סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 9:49 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מצד שני הארדן הגיע למשחק 7 מול גולדן סטייט עם דוראנט כשכריס פול כבר מחוץ לסדרה.
אני לא חושב שהישגי הנקודות של הארדן ריקים, אני אפילו לא בטוח שאני מבין מה זה אומר לשחקן שהגיע פעמיים לגמר המערב ועשה פלייאוף בכל עונה.

לא מכיר מספיק את הקריירה של דרקסלר אז קשה לי להתווכח לגביו, אבל אני לא רואה במה מילר מתקרב להארדן. מילר בסופו של דבר הוא סקורר פחות טוב מהארדן ולא ממש ברורה לי הטענה על ההישגיות היתרה שלו על הארדן. הגמר אליו הגיע היה במצב די מזעזע של המזרח... עונה אחרי הגיעו לגמר פילי של אייברסון וסנואו ואחרי זה הנטס של קיד וקרטר. לא בטוח שזה כזה הישג להגיע לגמר המזרח באותה תקופה.

אני מת על אלן, באמת, גם על קליי, אבל אני פשוט לא חושב שאפשר להשוות בין שחקנים שעשו את הקריירה שלהם על כינור 2/3 בקבוצות אלופות (קליי חלק סופר חשוב מאחת השושלות הכי גדולות אי פעם) לשחקן שהיה באופן מובהק המוביל של הקבוצה ובפער לא קטן על מספר 2 בקבוצה. מעבר לפול מי היה לידו? קפאלה? גורדון? אחלה שחקנים אבל לא חושב שמישהו לוקח אותם כשחקן 2 בקונדטנרית.

(כמובן שכל הדירוגים האלו סוביקטיבים ואני לא טוען שאתה טועה, רק מתווכח איתך על הקריטריונים שבהם אני לא מסכים )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 11:23 am 
Hall of Famer

בלי קשר לדיון הנוכחי, אני נוטה לחשוד בתיאוריית המספרים הריקים, בייחוד כשהשחקן קולע ב-TS גבוה.
הקונצנזוס היה שהמספרים של טאונס ושל בוקר הם ריקים ובאופן לא מפתיע, כשהם קיבלו שחקנים טובים יותר לידם, פתאום גם נרשמו הישגים טובים יותר.

ספציפית לגבי הארדן, ג"ס היא outlier (עד היום, אגב) בגלל עליית הקאפ
והיא כנראה "לקחה" ליוסטון תואר אחד לפחות.
עם תואר ביד, היחס להארדן היה שונה מטבע הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 12:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
sir charles כתב:
הבעיה עם הטרייד היתה התמורה.
הארדן היה השחקן השישי של העונה ושחקן בן 23 בעלייה, שהיה די ברור שהוא שווה יותר מהמספרים שלו לצד שני כוכבים בעלי יוסג' גבוה כדוראנט ו-ווסטברוק.
הוא עבר (יחד עם קול אלדריץ', דקוואן קוק ולאזר הייוורד) תמורת קווין מרטין, ג'רמי לאמב, 2 בחירות ראשונות ובחירת סיבוב שני (נבחרו בהתאמה סטיבן אדמס, מיץ' מגארי ואלכס אברינס).
מרטין שהיה התמורה העיקרית בטרייד, היה סקורר של קבוצות קטנות שכביכול היה אמור להיות בשיאו בגיל 29, אבל ראו שהוא מתחיל בירידה כאשר ירד מ-23.5 נק' למשחק ב-80 משחקים עונתיים לפני הטרייד ל17 נק' ב-40 משחקים בעונה שלפני ובכללי הוא היה שחקן די פציע שלא עושה הגנה או משחק כדורסל מנצח. הוא שרד עונה אחת באוקלהומה לפני שעבר תמורת כלום ושום דבר למינסוטה.
לאמב היה שחקן שנה שנייה ופוטנציאל לסקורר חביב שמעולם לא מומש. בחירות הדראפט היו נמוכות יחסית (למרות שאדמס היה בחירה טובה) בגלל שיוסטון התחזקה מהרגע שהארדן עבר אליה.
היום אין מצב ששחקן עם פוטנציאל כמו הארדן בזמנו יעבור תמורת כל כך מעט. אפילו סקרמנטו קיבלו תמורת הליברטון (שחקן עם פרופיל דומה למה שהארדן היה אז רק עם פחות קבלות) אול סטאר (אמנם גבולי) כמו סאבוניס.

נובמת.

אתה שולח בטרייד סופרסטאר צעיר
בקבוצה שהרגע הגיעה לגמר הליגה,
הוא רוצה לשחק אצלך ויש לך אותו בשליטה מלאה ברמה החוזית
ואתה מסיק שהבעיה היא דווקא התמורה.

אני לא יודע אם היה בכלל טרייד בליגה שהיה מחזיר ליוסטון תמורה הגיונית (כנראה שלברון לא היה זמין לטרייד).

בשורה התחתונה, OKC לא העריכה נכון את הארדן.
זה תמוה מאוד בהתחשב בכך שהיא זו שבחרה אותו במקום השלישי
וראתה אותו מאז באימונים ובמשחקים.

על מה בדיוק כתבת נובמת? הארדן לא ממש רצה להקריב משהו בשביל לשחק ב-OKC, כי אחרת הוא היה חותם על מה שהציעו לו, נשאר שם וזוכה כנראה בכמה אליפויות.
אם יש משהו שהארדן הוכיח לאורך הקריירה שלו זה שאין לו סנטימנטים ולא ממש מעניין אותו באיזה מצב הוא משאיר את הקבוצות שהוא עוזב.
אז כן, מרגע ש-OKC הגיעו למסקנה שהם מעדיפים לוותר על השחקן, הבעיה היתה חד משמעית בתמורה שהם קיבלו עבורו, ועובדה שהקבוצה לא חזרה מאז לגמר הליגה למרות ששני הכוכבים האחרים המשיכו להשתפר עוד.
ואת המשפט המודגש בכלל לא הבנתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 1:06 pm 
Junior

בעיני הארדן חד משמעית מעל אלן, מילר וקליי. ולא במעט.

לגבי הטרייד, אני ממש לא מסכים שהבעיה הייתה בתמורה. הארדן עזב את אוקלהומה עם השוואות למנו ג'ינובילי וכעבור כמה עונות הוא כבר היה אחד הסופרסטארים הגדולים בליגה. איזו תמורה הם כבר יכלו לקבל שהייתה מגלמת את השווי האמיתי של הארדן?
גם הקביעה כאילו לפרסטי לא הייתה ברירה היא לא מדויקת בלשון המעטה. מישהו הכריח אותו לתת הארכת חוזה לאיבקה? בסוף אם מבחינת פרסטי זה היה יהרג ובל יעבור, הארדן היה נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 2:49 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:
sir charles כתב:
הארדן היה השחקן השישי של העונה ושחקן בן 23 בעלייה, שהיה די ברור שהוא שווה יותר מהמספרים שלו לצד שני כוכבים בעלי יוסג' גבוה כדוראנט ו-ווסטברוק.
הוא עבר (יחד עם קול אלדריץ', דקוואן קוק ולאזר הייוורד) תמורת קווין מרטין, ג'רמי לאמב, 2 בחירות ראשונות ובחירת סיבוב שני (נבחרו בהתאמה סטיבן אדמס, מיץ' מגארי ואלכס אברינס).
מרטין שהיה התמורה העיקרית בטרייד, היה סקורר של קבוצות קטנות שכביכול היה אמור להיות בשיאו בגיל 29, אבל ראו שהוא מתחיל בירידה כאשר ירד מ-23.5 נק' למשחק ב-80 משחקים עונתיים לפני הטרייד ל17 נק' ב-40 משחקים בעונה שלפני ובכללי הוא היה שחקן די פציע שלא עושה הגנה או משחק כדורסל מנצח. הוא שרד עונה אחת באוקלהומה לפני שעבר תמורת כלום ושום דבר למינסוטה.
לאמב היה שחקן שנה שנייה ופוטנציאל לסקורר חביב שמעולם לא מומש. בחירות הדראפט היו נמוכות יחסית (למרות שאדמס היה בחירה טובה) בגלל שיוסטון התחזקה מהרגע שהארדן עבר אליה.
היום אין מצב ששחקן עם פוטנציאל כמו הארדן בזמנו יעבור תמורת כל כך מעט. אפילו סקרמנטו קיבלו תמורת הליברטון (שחקן עם פרופיל דומה למה שהארדן היה אז רק עם פחות קבלות) אול סטאר (אמנם גבולי) כמו סאבוניס.

נובמת.

אני לא יודע אם היה בכלל טרייד בליגה שהיה מחזיר ליוסטון תמורה הגיונית (כנראה שלברון לא היה זמין לטרייד).

על מה בדיוק כתבת נובמת?

כתבתי נובמת על המסקנה שלך שהבעיה היא בתמורה.
זו אחת הדעות היותר משונות שקראתי כאן בפורום.

כאמור -

הוקיץ', כרגיל, ניסח את מה שאני חושב טוב ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 2:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הוקיץ' כתב:
בעיני הארדן חד משמעית מעל אלן, מילר וקליי. ולא במעט.

לגבי הטרייד, אני ממש לא מסכים שהבעיה הייתה בתמורה. הארדן עזב את אוקלהומה עם השוואות למנו ג'ינובילי וכעבור כמה עונות הוא כבר היה אחד הסופרסטארים הגדולים בליגה. איזו תמורה הם כבר יכלו לקבל שהייתה מגלמת את השווי האמיתי של הארדן?
גם הקביעה כאילו לפרסטי לא הייתה ברירה היא לא מדויקת בלשון המעטה. מישהו הכריח אותו לתת הארכת חוזה לאיבקה? בסוף אם מבחינת פרסטי זה היה יהרג ובל יעבור, הארדן היה נשאר.

ברור שהיה עדיף להשאיר את הארדן על פני איבקה או הארכת החוזה המוגזמת של פרקינס, אבל אם כבר החליטו להעביר את הארדן אז היו חייבים להתעקש על תרומה גדולה יותר מאשר השכרה לשנה של קווין פאקינג מרטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 2:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
sir charles כתב:
Att כתב:
sir charles כתב:

נובמת.

על מה בדיוק כתבת נובמת?

כאמור -

אז זהו, שהארדן לא ממש רצה לשחק ב-OKC , אחרת הוא היה מסכים להארכת החוזה שהציעו לו.
אז כמו שעניתי להוקיץ', אם כבר החלטת להעביר את השחקן הצעיר שלך (שעדיין לא היה סופרסטאר, בטח לא אחרי סדרת הגמר המאכזבת מול מיאמי) אז לפחות תתעקש על תמורה הולמת. אני לא מבין מה משונה במחשבה הזו.

ועצה קטנה, אם אתה לא רוצה עוד נדבים בפורום אז תעדן קצת את התגובות המתנשאות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 9:21 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:
sir charles כתב:
Att כתב:
sir charles כתב:

נובמת.

על מה בדיוק כתבת נובמת?

כאמור -

אז זהו, שהארדן לא ממש רצה לשחק ב-OKC , אחרת הוא היה מסכים להארכת החוזה שהציעו לו.
אז כמו שעניתי להוקיץ', אם כבר החלטת להעביר את השחקן הצעיר שלך (שעדיין לא היה סופרסטאר, בטח לא אחרי סדרת הגמר המאכזבת מול מיאמי) אז לפחות תתעקש על תמורה הולמת. אני לא מבין מה משונה במחשבה הזו.

ועצה קטנה, אם אתה לא רוצה עוד נדבים בפורום אז תעדן קצת את התגובות המתנשאות שלך.

אני ממש לא מסכים עם המסקנה הזאת - זה שהארדן רצה חוזה מקס לא אומר שהוא לא רצה לשחק ב-OKC.
הוא חשב שהגיע לו חוזה מקס וידע שקבוצות אחרות יציעו לו את זה. פייר לגמרי.

אין שום דבר משונה במה שכתבת כרגע - זה פשוט לא מה שכתבת בתחילת הדיון.

לגבי הנוסח - צודק, מתנצל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 24, 2022 11:38 pm 
Junior

אני לא חושב שהארדן מעל מילר ואלן, כנראה כן מעל קליי. מצד שני, גם קליי וגם הארדן טרם סיימו את הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 12:01 am 
Hall of Famer

אגב, אני כן חושב שהוא מעליהם, אני פשוט אומר שזה מאד ארגיואבל. בעוד זה שקלייד ופלאש מעליו, זה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 10:15 am 
Sophomore

דוראנט לסלטיקס תמורת בראון?
זה מה שרץ עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 10:22 am 
Senior

צריך לומר שזה 'רץ עכשיו' בעיקר בארץ, אולי בגלל תרבות הקליקבייטס (למרות שממה שאני ראיתי זה בעיקר סורוקה שכותב על זה ואני מחזיק ממנו כטיפה יותר מאשר קליקבייטר), אבל אפילו בדיווח המקורי של ווג', מה שנכתב הוא שבוסטון אמנם מועמדת לקלוט את דוראנט, אבל לא קרובה יותר לעסקה כזו מאף קבוצה אחרת ושכרגע אין traction אמיתי לאף עסקה.
הוא פשוט מציין שגם בוסטון התעניינו (ואת זאק לואו כבר שמעתי אומר שבאופן גורף כל קבוצה בליגה הרימה טלפון 'להתעניין') ושהעובדה שיש להם את ג'יילן בראון שיכול להיות החתיכה המרכזית בעסקה כזו, הופכת אותם למועמדים ריאליים אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 11:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם דוראנט עובר לסלטיקס, רגע אחרי שהם השפילו אתו בסוויפ (וטייטום במצ'אפ האישי ביניהם) אז הוא באמת אפס שאין דברים כאלה. למה שלא תדחוף לעבור לשארלוט כזאת, תצעיד אותה קדימה ותהפוך לאליל אמיתי שם? למה לבחור כל פעם באופציה הכי קלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 11:43 am 
Hall of Famer

דוראנט רוצה לעבור לכל קונטנדרית שהיא לא גולדן סטייט. זה ברור.
למה הוא לא רוצה לעבור לסתם איזו שארלוט?
כי הם יתמודדו על הפלייאוף, לא על האליפות.

אבל כן, לא המתחרה הכי גדול של זמננו...

בהרבה מובנים, דוראנט הוא קורבן של אותו טרייד של הארדן.
הקריירה שלו הייתה נתפסת אחרת אם היה זוכה באליפות (ובטח מספר אליפויות) עם OKC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 11:49 am 
Hall of Famer

דוראנט *אולי* עדיף על בראון כרגע, אבל בראייה עתידית אני לא רואה שום סיבה לסלטיקס להעדיף דווקא את דוראנט בטרייד כזה, כמה עוד נשאר לו בלבל הגבוה? עונה? שתיים במקרה הטוב? לסלטיקס יש חלון אליפות פתוח כבר עכשיו, וכל עוד בראון וטייטום בריאים החלון הזה יכול בכיף להישאר פתוח *לפחות* 6-7 שנים. בשביל שיפור מינימלי בסיכויי אליפות לעונה הקרובה אני לא רואה סיבה לוותר על ה-5-10 שנים הבאות, גם שחקנים כמו בראון לא מוצאים בקלות או בזול. בהתחשב בעובדה שברוקלין עוד מדמיינת שיוסיפו לה ערימת בחירות לא מוגנות בטרייד, לא רואה התכנות הגיונית לזה. אם אני בראד סטיבנס אני מתחיל כל שיחה עם הנטס בשאלה כמה בחירות לא מוגנות הם מוכנים להוסיף לדוראנט כדי לקבל את בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 1:17 pm 
Hall of Famer

מה בעצם על הפרק מבחינת טרייד פוטנציאלי עם בוסטון - בראון, רוברט וויליאמס (משכורת מתאימה, ברוקלין לכאורה על פי דיווחים מקבוצות אחרות דורשת עוד נכס צעיר פרט ל"כוכב" וכו'), אולי עוד איזו משכורת קטנה בכדי להעביר את הטרייד, ובחירות?
שום סיבה מבחינת הסלטיקס ללכת על זה

לדעתי דוראנט לא עדיף על בראון גם כרגע, בבחינת 80-90% שבראון יגיע לפלייאוף כשיר (נניח), לעומת אחוז לא ידוע אך נמוך משמעותית לגבי דוראנט - וקל וחומר ככל שמתקדמים בפלייאוף

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 1:19 pm 
Senior

החלון של בוסטון יכול להיות פתוח לעוד 6-7 שנים לפחות, אבל הוא גם יכול להיסגר מהר מאוד, ככה דברים זזים בליגה הזו, ועם כל הכבוד לריצה הנהדרת של הסלטיקס העונה, בעונה הקרובה למשל הגיוני מאוד שהליגה תהיה חזקה יותר בצמרת.
אז אם יש לך הזדמנות לשפר משמעותית את הסיכוי לאליפות עכשיו, יש היגיון בלהקריב את הרוחב של החלון (כדי לפתוח אותו לגובה?).

השאלה היא האם הפער בין דוראנט לבראון שווה את זה. אני כן חושב שדוראנט שחקן טוב יותר כרגע. עוד מוקדם לומר אם מה שקרה לו מול הסלטיקס מסמל את הבאות, אבל מה שראינו מדוראנט עד לאותה סדרה היה מאוד מאוד קרוב לדוראנט בשיאו, שזה שחקן על בכל מובן. אחד על אחד הייתי ממליץ לבוסטון לקחת את העסקה הזו בשתי ידיים, אבל אני מניח שזה לא מה שעל הפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 2:45 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
החלון של בוסטון יכול להיות פתוח לעוד 6-7 שנים לפחות, אבל הוא גם יכול להיסגר מהר מאוד, ככה דברים זזים בליגה הזו, ועם כל הכבוד לריצה הנהדרת של הסלטיקס העונה, בעונה הקרובה למשל הגיוני מאוד שהליגה תהיה חזקה יותר בצמרת.
אז אם יש לך הזדמנות לשפר משמעותית את הסיכוי לאליפות עכשיו, יש היגיון בלהקריב את הרוחב של החלון (כדי לפתוח אותו לגובה?).

מצד שני, לא פחות הגיוני שגם הסלטיקס יהיו חזקים יותר העונה עם צעירים שהרוויחו עוד שנה של ניסיון ועם התוספת של ברוגדון, ולפחות חלק מהיריבות הפוטנציאליות רק הולכות ומזדקנות ונמצאות או מתקרבות לצד היורד של הגבעה (נניח באטלר ולאורי במיאמי, נניח קארי בג"ס, פול בפיניקס, לברון בלייקרס, דוראנט בברוקלין, הארדן בפילי) ואני לא בטוח מי מתחזקת משמעותית לעונה הבאה, אולי רק מילווקי עם חזרה של מידלטון, דנבר עם חזרה של מארי ופורטר וממפיס ודאלאס עם שיפור אינהרנטי מסויים, אבל חוץ ממילוווקי אני לא בטוח שמישהי מהאחרות קונטנדרית אמיתית. לפי אתרי ההימורים, עד כמה שאני ראיתי, בוסטון כבר עכשיו הפייבוריטית המוקדמת לאליפות, אז כמו שאומרים מהנדסים: "עובד? אל תיגע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 2:54 pm 
Senior

מאמין ששכחת את הקליפרס שעשויים להיות פתאום עם פול ג'ורג', קאווי וג'ון וול (אבל עם הבריאות של החבר'ה האלו, גם עלולים להיות בלי אף אחת מהם).\
דנבר סליפרית ממש, אני חושב שעם מארי ופורטר בחזרה וKCP שהוא תוספת מעולה שם (גם אם על חשבון מוריס ובארטון שהם אחלה), הם לגמרי יכולים להיות קונטנדרים, ואני חושב שבמקרה של ג"ס דווקא שיפור הוא לא פחות סביר מאשר דעיכה, קארי הראה איזשהו סימן כזה?

בינתיים שאמס מצטרף לדיווחים ואומר שהסלטיקס כבר הציעו את בראון, וויט ובחירה אחת וקיבלו סירוב מהנטס, שביקשו את בראון, סמארט, כמה בחירות (לא פירט כמה) ואולי עוד שחקן רוטציה. האמת? לא נשמע כמו פער בלתי סגיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 2:58 pm 
Hall of Famer

סטפ קארי יהיה בן 35 בפלייאוף הבא, אני לא בטוח כמה עוד יש לו להשתפר, במקרה הטוב הוא יהיה טוב כמו השנה, במקרה הרע תתחיל ירידה מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 3:04 pm 
Senior

סטף קארי כמובן שלא אמור להשתפר, אבל קומינגה ומוזס מודי? רציתי להגיד שיש גם את וייסמן שביסח למה שתרם בעונה שעברה אין לאן לרדת, אבל בעצם הוא תרם עוד פחות בעונה שבה הוא שיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 3:17 pm 
Hall of Famer

האם אפילו לשנת המשחקים הנוכחית בוסטון לא נחלשת (בוודאי הגנתית, בוודאי מבחינת עומק בספסל) באם מוותרים על בראון וסמארט (ואפילו "רק ווייט") תמורת דוראנט?
זה גם אומר הרי שבהסתברות לא מבוטלת הם מגיעים בכלל לא תחרותיים לפלייאוף - אם דוראנט פצוע, ואז "סתם" איבדו את בראון וסמארט.

למעשה אם קורה הטרייד הנ"ל, אז פריצ'רד נשאר הגארד המחליף הבכיר, בעוד קו הפנים הופך לעמוס מאוד עם 2 וויליאמסים (נניח שהורפורד פותח) וגאלינרי על הספסל.
עוד טריידים בכדי "ליישר את הסגל" יהיה קצת קשה לעשות - כי כל בחירות הדראפט לכאורה מושקעות בדוראנט (והם גם ככה מתחילים ללא הבחירה הראשונה שלהם השנה - ששייכת לאינדיאנה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2022 3:33 pm 
Hall of Famer

איכשהו בכל שנה אומרים בקיץ "בשנה הבאה הצמרת תהיה חזקה יותר"...
וזה כמובן כשל לוגי לחשוב זאת תמיד (מה שלא סותר שלעיתים זה נכון)

על כל ג'מאל מארי שחוזר (לא שאנחנו יודעים איך חוזר וכו'), יש איזו פציעה חדשה, נניח JJJ בממפיס
או פציעות שעוד יקרו (בפרט שהשנה כמה כוכבים גדולים ישחקו ביורובאסקט)
הקליפרס יכולים להיות מאוד רלוונטים, ויכולים לסיים כמו הלייקרס - אין לדעת איך יתחברו "3 כוכבים" בני 31-32, לצד עוד כמה שחקנים משלימים לא צעירים (באטום, מוריס, קובינגטון וכו')

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 26, 2022 12:46 am 
Junior

תעזבו את הרעש, בוסטון לא מוותרת על ג'יילן. גם לא עבור kd

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 26, 2022 8:39 am 
Senior

אז לפי כל הדיווחים זה לא נכון, דוראנט אולי לא יגיע לבוסטון, אבל בוסטון הייתה מוכנה להיפרד מבראון בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 110 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: