סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 6:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נבחרת הנוער 2022
הודעהפורסם: ג' יולי 26, 2022 10:01 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בשבת מתחילים.

זו הנבחרת היחידה הקיץ שמשחקת על יותר מאשר ירידה או מדליה. מקום בין שש הראשונות באליפות שווה אליפות העולם עד גיל 19 בשנה הבאה (בהונגריה). היו כבר 15 אליפויות כאלו, החל מ-1979 ולא פחות מ-65 מדינות השתתפו בהן, כולל כל השכנות שלנו, סוריה, לבנון, ירדן ומצרים וגם 18 מדינות מאירופה. ישראל היא לא אחת מהן (וגם באליפות הדו-שנתית עד גיל 17 לא השתתפנו עוד אף פעם, אפרופו הדיון על ההצלחות בנבחרת העתודה). אולי בשנה הבאה?

ישראל בבית שנראה נוח יחסית, עם צרפת, מקדוניה ובריטניה.

לכאורה, יש הרבה למה לצפות. כמה כשרונות מעניינים (יעקב, למפרט, ברמן, דולינסקי) ולא מעט עומק. אבל במשחקי ההכנה זה לא נראה טוב במיוחד, עם הפסדים (רובם לא צמודים) ליוון, איטליה וגרמניה.

נראה לי שהבעייה העיקרית היא בצבע. זו נבחרת נמוכה שהשחקנים הכי גבוהים בה הם שני 2.03 (דולינסקי ואלון מיכאלי הצעיר אם יהיה בסגל הסופי). אין אף סנטר טבעי ואפילו לא בטוח שיש מישהו שמרגיש בכלל נוח במיוחד לשחק בצבע. לכאורה, אפשר להפוך את זה גם ליתרון ולשחק פייב-אאוט (בייחוד עם הקליעה של דולינסקי). אבל לפחות הגנתית זו יכולה להיות בעייה לא קטנה. לא מדבר רק על צרפת, שכרגיל תביא הרבה סייז (שני סבן פוטרים) ואתלטיות. גם למקדוניה יש סנטר של 2.15, תאודור סימיץ' שמשחק בברצלונה. וגם כשנצטלב עם הבית המקביל נפגוש אחת מבין ספרד, טורקיה וגרמניה, שכולן משופעות בשחקנים של 2.10 פלוס.

ממש חבל שאבנר דרור נולד 4 ימים מוקדם מדי ולא יכול לעזור כאן. גם אנדרו מדו האמריקאי, שלפני הקורונה דיברו על זה שיצטרף לנבחרת הקדטים, היה יכול לעזור. שניהם לא ענקים אבל משחקים עם הרבה קשיחות בצבע. ואם אנחנו כבר בענייני חיסורים, אז גם עמנואל שארפ, הכוכב של נבחרת הקדטים מלפני שלוש שנים היה יכול לעזור אבל הוא עדיין מתאושש מפציעה קשה.

בעייה פוטנציאלית נוספת היא הקליעה. רוב השחקנים הכי מוכשרים בנבחרת הזו הם לא קלעים טובים בשלב הזה (למפרט, ברמן ודברת למשל; גם יעקב, מנחם ומנצ'ל לא הכי יציבים). נחיתות בצבע פלוס קליעה בינונית/חלשה זה מתכון לצרות בכל גיל.

נועם יעקב אמור להוביל את הנבחרת הזו מעמדת הרכז ולידו יש לא מעט שחקנים מוכשרים שיכולים להוביל כדור -- ניב למפרט, עמית מנחם, יאיר דברת (האח של) ועידו מנצ'ל. נצטרך לראות התעלות רצינית שלהם כדי לחפות על הנחיתות בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נבחרת הנוער 2022
הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 2:20 am 
Hall of Famer

תודה על הסקירה המקדימה
מיהו אותו "אנדרו מדו האמריקאי"?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 4:49 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
תודה על הסקירה המקדימה

https://www.youtube.com/watch?v=OiiJ56HcPf4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 9:05 am 
מנהל פורום

אני לא יודע, אני מחזיק מהסגל הזה. אומנם יותר הרגשה מאשר ניתוח מבוסס, אבל עדיין. משחקי הכנה לא בהכרח אומרים משהו, אבל נראה.
מבחינת הסגל, חבל שאין איזה שחקן שבאמת שותף ושיחק במסגרת בוגרים כלשהי, אפילו בליגה נמוכה. גם נועם יעקב בסה"כ שיחק במסגרת של U20 בצרפת. לא שבכל שנתון היה לנו תמיד שחקן כזה, אבל כשהיה זה היה יתרון גדול. אפילו שנה שעברה עם רון ציפר שכיכב בליגה ארצית והפציץ בנבחרת. זה לדעתי החיסרון הכי גדול של הנבחרת. יותר מהחיסרון בסנטרים. יש לדעתי המון שחקנים עם פוטנציאל גבוה, יותר מהממוצע שלנו, אבל רמת הנוער בארץ היא לא משהו והקפיצה לרמות של אירופה תהיה גדולה וייקח לשחקנים המרכזיים זמן להסתגל. מספיק שלמפרט, ברמן, דולינסקי ועמית מנחם נגיד היו מקבלים העונה (שהייתה) 5-10 דק' בליגה לאומית בוגרים, או אפילו ארצית, היו יכולים להגיע לטורניר כזה הרבה הרבה יותר מוכנים.

בנוסף לדעתי יש בסגל יותר מדי שחקנים ממכבי ת"א, בטח ביחס לעונה החלשה שלהם. זימון לנבחרת לא אמור להיות פרס על הצטיינות בליגה, אלא לפי שיקולים מקצועיים, אבל מרגיש לי כאילו השחקנים זומנו רק כי כבר היו בעבר בנבחרות והצוות (פיני?) משוחד לטובתם ולא כי באמת הם הכי טובים שיש לנו בגיל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 9:22 am 
Junior

נבחרת שאותי אישית הרבה יותר מעניינת מהעתודה, למרות שאני לא רואה אותם משחזרים את ההישג של העתודה או אפילו מתקרבים. כאמור יש בעיות מבניות בסגל, אבל רמת הכישרון פה מאוד גבוהה.
בעיני יעקב, למפרט ודולינסקי (שצעיר בשנה) הם הכשרונות המובילים בנבחרת הזו, אבל גם למנחם וברמן יש אחלה פוטנציאל.

מסכים עם ודים לגבי הנוכחות המוגזמת של שחקני מכבי פה. אני למשל לא מבין איך דורון הועדף על פני אייל הראל. לפי משחקי ההכנה נראה שמנצ'ל מקבל המון קרדיט, שזה גם משהו שלא מאוד ברור לי. פוטנציאל מאוד מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 9:23 am 
Freshman

מסכים לגמרי עם ודים,נראה שחלק מהסגל זומן בעיקר בגלל קיבעון מסוים,השחקנים של מכבי שזומנו לא רק שלא הצליחו מבחינה קבוצתית גם לא הרשימו מי יודע מה מבחינה אישית,אם כבר לדעתי הכישרון הכי גדול שם לא זומן(עופרי נווה) שקצת יותר מתאים לעמדות שאנחנו חלשים בהם,לעומת עמדות הגארד ששם יש כישרון יחסי עם יעקב,למפרט ומנחם(שבסגל ההתחלתי בכלל לא זומן וגם אחרי שזומן לא הופיעה בקלעים אפילו לא פעם אחת,נראה שחסין לא הולך להשתמש בו יותר מדי).
חסרים גם לא מעט שחקנים מרכזיים מליגת הנוער,איפה אייל הראל למשל?גם היה מקום אולי להקפיץ את בן שרף,שחקנים שהם מוגדרים כעילוי צריכים לשחק ברמות גבוהות יותר,כמו שראינו שטורניר העתודה לא מעט שחקנים שהם שנתון 2004,2005 שהוגדרו כעילוי במדינתם וכמו שהיה עם אבדיה בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 9:42 am 
Freshman

אי אפשר לקבוע חד משמעית שום דבר כי לא שמענו את הצוות המקצועי ולא היינו באימונים, אבל על פניו אכן סגל חשוד שלא משקף את העונה בליגת העל על הנוער. איפה אייל הראל, איפה חכמו אם כבר הוזכר המחסור בקליעה, איפה ים שפריר, ומניח שיש עוד שלא עולים לי בראש.

בלי או עם קשר ספציפי לנבחרת הזו- אין לי שום ספק שהאיגוד מעדיף שחקנים ממכבי, זה ניכר בכל הגילאים ומשתקף גם בתופעה המרתקת של שחקנים שמגיעים לנבחרות בגילאים המוקדמים ממועדונים קטנים ומוצאים את עצמם במכבי שנה אח"כ. אבל מה נגיד, עושים סו קול הישגים (שלא מעניניים אף אחד חוץ מאותנו) אז אף אחד לא רוצה לדבר על הארגון הרקוב הזה (לא מכבי, האיגוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 9:49 am 
מנהל פורום

eliar1989 כתב:
אי אפשר לקבוע חד משמעית שום דבר כי לא שמענו את הצוות המקצועי ולא היינו באימונים, אבל על פניו אכן סגל חשוד שלא משקף את העונה בליגת העל על הנוער. איפה אייל הראל, איפה חכמו אם כבר הוזכר המחסור בקליעה, איפה ים שפריר, ומניח שיש עוד שלא עולים לי בראש.

בלי או עם קשר ספציפי לנבחרת הזו- אין לי שום ספק שהאיגוד מעדיף שחקנים ממכבי, זה ניכר בכל הגילאים ומשתקף גם בתופעה המרתקת של שחקנים שמגיעים לנבחרות בגילאים המוקדמים ממועדונים קטנים ומוצאים את עצמם במכבי שנה אח"כ. אבל מה נגיד, עושים סו קול הישגים (שלא מעניניים אף אחד חוץ מאותנו) אז אף אחד לא רוצה לדבר על הארגון הרקוב הזה (לא מכבי, האיגוד).

חכמו הוא דצמבר 2003, לא יכול לשחק בנבחרת הנוער (כמו אבנר דרור)
חוץ משפריר יש עוד כמה גארדים שעל סמך היכולת בעונה האחרונה היו אולי צריכים להיות בנבחרת לפני מנצ'ל, ושוב לא כי יותר "מגיע" להם להיות בנבחרת כצ'ופר על הצטיינות בליגה, אלא כי כנראה הם גם היו תורמים יותר ממנו ובטח אם מכוונים גם לעתיד.
לגבי השחקנים ממכבי - לפחות הפעם זה כי מדובר על שחקנים שנמצאים בנבחרות מגיל 13-14 ובעקבות ההצטיינות בגילאים הצעירים ובנבחרות האלה הם הגיעו מלכתחילה למכבי ת"א. זאת אומרת לדעתי אם יש BIOS כלשהו כלפיהם זה כי הם חלק מהמערכת של הנבחרות מגיל צעיר ולא כי הם משחקים במכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 10:01 am 
Freshman

ודים כתב:
eliar1989 כתב:

חכמו הוא דצמבר 2003, לא יכול לשחק בנבחרת הנוער (כמו אבנר דרור)
חוץ משפריר יש עוד כמה גארדים שעל סמך היכולת בעונה האחרונה היו אולי צריכים להיות בנבחרת לפני מנצ'ל, ושוב לא כי יותר "מגיע" להם להיות בנבחרת כצ'ופר על הצטיינות בליגה, אלא כי כנראה הם גם היו תורמים יותר ממנו ובטח אם מכוונים גם לעתיד.
לגבי השחקנים ממכבי - לפחות הפעם זה כי מדובר על שחקנים שנמצאים בנבחרות מגיל 13-14 ובעקבות ההצטיינות בגילאים הצעירים ובנבחרות האלה הם הגיעו מלכתחילה למכבי ת"א. זאת אומרת לדעתי אם יש BIOS כלשהו כלפיהם זה כי הם חלק מהמערכת של הנבחרות מגיל צעיר ולא כי הם משחקים במכבי ת"א.

אין לנו דרך באמת לדעת, גם לגמרי יכול להיות שהם היו מעולים באימונים של הסגל הרחב והם שם בצדק אני באמת לא יודע. אבל העובדות הן שהנציגים של מכבי הם אלה שהגבות כלפיהם מורמות (ולא בפעם הראשונה), וכשזה מצטרף לכך שהאיגוד הוא גוף עקום ועקלקל שהכדורסל לא מעניין אותו ומצד שני הוא מורכב אנשים מסוימים בעלי כוח רב מאוד שהם חובבי מכבי גדולים - זה מעלה שאלות שאף אחד לא טורח לשאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 10:06 am 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
shmueliki כתב:
תודה על הסקירה המקדימה

מההודעה הראשונה ניתן היה להבין כאילו מדו הוא שחקן פנים, אבל נראה שהוא 2-3 (בגובה 2.01) שמתמחה בעיקר בקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 5:39 pm 
Sophomore

ודים כתב:
סאבוניס כתב:
shmueliki כתב:
תודה על הסקירה המקדימה

מההודעה הראשונה ניתן היה להבין כאילו מדו הוא שחקן פנים, אבל נראה שהוא 2-3 (בגובה 2.01) שמתמחה בעיקר בקליעה.

כן, הוא יותר 3, אבל ריבאונדר טוב מאוד שגם יכול לשים גוף בצבע. כנראה יותר ממה שיש בנבחרת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 5:46 pm 
Sophomore

לגבי מכבי, קשה להאשים אותי בחיבה יתרה למועדון הצהוב ובאמת הייתה להם עונה מזעזעת מבחינה קבוצתית. אבל אני מעריך שבסגל הסופי יהיו רק שני שחקנים משם (דורון לדעתי מיותר ויהיה המנופה האחרון) ושניהם נראים כמו החלטות סבירות. למנצ'ל הייתה עונה חלשה אבל יש לו לא מעט ניסיון ברמות הללו (גם עם נבחרות קודמות וגם עם מכבי באירופה) והוא הראה בעבר יכולת להתעלות. גם במשחקי ההכנה הוא נראה טוב ולא נראה לי שצריך להעניש אותו על עונה חלשה. אבידן הוא אחד מבסך הכל ארבעה שחקנים בגובה שני מטר פלוס בנבחרת הזו, אז גם את זה אפשר להבין. יכול להיות שעופרי נווה היה עדיף (בטח שמבחינת פוטנציאל ארוך טווח), אבל גם כאן זו לא החלטה בלתי סבירה. ואגב, לראשון לציון (שגם היא לא הגיעה לגמר בנוער) יהיו שלושה נציגים בנבחרת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 7:25 pm 
Junior

למנצ'ל לא רק שהייתה עונה חלשה אני גם לא ממש רואה איפה הפוטנציאל אצלו. בחירה גרועה מאוד.
כאמור זה מוזר מאוד שלשחקנים כמו אייל הראל וים שפריר לא היה מקום אפילו בסגל הרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 8:17 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
למנצ'ל לא רק שהייתה עונה חלשה אני גם לא ממש רואה איפה הפוטנציאל אצלו. בחירה גרועה מאוד.
כאמור זה מוזר מאוד שלשחקנים כמו אייל הראל וים שפריר לא היה מקום אפילו בסגל הרחב.

עם זה אני מסכים. מוזר שהראל לא בנבחרת הזו. יופי של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 9:28 pm 
Freshman

סאבוניס כתב:
לגבי מכבי, קשה להאשים אותי בחיבה יתרה למועדון הצהוב ובאמת הייתה להם עונה מזעזעת מבחינה קבוצתית. אבל אני מעריך שבסגל הסופי יהיו רק שני שחקנים משם (דורון לדעתי מיותר ויהיה המנופה האחרון) ושניהם נראים כמו החלטות סבירות. למנצ'ל הייתה עונה חלשה אבל יש לו לא מעט ניסיון ברמות הללו (גם עם נבחרות קודמות וגם עם מכבי באירופה) והוא הראה בעבר יכולת להתעלות. גם במשחקי ההכנה הוא נראה טוב ולא נראה לי שצריך להעניש אותו על עונה חלשה. אבידן הוא אחד מבסך הכל ארבעה שחקנים בגובה שני מטר פלוס בנבחרת הזו, אז גם את זה אפשר להבין. יכול להיות שעופרי נווה היה עדיף (בטח שמבחינת פוטנציאל ארוך טווח), אבל גם כאן זו לא החלטה בלתי סבירה. ואגב, לראשון לציון (שגם היא לא הגיעה לגמר בנוער) יהיו שלושה נציגים בנבחרת הזו.

אם אני לא טועה שחקני ראשון שזומנו ברובם כבר לא שיחקו באמת בנוער בעונה האחרונה והיחיד שבאמת היה שם זה יאיר דוברת.
לגבי אבידן,אז שוב הוא מהגבוהים מבין מי שזומן,יש כאלה שלא זומנו כמו חסון מראשון או איתן בש מחיפה,אבל מסכים איתך שהוא עוד יחסית החלטה סבירה.
דורון אכן מיותר אבל משום מה אני מקבל רושם שדווקא מנחם הוא זה שינופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 10:51 pm 
מנהל פורום

ItaySegev כתב:
סאבוניס כתב:

אם אני לא טועה שחקני ראשון שזומנו ברובם כבר לא שיחקו באמת בנוער בעונה האחרונה והיחיד שבאמת היה שם זה יאיר דוברת.
לגבי אבידן,אז שוב הוא מהגבוהים מבין מי שזומן,יש כאלה שלא זומנו כמו חסון מראשון או איתן בש מחיפה,אבל מסכים איתך שהוא עוד יחסית החלטה סבירה.
דורון אכן מיותר אבל משום מה אני מקבל רושם שדווקא מנחם הוא זה שינופה.

בהקשר הזה - יש בנבחרת שלושה שחקנים שגדלו במחלקת הנוער של ראשל"צ, ולדעתי כולם גם באמת מראשל"צ, או לפחות משחקים בה מגיל מאוד צעיר. בניגוד לגלבוע (שני נציגים, שניהם הגיעו בכיתה ט') ומכבי ת"א (שני נציגים, אחד הגיע ב-ט' ואחד ב-י'). אלא ששניים מהם - בן אונצ'ה ומאור נקרשביץ עזבו לפני כשנה לתיכונים בארה"ב. אונצ'ה לא ממש גבוה אבל מאוד חזק ועם יסודות טובים ובן של שחקן כדוריד זר שהגיע לשחק פעם בארץ. נקרשביץ' הוא השחקן היותר מעניין. מבחינת פוטנציאל יש מצב שהוא ברמה של דולינסקי ואולי מעבר. התפתח מאוד מאוחר ועדיין ניראה לי רחוק מהשיא שלו פיזית. 2.03-2.05 בערך (אולי קצת פחות) עם יכולות של גארד ואתלטיות טובה. אם הוא נכנס לנבחרת, כנראה שעשה קפיצה גדולה בשנה האחרונה. לא היו לוקחים אותו רק בגלל פוטנציאל.
אם שניהם היו משחקים העונה בנוער, סביר להניח שהיו נותנים פייט לגלבוע על כל התארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2022 11:33 pm 
Junior

בן אונצ'ה זה הבן של ג'ון אונצ'ה? איזה קטע.
האבא היה חתיכת מפלצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 5:03 pm 
Sophomore

טוב, אז צדקתי ושחר דורון ממכבי היה המנופה האחרון. הסגל שיוצא לאליפות: יואב ברמן (קפטן), עידו מנצ'ל, ניב למפרט, עמית מנחם, יאיר דוברת, בן אונצ'ה, אלון מיכאלי, נועם יעקוב, ניב אבידן, מאור נקרשביץ', אילי דולינסקי, עומר שפר. מאמן: אלעד חסין. עוזרים: אלון שטיין ויהוא אורלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 5:48 pm 
Sophomore

ואפרופו הנחיתות בצבע, הנה אחד שלא כל כך ברור איך נשאר מחוץ לסגל. רואי אוסלקה, בן 17, 2.08, בשנה הבאה ב-IMG, אחד מהתיכונים המובילים בפיתוח שחקנים בארה"ב. נראה די נייד ואתלט לא רע עם קצת קליעה מחצי מרחק.

https://www.youtube.com/watch?v=obnHh3sODsU&t=201s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 6:54 pm 
Freshman

סאבוניס כתב:
ואפרופו הנחיתות בצבע, הנה אחד שלא כל כך ברור איך נשאר מחוץ לסגל. רואי אוסלקה, בן 17, 2.08, בשנה הבאה ב-IMG, אחד מהתיכונים המובילים בפיתוח שחקנים בארה"ב. נראה די נייד ואתלט לא רע עם קצת קליעה מחצי מרחק.

יצא לי לראות אותו לא מעט השנה, הוא לא מספיק טוב בעיניי כרגע. בהחלט יש כישרון אבל הוא חלש מאוד פיזית, לא מספיק אינטנסיבי ועדיין מוגבל מאוד. מאיפה המידע שהוא 2.08? כי זה ממש לא נראה ככה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 8:53 pm 
Sophomore

eliar1989 כתב:
סאבוניס כתב:

יצא לי לראות אותו לא מעט השנה, הוא לא מספיק טוב בעיניי כרגע. בהחלט יש כישרון אבל הוא חלש מאוד פיזית, לא מספיק אינטנסיבי ועדיין מוגבל מאוד. מאיפה המידע שהוא 2.08? כי זה ממש לא נראה ככה על המגרש.

הגובה מופיע בתחילת הקליפ. מקבל שהוא בשלב מוקדם של ההתפתחות שלו. לא פעם זה ככה עם גבוהים, בעיקר אלו שמתפתחים מאוחר. יש באמת מצב שהוא לא היה עוזר הרבה. פשוט הנוכחות והגודל בצבע של הנבחרת הזו נראים ממש חלשים.

נקווה שמיכאלי (צעיר בשנתיים מהאליפות), דולינסקי ונקרשביץ יחזיקו מעמד. נראה לי שאנחנו הולכים לראות לא מעט דקות עם ברמן ואולי אפילו אונצ'ה ב-4. סביר להניח שהם יכולים להחזיק מעמד ברמות הללו אבל אנחנו כנראה הולכים להיות בנחיתות משמעותית מול כל מי שנפגוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 9:10 pm 
מנהל פורום

מסרטוני היחצנות האלה שעורכים בארץ (ואולי גם בכללי) צריך להוריד 10 ס"מ כדי לקבל את הגובה האמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 28, 2022 11:28 pm 
Sophomore

ודים כתב:
מסרטוני היחצנות האלה שעורכים בארץ (ואולי גם בכללי) צריך להוריד 10 ס"מ כדי לקבל את הגובה האמיתי

10 סנטים נראה לי מוגזם לגמרי. בחשבון הטוויטר האישי שלו הוא גם כן רשום כ-2.08. אני משער שיש מצב שהוא 2.05 או 2.06. בכל מקרה, IMG זה יופי של תיכון לגבוהים להתפתח. זה די המומחויות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2022 4:14 pm 
Freshman

מה עשינו רע שמגיע לנו לקבל את אמסלם פרשן של האליפות הזו? הבנאדם מדבר בכזה ביטחון ובלי שמץ של מושג. מעצבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2022 4:19 pm 
Junior

חמישייה פותחת גרועה מאוד של חסין. לא ברור בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רואה שחורות ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה