סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 8:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 10:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לפי המספרים גם אחרי הצולבת עונה לא רעה בכלל גם בצרפת בעונה שעברה, כולל משחקים של 30 ו-28 נקודות עם הרבה שלשות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 10:54 am 
Junior

הלו הלו, למילים יש משמעות. מי שמאבד מהיכולת האתלטית לא הופך לנגר. וקארינגטון הוא סקורר, ככה שבהגדרה לא מדובר בנגר.
קארינגטון מסוג השחקנים שאם הכל היה הולך להם חלק, היו נמצאים במקום הרבה יותר נאה מירושלים. הבעיה איתו היא שבעונה שעברה ראינו מה כרגע הוא שווה, וזה היה די בינוני. האכזבה שלי היא מכך שחשבתי שליד ספידי צריך יותר כשרון, גם מבחינה מקצועית, וגם כי חשבתי שזה ההיגיון של הבנייה מבחינה תקציבית.

מה שכן - הקטע שליאור אליהו אשכרה הלך להיות נגר זה פשוט אחד הדברים המושלמים וצריך להזכר בזה כמה פעמים ביום בשביל להגביר את שמחת החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 10:58 am 
Sophomore

אני לא חושב שנגר זה ההגדרה כי הוא קולע לא רע כשהוא לבד. אבל בניגוד לאדאמס או למה שציפינו מהגארד שיהיה ליד רנדולף וספידי, הוא לא נראה יוצר ברמה גבוהה אלא תלוי באחרים שייצרו בשבילו. כשהקבוצה הזאת תיתקע לא ברור לי למי הולכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 11:02 am 
Junior

גמליאל כתב:
אני לא חושב שנגר זה ההגדרה כי הוא קולע לא רע כשהוא לבד. אבל בניגוד לאדאמס או למה שציפינו מהגארד שיהיה ליד רנדולף וספידי, הוא לא נראה יוצר ברמה גבוהה אלא תלוי באחרים שייצרו בשבילו. כשהקבוצה הזאת תיתקע לא ברור לי למי הולכים.

מה זאת אומרת, למי הולכים? בשביל מה אתה חושב שהביאו את גלעד לוי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 11:22 am 
Sophomore

מההיילייטס הוא דווקא כן נראה יוצר לעצמו, רק שכל מה שהוא יוצר נראה כמו זריקה שלא צריך לקחת. לפחות הוא שמאלי.

אם אני לא טועה, יחד עם רנדולף וסמית' זה קו אחורי עם אפס דקות יורוליג/NBA. חריג ביותר. לא שהנסיון של קילפטריק וכריס קרמר היה שווה משהו, אבל אני לא זוכר מקרה כזה המון המון שנים. רציתי לומר 07/08 אבל מסתבר שוויל בליילוק שיחק עונה קודם בפיסטונס.

יותר מטרידה אותי סוגיית ההשתלבות שלו, על סמך שלוש העונות האחרונות:

התחיל עונה בבאסקוניה, שוחרר בספטמבר
התחיל עונה במונאקו, נפצע באוקטובר
התחיל עונה בבטיס, שוחרר בנובמבר

מה יש לנו? אה, רק שני משחקי בית קריטיים על ההתחלה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 11:30 am 
Senior

אלו שתי עונות, מבסקוניה הוא שוחרר באותה עונה של מונאקו, ומסתבר שזה היה בגלל ענייני ויזה ולא בגלל עניינים מקצועיים.
אם מסתכלים על שלוש עונות אחרונות, אז זה כולל את העונה המצוינת בלודוויגסבורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 11:38 am 
Sophomore

נכון, אוקיי, אז אלה שלושה מקרים בשנתיים.

לגבי סיפור הדרכון, תרשה לי לפקפק. הוא הגיע לספרד והתאמן עם הקבוצה, השתתף במשחקי הכנה, אבל כפי שדווח, "he did not make the ACB Supercopa squad and subsequently was let go". ארבעה ימים אחרי ששוחרר חתם במונאקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 12:46 pm 
Senior

אני לא כל-כך מבין את הדיבורים כאן, עזבו את המושג נגר שהוא די מופרך במקרה הזה, אבל אפילו סתם על מחסור בכשרון אצלו ועל שחקן שלא יוצר לעצמו.
מספיק מבט מאוד שטחי בסטטיסטיקה לאורך הקריירה ובהיילייטס כדי לראות שזה שחקן מוכשר מבחינה התקפית ואחד שמסתמך לא מעט על יכולות האחד על אחד שלו והיצירה מכדרור.
ספקנות מסוימת לגבי החזרה מפציעה בצולבת, אני יכול להבין, את הנקודה של xalmon לגבי השתלבות בקבוצות אני מקבל, למרות ששוב - בלודוויגסבורג התחיל טוב, בבסקוניה יש דיווח על ענייני דרכון ו-ויזה, לצד שום דבר שמצאתי על סיבות מקצועיות לשחרור, במונאקו הוא נפצע (אבל באמת לא היה כזה טוב 5 משחקים עד לפציעה) ונשארנו בעיקר עם דוגמא אחת מבטיס.
אבל הפסיקות הדי נחרצות לגבי חוסר כשרון שלו ביצירת מצבים לעצמו היא די משונה בעיני.

בעיני השאלה העיקרית היא לגבי היכולת שלו לחזור לעצמו של לפני הפציעה - מהסרטונים בדיז'ון הוא נראה אולי מעט פחות דינמי ואקספלוסיבי, אבל לא הרבה פחות. אם הוא חוזר ליכולת מלודוויגסבורג, נדמה לי שביחד רנדולף זה יכול להספיק כייצרני נקודות בקו האחורי לצד ספידי. אם מקבלים גרסא שקצת פחות מסוגלת לעבור את השומר ולהגיע לצבע ויותר תסתמך על שלשות בסטפ-בק, אנחנו בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 1:09 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
רק שני משחקי בית קריטיים על ההתחלה באירופה.

מישהו בדק איך כל שנה זה מתחיל משני משחקי בית קריטיים...
והייתי אומר שדווקא העונה שעברה - היא ראייה לכך שהם לא כה קריטיים
פשוט יש בית של 6 משחקים, ונחמד מאוד להתחיל משהו חדש ברגיל ימין - ככה זה בחיים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 1:50 pm 
Sophomore

העונה שעברה היא ראייה לכך שכדי להתאושש מפתיחה כזו אתה צריך ללכת על כמה מהלכים די קיצוניים (פיטורי מאמן, הדחת שני זרים), יחד עם שניים-שלושה פוקסים מכובדים (בורגוס תורמת את בריימו, מייקל רול נפצע, מנרסה יוצאת משבועיים בידוד כדי לשחק על כלום בתווך בין ריאל לבארסה). אני גם חשבתי וכתבתי בזמנו שמגזימים עם הפאניקה אבל עובדתית במשחק השני בבית הקבוצה לא הצליחה לתפקד מרוב לחץ ועמיאל ממש התמוטט ברבע הרביעי. ככה שצמד משחקי בית מול היריבות הישירות שלך על פתיחת העונה יכול להיות יותר מתקווה לפתיחה נחמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 1:54 pm 
Freshman

מכיוון שמסתמן שלפחות לודוויגסבורג בונה קבוצה ברמה של קרית אתא לא נראה שיש לכם מקום לדאגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 2:15 pm 
Sophomore

וואי לגמרי. גם ג'סטין סיימון בדיוק עזב. בינתיים הם החתימו מישהו ששיחק פוטבול בקולג' ועוד אחד מתחתית הליגה הליטאית. גם דרושפאקה לא בדיוק מראה סימני התחמשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 2:16 pm 
Junior

מה גזר הדין שלך לגבי קארינגטון, בתור דיז'ונאי מושבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 3:26 pm 
Junior

מהמעט שראיתי, אחלה שחקן קרינגטון. מאוד מוכשר התקפית.
לגבי הפציעה - נכון שזה תמיד מדאיג, אבל האמת היא שהיום כ"כ הרבה ספורטאים עוברים פציעות כאלה ולאחר תקופת שיקום ארוכה חוזרים לשחק ברמה גבוהה, ולכן לא הייתי מפריז בדאגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 3:44 pm 
Freshman

xalmon כתב:
וואי לגמרי. גם ג'סטין סיימון בדיוק עזב. בינתיים הם החתימו מישהו ששיחק פוטבול בקולג' ועוד אחד מתחתית הליגה הליטאית. גם דרושפאקה לא בדיוק מראה סימני התחמשות

כל כך חבל שלא ניסינו להביא אותו, מעניין איזה סדרי גודל של משכורת זה אצל אלופת אוסטרליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 5:16 pm 
Freshman

בהנחה שקרינגטון חותם אז אפשר להבין את ההיגיון בבניה של הקו האחורי:
3 שחקנים אחרי עונה אישית טובה ועונה קבוצתית סבירה +. שלושתם עם ניסיון ברמות של ליגת האלופות. אין פה שמות מפוצצים אבל גם אין הימורים גדולים.
בהנחה שמחתימים עוד 2 זרים גבוהים באותו קליבר של הגארדים הזרים, ונניח שבריסקר + קורנליוס משלימים את הסגל הישראלי, אז איך זאת קבוצה של 23 מיליון שקל? חולון עם נניח 18 מיליון והפועל ת"א עם 15 מיליון נראות לא פחות טוב על הנייר. אז לאן כל התקציב העודף הזה הולך? יכול להיות שהתקציב קטן בהרבה ממה שמספרים לנו בתקשרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 5:34 pm 
מנהל פורום

החזר חובות
זו אופציה סבירה, בפגישות עם גיא, הוא העלה שוב ושוב את הצורך לכסות גירעונות עבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 7:49 pm 
Junior

בכלל, קשה להשתחרר מהרושם שירושלים כבר לא מושכת עניין ביחס לעבר, הארנה לא קרובה להיות מלאה ומנויים לא נמכרים כבעבר. אפילו פורום צ'ה, המאוד פעיל בעבר, הוא בגדר מוזיאון פרה היסטורי ואין בו פעילות בכלל כיום.
יש מצב שלא צומח דור חדש של אוהדים שמתעניין בקבוצה? בהרגשה שלי, הנכס היחיד של הקבוצה שעוד עשוי להקפיץ אותה למעמד של קבוצה גדולה, זו הארנה שיכולה פוטנציאלית להקפיץ את ההכנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 9:49 pm 
Sophomore

דעתי לגבי פורום צ'ה, רוב החברים שלו עברו לאיזור המרכז והם צעירים מדי כדי לחזור לארנה עם הילדים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 10:36 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אני לא כל-כך מבין את הדיבורים כאן, עזבו את המושג נגר שהוא די מופרך במקרה הזה, אבל אפילו סתם על מחסור בכשרון אצלו ועל שחקן שלא יוצר לעצמו.
מספיק מבט מאוד שטחי בסטטיסטיקה לאורך הקריירה ובהיילייטס כדי לראות שזה שחקן מוכשר מבחינה התקפית ואחד שמסתמך לא מעט על יכולות האחד על אחד שלו והיצירה מכדרור.
ספקנות מסוימת לגבי החזרה מפציעה בצולבת, אני יכול להבין, את הנקודה של xalmon לגבי השתלבות בקבוצות אני מקבל, למרות ששוב - בלודוויגסבורג התחיל טוב, בבסקוניה יש דיווח על ענייני דרכון ו-ויזה, לצד שום דבר שמצאתי על סיבות מקצועיות לשחרור, במונאקו הוא נפצע (אבל באמת לא היה כזה טוב 5 משחקים עד לפציעה) ונשארנו בעיקר עם דוגמא אחת מבטיס.
אבל הפסיקות הדי נחרצות לגבי חוסר כשרון שלו ביצירת מצבים לעצמו היא די משונה בעיני.

בעיני השאלה העיקרית היא לגבי היכולת שלו לחזור לעצמו של לפני הפציעה - מהסרטונים בדיז'ון הוא נראה אולי מעט פחות דינמי ואקספלוסיבי, אבל לא הרבה פחות. אם הוא חוזר ליכולת מלודוויגסבורג, נדמה לי שביחד רנדולף זה יכול להספיק כייצרני נקודות בקו האחורי לצד ספידי. אם מקבלים גרסא שקצת פחות מסוגלת לעבור את השומר ולהגיע לצבע ויותר תסתמך על שלשות בסטפ-בק, אנחנו בבעיה.

מודה שראיתי רק את מה שפורסם בספורט 5
אבל שם כמעט כל הסלים שלו זה בנפילות או אחרי הסתבכויות קשות ובגדול דברים שאתה ממש ממש לא רוצה משחקן שלך.
והאמת שגם לוי נראה כמו אחד ששומר טוב מחסל אותו
אבל אני מניח שעד שלא נראה משחק וחצי שלהם , לא באמת נדע.
וכמו שאמרו פה , צריך לתת לצוות המקצועי את הריספקט ולהאמין שיש להם מושג.

אז נמתין ונראה לאן זה יגיע בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 10:46 pm 
מנהל פורום

G כתב:
דעתי לגבי פורום צ'ה, רוב החברים שלו עברו לאיזור המרכז והם צעירים מדי כדי לחזור לארנה עם הילדים שלהם.

לא נראה לי שזה המצב, פורום צ'ה מת כי פורומים זה משהו שמת בכל האינטרנט בערך, סלניוז הוא יוצא דופן. הוא פשוט מת מאד מהר כי היו שם 2-3 חבר'ה שעשו עבודה יפה בלהחריב אותו, ועכשיו ב"ה, הם מחריבים את קבוצת הפייסבוק של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 1:06 am 
Freshman

אלפא קאבה לכאורה מתקרב
https://twitter.com/efratamoraban2/stat ... XLsflh0uBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 2:07 am 
הנווט כתב:
אלפא קאבה לכאורה מתקרב
https://twitter.com/efratamoraban2/stat ... XLsflh0uBA

לפי ויסברג הוא מתקרב להפועל ת''א לא לירושלים

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 8:05 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
G כתב:

לא נראה לי שזה המצב, פורום צ'ה מת כי פורומים זה משהו שמת בכל האינטרנט בערך, סלניוז הוא יוצא דופן. הוא פשוט מת מאד מהר כי היו שם 2-3 חבר'ה שעשו עבודה יפה בלהחריב אותו, ועכשיו ב"ה, הם מחריבים את קבוצת הפייסבוק של הפועל.

פורומים בהחלט סובלים מדעיכה אבל הם עדיין רחוקים מלמות. הפורום של מכבי והפועל תל אביב כדורגל חי ובועט, גם של חיפה. גם צהבת עובד לא רע. צ'ה לא סתם דועך, הוא מת לחלוטין. כאילו הקבוצה לא מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 8:26 am 
מנהל פורום

הפורום של מכבי חיפה רחוק ממש מלהיות חי ובועט כשמשווים ללפני כמה שנים. כל הפורומים בכל מקום בירידה, כי רשתות חברתיות וכזה, זה פשוט שהירידה בצ'ה היא ממספר נמוך בהרבה של משתמשים מלכתחילה, ושוב, 2-3 משתמשים שבאמת ובתמים חירבו את הפורום. כמו שאגב, אהוד יעשה פה אם המנהלים ימשיכו לתת לו להשתולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: