד עסקים בתחום ה-NFT (או בכל תחום אחר, לבחירתו). התחושה שלי עם הראל, שהתחזקה מאוד אחרי הראיון הזה, היא שמדובר בבחור חלקלק, לא בלתי מוכשר בעסקי הכדורסל, שנכנס בשנים האחרונות לסחרור של החלטות גרועות, אבל עושה כל מה שהוא יכול כדי להשאר על הגלגל. השילוב הזה גורם לו לערבב, למרוח, להסתיר ולשקר, והרבה, וזה מאוד לא נעים לצפייה.

ראיתי את הראיון רק מהאמצע ואולי פספסתי משהו, אבל התחושה שלי הייתה אחרת. בחלק שכן ראיתי הוא אמר בצורה ברורה שההנהלה אשמה בחוסר ההצלחה בשנים האחרונות והשתמש בביטוי הדג מסריח מהראש. דווקא שם, האוזמן לא לחץ אותו ולא שאל אותו יותר באלו החלטות של ההנהלה זה בא לידי ביטוי. זה לא סותר את זה שהוא בהחלט אמר שהוא ישמח להמשיך בתפקיד ואני בטוח שהוא עושה את מה שהוא יכול כדי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 2:06 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:

אני עוד לא ראיתי את הראיון במלואו (אוסף כוחות נפשיים לזה :) ) אבל התיאור שאתה נותן פה מאד מזכיר לי את דני קליין בשנים האחרונות שלו. שבהן הוא כבר עסקן על מלא שהפוקוס שלו עבר ללהישאר על הגלגל כמעט בכל מחיר וכל משפט שני היה ניסיון ערבוב וסילוף עובדות. בזמנו זה פשוט הוציא אותי מדעתי וזו התחושה שלי כבר כמה שנים לגבי הסיגנלים שמגיעים מההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 2:19 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
נביא בעירו כתב:

ראיתי את הראיון רק מהאמצע ואולי פספסתי משהו, אבל התחושה שלי הייתה אחרת. בחלק שכן ראיתי הוא אמר בצורה ברורה שההנהלה אשמה בחוסר ההצלחה בשנים האחרונות והשתמש בביטוי הדג מסריח מהראש. דווקא שם, האוזמן לא לחץ אותו ולא שאל אותו יותר באלו החלטות של ההנהלה זה בא לידי ביטוי. זה לא סותר את זה שהוא בהחלט אמר שהוא ישמח להמשיך בתפקיד ואני בטוח שהוא עושה את מה שהוא יכול כדי שזה יקרה.

הבעייה עם גיא הראל גדולה הרבה יותר מסתם התערבות שלו בעניינים מקצועיים של בחירת שחקנים וחוסר בניית מערך מקצועי ראוי.

המדד הכי משמעותי להצלחה/כישלון של ההנהלה היא היכולת להגדיל משנה לשנה את כמות מנויים, כרטיסים, זכויות שידור ונותני חסות (קרי מנועי ההכנסה האורגניים של הקבוצה שלא קשורים בנדבן אמריקאי כזה או אחר). ככה בונים ארגון והתקדמות ברת קיימה. בעידן הארנה לדעתי להפועל ירושלים יש אפסייד עצום בכל הפרמטרים האלו בזכות הארנה, המעמד כקבוצה מס' 2 והעובדה ששאר קבוצות הספורט בעיר במצב לא טוב. ולכן העובדה שכבר כמה שנים (עוד מלפני הקורונה) לא רק שאין עלייה אלא רואים ירידה עקבית משנה לשנה בכמות המנויים ובתקציב הכולל היא הכישלון הגדול ביותר. ופה צריך להיות הפוקוס של המנכ"ל ולא בצד המקצועי שבו הוא לא מבין ושמסיט את הקשב שלו מהנושאים שהעליתי.

כן חשוב לומר לזכותו של גיא שמבחינת ניהול התפעולי של הקבוצה (תנאים לשחקנים, תשלומים, מערכת מסודרת וכו') הקבוצה במצב מצויין. זה חשוב אבל משני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 2:32 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:

בעיקר לא ברורה כל הסודיות שאפפה את הראיון

בעצם הראיון הוא אופטימי במהות שלו
היה רע ועכשיו יהיה טוב יותר
התקציב מכאן רק יעלה
וכו...

אבל את השם של הסקאוטר .... אסור להגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 2:33 pm 
Junior

גמליאל כתב:
מנחם כתב:
נביא בעירו כתב:

הבעייה עם גיא הראל גדולה הרבה יותר מסתם התערבות שלו בעניינים מקצועיים של בחירת שחקנים וחוסר בניית מערך מקצועי ראוי.

המדד הכי משמעותי להצלחה/כישלון של ההנהלה היא היכולת להגדיל משנה לשנה את כמות מנויים, כרטיסים, זכויות שידור ונותני חסות (קרי מנועי ההכנסה האורגניים של הקבוצה שלא קשורים בנדבן אמריקאי כזה או אחר). ככה בונים ארגון והתקדמות ברת קיימה. בעידן הארנה לדעתי להפועל ירושלים יש אפסייד עצום בכל הפרמטרים האלו בזכות הארנה, המעמד כקבוצה מס' 2 והעובדה ששאר קבוצות הספורט בעיר במצב לא טוב. ולכן העובדה שכבר כמה שנים (עוד מלפני הקורונה) לא רק שאין עלייה אלא רואים ירידה עקבית משנה לשנה בכמות המנויים ובתקציב הכולל היא הכישלון הגדול ביותר. ופה צריך להיות הפוקוס של המנכ"ל ולא בצד המקצועי שבו הוא לא מבין ושמסיט את הקשב שלו מהנושאים שהעליתי.

כן חשוב לומר לזכותו של גיא שמבחינת ניהול התפעולי של הקבוצה (תנאים לשחקנים, תשלומים, מערכת מסודרת וכו') הקבוצה במצב מצויין. זה חשוב אבל משני.

אז הייתי מצפה מהאוזמן שישאל אותו על זה - כאמור, הוא לא עשה את זה ובעיני זה פספוס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 2:44 pm 
Junior

למה אתה אומר שאסור להגיד את השם של הסקאוט? קוראים לו סם. הוא פשוט רק חצי משרה בהפועל ובחצי השני הוא עובד כרכז שב״כ בג׳נין.

ובינתיים בלאקשיר, שמאוד קיוויתי שימצא את עצמו איכשהו בהפועל, חותם ביפן. הולאנד שכנראה כבר לא בלבל שלנו, חותם בכוכב האדום.

מה עם טיישון? עמנואל טרי? דיווידאס סירווידיס? סירווידאס דיווידיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 3:52 pm 
Sophomore

ניחוש שלי זה שזה יהיה מביך לומר את השם שלו. או כי הוא לא באמת עובד קבוע במועדון, אולי סתם בחור מאד צעיר ולא מרשים, או כל פרט אחר שיגרום לכל העניין להיראות כמו עוד פארטייה וחובבנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 4:35 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:
ניחוש שלי זה שזה יהיה מביך לומר את השם שלו. או כי הוא לא באמת עובד קבוע במועדון, אולי סתם בחור מאד צעיר ולא מרשים, או כל פרט אחר שיגרום לכל העניין להיראות כמו עוד פארטייה וחובבנות

לא מאמין שקבוצה שמשקיעה כל כך הרבה בצוות המקצועי שלה , לא תביא מישהו שהוא מינימום תותח מוכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 4:50 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
גמליאל כתב:

לא מאמין שקבוצה שמשקיעה כל כך הרבה בצוות המקצועי שלה , לא תביא מישהו שהוא מינימום תותח מוכר

כן זה יהיה ממש ניהול חובבני וגרוע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 5:25 pm 
Senior

אני חייב לומר שאני לא מבין את האובססיה הזו לדעת איך קוראים לסקאוט הראשי של הפועל. מישהו כאן יודע איך קוראים לסקאוט של חולון? של הפועל ת"א? איך קראו לסקאוט של מכבי לפני אבי אבן? למה זה כזה מידע חשוב שחייב להיות נגיש לכולם?

הראיון של הראל היה רחוק מלהיות מרשים במיוחד, אבל הוא שמר בו על קו די ברור ועקבע של כמה שפחות לדבר על אנשים אחרים ולהימנע מלזרוק עליהם אשמה. למה ההימנעות מלדבר על הסקאוט כל כך משונה בהקשר הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 5:57 pm 
Sophomore

זה לא ספציפית הסקאוט (ולי לפחות אין בכלל מבנה אידיאלי של איך אמורה להיות בנוייה מחלקת סקאוט).

זה בעיקר התחושה שהוא מערבב בכל משפט שני וכל פעם ששואלים אותו שאלה מדוייקת הוא מסרב לענות או מנסה לערבב תוךל כדי שהוא סותר את עצמו או דברים שנאמרו בעבר (למשל התשובה שלו על למה בריימו לא נשאר הייתה פשוט תמוהה. בריימו התבטא בעבר שרצה להישאר, היה מספיק כסף, היה רצון של ההנהלה ושל אורן עמיאל. אז למה אפילו לא התחיל מו"מ? אין תשובה. כנראה אנשי המאדים התנגדו...).

למרות שהיו רגעים שבהם ניכר שהשתיקה אכן באה ממקום אצילי (בעיקר עניין הפרטיות של משה גרינברג), לי הרגיש שבהרבה מהמקרים הוא סתם מנסה להימנע מלחשוף פרטים שפשוט יוציאו אותו רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 6:09 pm 
Senior

אני מסכים שההתפתלויות וההתחמקויות היו לכל הפחות משונות ובמקרה הרע גם נראו לא טוב, והדוגמא עם בריימו היא מצוינת (ונפתחה עם איזה רמז עבה של 'מזמין אותך להסתכל על התאריך שבו בריימו חתם בבורגס ועל התאריך שבו הוא חזר להפועל כדי להבין מה העניין היה', שהתחלף בהתחמקות מוחלטת אחר-כך), אבל אפילו שם - היה נראה קצת כאילו הוא נמנע קצת מלהאשים את עמיאל, או את גרינברג או וואטאבר (לא בדקתי תאריכים, אבל אני חושב שזה מסתנכרן לא רע עם העזיבה של כל אחד מהם).

כלומר, נכון - התחמק מלהגיד את השם של הסקאוט, אבל בהתחשב באיך שהלך כל הרעיון, זה נראה די ברור שהוא פשוט נמנע מלשים עוד מישהו עם הגריל.
אבל כמובן שאפשר פשוט להסיק מזה שמדובר על ילד עםnba 2k שזורק שמות וככה קיבלנו את בנט ומייקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 6:55 pm 
Junior

בתור התחלה: בכל פעם, בלי יוצא מן הכלל, שהוא מתחיל עם ה״תראה, אני לא אגיד לך ההוא אשם וההוא אשם… הכי קל לי לבוא ולהגיד… בסופו של דבר אנחנו מערכת…״ וכל השיט הזה, הוא אחו שרמוטה זורק את האשמה על אחרים. עמיאל, קטש, גרינברג, הלפרין - כולם *עשו* דברים שפגעו בהפועל. הוא? ״אני עומד בראש המערכת שנקראת הפועל ירושלים, והאחריות בסופו של דבר היא שלי״, וכל החרא הזה שלומדים במפגש הראשון של הקורס דוברות למתחילים…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 7:24 pm 
Senior

כן, לא היה שם ניסיון אמיתי לפטור את כולם מאשמה חוץ מאותו, אבל להגנתנו ייאמר שהאוזמן היה זה שמשך לשם כל הזמן וחיפש להוציא ממנו לכלוך וכותרות ג׳וסיות.
לי זה לא נתפס כאיזה ניסיון נואש של הראל לזרוק את האחריות ממנו לאחרים. כבר ראיתי לא מעט ראיונות של אנשים שרק חיפשו לתרץ ולתרץ ולתרץ וכאן לא היה את זה.

סתם ראיון מתפתל ולא מרשים במיוחד, אבל ההתפתלויות בחלקן הלא מועט היו יותר בניסיון להסיט את השיח מלכלוכים על אחרים מאשר ההפך.

אם כבר הדבר שהכי הפריע לי היה ששוב צויין כמה שהקורונה במרץ 2020 דווקא אותנו, שקיוויתי שסוף סוף ילמדו בהנהלה להפסיק להתרפק על זה, אבל גם בזה, היה חצי במקום כנגד הטרלות מסוימות של האוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 10:33 pm 
Hall of Famer

יעקב מאיר מפרסם שמייקל בריסקר קרוב. חייב להודות שאני קצת סקפטי בנוגע למידת ההצלחה שלו בקו האחורי המתגבש, לא נראה לי סוג השחקנים שיכול לתת תרומה כגארד ה-5 ברוטציה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 11:01 pm 
Freshman

לא יודע איך זה יכול להסתדר מבחינת האופי של השחקן או ההתאמה לזר הנוסף שאמור ליהיות בקומבו אבל בריסקר הרשים אותי ממה שראיתי ממנו.
למרות אחוזים רעים בפלייאוף הוא כן הראה לב והיה יעיל לפרקים, לדעתי ההפך' הוא לא מצא את היד כי ביקשו ממנו יותר מידי והיה לו תפקיד מרכזי מידי עקב הפציעות.
דווקא בתור שחקן נוסף כשאת תשומת הלב יקבלו שחקנים בכירים ממנו הוא יהנה מלקבל את הכדור במקומות הנכונים, לקלוע ביעילות ופה ושם לתרום באספקטים אחרים.
מה שכן, בהנחה יחסית סבירה שאדאמס נגיד נשאר תהיה שוב בעיית סייז בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: