סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 5:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 11:28 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני גם הופתעתי מהביטוי ״רצפה״ בהקשר הזה וכמו שאין סיבה מיוחדת להניח שנסיים במקום השני בליגה, ברור שיש גם אופציה לא רעה בכלל לעוף מה-bcl בשלב הבתים או בפליי-אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 11:29 am 
Hall of Famer

מן הסתם הוא התכוון לתקרה , לא רצפה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 11:33 am 
Freshman

בדרך כלל הקבוצות שהביאו סגל מבוגר ומנוסה, ואירופאי, היו מהנות לצפיה אבל נכשלו מול קבוצות עם זרים צעירים אמריקאיים ואתלטייים. העונה של פרפרוגלו ויותם הלפרין היא דוגמא אחת. עם החלפת הבעלות והשינויים האחרים בהנהלה, זו עונה לא פשוטה להעמיד תקציב גבוה ואפשר להבין למה הם הולכים על שחקנים סולידיים. יש סיכוי שזה יצליח לשלם שגדול מחלקיו, ושתהיה קבוצה מהנה (גם אם לא תלך עד הסוף על התארים). ייתכן גם שזו קבוצה שתצליח באירופה יותר מאשר בישראל (אבל לישראל יש זמן לשנות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 11:34 am 
Junior

לדעתי הוא התכוון לרצפה, אבל אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 11:47 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אני חושב שאתה מגזים.

מעניין אותי לראות איזה שחקן זה קארינגטון במרחק שנה מהפציעה וזאת בהחלט יכולה להיות שנה של פריצה בשבילו. אני לא חושב שרנדולף הוא בינוני מינוס (הרבה מבליטים את התואר ״מלך הסלים של הbcl״ משנה שעברה, אבל בעיניי הרבה יותר מרשים זה שהוא הmvp של הליגה הבלגית) וגם ספידי סמית׳ והנקינס הם שחקנים טובים עם הרבה יתרונות. אני בהחלט רואה תסריט שהקבוצה הזאת מתחברת להיות קבוצה טובה מאוד ובטח שלא רואה סיבה להניח מראש בינוניות מינוס. בקיצור, אין לי בעיה מקצועית דרמטית עם ההחתמות. הבעיה שלי היא בעיקר ברמת הרגש - אין איזה שחקן שממש ממש מגניב שהחתימו אותו, וברמת התקציב - לפי ההחתמות האלה עושה רושם שאין באמת סכום שהפועל יכולה להביא בו שחקנים שהיריבות שלה (חולון והפועל תל אביב) לא יכולות לעמוד בו. ואם הפער הוא כמה עשרות אלפי דולרים בממוצע לשחקן, אז אין סיבה מיוחדת להניח שלהפועל תהיה קבוצה משמעותית טובה יותר וזה הבדל די גדול ממה שהיה פה בעשרים ומשהו השנים האחרונות, למעט כמה יוצאי דופן.

מה כל כך מרשים בתואר ה-mvp של הליגה הבלגית (אגב, זו כבר לא ליגה בלגית, אלא ליגה איזורית של בלגיה והולנד)? לפי התוצאות של הקבוצות מהליגה הזאת במפעלים האירופיים זו ליגה די חלשה.
עוד אנקדוטה שמלמדת קצת על הרמה שם - הסנטר שאילת החתימו, נייט גריימס, התחיל את העונה הקודמת באותה בלגיה והציג שם מספרים של מינימום אמביד, 18 נקודות ו-12 ריבאונדים למשחק ב-70% ל-2 ו-50% ל-3. באמצע העונה הוא עבר לקבוצת תחתית בגרמניה להיות שם שחקן ספסל, והקיץ כאמור חתם באילת. בוא נגיד שאם אלה המספרים ששחקן ספסל שולי בגרמניה או זר שאילת מחתימה נותן בבלגיה, לא הייתי מתרגש יותר מדי מתארים בליגה הזאת.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 11:58 am 
Hall of Famer

עדיף להביא שחקנים עם אופי טוב וניסיון אירופאי לא רע בכלל מאשר שמות מפוצצים שאיכזבו בגדול כמו בעונה שעברה.חוץ מזה שנבנתה קבוצה עם אוריינטציה הגנתית שזה דבר חכם לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 12:19 pm 
Freshman

התכוונתי לרצפה.
אני באמת חושב שפעם ראשונה מזה שנים שיש לנו קבוצה שבנויה בצורה של קבוצה.
אני חושב שאין הימורים בסגל.
אני לא חושב שנראה כדורסל מלהיב אלא יותר לכיוון סימונה.
יכול להיות שאני מגזים קצת אז בוא נגיד את זה בצורה פשוטה יותר.
אני חושב שבקבוצה הזאת הסיכוי לקטסטרופה כמו בשתי העונות האחרונות שואף לאפס.
אני לא רואה סיבה שנעוף בשני הסיבובים הראשונים באירופה ומרגיש לי שבליגה אנחנו בנויים טוב יותר מחולון ועם שחקנים עמידים יותר מהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 12:53 pm 
Junior

גם אם נניח שיש לכם סגל עדיף על הפועל או חולון (בעיני לא, אבל נניח), זה בנקודות. בטח לא יתרון כזה משמעותי שהרצפה שלו היא מקום שני.
אני גם חושב שאתה קצת מגזים עם הקטסטרופה לגבי העונה החולפת. הייתה פה עונה חלשה מצד מכבי אבל מאוד איכותית מצד חולון והרצליה, ועדיין ירושלים סיימו את העונה הסדירה במקום הראשון. היו אצלכם פשלות גדולות בבניית הסגל אבל גם קן אחורי מאוד איכותי שהיה קשה להתמודד מולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 1:24 pm 
Senior

אני חושב שזה גם לא נכון שאין הימורים בסגל. יש הימור לא קטן על קרינגטון והחזרה שלו מהפציעה למשל, והימור לא פחות גדול מזה על החיבור של הקבוצה, כי מבחינה פרסונלית זה באמת לא סגל שמתעלה בהרבה על זה של חולון ות"א.
אני גם מסכים עם הוקיץ׳ שהעונה הקודמת לא הייתה קטסטרופה, אלא סתם עונה לא טובה, ואני לגמרי רואה מצב לשחזור ה'הישגים' בכל המסגרות, מינוס המקום הראשון בעונה הסדירה בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 1:36 pm 
Sophomore

גם לי מרגיש שהשנה הולכים לתת עונה מרגשת.
חולון תתעורר מהחלום ותראה שהיא הרבה פחות טובה ובעיקר פחות ווינרית משנה שעברה (שסה"כ היתה טעות סטטיסטית ולא הצלחה מבוססת דרך ורמה )
והפועל ת"א שתסיים במקום 3 , פשוט לא מספיק טובה בחצי מהמשחקים (מה שג'יקובן לא משחק בעונה )

לצערי גם מכבי השנה יהיו מאוד חזקים לליגה שלנו אז לצערי נהיה מקום 2 בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 1:39 pm 
Hall of Famer

על פי מה אתה חושב שמכבי יהיו מאוד חזקים לליגה שלנו? על סמך הרי הזרים החדשים שאף אחד לא יודע איך יסתדרו ביחד , בלי איזה כוכב מוכח חוץ מבראון?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 1:40 pm 
Freshman

N.T.K כתב:
חולון תתעורר מהחלום ותראה שהיא הרבה פחות טובה ובעיקר פחות ווינרית משנה שעברה (שסה"כ היתה טעות סטטיסטית ולא הצלחה מבוססת דרך ורמה )
והפועל ת"א שתסיים במקום 3 , פשוט לא מספיק טובה בחצי מהמשחקים (מה שג'יקובן לא משחק בעונה )

בתכלס, אנחנו חייבים לתת עונה טובה.
עם עונה פושרת או אפילו סבירה אתה ממצב את עצמך באותו מקום עם חולון וכנראה גם אם הפועל תל אביב.
כדי לחזור ולהיות מדרגה מספר 2 אתה חייב עונה טובה ואז זה יתבטא בהכנסות ובתקציב לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 8:43 pm 
Sophomore

raflafd כתב:
N.T.K כתב:

עם עונה פושרת או אפילו סבירה אתה ממצב את עצמך באותו מקום עם חולון וכנראה גם אם הפועל תל אביב.
כדי לחזור ולהיות מדרגה מספר 2 אתה חייב עונה טובה ואז זה יתבטא בהכנסות ובתקציב לעונה הבאה.

גם אם ניכשל , אנחנו לא ממוצבים כמו הפועל תא וחולון.
זה לא קשור להצלחה כזו או אחרת
אם נאמין להנהלה שלנו , התקציב שלנו של השנה הוא גבוה יותר (יש בו חלק של החזר חובות משנים שעברו )
יש לנו אולם גדול יותר ציפיות גדולות יותר , קהל גדול יותר (אולי לא יותר משל הפועל ת"א אבל יותר מאוהדי הפועל ת"א שמתעניינים בכדורסל)
יש לנו מסורת גדולה פי כמה (שוב לפחות בהיסטוריה ההגיונית , אכן להפועל תא יש הרבה היסטוריה אבל 99.9% מהאוהדים שלה היום , לא מכירים , ראו , הרגישו וכו.. את תקופת השליטה האדומה של השנים שלפני סיום עידן הדינוזאורים )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 7:08 am 
Freshman

N.T.K כתב:
raflafd כתב:
N.T.K כתב:

גם אם ניכשל , אנחנו לא ממוצבים כמו הפועל תא וחולון.
זה לא קשור להצלחה כזו או אחרת
אם נאמין להנהלה שלנו , התקציב שלנו של השנה הוא גבוה יותר (יש בו חלק של החזר חובות משנים שעברו )
יש לנו אולם גדול יותר ציפיות גדולות יותר , קהל גדול יותר (אולי לא יותר משל הפועל ת"א אבל יותר מאוהדי הפועל ת"א שמתעניינים בכדורסל)
יש לנו מסורת גדולה פי כמה (שוב לפחות בהיסטוריה ההגיונית , אכן להפועל תא יש הרבה היסטוריה אבל 99.9% מהאוהדים שלה היום , לא מכירים , ראו , הרגישו וכו.. את תקופת השליטה האדומה של השנים שלפני סיום עידן הדינוזאורים )

יכול להיות שכל מה שאתה אומר נכון אבל האם שחקן יחתום אצלינו במידה ואנחנו מתחרים עליו מול שתי הקבוצות האחרות?
ישראלי יכול להיות שכן (גינת הוא יוצא מן הכלל בגלל ההיסטוריה שלו), זר, לא בטוח בכלל.
אם ניתן עוד עונה שבה אנחנו לא קיימים בעיקר באירופה אז אני חושב שאפילו היתרון הזניח שיש ייעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:50 am 
Freshman

נועם פופלינגר מפרסמת שטים ונה על סף חתימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:51 am 
Freshman

לא מתרגש מהקבוצה שנבנתה.
אני כן סקרן ברמה אחרת לראות איך השילוב הזה יעבוד. מבנה אחר לגמרי של קבוצה, בלי כוכבים על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 12:35 pm 
Hall of Famer

מהסרטונים נראה כמו 3-4 שלא אוהב ממש לשחק תחת לסל , מרגיש יותר נוח לעמוד ולזרוק מ-3 ומחצי מרחק , אתלטיות קלושה. לא יודע מה התפקיד שלו אמור להיות , אני מקווה מאוד שזה לא ה-4 הפותח שלנו. מהלטבי יותר התלהבתי.

בכל מקרה , מעניין מתי בפעם האחרונה הקו הקדמי של הפועל היה מורכב מלבנים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 12:35 pm 
Senior

שרון ששון האסטוני, אם לומר את האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 1:57 pm 
Sophomore

רצינו להשאיר את בריימו, לא?
קו קדמי הזוי, ולא רק שאף מאמן לא ירצה להחליף את דז'יקיץ' אם וכאשר, גם לא יהיה מי שיפטר אותו.
חשבתי בתחילת הקיץ שזו תהיה עונת מעבר שבה האחריות בבניית הקבוצה תיפול על גיא הראל, אבל נראה שהכל בידיים של דז'יקיץ'. בזמנו לא הבנתי למה הראל הלך להתראיין אצל האוזמן כמנכ"ל אם שבועיים אח"כ כבר הודיעו שהוא בחוץ, עכשיו אפשר כבר לשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 3:10 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
בכל מקרה , מעניין מתי בפעם האחרונה הקו הקדמי של הפועל היה מורכב מלבנים בלבד.

אליהו-פראחובסקי? אה, היה גם דאנקן, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 3:22 pm 
Hall of Famer

ענית לעצמך :lol:

יש מצב שהפעם האחרונה היה בימי גרג קורנליוס או משהו כזה , גם זה לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 3:23 pm 
Senior

גיליץ' ואראפוביץ'.
עריכה: בעצם לא שיחקו יחד, היה שם קני וויליאמס אחד, אמנם צ'כי אבל לא לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 5:24 pm 
Sophomore

לפחות על הקבוצה והשחקנים האלו אף אחד לא יוכל לומר שהם נבחרו כדי לייצר הייפ ולמכור מנויים… מה שבהחלט מסתמן כשיפור מהעונה שעברה. אפש קל היי שזו הקבוצה הכי יעילה שאפשר היה לבנות בתקציב הזה והאמת שאני מאד סקרן לראות איך זה יתחבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 5:28 pm 
Hall of Famer

יצאה הודעה רשמית על סים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 5:44 pm 
Hall of Famer

ושמם יהיה מהיום - האסטוני והלטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: