סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 9:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בעוד קצת פחות מחודש נפתחת אליפות אירופה ונראה שהולכת להיות אליפות אדירה
כשהרבה כוכבי NBA הולכים להשתתף הפעם.

החמישיות שמסתמנות לדעתי כחזקות בטורניר:

1. סרביה - תאודוסיץ', מיצ'יץ', לוצ'יץ', בייליצה , יוקיץ'.
2. צרפת - נילקינה , תיאו מלדון/ תומא הרטל , פורנייה, יבוסלה, גובר
3. יוון - קלאתס, סלוקאס, דורסי, יאניס, פאפאיאניס.

ועוד 2 מועמדות רציניות לחצי הגמר הן כמובן סלובניה אלופת אירופה המכהנת עם לוקה ודראגיץ'
וספרד אלופת העולם המכהנת עם יול , לורנזו בראון, רודי פרננדז והאחים הרננגומז ( בתפקיד האחים גאסול :) ).

הדירוג באתר פיב"א לקראת האליפות:

הדירוג של פיב"א ל8 הגדולות כרגע ( כולל נציגי הNBA הבכירים ) :
סלובניה עם לוקה ודראגיץ' ואלופת אירופה המכהנת.
צרפת עם רודי גובר , נילקינה ופורנייה
יוון עם יאניס ואחיו למשפחת אנדטקומפו
סרביה עם יוקיץ' יוביץ' ובייליצה
ליטא עם ולנצ'ונאס וסבוניס
ספרד עם האחים הרננגומז ( שיחליפו את האחים גאסול)
טורקיה עם אוסמן ואלפרן שנגון
איטליה עם גילנארי וסימונה פונטקיו.

https://www.fiba.basketball/eurobasket/ ... KXfxhFNdm0

ישראל מדורגת במקום ה-13 ולפניה במקומות 9-12:
גרמניה , צ'כיה, קרואטיה ופינלנד.

איך אתם הייתם מדרגים ומי לדעתכם תהיה הפתעת הטורניר ?

נערך לאחרונה על ידי nba_fan בתאריך ב' אוגוסט 08, 2022 12:04 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 10:11 am 
Freshman

עדיין קשה להגיד דברים בוודאות כי הסגלים לא סופיים.

בגדול 3 הקבוצות שציינת הן באמת 3 מ4 המובילות גם בעיניי, למרות שצרפת בלי באטום ודה קולו וסרביה בלי בוגדנוביץ וזה משמעותי מאוד. הקבוצה ה4 בחבורה הזו היא סלובניה ובעיניי היא גם הפייבוריטית לזכות למרות שהסגל שלה בוודאות פחות עמוק משל השאר ברשימה הזו. באליפויות כאלה לגארדים יש אפילו עוד יותר משמעות והקו האחורי של סלובניה הכי טוב באליפות, עם טובי כשחקן פיקנול מצוין - זה הרבה מאוד.

יש 2 נבחרות שאני לא יודע אם לקרוא להן פוטנציאל להפתעה כי הסגלים שלהם חזקים מאוד, אבל הם כן לא השמות שבדרך כלל עולים בראש: טוריקה וגרמניה. טורקיה עם לארקין, קורקמז, אוסמן ושנגנון. גרמניה עם שרודר, פרנץ ווגנר, מו ווגנר, ת'ייס ו-וויטמן. שתיהן יכולות לעשות חצי גמר בכיף לדעתי

אחריהן קרואטיה, איטליה, ספרד וליטא קבוצות לא מושלמות אבל חזקות בהחלט. אחריהן כל הצ'כיה, פינלנד, אנחנו וכו' +- אותה רמה לפחות על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 11:05 am 
Hall of Famer

האם הרמה באירופה נפלה?
עצם זה שספרד עם סגל אפרפר מאד מועמדת רצינית, צרפת גם עם סגל נופל בהרבה מהסגלים שהתרגלנו לראות אותם בעבר (שום מחליף לפרקר, אין מחליף לבאטום המזדקן) מועמדת רצינית.
מבין הנבחרות שרשמו פה, אז סלובניה עם אפקט לוקה בהחלט מועמדת בולטת. גם סרביה נראית עם סגל מאד מוכשר ולצד סלובניה נראית הנבחרת הבולטת.
אם לארקין בטורקיה, אז גם הטורקים יכולים לעשות רעש גדול.
יאניס זה סימן שאלה. מצד אחד, לצד לוקה, הוא צריך להיות השחקן המשפיע ביותר באליפות. מצד שני, אם אני זוכר נכון, ליאניס באליפויות השונות היה יותר קשה עם הצפיפות של המשחק האירופאי, מאשר באן.בי.איי. עם יאניס אפקטיבי, יוון בהחלט ברשימה המצומצמת של סלובניה וסרביה.
ליטא עם קו קדמי מאד מאיים, אבל כבר הרבה זמן לא גדל שחקן חוץ ליטאי ברמה הגבוהה ביותר, מה שמוריד מהנבחרת.
גרמניה בעיני, כל עוד שרודר השחקן המשמעותי, תמשיך להגיע לכלום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 11:47 am 
Junior

עמוס לב כתב:
האם הרמה באירופה נפלה?
עצם זה שספרד עם סגל אפרפר מאד מועמדת רצינית, צרפת גם עם סגל נופל בהרבה מהסגלים שהתרגלנו לראות אותם בעבר (שום מחליף לפרקר, אין מחליף לבאטום המזדקן) מועמדת רצינית.

ברמת הנבחרות זו התחשובה שלי גם אבל ברמת השחקנים הבודדים אירופה בשיא של כל הזמנים.
היום יש 3 כוכבי על אירופאיים בNBA (לוקה, יאניס ויוקיץ') ועוד שחקנים על סף האולסטאר סטייל סטייל גובר, סאבוניס, פורזינגס.

מרגיש שהטופ של אירופה היום טובים מתמיד אבל החציון ירד בצורה לא מבוטלת ( או האחוזון ה80 נגיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 2:36 pm 
Junior

קשה מאד להגיד לגבי הרמה של הנבחרות בין השנים. זה ויכוח שאין שום דרך להכריע.
מה שכן, הרבה מהנבחרות המוצלחות של השנים הקודמות הן כאלו שרצו הרבה שנים ביחד. המוצלחות שבהן לא רק רצו כמה שנים אלא החזיקו כוכב NBA אחד (או יותר). לא סתם פארקר וגאסול הובילו את הנבחרות שלהם להישגים. גם נוביצקי הוציא הרבה מנבחרת מוגבלת בעיקר כי הוא שיחק שם באופן די סדיר.
השנה יש כנראה כוכבים ברמה גבוהה יותר - לא היה מצב שבו 3 אירופאים היו בחמישיית העונה. העניין הוא שהם עדיין לא צברו הרבה נסיון עם הנבחרות ולא רצו הרבה עם הסגלים הקיימים. לוקה אמנם זכה באליפות אירופה, וזה נותן לו יתרון מול יוקיץ' ויאניס, אבל זה עדיין לא הגיבוש והכימיה שהיו לנבחרות כמו ספרד וצרפת.
בגוש "המזרחי" תמיד היה הרבה מאד עומק וכישרון, השנה יש שם גם כוכבי על - פתאום נבחרות עמוקות כמו ליטא וסרביה מקבלות שחקנים כמו סבוניס ויוקיץ'.
טורקיה גם היא פתאום מקבלת עומק משמעותי עם 3 שחקני NBA פלוס השחקן הטוב באירופה, וגם גרמניה ששם אני בכלל לא בטוח ששרודר יוביל כשנמצאים בסגל הווגנרים.
בכל מקרה, נראה כמו אליפות מטורפת, בעיקר בגלל שכרגע נראה שתהיה התייצבות מרשימה של שחקנים. אני מנסה לחשוב איזה שחקן מוביל נעדר (ואני עוד לא סופר את אמבייד בצרפת). אני חושב שחוץ מווצ'ביץ' במונטנגרו ובוגדנוביץ' בסרביה, כרגע כל הכוכבים מגיעים.
אגב הגיע כבר הזמן לארגן משחק אולסטאר נבחרות - מדינות יוגוסלביה לשעבר, מדינות הגוש המזרחי, מערב אירופה, אפריקה, אסיה-אוקיאניה, ארצות הברית, יתר אמריקה. 7 נבחרות, בטח אפשר לפצל אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 2:48 pm 
Hall of Famer

אני חושב שבעבר לנבחרות ליטא וסרביה היו גם כוכבי על (דיבאץ', סטויאקוביץ', סאבוניס סיניור, מרצ'יולניס ועוד) וגם סגל עמוק יותר וטוב יותר. היום נשארנו עם כוכבי העל.
לגבי גרמניה, אני לא בטוח ששרודר יוביל, אבל רק בגלל פרנץ ווגנר. מו ווגנר הוא לא פקטור כזה משמעותי. אבל פרנץ ווגנר צעיר והנבחרת כבר כמה שנים של שרודר ובנוסף שרודר גארד, שגם מאד דומיננטי. אז ההנחה שלי שעדיין הנבחרת תהיה בידיים שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 2:52 pm 
Senior

אני חושב שההיחלשות היא יותר מבחינת העומק - אין ממש נבחרות עם כמה שחקנים שהם כוכבי יורוליג גדולים/שחקני חמישייה בNBA.
זה לא רק דור הזהב בספרד, שהצליח למשוך הרבה שנים והקיץ נהיה לראשונה בלעדיו, גם צרפת העמידה לטורנירים קודמים חמישייה מאוד מרשימה והיום טיפה נחלשה (למרות שבאליפויות הקרובות עשויה לקבל אליה את אמביד ו-וומבניאמה). סרביה עם בוגדנוביץ' גם יכלה להיות נבחרת נהדרת (אבל גם מרשימה מאוד בלעדיו). הרבה מהנבחרות האחרות הן קצת יותר כוכב אחד וסגל מסייע.

כמו שאמרו לפני - מבחינת הטופ של הטופ זה כנראה היורובאסקט הכי טוב אי פעם, אבל השחקנים ה6-20 נניח באליפות, כנראה חלשים יותר משראינו בחלק מטורנירי העבר וקצת כמו שדניאל כתב, הנבחרות החזקות הן עדיין לא כאלו שרצו ביחד בהרבה טורנירים.

(עכשיו כשבאתי לשלוח אני רואה שבינתיים עמוס כתב משהו דומה).

בכל מקרה, יהיה מעניין מאוד לראות את יאניס ויוקיץ' שוב בכדורסל האירופאי. אני לגמרי רואה מצב ששניהם לא מצליחים להיות גדולים כמו שמצפים מהם בגלל הכדורסל האירופאי הצפוף (ובמקרה של יאניס גם המסחרו בקלעים מסביב), ומצד שני הם כל-כך טובים שגם תסריט שבו הם קורעים את הטורניר הוא אפשרי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 7:48 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני חושב שבעבר לנבחרות ליטא וסרביה היו גם כוכבי על (דיבאץ', סטויאקוביץ', סאבוניס סיניור, מרצ'יולניס ועוד) וגם סגל עמוק יותר וטוב יותר. היום נשארנו עם כוכבי העל.
לגבי גרמניה, אני לא בטוח ששרודר יוביל, אבל רק בגלל פרנץ ווגנר. מו ווגנר הוא לא פקטור כזה משמעותי. אבל פרנץ ווגנר צעיר והנבחרת כבר כמה שנים של שרודר ובנוסף שרודר גארד, שגם מאד דומיננטי. אז ההנחה שלי שעדיין הנבחרת תהיה בידיים שלו.

סאבוניס סיניור אולי אבל אני לא חושב שהיו 3 סופרסטארים ברמת נ.ב.א. באליפות אירופה
אנחנו מדברים כנראה על 3 מתוך 5 השחקנים הכי טובים בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 8:49 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

לדעתי קשה להשוות לעבר. אני לא יודע על מה מתבססת הטענה שהסגלים היו עמוקים יותר.
מה שבטוח זה שלסרביה לא היה כוכב ברמה של יוקיץ', אף אחד ממי שרשמת לא התקרב אליו מבחינת "כוכבות" ב-NBA. מה שכן, מאד יכול שהליגה היום הרבה יותר פתוחה לאירופאים, אולי היום יותר "קל" לאירופאים לככב ב-NBA. שחקן כמו סאבוניס סיניור יכל היה אולי, אם היה מגיע צעיר היום, להיות ברמה של יוקיץ'. מאד יכול גם שהכוכבים של היום יותר מותאמים למשחק ב-NBA ופחות לסגנון של הנבחרות באליפות אירופה. אומרים שיאניס יותר יתקשה בגלל הסגנון. ועדיין, אני מאד אופתע אם שחקן שממש סחב קבוצה על הגב לאליפות ה-NBA (דרך הפלייאוך במזרח) יתקשה מול נבחרות אירופאיות.

מסכים לגבי גרמניה, ודי אתבאס אם גרמניה תקום ותיפול על שרודר, אבל מסכים שזה תרחיש הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 8:57 pm 
Freshman

דניאל כתב:
עמוס לב כתב:

מה שבטוח זה שלסרביה לא היה כוכב ברמה של יוקיץ', אף אחד ממי שרשמת לא התקרב אליו מבחינת "כוכבות" ב-NBA. מה שכן, מאד יכול שהליגה היום הרבה יותר פתוחה לאירופאים, אולי היום יותר "קל" לאירופאים לככב ב-NBA. שחקן כמו סאבוניס סיניור יכל היה אולי, אם היה מגיע צעיר היום, להיות ברמה של יוקיץ'. מאד יכול גם שהכוכבים של היום יותר מותאמים למשחק ב-NBA ופחות לסגנון של הנבחרות באליפות אירופה. אומרים שיאניס יותר יתקשה בגלל הסגנון. ועדיין, אני מאד אופתע אם שחקן שממש סחב קבוצה על הגב לאליפות ה-NBA (דרך הפלייאוך במזרח) יתקשה מול נבחרות אירופאיות.

מסכים לגבי גרמניה, ודי אתבאס אם גרמניה תקום ותיפול על שרודר, אבל מסכים שזה תרחיש הגיוני.

סבוניס קצת יוצא דופן באמת בקטע הזה ואולי באמת אפשר להשוות אותו פחות או יותר ליוקיץ , אבל אם ב20-25 שנה האחרונות היו באירופה רכז 2.01 ששוקל 110 קילו עם זריזות וקליעה ופורוורד עם מוטת ידיים של 2.21 עם כדרור, תנועתיות ואתלטיות - הם היו מככבים בNBA. רוצה לומר שזה די ברור שלא היו פה שחקנים כמו השלושה המדוברים, או לפחות כמו שניים מהם, המון שנים או אולי אפילו מעולם, זה הרי הקטע עם להיות שחקנים היסטוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 12:02 pm 
Sophomore

eliar1989 כתב:
עדיין קשה להגיד דברים בוודאות כי הסגלים לא סופיים.

בגדול 3 הקבוצות שציינת הן באמת 3 מ4 המובילות גם בעיניי, למרות שצרפת בלי באטום ודה קולו וסרביה בלי בוגדנוביץ וזה משמעותי מאוד. הקבוצה ה4 בחבורה הזו היא סלובניה ובעיניי היא גם הפייבוריטית לזכות למרות שהסגל שלה בוודאות פחות עמוק משל השאר ברשימה הזו. באליפויות כאלה לגארדים יש אפילו עוד יותר משמעות והקו האחורי של סלובניה הכי טוב באליפות, עם טובי כשחקן פיקנול מצוין - זה הרבה מאוד.

יש 2 נבחרות שאני לא יודע אם לקרוא להן פוטנציאל להפתעה כי הסגלים שלהם חזקים מאוד, אבל הם כן לא השמות שבדרך כלל עולים בראש: טוריקה וגרמניה. טורקיה עם לארקין, קורקמז, אוסמן ושנגנון. גרמניה עם שרודר, פרנץ ווגנר, מו ווגנר, ת'ייס ו-וויטמן. שתיהן יכולות לעשות חצי גמר בכיף לדעתי

אחריהן קרואטיה, איטליה, ספרד וליטא קבוצות לא מושלמות אבל חזקות בהחלט. אחריהן כל הצ'כיה, פינלנד, אנחנו וכו' +- אותה רמה לפחות על הנייר.

פה נראה שיש דווקא עדכונים לרוב הסגלים:
https://www.fiba.basketball/eurobasket/ ... asket-2022

לגבי צרפת, עדכנתי את החמישיה ללא באטום ודה קולו שלא יגיעו.
עדיין תהיה להם נבחרת חזקה עם מלדון ביחד עם פורנייה וגובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 8:26 am 
Sophomore

לפי הדיווחים תאודוסיץ' לא ישחק עם סרביה באליפות.
https://www.eurohoops.net/en/eurobasket ... urobasket/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 10:35 am 
Sophomore

יאניס נתן הצגה הערב עם 31 נקודות ו10 ריבאונדים ב 20 דקות בנצחון של יוון 86-70 על ספרד בפתיחת משחקי האימון ונראה מוכן ליורובאסקט שייפתח בדיוק בעוד 3 שבועות.
דורסי הוסיף 11 נקודות ליוונים ששיחקו בלי סלוקאס ופאפאיאניס.
בצד השני וילי הרננגומז קלע 15 לספרדים שחסרו את סרחיו יול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 11:27 am 
Junior

eliar1989 כתב:
דניאל כתב:
עמוס לב כתב:

סבוניס קצת יוצא דופן באמת בקטע הזה ואולי באמת אפשר להשוות אותו פחות או יותר ליוקיץ , אבל אם ב20-25 שנה האחרונות היו באירופה רכז 2.01 ששוקל 110 קילו עם זריזות וקליעה ופורוורד עם מוטת ידיים של 2.21 עם כדרור, תנועתיות ואתלטיות - הם היו מככבים בNBA. רוצה לומר שזה די ברור שלא היו פה שחקנים כמו השלושה המדוברים, או לפחות כמו שניים מהם, המון שנים או אולי אפילו מעולם, זה הרי הקטע עם להיות שחקנים היסטוריים.

המשחק מאד השתנה, הרבה יותר ריווח והרבה יותר דגש על קליעה מבחוץ. זה נותן יתרון ללוקה וליוקיץ'. יכול להיות שבכדורסל של שנות ה-90 הם פחות היו באים לידי ביטוי.עובדה שרק לפני 4 שנים עוד היו סימני שאלה על לוקה (לפני הדראפט). יוקיץ' ויאניס גם די פוספסו בדראפט.
אגב יאניס במשחק האחרון מול ספרד מראה סימנים של דומיננטיות מוחלטת. יהיה מעניין אם אחד מה-3 יסחוב את הנבחרת שלו עד לזכייה מול נבחרות קצת יותר עמוקות כמו צרפת או ספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 11:33 am 
מנהל פורום

נו, על לוקה לא היה סימני שאלה באמת, בכ"ז, בחירת לוטרי גבוהה, ומי ש"וויתרו" עליו, שאלו בגדול סקרמנטו, עשו שטות שכבר בזמן אמת היו דיבורים על כך שזו שטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 12:08 pm 
Hall of Famer

יוקיץ' היה מצליח מאוד גם בשנות ה-80 וה-90, תור הזהב של הסנטרים הגבוהים, הכבדים והאיטיים (בחלקם לפחות, גם סנטרים יותר אתלטיים כמו האקים התחילו אז), אם סאבוניס, הרבה אחרי שיאו, היה אחלה סנטר פותח ב-NBA, אז ליוקיץ' לא הייתה שום בעיה להצליח בעידן ההוא. לגבי יאניס, אני לא בטוח אם הוא היה מקבל את אותה כמות הזדמנויות שהוא קיבל אם היה מגיע בשנות ה-80, אבל בסוף להצליח הוא היה מצליח, אבל אם מדברים על שנות ה-90 שהביאו לנו פורוורדים כמו קווין גארנט או אנטואן ווקר שבילו לא מעט זמן בתור מנהלי המשחק של הקבוצות שלהם? אני חושב שהוא היה מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 12:20 am 
Hall of Famer

הידעתם שיש שני אחים פוניטקה?
https://sports.walla.co.il/item/3523590

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 1:59 pm 
Sophomore

במשחק אימון יאניס היה ממש מצוין נגד ספרד.
זה מפתיע אותי ואני עדיין מצפה לראות אותו באליפות במחשבה שסביר שהוא יהיה משמעותית פחות משפיע מאשר בNBA
אבל אולי אני אתבדה ממש בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 2:31 pm 
Senior

זה שיאניס הולך להיות גדול על הענף בחלק מהמשחקים באליפות הזו, זה ברור לגמרי מבחינתי.
השאלה היא האם יהיו משחקים ספציפיים שבהם היריבה (והשחקנים שסביבו) תצליח לשבש את המשחק שלו ולהפוך אותו ללא כל-כך יעיל (במקום השחקן כי יעיל בעולם, שזה מה שהוא כשדברים הולכים).
אני לא רואה שום סיכוי שהוא לא נותן אפילו משחק אחד שבו הוא נראה כמו מבוגר בגן ילדים. מהבחינה הזו משחק בודד שבו יאניס אדיר לא מוכיח כלום לגבי ההמשך.
אני אישית חושב שהכל אפשרי איתו, כי הוא עד כדי כך טוב בכדורסל, אבל בגלל שמלכתחילה הכדורסל האירופאי צפוף יותר ושלמיטב ידיעתי, נבחרת יוון ממש לא משופעת קלעים, קשה לי לראות אותו נותן טורניר בלתי עציר. מישהו באיזשהו שלב ידע להקשות עליו מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 9:17 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
נו, על לוקה לא היה סימני שאלה באמת, בכ"ז, בחירת לוטרי גבוהה, ומי ש"וויתרו" עליו, שאלו בגדול סקרמנטו, עשו שטות שכבר בזמן אמת היו דיבורים על כך שזו שטות

לא הבנתי מה ז"א שלא היו על לוקה סימני שאלה "באמת". בוודאי שהיו עליו. דיברו הרבה על ליקויים באתלטיות ובהגנה. ממתי "בחירת לוטרי גבוהה" זה משהו נטול סימני שאלה? וגם לא נכון שמי שויתרו עליו זה רק סקרמנטו, גם אם אתה מתעלם מפיניקס ואייטון. אטלנטה עשתה עליו טרייד ישיר בשביל לקבל את טריי יאנג.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 10:58 pm 
מנהל פורום

על מי שנבחר בלוטרי יש סימני שאלה, כמו על כל שחקן. אבל לא מהסוג של "האם יצליח לשחק בליגה", לכן בחירת לוטרי שנכשלת לרוב מוגדרת כבאסט ולא כהגשמת תחזיות רעות ותו לא.
ואטלנטה ויתרה עליו בשביל יאנג+בחירות דראפט, זה קצת שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 11:09 pm 
Sophomore

יאנייס כבר ראינו שהוא מתקשה - באליפות העולם 2019 שהיכולת שלו לא היתה מאוד שונה מהיום, הם הפסידו לברזיל ואז עם עוד תבוסה לארהב הם סיימו עם מאזן חיובי של 3-2 ולא העפילו לרבע גמר.
אחרי האליפות הוא אמר -החוקים, איך שמשחקים בפיבא, הריווח, הרגשתי כאילו אני משחק 1 נגד 5, אני מעדיף נבא זה מאוד שונה פה.

נגד ספרד אבל עכשיו זה היה מעודד ונראה אם יהיה שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 11:18 pm 
Hall of Famer

וול, לא היה דיון על "האם יצליח לשחק בליגה", אלא על לככב בליגה. ודניאל ציין שהיו סימני שאלה על לוקה וזה נכון מאד. ושחקנים שנבחרים בבחירת לוטרי גבוהה משחקים בליגה בדרך כלל, אבל חלקם שחקנים גרועים או בינוניים מאד. על חלקם יש תווית של תאונה סבירה די מההתחלה, כמו ת'אביט או בנט.

לוקה הועבר למאבס עבור טריי יאנג ובחירה עתידית אחת, שהתממשה כבחירה העשירית בדראפט הבא, בה ההוקס לקחו את קם רדיש, שנשלח מהמועדון אחרי 3 שנים. הם ליטרלי ויתרו על לוקה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 11:40 pm 
Hall of Famer

הסיפא שלך מחזירה אותנו לטענה (המופרכת להפליא) על החלטה טובה מול נכונה שלך.
התוחלת של בחירת הדראפט לדעת אטלנטה היתה גבוהה יותר, בגלל שהם חשבו שלוקה הוא שחקן פחות טוב משהיה, מה שאומר שדאלאס היתה קצת מסריחה יותר. נניח שהתוחלת קרובה יותר למקום החמישי בדראפט מאשר למקום העשירי.
אז זהו, זה מה שהוא היה שווה - הממוצע של בחירה באיזור המקום החמישי בדראפט. אני לא מתכוון לעשות את המספרים עכשיו (ומספיק אנשים עשו את זה בפורום או בכלל), אבל זה יותר מאשר קאם רדיש לשלוש שנים, אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 11:48 pm 
Hall of Famer

אה כן, "הטענה המופרכת להפליא" שלי. תזכיר לי איך הצלחת להפריך אותה מתישהו? ואני זוכר שאני מדבר עם אלוף סלניוז בלחשוב שהוא ניצח בויכוח או הוכיח או הפריך משהו בלי שום ביסוס, ועדיין אני שואל.

ואין לי מישג מה הממבו-ג'מבו הבלתי קריא שכתבת אחר כך. בראש שלך זה בטח הוכחה למשהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה