לשמחתי גם לי יצא להיות אתמול בגמר בארנה ובהחלט זו הייתה חוויה נעימה, לקחתי איתי עוד שלושה חברים והם פשוט נהנו מכל רגע.
קצת התאכזבתי שאכן לא היה מלא בהתחשב בזה שכל הכרטיסים אזלו ועדיין הייתה אחלה אווירה בפנים, גם זריקת הבובות לאחר השער הראשון הייתה מגניבה, חבל רק שבישראל כמו בישראל המשיכו לזרוק בובות גם בהמשך המשחק, אי אפשר להגיד שלא הבינו את הכרוז, הרי רוב הקהל היה מורכב מאנגלו-סקסים
בהחלט יש פוטנציאל אדיר להוקי קרח בארץ, הלוואי ובעתיד יהיה פה איזה משחק קדם עונה של NHL, אין לי שום ספק שהכל יהיה סולד אאוט.
אם אני זוכר נכון במכביה הקודמת רק במשחק הגמר הארנה הייתה כמעט מלאה. במכביה הנוכחית חוץ מהגמר, היה גם משחק של U18 בין ארה"ב לקנדה שהתקיים סמוך לטקס הפתיחה ולאחר מכן רוב המשלוחת הגיעו לארנה, אז אפשר להגיד שבמכביה הנוכחית הגיעו יותר צופים למשחקים.
אולי עם שיווק נכון, במכביה הבאה נוכל לראות יותר צופים במשחקים של נבחרת ישראל, זה כמובן סיפור בפני עצמו בגלל הבאלגן שהולך בארץ עם הענף. אתמול בשידור בספורט 5 כרגיל הביאו את לב גנין לפרשן, אמנם ראיתי רק כמה דקות בהקלטה אבל עושה רושם שרוב השידור הוא העביר ביקורת על כולם בארץ במקום לפרשן את המשחק לצופים.