סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 5:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 3:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
xalmon כתב:
אולי מכיוון שההחתמות קצת משעממות הוחלט ללכת על גימיק חביב ולתת למנויים לבחור את עיצוב המדים לשנה הבאה מתוך שלוש אופציות.
הבעיה שכל האופציות נלקחו כנראה ממחולל מדים מבוסס אינטליגנציה מלאכותית, ובהתאם נראות כמו סצנה מסרט אימה:

https://lp.vp4.me/q99w

בינה מלאכותית זה הסבר אמין למדי לדבר התמוה הזה.
האופציה עם ההסוואה+סמלי הפועל כל-כך נוראית שהיא גורמת לשתי האחרות, שמאוד לא הייתי אוהב ברגיל, להראות כאפשרויות סבירות למדי.

יש איזה חוסר אחידות בהודעה עצמה, כשמצד אחד נכתב שזו מהדורה מיוחדת (ואם הכוונה היא שאלו מדי alternate לכמה משחקים בודדים בשנה, זה עוד סבבה בעיני) ומצד שני ש2 עיצובים מתוך ה3 יהפכו למדים האדומים של הקבוצה לעונה הקרובה.. אני די מבולבל לגבי זה, ומקווה אם כך, שהקבוצה תרבה לשחק במדים הלבנים בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 4:11 pm 
Junior

stavs כתב:
xalmon כתב:
אולי מכיוון שההחתמות קצת משעממות הוחלט ללכת על גימיק חביב ולתת למנויים לבחור את עיצוב המדים לשנה הבאה מתוך שלוש אופציות.
הבעיה שכל האופציות נלקחו כנראה ממחולל מדים מבוסס אינטליגנציה מלאכותית, ובהתאם נראות כמו סצנה מסרט אימה:

https://lp.vp4.me/q99w

בינה מלאכותית זה הסבר אמין למדי לדבר התמוה הזה.
האופציה עם ההסוואה+סמלי הפועל כל-כך נוראית שהיא גורמת לשתי האחרות, שמאוד לא הייתי אוהב ברגיל, להראות כאפשרויות סבירות למדי.

יש איזה חוסר אחידות בהודעה עצמה, כשמצד אחד נכתב שזו מהדורה מיוחדת (ואם הכוונה היא שאלו מדי alternate לכמה משחקים בודדים בשנה, זה עוד סבבה בעיני) ומצד שני ש2 עיצובים מתוך ה3 יהפכו למדים האדומים של הקבוצה לעונה הקרובה.. אני די מבולבל לגבי זה, ומקווה אם כך, שהקבוצה תרבה לשחק במדים הלבנים בעונה הקרובה.

זו בדיוק התחושה שלי. צריך לקוות שיש להם תוכנה טובה יותר שבונה את הקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 12:36 am 
Sophomore

גם האופציה של התחנת רוח נוראית העיני. רק האופציה האמצעית עוד סבירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 9:45 am 
Hall of Famer

בעיניי דווקא עיצובים לא רעים..

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 10:30 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בעיניי דווקא עיצובים לא רעים..

אני מניח שהמעצב הוא אח/אחות שלך/חבר קרוב מאד. אין מצב שמישהו היה רושם את ההודעה הזאת ללא קשר כלשהו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 6:12 am 
Sophomore

הפועל בונה קבוצה גבוהה, מאד !
אם בעונה שעברה היה לנו שחקן חמישיה אחד (בריימו) מעל שני מטר, העונה הגובה הממוצע של החמישיה (בינתיים) מעל 2 מטר, והספסל אפילו יותר גבוה.
אם באמת יגיע עוד שחקן גבוה (מי אמר אנס ?) יש פוטנציאל לקבוצה שלא יקחו עליה ריבאונדים מעצבנים.

נקווה שהם גם יודעים מה עושים עם הדבר הכתום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 8:53 am 
Freshman

למען הסדר הטוב, אמנם היו הרכבים עם בריימו כגבוה היחיד, אבל בדרך כלל שגב (2.04) או אגבונו(2.11) גם עלו בחמישיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 10:39 am 
Sophomore

em28 כתב:
אם באמת יגיע עוד שחקן גבוה (מי אמר אנס ?) יש פוטנציאל לקבוצה שלא יקחו עליה ריבאונדים מעצבנים.

רק הערה קטנה , להיות גבוה נותן לך יתרון בריבאונדים קרובים.
בריבאונדים שעוברים את איזור הצבע (קורה הרבה כשקולעים שלשה ) הריבאונד הוא של המהירים והמתמקמים טוב ולא של הגבוהים
זה הסיבה ששחקנים כמו אובה לוקחים יחסית הרבה ריבאונדים
והקטע שמול קבוצה כל כך גבוה , יש סיכוי שהרבה קבוצות (בטוח גארדיות ישראליות) יעיפו שלשות כמו מטורפים ואז נראה שהם גם לוקחים ריבאונדים ממש מעצבנים בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 5:34 pm 
Senior

לפי אפרת עמורבן, יש מו"מ עם סים סאנדר ונה האסטוני.
אני זוכר אותו בעיקר כי הוא היה טוב מאוד נגדנו בשני משחקים במדי ניז׳ני בעונת פיאניג׳אני. יש לו ג׳אמפ שוט שמאוד מזכיר את של נוביצקי (את הסט שוט, לא הפייד אווי) ואמנם פורוורד נייד ולא איזה שמנמן שלא זז, אבל הוא לא האיש שיוסיף יותר מדי אתלטיות לקבוצה הזו.
אם וכאשר, דז׳יקיץ׳ בונה קבוצה יחסית לא 'אמריקאית' בסגנון שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 5:38 pm 
Sophomore

לא אמראיקאית ולא מאד אתלטית בעמדות 4-5, מאד אמריקאית ואתלטית בעמדות 1-3.

הסייז וחוסר האתלטיות בגבוהים יחייב קבוצה שונה מכל מה שראינו בעבר בהפועל. עם פתרונות שמונעים בידוד גארדים על הגבוהים (בלי הגנות חילופים למשל..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 5:52 pm 
Hall of Famer

הנקינס והלטבי לא אתלטים? נראה לי שדי כן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 6:14 pm 
Senior

גמליאל כתב:
לא אמראיקאית ולא מאד אתלטית בעמדות 4-5, מאד אמריקאית ואתלטית בעמדות 1-3.

הסייז וחוסר האתלטיות בגבוהים יחייב קבוצה שונה מכל מה שראינו בעבר בהפועל. עם פתרונות שמונעים בידוד גארדים על הגבוהים (בלי הגנות חילופים למשל..).

לא 'אמריקאית' לא רק במובן הדרכון או האתלטיות.
לאורך השנים קבוצות ישראליות הרבה פעמים הלכו על הקונספט של זרים אמריקאים סקוררים דינמיים בואכה גאנרים בקו האחורי, וזרים אתלטיים וניידים בעמדות הפנים.

הפועל השנה היא קבוצה גדולה פיזית, בלי אף אתלט על (לא יהיו דאנקים מלהיבים במדים המשונים שלנו העונה), עם הרכז הכי לא סקורר והכי לא אתלטי שיש, עם התקפה שאמורה להיות יחסית שוויונית ומאוזנת, והגנה שתתבסס יותר על התיאום מאשר על סוויצ׳ביליות.

לוי-קרינגטון-רנדולף זו שלישייה שמשחקת מתחת לטבעת וכולה אתלטיים סבירים ולא יותר מזה. בהשוואה לאובה ואדאמס זו שלישייה גריאטרית. דווקא כמו שעופר אמר, הגבוהים הלבנים שלנו הם אתלטים טובים יותר, ועדיין לא אגבונו און עמנואל טרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 6:58 pm 
Sophomore

אשר יגורנו בא, אם זה הכיוון כנראה שעכשיו מחפשים זר שישי.

במקום לשאול מי אתלטי ומי לא (ואני מסכים עם סתיוס כמובן, ומנטפק שקארינגטון לא אמריקאי בכלל) צריך לשאול איך כל אחד עושה סל.

יחס זריקות לשלוש/זריקות לשתיים, בחסות רמי וייץ:

סמית' - 1.24 בליגה הליטאית, 1.43 ב-BCL
קארינגטון - 1.14 בליגה הצרפתית (בבטיס הרבה פחות, אבל בקדנציה קצרה למדי), 1.32 ב-BCL
דוברת - 1.61 בראשל"צ, 1.03 אצלנו, 0.88 באליפות U20 מול שומרים נחותים פיזית, 2.25 ב-BCL - אבל בשני משחקים, זניח.

לשם ההשוואה ג'יילן אדאמס, שהיה נותן תחושה של השתוללות לפעמים - 0.88 בליגה, 0.63 באירופה. אובה - 0.56 בליגה, 0.58 באירופה.

אלו לא טרוניות של בומר שמתלונן שהמשחק נהרס. המטרה היא לומר שכשאתה מרכיב קו אחורי של שחקנים שלא מסוגלים לקחת שומר לטבעת כדאי שתתאים להם שחקנים טכניים שיכולים להזיז את מרכז הכובד של הכדור פנימה או לפחות לאיזורים חלשים (כמו חולון של דדאס). הבאת סנטר שיודע לעבוד רק קרוב ומעל לטבעת, אבל מוגבל בטווח וביכולת לייצר לעצמו? אוקיי, שים לידו פורוורד, פנים לסל עם קצת סקורינג, שידע להפעיל אותו. עוד רעיון - תביא לעמדה 3 שחקן כמו ליוואי רנדולף - סקורר עצמאי שחי על קו 45 מעלות מהבסיס ויכול לנצל את הזריזות שלו מול שומרים גדולים יותר, אבל לשם כך, למען השם, הוא צריך להיות מיועד לתפקד כ-3!

ראיתי משחק של מיירס בפזארו מול פורטיטודו (עם פלדין, רגע לפני הפציעה. כנראה סוג של דרבי, בסיום המשחק האוהדים של פזארו פרצו למגרש ובירכו את קהל היריבה על ירידת הליגה האימננטית תוך שימוש במגוון תנועות ים-תיכוניות). גבוה, נייד, שומר סבבה, משחק המון, לא נח על המגרש אבל לא נוגע בכדור, כמעט שקוף ליד הדומיננטיות של טייריק ג'ונס. לקראת הסיום המאמן עשה חילופי הגנה-התקפה, עם מיירס בהגנה. זה היה אישוש למה שכבר כתבתי, מספיק להסתכל על הדקות שלו בשנים האחרונות כדי להבין שמאמנים אוהבים אותו - הוא לא בא כדי לשחק פה פעם בשבועיים.

נערך לאחרונה על ידי xalmon בתאריך א' אוגוסט 07, 2022 6:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 6:59 pm 
Sophomore

אני לא מספיק מכיר אותם, אבל דווקא קרינגטון ורנדולף כן עושים לי רושם של סקוררים שמייצרים ב-1:1. שזו התכונה המרכזית שהתכוונתי אליה כשתיארתי גארד אמריקאי (גם גייקובן בראון לא ממש אתלט במובן של לשחק מעל הטבעת אבל לגמרי ״גארד אמריקאי״ על פי ההגדרה שלי).

למשל המקבילה לעמדה 3 של הגבוהים ״האירופיים״ שהבאנו הייתה להביא מישהו סטייל פרפרוגלו (כמובן זול יותר) ולא סקורר כמו רנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 7:24 pm 
Junior

ו…. הופ! הלכה לעולמה הפנטזיה שחסכנו בכל שאר העמדות לקראת 300k פלוס על פאוור פורוורד. סגל מאוד אפור ותקציב דל. הלוואי שהדברים יתחברו ותהיה קבוצה טובה, אבל מבחינת כל השאר - דכדוך בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 7:27 pm 
Senior

גמליאל כתב:
אני לא מספיק מכיר אותם, אבל דווקא קרינגטון ורנדולף כן עושים לי רושם של סקוררים שמייצרים ב-1:1. שזו התכונה המרכזית שהתכוונתי אליה כשתיארתי גארד אמריקאי (גם גייקובן בראון לא ממש אתלט במובן של לשחק מעל הטבעת אבל לגמרי ״גארד אמריקאי״ על פי ההגדרה שלי).

למשל המקבילה לעמדה 3 של הגבוהים ״האירופיים״ שהבאנו הייתה להביא מישהו סטייל פרפרוגלו (כמובן זול יותר) ולא סקורר כמו רנדולף.

אני יותר דיברתי על הסגנון של הקבוצה כולה, אבל גם לצורך העניין, ממה שאני מכיר, שחקני אחד על אחד הם אולי כן (רנדולף בעיקר, קרינגטון אני חושב שהיה כזה בתחילת הקריירה ולפחות בעונה האחרונה, מאז שחזר מהפציעה, התבסס הרבה פחות על החדירה), אבל אף אחד מהם לא רוקד על המגרש כמו ג'קובן. אף אחד לא ייקח את השומר שלו פעם אחר פעם וינסה לזרוק אותו בקרוסאובר או סטפ-בק, עד שיביאו עליו דאבל-טים.
לא שזה כזה קריטי, אלא פשוט שאני חושב שזו קבוצה שהרבה יותר תתבסס על הנעת כדור ופחות על יכולת אישית, או על פיקנרול בין שניים מקבוצות קודמות של הפועל.

אני מעריך את היציאה מהקופסה ואולי יהיה מרענן לראות קבוצה קצת אחרת, (ודרך אגב, אני חושב שלמרות שזה כנראה בעיקר עניין של מאמן, יכול להיות שההליכה עכשיו עם 2 אירופאיים היא גם קצת כתוצאה משוק קשה בגזרת השחקנים האמריקאיים, עכשיו כשהNBA והג'י ליג יותר אטרקטיבי ויפן ואוסטרליה 'גונבות' הרבה שחקנים) אבל אני חושש שיהיו תקופות שבהן אנחנו עלולים לאכול הרבה מרור מהזרים האתלטיים של הליגה המקומית. ואם הקבוצה לא תתחבר כל-כך טוב, זה עלול להיות מכוער.
מקווה שזה לא עוד מקרה של מאמן אירופאי שמגיע לישראל ועושה טעות כשהוא מנסה לכפות את הכדורסל שלו במקום לנסות להסתגל.

ואם כבר ניתוחי יחסי זריקות שתיים/שלוש כמו של קסלמון, הנתון הכי מטריד אצל ונה הוא הגעה לקו ברמות ליאור אליהואית. משהו כמו זריקת עונשין ל15 דקות משחק זה רע מאוד.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ב' אוגוסט 08, 2022 12:11 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 7:46 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
ו…. הופ! הלכה לעולמה הפנטזיה שחסכנו בכל שאר העמדות לקראת 300k פלוס על פאוור פורוורד. סגל מאוד אפור ותקציב דל. הלוואי שהדברים יתחברו ותהיה קבוצה טובה, אבל מבחינת כל השאר - דכדוך בינוני.

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 7:55 pm 
Junior

אם הפועל אכן מנהלת מו״מ עם סים סאנדר ונה, נראה לי שזה זמן הגיוני להפרד מהתקווה שהולך להגיע לסגל הזה עוד שחקן חמישייה מאוד דומיננטי בהרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 7:57 pm 
Hall of Famer

לא יודע למה, יש לי תחושה שהמאמן הזה לא מגיע לחנוכה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 8:09 pm 
Sophomore

stavs כתב:
גמליאל כתב:

אני יותר דיברתי על הסגנון של הקבוצה כולה, אבל גם לצורך העניין, ממה שאני מכיר, שחקני אחד על אחד הם אולי כן (רנדולף בעיקר, קרינגטון אני חושב שהיה כזה בתחילת הקריירה ולפחות בעונה האחרונה, מאז שחזר מהפציעה, התבסס הרבה פחות על החדירה), אבל אף אחד מהם לא רוקד על המגרש כמו ג'קובן. אף אחד לא ייקח את השומר שלו פעם אחר פעם וינסה לזרוק אותו בקרוסאובר או סטפ-בק, עד שיביאו עליו דאבל-טים.
לא שזה כזה קריטי, אלא פשוט שאני חושב שזו קבוצה שהרבה יותר תתבסס על הנעת כדור ופחות על יכולת אישית, או על פיקנרול בין שניים מקבוצות קודמות של הפועל.

אני מעריך את היציאה מהקבוצה ואולי יהיה מרענן לראות קבוצה קצת אחרת, (ודרך אגב, אני חושב שלמרות שזה כנראה בעיקר עניין של מאמן, יכול להיות שההליכה עכשיו עם 2 אירופאיים היא גם קצת כתוצאה משוק קשה בגזרת השחקנים האמריקאיים, עכשיו כשהNBA והג'י ליג יותר אטרקטיבי ויפן ואוסטרליה 'גונבות' הרבה שחקנים) אבל אני חושש שיהיו תקופות שבהן אנחנו עלולים לאכול הרבה מרור מהזרים האתלטיים של הליגה המקומית. ואם הקבוצה לא תתחבר כל-כך טוב, זה עלול להיות מכוער.
מקווה שזה לא עוד מקרה של מאמן אירופאי שמגיע לישראל ועושה טעות כשהוא מנסה לכפות את הכדורסל שלו במקום לנסות להסתגל.

ואם כבר ניתוחי יחסי זריקות שתיים/שלוש כמו של קסלמון, הנתון הכי מטריד אצל ונה הוא הגעה לקו ברמות ליאור אליהואית. משהו כמו זריקת עונשין ל15 דקות משחק זה רע מאוד.

בעיה נוספת (שקצת דומה לקבוצה של קטש וגם של קציקאריס) היא שזה לחלוטין סגל לא סטנדרטי שמותאם למאמן. אם הוא מצליח אז סבבה אבל אם הוא מאיזושהי סיבה עוזב/מועזב באמצע העונה יהיה קשה מאד למצוא מאמן שיתאים. לקחת את הישראלי שיהיה פנוי באותו רגע לא יתאים (כי הוא יחפש לשחק כדורסל שהוא רגיל שידרוש החלפת חצי מהזרים) ומאמן זר באמצע עונה זה בכלל סיפור למצוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 9:09 pm 
Sophomore

הקבוצה הזאת היא הרבה יותר קבוצה של מאמן מאשר זאת של קטש
יהיה מאוד מאוד קשה להחליף את המאמן הזה במהלך העונה ולכן אני מניח שרק אסון עולמי יגרום לו ללכת הביתה.

אולי השנה נאלץ (ההנהלה) לתת לו זמן לבנות את הקבוצה ולא נעשה דברים כמו בשוק של השנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 12:07 am 
Junior

אחת מעונות המלפפונים הכי חלשות שראיתי מירושלים אי פעם. יותר גרוע אפילו מהקיץ הקודם, הגרוע בעצמו, שאמנם היה עתיר בסימני שאלה אבל לפחות עם פוטנציאל התפוצצות (שהתממש במידה מסוימת עם ג'יילן אדאמס ואפילו אובאסוהן). פה אתה יודע בדיוק מה המוצר הבינוני מינוס מינוס שאתה מקבל עוד לפני פתיחת העונה. למה להמר על שחקנים שעלולים אולי לאכזב אם אפשר להביא שחקנים מאכזבים מראש ובטרם עלו על הפרקט בארנה?
ודג'יקיץ' בעצמו לא הוכיח את עצמו כאיזה גאון כדורסל, וחוץ מקדנציה חביבה בבודצ'נוסט הוא לא עשה הרבה, כך שהעובדה שהוא בונה "קבוצה בצלמו" לא בדיוק אמורה לעודד איש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 10:10 am 
Junior

אני חושב שאתה מגזים.

מעניין אותי לראות איזה שחקן זה קארינגטון במרחק שנה מהפציעה וזאת בהחלט יכולה להיות שנה של פריצה בשבילו. אני לא חושב שרנדולף הוא בינוני מינוס (הרבה מבליטים את התואר ״מלך הסלים של הbcl״ משנה שעברה, אבל בעיניי הרבה יותר מרשים זה שהוא הmvp של הליגה הבלגית) וגם ספידי סמית׳ והנקינס הם שחקנים טובים עם הרבה יתרונות. אני בהחלט רואה תסריט שהקבוצה הזאת מתחברת להיות קבוצה טובה מאוד ובטח שלא רואה סיבה להניח מראש בינוניות מינוס. בקיצור, אין לי בעיה מקצועית דרמטית עם ההחתמות. הבעיה שלי היא בעיקר ברמת הרגש - אין איזה שחקן שממש ממש מגניב שהחתימו אותו, וברמת התקציב - לפי ההחתמות האלה עושה רושם שאין באמת סכום שהפועל יכולה להביא בו שחקנים שהיריבות שלה (חולון והפועל תל אביב) לא יכולות לעמוד בו. ואם הפער הוא כמה עשרות אלפי דולרים בממוצע לשחקן, אז אין סיבה מיוחדת להניח שלהפועל תהיה קבוצה משמעותית טובה יותר וזה הבדל די גדול ממה שהיה פה בעשרים ומשהו השנים האחרונות, למעט כמה יוצאי דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 11:17 am 
Freshman

ובכל זאת, כנראה בגלל שאין הימורים בקבוצה, מרגיש כאילו הרצפה של הקבוצה הזאת היא רבע גמר צמפיונס ומקום שני בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 11:22 am 
Junior

הרצפה של הקבוצה הזו היא מקום שני בליגה? אני לא רואה אצלכם יתרון בסגל על פני הפועל או חולון.
זה לא אומר שלא תסיימו שם, אבל על פניו אני לא רואה סיבה להניח שכן. בטח שזו לא הרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: