סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נבחרת הקדטים 2022
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2022 7:54 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
האחרונים בקיץ מהנבחרות הצעירות, לפני שמגיעים לדבר האמיתי בספטמבר.

בסגל שיצא למשחקי האימון הייתה נוכחות מוגברת לשתי הקבוצות המובילות בנערים השנה -- מכבי תל אביב ועפק חפר (4 שחקנים מכל קבוצה). האמת, זה נראה טוב מאוד בארבעה משחקי אימון, עם ניצחונות ב-20 פלוס מול רומניה (50 הפרש), מקדוניה וטורקיה וגם ניצחון יוקרתי על ספרד, אחת המועמדות הראשיות לתואר בטורניר הזה (שיכול להשלים טריפל עם הנוער והעתודה), נבחרת עם הרבה גובה וכשרונות שמשחקים בברצלונה וריאל מדריד. כצפוי, את הקלעים שלנו הוביל בכל המשחקים בן שרף (27 מול ספרד), כשעומר מאייר עוזר לו יפה.

באליפות אנחנו בבית מוקדם לא קל עם צרפת, ליטא והולנד. המשחק הראשון מול הולנד ה(בדרך כלל) חלשה ביום שישי, אז תהיה כנראה הזדמנות להיכנס לעניינים בהדרגה. אבל אח"כ זה צרפת וליטא, שמעמידות כמעט תמיד נבחרות בטופ-5 של האליפות. אחר כך מצטלבים עם בית שכולל את סרביה, קרואטיה וסלובניה, אז קל זה בטח לא יהיה.

טוב, אז כבר ברור שזו הנבחרת של בן שרף, השחקן הכי מעניין בעיני הקיץ מבחינת פוטנציאל לטווח הרחוק. בשנה שעברה כתבתי כאן שהוא בעיני השחקן עם הפוטנציאל הכי גבוה מאז אבדיה ושיש אפילו סיכוי שזה יגמר ב-נבא בתלות בהתפתחות הפיזית. כשכתבתי את זה שרף היה בן 15 ו-1.95, גיל שאחריו בממוצע בנים גדלים עוד איזה חמישה סנטימטרים. כרגע לא נראה שהוא גדל הרבה במהלך השנה ולא סביר שהוא יגיע לשני מטר פלוס אז ג'וש גידי כזה כבר לא נראה כמו אופציה. ועדיין, יש כאן המון כישרון גם בגובה הזה, עם קליעה חלקה וראיית משחק נהדרת. צפיתי בשרף לא מעט במהלך השנה (שיחק עם הנוער של עמק חפר). הקליעה לא ברמה שהראה בטורניר הקדטים בשנה שעברה אבל טובה מאוד. קריאת המשחק ויכולת המסירה עדיין נהדרות, אבל יגיעו ייראו לדעתי יותר טוב כשישחק עם מסיימים טובים יותר, בעיקר בצבע ובמגרש הפתוח. בעמודת החסרונות אפשר להזכיר צעד ראשון לא מספיק אקספלוסיבי בהתקפה העומדת, שמקשה עליו לפעמים להגיע לצבע בעקביות ונטייה ברורה ללכת לשמאל בכל מצב, מה שעושה את החדירה קצת צפוייה מדי. זה כן משהו שהוא שיפר במהלך השנה והתחיל ללכת לימין קצת יותר וגם לסיים, אבל יש עוד על מה לעבוד. צריך גם להתחזק עוד גופנית כדי לשפר את הסיומת ליד הטבעת. אבל יחסית לגיל, מדובר על שחקן עם יכולות מתקדמות שיכול לקחת את הנבחרת הזו די רחוק אם יהיה לו עם מי לעבוד.

ליד שרף יהיה את עומר מאייר ממכבי, שגם הוא כבר צבר ניסיון בקדטים בשנה שעברה ואמור לקחת חלק מנטל היצירה. לא הייתה לו עונה טובה בנוער של מכבי, אבל בנערים הוא הוביל את הקבוצה לזכייה גם בגביע וגם באליפות (עם ניצחונות על עמק חפר של שרף בשני המקרים). גארד חזק עם כניסה יפה לצבע, יכולת מסירה, וגם קליעה לא רעה (אבל לא כל כך יציבה) משלוש. מאוד בוגר (גם גופנית) לגילו.

לא יודע יותר מדי על הצוות המסייע. ראיתי קצת את מכבי ועמק חפר השנה. אורי יאיר מעמק חפר נראה כמו שוטינג גארד חביב. גם שגיא קמחג'י מנס ציונה. לא בטוח לגבי הגבוהים בנבחרת הזו. אולי אריאל סלע מעמק חפר (לא ממש גבוה)? או אביאל מאמו הצעיר ממכבי (יליד 2007)? ג'ול כארם מהפועל תל אביב יהיה כנראה השחקן הגבוה בנבחרת הזו (2.08), אבל מהמעט שראיתי ממנו הוא מאוד בוסרי ולא בטוח שיקבל הרבה דקות. בקיצור, כרגיל נבחרת שהכוח שלה בגארדים ותנסה לשחק מהר ולחפות על החסרונות בצבע עם מלחמה, משחק ריצה, וקליעה מבחוץ.

בטור החסרונות, ירון גולדמן ממכבי תל אביב לא היה במשחקי ההכנה. לא יודע למה, אולי פציעה. חבל כי הוא היה אמור להיות השחקן השלישי הכי טוב בנבחרת הזו. סקורר וקלעי מצויין שפרץ לקראת סוף השנה ושיחק אפילו יותר טוב ממאייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נבחרת הקדטים 2022
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 10:38 am 
Freshman

הסגל של הקדטים לא סופי, אמור להיסגר היום.

ירון גולדמן פצוע וגם קמחג'י נפצע במשחק אימון השבוע ולא יצא איתם. שניהם סופר חשובים לנבחרת, לגמרי לא פחות ממאייר, והחיסרון שלהם משמעותי מאוד. איתם זו נבחרת מעולה ממש, עם המון כישרון בקו האחורי, ובלעדיהם צריך לראות.

בגזרת הגבוהים יש אכן את ג'ול מהפועל תל אביב שאני אישית מחבב מאוד, בעיניי יש שם משהו. כרגע בסגל יש את גם את יונתן שם-טוב מהפועל ירושלים שהוא יותר נמוך וקצר מג'ול אבל הרבה יותר חזק וגדול ועם קליעה. גם הוא מאוד בוסרי וגם צעיר יחסית בגיל, לא יודע אם יעבור את הניפוי האחרון.

לגבי בן שרף - חד משמעית השחקן הכי מוכשר והכי מסקרן מכל הנבחרות. אני אישית חושב שהוא עשה עונה לא מספיק טובה ב2 המסגרות, נערים ונוער, גם ברמת ההישגים אבל בעיקר באיך ששיחק. לא היה רע כמובן, אבל אני קצת התאכזבתי ממנו במשחקים מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 11:29 am 
מנהל פורום

מעניין לדעת.
מה אופי הפציעות?
לגבי ירון גולדמן - הוא פוטנציאל מעבר לגילאי הנוער? גארד? גובה?
אביאל מאמו - הוא שחקן פנים? ראיתי במהלך העונה שהוא בלט גם בנערים א' של מכבי ת"א, למרות שהיה בכיתה ט'. יפה שהוא גם בנבחרת של שנה מעל. מה לגבי הפוטנציאל שלו? אפשר קצת פירוט עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 12:28 pm 
Freshman

לא סגור על אופי הפציעות, לדעתי גודלמן עם משהו בכף רגל - פציעה רצינית.

לגבי הפוטנציאל אני חושב שזה גיל צעיר מידי כדי לדעת. גולדמן מבחנתי היה הMVP של הליגה לנערים א השנה, פשוט שחקן נפלא עם קליעה מדהימה. את מאמו אני פחות מכיר, הוא מאוד חזק ואתלט אבל הוא לא גבוה במיוחד, אז העתיד שלו כשחקן פנים נשמע קצת בעייתי. אבל שוב, הם צעירים מידי כדי לדעת לאן זה הולך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2022 2:53 pm 
Sophomore

ודים כתב:
מעניין לדעת.
מה אופי הפציעות?
לגבי ירון גולדמן - הוא פוטנציאל מעבר לגילאי הנוער? גארד? גובה?
אביאל מאמו - הוא שחקן פנים? ראיתי במהלך העונה שהוא בלט גם בנערים א' של מכבי ת"א, למרות שהיה בכיתה ט'. יפה שהוא גם בנבחרת של שנה מעל. מה לגבי הפוטנציאל שלו? אפשר קצת פירוט עליו?

מאוד אהבתי מה שראיתי מגולדמן השנה. משחק עם המון ביצים, אבל גם יכולת. נראה משהו כמו 1.90, אתלט טוב שיוצר לעצמו ולאחרים, סקורר שקולע שלשות, כולל פול-אפס, ברמה גבוהה, וגם מסיים יפה בצבע. כמו שאליאר אמר, זה עדיין מוקדם לדעת לאן זה יילך. עידן אלבר ונאור שרון גם נראו בזמנו טוב מאוד בגילאים הללו (כמו הרבה אחרים). חבל שהוא נפצע (נקווה שלא משהו ארוך טווח) ואין את הנבחרת כדי לבחון איך זה נראה מול רמה גבוהה יותר.

מאמו הוא פרוייקט צעיר וכאמור לא כזה גבוה (קצת קשה להעריך מהטלוויזיה. אולי 193 או 1.95?). עשה דברים נחמדים בליגה לנערים השנה ובלט מבחינה פיזית אבל יש לו עוד דרך ארוכה מבחינת היכולות ההתקפיות. לא נראה לי שיהיה שחקן בולט בנבחרת הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 10:55 am 
Freshman

פורסם סגל הקדטים
הסגל: בן שרף ועומר מאייר (קפטנים), יונתן שם טוב, עמית צוקר, מיירון כץ, רני בלאגה, אביאל מאמו, אריאל סלע, אביב הנקין, אורי יאיר, רועי מיטלנסקי, ג'ואל כראם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 11:05 am 
מנהל פורום

ItaySegev כתב:
פורסם סגל הקדטים
הסגל: בן שרף ועומר מאייר (קפטנים), יונתן שם טוב, עמית צוקר, מיירון כץ, רני בלאגה, אביאל מאמו, אריאל סלע, אביב הנקין, אורי יאיר, רועי מיטלנסקי, ג'ואל כראם.

נציגות מרשימה לעמק חפר - 4 שחקנים: שרף (שעובר בעונה הבאה לנתניה בלאומית בוגרים... החלטה מעולה אגב), אורי יאיר, רני בלאגה ואריאל סלע. כולם גארדים של 1.90 ומעלה. אני מניח שחלקם אולי לא היו נכנסים (או שכן?) אלמלא הפציעות של גולדמן וקמחג'י.
שלושה שחקנים ממכבי ת"א: מאמו, צוקר ומאייר כמובן.
שלושה שחקנים מהפועל תל אביב: כראם, מיטלנסקי (שניהם שחקני אקדמיה) ואביב הנקין.
היתר: מירון כץ מגלבוע, שם טוב מהפועל ירושלים.

פיזור לא משהו. מה זה אומר על הרמה והעתיד של הכדורסל נוער בארץ?
אגב... שימו לב שאין אף שחקן מראשל"צ. קצת מראה את המגמה של השנים הבאות כי מחלקת הנוער שם בירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 1:41 pm 
Junior

את כארם אני קצת מכיר מהנוער. מאוד ארוך (2.08 עם מוטת ידיים מרשימה) אבל גם מאוד רזה ובוסרי. עדיין מראה אימפקט נאה בריבאונדים וחסימות.
מישהו מכיר את הנקין ומיטלנסקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 6:36 pm 
Freshman

ודים כתב:
ItaySegev כתב:
פורסם סגל הקדטים

נציגות מרשימה לעמק חפר - 4 שחקנים: שרף (שעובר בעונה הבאה לנתניה בלאומית בוגרים... החלטה מעולה אגב), אורי יאיר, רני בלאגה ואריאל סלע. כולם גארדים של 1.90 ומעלה. אני מניח שחלקם אולי לא היו נכנסים (או שכן?) אלמלא הפציעות של גולדמן וקמחג'י.

אגב... שימו לב שאין אף שחקן מראשל"צ. קצת מראה את המגמה של השנים הבאות כי מחלקת הנוער שם בירידה.

אני לא חושב שזה אומר משהו מיוחד ובאופן כללי אני לא חושב שנכון להסתכל על זה ככה. יש טרנד חזק מאוד בארץ של שחקנים שעוברים בין מועדונים, לצורך העניין מיטלנסקי והנקין שיחקו בהוד השרון וגדרה/אילת או משהו באיזור הדרום ועברו להפועל תל אביב בכיתה ט' או י'. אריאל סלע שיחק בקיסריה ועבר בט', וגולדמן שלבטח היה יוצא אם לא היה פצוע עבר מראשון לציון השנה. דמיין שכל אלה לא עוברים ואתה מקבל פיזור הרבה יותר סביר של שחקנים בארץ. זה גם לא שאנחנו מדברים על העברות מקריות, כי הרי מי שעובר מגיע מלכתחילה בגלל שהוא ממש טוב ולא אחת מדובר בשחקנים שהאגודות עם האקדמיות מגלות אותם במפגשים הראשוניים של הנבחרות בכיתה ח (ולכן הרבה מהם עוברים בט').

בקיצור לא הייתי שופט את רמת האגודות בארץ לפי זה. זה לא שאין מקרים של שחקנים שעוברים ממועדונים שעושים עבודה מעולה למועדונים שעושים עבודה בינונית רק כי יש להם שם מפורסם או אקדמיה או שמבטיחים להם כל מיני הבטחות שילדים רוצים לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 8:29 pm 
מנהל פורום

eliar1989 כתב:
ודים כתב:
ItaySegev כתב:
פורסם סגל הקדטים

אני לא חושב שזה אומר משהו מיוחד ובאופן כללי אני לא חושב שנכון להסתכל על זה ככה. יש טרנד חזק מאוד בארץ של שחקנים שעוברים בין מועדונים, לצורך העניין מיטלנסקי והנקין שיחקו בהוד השרון וגדרה/אילת או משהו באיזור הדרום ועברו להפועל תל אביב בכיתה ט' או י'. אריאל סלע שיחק בקיסריה ועבר בט', וגולדמן שלבטח היה יוצא אם לא היה פצוע עבר מראשון לציון השנה. דמיין שכל אלה לא עוברים ואתה מקבל פיזור הרבה יותר סביר של שחקנים בארץ. זה גם לא שאנחנו מדברים על העברות מקריות, כי הרי מי שעובר מגיע מלכתחילה בגלל שהוא ממש טוב ולא אחת מדובר בשחקנים שהאגודות עם האקדמיות מגלות אותם במפגשים הראשוניים של הנבחרות בכיתה ח (ולכן הרבה מהם עוברים בט').

בקיצור לא הייתי שופט את רמת האגודות בארץ לפי זה. זה לא שאין מקרים של שחקנים שעוברים ממועדונים שעושים עבודה מעולה למועדונים שעושים עבודה בינונית רק כי יש להם שם מפורסם או אקדמיה או שמבטיחים להם כל מיני הבטחות שילדים רוצים לשמוע.

נו, אבל זה בדיוק מה שאני מדבר עליו :D
לא איפה הם גדלו... אלא שבסוף, על סמך הסגל הזה, הכישרון מתרכז במועדונים בודדים. אז מה זה אומר על עתיד ליגת הנוער? שוב, ברור שזו רק נבחרת אחת, אבל אני טוען שזה גם מראה קצת על מגמה טיפה קיצונית יותר מבעבר. בנבחרות קדטים קודמות היה פיזור הרבה יותר גדול ובהרבה פעמים השחקנים עברו רק בהמשך למועדונים ה"גדולים". פה הם כבר עוברים ב-ח'-י' ותחשוב שאותם מועדונים ישאבו עוד שחקנים מוכשרים בגילאי יא'-יב' ובכלל יהיו 3-4 מועדונים 5 רמות מעל השאר. בטווח הרחוק דבר כזה יכול להשפיע על מידת ההשקעה של מועדונים בינוניים וקטנים ולהצמיח פחות שחקנים מוכשרים.

ואני מבין שזה קצת יותר מדי מסקנות על סמך שנתון בודד (שגם הושפע מפציעות) אבל אני בכוונה מקצין לצורך הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 10, 2022 11:15 pm 
Sophomore

אתר המנהלת עם פריוויו יפה, שסוף סוף כולל גם גבהים (לא מופיעים באתר של האיגוד או באתר הרשמי של האליפות).

https://basket.co.il/news.asp?id=30568

כראם (2.07) ושם טוב (2.00) היחידים בסגל מעל ל-1.96. מצד שני, הגארדים בגודל לא רע בסטנדרטים של נבחרת ישראל (כולם בין 1.87 ל-1.96). וממילא בגיל הזה רוב מי שבורך בגובה עדיין לא ממש יודע מה לעשות איתו אז אפשר בד"כ להסתדר עם גארדים/פורוורדים חזקים ובוגרים, שיודעים לשים גוף בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 11, 2022 5:56 am 
Freshman

ודים כתב:
eliar1989 כתב:
ודים כתב:
ItaySegev כתב:
פורסם סגל הקדטים

נו, אבל זה בדיוק מה שאני מדבר עליו :D
לא איפה הם גדלו... אלא שבסוף, על סמך הסגל הזה, הכישרון מתרכז במועדונים בודדים. אז מה זה אומר על עתיד ליגת הנוער? שוב, ברור שזו רק נבחרת אחת, אבל אני טוען שזה גם מראה קצת על מגמה טיפה קיצונית יותר מבעבר. בנבחרות קדטים קודמות היה פיזור הרבה יותר גדול ובהרבה פעמים השחקנים עברו רק בהמשך למועדונים ה"גדולים". פה הם כבר עוברים ב-ח'-י' ותחשוב שאותם מועדונים ישאבו עוד שחקנים מוכשרים בגילאי יא'-יב' ובכלל יהיו 3-4 מועדונים 5 רמות מעל השאר. בטווח הרחוק דבר כזה יכול להשפיע על מידת ההשקעה של מועדונים בינוניים וקטנים ולהצמיח פחות שחקנים מוכשרים.

ואני מבין שזה קצת יותר מדי מסקנות על סמך שנתון בודד (שגם הושפע מפציעות) אבל אני בכוונה מקצין לצורך הדיון.

אוקיי, אז לא הבנתי אותך. אני חשבתי שאתה אומר שעל סמך הפיזור הזה יש רק קומץ של מועדונים ש"מייצרים" שחקנים לנבחרות או משהו בסגנון. אז תכלס אני מסכים איתך שהמגמה לא טובה, ואני אפילו אוסיף ואומר שאם מה שאתה אומר יקרה - כלומר המגמה של מעברים למועדונים ספציפיים תתגבר, זה יפגע לא רק במועדונים הקטנים אלא גם בשחקנים שכבר נמצאים במועדונים הגדולים משום שבסוף כשיש ככ הרבה שחקנים מוכשרים באותו מועדון לא כולם יכולים לצמוח.

באופן כללי אני את הרעיון של אקדמיה כפי שהוא נתפס ומיושם בארץ מאוד לא אוהב ולדעתי לטווח הארוך זה הולך לעשות פה לא מעט נזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 12:37 pm 
Sophomore

בן שרף חתם רישמית בנתניה מהלאומית.
היום אם אני לא טועה ב15:30 שעון ישראל ישראל נגד הולנד בתחרות שמתקיימת במקדוניה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 4:08 pm 
Freshman

טוב ההולנדים לא ברמה,48-25 לישראל במחצית,שרף קצת מתקשרה למרות שסיים עם 12 נקודות,מאייר גם כן מצוין,כרגע הגבוהים כארם ושום טוב לא נספרים ובדקות הבודדות שכארם שיחק היה נראה אכן בושרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 4:20 pm 
Junior

ההולנדים באמת לא רמה.
לא כל כך אהבתי את איך ששרף שיחק. הכריח המון וגם די התקשה.
מאייר היה מצוין. גם בלאגה ויאיר היו טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 5:06 pm 
Sophomore

נגמר 55:81 לישראל. מאייר עם 18 ו-6 חטיפות במשחק טוב. שרף עם 17 ו-5 אסיסטים במשחק חלש.

באופן כללי, המשחק הראשון בטורנירים כאלה לא נראה טוב ולאור היריבה החלשה אין מה להסיק שום מסקנות ממה שראינו. נחכה לצרפת מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 5:39 pm 
Freshman

חד משמעית אי אפשר להסיק שום מסקנות ממשחק כזה אבל כן אפשר להעלות תהיות

זה נראה שאברהמי מחפש לשחק בסגנון גארדי לחלוטין, 5 פתוח על כל המשתמע. אם זה באמת הרעיון קצת קשה להבין למה זימנו את שם-טוב וג'ול. אני לא יודע אם הם ברמה או לא, אבל אם הסגנון ככ לא רלוונטי להם, וככה זה נראה במשחק הזה, אז לא היה עדיף לזמן 2 שחקנים אחרים שכן יכולים לשחק בסגנון הזה? במצב כזה לא הם ולא הנבחרת מרוויחים.

בכל מקרה זה פחות קריטי, מה שבאמת מעניין זה בן שרף. אני בתחושה שמאז שהוא חזר מהפציעה שלו קצת אחרי אמצע העונה שעברה משהו אצלו פחות עובד. אני ראיתי אותו במשחקים מסוימים נראה לא מספיק טוב, לוקח החלטות לא טובות ומאבד כדורים. עכשיו שוב, זה באמת לא אומר שום דבר כרגע מאוד הגיוני שבמשחק הבא הוא יראה שוב רמה מעל, אבל כרגע זה ביטוי של מה שהיה נראה לי. בלי קשר להיום - אחרים כתבו פה שזו החלטה טובה שלו לחתום בבוגרים בנתניה, אני ממש לא בטוח בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 10:47 pm 
Sophomore

אם בכל זאת רוצים לנתח קצת את המשחק של שרף היום, אז מסכים. מעבר לשלשות לא טובות שלקח, עם יד על הפנים ולא בסוף שעון, מה שבעיקר נראה לא חד זה הסיומת בצבע. לא מספיק כוח מתפרץ ואתלטיות, שהביאו להחטאות או לניסיונות שנחסמו. אפילו לא ניסה להטביע במתפרצת לבד, מה שמראה שכרגע הוא לא סומך במיוחד על האספלוסיביות שלו. בעיני זה העניין העיקרי שצריך להשתפר (מעבר לנושא הידוע של ללכת על השמאל שלו באופן מוגזם).

אגב, צרפת עם תבוסה של 30 הפרש לליטא ורק 40 נקודות היום נראתה כמו נבחרת שלגמרי אפשר להתמודד איתה מחר. מצד שני, לא כל יום הם יקלעו 0 מ-19 משלוש כמו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2022 12:23 am 
Sophomore

עוד קצת מהמשחקים האחרים: טורקיה וספרד, שתי הנבחרות שישראל ניצחה בהכנה, מובסות ב-26 הפרש (טורקיה לאיטליה) ו-28 הפרש (ספרד ליוון). מסתמן שבמקרה יצא לנו לפגוש בהכנה דווקא את הנבחרות הפחות חזקות.

בבית המקביל, קרואטיה מנצחת את סרביה, מה שעלול לסבך את העניינים עבור ישראל אם היא מפסידה לצרפת וליטא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2022 4:14 pm 
Sophomore

אחת מנבחרות צרפת החלשות שיצא לי לראות בגילאים הצעירים. מתקשים בפעולות פשוטות. ישראל יורדת למחצית ביתרון 29:32 למרות משחק די חלש, בעיקר של שרף ומאייר, שחיברו 2 מ-15 מהשדה. רני בלגה ממשיך לשחק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2022 5:48 pm 
Freshman

אז אחרי עוד משחק כבר אפשר אולי לראות מגמה

כמו שכתבתי אתמול, 0 שימוש ב2 הגבוהים וגם 0 רצון לנסות לקבל מהם תרומה או לראות מה הם שווים. האמת שאני לא מבין את זה, אם אתה לא רוצה שחקנים בסגנון הזה למה לזמן אותם? ואם אתה רוצה אותם, לא תעשה לפחות מאמץ מינמאלי, איזשהו אקשן קטנטן אחד בהתקפה שיתן להם צ'אנס לתרום משהו? לא ברור

לגבי בן שרף. קלע 21 ו5 שלשות וצריך להגיד את האמת שכשהוא יצא התפרקנו לגמרי, אבל בעיניי עוד משחק לא מספיק טוב שלו. 5/16 מהשדה ופי 2 איבודים מאסיסטים. אי אפשר לדעת לאן דברים מתפתחים בכדורסל והכל יכול להיות, אבל לדעתי יהיה לו מאוד מאוד קשה לשחק בבוגרים, הוא לא נראה ברמה הזאת כרגע

לגבי המשחק - הצרפתים כמו שסאבוניס כתב לא מרשימים בלשון המעטה אבל כן פירקו אותנו בסייז ובאתלטיות. בהיבט הזה אולי כן היה מתבקש לנסות לפחות קצת את אחד הגבוהים. המאמן שלהם בתצוגת ניהול משחק מהגרועות שיצא לי לראות, ועדיין הצלחנו להפסיד את זה

נערך לאחרונה על ידי eliar1989 בתאריך ש' אוגוסט 13, 2022 5:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2022 5:49 pm 
Junior

אז ישראל מפסידה לצרפת בהארכה בסופו של דבר, 92-80.
שרף מאכזב. אמנם 21 נקודות, אבל 5/16 מהשדה כשלמעשה 14 מתוך 16 הזריקות היו מבחוץ. את שתי הזריקות מתוך הקשת הוא החטיא. בנוסף 6 איבודים על 3 אסיסטים בלבד.
הפעם גם מאייר היה מאוד חלש עם 9 נקודות על 1/13 מהשדה. לפחות הוסיף 9 אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2022 7:19 pm 
Freshman

שרף אכן דיי מאכזב כרגע,מתקשרה מאוד מול הסייז כרגע ומלבד קליעה טובה לא ראינו ממנו יותר מדי,גם ראיית המשחק המרשימה שלו עד כה לא באה לידי ביטוי יותר מדי.
אבל המשחק הזה כן מדגיש כמה שהמעבר לנתניה הוא כן נכון,ליגת הנוער לא תהווה עבורו שום הכנה למה שמחכו לו בבוגרים,צריך להתמודד עם הגנה ברמה הזו וסייז של זרים בלאומית לכן מקווה שיעשה שיפור בעונה הקרובה(כמובן גם על הטורניר עצמו עוד מוקדם להסיק מסקנות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2022 10:49 pm 
Freshman

ItaySegev כתב:
שרף אכן דיי מאכזב כרגע,מתקשרה מאוד מול הסייז כרגע ומלבד קליעה טובה לא ראינו ממנו יותר מדי,גם ראיית המשחק המרשימה שלו עד כה לא באה לידי ביטוי יותר מדי.
אבל המשחק הזה כן מדגיש כמה שהמעבר לנתניה הוא כן נכון,ליגת הנוער לא תהווה עבורו שום הכנה למה שמחכו לו בבוגרים,צריך להתמודד עם הגנה ברמה הזו וסייז של זרים בלאומית לכן מקווה שיעשה שיפור בעונה הקרובה(כמובן גם על הטורניר עצמו עוד מוקדם להסיק מסקנות)

לגטימי לחשוב שבן שרף צריך לשחק בבוגרים לאומית שנה הבאה, אבל אני לא מבין איך המשחקים עד עכשיו באליפות מחזקים את הדעה הזו. הוא התקשה פה מאוד בכל הפעולות מול שחקני נערים, אפילו לא נוער. וזה לא שבעונה שהסתיימה הוא היה רמה מעל הליגה לנוער, ממש לא.

אם כבר לפחות בעיניי מה שהטורניר הזה מראה זה שיהיה לו קשה מאוד לשחק בבוגרים שנה הבאה, פשוט כי הוא לא מספיק טוב כרגע כדי לקבל דקות. (ושוב הכל בערבון מוגבל על סמך 2 המשחקים האלה וסוף עונה קודמת שהגיעה אחרי פציעה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 12:28 pm 
Freshman

eliar1989 כתב:
ItaySegev כתב:

לגטימי לחשוב שבן שרף צריך לשחק בבוגרים לאומית שנה הבאה, אבל אני לא מבין איך המשחקים עד עכשיו באליפות מחזקים את הדעה הזו. הוא התקשה פה מאוד בכל הפעולות מול שחקני נערים, אפילו לא נוער. וזה לא שבעונה שהסתיימה הוא היה רמה מעל הליגה לנוער, ממש לא.

אם כבר לפחות בעיניי מה שהטורניר הזה מראה זה שיהיה לו קשה מאוד לשחק בבוגרים שנה הבאה, פשוט כי הוא לא מספיק טוב כרגע כדי לקבל דקות. (ושוב הכל בערבון מוגבל על סמך 2 המשחקים האלה וסוף עונה קודמת שהגיעה אחרי פציעה)

מסכים איתך שהוא התקשה,בדיוק מהסיבה הזו אני מאמין שזו החלטה טובה,בליגת הנוער שלנו הוא יפגוש שחקנים כמו בנבחרת הקדטים שלנו ויותר כמו בנבחרת הנוער שלנו ,שכזכור הגבוהים בשתי הנבחרות לא פיזיים או מפותחים במיוחד,ברמה הזו הוא הסתדר טוב מאוד וזה לא באמת מהווה אתגר אמיתי עבורו ובטח שלא איזשהי הכנה לרמת הבוגרים(לא היה מעל הליגה אבל היה בהחלט בטופ וזה כשהוא צעיר בלפחות שנתיים ברוב השחקנים בליגה,אז כן אפשר להניח בתקווה שימשיך להשתפר שיהיה רמה מעל הליגה בעונה הבאה).זה למה אני מאמין שהוא צריך להיות במסגרת שתכין אותו כמה שיותר לקריירת הבוגרים שלו.הגודל והאתלטיות של הצרפתים למשל הרבה יותר דומה למה שיפגוש בליגה הלאומית באשר בליגת הנוער שלנו,אז אני מאמין שהוא צריך להתקל בקשיים האלה בשביל לפתח יכולות לבוגרים וזה יתרום לו הרבה יותר מאשר לשייט בליגה הרבה יותר פחות פיזית שבה הוא נמצא בטופ של הטופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony ו 170 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה