סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 12:25 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי הכוונה להקטין את גיל המינימום מ19 ל18 הוא טעות

https://hoops.co.il/?p=271066

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 1:08 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הנווט כתב:
picknroll כתב:
זה לא דרמטיזציה של כתבים. דוראנט ביקש טרייד. זה לא אומר שהוא באמת יעבור בטרייד.

לא שמענו בקולו בקשה לטרייד, אם כבר הוא רק אמר שרק מי שאיתו יודע מה האמת, וקיירי אמר נתראה בסתיו אחרי שמימש את האופציה.
יכול מאוד ליהיות שיש מתיחות ודוראנט אמר לדוכמה שאם לא יהיו על אותו עמוד הוא ישקול את צעדיו ומישהו הדליף, והכתבים ניפחו את זה לבקשת טרייד.
ככל הידוע לי לא היתה בקשה רישמית וגם אם כן זה לא אומר שיקרה, המועדון לא הגיב, השחקן וההנהלה כנל, אלוהים גדול.

מה זה הבולשיט הזה. קודם כל, אין דבר כזה בקשה "רשמית" לטרייד. אין טופס 103 ירוק ששחקן ממלא או משהו :) דוראנט התקשר ישירות לבעלים ג'ו סאי וביקש טרייד. נקודה. אין על זה שום מחלוקת וזה לא ניפוח של אף אחד. הכתבים שדווחו על זה כמו ווג' לא כותבים דברים כעובדות אם הם לא מאשרים אותן כי האמינות שלהם היא קריטית להם. אם הם עושים ספקולציה הם מנסחים את זה כספקולציה. שהם כותבים משהו כזה כעובדה אז זה אושר משני הצדדים(סוכן השחקן+פרונט אופיס) גם אם אין ציטוט ישיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 1:29 pm 
Freshman

אוקי אנסח אחרת, לא שמענו שום גורם רישמי שמאשר את זה במישירין או עקיפין, וכן קיבלנו התייחסות שכן יכולה להתפרש בדרכים שונות מדוראנט בטוויטר.
ברור שאין עשן בלי אש אבל יש בקשת טרייד ״אחרת אני לא מגיע למחנה״, ויש בקשת טרייד שיכולה גם להתמסמס פתאום אם נאמר, הנטס ישקלו שנית להבטיח לקיירי חוזה ארוך.
אני חושב שאם יצא מצב בו הם מתחילים את המחנה אימונים ואחכ את העונה איתו, אולי תהיה לו מוטיבציה להשאר בסופו של דבר.
הוא לא נראה טיפוס שישבור את הכלים ולא יגיע לעונה או לחילופין יגיע שמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 2:29 pm 
Senior

אני לא מבין מה אתה רוצה. הוא ביקש טרייד. אתה חולק על זה שהוא התקשר לבעלים וביקש לשלוח אותו לקבוצה אחרת? מה שקורה אחר כך זה מה שקורה אחר כך. קובי למשל ביקש טרייד בצורה הרבה יותר פומבית (בראיון ברדיו עם סטיבן א' סמית) ובסוף לא נשלח בטרייד. יכול מאד להיות שגם דוראנט בסוף לא ישלח בטרייד, אבל זה לא כי הוא לא ביקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 5:49 pm 
Senior

RREEDDTT כתב:
לדעתי הכוונה להקטין את גיל המינימום מ19 ל18 הוא טעות

https://hoops.co.il/?p=271066

טעות למי ?

כדורסל קולג'ים זה נחמד, אבל הקולג'ים הם ארגון נצלני שעושה מילירארדים על גב של אתלטים שלא רואים גרוש. אם מישהו טוב במה שהוא עושה, למה הוא לא יכול לעבוד במקצוע שלו מרגע שהוא בגיר? יש להם יחסית כל כך מעט שנים של רלבנטיות, אז למה לשדוד להם שנה? כן, מבחינת קבוצות הNBA זה אומר שיהיה להם פחות מידע טוב על הפרוספקטים ושיהיו יותר פספוסים בדראפט (שזו הסיבה שבכלל העלו את הגיל ל-19 מלכתחילה, שמעתי את סטרן אומר את זה בפירוש) אבל מכל בחינה אחרת זה פשוט המהלך הנכון לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 9:30 pm 
מנהל פורום

למרות מה שנתפס בעינך כניצול, הקולג'ים הם עדיין סמל לכדורסל טהור ומוקד משיכה עממי הרבה יותר גדול מה NBA
בהרבה מקומות וקהילות זה לא קול לאהוב NBA, זה הרבה יותר קול לאהוב קולג'ים
עכשיו מה?
עכשיו אתה אומר, לא מספיק אני לוקח לכם את הכי טובים אחרי העונה הראשונה בקולג', לא מספיק אני מאפשר להם לעקוף את הקולג' דרך הג'י ליג עכשיו גם מסדר לכם עוד נתיב עוקף קולג' אולי הקטלני מכולם

ברור שזה יעורר כעס ואכזבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 10:10 pm 
Hall of Famer

נו, הנושא של קולג'ים מתחלק בין הרוב העצום של השחקנים שבשבילם מדובר במערכת טובה ומיטיבה, למיעוט הקטנצ'יק של כוכבים שרוצים עוד שנה של כסף. אז שילכו לכסף, שיהיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 10:55 pm 
Junior

uriel17 כתב:
למרות מה שנתפס בעינך כניצול, הקולג'ים הם עדיין סמל לכדורסל טהור ומוקד משיכה עממי הרבה יותר גדול מה NBA
עכשיו מה?
עכשיו אתה אומר, לא מספיק אני לוקח לכם את הכי טובים אחרי העונה הראשונה בקולג', לא מספיק אני מאפשר להם לעקוף את הקולג' דרך הג'י ליג עכשיו גם מסדר לכם עוד נתיב עוקף קולג' אולי הקטלני מכולם

אני מעדיף להסתכל על הצד של העובדים ולא של המעסיקים. קולג׳ים מדפיסים כסף בערימות על קבוצות מוצלחות, והשחקנים לא מקבלים אגורה (המאמנים נהיים מיליונרים...). או שישנו את החוק ויאפשרו להם להתפרנס מזה (קמפיינים, שכר ישיר, לא משנה איך), או שיתכבדו ויבינו שגם להם יש משפחה לפרנס וחלקם יכולים לגמור את הקריירה על פציעה בקולג׳ בזמן שהם משחקים בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 2:54 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stpsg כתב:
uriel17 כתב:
עכשיו מה?

אני מעדיף להסתכל על הצד של העובדים ולא של המעסיקים. קולג׳ים מדפיסים כסף בערימות על קבוצות מוצלחות, והשחקנים לא מקבלים אגורה (המאמנים נהיים מיליונרים...). או שישנו את החוק ויאפשרו להם להתפרנס מזה (קמפיינים, שכר ישיר, לא משנה איך), או שיתכבדו ויבינו שגם להם יש משפחה לפרנס וחלקם יכולים לגמור את הקריירה על פציעה בקולג׳ בזמן שהם משחקים בחינם.

אתה רואה את זה כ"משחקים בחינם". אפשר גם לראות את זה כ"מקבלים השכלה תמורת משחק כדורסל". וכמו שהרוב שהולך לקולג' ולומד 4 שנים בשביל לסיים עם תואר שיתן לו אפשרות להשתכר בעולם האמיתי (בד"כ משכורות נמוכות ממיליוני דולרים בשנה), כך לא יזיק לחבר'ה הצעירים האלה ללמוד גם תוך כדי שאולי יהיה להם פלאן בי למקרה שהקריירה לא תלך כמתוכנן או למתי שהיא תיגמר (כנראה לפני גיל 40).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 3:45 am 
Hall of Famer

יש משמעות לשנה הזו בקולג' מבחינה אקדמית?
לא נראה לי שהם ישלימו את התואר תוך כדי קריירת המשחק שלהם..
ועבור הנבחרים בסיבוב הראשון, הם ירוויחו מספיק כסף כנראה פור אה לייף טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 7:51 am 
Hall of Famer

הגישות השונות של תומר וצ'רלס יושבות בדיוק על ההבדל שציינתי בהודעה מעליהם. בעבור רוב שחקני הקולג'ים, מדובר במערכת חלומית למדי. הם לומדים בחינם או כמעט בחינם תואר שעוזר להם אחר כך (כמובן שלא כל שחקן בכל סגל של כל מכללה הוא על מלגה, אבל מדבר על אלה שכן), הם חלק מחוויה חברתית שהולכת איתם אחר כך לכל החיים וחלקם יישארו במערכת האימון ו/או הניהול של כדורסל המכללות.

הבעיה היא עם העלית של הכוכבים, שבשבילם כל שנה "חובבנית" היא בזבוז כסף וסכנת פציעות. אז אף אחד לא מכריח אותם, ושיבנו לעצמם איזו מסגרת שהם רוצים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 1:26 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא שבלי כל אותם כוכבים המערכת של הקולג'ים כפי שהיא בנויה היום תיפגע קשות. הכסף הזורם לתוכניות יירד, חוזי הטלוויזיה הגדולים והרייטינג יירד והעניין ילך וירד.
אפשר להסתכל על הוקי קרח ובייסבול בקולג'ים בשביל להבין לאן זה יכול להגיע. אני לא חושב שהכדורסל במכללות יגיע לרמת איזוטריות של בייסבול או הוקי מכללות, כי יש מסורת הרבה יותר גדולה וגם אין מערכת של ליגות מיינור שפוטנציאלים לליגות המקצועניות מעדיפים לבלות בה בגילאים בין 18 עד אחרי גיל ה-20.
אבל לדעתי, אם באן.בי.איי לא תהיה הגבלת גיל, כדורסל מכללות כספורט שמושך עניין עצום יעלם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 1:32 pm 
Hall of Famer

אבל מצד שני, הקורלציה בין השחקנים שהם פוטנציאל כוכבות בנ.ב.א לבין כוכבי מכללות רחוקה מלהיות 1:1. לעזאזל, יש כוכבי מכללות שאפילו לא נבחרים בדראפט (נגיד, הדרו טימי הזה שאף אחד לא חושב שהוא יהיה כוכב גדול בנ.ב.א).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 2:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
יש משמעות לשנה הזו בקולג' מבחינה אקדמית?
לא נראה לי שהם ישלימו את התואר תוך כדי קריירת המשחק שלהם..
ועבור הנבחרים בסיבוב הראשון, הם ירוויחו מספיק כסף כנראה פור אה לייף טיים.

מה הכוונה אם יש משמעות? לכל שנה אקדמית יש משמעות כתלות בקורסים שלמדת.
יש לא מעט שחקנים שהשלימו את התואר במהלך הקיצים שבין העונות.
יש מספיק cautionary tales על שחקנים שהרוויחו הון במהלך הקריירה והפסידו אותו על בזבוזים מיותרים/השקעות לא חכמות/דמי מזונות עבור ילדים מנשים שונות/you name it (אייברסון, פיפן, וין בייקר ועוד רבים אחרים) ולא יזיק להם ללמוד מקצוע לחיים.
כמובן שברדלי ביל לא יצטרך להתחיל לעבוד כסוכן ביטוח בעתיד הקרוב, אבל נבחר סיבוב ראשון שלא מקבל חוזה שני בליגה בכיף יכול לשרוף את כל מה שהרוויח בחוזה הרוקי מאוד מהר אם יש לו פמלייה גדולה ואין מי שינהל לו את הכספים בצורה חכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 2:43 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
הבעיה היא שבלי כל אותם כוכבים המערכת של הקולג'ים כפי שהיא בנויה היום תיפגע קשות. הכסף הזורם לתוכניות יירד, חוזי הטלוויזיה הגדולים והרייטינג יירד והעניין ילך וירד.
אפשר להסתכל על הוקי קרח ובייסבול בקולג'ים בשביל להבין לאן זה יכול להגיע. אני לא חושב שהכדורסל במכללות יגיע לרמת איזוטריות של בייסבול או הוקי מכללות, כי יש מסורת הרבה יותר גדולה וגם אין מערכת של ליגות מיינור שפוטנציאלים לליגות המקצועניות מעדיפים לבלות בה בגילאים בין 18 עד אחרי גיל ה-20.
אבל לדעתי, אם באן.בי.איי לא תהיה הגבלת גיל, כדורסל מכללות כספורט שמושך עניין עצום יעלם.

אני לא מומחה לתרבות אמריקאית, אבל למיטב הבנתי העניין הרחב בכדורסל מכללות לא נובע בראש ובראשונה מהרמה המקצועית ו/או מהכוכבים, אלא מתופעה תרבותית של הזדהות. זה סוג של ספורט עממי פופולרי מאד, למשל כמו כדורסל התיכונים באינדיאנה שהוא דת בפני עצמה בלי קשר לרמת הכוכבים.

וכמו שנורטון ציין, הרבה כוכבי מכללות לא נחשבים לפוטנציאל כוכבות בNBA, המקרה הכי מובהק שאני זוכר זה סייקו טי שהיה אליל של ממש במכללה עם מורשת אדירה כמו צפון קרוליינה, והיה ברור שהתקרה שלו זה קריירה מקצוענית בינונית, כפי שאכן היה. אני לא חושב שהוא או האוהדים היו מוותרים על החוויה. גם הטירוף על ג'ימרררר זכור היטב, וכמובן יש עוד דוגמאות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 3:00 pm 
מנהל פורום

זוכר את ג'ו פיש או שיפ, היה סמול פורוורד במכללה של עמיתמיר
כיוון שצפינו באדיקות בקריירת המכללות עמיתמיר, החזקנו ממנו אליל, הוא היה יותר טוב מעמיתמיר
נדמה שזה נגמר בכמה עונות בודדות בליגה הבלגית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2022 5:58 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהעניין נבנה לאורך השנים. קו פרשת גבול היה כמובן משחק הגמר של 79 (נדמה לי שלאורך שנים ארוכות הוא היה משחק הכדורסל הכי נצפה) שהרים את טירוף כדורסל המכללות. המשך שנות השמונים עם הכוכבים הגדולים, יואינג והאקים והעליה של דיוק וכמובן הפאב פייב שהיו תופעה חברתית אפילו יותר מאשר תופעת כדורסל, הכניסו את כדורסל המכללות לקונצנזוס.
אבל אני כן חושב שהרמה מדברת ואני כן חושב שליגה שהכוכבים הכי גדולים מראש לא מגיעים, עם המסלולים הנוספים (g league ignite ועוד) גם השכבה הבאה יכולה לברוח עוד לפני שהם חותמים באיזה מכללה ואז כמובן יש את שחקני הוואן אנד דאן שיצאו מוקדם. הדלדלות הכישרון תהיה מאד דרמטית שתשפיע מאד על המוצר. אז אני בטוח שבמכללות עצמן עדיין תהיה התלהבות עצומה, אבל בכל הנוגע לשידורים בטלוויזיה ארצית, לדעתי תהיה ירידה אפילו חדה בעניין.
אני לא לוקח את זה גם מואקום. יש בספורט המקצועני האמריקאי 3 ליגות. 2 ליגות מקבלות את הכישרון שלהם מהקולג'ים, ליגה אחת ממערכת ליגות משניות. 2 ענפי ספורט במכללה מרכזים טון של עניין וכסף, ענף ספורט אחד זניח לחלוטין, גם אם מסתכלים על יחסי הכוחות בין 3 הליגות המקצועניות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 7:57 am 
Hall of Famer

הדרמה נמשכת. דוראנט נפגש עם בעלי הקבוצה ודרש לבחור בינו לבין מארקס ונאש. התנהגות עלובה במיוחד של דוראנט שקיבל את כל מה שרצה מאז שהגיע לעיר, חתם על חוזה של 4 שנים ועכשיו זועף. מצד שני, הנטס התקפלו לדרישותיו עד כה (נאש במקום אטקינסון), כך שיש להם חלק באשמה. הם מתנהלים מול 3 הדקייסים רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 8:34 am 
מנהל פורום

הדרישה לגבי נאש, מוצדקת, מקצועית. ניהול המשחקים שלו בלפלייאוף, נרפה, חסר תחכום הן ברוטציה והן בשיטות משחק
לגבי מארקס, זה כבר סיפור אחר, אם יש הצדקה להדיח אותו זה על זה שהוא הביא את נאש ולא הכיר בטעות של ההבאה שלו אחרי שתי עונות
החוסר דיסקרטיות של דוראנט מזעזעת, רק עושה את דוראנט עוד פחות אטרקטיבי, כי מספר הקבוצות שירצו להכניס שחקן שדורש את פיטורי המאמן וה GM הוא כנראה קטן מ29

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:00 am 
מנהל פורום

צאי כותב בטוויטר
"להנהלה ולצוות האימון יש את מלוא התמיכה שלי. נקבל החלטות שייטיבו עם ברוקלין נטס".
ממש לא חד משמעי, זה בחלט יכול להגמר בפיטורי אחד מהם או שניהם
אבל משהו שאתמול נחשב החלטה מקצועית סבירה (לפטר את נאש) תראה עכשיו כמו הכנעות לסחיטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:21 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
הדרישה לגבי נאש, מוצדקת, מקצועית. ניהול המשחקים שלו בלפלייאוף, נרפה, חסר תחכום הן ברוטציה והן בשיטות משחק
לגבי מארקס, זה כבר סיפור אחר, אם יש הצדקה להדיח אותו זה על זה שהוא הביא את נאש ולא הכיר בטעות של ההבאה שלו אחרי שתי עונות
החוסר דיסקרטיות של דוראנט מזעזעת, רק עושה את דוראנט עוד פחות אטרקטיבי, כי מספר הקבוצות שירצו להכניס שחקן שדורש את פיטורי המאמן וה GM הוא כנראה קטן מ29

הפעם האחרונה שבה שחקן דרש פיטורי מאמן הייתה כנראה לפני די הרבה זמן. זה משהו שהוא מאוד נדיר.
גם אם זה מהלך נכון, זו לא הדרך לעשות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:28 am 
Sophomore

דווקא הפיטורים של נאש מוצדקים והנטס היו צריכים לקבל את החלטה בעצמם, אפילו במהלך העונה. אין לדוראנט הרבה שנים לשחק כדורסל בטופ, וצריך מאמן יותר טוב ומנוסה במעמדים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:38 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפילו אם הפיטורים של נאש מוצדקים, הדרישה לפטר גם את מרקס היא לא פחות משערורייתית. הGM הביא את כל מי שדוראנט רצה ולא אשמתו שפתית השלג הנוסף לא מאמין בחיסונים.
איך הייתי שמח אם היו מעבירים את הקאפקייק לסקרמנטו ושיהיו לו בהצלחה להביא אותם לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:55 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
דווקא הפיטורים של נאש מוצדקים והנטס היו צריכים לקבל את החלטה בעצמם, אפילו במהלך העונה. אין לדוראנט הרבה שנים לשחק כדורסל בטופ, וצריך מאמן יותר טוב ומנוסה במעמדים האלה.

נדמה לי שדוראנט הוא זה שעמד בכלל מאחורי ההבאה של נאש...
מקצועית זו בקשה סבירה אבל לרוב הולכים ל-GM בשקט ומדברים איתו על זה
ולא הולכים לבעלים של הקבוצה ודורשים לפטר את שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:58 am 
Senior

זה כבר לא משנה אם נאש עושה עבודה טובה או לא, טסאי לא יכול לתת לדוראנט לנהל לו את הקבוצה ככה, לפטר GM שעשה עבודה טובה בשביל שחקן זה כבר ממש לתת לשחקן להיות הGM, על גבול הבעלים.
מילא זה היה דוראנט בן 30, כשהוא בשיא וברור לנו שיש לו עוד כמה שנים בשיא, אבל הרגע ראינו אותו נחנק בסדרת פלייאוף. להיכנע לו ככה עכשיו זה מתכון מצוין למצוא את עצמך בעוד שנתיים באותו בור עמוק ששון מרקס חילץ אותך ממנו.
טסאי עצמו כבר צוטט כמי שאומר שהוא מוכן להמשיך הלאה מודראנט וקיירי ודי מתגעגע לימים שבו הקבוצה הייתה צנועה ולוחמת ולא חבורת פרימדונות (מן הסתם לא במילים האלו, אבל הדיווח היה באווירה הזו). לא רואה אותו מתקפל ככה.

וגם אני הייתי מאוד שמח לראות את KD נשלח לאיזו סקרמנטו או פרנצ'ייז מעפן אחר. מה שכן, אם הקינגס לא נותנים תמורתו את כל הקבוצה, אני מושכנע שהוא מביא אותם לפלייאוף. מצד שני, אלו הקינגס, אני בטוח שהם יימצאו דרך לעשות את זה לטרייד שרק פוגע בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, uriel17, סאבוניס, קרטמן ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: