סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 12:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 12:43 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
Y.T כתב:
מאכזב מאוד....
הנדריקס שחקן נחמד, לא יותר מזה.
ג'ונס של חולון והורטון של הפועל ת"א עדיפים עליו בהרבה לדעתי. שלא לדבר על זה שהוא חזר משנה של פציעה ובעונה הקודמת שיחק בקייטנה של ליגת הפיתוח ואז בפורטו ריקו.
באופן כללי הוחתמו עד עכשיו 4 זרים, חוץ מרנדולף אף אחד מהם לא מעל הרמה של הליגה והיו יכולים בכיף להגיע לנס ציונה / הפועל חיפה בלי שנופתע. בהנחה שיגיע עוד זר לעמדה 4 באותו קליבר אז על הנייר אנחנו חלשים מת"א וחולון. אבל ימשיכו לספר שהתקציב גדל השנה.....

אם תרצה שניקח את דעתך ברצינות, להבא כדאי:
א. לדעת את השם של השחקן שעליו אתה מדבר.
ב. לנמק. אתה חושב שמרווין ג'ונס שחקן "טוב בהרבה" מהנקינס? סבבה. זה מבוסס על משהו? הוא שיחק בקבוצות יותר טובות? נתן סטטיסטיקות יותר טובות? הזכרת את הקייטנה בליגה הפורטוריקנית, אז וודאי תתעניין לגלות שג'ונס רשם בקייטנה 9 נק' ו-6 ריב' בממוצע למשחק, לעומת הנקינס שעשה 13 ו-6, וכשהם שיחקו אחד נגד השני, ממש לפני חודשיים, זה נגמר עם 29 נ' ו-9 ריב' של הנקינס לעומת 12 נק' ו-3 ריב' של ג'ונס. עכשיו, יכול להיות שאתה צודק. אני ממש לא מכיר את ג'ונס (הימור שלי - גם אתה לא) ואולי הוא יתגלה כשחקן מדהים, אבל אני לא בטוח שהוא הראה הרבה סימנים לכך בקריירה שלו עד עכשיו.

תראה, אני כותב את דעתי וזכותך לא להסכים, ההתנשאות שלך לא במקום.
למה אני חושב שג'ונס יותר טוב? כי הוא שיחק שעונה הקודמת בליגה יותר טובה ועשה שם מספרים יפים, אני מתעלם מהמספרים בליגה בפורטו ריקו כי זאת בדיוק סוג הליגה שמנפחת מספרים. למה עוד? כי הוא יותר מגוון ויכול גם להרים שלשה מידי פעם. למה עוד? כי יש לו ניסיון של כמה שנים באירופה ובליגת האלופות. למה עוד? כי הוא לא עבר פציעה שהשביתה אותו לשנה.
הנקינס שחקן נחמד (בבקשה תבדוק שרשמתי את השם שלו נכון הפעם, זה מאוד חשוב לדיון), עם עונה אחת באירופה ועוד 11 משחקים בראשון, בעיני זאת החתמה מאוד לא מרשימה במיוחד שהיא באה יום אחרי שהפועל ת"א החתימה סנטר מאוד מרשים על הנייר. דרך אגב אני אשמח מאוד לאכול את הכובע ושידחפו לי אותו עמוק לגרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 12:45 pm 
Sophomore

הג'י-ליג היא קייטנה (בהקשר של סטטיסטיקה מנופחת) בעיקר לגארדים. 27 שחקנים קלעו שם יותר מ-20 נקודות בממוצע למשחק בעונה האחרונה, כולם שחקני קו אחורי חוץ מג'סטין טילמן. מפורטו-ריקו, בשלוף, הגיעו אלינו בשנים האחרונות ג'ון הולנד ודאנטה סמית'.

ההחתמה הזאת פותרת שאלה אחת - אם קליין יבוא זה יהיה על חשבון שגב - אבל פותחת את שאלת ההתאמה של הפורוורד הזר שיגיע. אני חשבתי שדז'יקיץ' ירצה גבוה אחד זריז ואחד סטרץ', כדי לעזור לקו האחורי הלא מאוד אתלטי שלנו כפי שצוין. הנקינס זה כיוון אחר, ראינו אותו בראשל"צ פורח ליד שחקן דומיננטי עם טכניקה ויכולת מסירה שחי קרוב לצבע אבל סביר להניח שליד גבוה מהסוג המרווח הוא יהפוך לסטיב זאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 12:48 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
הג'י-ליג היא קייטנה (בהקשר של סטטיסטיקה מנופחת) בעיקר לגארדים. 27 שחקנים קלעו שם יותר מ-20 נקודות בממוצע למשחק בעונה האחרונה, כולם שחקני קו אחורי חוץ מג'סטין טילמן. מפורטו-ריקו, בשלוף, הגיעו אלינו בשנים האחרונות ג'ון הולנד ודאנטה סמית'.

ההחתמה הזאת פותרת שאלה אחת - אם קליין יבוא זה יהיה על חשבון שגב - אבל פותחת את שאלת ההתאמה של הפורוורד הזר שיגיע. אני חשבתי שדז'יקיץ' ירצה גבוה אחד זריז ואחד סטרץ', כדי לעזור לקו האחורי הלא מאוד אתלטי שלנו כפי שצוין. הנקינס זה כיוון אחר, ראינו אותו בראשל"צ פורח ליד שחקן דומיננטי עם טכניקה ויכולת מסירה שחי קרוב לצבע אבל סביר להניח שליד גבוה מהסוג המרווח הוא יהפוך לסטיב זאק.

למה אתה חושב ששגב יעזוב?! ממה שאני הבנתי לוי יושאל ולא שגב .לוי הוא בוסר שחייב לקבל דקות משחק משמעותית בקבוצות תחתית או אפילו בליגה השנייה לעונה אחת ולהגיע לבירה שחקן בשל יותר ......וי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:02 pm 
Junior

Y.T כתב:
למה אני חושב שג'ונס יותר טוב? כי הוא שיחק שעונה הקודמת בליגה יותר טובה ועשה שם מספרים יפים, אני מתעלם מהמספרים בליגה בפורטו ריקו כי זאת בדיוק סוג הליגה שמנפחת מספרים. למה עוד? כי הוא יותר מגוון ויכול גם להרים שלשה מידי פעם. למה עוד? כי יש לו ניסיון של כמה שנים באירופה ובליגת האלופות. למה עוד? כי הוא לא עבר פציעה שהשביתה אותו לשנה.
הנקינס שחקן נחמד (בבקשה תבדוק שרשמתי את השם שלו נכון הפעם, זה מאוד חשוב לדיון), עם עונה אחת באירופה ועוד 11 משחקים בראשון, בעיני זאת החתמה מאוד לא מרשימה במיוחד שהיא באה יום אחרי שהפועל ת"א החתימה סנטר מאוד מרשים על הנייר. דרך אגב אני אשמח מאוד לאכול את הכובע ושידחפו לי אותו עמוק לגרון.

על הטון המתנשא - קבל התנצלות.

לגבי העניין עצמו, לא השתכנעתי לצערי: כאמור, המספרים של ג'ונס בפאוק היו חריגים מאוד יחסית לשאר הקריירה שלו. בחמש הקבוצות הקודמות שלו לא הצליח לקלוע בספרות כפולות, כולל אפיזודות מוזרות כמו 3 משחקים בליגה הטורקית השנייה עם 5 נק' למשחק ו-5 משחקים עם פרומיתאס עם 2 נק' למשחק. גם העונה, כאמור, התחיל ביוון, עבר לפורטו ריקו ועזב גם שם באמצע. אם היה מגיע להפועל הייתי הרבה יותר מודאג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:03 pm 
Sophomore

אני חושב שארבעה שחקנים כבדי רגליים ודלילי פיגמנטים על עמדה וחצי זה יותר מדי. אתה מתעקש לספר לנו כל הזמן שגלעד לוי יושאל, בינתיים האינדיקציה היחידה היא הראיון של גיא הראל אצל האוזמן שבו הוא אמר במפורש שהלה יהיה חלק מהסגל, ופוסט וולקאם מושקע מדי של מחלקת המדיה לכבודו. מאז היתה אליפות עתודה שהפכה את לוי מגימיק לאטרקציה, ובהכירי את אוהדי הפועל ירושלים תהיה כלפיו סבלנות בהתחלה. אם יהיה צורך בעיבוי הקו הקדמי הוא יושאל, אבל זה לא יקרה לפני דצמבר.

לגבי שגב עוד לא נאמר כלום מצד הפועל, למרות פקיעת מועד השחרור. אני מסיק מזה שיש דיבור עם קבוצה אחרת בהיכון או שהחוזה שלו לא מאה טון בטון. לשם השוואה, אדם אריאל סירב לקצץ, התעקש לקבל תשובה בתחילת יולי או מה שזה היה, קיבל הודעת שחרור ואנחנו רואים איפה הוא עכשיו.
בעיניי כל הדיון מיותר. לרדת מקליין, להמשיך עם שגב ולסגור כבר עם בריסקר למען השם.

בלייזר שוחרר לבקשתו מסגל הנבחרת המורחב ליורובאסקט, דוברת ינופה מן הסתם. פור של שבועיים בספטמבר על הפ' ת"א למשל וחדשות טובות בהתחשב בכך שצריך להדביק סגל מהניילונים ושב-3.10 דרושפאקה בארינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:18 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
היה אצל ראיין פאנון בעונה האחרונה, אז אני מניח שיש את החותמת שלו לגבי החזרה מהפציעה שעבר.
נראית החתמה טובה, הנקינס הוא סנטר הגנתי טוב שלא יאכל מרורים מול השרמדיניז של הbcl, אבל גם אחד שיודע לרוץ את המגרש.
עם הקבוצה הבלתי-אתלטית שנבנית עד עכשיו, קיוויתי לסנטר מהסוג הקפיצי והנייד קצת כמו הורטון של הפועל ת''א, אבל הנקינס עצמו ממש אחלה ובסופו של דבר הוא גם אחלה אתלט, ממה שאני זוכר, רק מקווה שגארדים יריבים לא ייקחו אותו לטיול.

סנטר הגנתי טוב? הוא לא...
יעשו עליו מיליון פיקנרולים. לא מסוגל להזיז רגליים אחרי חילוף.
שחקן רך, לטעמי החתמה מוזרה של ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:22 pm 
Senior

למה שגב מקוטלג מבחינתך ככבד רגליים, חוץ מהמחסור המדובר בפיגמנטים?
אני מבין את הספקולציה על השחרור שלו, אבל לדעתי היא תלויה יותר באיך רואים את בלייזר (כ3 או 4) מאשר בהחתמת הנקינס.
מסכים עם הפתרון של לוותר על קליין ולהחתים עם בריסקר, בכל אופן. הצורך בשחקן כמוהו גדול שבעתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:26 pm 
Senior

גלעד כתב:
stavs כתב:
היה אצל ראיין פאנון בעונה האחרונה, אז אני מניח שיש את החותמת שלו לגבי החזרה מהפציעה שעבר.
נראית החתמה טובה, הנקינס הוא סנטר הגנתי טוב שלא יאכל מרורים מול השרמדיניז של הbcl, אבל גם אחד שיודע לרוץ את המגרש.
עם הקבוצה הבלתי-אתלטית שנבנית עד עכשיו, קיוויתי לסנטר מהסוג הקפיצי והנייד קצת כמו הורטון של הפועל ת''א, אבל הנקינס עצמו ממש אחלה ובסופו של דבר הוא גם אחלה אתלט, ממה שאני זוכר, רק מקווה שגארדים יריבים לא ייקחו אותו לטיול.

סנטר הגנתי טוב? הוא לא...
יעשו עליו מיליון פיקנרולים. לא מסוגל להזיז רגליים אחרי חילוף.
שחקן רך, לטעמי החתמה מוזרה של ירושלים

לא זוכר איך הוא מול פיקנרול, וזה בדיוק מה שהתייחסתי אליו בתקווה שלא ייקחו אותו לטיולים, אבל לי הוא זכור לטובה כמגן טבעת ונוכחות הגנתית בצבע. אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:33 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
Y.T כתב:

על הטון המתנשא - קבל התנצלות.

לגבי העניין עצמו, לא השתכנעתי לצערי: כאמור, המספרים של ג'ונס בפאוק היו חריגים מאוד יחסית לשאר הקריירה שלו. בחמש הקבוצות הקודמות שלו לא הצליח לקלוע בספרות כפולות, כולל אפיזודות מוזרות כמו 3 משחקים בליגה הטורקית השנייה עם 5 נק' למשחק ו-5 משחקים עם פרומיתאס עם 2 נק' למשחק. גם העונה, כאמור, התחיל ביוון, עבר לפורטו ריקו ועזב גם שם באמצע. אם היה מגיע להפועל הייתי הרבה יותר מודאג...

למען הדיוק, את פאוק עזב לבקשתו לאחר שקיבל חוזה גבוה בפורטוריקו (באותו זמן דיווח להם גם על התעניינות מקבוצת יורוליג), את פורטוריקו עזב בגלל שאמו נפטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:36 pm 
Junior

מצטער לשמוע, שלא יידע עוד צער. ובתור סקאוט חובב - מה עמדתך? יש סיבה להניח שג׳ונס הרבה יותר טוב מהנקינס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:43 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
מצטער לשמוע, שלא יידע עוד צער. ובתור סקאוט חובב - מה עמדתך? יש סיבה להניח שג׳ונס הרבה יותר טוב מהנקינס?

אני סבור שהכל עניין של התאמה עם הגבוה השני לצידו. במקרה של חולון אני משער שהייתי מעדיף את הנקינס ליד קדג'י, היה משלים אותו הגנתית בצורה יותר טובה. אני קצת בספק לגבי היכולת ההגנתית של ג'ונס הדקיק יחסית מול מספרי 5 וכל מיני קרנפים שיחפרו את דרכם לסל.
מצד שני, מניח שג'ונס נבחר כחלק ממורשת דדאס (גם אותו סוכן כך שלא ניתן לשלול שדדאס עזר כאן) לצרף גבוהים ניידים שלא סותמים את הצבע ויכולים להרים שלשה פה ושם וגם כמובן כי הוא מתאים לשחק עם רגלנד בפיק אנרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 1:47 pm 
Junior

חשבתי על הנקינס עבור הפועל שלי, אבל בסוף ירדתי מהרעיון בגלל רגליים קצת איטיות ויכולת ריבאונד לא מספיק מרשימה.
להורטון יש את הבעיות שלו, אבל אני חושב שהוא יותר מתאים לסגל שנבנה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 2:00 pm 
Hall of Famer

מזל שירדת מהרעיון , תודה !

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 2:08 pm 
Sophomore

stavs כתב:
למה שגב מקוטלג מבחינתך ככבד רגליים, חוץ מהמחסור המדובר בפיגמנטים?
אני מבין את הספקולציה על השחרור שלו, אבל לדעתי היא תלויה יותר באיך רואים את בלייזר (כ3 או 4) מאשר בהחתמת הנקינס.
מסכים עם הפתרון של לוותר על קליין ולהחתים עם בריסקר, בכל אופן. הצורך בשחקן כמוהו גדול שבעתיים.

אין לי תלונות לשגב כשומר, אפשר לחשוב על ביטוי טוב יותר. הפואנטה היא שמתוך הארבעה אני לא מסוגל לחשוב על צמד שיעבוד טוב יחד. נניח אפילו שבלייזר 3, הציוות הכי סביר הוא שגב וקליין. איך עושים סל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 2:09 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
מזל שירדת מהרעיון , תודה !

קצת מביך רגשי הנחיתות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 2:16 pm 
Hall of Famer

מה הקשר לרגשי נחיתות...? סתם יצא קצת מצחיק מה שכתבת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 2:31 pm 
Junior

אם ככה קבל את התנצלותי, כנראה לא הבנתי אותך.
כולה התכוונתי שירדתי מהרעיון שהוא יכול להיות החתמה טובה עבורנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 2:48 pm 
Hall of Famer

מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 3:03 pm 
Sophomore

משהו שאף אחד לא מזכיר פה, הוא שעם הנקינס יהיה להפועל סופסוף סנטר שבאמת יודע לייצר נקודות עם הגב לסל (כולל סייז לתפיסת עמדה, טאצ' בסיומת בשני צדדים וכו') ולא רק בתנועה או כשמשאירים אותו לבד להטבעה..

לא זוכר מתי הפעם האחרונה שהיה לנו כזה (אמארה? פרחובסקי?) אבל זה מראה שוב על השוני בסוג הכדורסל שדז'יקיץ' מכוון אליו לעומת מה שאנחנו רגילים אליו לראות בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 3:55 pm 
Freshman

קיבלנו שילוב לא רע בין סנטר טכני שלא היה לנו מזה זמן כמו שאומר גמליאל, למישהו שלפחות לפי הסרטון מפורטו ריקו אפשר לקוות שעדיין יש לו יכולות אתלטיות.
עדיין חסר הרבה פיזיות ואתלטיות בעמדות הפוווארד, במובן הזה מסכים ששגב מתאים יותר לידו אבל זה רק מעצים את הצורך ב6 זרים כשהשניים הנוספים יוכלו למלא את הצורך הזה.
שדובר על קאבה חשבתי שהאבטיפוס שאנחנו צריכים לידו זה איזה אבטיפוס של דשון תומאס, סקורר מגוון וטכני ולידם לצורך העיניין מישהו כמו קליין היה הגיוני, עם זאק גם הייתי הולך יותר על בריסקר.
עכשיו נראה שמערך שונה יהיה יותר הגיוני בגבוהים, ממש זועק עוד גיוון התקפי - יכולות קליעה מבחוץ, חדירה, חצי מרחק, מישהו שיכול להוריד כדור לריצפה… במובן הזה הייתי חושב על חברה כמו בריימו וטוקוטו.
בנייה שנראית שיש מאחוריה מחשבה עד עכשיו אבל מאוד מעניין איך הם מתכוונים להשלים אותה, וכן גם לא יזיק עוד איזו החתמה עם קצת הייפ להעלות את ההתלהבות, שחקן ששווה לקנות כרטיס בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 4:12 pm 
Junior

קמרון אוליבר.

מה אני אעשה, אני נעול עליו כבר איזה שנתיים…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 4:56 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
קמרון אוליבר.

קמרון אוליבר זה חלום. גלגול של מריו אוסטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 5:11 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
קמרון אוליבר.

לגמרי לוקח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 6:48 pm 
Freshman

Y.T כתב:
מאכזב מאוד....
הנדריקס שחקן נחמד, לא יותר מזה.
ג'ונס של חולון והורטון של הפועל ת"א עדיפים עליו בהרבה לדעתי. שלא לדבר על זה שהוא חזר משנה של פציעה ובעונה הקודמת שיחק בקייטנה של ליגת הפיתוח ואז בפורטו ריקו.
באופן כללי הוחתמו עד עכשיו 4 זרים, חוץ מרנדולף אף אחד מהם לא מעל הרמה של הליגה והיו יכולים בכיף להגיע לנס ציונה / הפועל חיפה בלי שנופתע. בהנחה שיגיע עוד זר לעמדה 4 באותו קליבר אז על הנייר אנחנו חלשים מת"א וחולון. אבל ימשיכו לספר שהתקציב גדל השנה.....

כן...הפועל חיפה יכולה להחתים את השחקן הראשון או השני בטיבו בריטאס וילנה בעונה בה היא לקחה את האליפות מז'לגיריס. ספידי סמית אולי לא עם מספרים מטורפים, אבל בהחלט שחקן איכותי ומבוקש בקו עליה מובהק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 7:27 pm 
Freshman

כן האמת שאני חושב שקבוצה שהחתימה זה עתה את אנתוני היקי והשאירה את קדים אלן לעונה נוספת בהחלט יכלה במקומם להחתים את ספידי סמית', לא נראה לי מופרך בכלל.
אבל זאת לא הנקודה שניסיתי להעביר. סה"כ התכוונתי שלהפועל יש את התקציב השני בגודלו בליגה, אז הייתי מצפה שלפחות 2-3 זרים שלנו יהיו מעל רמת הליגה, כלומר בטופ 2-3 של העמדה שלהם.
אני לא בטוח שקרינגטון הוא כזה
אני די בטוח שספידי והנקינס לא כאלו.
ויכול להיות שבאמת מביאים שחקנים שהם לא שמות מפוצצים ועם אופי נהדר והכל יתחבר לקבוצה ממש טובה, בהחלט אפשרות ריאלית. אבל מספיק ללכת אחורה כמה דפים פה ולראות שאנשים חשבו ברצינות גמורה על שחקנים כמו קינן אוונס וקרי בלאקשיר כמועמדים ריאלים להפועל, אז לדעתי הזרים שהוחתמו עד עכשיו מאכזבים על הנייר.
בקיצור נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: