סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סיכוי די סביר שברוקלין תתכופף לפחות חלקית לדרישות של דוראנט, אבל חבל מאוד אם זה מה שיקרה. אם אני הייתי הג'י.אם הייתי מודיע לו שיש לו שתי אפשרויות-לסתום את הפה ולשחק כדורסל, או לעבור עכשיו לאיזו קבוצה שתסכים לתת לי הכי הרבה בחירות דראפט ו/או שחקנים צעירים תמורתו. על הדרך גם הייתי מודיע (בשקט) לקיירי וסימונס שכל מה שנאמר לדוראנט תקף גם לגביהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:33 am 
Hall of Famer

ואחרי שהיית מודיע לו את הדבר הזה סביר להניח שהיית מנשק לשלום כל סיכוי להחתים את הלברונים והדוראנטים של העולם בעתיד.
ברוקלין במלכוד. בסופו של דבר נראה לי שאין להם ברירה והם צריכים להיפרד מדוראנט. אבל הם צריכים לעשות את זה בדרך כמה שפחות מתעמתת עם השחקן למרבה הצער.
דרך אגב, אם הייתי מאמין שהעפה של נאש ומרקס תיתן להם סיכוי לזכות באליפות, אז עם כל הצער והגועל נפש שבדבר, כנראה זאת ההחלטה שהיה צריך לעשות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:38 am 
Hall of Famer

אני עדיין חושב שאם לברוקלין אין עסקה טובה דיה, הם צריכים להשאיר את דוראנט העונה ולראות מה יקרה.
על מארקס בכל מקרה לא הייתי מוותר. הוא שווה למועדון ה-ר-ב-ה יותר מדוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:40 am 
Senior

עמוס לב כתב:
ואחרי שהיית מודיע לו את הדבר הזה סביר להניח שהיית מנשק לשלום כל סיכוי להחתים את הלברונים והדוראנטים של העולם בעתיד.
ברוקלין במלכוד. בסופו של דבר נראה לי שאין להם ברירה והם צריכים להיפרד מדוראנט. אבל הם צריכים לעשות את זה בדרך כמה שפחות מתעמתת עם השחקן למרבה הצער.
דרך אגב, אם הייתי מאמין שהעפה של נאש ומרקס תיתן להם סיכוי לזכות באליפות, אז עם כל הצער והגועל נפש שבדבר, כנראה זאת ההחלטה שהיה צריך לעשות.

העניין הוא שדוראנט וקיירי לא נתנו שום סיבה להאמין שצעד כזה ייתן להם סיכוי לאליפות בעונה שעברה.
נכון שבעונה הקרובה הם אמורים לקבל את סימונס, אבל גם פילי היו אמורים לקבל אותו לפני שנה וברוקלין בפברואר.
אני חושב שברוקלין מאוד בקלות יכולים למצוא את עצמם במצב של הלייקרס עם לברון היום, שבו הם עם כל הביצים בסל של הכוכב ונתונים לחסדיו וגחמותיו, אבל הוא כנראה כבר לא מספיק טוב כדי להיות שווה את זה.

Att כתב:

זו אמירה משונה מאוד.
אתה חושב שקשה למצוא GM ברמה של מארקס כמו שקשה למצוא שחקן ברמה של דוראנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 12:19 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

האמת? אני מעדיף בקבוצה שלי כוכב שיש לו גבולות קצת יותר ברורים, נניח לא מישהו שמבקש לעבור אלי בסיין-אנד-טרייד, חותם על הארכת חוזה מפלצתית ושנה אחר כך כבר חושב שהוא יכול להעמיד אולטימטומים לגבי מי יהיה הג'י.אם ומי יהיה המאמן. אני לא חושב שאפשר להמנע לגמרי מכוכבים בלבל הזה שמתערבים בניהול הקבוצה, אבל גם לכוכבים כאלו אפשר וצריך להעמיד גבולות מסויימים, בטח ובטח כשאלו לא כוכבים שהופכים אותך לשושלת טורפת אליפויות. אם זה היה לברון בשיאו והייתי יודע שאיתו בקבוצה יש לי וודאות של מעל 50% הגעה לגמר אז כנראה שהייתי הופך עולמות כדי לרצות אותו, אבל כוכב בן 34 שבשלוש עונות האחרונות ניצח סדרת פלייאוף אחד בדיוק? כנראה שקצת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 12:50 pm 
מנהל פורום

אז יש כאן הסכמה שבעולם מתוקן, בלי הדלפות כשהדיונים מנוהלים באופן דיסקרטי ובשפה תקינה
נאש צריך ללכת, מרקס צריך להשאר והרכב השחקנים הנוכחי של ברוקלין צריך לקבל צ'אנס לרוץ ביחד לראות אם יש חומר לאליפות
אבל לא מדובר בעולם מתוקן אלא בשיח שמתנהל בהדלפות (כנראה מכוונות) ובסיפור הזה יש באד גיי ברור כשבצד השני יש תמימים, טיפשים והזויים אבל לא באד גייס
אז מה עושים מכאן?
דווקא לא הייתי חושש (כמו שעמוס לב העלה כאן) שהלברון או דוראנט הבא לא יחתום בברוקלים בגלל שהיא התעמרה בדוראנט, לדעתי יהיה קונצזוס שדוראט חצה פה קו אדום והגלייה לאיזה סאקרמנטו או אפילו לOKC חזרה שיעשו איתו מה שעשו עם הורפורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 8:06 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
לא יודע לגבי שחקן , אבל ברור שכשחקן עם זכויות בניהול הקבוצה , הוא כישלון.
אם יש משהו שצריך ללמוד לקבוצה הבאה שלו , זה לתת לדוראנט לשחק ולשחק בלבד.
בזה הוא טוב
בזכויות ניהול הוא מהמר על עולמות שטוחים שבהם אין קורונה במקום על שחקני כדורסל

זה מה שכתבתי כשהעסק רק התחיל (בעמוד הראשון של הת'רד הזה )

וזה עדיין נכון.

דוראנט שחקן נהדר
אבל הוא לא GM ולא צריך להיות כזה.
עכשיו כשברור שדוראנט עבר את הגבול , זאת הזדמנות פז של הקבוצה לבוא ולהגיד לו (ועל הדרך לכל השחקנים האחרים בעולם)
שהקבוצה שייכת לבעלים ומנהלים אותה מקצועית הצוות המקצועי.
ודוראנט יכול לבקש מה שהוא רוצה אבל בסוף הוא לא יחליט מי המאמן ולא מי הGM ואם הוא יבקש טרייד אז הוא ישלח לקבוצה אחרת או לחילופין אם לא ימצא הטרייד הנכון הוא ישלח לספסל.
הרי בסוף גם אם הוא ישלח ליציע , תוך חודש הוא והם יבינו שעדיף שהוא יהיה על המגרש ותהיה סולחה , וממילא שום דבר לא יקרה אם הוא ינוח קצת (אז יסיימו שלישי עד חמישי במזרח ולא תהיה להם ביתיות בפליאוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 9:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודם כל אני חושב שאם דוראנט, קיירי וסימונס פותחים את העונה ושלושתם אשכרה משחקים והנטס תופסים כיוון חיובי אז הם לגמרי קונטנדרים. כמובן שזה חתיכת 'אם'...

לגבי טרייד אפשרי, נראה לי שהפליקנס הם היעד הכי טוב גם לדוראנט שרוצה לנצח עכשיו, וגם לנטס מבחינת מה שהם יכולים לקבל חזרה. מלבד ציון סי ג'יי ויונאס, שישארו עם דוראנט יחד עם שאר הוטרנים (נאנס, סנל, טמפל) במטרה להיאבק על האליפות, יש לניו אורלינס מספיק צעירים לבחור בינהם לשלוח יחד עם אינגראם. הרב ג'ונס, דניאלס הרוקי, הסופמורים קירה לואיס טריי מרפי וחוזה אלוורדו החמוד, ג'קסון הייז וגם דבונטה גרהאם במידה וירצו לצרף לדוראנט (שמרוויח יותר מאינגראם ג'ונס ודניאלס יחדיו) את האריס ויזדקקו לחוזה שלו לאיזון משכורות. כמובן שכל בחירה מדראפט 26 והלאה שתהיה עם מעט הגנות עשויה להיות שווה ביותר במידה וציון לא יצליח להישאר בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 10:23 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
קודם כל אני חושב שאם דוראנט, קיירי וסימונס פותחים את העונה ושלושתם אשכרה משחקים והנטס תופסים כיוון חיובי אז הם לגמרי קונטנדרים. כמובן שזה חתיכת 'אם'...

לגבי טרייד אפשרי, נראה לי שהפליקנס הם היעד הכי טוב גם לדוראנט שרוצה לנצח עכשיו, וגם לנטס מבחינת מה שהם יכולים לקבל חזרה. מלבד ציון סי ג'יי ויונאס, שישארו עם דוראנט יחד עם שאר הוטרנים (נאנס, סנל, טמפל) במטרה להיאבק על האליפות, יש לניו אורלינס מספיק צעירים לבחור בינהם לשלוח יחד עם אינגראם. הרב ג'ונס, דניאלס הרוקי, הסופמורים קירה לואיס טריי מרפי וחוזה אלוורדו החמוד, ג'קסון הייז וגם דבונטה גרהאם במידה וירצו לצרף לדוראנט (שמרוויח יותר מאינגראם ג'ונס ודניאלס יחדיו) את האריס ויזדקקו לחוזה שלו לאיזון משכורות. כמובן שכל בחירה מדראפט 26 והלאה שתהיה עם מעט הגנות עשויה להיות שווה ביותר במידה וציון לא יצליח להישאר בריא.

אני לא חושב שברוקלין מוכנה כל כך מהר לזרוק את ההווה על ההעתיד.
אם קווין הולך הם יצפו למשהו שמאפשר להם להישאר קונטנדרים גם השנה.
למשל אם יסכימו בגולדן אז משהו בסגנון פול וויגינס על דוראנט (או באותה מידה אפשר את קליי ודריימונד )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 1:31 am 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
הרי בסוף גם אם הוא ישלח ליציע , תוך חודש הוא והם יבינו שעדיף שהוא יהיה על המגרש ותהיה סולחה , וממילא שום דבר לא יקרה אם הוא ינוח קצת (אז יסיימו שלישי עד חמישי במזרח ולא תהיה להם ביתיות בפליאוף)

אני רק אזכיר שזו קבוצה שסיימה שביעית במזרח בעונה החולפת (עם אותו מאזן כמו מקום שמיני)
מישהו באמת יופתע אם הם לא מסיימים בטופ 6 גם השנה - בכל תסריט שהוא (גם אם כולם פותחים את העונה כמו ילדים טובים)?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 2:37 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
N.T.K כתב:

אני רק אזכיר שזו קבוצה שסיימה שביעית במזרח בעונה החולפת (עם אותו מאזן כמו מקום שמיני)
מישהו באמת יופתע אם הם לא מסיימים בטופ 6 גם השנה - בכל תסריט שהוא (גם אם כולם פותחים את העונה כמו ילדים טובים)?

אני אגיד לך משהו אחר
אני אהיה מופתע אם הם בשלב כלשהו העונה , גם ממקום 8 במזרח , לא יראו את עצמם כקונטנדרים.
הם לרגע לדעתי לא יזרקו את החלום של השנה הזאת עבור עתיד טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 2:47 am 
Hall of Famer

בסדר גמור
גם העונה הם לכאורה היו "קונטנדרים" לאורך כל הדרך (כולל כשהוגרלו מול בוסטון ללא יתרון ביתיות, והיה ויכוח מי הפייבוריט בסדרה...)
שיבושם להם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 6:00 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
עמוס לב כתב:

Att כתב:

זו אמירה משונה מאוד.
אתה חושב שקשה למצוא GM ברמה של מארקס כמו שקשה למצוא שחקן ברמה של דוראנט?

אני חושב שיש כאן עניין של טווח ארוך מול טווח קצר.
דוראנט הוא כבר לא סופרסטאר.
הוא שחקן טופ10 בליגה, המגמה שלו היא כנראה למטה ותוך כדי הוא הד קייס.
כלומר, האפסייד הוא לא מדהים ומסגרת הזמן שבה הוא יכול לתרום באופן משמעותי מוגבלת מאוד.
כנראה שהתרומה הזו במלוא המוטיבציה כבר לא תהיה בברוקלין..

לעומת זאת, ממה שהתרשמתי עד כה (וזה לא מספיק לרושם מלא), מארקס הוא GM טוב מאוד.
יש לו פוטנציאל להיות אחד מהטובים בליגה.
איכות ה-GM זה פחות או יותר העתיד של המועדון מבחינה מקצועית.
זה שווה הרבה יותר משחקן בן 34 שאינו סופרסטאר.

כמו שעמוסלב כתב, אולי שווה לך להשכיר את הקבוצה שלך ללברון בשיאו. גם לא בטוח.
אבל לרדת על הברכיים מול שחקן שכבר אינו סופרסטאר ולאבד את ה-GM המוכשר שלך - על מה ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 8:53 am 
Senior

אם אתה מדבר על הסיטואציה הספציפית הזו, גם אני הייתי הולך עם מארקס ולא עם דוראנט, אבל האמירה של 'מארקס כGM שווה למועדון ה-ר-ב-ה יותר מדוראנט כשחקן היא מאוד משונה בעיני'.
לא יודע מה זה סופרסטאר או לא סופרסטאר, דוראנט לאורך העונה הסדירה היה בדרג הכי עליון של שחקנים בליגה ואחד שיש לו קייס מול כל שחקן אחר (זוכר איך שהוא היה נראה אפילו יותר טוב מיאניס בסדרה ביניהם? זה היה לפני שנה). יכול להיות שהוא כבר לא השחקן הזה, אבל הטענה הזו מתבססת בסה"כ על 4 משחקים שבהם הוא פגש בהגנה יוצאת מן הכלל. לדעתי זו הייתה יותר היחנקות מאיזו ירידה דרמטית ברמה שלו.
וגם אם הוא היום שחקן 6 עד 10 בליגה ולא טופ-5 או וואטאבר, אני עדיין לא מבין את ההשוואה בכלל בVALUE בין שחקן כ"כ טוב לGM ממש טוב.

אז אם כל העניין הוא השוואה לסיטואציה הספציפית של דוראנט, סבבה. אבל אם זה ניסיון לומר שGM טוב זה יותר חשוב גם משחקנים בסדר-גודל של KD, זה שטויות בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 9:24 am 
Hall of Famer

GM טוב זה בהחלט חשוב יותר מסטאר (אתה יודע מה, נניח עדיין בין חמשת הטובים בעולם. אין לי הוכחה שלא) בן 34, בואכה 35, שהוא לא בדיוק אות ומופת לבריאות.
כי סטטיסטית, הסטאר, גם אם הוא בטופ 5, כנראה לא ייקח אותך לאליפות בהינתן הפציעות, ובהינתן התחרות, ובעיקר בהינתן החלון (שנה בחוזה, לא? אבל אפילו נניח שנתיים או שלוש, כשבכל שנה הוא מתבגר מעט).
GM יישאר לאורך זמן רב יותר, ולכן יש לו סבירות גבוהה יותר להביא אליפות בחלון רחב יותר, אם הוא עושה את העבודה הנכונה. מה גם שיוג'ירי ומאיירס הוכיחו בשנים האחרונות, ש GM זה מאד מאד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 9:32 am 
Senior

מנגד אפשר לומר שגם קאווי וסטף הוכיחו את החשיבות של שחקנים ממש ממש טובים, באותה הזדמנות.

שוב, אם מכניסים את הacting out של דוראנט למשוואה, אני מסכים שלנטס עדיף לשמור את הGM הטוב שלהם, העניין של הגיל הוא גם שיקול לטובת מארקס, אבל האם GM טוב מאוד שווה יותר מאחד מ10 השחקנים הטובים בליגה, בלי הקטע של הגיל והניסיון לנהל את הקבוצה? בעיני ממש לא. למצוא GM שיעשה עבודה סבירה ומעלה זה הרבה יותר קל מאשר למצוא שחקן שייתן לך מה שדוראנט נתן ב2021 + העונה הסדירה של 2022. התהיה העיקרית שלי האם יש מישהו שחושב אחרת - לא ספציפית במקרה הזה של דוראנט, אלא ברמת הקונספט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 9:44 am 
Sophomore

נורטון כתב:
GM טוב זה בהחלט חשוב יותר מסטאר (אתה יודע מה, נניח עדיין בין חמשת הטובים בעולם. אין לי הוכחה שלא) בן 34, בואכה 35, שהוא לא בדיוק אות ומופת לבריאות.
כי סטטיסטית, הסטאר, גם אם הוא בטופ 5, כנראה לא ייקח אותך לאליפות בהינתן הפציעות, ובהינתן התחרות, ובעיקר בהינתן החלון (שנה בחוזה, לא? אבל אפילו נניח שנתיים או שלוש, כשבכל שנה הוא מתבגר מעט).
GM יישאר לאורך זמן רב יותר, ולכן יש לו סבירות גבוהה יותר להביא אליפות בחלון רחב יותר, אם הוא עושה את העבודה הנכונה. מה גם שיוג'ירי ומאיירס הוכיחו בשנים האחרונות, ש GM זה מאד מאד משמעותי.

לא יודע אם אפשר להגיד את זה בצורה מוחלטת כל כך.
אבל במקרה של ברוקלין זה בכלל לא העניין.
גם הכוכב הגדול ביותר בספורט , לא יכול לנהל מקצועית את הקבוצה שהוא משחק בה כי המטרות האישית שלו והקבוצתיות , הרבה פעמים מתנגשים.

אז השאלה שצריכה להישאל היא מה עדיף לקבוצה בסיטואציה הנוכחית.
ובסיטואציה הזו אני בטוח שלקבוצה עדיף הGM כי לא משנה כמה דוראנט טוב (והוא ממש טוב )
לתת לו עכשיו את הראש של הסגל המקצועי (GM + מאמן) כדי לרצות אותו , ישבור את הכלים כל כך חזק עד שהמאמן שיגיע יבין שעדיף לבנות את הקבוצה שקווין רוצה ולא את זו שתביא אליפויות.

עכשיו אני לא תמים ויודע שיש להרבה שחקנים גדולים השפעה משמעותית על מהלכים מקצועיים של קבוצות , אבל זה נראה כאילו פה יש עליית מדרגה גדולה שהיא גם תקדים גרוע מאוד.
והשילוב של זה עם היכולות והאמונה של הבעלים ביכולת של הGM והמאמן , מביאים את דוראנט להיות עסקה לא טובה בתנאים הנוכחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 9:48 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
מנגד אפשר לומר שגם קאווי וסטף הוכיחו את החשיבות של שחקנים ממש ממש טובים, באותה הזדמנות.

שוב, אם מכניסים את הacting out של דוראנט למשוואה, אני מסכים שלנטס עדיף לשמור את הGM הטוב שלהם, העניין של הגיל הוא גם שיקול לטובת מארקס, אבל האם GM טוב מאוד שווה יותר מאחד מ10 השחקנים הטובים בליגה, בלי הקטע של הגיל והניסיון לנהל את הקבוצה? בעיני ממש לא. למצוא GM שיעשה עבודה סבירה ומעלה זה הרבה יותר קל מאשר למצוא שחקן שייתן לך מה שדוראנט נתן ב2021 + העונה הסדירה של 2022. התהיה העיקרית שלי האם יש מישהו שחושב אחרת - לא ספציפית במקרה הזה של דוראנט, אלא ברמת הקונספט.

אני מעדיף את דוראנט בגיל 26 על כל gm. זה כן
מה לעשות שהוא לא בן 26

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 12:51 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בדיוק. וזה לא רק עניין הבריאות שלו (שבגילו, בגובה שלו ואחרי כמה פציעות רגליים זה לא ממש משהו להתעלם ממנו), אלא גם העובדה שעוד שנה הוא יכול להחליט שגם עם הGM החדש זה לא מתאים לו. ואז מה עשית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 12:59 pm 
Sophomore

גם אם הא היה בן 24 , העובדה שהוא מקבל כל כך הרבה כוח בקבוצה , יפגע ביכולות של הקבוצה ויוריד מהadded value של השחקן.

זה תמיד מצחיק אותי שכשמדברים על השחקן הטב ב...(עולם , היסטוריה וכו...) תמיד מתעלמים מהתכונה הזו של שחקן שהיא אמנם לא אחראית על נקודות אבל שווה יותר מעוד אחוזים ועוד אסיסטים במשחק.
בגלל זה שחקנים כמו דאנקן , ג'ינובילי וסטף קרי , נמצאים אצלי הרבה יותר גבוה ברשימות הGOAT מאשר אצל אנשים אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 1:12 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
העניין בדוראנט זה שהוא לא טראבלמייקר מסורתי, הוא פשוט לא מנהיג והוא נגרר. יכול להיות שכרגע הוא בתהליך ההחלפה של מי שהוא נגרר אחריו, ויכול להיות שהוא עדיין 100% בפינה של קיירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 3:46 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

ניסוח מדויק וקולע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 3:52 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
שוב, אם מכניסים את הacting out של דוראנט למשוואה, אני מסכים שלנטס עדיף לשמור את הGM הטוב שלהם, העניין של הגיל הוא גם שיקול לטובת מארקס, אבל האם GM טוב מאוד שווה יותר מאחד מ10 השחקנים הטובים בליגה, בלי הקטע של הגיל והניסיון לנהל את הקבוצה? בעיני ממש לא.

אם נתעלם מהמקרה של דוראנט כמו שאתה מבקש -
כן, GM טוב מאוד שווה יותר מאחד מ-10 השחקנים הטובים בליגה ברוב המקרים.
(המקרים המעטים שבהם זה לא כך - אם סביב השחקן הזה יש עוד 2-3 כוכבים והקבוצה קונטנדרית מובילה כך שפירוק של החבילה משמעותה הפסד אליפות)

זו שאלה טובה האם סופרסטאר (דוראנט בגיל 26 זו דוגמה טובה) שווה יותר מ-GM טוב מאוד.
כנראה שהתשובה היא שסופרסטאר שווה יותר
(אבל גם כאן התשובה מורכבת קצת יותר - באיזה רמה מי שמחליף אותו, האם ה-GM הוא רק GM טוב מאוד או הכי טוב בליגה, איך הסגל נראה וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 3:58 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
העניין בדוראנט זה שהוא לא טראבלמייקר מסורתי, הוא פשוט לא מנהיג והוא נגרר. יכול להיות שכרגע הוא בתהליך ההחלפה של מי שהוא נגרר אחריו, ויכול להיות שהוא עדיין 100% בפינה של קיירי.

אני לא יודע לגבי זה..
קודם כל, מה זה משנה?

הוא ללא ספק עושה צרות.
הוא הביא שחקן רעיל לקבוצה שלו, כופף את ההנהלה לכל מיני מהלכים שרעים עבור הקבוצה ואין לו שום נאמנות למועדון.

ובנוסף, יש פער בין מה שהוא מציע בפועל לבין מה שהוא חושב שהוא שווה והכח שהוא מנסה להפעיל.
ראינו במקרים של ווסטברוק ואנתוני שזה בפני עצמו יכול לייצר בעיה משמעותית.
סביר שזה רק ידרדר.

ואולי לא כדאי לשכוח את ההתנהלות המשונה שלו עם החשבונות המזויפים בטוויטר.
הוא מעין דוש פגיע מאוד עם תחושת חשיבות עצמית מוגזמת וחוסר הבנה של איך נכון לפעול תקשורתית ברמות האלו. זה נפיץ.

אפשר אולי לשלוט בזה במערכת חזקה כמו אלו שנמצאות בקבוצות שמתעניינות בו (טורונטו, ההיט, סלטיקס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 4:35 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
גם אם הא היה בן 24 , העובדה שהוא מקבל כל כך הרבה כוח בקבוצה , יפגע ביכולות של הקבוצה ויוריד מהadded value של השחקן.

זה תמיד מצחיק אותי שכשמדברים על השחקן הטב ב...(עולם , היסטוריה וכו...) תמיד מתעלמים מהתכונה הזו של שחקן שהיא אמנם לא אחראית על נקודות אבל שווה יותר מעוד אחוזים ועוד אסיסטים במשחק.
בגלל זה שחקנים כמו דאנקן , ג'ינובילי וסטף קרי , נמצאים אצלי הרבה יותר גבוה ברשימות הGOAT מאשר אצל אנשים אחרים

מה עם מג'יק ולארי בירד? מג'יק היה חבר של הבעלים מהרגע שהגיע לליגה ואחרי 3 עונות בליגה פיטר את המאמן שלו.
לבירד זה לקח טיפה יותר זמן, ביל פיץ' החזיק 4 שנים כמאמן של בירד, לפני שהציפור דרש שהוא יעוף.
גם על מייקל נאמר שהוא דאג שדאג קולינס כבר לא ידאג למי ימסור את הכדורים לג'ורדן.
וכמובן קובי בראיינט.
אנחנו מדברים על מעל ל-50 אחוז מהאליפויות בשנים שהשחקנים הללו שיחקו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: