Krembo2 כתב:
bshark כתב:
Krembo2 כתב:
bshark כתב:
במה הוא יכול לתרום יותר ממייקל קייזר?
נראה משמעותית חזק יותר, ככה שיוכל לשים גוף גם על סנטרים יותר מאסיביים.
קליעה יותר יציבה מחצי מרחק, ונראה שיש איום גם מבחוץ.
נע יפה מאוד ללא כדור ועושה רושם של שחקן פיק אנד רול מעולה. יוכל להינות מאוד משיתוף הפעולה עם רגלנד.
מה שכן (או יותר נכון שלא..)
לא נראה שיש לו משחק גב לסל, ואין לי מושג מה היכולות ההגנתיות שלו (לאו דווקא חסימות).
סך הכל יכול להיות מאוד מעניין...מקווה שהגבוה השני שיגיע יהיה אחד בעל אוריינטציה הגנתית יותר, שיוכל לשחק עם ג'ונס ביחד.
ראית משחק שלו או שאתה כותב על בסיס תחושות?
כל שחקן חדש שחותם מביא אותי לעשות מחקר קצר וקצת חלקי משחקים (לא רק היילייטס).
משחקים מלאים - לא.
כמובן שיש מצב שמה שאני רואה לא בהכרח מייצג את התמונה המלאה...מניח שעוד חודשיים נדע יותר
ראיתי כמעט 2 משחקים מלאים שלו (7 רבעים). אחד בליגה (היראקליס) ואחד ב bcl (גאלא). התרשמות ראשונית שלי על בסיסם בלבד, ולכן רושם בסופר זהירות:
שני משחקים מאד שונים שלו. בליגה המשחק נבנה עליו. נראה סופר דומיננטי. רוב הכדורים הלעו אליו והוא ידע לעשות סל בהרבה דרכים: פנים לסל, גב לסל, חצי מרחק. יכול לצאת מחוץ לקשת ולתת את השלשה בלי למצמץ. אוהב לזרוק. בלא מעט מקרים תחנה אחרונה וללא יכולת מסירה.
שהוא מקבל את הכדור בצבע, עם הפנים לסל, בגלל האורך שלו, קשה לעצור אותו, והוא סוחט הרבה עבירות. אבל הוא לא פיזי. ברור שאם הוא נשאר לבד זה דאנק מהדהד וקל.
ידייים לא מרשימות (חלקות).
דינמי וזז הרבה, אבל לפעמים ללא תכלית.
הוא אמנם ארוך וזה מרתיע, אבל הגנה אישית לא מרשימה. לא יותר חזק מקייזר, אבל כאמור כן יותר ארוך וזה משמעותי. לא קיים בקבוצתית (בשונה מקייזר). יכולת חסימה שואפת לאפס (בשונה מקייזר). זז הרבה בהגנה ללא תכלית באמת.
אוהב לדבר עם השופטים. חי את המשחק ולא אדיש. מראה לעיתים פרצי התלהבות.
ריבאונדר סביר, לוקח בהגנה בגלל הגובה שלו, לא בגלל מיקום טוב או רצון. לא מנסה ללכת לריבאונד התקפה.
לעיתים לא מגיע בזמן כאשר ההתקפה יוצאת מהר - נשאר מחוץ לפריים של המצלמה.
במשחק הbcl , שהתפתח כמשחק של גארדיo, לא שיחקו עליו והוא פחות הורגש למרות שכמעט לא נח.
יכול לשחק כמה מהלכים גב לסל במשחק (בשונה מקייזר) , אבל לא מלוטש.
קליעה בינונית סביב 70 אחוז מהקו. מהשתיים סביב 65 אחוזים. לא סורק הרבה לשלש אבל יכול גם לקלוע משם בקלות.
לסיכום על פני קייזר זה על פניו לכאורה נראה שדרוג, בהנחה שיסתדר עם רגלנד. בליגה יכול להיות דומיננטי. עם שחקנים פנים גדולים ואיכותיים יהיה לו קשה וברור שלא מדובר פה באיזושהי החתמה יוצאת דופן.