סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 6:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 6:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חתם רישמית ולמעשה הסגל של ירושלים סגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 6:49 pm 
Senior

אסטוני, לטבי וטרינידדי, אחרי עונה שבה עברו פה אוסטרלי (/דרום סודני), קנדי, בלגי ושני ניגרים. כל זה לצד האמריקאים כמובן.
זה נראה לי יותר לאומים שונים משעברו בהפועל בעשור לפני כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 7:22 pm 
Freshman

סגל אפור ודל בכישרון.
מצד שני אין פה הימורים גדולים ואין גימיקים. אשמח מאוד לראות את בריסקר בעמדה 2 מהספסל. לדעתי יכול הוסיף המון לקבוצה כי כרגע נראה שיש ספסל די קצר בכישרון.
באופן כללי אני לא זוכר עוד עונה בשנים האחרונות שאנחנו מתחילים כשעל הנייר אנחנו לא פיבוריטים ברורים למקום 2. תוסיפו לזה את הירידה במכירת המנויים ואת הירידה במסה של הקהל במשחקי הבית ואת השנתיים הרעות האחרונות ויש פה מועדון שכבר לא בטוח שהוא מספר 2 בישראל.
מקווה מאוד שתהיה התפתחות עם נושא הבעלות במהלך העונה הבאה אחרת אנחנו בדרך לכמה שנים של דכדוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 7:28 pm 
Freshman

מקווה שזה לא סוף בניית הסגל

ספידי עם גיבוי של דברת לעמדת הרכז זו לא בדיוק בשורה בעמדה כל כך חשובה שעם כל מה שהובא מסביב, תידרש ליצירת מצבים ושבירת הגנות וגם הקליעה של שניהם עוד טעונה הוכחה

תמוה האם השכר המצטבר של הלטבי והאסטוני לא יכלו להפיק שחקן אחד קצת יותר משדרג לעמדה 4 בתוספת גארד זול צעיר בתחילת דרכו כזר שישי

בריסקר נראה פתרון סביר ביותר בנסיבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 7:57 pm 
Sophomore

raflafd כתב:
N.T.K כתב:
raflafd כתב:
N.T.K כתב:
גם לי מרגיש שהשנה הולכים לתת עונה מרגשת.
חולון תתעורר מהחלום ותראה שהיא הרבה פחות טובה ובעיקר פחות ווינרית משנה שעברה (שסה"כ היתה טעות סטטיסטית ולא הצלחה מבוססת דרך ורמה )
והפועל ת"א שתסיים במקום 3 , פשוט לא מספיק טובה בחצי מהמשחקים (מה שג'יקובן לא משחק בעונה )

לצערי גם מכבי השנה יהיו מאוד חזקים לליגה שלנו אז לצערי נהיה מקום 2 בלבד

בתכלס, אנחנו חייבים לתת עונה טובה.
עם עונה פושרת או אפילו סבירה אתה ממצב את עצמך באותו מקום עם חולון וכנראה גם אם הפועל תל אביב.
כדי לחזור ולהיות מדרגה מספר 2 אתה חייב עונה טובה ואז זה יתבטא בהכנסות ובתקציב לעונה הבאה.

גם אם ניכשל , אנחנו לא ממוצבים כמו הפועל תא וחולון.
זה לא קשור להצלחה כזו או אחרת
אם נאמין להנהלה שלנו , התקציב שלנו של השנה הוא גבוה יותר (יש בו חלק של החזר חובות משנים שעברו )
יש לנו אולם גדול יותר ציפיות גדולות יותר , קהל גדול יותר (אולי לא יותר משל הפועל ת"א אבל יותר מאוהדי הפועל ת"א שמתעניינים בכדורסל)
יש לנו מסורת גדולה פי כמה (שוב לפחות בהיסטוריה ההגיונית , אכן להפועל תא יש הרבה היסטוריה אבל 99.9% מהאוהדים שלה היום , לא מכירים , ראו , הרגישו וכו.. את תקופת השליטה האדומה של השנים שלפני סיום עידן הדינוזאורים )

יכול להיות שכל מה שאתה אומר נכון אבל האם שחקן יחתום אצלינו במידה ואנחנו מתחרים עליו מול שתי הקבוצות האחרות?
ישראלי יכול להיות שכן (גינת הוא יוצא מן הכלל בגלל ההיסטוריה שלו), זר, לא בטוח בכלל.
אם ניתן עוד עונה שבה אנחנו לא קיימים בעיקר באירופה אז אני חושב שאפילו היתרון הזניח שיש ייעלם.

אם לא ניקח בחשבון זרים שכבר בחולון או שהיו בחולון בעבר ויש להם רגש למקום (או הפועל ת"א לשם ההשוואה) אז כל זר נייטראלי יבוא אלינו אם הבחירה שלו תהיה בין 2 המועדונים
כמובן שבתנאים שווים של מיקום ברוטציה וכו..

ולפעמים גם זרים שאשכרה משחקים בחולון , ישמחו לבוא אלינו והם גם יראו בזה שדרוג
אף זר שהגיע מאיתנו לחולון לא חושב שהוא עשה עליה בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 8:07 pm 
Junior

בריסקר לא יבוא כדי לא להתלבש למשחקים ולשבת על הספסל באימונים. הסגל נראה בהחלט סגור. אני מניח שבמקרה של פציעות ו/או שחקנים שיתגלו כלא משהו אפשר יהיה להחליף תוך כדי תנועה. מודה שככל שאני מעמיק בסקאוט ריפורטס שלי, זה נראה לי יותר טוב. כלומר, זה עדיין אפור וזול, אבל אני יכול לדמיין את הסגל הזה שומר חזק ומשחק בהתקפה כדורסל קבוצתי ויעיל. ברור שחסר כשרון ואפילו בתקציב כזה היה אפשר להביא הרבה יותר ממנו, אבל זה מה יש ועם זה ננצח. לפחות מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 8:19 pm 
Hall of Famer

קצת מוזר לי שאוטוטו אמצע אוגוסט, וג'יילן אדאמס עדיין לא חתם בשום מקום.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 8:58 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
זה עדיין אפור וזול

אפור זה בראיה שלך (אני חושב שאני יותר אוהב לראות את זה )
זול ?
אני לא יודע כמה מרוויח כל שחקן שלנו , אבל משהו אומר לי שהאירופאים הסבירים שלנו לא מקבלים סכומים נמוכים כמו שנראה לחלק מאיתנו.

הם לא מרגישים לי זרים של 100,000 דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:00 pm 
Sophomore

אני לא חושב שהסגל הזה זול במיוחד. עוד נראה מה יעקב מאיר יפרסם, אבל רק לשם המחשה, לפי הדיווחים באיטליה גם מייריס בפזארו וגם ונה בוארזה סירבו להארכות חוזה בגלל הצעות נמוכות מדי. במקרה של ונה פורסם שההצעה של וארזה בכלל לא היתה בכיוון, אז פזארו, שבדיוק איבדה סופית את מייריס אלינו, הגישה לו הצעה והם כמעט סגרו לפני כמה ימים, אבל אז הפועל נכנסה לתמונה ולקחה גם אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:19 pm 
Junior

אני גם לא חושב שזה סגל זול באופן יוצא דופן לעומת מה שהתחיל פה את העונה שעברה. מצד שני, אמנם אין זרים ב-100k אבל גם יש תחושה שזה נבנה לרוחב ואין פה משהו שמתקרב ל-300k (רנדולף? הנקינס?) כשבשנה הקודמת היה את טון מייקר שקיבל כמעט משהו כזה + החלפה של שלושה זרים באמצע העונה, כולם בסכומים לא מבוטלים + שחקנים שאולי לא היו שווים 300k כשהתחילה העונה אבל עם סוכן מוצלח בהחלט יכולים להתקרב לשם לקראת העונה הנוכחית (אדאמס, אובסוהאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 10:19 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אני גם לא חושב שזה סגל זול באופן יוצא דופן לעומת מה שהתחיל פה את העונה שעברה. מצד שני, אמנם אין זרים ב-100k אבל גם יש תחושה שזה נבנה לרוחב ואין פה משהו שמתקרב ל-300k (רנדולף? הנקינס?) כשבשנה הקודמת היה את טון מייקר שקיבל כמעט משהו כזה + החלפה של שלושה זרים באמצע העונה, כולם בסכומים לא מבוטלים + שחקנים שאולי לא היו שווים 300k כשהתחילה העונה אבל עם סוכן מוצלח בהחלט יכולים להתקרב לשם לקראת העונה הנוכחית (אדאמס, אובסוהאן).

אני לא אתפלא אם יש לנו משהו שמתקרב ל300 , אפילו יותר מ1.
נראה לי שהנקינס היחידי שמקבל גרושים וגם זה בגלל פציעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 10:41 pm 
Sophomore

חוסר הוודאות עצום כי המון תלוי בחיבור של המאמן והיכולת שלו להביא את הכדורסל שלו.

אבל אני דווקא אופטימי. בניגוד למשל לשנה שעברה שכבר בבנייה בלטו כשלים עמוקים (תאריך הבנייה, ניסיון, התאמת השחקנים אחד לשני, נתק בין המאמן למנכ״ל עוד במהלך הקיץ), הפעם דווקא נראה שענו על הקריטריונים הבסיסיים ולכן לא מאמין שתהיה פה נפילה. ובנוסף אחרי שנים של כדורסל גאנרים נמוך נחווה פה (בתקווה) סגנון אחר יותר אירופאי וקבוצתי. יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:06 pm 
Hall of Famer

זה סגל הרבה-הרבה יותר טוב ממה שהיה לירושלים בתחילת העונה שעברה. נכון שלמעט לוי רנדולף אין בו שמות מאד אטרקטיביים מבחינת כשרון פלאשי, אבל זה הרבה יותר סגל של קבוצת כדורסל אירופית סבירה מאשר הקרקס המוזר שהתקבץ בארנה אשתקד. מה גם שיש מאמן על הקווים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:13 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:
חוסר הוודאות עצום כי המון תלוי בחיבור של המאמן והיכולת שלו להביא את הכדורסל שלו.

אבל אני דווקא אופטימי. בניגוד למשל לשנה שעברה שכבר בבנייה בלטו כשלים עמוקים (תאריך הבנייה, ניסיון, התאמת השחקנים אחד לשני, נתק בין המאמן למנכ״ל עוד במהלך הקיץ), הפעם דווקא נראה שענו על הקריטריונים הבסיסיים ולכן לא מאמין שתהיה פה נפילה. ובנוסף אחרי שנים של כדורסל גאנרים נמוך נחווה פה (בתקווה) סגנון אחר יותר אירופאי וקבוצתי. יהיה מעניין.

אם יש קבוצה שמזכירה לי את הקבוצה של עכשיו , זאת הקבוצה של גרינברג.
אני אוהב את הכדורסל הזה
אבל חייבים להיות מאוד מאורגנים כדי שזה לא יתפרק ויראה כמו משהו לא טוב.
לגרינברג היה חסר מעט בשביל לחבר את הקבוצה להתקפה טובה יותר (בהגנה אצלו היינו טובים מאוד לדעתי )
ובסוף אצל גרינברג בגלל חוסר היכולת לארגן כדורסל התקפי קבוצתי , אנחנו נשענו על יכולות אחד על אחד טובות (שקשה לי להאמין שיהיו לנו כאלו העונה ) של כמה יצרני מיס מצ' התקפיים כמו אליהו והגארד ההוא שבא באמצע העונה ששכחתי את השם שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:27 pm 
Senior

N.T.K כתב:
נביא בעירו כתב:

אני לא אתפלא אם יש לנו משהו שמתקרב ל300 , אפילו יותר מ1.
נראה לי שהנקינס היחידי שמקבל גרושים וגם זה בגלל פציעה

ואני לא אתפלא אם אין אחד בסגל שמרוויח 250k. אני לא כל כך בטוח מי החשוד העיקרי להרוויח סכום כזה אפילו, כנראה רנדולף.

ולדעתי על הנייר הסגל הזה לא יותר מרשים מאיך שהסגל בקיץ שעבר נראה. ואני הייתי פסימי למדי לגבי בנט ומייקר. אבל אובה הגיע אחרי עונה מעולה, היה ברור לגמרי שאדאמס הוא לפחות סקורר מאוד מוכשר וקילפטריק היה אמור להיות חתיכת אס.
ברור שבדיעבד החיבור לא היה מדהים, קילפטריק היה צל של עצמו וכל ההימורים בקו הקדמי נכשלו, אבל על הנייר? לא חושב שזו קבוצה מרשימה יותר.
מקווה שהיא תתחבר יותר טוב ושהמאמן לא יהיה חתיכת משקולת בפתיחת העונה.
ואולי גם שיהיה טיפה יותר מזל, העונה שעברה ההדחה באירופה הגיעה בין היתר 'בזכות' שני הפסדים ממש על הבאזר, וקורונה לכל הקבוצה דווקא כשהיה נראה שהכל ממריא לעונה מיוחדת. זו לא הייתה קבוצה נוראית של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 1:16 am 
Sophomore

חייב לציין שבפעם האחרונה שהייתי באמת כל כך סקרן ומצפה לתחילת העונה הייתה כשסטודמאייר חתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 7:16 am 
Freshman

N.T.K כתב:
raflafd כתב:
N.T.K כתב:
raflafd כתב:
N.T.K כתב:
חולון תתעורר מהחלום ותראה שהיא הרבה פחות טובה ובעיקר פחות ווינרית משנה שעברה (שסה"כ היתה טעות סטטיסטית ולא הצלחה מבוססת דרך ורמה )
והפועל ת"א שתסיים במקום 3 , פשוט לא מספיק טובה בחצי מהמשחקים (מה שג'יקובן לא משחק בעונה )

עם עונה פושרת או אפילו סבירה אתה ממצב את עצמך באותו מקום עם חולון וכנראה גם אם הפועל תל אביב.
כדי לחזור ולהיות מדרגה מספר 2 אתה חייב עונה טובה ואז זה יתבטא בהכנסות ובתקציב לעונה הבאה.

אם נאמין להנהלה שלנו , התקציב שלנו של השנה הוא גבוה יותר (יש בו חלק של החזר חובות משנים שעברו )
יש לנו אולם גדול יותר ציפיות גדולות יותר , קהל גדול יותר (אולי לא יותר משל הפועל ת"א אבל יותר מאוהדי הפועל ת"א שמתעניינים בכדורסל)
יש לנו מסורת גדולה פי כמה (שוב לפחות בהיסטוריה ההגיונית , אכן להפועל תא יש הרבה היסטוריה אבל 99.9% מהאוהדים שלה היום , לא מכירים , ראו , הרגישו וכו.. את תקופת השליטה האדומה של השנים שלפני סיום עידן הדינוזאורים )

יכול להיות שכל מה שאתה אומר נכון אבל האם שחקן יחתום אצלינו במידה ואנחנו מתחרים עליו מול שתי הקבוצות האחרות?
ישראלי יכול להיות שכן (גינת הוא יוצא מן הכלל בגלל ההיסטוריה שלו), זר, לא בטוח בכלל.
אם ניתן עוד עונה שבה אנחנו לא קיימים בעיקר באירופה אז אני חושב שאפילו היתרון הזניח שיש ייעלם.

אם לא ניקח בחשבון זרים שכבר בחולון או שהיו בחולון בעבר ויש להם רגש למקום (או הפועל ת"א לשם ההשוואה) אז כל זר נייטראלי יבוא אלינו אם הבחירה שלו תהיה בין 2 המועדונים

אני מסכים עם זה.
אני רק מציין שיכול להיות שעוד עונה גרועה וזה כבר לא יהיה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 1:23 pm 
Sophomore

כתבה על סים
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/12805759

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 2:49 pm 
Freshman

N.T.K כתב:
raflafd כתב:
N.T.K כתב:
raflafd כתב:
N.T.K כתב:

יש אחד קוראים לו כריס ג'ונסון.. חווה ירידה רצינית, בגלל זה לא רוצה להשאר בחולון 3 עונות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 3:10 pm 
Hall of Famer

1. את כריס ג׳ונסון הפועל שיחררה , הוא היה שמח מאוד להישאר , שזה בדיוק הפוך ממקרים כמו דייסון וטיישון תומאס. חוץ מזה שהפועל לא שיחררה את ג׳ונסון בגלל ההתרומה המקצועית שלו , אלא בגלל המצב הגופני שלו.

2. אף אחד לא יכול לדעת בוודאות שג׳ונסון היה הולך לחולון אם היה מקבל הצעה דומה מהפועל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 3:52 pm 
Junior

לירושלים היום אין יתרון על חולון. אולי היא עדיפה מעט בתקציב, וגם זה בסימן שאלה אחרי הקיץ האחרון, אבל זהו. מה שעשה את ירושלים "גדולה" לפני כמה שנים, זו האמביציה האמיתית להגיע ליורוליג וכיוצא בכך החבירה ליורוקאפ. כיום שתי הקבוצות משחקות ב-BCL החביבה, אבל גם שם ירושלים כבר שתי עונות ברצף מסריחה את המגרש ולא מעפילה אפילו מהבית המוקדם, בזמן שחולון הגיעה בשנתיים האחרונות לרבע גמר וחצי גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 3:58 pm 
Hall of Famer

ברור שבדרך כלל המניע הוא כסף ומי שיכול להציע יותר.

אם מסתכלים בשנים האחרונות, לא זכור לי מצב ששתי הקבוצות רצו את אותו השחקן והוא בחר בחולון , בעוד שמהצד השני יש למשל את טיישון תומאס וווילי וורקמן (לא יודע לגבי תמיר בלאט אם חולון רצתה שיישאר או לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 4:51 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

אם מסתכלים בשנים האחרונות, לא זכור לי מצב ששתי הקבוצות רצו את אותו השחקן והוא בחר בחולון , בעוד שמהצד השני יש למשל את טיישון תומאס וווילי וורקמן (לא יודע לגבי תמיר בלאט אם חולון רצתה שיישאר או לא).

קצת אחורה יש גם את הטעות הגדולה ביותר של הפועל ירושלים שהיא קינזי במקום קליבורן שיכל לחתום פה בכלום כסף ל3 שנים (הסיפור אומר שהיה להפועל חוזה שהוא כבר חתם עליו אבל המאמן רצה שחקן מוכר )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 4:52 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

ורק לפני חודש ראינו את זה עם בלייזר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 5:09 pm 
Freshman

המשתמש n.t.k, אני מרגיש שקצת שורף לך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: