סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 12:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 2:37 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כי הוא לא שמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 2:44 pm 
Hall of Famer

מה עושה בימינו טיישון תומאס , ומה הסיכויים להחזיר אותו לארנה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 3:12 pm 
Hall of Famer

Y.T כתב:
אז עכשיו שקורליוס חתם הגיע הזמן לשאול למה שחררו את אדם אריאל?
זה נכון שהוא נתן עונה רעה מאוד בליגה. אבל גם העונה הזאת המספרים שלו דומים מאוד לאלו של קורנליוס שהיה בעונה הכי טובה שלו בקריירה.
הוא שחקן בית שכבר הבין מה נדרש משחקן משלים בקבוצה גדולה. הוא לא עושה פרצופים ותמיד חיובי.
הוא שחקן סגל נבחרת ובונוס: נתן השנה באירופה 9 נקודות / 2 כ"ח / 1 חטיפה / 2.2 שלשות ב48%!. על מספרים דומים תומר גינת קיבל חוזה סטאר לחמש שנים (ואני ממש לא חושב שאריאל שחקן ברמה של גינת, אפילו לא קרוב).
ועכשיו גם מסתבר שהפועל לא בדיוק חוסכים על העסקה הזאת כי צריך לשלם לגלבוע ביי אאוט.
גם על בר טימור סיפרו שהוא כבר לא מתאים ולא יכול לתרום באירופה והנה הוא פותח עונה כישראלי מוביל בקבוצה לא פחות טובה מהפועל. והעיקר ששחררנו אותו בחינם.

זה גלגל שלא יסתיים אף פעם
בכל שנה מחדש יש את הנרטיב ש"הישראלים לא מספיק טובים לאירופה", לעיתים בצדק, ולעיתים פחות (אפילו שחקנים נהדרים כמו תמיר בלאט וליאור אליהו לא תמיד נחשבו לבאנקרים בתפקידם בירושלים).
בסופו של דבר בירושלים עברו חלק ניכר מהישראלים הכי טובים שיש בכדורסל שלנו בשנים האחרונות - בלאט, טימור, אריאל, מנקו, וורקמן, נמרוד לוי, זלמנסון, שגב.
תמיד מקווים שהתחליף יהיה טוב יותר, וחוזר חלילה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 3:12 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
מה עושה בימינו טיישון תומאס , ומה הסיכויים להחזיר אותו לארנה ?

לפני שמחתימים את תומאס עדיף לעשות הערכת מצב מדינית ואפדימיולוגית מקיפה כדי להבין מה הסיכוי שהוא גם יישאר עד סוף העונה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 3:38 pm 
Hall of Famer

לגמרי שווה את הסיכון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 3:57 pm 
Sophomore

נשאלת השאלה למה שחקן בחמישיית העונה של ה-BCL מוצא את עצמו בלה-מאן ממרכז הטבלה בליגה הצרפתית, ואחרי שהוא מסיים בחמישיית העונה של הליגה שם הקבוצה ממהרת להודיע שהוא לא ממשיך. בינתיים השם שלו הוזכר רק כמועמד לדרתונה ומשהו בקוריאה. אולי יש קשר לכך שאיתו לה-מאן לא עברה את מוקדמות ה-BCL, לא עברה שלב בגביע והפסידה שבעה משמונת המשחקים האחרונים שלה כך שאפילו פלייאוף לא היה. אולי יש קשר לכך שקבוצות שמתעניינות בו פונות לקבוצה שהוא שיחק בה שלוש עונות והיה אחד העוגנים המרכזיים בהצלחתה, ושומעות בעיקר השמצות.

שום סיכוי. NEVER.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=369203

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 5:53 pm 
Sophomore

בגדול שאני חושב ששיאו המקצועי של תומאס התאפשר בעיקר בגלל השיטה הייחודית של קטש ובכל סיטואציה אחרת יראה פחות טוב (כמו בחולון).

אבל ללא קשר, מה שהוא עשה פה בשומר חומות כשלא רק עזב בעצמו בלי שום סיבה אלא גם הגדיל לעשות ועודד/דחף/שכנע/המריד את כל הזרים לעזוב ובעצם לגמור לנו את העונה הוא דבר חמור ביותר. וכשזה קורה מול קבוצה שזרמה איתו עם הרחקה של 3 חודשים על שימוש בסמים (בתחילת הקדנציה) כפיות הטובה רק מתעצמת. זה שחקן שאם יש לנו טיפה של כבוד עצמי לא ידרוך אצלנו יוצר לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 10:51 pm 
Junior

הרבה שטויות נכתבות כאן על טיישון שלנו, כפרה עליו, אז רק למען הסדר הטוב - דירגנו אותן בסדר אבסורדי עולה:

5. ״הוא עזב בשומר חומות בלי שום סיבה״: לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו שומר ועל אותן חומות, אבל המבצע שאני זוכר התחיל עם אזעקה וטילים על ירושלים, נמשך עם אלפי טילים על המרכז שהביאו בין היתר לסגירה של נתב״ג ועל הדרך גם הביא תוספת חמודה לתפריט הרגיל - לינצ׳ים ברחובות. אני לגמרי מבין שחקן זר שרוצה לחתוך מפה כשזה המצב ויכול גם להבין את מי שמנסה לשכנע שחקנים אחרים לעשות כמוהו, שלא לדבר על זה שהכל קרה בזמן שהוא היה אמור להפוך לאבא או משהו. כך או כך, אני חושב שה״בלי שום סיבה״ הזה זה ניסוח קצת מרחיק לכת.

4. ״קבוצה שזרמה איתו עם הרחקה של 3 חודשים״: למה הפועל ירושלים חיכתה לתומאס את כל תקופת ההשעייה שלו? האם זה בגלל המבנה המוסרי המשוכלל של האישיות של האנשים במועדון? המוטו של חומסקי שהאנושיות היא מעל הכל? יתכן. אבל יש גם אפשרות שזה קרה בגלל שבהפועל חשבו שזה עשוי להשתלם להם. אגב, חשבו וצדקו. תומאס היה כנראה השחקן הכי טוב של הקבוצה בשנים שלו כאן וחלק די גדול משני הגביעים רשומים על שמו. מה שמוביל אותנו לטענות המקצועיות נגדו.

3. ״שיאו המקצועי של תומאס התאפשר בעיקר בגלל השיטה הייחודית של קטש״: אהא. מהי אותה שיטה ייחודית? ואיך היא מאפשרת לטיישון לשחק כמו שהוא לא יוכל לשחק תחת שום מאמן אחר? הפיקנרול? כן, תומאס הוא שחקן פיקנרול מצויין, והוא הרוויח גם מזה ששיחקו הרבה פיקנרול וגם מזה שבלאט מוסר מדהים. ועדיין, תומאס הוא גם אחלה שחקן עם הגב לסל, ובכלל - כשהוא היה לוקח ריבאונד מוריד אותו לרצפה ובארבעה כדרורים נותן למישהו דאנק על הראש זה היה די שיאו, לא? איך השיטה הייחודית של קטש אחראית על העניין הזה?

2. הוא אחראי על הכשלון של לה מאן: האמת, אין לי מושג. לא ראיתי משחקים שלו מהליגה הצרפתית (ואני מרשה לעצמי להניח שגם מי שטען את הטענה לא ראה חלק ניכר מהמשחקים של לה מאן בשנה החולפת). בסטטיסטיקה זה נראה שהיתה לו עונה לא רעה בכלל. הוביל את הקבוצה כמעט בכל המדדים הרלוונטיים. בכל מקרה, מאוד סביר להניח שאם היתה להם עונה מחורבנת הם ירצו להחליף את הסגל.

1. הטענה לפיה הפועל גומרת לו את הקריירה בגלל כל החטאים שלו: אין לי מושג אם זה נכון. אם כן, והדברים שלגביהם הוא מושמץ הם הדברים שידועים לנו (קורונה+שומר החומות) אז זה חתיכת בושה למועדון שזאת ההתנהלות. שוב, אני לא יודע. אולי בחדר ההלבשה הוא היה מצליף בשחקנים צעירים עם מגבת רטובה ויורק על קטש עם טפו טפו כשקטש היה מסתובב אל הלוח. על המגרש הוא היה שחקן סופר מחוייב, גם בהתקפה וגם בהגנה, הרבה יותר מרוב מי ששיחקו בהפועל בתקופה שלו וגם יותר מההנהלה שקרסה לגמרי בשנתיים האלה עם שורה של החלטות מקצועיות מחורבנות והתנהלות מביכה. אגב, לגבי ההברזות של תומאס, בזמן שקבוצות אחרות הביאו מחליפים ומחליפים טובים, ההנהלה שלנו נתנה לקבוצה להתבזות עם סגלים שבמבט לאחור קשה להאמין שהם לא היו חלום רע (שגיב דוד, מישהו? אולי דנינו? בויד? יודי? שניידרמן? ששקוס? כהן סבן אולי?). היפותזה שלי: הנראטיב לפיו תומאס פירק את הפועל, שנדחף באופן כל כך בוטה על ידי רועי כהן (שעבר מאז לעבוד במועדון) בלינק שהוגש פה, הוא נראטיב הרבה יותר משתלם לכל מיני אנשים מאשר נראטיב חלופי שמאשים בסחרור של השנתיים וחצי האחרונות את מי שבאמת אשם בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2022 10:58 pm 
Sophomore

בהקשר של תומאס אני רק אגיד , שברמה המקצועית בלבד , אם יש לי כסף לשים כדי להחזיר שחקן גבוה שהיה פה , הכסף בקלות הולך ללהחזיר את סולימן בריימו

ברמה ההתנהלותית , אני כמובן לא רוצה לראות את תומאס אי פעם בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 9:27 am 
Freshman

לא זוכר מתי סיבוב שני של שחקן באותה קבוצה, היה הצלחה וזאת מבלי לגבש עמדה אישית על תומאס כי אנחנו שוכחים לעיתים שמדובר בשכירי חרב שהמחויבות שלהם היא לקריירה שלהם ולכמה הם יכולים להרוויח בה.

אנחנו גם לא בדיוק יודעים איזה גבוהים מעדיף המאמן. לפחות מההסטוריה שלו , תמיד היה לו איזה מקרר מזרח אירופאי בצבע אבל זה גם קשור לקבוצות שבהם היה.

באופן אישי הייתי שמח לראות איזה שילוב של קילייה-ג'ונס עם טייריק ג'ונס. ובלי קשר לשמות ברעיון שחקן אחד שהוא יותר תנועתי ורסטילי עם קליעה והשני יותר פיזי מתחת לסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 9:30 am 
Senior

אני מאוד סלחן כלפי תומאס על ה'נטישה' בעונת הקורונה, כשהוא ביקש לחזור לארה"ב להיות עם המשפחה ומאוד אהבתי את זה שהפועל גילתה הבנה כלפיו ואיפשרה לו ולג'קובן את זה (ודרך אגב, המחליף שלו אז היה עמנואל טרי, ולא ששקוס שבכלל לא חתם בקבוצה, גם לא שגיב דוד שהגיע כמה שנים אח"כ).
אין לי גם תלונות מיוחדות לגבי ההתנהלות שלו בשומר חומות, קשה לי להאשים אותו שהוא רצה לעזוב ואני מוכן לקבל את זה שהדיבורים עם שאר הזרים היו פשוט של בנאדם לחוץ ומפוחד שבשלב הזה כבר לא יכול היה לשכנע את עצמו להישאר וייצא שהפחיד את כל האחרים. זרמתי עם זה.

הבעיה שלי איתו היא בדיוק מה שבאמצע - העונה האחרונה שלו כאן הייתה מפגן חוסר המחויבות היכ גדול שראיתי מאז וויליאם אייברי בערך. אני באמת לא זוכר שחקן של הפועל שכבר מתחילת העונה כל-כך משדר שהוא כאן רק בגלל שיש לו חוזה, או שחקן עם ירידה כל-כך גדולה מבחינה הגנתית בין השנתיים הראשונות שלו לעונה השלישית, שבה הוא עשה טובה כשמדי עם אפילו טרח להעמיד פנים שהוא שם גוף על השחקן שלו.
כל הכבוד, נביא, שהצלחת להדחיק את עונת 20/21. אני באמת מעריך את זה, אבל אתה ללא ספק מתעלם ממנה לחלוטין בכל מה שכתבת בנקודה 1 שלך.
ודרך אגב, הקבוצה אכן החליטה להתבזות עם סגל שחקני ליגה לאומית אחרי שומר חומות, אבל כאמור - לא בליגת הקורונה. שם היינו מהקבוצות היחידות שהצליחו להחזיר את רוב הזרים, ואת מי שלא הצליחו להחזיר החליפו בג'רמי פארגו, בזמן שחולון למשל עשתה פחות או יותר את מה שהפועל עשתה אחרי שומר חומות ו-ויתרה על העונה לגמרי. אז גם הנראטיב לפיו לכולם היו זרים שמבריזים ורק בהפועל ההנהלה הפקירה את העונה ולא הביאה מחליפים הוא די רחוק מלהיות מדויק, אבל בכל זאת לא מתקרב להגדרה של טיישון תומאס ב20/21 כשחקן מחויב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 11:59 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
הרבה שטויות נכתבות כאן על טיישון שלנו, כפרה עליו, אז רק למען הסדר הטוב - דירגנו אותן בסדר אבסורדי עולה:

5. ״הוא עזב בשומר חומות בלי שום סיבה״: לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו שומר ועל אותן חומות, אבל המבצע שאני זוכר התחיל עם אזעקה וטילים על ירושלים, נמשך עם אלפי טילים על המרכז שהביאו בין היתר לסגירה של נתב״ג ועל הדרך גם הביא תוספת חמודה לתפריט הרגיל - לינצ׳ים ברחובות. אני לגמרי מבין שחקן זר שרוצה לחתוך מפה כשזה המצב ויכול גם להבין את מי שמנסה לשכנע שחקנים אחרים לעשות כמוהו, שלא לדבר על זה שהכל קרה בזמן שהוא היה אמור להפוך לאבא או משהו. כך או כך, אני חושב שה״בלי שום סיבה״ הזה זה ניסוח קצת מרחיק לכת.

4. ״קבוצה שזרמה איתו עם הרחקה של 3 חודשים״: למה הפועל ירושלים חיכתה לתומאס את כל תקופת ההשעייה שלו? האם זה בגלל המבנה המוסרי המשוכלל של האישיות של האנשים במועדון? המוטו של חומסקי שהאנושיות היא מעל הכל? יתכן. אבל יש גם אפשרות שזה קרה בגלל שבהפועל חשבו שזה עשוי להשתלם להם. אגב, חשבו וצדקו. תומאס היה כנראה השחקן הכי טוב של הקבוצה בשנים שלו כאן וחלק די גדול משני הגביעים רשומים על שמו. מה שמוביל אותנו לטענות המקצועיות נגדו.

3. ״שיאו המקצועי של תומאס התאפשר בעיקר בגלל השיטה הייחודית של קטש״: אהא. מהי אותה שיטה ייחודית? ואיך היא מאפשרת לטיישון לשחק כמו שהוא לא יוכל לשחק תחת שום מאמן אחר? הפיקנרול? כן, תומאס הוא שחקן פיקנרול מצויין, והוא הרוויח גם מזה ששיחקו הרבה פיקנרול וגם מזה שבלאט מוסר מדהים. ועדיין, תומאס הוא גם אחלה שחקן עם הגב לסל, ובכלל - כשהוא היה לוקח ריבאונד מוריד אותו לרצפה ובארבעה כדרורים נותן למישהו דאנק על הראש זה היה די שיאו, לא? איך השיטה הייחודית של קטש אחראית על העניין הזה?

2. הוא אחראי על הכשלון של לה מאן: האמת, אין לי מושג. לא ראיתי משחקים שלו מהליגה הצרפתית (ואני מרשה לעצמי להניח שגם מי שטען את הטענה לא ראה חלק ניכר מהמשחקים של לה מאן בשנה החולפת). בסטטיסטיקה זה נראה שהיתה לו עונה לא רעה בכלל. הוביל את הקבוצה כמעט בכל המדדים הרלוונטיים. בכל מקרה, מאוד סביר להניח שאם היתה להם עונה מחורבנת הם ירצו להחליף את הסגל.

1. הטענה לפיה הפועל גומרת לו את הקריירה בגלל כל החטאים שלו: אין לי מושג אם זה נכון. אם כן, והדברים שלגביהם הוא מושמץ הם הדברים שידועים לנו (קורונה+שומר החומות) אז זה חתיכת בושה למועדון שזאת ההתנהלות. שוב, אני לא יודע. אולי בחדר ההלבשה הוא היה מצליף בשחקנים צעירים עם מגבת רטובה ויורק על קטש עם טפו טפו כשקטש היה מסתובב אל הלוח. על המגרש הוא היה שחקן סופר מחוייב, גם בהתקפה וגם בהגנה, הרבה יותר מרוב מי ששיחקו בהפועל בתקופה שלו וגם יותר מההנהלה שקרסה לגמרי בשנתיים האלה עם שורה של החלטות מקצועיות מחורבנות והתנהלות מביכה. אגב, לגבי ההברזות של תומאס, בזמן שקבוצות אחרות הביאו מחליפים ומחליפים טובים, ההנהלה שלנו נתנה לקבוצה להתבזות עם סגלים שבמבט לאחור קשה להאמין שהם לא היו חלום רע (שגיב דוד, מישהו? אולי דנינו? בויד? יודי? שניידרמן? ששקוס? כהן סבן אולי?). היפותזה שלי: הנראטיב לפיו תומאס פירק את הפועל, שנדחף באופן כל כך בוטה על ידי רועי כהן (שעבר מאז לעבוד במועדון) בלינק שהוגש פה, הוא נראטיב הרבה יותר משתלם לכל מיני אנשים מאשר נראטיב חלופי שמאשים בסחרור של השנתיים וחצי האחרונות את מי שבאמת אשם בו.

זה קל -
5. בסוף בשומר חומות הייתה אזעקה אחת בירושלים. מפחיד וכו' אבל עדיין רוב הזרים בליגה לא התנהגו כמוהו כולל במרכז הארץ שהיו אזעקות כל יום. ובטח ובטח לא המרידו אחרים ודחפו לבריחה המונית של חבריהם כמו שהוא עשה. ד"א זה שזה כל כך סמוך ללידת הבן שלו זה לא הסבר אלא דווקא מגביר את החשד שנראה שהסתדר לו לעוף מפה (אחרי שממילא עפנו מאירופה ואולי הוא כבר החליט שלא יישאר).
4. הפועל נתנה לו גרייס עם ההרחקה לא כי היו בטוחים שהוא עילוי אלא כמדיניות של יחס לשחקנים שבתקווה אמור לגרור יחס בחזרה ומחויבות גדולה יותר מסתם קבוצה ממוצעת. מה שכאמור לא קרה אצלו בשומר חומות..
3. תומאס יכול לתת תפוקה בכל קבוצה, אבל בהחלט בשיאו בשיטה של קטש. זה לא רק הדגש הקיצוני על פיק-אנ-רול שמתאים לו מאד, אלא בעיקר בזה שהיא הלכה לכיוון סמול-בול שאיפשר לו לשחק 4-5 (ואז עוד יותר לנצל את הניידות שלו) בלי להעניש אותו על זה שמול כל קבוצה אירופית מהטופ גם הסנטרים ולעיתים גם מספרי 4 (למשל אייסי ממכבי) פשוט שלטו בו פיזית בריבאונד ובפוסט בצורה שדיי גמרה אותנו (ד"א זה בדיוק ההבדל בינו לבין בריימו. בריימו חזק יותר ואגרסיבי הרבה יותר ואני לא ראיתי אף שחקן שולט בו פיזית). המון מאמנים פשוט היו מספסלים אותו במצבים כאלו ואצל קטש הוא קיבל קרדיט. דבר אחרון - לא יודע מאיפה הבאת את עניין הפוסט לטעמי תומאס שחקן פוסט אפ בינוני-גרוע ולא רואה קבוצה שתשחק כשיטה על להכניס לו כדורים גב לסל (גם קטש לא עשה את זה).

הנקודה היחידה שאני מסכים לגביה היא '1'. לא יודע מי טען שתומאס "פירק את הפועל". הוא אמנם נתן את הפוש הסופי להתפרקות אבל היא הייתה במצב רע באותה עונה עוד לפני שעזב ואכן רוב האשמה צריכה ללכת להנהלה ולקטש (שגם במקרה שלו אני חושב שיצא מאד כפוי טובה ואסור להחזיר אותו...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 2:04 pm 
Junior

אפשר לנטפק פה עוד שעות, אבל אוסיף רק שמעניין שקטש, שמכיר את טיישון כנראה הכי טוב מכולם, תמיד אומר שזה שחקן אחד שהוא ירצה לאמן בכל מקום שהוא יהיה בו ושצריך לאזרח אותו. לא יודע, נשמע לי קצת מוזר יחסית לשחקן הבוגדני עם האופי הכי מחורבן בתולדות המשחק. אבל אולי זה איזשהי תלות דו כיוונית - כמו שתומאס לא יכול להצליח בלי קטש, אולי גם כוחות האימון של קטש נעלמים כשהוא בלי תומאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 3:32 pm 
Hall of Famer

אם כך, מדוע תומאס לא חתם במכבי הקיץ?
הרי הביאו 4-5 זרים חדשים לקו הקדמי, זה לא שלא היה מקום בבניית הקבוצה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 4:02 pm 
Junior

אם השאלה מופנה אליי, התשובה היא כמובן שאין לי מושג למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 4:19 pm 
Sophomore

בעיניי תומאס שחקן טוב יותר מבראיימו, לפחות בקבוצה ההיא, הוא היה מהחשובים שבחשובים ועכשיו עם התגובות פה כנראה שאפילו אנדרייטד עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 5:29 pm 
Sophomore

B.a.c כתב:
בעיניי תומאס שחקן טוב יותר מבראיימו, לפחות בקבוצה ההיא, הוא היה מהחשובים שבחשובים ועכשיו עם התגובות פה כנראה שאפילו אנדרייטד עצום.

תומאס שחקן יותר מוכשר מבריימו
תומאס היה חלק חשוב הרבה יותר בפאזל של קטש
ועדיין אם אני רוצה את אחד מהם היום או בכלל , זה את בריימו

ואני מדבר נטו מקצועית

כי בריימו מתאים לכל קבוצה
וסביב תומאס צריך לבנות משהו שמאוד יתאים לו
כי תומאס למרות היכולת , לא זרק כמעט מחצי מרחק ומהשלוש
אז בהתקפה הוא חייב קבוצה עם סופר ריווח כדי להיות יעיל (ואז הוא באמת יעיל )
והוא צריך לידו רכזים מהסוג שקטש אוהב (רכזים שיודעים לשחק פיק אנד רול טוב ולמסור מצוין )

והוא צריך קבוצה שלא בנויה על הגנה אלה על הימורים בהגנה.
הוא צריך שיעזרו לו מול המון שחקנים בעמדה שלו
הוא צריך לידו סנטר שסוגר את הרחבה כי הוא אמנם לוקח הרבה ריבאונדים בהגנה , אבל גם מאפשר הרבה לשחקנים עליהם הוא שומר לקחת ריבאונד התקפה.

בריימו מצד שני הוא התפתחות מאוחרת שמנעה ממנו להגיע מאוד מאוד גבוה.
בסוף הוא דומה מאוד בתכונות שלו לשחקנים כמו קייל הינס , דריל מונרו וכו..
הוא מספיק פיזי לשחק סנטר ולא לקבל בראש גם מסנטרים שגדולים ממנו בכמה ס"מ וק"ג
ושם יש לו יתרונות של מהירות , זריזות , קליעה , כוח מתפרץ וכו..
הוא בעצם נכס לכל סגנון משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 5:50 pm 
Freshman

לקטש בהחלט יש שיטה (לא יודע לגבי הייחודית כי גם אחרים כבר אימצו אותה) והיא נקראת - מוושן פיקנרול. בשביל שהיא תעבוד כמו שצריך אתה צריך גבוהים ניידים, שמסוגלים לשחק את הפיקנרול כמתגלגלים פנימה והחוצה ולהיות מסוגל לקבל החלטות בעיקר מאיזור האלבואו או מולו. בנוסף הטרנזישן שלו מבוסס על זה שאחד הגבוהים מסוגל להגיע כמה שיותר מהר מטבעת לטבעת דרך האמצע, עוד משהו שטיישון תומאס עושה מצוין. האם זו הדרך היחידה שלו להצטיין? כנראה שלא, אבל בלי ספק שהוא בול לשיטה של קטש ועובדתית זה גם באמת עבד להם ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 5:55 pm 
Senior

נביא בעירו כתב:
אפשר לנטפק פה עוד שעות, אבל אוסיף רק שמעניין שקטש, שמכיר את טיישון כנראה הכי טוב מכולם, תמיד אומר שזה שחקן אחד שהוא ירצה לאמן בכל מקום שהוא יהיה בו ושצריך לאזרח אותו. לא יודע, נשמע לי קצת מוזר יחסית לשחקן הבוגדני עם האופי הכי מחורבן בתולדות המשחק. אבל אולי זה איזשהי תלות דו כיוונית - כמו שתומאס לא יכול להצליח בלי קטש, אולי גם כוחות האימון של קטש נעלמים כשהוא בלי תומאס.

אתה יכול למצוא לי אמירה את כזו של קטש אחרי עונת 20/21?
אין ויכוח על המחויבות או האופי של תומאס עד הקורונה, אף אחד לא טען אחרת ואני אישית חושב שהוא היה ממש נהדר בהפועל עד אז, אבל אז הוא חזר אחרי קיץ שבו, לפחות לפי הדיווחים בתקשורת, הוא קיווה לקבל חושב גדול ביורוליג ופשוט הפסיק לשמור ולהתאמץ, וככל שהשנה התקדמה והקשיים נערמו, הפסיק חזק יותר.

N.T.K כתב:

אלו בערך דני השחקנים הכי שונים שיכולת למצוא ואני לא מבין מה הקשר בין היכולת של היינס לשמור על שחקנים כבדים ליכולת של דריל מונרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 8:34 pm 
מנהל פורום

קטש אמר בראיון שטיישון הוא ה"מתאזרח" שהוא חולם שיהיה לו בנבחרת, זה היה בזמן שהיה המאמן שלנו ושל הנבחרת בוזמנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 10:37 pm 
Sophomore

stavs כתב:
N.T.K כתב:

אלו בערך דני השחקנים הכי שונים שיכולת למצוא ואני לא מבין מה הקשר בין היכולת של היינס לשמור על שחקנים כבדים ליכולת של דריל מונרו.

התכוונתי היינס ואדריאן יוטר , לא יודע איך מונרו נכנס לי למקלדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2022 11:07 pm 
Freshman

לגבי בריימו אף פעם לא ראיתי אותו כסנטר אבל באמת שלא משנה התפלפלות על עמדות.
גם הוא וגם תומאס שחקנים מעולים כל אחד בפני עצמו אבל יחד הם סגרו קו קידמי אנדרסייזד שהיה נתקל גם בבעיות באירופה בשלבים המאוחרים של העונה ההיא כנראה.
סו זה חיית משחק מכיוון הרגש ותומאס באמת יותר טכני וברור ששיטת הפיק אנ רול של קטש מיקסמה את היכולות שלו אבל הוא היה יעיל בכל מקום בו שיחק.
הכל שאלה של התאמה וממה שאני רואה יש לנו קו אחורי שלגמרי מכווון לחצי מגרש ככה שלהביא תומאס או שחקן בדמותו זה לסרס הרבה מהיתרונות שלו במגרש הפתוח.
את ספידי באמת ראיתי כמעט ורק בהיילייטס ויכול ליהיות שהוא מריץ התקפות מתפרצות אבל ממה שקראתי זה לאו דווקא המצב.

מעניין לראות לאיפה הולכים מבחינת בנייה כי יש קו אחורי שכבר אפשר לנחש מה יהיה הקצב.ֿ.
אני מהמר על זרים כמו סנטר של גילגולים וסיומת קרוב/מעל לסל ופוווארד מגוון שיהיה כלי התקפי מרכזי ב4, והזר ה6 והנוסף כמו שכתבתי כבר מבחינתי מפתח חשוב.
אם היו הולכים על בריסקר הייתי אומר שהיו מחפשים תואם קינסי/לוקט אבל אם קורניליוס איכשהו אמור למלא את המשבצת הזו, כנראה שצריך את 3-4 הזה.
מישהו שיכול להחליף בהגנה גם על גבוהים וגם על שחקני כנף/סווינגמנים, וגם לספק איזה גיוון התקפי (אידיאלית גם איום קליעה וגם פוסט או יכולת סיום בצבע).
סו כמובן שיכל למלא את התפקיד הזה, אבל קשה להצביע על דוג׳ רלוונטיות אחרות כרגע כי כל עמדות עמדות 4-5 זה סימן שאלה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 23, 2022 12:06 am 
Sophomore

מה יש לנו כרגע
1. ספידי/דוברת
2. קארינגטון/
3. לוי / קורניליוס
4. בלייזר / זר
5. זר / שגב / לוי הארוך

מפספס מישהו ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 23, 2022 1:05 pm 
Freshman

N.T.K כתב:
מה יש לנו כרגע
1. ספידי/דוברת
2. קארינגטון/
3. לוי / קורניליוס
4. בלייזר / זר
5. זר / שגב / לוי הארוך

מפספס מישהו ??

גרשון סוג של עדיין בקבוצה או יותר נכון טרם חתם בקבוצה אחרת, למרות שבמצב העניינים הנוכחי עדיף היה עוד שחקן שהוא יותר רכז או לפחות עם יכולת כדרור כמו בריסקר למשל.

מניח שגם יהיה זר שישי באיזור של עמדה 3-4 בסגנון קייזר גייטס רק צריך לקוות שיותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 23, 2022 3:10 pm 
Sophomore

אני לא מבין את הקטע בלהביא 6 זרים כבר מההתחלה. זה לבנות לרוחב ובסוף גורם סתם להתפשרות בעמדות האחרות בשביל שחקן שמקבל 5 דקות בקושי. אנחנו לא ביורוליג שצריך לנהל סגל רחב וב-BCL המשחקים דיי מרווחים ואין עומס. הייתי מעדיף שישקיעו בסגל של 5 זרים וישראלים טובים. ככה גם נחסוך מעצמנו את כל בעיות ניהול הסגל, רישום לכל משחק, שמירת כולם בכושר ומרוצים וכו'.

אפילו אם הזר ה-6 עולה "רק" 100K. לא עדיף שהיינו משקיעים את זה באחד הזרים שעוד נשאר להחתים (למשל היינו מביאים את אונוואקו במקום אחד הגבוהים שאנחנו עומדים להביא עכשיו. לא מניח שההפרש בין מה שקיבל בססארי למה שאנחנו נשלים לשחקן חלופי יהיה גבוה מזה).

נערך לאחרונה על ידי גמליאל בתאריך ש' יולי 23, 2022 3:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: