סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת הנוער 2022
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 4:47 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
וואו מחצית מטורפת,הגנה מצוינת של הנבחרת וזה עוד ביום דיי רע של יעקב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 4:47 pm 
Sophomore

זה טוב. ישראל יורדת למחצית ביתרון 17 על סרביה! הכי לא צפוי שיש.

אונצ'ה נהדר, יעקב התאושש ובעיקר ההגנה עושה פלאים והסרבים לא מתפקדים. הם עוד יחזרו במחצית השנייה, אבל יש סיכוי לחצי גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 4:49 pm 
מנהל פורום

ברמן רק עם 2 נק', אבל 6 ריב', 3 אס', 2 חס' ו... +/- של 17+ ב-15 דק' ששיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 4:51 pm 
Sophomore

ודים כתב:
ברמן רק עם 2 נק', אבל 6 ריב', 3 אס', 2 חס' ו... +/- של 17+ ב-15 דק' ששיחק.

כן, הוא שיחק נהדר. מאוד אקטיבי בהגנה כמספר 4, מספיק חזק כדי לשים גוף, ריבאונדר טוב. התקפית קשה לו כי הוא לא מהיר מספיק כדי ליצור יתרון ולא קלעי מספיק טוב. אבל מראה יופי של פוטנציאל הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 4:56 pm 
Junior

נקווה שיצלחו את הדקות הראשונות של הרבע בשלום ואז באמת אפשר לפנטז על חצי גמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 5:13 pm 
Sophomore

הסרבים עדיין לא פוגעים (זה כל הזמן נראה זמני ושהם רק מחכים להתפוצץ) אבל בינתיים הנבחרת פספסה כמה הזדמנויות של קרש סל ושלשות פנויות יחסית בתחילת הרבע השלישי. זה היה יכול להיות 20 הפרש. במקום זה באיזור ה-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 5:14 pm 
Junior

משחק מאוד מרשים של הנבחרת, בשני צידי המגרש. אונצ׳ה ויעקוב כוכבים, מנחם נראה מצוין ומפתיע. מנצ׳ל, פעם שנייה שאני רואה אותו ולא מבין מה זה. שחקן חלש מאוד, בעיקר מזיק. והגבוהים שלנו לא ממש קיימים.
אגב, לא ראיתי התייחסות אבל צרפת האדירה מפסידה איכשהו ברבע הגמר לסלובניה, כך שהסיכוי להגיע לאליפות העולם אם מפסידים היום שואף לאפס.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 5:36 pm 
Junior

And…. It’s gone
מחצית שנייה חלשה מאוד, וברבע הרביעי הנבחרת נכבתה לגמרי ונראה שאפילו לא מאמינים שמסוגלים. מה בעצם הסיפור של ניב אבידן? למה הוא משחק כל כך הרבה, בהתחשב בנזק שהוא עושה?

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 5:54 pm 
Freshman

חבל מאוד,באמת שלא הגיע להם,הכדורים פשוט לא היו מוכנים להכנס.
מאמין שכולם ציפו שנפסיד פה בקלות אז כל הכבוד על הלחימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 5:57 pm 
Junior

בשורה התחתונה, השיגו את המטרה. הציגו כמה פוטנציאלים מעניינים. נפלנו בעיקר בהיעדר הגבוהים, לא יודע אם זה משהו שאפשר היה לתקן בזימונים. כך או כך נראה שיש לנו כמה שנתונים מצוינים, ועתיד לא רע לכדורסל הישראלי. מה המצב בקדטים שמתחילים בעוד שבוע את האליפות שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 6:07 pm 
Sophomore

נגמר 62:68 לסרבים.

קודם כל, צריך להודות ביושר, הנבחרת הבינונית/חלשה הזו של ישראל לא אמורה לנצח נבחרת כמו סרביה בשום מצב. תפסנו אותם ביום התקפי חלש מאוד ומבולבל במשך שניים וחצי רבעים (הסרבים קלעו 28 נקודות ב-26 הדקות הראשונות של המשחק ואז עוד 40 ב-14 הדקות האחרונות) וזה כמעט הספיק.

ועדיין, זה היה קרוב כמעט עד הסוף ולגמרי היה אפשר לקחת את זה. בסוף העסק נפל על משהו כמו 5 החטאות קרש סל של אבידן (חלק מהן כשהוא לגמרי לבד!), עוד כמה כדורים שנכנסו ואז יצאו ליעקב, וגם 1 מ-6 מהעונשין בדקות האחרונות (שתי החטאות של מנחם ויעקב). בכלל, הנבחרת הזו נוראית מהעונשין כל הטורניר, משהו באיזור ה-50%.

והיו גם החלטות לא כל כך טובות של המאמנים. דווקא את זה שאבידן שיחק הרבה דקות אני מבין. האלטרנטיבות של מיכאלי ודולינסקי פשוט כל כך חלשות הגנתית (ומיכאלי גם התקפית) שכל דקה שלהם על המגרש היתה נזק נטו. כן היה אפשר אולי ללכת יותר עם נקרשביץ וברמן כ"גבוהים" וזה כנראה היה עדיף. אבל יש כאן נחיתות גובה וכח רצינית וגם ככה הסרבים עשו נזקים בצבע.

עוד פחות מובן היו 18 דקות למנצ'ל שבאמת היה ממש חלש. מנחם לעומתו היה שוב מצויין והיה צריך לקבל את הדקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 6:16 pm 
Freshman

סאבוניס כתב:
נגמר 62:68 לסרבים.

קודם כל, צריך להודות ביושר, הנבחרת הבינונית/חלשה הזו של ישראל לא אמורה לנצח נבחרת כמו סרביה בשום מצב. תפסנו אותם ביום התקפי חלש מאוד ומבולבל במשך שניים וחצי רבעים (הסרבים קלעו 28 נקודות ב-26 הדקות הראשונות של המשחק ואז עוד 40 ב-14 הדקות האחרונות) וזה כמעט הספיק.

ועדיין, זה היה קרוב כמעט עד הסוף ולגמרי היה אפשר לקחת את זה. בסוף העסק נפל על משהו כמו 5 החטאות קרש סל של אבידן (חלק מהן כשהוא לגמרי לבד!), עוד כמה כדורים שנכנסו ואז יצאו ליעקב, וגם 1 מ-6 מהעונשין בדקות האחרונות (שתי החטאות של מנחם ויעקב). בכלל, הנבחרת הזו נוראית מהעונשין כל הטורניר, משהו באיזור ה-50%.

והיו גם החלטות לא כל כך טובות של המאמנים. דווקא את זה שאבידן שיחק הרבה דקות אני מבין. האלטרנטיבות של מיכאלי ודולינסקי פשוט כל כך חלשות הגנתית (ומיכאלי גם התקפית) שכל דקה שלהם על המגרש היתה נזק נטו. כן היה אפשר אולי ללכת יותר עם נקרשביץ וברמן כ"גבוהים" וזה כנראה היה עדיף. אבל יש כאן נחיתות גובה וכח רצינית וגם ככה הסרבים עשו נזקים בצבע.

עוד פחות מובן היו 18 דקות למנצ'ל שבאמת היה ממש חלש. מנחם לעומתו היה שוב מצויין והיה צריך לקבל את הדקות שלו.

תהיה בטוח שמנצ'ל היה משחק הרבה יותר אם לא בעיית העבירות שלו,פשוט לא ברור למה המקום שלו כל כך מובטח,למעט השלשות שנכנסו לו מול מקדוניה ובריטניה לאורך כל הטורניר רק עשה נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 7:36 pm 
Junior

מצד אחד, נתנו אליפות בהחלט טובה ועלו על הציפיות. מצד שני, נעשו פה כמה טעויות, הן בבחירת הסגל והן בניהול הסגל הקיים, שבעיני מנו מאיתנו ללכת רחוק יותר.
קודם כל, מנצ'ל לא היה צריך להיות בסגל. זה היה ברור עוד לפני האליפות וזה עוד יותר ברור עכשיו. שחקן בלי פוטנציאל בוגרים אחרי עונה חלשה בנוער שזומן כנראה מכוח האינרציה במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב בגלל דברים אחרים. גם במהלך האליפות היה מאוד חלש והצליח לתרום רק מול נבחרות חלשות, מה שלא הפריע לחסין לתת לו אינסוף קרדיט.
עמית מנחם לעומת זאת, לא רק שהגיע מעונה אדירה בנוער, גם ברור שפוטנציאל הבוגרים שלו גבוה בהרבה. למרות זאת, הוא רק בקושי הצליח להזדחל לתוך הסגל ולקבל שאריות של השאריות במשחקים הראשונים. לזכותו יאמר שהוא עשה כל כך הרבה עם השאריות האלו, שאפילו חסין לא יכל להתעלם ממנו יותר.
דולינסקי בעיני לחלוטין פוספס פה. מלכתחילה היה ברור שחסין לא בונה עליו וכשהוא כבר זרק אותו פנימה הוא בדרך כלל הוריד אותו לספסל אחרי כל טעות. בעיני הוא היה צריך להיות שחקן חמישיה ועמוד תווך בנבחרת. נכון שהוא הרבה פחות בוגר במשחק שלו לעומת שחקנים מאוד בשלים כמו ברמן או יעקב, אבל דווקא בגלל זה היכולת שלו לתרום בתפקיד כל כך מינורי היא כמעט ולא קיימת. הוא שחקן שצריך לקבל כדורים ולזרוק הרבה, במקום זה הוא היה עסוק במעט דקות שקיבל בלחסום לגארדים ולעמוד בצד. מילא אם היו פה גבוהים מוכשרים, אבל הקו הקדמי של הנבחרת הזו היה פשוט עלוב.

סך הכל מדובר בנבחרת מאוד מאוד מוכשרת שיצאו ממנה די הרבה שחקני ליגת על ומעלה להערכתי, אפילו מבין אלה שלא זומנו.
לצורך העניין מדובר בנבחרת הרבה יותר מוכשרת בעיני מהעתודה, הגם שזו יותר הרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 10:16 pm 
Sophomore

לגבי דולינסקי, אני גם מאמין בפוטנציאל ארוך הטווח שלו והוא הראה דברים יפים מאוד בליגה לנוער השנה. אבל צריך גם לומר ביושר שבדקות שהוא קיבל הוא היה ממש גרוע (אולי חוץ מאשר מול בריטניה החלשה). אני אפילו לא מדבר על ההתקפה (28% מהשדה, החטיא את כל זריקות השלוש שלו וכמעט לא משחק בצבע) כי כאן אני מסכים שיש כנראה גם עניין של ביטחון. למרות שדווקא לא נראה שזה חסר לו במיוחד.

אבל בהגנה הוא נראה נוראי והיום זה ממש בלט. חסר יסודות של סגירה לריבאונד, מתקשה מאוד בחילופים (שחקנים עוברים אותו כמו חמאה) וגם עושה המון עבירות, חלקן בכלל לא חכמות (מול פולין וסרביה הוא עשה 6 עבירות ב-6 דקות), מה שמקשה להשאיר אותו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 11:41 pm 
Junior

בגדול אני מסכים, אבל כמו שכתבתי קודם אני חושב שבאליפויות האלו צריך להתמקד בשחקנים עם הפוטנציאל. לא חושב שלתת הרבה דקות לניב אבידן שלא מסוגל לסיים לייאפ מקדם את הכדורסל הישראלי לאנשהו.
ספציפית אני גם מאמין שאם היו בונים על דולינסקי מלכתחילה כשחקן מרכזי זה היה נראה אחרת לגמרי מבחינתו משני צידי המגרש, אבל זה לגמרי היפותטי בשלב הזה.
בכל אופן, כך או כך מדובר בטורניר יפה מאוד של הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 1:28 pm 
Freshman

עוד אי אפשר לסכם כי הקמפיין עוד לא נגמר ועלייה לאליפות העולם זה כבר הישג אמיתי. אבל בנקודת הזמן הזו אני ממש לא חושב שזה קמפיין יפה מאוד של הנבחרת, זה במקרה הטוב ביותר קמפיין סביר. כל ה3 הניצחונות שלנו הגיעו מול קבוצות חלשות עד חלשות מאוד, מול 2 הקבוצות הטובות יותר שפגשנו זה לא היה נראה מספיק טוב ואת 2 המשחקים האלה גם הפסדנו. כשאני מוסיף לזה גם את בחירת הסגל התמוהה והשימוש התמוה לא פחות במי שכן בסגל, באופן כזה שמעלה אצלי חשד שהמאמן לא ראה יותר מידי משחקים בליגת הנוער השנה, אני באופן אישי לא יכול להתלהב משום דבר בשלב הזה. כאמור, מקום 5 ישנה את התמונה לפחות חלקית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 2:10 pm 
Freshman

eliar1989 כתב:
עוד אי אפשר לסכם כי הקמפיין עוד לא נגמר ועלייה לאליפות העולם זה כבר הישג אמיתי. אבל בנקודת הזמן הזו אני ממש לא חושב שזה קמפיין יפה מאוד של הנבחרת, זה במקרה הטוב ביותר קמפיין סביר. כל ה3 הניצחונות שלנו הגיעו מול קבוצות חלשות עד חלשות מאוד, מול 2 הקבוצות הטובות יותר שפגשנו זה לא היה נראה מספיק טוב ואת 2 המשחקים האלה גם הפסדנו. כשאני מוסיף לזה גם את בחירת הסגל התמוהה והשימוש התמוה לא פחות במי שכן בסגל, באופן כזה שמעלה אצלי חשד שהמאמן לא ראה יותר מידי משחקים בליגת הנוער השנה, אני באופן אישי לא יכול להתלהב משום דבר בשלב הזה. כאמור, מקום 5 ישנה את התמונה לפחות חלקית

אנחנו בסך הכל נבחרת ישראל,להגיד שהקמפיין יהיה טוב רק אם נשיג את המקום החמישי זה פשוט מוריד מהחברה הצעירים האלו שנלחמו לאורך כל הטורניר ועוד בלי למפרט במשחקים החשובים באמת.באליפות הנוער רוב הנבחרות מגיעות עם סגלים מלאים ועם כל הכבוד אנחנו ממש לא מאריות אירופה,המטרה הייתה לשרוד דרג ועשו את זה יפה מאוד ועם לחימה ותצוגות מכובדות.צרפת וסרביה מהנבחרות הכי חזקות בטורניר,ברמה של מדליה,אז כן אנחנו לא ברמה של מדליה ואנחנו לא נהיה גם עד שיהיה לנו סגל של כמה עילויים(ובטח שלא נצליח עם הקו הקדמי הלא קיים שלנו),אז כן פולין ומקדוניה חלשות,אבל פולין כבר הבטיחה הישרדות ומקדוניה הייתה צמודה ליוון במשך 3 רבעים,אז בסך הכל יחסית לשאר הנבחרות אנחנו בסדר גמור.
חוץ מזה מסכים איתך לגמרי בעניין חסין,מאוד מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 4:15 pm 
Freshman

ItaySegev כתב:
eliar1989 כתב:

אנחנו בסך הכל נבחרת ישראל,להגיד שהקמפיין יהיה טוב רק אם נשיג את המקום החמישי זה פשוט מוריד מהחברה הצעירים האלו שנלחמו לאורך כל הטורניר ועוד בלי למפרט במשחקים החשובים באמת.באליפות הנוער רוב הנבחרות מגיעות עם סגלים מלאים ועם כל הכבוד אנחנו ממש לא מאריות אירופה,המטרה הייתה לשרוד דרג ועשו את זה יפה מאוד ועם לחימה ותצוגות מכובדות.צרפת וסרביה מהנבחרות הכי חזקות בטורניר,ברמה של מדליה,אז כן אנחנו לא ברמה של מדליה ואנחנו לא נהיה גם עד שיהיה לנו סגל של כמה עילויים(ובטח שלא נצליח עם הקו הקדמי הלא קיים שלנו),אז כן פולין ומקדוניה חלשות,אבל פולין כבר הבטיחה הישרדות ומקדוניה הייתה צמודה ליוון במשך 3 רבעים,אז בסך הכל יחסית לשאר הנבחרות אנחנו בסדר גמור.
חוץ מזה מסכים איתך לגמרי בעניין חסין,מאוד מאכזב.

יש כאן כמו שאני רואה את זה 2 היבטים שצריך לקחת בחשבון: הרמה ההישגית וכמה שחקנים הצליחו לבוא לידי ביטוי ולהראות דברים מעניינים. בעיניי צריך להסתכל על 2 ההיבטים האלה ביחס למחזור כולו בארץ ולא ביחס לסגל שיצא לאליפות ואני חושב שהמחזור הזה בבסיסו הזה הוא מחזור די מוכשר. אז אם ממחזור די מוכשר בסופו של דבר עשינו קמפיין שבסה"כ עמד ביעד הכי ראשוני שזה להשאר דרג, כשאני לא חושב שיש מישהו שיש לו ספק שהמחזור הזה שווה דרג א', ובמקביל לזה קיבלנו המון דקות לא טובות של שחקנים לא מספיק טובים/מעניינים אז מבחנתי לא הוציאו פה מספיק מהפונציאל הכללי של השכבה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 4:50 pm 
Hall of Famer

אבל לא באמת רק "נשארנו דרג"
עלינו לרבע גמר אליפות אירופה, שם הפסדנו לסרביה
זה לא תרחיש טוב בפני עצמו לכדורסל הישראלי?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 4:47 pm 
Freshman

35-31 לאיטלקים במחצית.
פשוט התנהלות הזויה של חסין,מנחם היה האקס פאקטור בכל המשחקים שבהם חסין הויאל בטובו לשתף אותו ועדיין למרות שמצוין היום מקבל אותה כמות דקות כמו שפר(שעד כה רק מעיף איירובלים),אין לי ספק שהשיקולים פה הם לא מקצועיים בלבד.באופן כללי עד כה רק יעקב הופיע למשחק,עוד שחקן חייב להצטרף אליו,האילקים חוגגים עלינו ברבאונד התקפה למרות שאין להם אף שחקן מעל 2 מ' והם אפילו נמוכים מהנבחרת שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 5:35 pm 
Sophomore

זורקים שלשות כמו למינגים.
מופע נגרות מרהיב.

ישראל עדיין במשחק רק בזכות הנגרות האיטלקית ויעקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 5:52 pm 
Freshman

יעקב עם משחק מדהים של 35 נקודות באחוזים מצוינים,6 אסיסטים(ועוד גנבו לו אחד בסטטיסטיקה) ו-5 רבאונדים.
חוץ ממנו אף אחד לא הופיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 6:13 pm 
Freshman

אז החלק התחרותי של הקמפיין הסתיים ואפשר לסכם לפחות חלקית.

מבחנתי כמו שכבר כתבתי כאן מדובר בקמפיין סביר במקרה הטוב. בצד החיובי אפשר לציין 2 נקודות- נשארנו דרג ונועם יעקוב. נועם יעקוב מדהים, בעיניי הוא השחקן הכי מרשים בטורניר מבין אלה שיצא לנו לפגוש.

מעבר לזה אני לא מוצא הרבה סיבות להתלהב. החל מבחירת הסגל, דרך השימוש בשחקנים שנבחרו וכמובן ועד לתוצאות עצמן. לנצח 2 נבחרות שמדורגות 13-16 בטורניר ועוד יריבה בינונית מינוס אותי זה לא מרשים גם אם בשורה התחתונה סיימנו טופ 8. בסוף את כל הקבוצות שפגשנו שהן ברמה שלנו או יותר לא ניצחנו.

עריכה:
צריך להיות הוגן ולהגיד שהפציעה של ניב למפרט בסבירות גבוהה פגעה ביכולת שלנו להשיג יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 7:33 pm 
Junior

הכי מרשים מבין אלה שיצא לנו לפגוש?
בצרפת אני זוכר לפחות שלושה יותר מרשימים ממנו. גם סימיץ' או איך שלא קוראים לענק המקדוני הוא שחקן הרבה יותר מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 7:55 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:
הכי מרשים מבין אלה שיצא לנו לפגוש?
בצרפת אני זוכר לפחות שלושה יותר מרשימים ממנו. גם סימיץ' או איך שלא קוראים לענק המקדוני הוא שחקן הרבה יותר מרשים.

כתבתי בעיניי. אם אותך הרשימו שחקנים אחרים זה לגטימי, אבל המספרים בצד של נועם יעקוב: ראשון בנקודות למשחק, ראשון באסיסטים, שלישי במדד וראשון מבין הגארדים, ורביעי בריבאונד מבין הגארדים.

הפוקוס שלי במשחקים לא היה על היריבות, אבל לא זכור לי מישהו שם שהצליח להיות ככ עקבי ביכולת שלו לייצר פעולות בעצמו. הוא עושה המון דברים ברמה גבוהה מאוד - 1*1, מסירה, קבלת החלטות, סיומות ופיקנרול, אין הרבה שחקנים בני 18 שיכולים להציג רמה גבוה בככ הרבה קטוגריות בעקביות כמו שהוא מציג. אז כן, בעיניי הוא מרשים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, רואה שחורות ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: