סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 9:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 8:54 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
בעיני זה היה יותר מ2-3 המשתמשים האלו, שבהחלט מחרבים גם את קבוצת הפייסבוק (אני חושב, חסמתי את רובם, אז אני לא בטוח מה הולך שם).
אבל חוץ מזה אני מסכים עם ערן, צ'ה הלך בגלל שבמשך שנים לאט לאט יותר ויותר משתמשים עזבו (קצת כמו שקורה פה עם הזמן), ביניהם רוב מי שדיבר על כדורסל ועל הקבוצה ונשארנו בעיקר עם אנשים שלא מפסיקים להתלונן או כאלה שחושבים שהכל בעצם פלטפורמה לאיזה מופע סטנד-אפ גדול שלהם - שבעצם היה בכיינות בצורה אחרת. זה באמת נעשה בלתי נסבל שם עם הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 9:22 am 
Junior

אפרופו הנטייה של אוהדי הפועל להתבכיין על מר גורלם, בוא נדבר רגע על מה שחשוב באמת: להפועל הולך להיות בשנה הבאה רכז עם ראסטות שעונה לשם ״ספידי״, סמול פורוורד עם ראסטות לשעבר בשם לוי ולפי הפרסום מאתמול, אולי גם סנטר עם ראסטות שקוראים לו אלפא. מה יותר מזה? אז נכון, פספסנו הזדמנות היסטורית לשחקן רביעי עם ראסטות בשם המגניב סולימאן, ועדיין - אני לא חושב שאוהד כדורסל יכול לאחל לעצמו משהו מעבר לזה, בטח כשמדובר בתקציב הנוכחי והלא כל כך מרשים של הפועל…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 9:51 am 
Sophomore

stavs כתב:
בעיני זה היה יותר מ2-3 המשתמשים האלו, שבהחלט מחרבים גם את קבוצת הפייסבוק (אני חושב, חסמתי את רובם, אז אני לא בטוח מה הולך שם).
אבל חוץ מזה אני מסכים עם ערן, צ'ה הלך בגלל שבמשך שנים לאט לאט יותר ויותר משתמשים עזבו (קצת כמו שקורה פה עם הזמן), ביניהם רוב מי שדיבר על כדורסל ועל הקבוצה ונשארנו בעיקר עם אנשים שלא מפסיקים להתלונן או כאלה שחושבים שהכל בעצם פלטפורמה לאיזה מופע סטנד-אפ גדול שלהם - שבעצם היה בכיינות בצורה אחרת. זה באמת נעשה בלתי נסבל שם עם הזמן.

האמת שעם כל הכעס על המעט שעשו המון בעיות , הדבר שחיסל את פורום צ'ה היה בעיקר העובדה שטכנית הוא כבר לא נתמך והוא מלא מלא בבאגים ובפועל לא ניתן להגיב בו כבר מעל לשנה וחצי .

ברמה האישית , העובדה שהפורומים מתו , זה מצער ביותר כי המדיות האחרות מעודדות שטחיות וקיצוניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 10:10 am 
Hall of Famer

קארינגטון חתם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 10:21 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
קארינגטון חתם.

בעונה האחרונה בד'יזון הצרפתיעם 14.5 נ'ק 3.5.אס' ו3 ריב למשחק 37 אחוז מ3. בליגה הצרפתית ....בליגת האלופות ממוצעים כמעט זהים... קומבו גארד שיכול לשחק לידסמית או רנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 11:06 am 
Sophomore

בהסתכלות שניה על קארינגטון , הוא לא נראה נורא ואיום.
אולי לא אלגנטי כמו אדאמס (שבאמת רציתי שישאר)
אולי קצת בעיה בייצירת מצבים
אבל כשהוא ולוי על המגרש , הקבוצה השניה תצטרך למצוא 2 שומרים מאוד טובים כדי לסגור את שניהם אז אני מרגיש בסדר עם מה שיש השנה
ונקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 11:20 am 
Sophomore

N.T.K כתב:
אבל כשהוא ולוי על המגרש , הקבוצה השניה תצטרך למצוא 2 שומרים מאוד טובים כדי לסגור את שניהם אז אני מרגיש בסדר עם מה שיש השנה
ונקווה לטוב

הולכים על אוריינטציה הגנתית גם סמית וגם ןקארניגטון נחשבים לשחקניהגנה טובים באחד על אחד

עמית גרשון כנראה יעבור לאילת אחריי שקורניליוס או בריסקר יחתמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 11:26 am 
Sophomore

RREEDDTT כתב:
N.T.K כתב:
ונקווה לטוב

הולכים על אוריינטציה הגנתית גם סמית וגם ןקארניגטון נחשבים לשחקניהגנה טובים באחד על אחד

עמית גרשון כנראה יעבור לאילת אחריי שקורניליוס או בריסקר יחתמו.

אני מסכים עם הכיוון הכללי , רק אומר שקבוצות הגנה , חייבות שיהיה להן לפחות סקורר מטורף אחד כדי לא ליפול
אחרת כל משחק צמוד הופך מבחינתם למשהו שממש קשה לנצח
גם השנה היינו קבוצת הגנה לא רעה בכלל
אבל בסוף כשהלחץ הגדול מגיע , אתה חייב מישהו שיכול לשים את הכדור בסל באחוזים סבירים גם ברגעים הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 12:03 pm 
עופר האדום כתב:
קארינגטון חתם.

הבאסה העיקרית בזה היא, שזה אומר שאדמאס לא ימשיך
חשבתי שחוסכים בכל שאר ההחתמות כדי להשאיר אותו.
זה גם אומר שאף זר לא ממשיך מהעונה הקודמת. כשאתה מתחיל עם משחקים קריטיים באלופות, זה חיסרון לא קטן.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 12:12 pm 
Senior

אז בעצם השלישייה הזו של ספידי-קארינגטון-רנדולף נתנה בBCL בעונה שעברה ממוצעים משותפים של 39.5 נק' (כולל 5 שלשות ב35%, 45% מהשדה ו81% מהעונשין) 8.7 ריב' ו10.5 אסיסטים למשחק.
ברור שזה לא עובד ככה, כי הם לא שיחקו אחד ליד השני ועם אותם שחקנים, אבל אם הם ייתנו משהו דומה בעונה הקרובה, זה אמור להיות... בסדר.
סתם לשם ההשוואה:
בעונה שעברה מאדאמס-אובה-קילפטריק קיבלנו באירופה 2 נק' יותר, אבל באחוזים גרועים יותר (38% מהשדה, 27% ל3 ו-69% מהעונשין, אבל גם 2 נק' יותר משם), 2.7 ריב' ואסיסט למשחק יותר.
(וזה גם אולי מרמה כי קילפטריק נעדר מכמה משחקים, אז ממוצע סך הנקודות שקיבלנו מהקו האחורי לא באמת שווה לסך הממוצעים).

נקווה שהדלתא העונה תגיע מהקו הקדמי, ממנו באמת לא קיבלנו יותר מדי בעונה שעברה, חוץ מבריימו ומשחק או שניים של בנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 12:44 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אז בעצם השלישייה הזו של ספידי-קארינגטון-רנדולף נתנה בBCL בעונה שעברה ממוצעים משותפים של 39.5 נק' (כולל 5 שלשות ב35%, 45% מהשדה ו81% מהעונשין) 8.7 ריב' ו10.5 אסיסטים למשחק.
ברור שזה לא עובד ככה, כי הם לא שיחקו אחד ליד השני ועם אותם שחקנים, אבל אם הם ייתנו משהו דומה בעונה הקרובה, זה אמור להיות... בסדר.
סתם לשם ההשוואה:
בעונה שעברה מאדאמס-אובה-קילפטריק קיבלנו באירופה 2 נק' יותר, אבל באחוזים גרועים יותר (38% מהשדה, 27% ל3 ו-69% מהעונשין, אבל גם 2 נק' יותר משם), 2.7 ריב' ואסיסט למשחק יותר.
(וזה גם אולי מרמה כי קילפטריק נעדר מכמה משחקים, אז ממוצע סך הנקודות שקיבלנו מהקו האחורי לא באמת שווה לסך הממוצעים).

נקווה שהדלתא העונה תגיע מהקו הקדמי, ממנו באמת לא קיבלנו יותר מדי בעונה שעברה, חוץ מבריימו ומשחק או שניים של בנט.

ובסוף , אחרי הכל .
במשחקים גדולים
או שאדאמס בא ולקח הכל על עצמו וניצח , או שהפסדנו.
ומרגיש לי שגם השנה נגיע ללא מעט מצבים שב4-5 דקות האחרונות , נחייה או נמות על יכולת אישית
ואז אני מקווה שנמצא את השחקן שעושה את זה באחוזים טובים (איפה ג'יקובן כשצריך אותו )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 5:11 pm 
Junior

טי ג׳יי קליין בדרך לפי ערוץ הספורט. הגיוני…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 5:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הנווט כתב:
xalmon כתב:
וואי לגמרי. גם ג'סטין סיימון בדיוק עזב. בינתיים הם החתימו מישהו ששיחק פוטבול בקולג' ועוד אחד מתחתית הליגה הליטאית. גם דרושפאקה לא בדיוק מראה סימני התחמשות

כל כך חבל שלא ניסינו להביא אותו, מעניין איזה סדרי גודל של משכורת זה אצל אלופת אוסטרליה.

אני זוכר שממש התלהבתי מסיימון כשראיתי אותו בתחילת העונה שעברה ואז שכחתי את השם שלו...
אם הוא לא היה כזה נגר הייתי שמח אם היה מגיע למכבי. שחקן הגנה אדיר שזכה בתואר שחקן ההגנה של העונה גם בליגה האוסטרלית וגם בגרמנית. הבעיה שהוא נגר ברמות דאנדרה קייניות עם אחוזים רעים לאורך הקריירה גם מ3 וגם מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 6:52 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

קליין יכול לשחק בעמדות 4_5 .אם יחתום גלעד לוי יהיה נער פוסטר כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2022 8:59 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
נביא בעירו כתב:

קליין יכול לשחק בעמדות 4_5 .אם יחתום גלעד לוי יהיה נער פוסטר כנראה

אם הוא לא יחתום , כנראה יחתום מישהו אחר
זה לא סתם שרצו את צ'אצ'א ואז את קליין
גלעד לוי זה פרוספקט עתידי ולא מיידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 12:34 am 
Freshman

אתם לא רוצים שטי ג'יי קליין יחתום אצלכם...סגולה לכישלון. שחקן טיפש ואימפולסיבי שלא יודע את מקומו, לא מחויב לקבוצה וגם רחוק מלהיות דמות חיובית בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 12:53 am 
Junior

ולכן סביר להניח שהוא יחתום :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 12:56 am 
Freshman

sir charles כתב:
הנווט כתב:
xalmon כתב:
וואי לגמרי. גם ג'סטין סיימון בדיוק עזב. בינתיים הם החתימו מישהו ששיחק פוטבול בקולג' ועוד אחד מתחתית הליגה הליטאית. גם דרושפאקה לא בדיוק מראה סימני התחמשות

כל כך חבל שלא ניסינו להביא אותו, מעניין איזה סדרי גודל של משכורת זה אצל אלופת אוסטרליה.

אני זוכר שממש התלהבתי מסיימון כשראיתי אותו בתחילת העונה שעברה ואז שכחתי את השם שלו...
אם הוא לא היה כזה נגר הייתי שמח אם היה מגיע למכבי. שחקן הגנה אדיר שזכה בתואר שחקן ההגנה של העונה גם בליגה האוסטרלית וגם בגרמנית. הבעיה שהוא נגר ברמות דאנדרה קייניות עם אחוזים רעים לאורך הקריירה גם מ3 וגם מהקו.

כתבתי פה לפני שהזריקה ל3 שלו זה קופי לזו של וורקמן שזה בקלות 10 מ10 בסולם הנגרות, מה שכן הוא מוסיף את האלמנט של הפוסט שבו הוא כן יעיל.
לשיטתי בדיוק סוג השחקן שיכול לשדרג קבוצה טובה לטובה מאוד באירופה ובארץ בפרט כי הוא נותן לך את העוצמה ההגנתית והריבאונד בגובה של גארד.
בליגה שלנו בה אתה מוצא שחקנים כמו וורקמן וטוקוטו מאיישים את עמדה 4 זה בכלל יעיל, הוא היה מפרק שחקנים כאלו בפוסט כערך מוסף עם הפיזיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 10:02 am 
Freshman

N.T.K כתב:
stavs כתב:
סתם לשם ההשוואה:

ובסוף , אחרי הכל .
במשחקים גדולים
או שאדאמס בא ולקח הכל על עצמו וניצח , או שהפסדנו.
ומרגיש לי שגם השנה נגיע ללא מעט מצבים שב4-5 דקות האחרונות , נחייה או נמות על יכולת אישית
ואז אני מקווה שנמצא את השחקן שעושה את זה באחוזים טובים (איפה ג'יקובן כשצריך אותו )

איזו קבוצה לא מבוססת על יכולת אישית בסופי משחקים באופן עקבי? המשחק משתנה בדקות האלה ובאופן טבעי זה הולך למקומות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 1:20 pm 
Sophomore

על פי ישראל היום חוץ מקליין שנמצא במומ עם ירושלים מי שקרוב לחתימה הוא קורניליוס מגלבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 1:35 pm 
Hall of Famer

לא כל כך ברור לי , מישהו בהנהלה באמת חושב שקורנליוס עדיף על בריסקר , או אפילו על גרשון?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 1:35 pm 
Junior

אונואקו חותם בססארי, אור קורנליוס קרוב לחתימה בהפועל. כמו שאמרה אז אילנה דיין: מה אומרים? לא אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 1:43 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
לא כל כך ברור לי , מישהו בהנהלה באמת חושב שקורנליוס עדיף על בריסקר , או אפילו על גרשון?

לא יודע אם זה בהכרח אומר שבריסקר לא יגיע. קורנליוס הוא יותר 3, כלומר על העמדה של אריאל, ובריסקר יותר 1-2, כלומר על העמדה של גרשון.
האם בריסקר וקורנליוס עדיפים על גרשון ואריאל? או שקורנליוס ובלייזר עדיפים על אריאל ו-וורקמן? :ne_vi_del: :ne_vi_del:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 1:47 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אונואקו חותם בססארי, אור קורנליוס קרוב לחתימה בהפועל. כמו שאמרה אז אילנה דיין: מה אומרים? לא אומרים.

התקציב עלה אומרים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 2:05 pm 
לכל הרוחות כמה ישראלים צריך?
זה נראה עוד אחת מסוג החלטות המטוטלת, שנה שעברה פתחנו עם שלושה ישראלים בינוניים וזה לא הספיק אז עכשיו נפתח עם שישה כאלה ואז זה יספיק.

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סוקרטס, רוני דיאון ו 112 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: