סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 2:29 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
יוניק כתב:
לכל הרוחות כמה ישראלים צריך?
זה נראה עוד אחת מסוג החלטות המטוטלת, שנה שעברה פתחנו עם שלושה ישראלים בינוניים וזה לא הספיק אז עכשיו נפתח עם שישה כאלה ואז זה יספיק.

מה הכוונה? מבחינתך יש כרגע מספיק ישראלים בסגל?
כגע חתומים דוברת, בלייזר, שגב, עמית גרשון וגלעד לוי, כשלגבי שני האחרונים יש סימן שאלה של האם וכמה יישחקו במדי הקבוצה בעונה הקרובה. אז אני לא יודע בדיוק מה הולך לקרות, אבל באיזשהו מקום יכול להיות שחתומים אצלנו רק 3 שחקנים ישראליים לעונה הקרובה.
אני ממש לא מרגיש שהולכת להיות לנו בעיה של יותר מדי ישראלים בעונה הקרובה. בעיה של ישראלים יותר מדי בינוניים אולי כן, אבל לא של יותר מדי שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 2:32 pm 
Junior

אגב, לגבי אונואקו: ככל שאני חושב על זה, אני נוטה לספקולציה לפיה מדובר במשהו שלא קשור לכדורסל. הפער בין רמת הכשרון שהוא הראה בעונה הזו לקבוצה שבה הוא הולך לשחק בעונה הבאה זה משהו ברמות של גלן רייס ג'וניור. לא סביר בעליל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 2:37 pm 
stavs כתב:
יוניק כתב:
זה נראה עוד אחת מסוג החלטות המטוטלת, שנה שעברה פתחנו עם שלושה ישראלים בינוניים וזה לא הספיק אז עכשיו נפתח עם שישה כאלה ואז זה יספיק.

כגע חתומים דוברת, בלייזר, שגב, עמית גרשון וגלעד לוי, כשלגבי שני האחרונים יש סימן שאלה של האם וכמה יישחקו במדי הקבוצה בעונה הקרובה. אז אני לא יודע בדיוק מה הולך לקרות, אבל באיזשהו מקום יכול להיות שחתומים אצלנו רק 3 שחקנים ישראליים לעונה הקרובה.
אני ממש לא מרגיש שהולכת להיות לנו בעיה של יותר מדי ישראלים בעונה הקרובה. בעיה של ישראלים יותר מדי בינוניים אולי כן, אבל לא של יותר מדי שחקנים.

חסר ישראלי טוב אחד. וכרגע יש דיבורים עם שלושה לפחות (וזה בלי לספור את צאצא), שכל אחד מהם בעמדה אחרת. אז או שלא החליטו באיזו עמדה מחפשים ישראלי (גרוע), או שמתכוונים להביא לפחות עוד שניים (רע), או שזה משחקי סוכנים ומו''מ ואז אני יוצא סתם תמים ודביל (הכי גרוע..).

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 2:47 pm 
Junior

האם שגב באמת חתום? יצאה הודעה רשמית שהוא נשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 2:54 pm 
מנהל פורום

Purple_Shadow כתב:
אתם לא רוצים שטי ג'יי קליין יחתום אצלכם...סגולה לכישלון. שחקן טיפש ואימפולסיבי שלא יודע את מקומו, לא מחויב לקבוצה וגם רחוק מלהיות דמות חיובית בחדר ההלבשה.

מאוד מקווה שלא יגיע, מעבר לזה שמה הצל הסגול אמר הוא שומר גרוע מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 3:01 pm 
Senior

יוניק כתב:
stavs כתב:
יוניק כתב:

חסר ישראלי טוב אחד. וכרגע יש דיבורים עם שלושה לפחות (וזה בלי לספור את צאצא), שכל אחד מהם בעמדה אחרת. אז או שלא החליטו באיזו עמדה מחפשים ישראלי (גרוע), או שמתכוונים להביא לפחות עוד שניים (רע), או שזה משחקי סוכנים ומו''מ ואז אני יוצא סתם תמים ודביל (הכי גרוע..).

בהנחה שדוברת, גרשון, בלייזר ושגב יישחקו העונה בהפועל, אני מסכים שחסר ישראלי אחד, עדיף בעמדות 2-3 - וכאן אני מניח שקורנליוס נכנס.
יחד עם זאת, לפי כמה דיווחים וחוסר ההודעה הרשמית לגבי גרשון ושגב, אני מסיק שהאופציה שישוחררו לקבוצות אחרות עדיין קיימת, ואם אכן יש דיבורים עם בריסקר וקליין (ולפני כן, אם כי אני מקווה שעדיין, גם עם צ'א'צאשווילי), אז זה מתוך מטרה להחתים אותם ולשחרר את גרשון ו/או שגב.

אני לא חושב שיש כוונה להחתים עוד 2-3 ישראלים בלי לשחרר אף אחד, וכמו כן שהתכנית היא לסגור את הסגל הישראלי בהחתמה של הישראלי הראשון ששמים עליו את היד, בלי קשר לעמדה שלו.

אבל זו נטו קריאה שלי בין השורות וטעיתי לא מעט בדברים כאלו בעבר ולאחרונה גם התאכזבתי לא מעט פעמים מהפער בין איך שקראתי את הדברים למה שקרה בפועל, בעיקר בגזרת הישראלים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2022 3:04 pm 
Freshman

הדבר הכי הזוי בהחתמה של קורנליוס (אם וכאשר) הוא שהבחור תחת חוזה בגלבוע, אז הפועל גם מוכנה לשלם להם ביי אאוט עבורו.
מבאס מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 1:41 am 
ועוד לא דיברנו על המיכאל ירדני ההוא, מהYU.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 8:50 am 
Junior

ועכשיו מתפרסם שגם החוזה של היידגר במכבי הותר, מה שהופך אותו לאופציה עבור הפועל, לפחות על פניו. כי נכון, אמנם לא מדובר ברמות הכשרון של החבר קורנליוס, אבל בכל זאת - סקורר של 18 נק' בממוצע בליגה הגרמנית זה משהו שיכול לעזור לנו, אני מניח. אם אני לא טועה, זה אומר שזה או הוא או קליין, לא שניהם יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 8:53 am 
Junior

להתאבד עליו. גם ישראלי, גם צעיר יחסית ובעיקר שחקן יותר טוב מהספידי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 8:55 am 
Freshman

מעדיף את היידגר על כל זר שישי שאמור לבוא. ובטח על קורנליוס ובריסקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 9:00 am 
Senior

לגמרי. אני לא יודע אם אנחנו יכולים להציע לו את התפקיד המרכזי שהוא מקווה לו, אבל היידיגר יהיה חתיכת שדרוג לסגל המתהווה.

בינתיים אהרל'ה וייסברג מדווח שאלפא קאבה דורש 350 אלף דולר לעונה, כרגע עדיין בשיחות גם עם הפועל וגם עם הפועל ת"א, אבל שתיהן מחכות שיהיה מוכן לרדת בסכומים.
ממה שאנחנו יודעים (או חושבים שאנחנו יודעים) על הסכומים שהפועל משלמת לזרים בשנים האחרונות, נשמע שזה אומר שיש עדיין פער של איזה 60-100 אלף בשבילנו, אין לי מושג מה הסכומים שהפועל ת"א מוכנים לשלם השנה, אבל אם זה המצב בטח ייח קצת זמן עד שתהיה התקדמות בגזרה הזו.

אני גם לא מתחבר כל-כך לרעיון שהסנטר שלך יהיה השחקן הכי יקר בסגל, בעיקר אם הוא לא איזה אונוואקו כזה שאפשר ללכת אליו כאופציה הראשונה בהתקפה, או אם הוא לא איזה עילוי הגנתי אדיר, אבל בעיקר אם הוא שחקן שאי אפשר ללכת אליו במאני-טיים כי הוא קלעי של 50% מהעונשין.
אבל הקו האחורי גם ככה סגור, אז אם יש את הכסף לשים עליו, למה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 11:25 am 
Sophomore

מאד מעניינת החתימה של אונוואקו בסאסרי ומה גובה החוזה שם. זה ייתן לנו מושג טוב לסדר גודל תקציבי של הפועל מתוך הנחה/תקווה שהוא שחקן שהיינו מתאבדים עליו אם הוא באזור התקציבי שלנו.

אני מדחיק את האופציה שלא הלכנו עליו כי המאמן מעדיף איזה גבוה יותר אפור כמו קאבה. אבל אחרי בריימו בקיץ שעבר אוליי גם זאת אופציה… אם אכן קרה זה כמעט מחדל כי אונוואקו הוא שחקן שמשנה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 12:05 pm 
Freshman

האמת? קשה להאמין שהרבה יותר מה350 אלף שמדווח שקאבה רוצה אבל לך תדע...
בכל אופן מאוד חבל שזה לא קרה כי מעבר ליכולות המקצועיות עליהן לא צריך להרחיב זה גם היה מצית את ההתלהבות של האוהדים אחרי כל ההחתמות שנתפסות כאפורות.
בהתחשב בסגל המסתמן אנחנו כן צריכים סוג של כוכב באחת מעמדות הפנים, או לפחות שחקן מטרה התקפי בין אם זה בפיק אנ רול או חיית צבע, כמובן שעדיף שניהם...
עדיין חושב שזקוקים לגארד פווארד נוסף זר עם נטייה הגנתית ויכול ליהיות שלזה מייעדים את קורניליוס אבל לא יודע אם זה מספיק באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 12:20 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
האם שגב באמת חתום? יצאה הודעה רשמית שהוא נשאר?

ירושלים הודיעה לפני שבועיים שהיא מממשת את האופציה עליו.

על פי מנהיים ירושלים תלך על קונספציה של 6 זרים ולא מעבר לזה

כרגע חתומים בירושלים 3 ישראלים בכירים דברת בלייזר ושגב.גרשון כנראה יושאל לאילת שיביאו במקומו שחקן ישראלי אחר קורניליוס או בריסקר .שמנסים להחתים את קליין ואז יש 5 בכירים בסהכ שזה סבבה ל2 מסגרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 1:00 pm 
Freshman

אריה לבנת בהארץ מפרסם שקורנליוס חתם בהפועל, עם דמי שחרור לגלבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 1:14 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:
אריה לבנת בהארץ מפרסם שקורנליוס חתם בהפועל, עם דמי שחרור לגלבוע.

ציטוט:
הפועל ירושלים הודיעה על החתמת אור קורנליוס, שבעונה שעברה שיחק בגלבוע/גליל.

לא נכון (הקטע שהפועל הודיעה) .....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 1:29 pm 
Sophomore

דל"פ, כנראה: ממש לא היידגר. הוא יבוא עם דרישות של 18 נק' למשחק בגרמניה, עם מיסוי כפול כישראלי, ויצפה למעמד של סקורר. באולדנבורג הוא זרק כמעט 15 פעמים למשחק, היו תקופות שגם עבר את ה-20, וזה פשוט לא מה שאנחנו צריכים כשחקן משלים לקו האחורי שבנינו.

שימו את הכסף על גבוה טכני (וינס האנטר בקאזאן. חבל). לא על קאבה, ששיחק בגזיאנטפ גבוה יחיד ליד שלושה גארדים ופורוורד בלי ויזה לצבע ובהתאם קצת ניפח את המספרים (ב-31 דק'). לא צריך להיות גאון גדול כדי לעשות דאבל-דאבל ממוצע למשחק בסיטואציה כזו, והסיבה שהוא נבחר ל-MVP של הליגה הטורקית היא שהתואר ניתן על סמך המדד, והמדד תמיד מחמיא לשחקנים כאלה. גזיאנטפ כבר החתימה במקומו את ג'ון אגבונו, שעשה לנו את אותה פארטיה בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 1:52 pm 
Junior

אני נוטה להסכים. הבעיה עם עונת המלפפונים הזו היא שאתה כל הזמן אומר, ״בסדר, תביאו רכז בזול ואז יישאר כסף לסקנד גארד בכסף גדול״ ואז ״אחלה, חסכתם בקו האחורי, עכשיו תביאו את וינס האנטר״, אבל לאט לאט מתברר שלא חוסכים בשום עמדה ספציפית כדי לשפוך על עמדה אחרת, אלא שהתקציב של הפועל פשוט מאוד לא מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 2:06 pm 
Senior

הנקודה לפיה הMVP בטורקיה הוא פשוט זה עם המדד הגבוה ביותר (או שככה לפחות היה ב3 העונות האחרונות) היא די חשובה בהקשר הזה והופכת את כל נושא אלפא קאבה לפחות מרשים.
אני לא בהכרח חושב שהפועל צריכה גבוה טכני בעמדה 5 (ומוינס האנטר אף פעם לא כזה החזקתי, אבל הוא בכל מקרה לא נראה לי קרוב לתקציב שלנו). יותר חשוב בעיני מישהו שיעשה עבודה טובה באמת בצד ההגנתי ויתפוס כדורים בהתקפה. פעם כאלו גם לא היו עולים יותר מדי כסף, היום זה קצת השתנה, ובכל זאת - לא העמדה שהייתי מוציא עליה הכי הרבה כסף בכדורסל המודרני. גם לא באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 2:07 pm 
מנהל פורום

הודיעו על קורנליוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 2:08 pm 
Hall of Famer

עכשיו הגיעה הודעה שקורנליוס חתם.

וזה בא אפילו עם סימן קריאה !

ציטוט:
הפועל החתימה את אור קורנליוס!

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 2:09 pm 
Junior

קאבה הוא אחלה, ממש לא אגבונו (אם כי גם ממש לא אונוואקו). גזיאנטפ סיימה מקום רביעי בעונה שעברה לא מעט בזכותו והוא גם נבחר לשחקן ההגנה של העונה בטורקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 2:26 pm 
Sophomore

stavs כתב:
הנקודה לפיה הMVP בטורקיה הוא פשוט זה עם המדד הגבוה ביותר (או שככה לפחות היה ב3 העונות האחרונות) היא די חשובה בהקשר הזה והופכת את כל נושא אלפא קאבה לפחות מרשים.
אני לא בהכרח חושב שהפועל צריכה גבוה טכני בעמדה 5 (ומוינס האנטר אף פעם לא כזה החזקתי, אבל הוא בכל מקרה לא נראה לי קרוב לתקציב שלנו). יותר חשוב בעיני מישהו שיעשה עבודה טובה באמת בצד ההגנתי ויתפוס כדורים בהתקפה. פעם כאלו גם לא היו עולים יותר מדי כסף, היום זה קצת השתנה, ובכל זאת - לא העמדה שהייתי מוציא עליה הכי הרבה כסף בכדורסל המודרני. גם לא באירופה.

אני הייתי מאושר אם היה מגיע לכאן אלכס טיוס בטיפה יותר צעיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 2:37 pm 
Freshman

אז עכשיו שקורליוס חתם הגיע הזמן לשאול למה שחררו את אדם אריאל?
זה נכון שהוא נתן עונה רעה מאוד בליגה. אבל גם העונה הזאת המספרים שלו דומים מאוד לאלו של קורנליוס שהיה בעונה הכי טובה שלו בקריירה.
הוא שחקן בית שכבר הבין מה נדרש משחקן משלים בקבוצה גדולה. הוא לא עושה פרצופים ותמיד חיובי.
הוא שחקן סגל נבחרת ובונוס: נתן השנה באירופה 9 נקודות / 2 כ"ח / 1 חטיפה / 2.2 שלשות ב48%!. על מספרים דומים תומר גינת קיבל חוזה סטאר לחמש שנים (ואני ממש לא חושב שאריאל שחקן ברמה של גינת, אפילו לא קרוב).
ועכשיו גם מסתבר שהפועל לא בדיוק חוסכים על העסקה הזאת כי צריך לשלם לגלבוע ביי אאוט.
גם על בר טימור סיפרו שהוא כבר לא מתאים ולא יכול לתרום באירופה והנה הוא פותח עונה כישראלי מוביל בקבוצה לא פחות טובה מהפועל. והעיקר ששחררנו אותו בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: