סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת הנוער 2022
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 7:00 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד נקודה אחרי האליפות של העתודה - אני לא זוכר הישג משמעותי של נבחרת הנוער בכדורסל, אלא רוב הזמ היא נעה בין דרג ב' להשרדות בדרג א'.
אז תהינו איך מסבירים את הפער בהצלחה בין העתודה והבוגרים. איך מסבירים את הפער בין העתודה והנוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 7:05 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
עוד נקודה אחרי האליפות של העתודה - אני לא זוכר הישג משמעותי של נבחרת הנוער בכדורסל, אלא רוב הזמ היא נעה בין דרג ב' להשרדות בדרג א'.
אז תהינו איך מסבירים את הפער בהצלחה בין העתודה והבוגרים. איך מסבירים את הפער בין העתודה והנוער?

כי זאת הרמה האמיתית שלנו מול נבחרות באירופה.
בעתודה 10-20 השחקנים המובילים ברחבי אירופה בשנתונים הרלוונטיים לא מגיעים בכלל לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 7:10 pm 
Freshman

יכולות להיות המון סיבות.
קודם כל השינוי בשנתיים האלה שבין סוף נוער לבוגרים הוא סופר משמעותי, המון שחקנים משתנים לטוב ולרע עם המפגש עם מקצוענות או צבא וכו'.
דבר נוסף שמשפיע כאן בעיניי הוא שלאיגוד הכדורסל יש הטייה (מכוונת או לא, תלוי את מי שואלים) לטובת שחקנים מסוימים, וההטייה הזו נשמרת ומשמרת את מעמדם של אותם שחקנים גם במחלקות הנוער. זה יוצר מצב שאנחנו מקבלים מן מאגר כזה שקשה לפצח אותו. אני חושב שהמעבר לבוגרים פתאום את התחרויות מחדש בהקשר הזה.

עוד משהו שמן הסתם משפיע זה שבחלק מהנבחרות אני מאמין שאחרי גיל נוער השחקנים באמת טובים כבר משחקים רק עם הבוגרים, בעוד אצלנו כמעט תמיד עושים הכל כדי לזכות בטורנירים האלה. זה כמובן סיבה טובה לקחת את ההישגים האלה בעירבון מוגבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 7:44 pm 
מנהל פורום

eliar1989 כתב:
יכולות להיות המון סיבות.
קודם כל השינוי בשנתיים האלה שבין סוף נוער לבוגרים הוא סופר משמעותי, המון שחקנים משתנים לטוב ולרע עם המפגש עם מקצוענות או צבא וכו'.
דבר נוסף שמשפיע כאן בעיניי הוא שלאיגוד הכדורסל יש הטייה (מכוונת או לא, תלוי את מי שואלים) לטובת שחקנים מסוימים, וההטייה הזו נשמרת ומשמרת את מעמדם של אותם שחקנים גם במחלקות הנוער. זה יוצר מצב שאנחנו מקבלים מן מאגר כזה שקשה לפצח אותו. אני חושב שהמעבר לבוגרים פתאום את התחרויות מחדש בהקשר הזה.

בכל דבר כזה שתכתוב לא אמור להיות הבדל בינינו לבין שאר אירופה. אולי באיזה שנתון מסויים יכול להיות, אבל לאורך זמן? למה שיהיה הבדל?

eliar1989 כתב:
עוד משהו שמן הסתם משפיע זה שבחלק מהנבחרות אני מאמין שאחרי גיל נוער השחקנים באמת טובים כבר משחקים רק עם הבוגרים, בעוד אצלנו כמעט תמיד עושים הכל כדי לזכות בטורנירים האלה. זה כמובן סיבה טובה לקחת את ההישגים האלה בעירבון מוגבל

גם בוגרים, אבל גם הרבה שחקנים שנבחרו בדראפט לפני הטורניר או שנה לפני שמשחקים בליגת הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 8:00 pm 
Freshman

ודים כתב:
eliar1989 כתב:
יכולות להיות המון סיבות.

בכל דבר כזה שתכתוב לא אמור להיות הבדל בינינו לבין שאר אירופה. אולי באיזה שנתון מסויים יכול להיות, אבל לאורך זמן? למה שיהיה הבדל?

eliar1989 כתב:

גם בוגרים, אבל גם הרבה שחקנים שנבחרו בדראפט לפני הטורניר או שנה לפני שמשחקים בליגת הקיץ.

יש בזה משהו. אני פשוט יוצא מנוקדת הנחה, וזו ההטייה שלי אם הזכרתי הטיות, שהאינטרקציה בין האגודות לאיגוד לא עובדת בצורה מיטבית בכל מה שקשור במי מגיע לנבחרות. אבל גם אם זה נכון זה לא יכול להסביר כזה הבדל ניכר, אז כנראה שאתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 10:43 pm 
מנהל פורום

יש כמעט קבוע שחקנים שפורצים מאוחר וממצב שלא היו בנבחרות הנוער והקדטים פתאום הופכים לשחקנים משמעותיים ואפילו כוכבים בנבחרת העתודה. גינת ודוסון הראשונים שקופצים לי לראש, ורק מהשנים האחרונות בריסקר, צ'אצ'אשוילי, אריאל נבון ועוד.
זה קורה בין השאר כי בכללי מאמנים בארץ לא ישקיעו בפוטנציאל אלא בילדים המפותחים שיתנו להם תפוקה במיידי, אבל גם באיגוד עצמו מעדיפים ללכת על השחקנים שכבר היו בנבחרות מגיל 14 ואולי גם פשוט משוחדים יותר מדי לטובתם, כי אין מספיק תחלופה בצוות, ואז מפספסים הרבה פוטנציאל כי נעולים על אותם השחקנים.
מי אמר אבל שדברים דומים לא קורים בנבחרות אחרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 12:55 am 
Hall of Famer

כשרואים את התוצאות של נבחרת צרפת (ונגדנו נראה אותם יותר מאשר רק "תוצאה") אפשר עוד יותר להעריך עד כמה נהדר המעבר של נועם יעקב לוילרבאן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 1:35 am 
Sophomore

יעקב נראה במרחק 3 אינצ'ים מבחירת דראפט.
רכז שפשוט כיף לראות.
מוביל את האליפות בנקודות, מקום שני בקליעה מ-2 ורביעי באסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 3:28 am 
Sophomore

בינתיים הפולנים מפתיעים (?) את הגרמנים, מה שככל הנראה (בסבירות גבוהה מאוד, אם גרמניה לא תדהים את הטורקים שקרעו את הפולנים ב-50 הפרש יום קודם) מסדר לנו מפגש מולם בחצי הגמר. הפולנים רחוקים מלהיות נבחרת גדולה ונראה שקיבלנו כאן הגרלה מהסרטים. שתיים מהנבחרות החלשות באליפות בבית המוקדם ועוד שתיים מהחצי התחתון של האליפות בבית המצטלב. צריך לנצל את זה להבטיח את ההישארות בדרג א' כבר בשמינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 4:41 am 
Sophomore

ודים כתב:
יש כמעט קבוע שחקנים שפורצים מאוחר וממצב שלא היו בנבחרות הנוער והקדטים פתאום הופכים לשחקנים משמעותיים ואפילו כוכבים בנבחרת העתודה. גינת ודוסון הראשונים שקופצים לי לראש, ורק מהשנים האחרונות בריסקר, צ'אצ'אשוילי, אריאל נבון ועוד.
זה קורה בין השאר כי בכללי מאמנים בארץ לא ישקיעו בפוטנציאל אלא בילדים המפותחים שיתנו להם תפוקה במיידי, אבל גם באיגוד עצמו מעדיפים ללכת על השחקנים שכבר היו בנבחרות מגיל 14 ואולי גם פשוט משוחדים יותר מדי לטובתם, כי אין מספיק תחלופה בצוות, ואז מפספסים הרבה פוטנציאל כי נעולים על אותם השחקנים.
מי אמר אבל שדברים דומים לא קורים בנבחרות אחרות?

באופן כללי אני מסכים עם מה שכתבת כאן. לגבי השמות שציינת, בריסקר דווקא כן שיחק גם בנבחרת הנוער. למעשה, ממה שזכור לי, הוא היה מזעזע, נתן את אחת מהופעות הקליעה הרעות בתולדות הנבחרות הצעירות והיה אחד הגורמים המרכזיים בירידה לדרג ב'.

גינת, דוסון וצ'אצ'א נתנו קפיצה חריגה בגיל מאוחר. הם התפתחו גופנית וגם אתלטית בגיל מאוחר יחסית ולא ממש שלטו בליגת הנוער. גינת נדמה לי אפילו עוד המשיך לגבוה כמה סנטים בגיל 19 או 20. זה משהו שבאמת קשה לא פעם לנבא בגיל 16 וגם מובן (לי לפחות) כשמאמנים מחליטים לא לקחת לנבחרת שחקן עם פוטנציאל גבוה יותר לטווח ארוך, שכרגע לא ממש תורם לניצחונות (נניח שחר דורון בנבחרת הזו במקום עמית מנחם או מנצ'ל, או עופרי נווה במקום אבידן).

בכל מקרה, כמו שכתבת, זה כנראה קורה בכל מקום (אפילו בנבחרת ארה"ב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 11:15 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
כשרואים את התוצאות של נבחרת צרפת (ונגדנו נראה אותם יותר מאשר רק "תוצאה") אפשר עוד יותר להעריך עד כמה נהדר המעבר של נועם יעקב לוילרבאן

למה זה בהכרח אומר שהמעבר נהדר?
אפשר גם להסתכל על זה בצורה כזאת - שם הוא לא חריג ביכולת האתלטית שלו, ואולי אפילו קצת בנחיתות בשילוב עם הגובה. האם שם הוא יוכל להתבלט ו"להיות על הראדאר" כמו שהיה אם נאמר היה משחק בנוער של מכבי ת"א במסגרת טורניר היורוליג לנוער? שם זה היה נראה קצת שהוא סתם עוד שחקן נחמד (ותקנו אותי אם אני טועה).
למזלו יש את טורניר הנבחרות והוא משחק בנבחרת ישראל ולא צרפת וזה לבדו הולך להבליט אותו אצל הסקאוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 12:20 pm 
Hall of Famer

אני חושב ששמואליק התכוון יותר לכמה השחקן התקדם במעבר לוילרבאן ולא בכמה המעבר לוילרבאן סייע לו להרשים סקאוטים של האן.ב.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 12:52 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
אני חושב ששמואליק התכוון יותר לכמה השחקן התקדם במעבר לוילרבאן ולא בכמה המעבר לוילרבאן סייע לו להרשים סקאוטים של האן.ב.איי.

אולי, אבל אז לא הבנתי מה קשור התוצאות של נבחרת צרפת.
אני הנחתי שהוא התכוון לכך שתראו כמה הרמה שם גבוהה ושיעקב משחק מול רמה גבוה. אז כדי להעריך האם המעבר טוב או לא, צריך להעריך מכל הבחינות ובהתאם כמובן למטרות של המעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 2:47 pm 
Hall of Famer

התייחסתי לזה שאנו רואים שלמרות נבחרות די טובות שלנו (נוער הנוכחית, עתודה), עדיין במובן מסוים הצרפתים הם "אופרה אחרת", בטח אם לוקחים בחשבון שהם אינם בהרכבים מלאים מטבע הדברים.
לכן אני חושב שאם יש כדורסלן שהתקווה היא שיהיה "מעל הרמה הישראלית" - אזי יעשה מצוין באם ייצא למקומות הללו.
נועם יעקב יצא לצרפת בגיל 17. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא שיחק שם ב-U20, באקדמיה הנהדרת של וילרבאן, וסביב המון שחקנים יריבים עם סייז ואתלטיות כמה רמות מעליו.
מה הצפי למסגרת המקבילה שהוא היה משחק בישראל? האם זה לא שמיים וארץ מבחינת קבלות מוכחות של פיתוח שחקנים, יכולת אתלטית, אתגר וכו'

ברור שהיה ניתן לכתוב דברים דומים גם לפני 3 ימים, אבל פתאום לראות שנבחרת צרפת נמצאת בבית הישראלי ונותנת פעמיים 50 הפרש - גרמה לי לחשוב על כך...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 3:17 pm 
מנהל פורום

אז הבנתי נכון.

בכל מקרה זה עניין של גישה. אני גם לא סגור על עצמי.
למשל בהקשר לאבדיה - היה שלב שחשבתי שעדיף לו לשחק 25-30 דק' בגלבוע, ולא להיות שחקן שולי (לפחות חלק מהעונה) בבוגרים של מכבי + נוער. אני מדבר על השנה שהוא היה עדיין ב-יב'.
בגלבוע הוא היה צובר ניסיון משחק משמעותי יותר... אבל החשיפה שקיבל בטורניר הנוער של היורוליג קידמה אותו יותר בפנקסי הסקאוטים בכל הקשור לדראפט.

לגבי נועם יעקב - מבחינת נטו השתפרות אני מניח שההחלטה היא נכונה, למרות שיכל היה גם ללכת בדרך של תמיר בלאט (או בר טימור לפניו) ולעבור בעונת ה-יב' לשחק בקבוצת בוגרים בליגה הלאומית ואז בגיל 18-19 כבר להיות שחקן לגיטימי בליגת העל ומשם לך תדע. מצד שני, הוא כנראה מכוון קצת יותר גבוה משניהם.
מבחינת ה"מניה" - זה כמו השאלה האם שחקן תיכונים אמריקאי צריך ללכת למכללה הגדולה ולהיות שם שחקן 7-8 או ללכת למכללה בינונית-קטנה ולהיות שם הכוכב הגדול. מה יקדם את המניה שלו יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 5:08 pm 
Sophomore

אם כבר מדברים על הצרפתים, יש מצב שזה יראה לא נעים באיזשהו שלב היום. נבחרת מאוד אתלטית כרגיל ועם המון סייז, כולל בעמדות הגארד (מעניין לראות איך יעקב מתמודד עם אלו; לא יהיה קל). וגם מאוד עמוקה ומאוזנת. את שני המשחקים שלה בטורניר צרפת ניצחה ב-50+ הפרש, כשהיא מגיעה ל-100 נקודות בממוצע למשחק. היא עשתה את זה בחלוקת דקות מאוזנת להפליא, כמעט מהונדסת, כשכל 12 השחקנים בסגל משחקים בין 14 ל-18 דקות. בניגוד לישראל, שאצלה כשהספסל עולה יש נפילה ביכולת, אצל הצרפתים כולם תורמים יפה.

אבל זה לא אומר שזו נבחרת ללא כוכבים. מי שהרשים אותי הכי הרבה בנבחרת הזו ממה שיצא לי לראות בעבר הוא הפוינט גארד הגבוה (משהו כמו שני מטר, אולי אפילו קצת יותר) סידי סיסוקו. ראיתי אותו במשחק הנייק הופ סאמיט (ארה"ב מול שאר העולם) והוא חזק ואתלט טוב, אבל בעיקר מוסר נהדר ויצירתי. עדיין לא מספיק יציב בקבלת ההחלטות ובקליעה אבל יש שם המון כישרון. ישחק בשנה הבאה באיגנייט בג'י ליג. בשנתיים האחרונות יצאו משם ללוטרי ג'יילן גרין, קונימגה, ודייסון דניאלס השנה. בשנה הבאה יהיה את סקוט הנדרסון, שכנראה ילך בטופ-3. יש סיכוי שסיסוקו יצטרף אליו בלוטרי אם ימשיך להתקדם.

חוץ ממנו גם הגארד רייאן רופרט (1.98) הוא כישרון מצויין, שחקן הגנה נהדר שגם לו יש סיכוי לא רע להיבחר בדראפט 2003. ויש גם את בילאל קוליבאלי (סמול פורוורד, 1.99), המצטיין של הצרפתים בטורניר עד עכשיו, עם כמעט נקודה לדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 6:51 pm 
Junior

זה אכן לא נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 7:00 pm 
Junior

טוב, מסתבר שניב אבידן זה הכוכב הבא של הכדורסל הישראלי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 7:10 pm 
Sophomore

20 הפרש לצרפת במחצית, כצפוי. ישראל הובילה 9:12 לקראת סוף הרבע הראשון, אבל אז למפרט החליק במתפרצת והצרפתים יצאו לריצת 0:20 וגמרו את המשחק. הצרפתים הורגים את ישראל בצבע עם 12 ריבאונד התקפה שפחות או יותר כולם הפכו לנקודות.

אבידן עם החצי הכי טוב בקריירת הכדורסל שלו. 14 נקודות ושלוש שלשות בלי החטאה מהשדה. יעקב מתקשה כצפוי להגיע לצבע ולסיים שם (סיים חצי בלי נקודות). עדיין, הוא היחיד שמסוגל לייצר משהו בנבחרת הזו מול הרמות הללו.

הבשורה המדאיגה: כשלמפרט החליק הוא גם סובב את הברך וזה נראה כואב. לא יודע עד כמה זה רציני, אבל במשחק הזה כבר לא נראה אותו ואולי זה גם סוף הטורניר עבורו. נקווה שלא, כי הוא השחקן השני הכי טוב בנבחרת הזו והיחיד שיכול לייצר מלבד יעקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 7:14 pm 
Junior

מחצית בלהות של הנבחרת שלנו. 20 הפרש לצרפת.
אלמלא 14 נקודות ב-100 אחוז מהשדה של אבידן, שחקן שעד היום התקשה לקנות סל מסנטימטר בטורניר הזה, ועוד שלשה בפוקס של נקרשביץ' זה כבר היה 30 ומעלה.
יעקב לא מצליח לעשות סל מול היער הצרפתי והקליעה הבעייתית שלו פתאום באה לידי ביטוי. הוא כן מצליח לחדור לצבע ולנצל את הכיווץ של ההגנה הצרפתית כדי להוציא החוצה ולייצר כמה אסיסטים.
מה שקורה בריבאונד זה באמת לא נעים. צרפת עם 12 ריבאונדים בהתקפה, ישראל עם 8 ריבאונדים. בכלל. במחצית.
צריך להגיד, זה כנראה לא יום גרוע במיוחד של ישראל או טוב במיוחד של צרפת. אלה כנראה הבדלי הרמות.
ויחד עם כל זה, החדשות הכי מטרידות מהמשחק הזה זו הפציעה של למפרט שנפצע עוד ברבע הראשון ולא חזר. נקווה שלא משהו רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 7:36 pm 
Junior

עמית מנחם ממשיך להוכיח שהייבוש שלו הוא פשוט הזוי. מדובר גם בשחקן הכי חזק ואתלט בנבחרת הזו, היחיד שיכול להתמודד עם הצרפתים איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 7:47 pm 
Junior

גם דולינסקי מראה דברים יפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 8:11 pm 
Sophomore

בסוף נגמר רק 16. הצרפתים רצו ל-30 הפרש בתחילת הרבע השלישי ואז הורידו רגל מהגז (ואת השחקנים היותר טובים לספסל) ואיפשרו לישראל לצאת מזה בכבוד פחות או יותר. הפרשי הרמות הם עצומים.

הוקיץ', מבין מה אתה אומר על מנחם. אבל אני ממש לא מתלהב מקבלת ההחלטות הבעייתית וגם הסיומת לוקה בחסר. לדולינסקי יש המון פוטנציאל. כרגע הוא לא מגובש (וגם קצת חמום מוח), אבל השילוב של אורך וקליעה נראה מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 11:05 pm 
Sophomore

הגרמנים עוד הובילו ב-8 בכניסה לרבע האחרון מול טורקיה וזה היה צמוד עד הסוף אבל טורקיה מנצחת וישראל תפגוש ביום רביעי בשמינית את פולין.

הרבה מזל יש בהגרלה הזו, כי הפולנים אחת הנבחרות הפחות מרשימות באליפות (לא שאנחנו...). הם קולעים 24% משלוש, 31% מהשדה ו-60% מהעונשין.

השחקן המוביל שלהם הוא בכלל קנדי עם הורים ממוצא פולני -- אנתוני וז'שט (1.92), ששיחק כל החיים בצפון אמריקה (משהו כמו ליף כששיחק עם ישראל בנוער). קומבו גארד חזק ואתלטי עם יכולת להגיע לצבע וגם לקלוע מבחוץ, אבל לא מוסר גדול והקליעה די סטריקית. לא שיחק היום נגד ספרד, לא בטוח למה; אולי רק מנוחה. חוץ ממנו, גם הגארד פורוורד מקסימיליאן ווילצ'ק (1.98) הוא שחקן מוכשר עם קליעה טובה, אבל עד עכשיו באליפות נראה די אנמי עם פחות מ-9 נקודות למשחק. וזהו פחות או יותר. חוץ מוז'שט וויילצ'ק, אף שחקן פולני לא קולע יותר מ-5 נקודות למשחק. או מוסר יותר משני אסיסטים. או לוקח יותר מ-4 ריבאונדים... באמת שזו נראית כמו יריבה נוחה וכדאי מאוד לישראל לקחת את המשחק הזה כדי לא להסתבך במאבקי ההישרדות.

נערך לאחרונה על ידי סאבוניס בתאריך ב' אוגוסט 01, 2022 11:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 11:08 pm 
מנהל פורום

מעבר לנבחרת ישראל:
לא יודע אם זה השחקן הכי מעניין בטורניר, אבל בהחלט שחקן שצריך לשים עליו עין - איזן אלמנאסה הספרדי
https://www.fiba.basketball/europe/u18/ ... an-Almansa
הוא מהשנתון הצעיר יותר (2005) וכיכב גם לפני שבועיים באליפות העולם עד גיל 17. סנטר עם אתלטיות אמריקאית ויסודות אירופאיים. שומר מאוד טוב לפי הסרטונים, מסיים חזק, מוסר טוב.
רשום כ-2.07 ומשחק בריאל מדריד. מעניין אם יקבל דק' ביורוליג כבר בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, רואה שחורות ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: