סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 12:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כתבתי כבר אלף פעם, וכך גם כל אחד אחר שהתווכח איתך. אם נראה לך שאני חוזר, אתה טועה. תקרא בהיסטוריה את אלף ההפרכות שקיבלת.
ולא, אחרי זה לא הוכחתי כלום, כתבתי משהו הגיוני, שלדבריך כאמור, לא הבנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 12:09 am 
Hall of Famer

אני לא אקרא שום הסטוריה, כי אני יודע שהעמדה שלי לא הופרכה, בעיקר כי היא נכונה. אתה, כרגיל, חלש מאד כשאתה צריך לנסות לתמוך לוגית בעמדה שאתה מביע, אז במקום לכתוב עמדה מנומקת אתה שולח אותי להסטוריה. חלש ולא תקף. כתבת "מופרכת"? תפריך. לא מסוגל להפריך? אולי עדיף לשתוק.

אין לי מושג אם כתבת משהו הגיוני אחר כך, כי התחביר שם לא התכנס למשהו נהיר בעברית שאני מבין. מודה, לא הבנתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 12:32 am 
Sophomore

kakon3 כתב:
יאנייס כבר ראינו שהוא מתקשה - באליפות העולם 2019 שהיכולת שלו לא היתה מאוד שונה מהיום, הם הפסידו לברזיל ואז עם עוד תבוסה לארהב הם סיימו עם מאזן חיובי של 3-2 ולא העפילו לרבע גמר.
אחרי האליפות הוא אמר -החוקים, איך שמשחקים בפיבא, הריווח, הרגשתי כאילו אני משחק 1 נגד 5, אני מעדיף נבא זה מאוד שונה פה.

נגד ספרד אבל עכשיו זה היה מעודד ונראה אם יהיה שיפור.

לדעתי באירופה ממש קשה לו בהתקפות מסודרות (ממש קשה ביחס אל כוכב על , זה לא שהוא הופך לעופר פליישר על חצי מגרש )
ומצד שני במעבר והתקפות מתפרצות , הוא פשוט בלתי עציר גם ברמות של NBA

אז לדעתי אם יצליחו להגביל את הקבוצה שלו למינימום התקפות מהירות , הוא יצטרך להתמודד בצורה שונה ממה שהוא מתמודד בNBA וזה לשחק עם הפנים לסל כשהמטרה היא להגיע לג'אמפ נוח (ולהכניס אותו באחוזים טובים ) ולא להגיע להטבעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 12:49 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני לא אקרא שום הסטוריה, כי אני יודע שהעמדה שלי לא הופרכה, בעיקר כי היא נכונה. אתה, כרגיל, חלש מאד כשאתה צריך לנסות לתמוך לוגית בעמדה שאתה מביע, אז במקום לכתוב עמדה מנומקת אתה שולח אותי להסטוריה. חלש ולא תקף. כתבת "מופרכת"? תפריך. לא מסוגל להפריך? אולי עדיף לשתוק.

אין לי מושג אם כתבת משהו הגיוני אחר כך, כי התחביר שם לא התכנס למשהו נהיר בעברית שאני מבין. מודה, לא הבנתי.

אז מצד אחד, אתה מתקשה בהבנת עברית, ומהצד השני אתה בטוח שאתה צודק (למרות שלפחות חמישה אנשים כתבו לך לפחות מאה הודעות על כך שאתה מקשקש).
איך אמר זכ"א בדיון השני שלכם בעוף טופיק.
ציטוט:
הדבשת שלך כ"כ גדולה ואין מצב שאתה לא מודע לה או רואה אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 12:53 am 
Hall of Famer

תקשיב, באת לגנוב את הת'רד, לפחות תעשה משהו מוצלח.

בתור מי ששיבח את יכולות הדיאלקטיקה שלי יותר מפעם אחת, גם אתה יודע שאני מבין עברית מצוין. אתה פשוט ג'יברשת משהו באיזשהו בליל, לא ברור מה זה. קורה.

ואני אנסה להסביר שוב: להגיד "לפחות 5 אנשים כתבו 100 הודעות" (זה לא היה 1000 קודם?) זה לא טיעון. עכשיו, אתה בא לפה וכותב מילים, סימן שיש לך זמן ורצון להתווכח. מה שאין לך, זה מסוגלות לנמק את הטיעון שלך. החיים באמת לא הוגנים לפעמים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 1:29 am 
Hall of Famer

זה בעיקר בגלל שבאמת שאין לי את היכולת להתווכח עם מישהו שלא עונה על הטיעון הראשוני. (שאתה מודה שלא ענית עליו). יכול להיות שזה בגלל שהוא היה מעט מתמטי, ועל כן, אני מתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 2:16 am 
Hall of Famer

לא, זה לא בגלל שזה היה מתמטי, זה בגלל שכתבת משהו בתחביר עברי לא טוב, ואי אפשר היה להסיק מזה טיעון קוהרנטי.

אבל גם זה בולשיט, כי לא הסתמכת על זה כ"טיעון הראשוני". פתחת את ההודעה במילים ה"טענה המופרכת מאד שלך", וטענת שהיא הופרכה פעמים רבות. אתה רק לא מצליח לנסח את ההפרכה. לדעתי אתה עד היום אפילו לא מבין מה אני טוען.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 2:22 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שהיה דיון כלשהו שבסיומו נדב אמר "וואלה, אתם צודקים ואני טועה"
כך שמבחינתו ברור שאף אחד לא הוכיח שום דבר

אבל היו לא מעט דיונים שבהם היה ברור
שיש קונצנזוס רחב על זה שנדב מדבר שטויות.
זה היה אחד מהם.

כמובן שיש עדיין סיכוי שנדב צודק וכולנו טועים
(כפי שמעידים הדיונים שאני מנהל מול רוב הפורום :lol:)

-נדב משתלח בעוד 3, 2, 1...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 11:03 am 
Hall of Famer

לא משתלח, פשוט כרגיל חושב שאתה חסר תועלת מהותית בדיון, וכרגיל ראית את השם שלי ומישהו שטוען משהו כנגדי, אז באת מהר כדי לנסות לקבל קצת אמפתיה.

לא נעים שת'רד יורובאסקט נמשך לשטויות האלה, בשורה התחתונה אטט בא להיות צ'ירלידר של נורטון שטען משהו אמורפי ולא הצליח אפילו לנמק אותו.

הכל רגיל, אפשר לחזל"ש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2022 12:31 pm 
Sophomore

הסיכסוך בין האחים פוינטקה בפולין גורם למחנות בחדר ההלבשה .גם ככה לדעתי פולין לא תעבור לשלב הבא כי פינלנד נבחרת טובה ממנה אבל עכשיו שיש כזה בלאגן מסביב אולי אפילו הולנד תעבור אותה בטבלה בבית הישראלי

אתמול פולין הובסה בביתה במשחק אימון ב30 נ'ק הפרש מול אוקראינה שהיא גם נבחרת חלשה יחסית....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2022 12:04 pm 
Hall of Famer

מוקדמות גביע העולם בערוץ הספורט
יום רביעי ב21:15 צרפת מול צ'כיה שתחסר את הכוכב שלה הרכז תומאס שבגלל פציעה לא פשוטה בקרסול עלול להחמיץ גם את אליפות אירופה וזה משמעותי.ערוץ 5 פלוס

ביום חמישי ב21:00 בערוץ 5 הרגיל קרב ענקים בין יוון לסרביה

דרך אגב הערב במגרש פתוח בערוץ 5 יתארחו 3 מאמני הנבחרות הצעירות.... אברהמי .....אהרוני וחסין....... :-ok-:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 12:27 am 
Hall of Famer

"הרכז תומאס"...

מצבו עדיין לא ברור כנראה, חרף שבתקשורת הישראלית מיהרו לפרסם בהרחבה שהוא יחמיץ בוודאות את היורובאסקט
https://basketnews.com/news-176828-toma ... alive.html
https://www.talkbasket.net/148899-czech ... kle-injury

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 11:57 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
"הרכז תומאס"...

מצבו עדיין לא ברור כנראה, חרף שבתקשורת הישראלית מיהרו לפרסם בהרחבה שהוא יחמיץ בוודאות את היורובאסקט
https://basketnews.com/news-176828-toma ... alive.html
https://www.talkbasket.net/148899-czech ... kle-injury

גם ננו גינצבורג אתמול במגרש פתוח אמר שהסיכוי שישחק באליפות אירופה קטן מאוד .מסתבר על פי המועדון ברצלונה שיש לו נקע חמור בקרסול ומעריכים בקטלוניה שהוא יחסר לפחות 4-6 שבועות מהמגרשים

צ'כיה בלעדיו זו קבוצה שבמקום להיות במקומות 2-3 תיאבק כנראה על המקום ה4......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 2:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
"הרכז תומאס"...

נו זה החבר של הפורוורד יאן והסנטר ג'ורג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 10:35 pm 
Junior

במוקדמות אליפות העולם, משחק מהנה לצפייה בין יוון לסרביה נכנס עכשיו לרבע האחרון עם יתרון 7 לסרבים.
האיכות לא בשמיים, אבל האגרסיביות והאמוציות בהחלט כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 11:04 pm 
Junior

משחק פשוט מטורף בין יוון לסרביה שנראה כמו גמר אליפות אירופה יותר מאשר מוקדמות אליפות העולם.
המשחק כבר היה נראה בכיס של סרביה אחרי סל פסיכי של יוקיץ' בסוף שעון (אגב, הוא והפריק שומרים אחד על השני וזה תענוג), אבל יוון בריצה ענקית מצליחה להשוות משלשה של דורסי 11 שניות לסיום והולכים להארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 11:10 pm 
Senior

משחק ענק!
כיף חיים ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 11:10 pm 
Sophomore

בהחלט שווה את ה-11 שקל שעלה הכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 11:24 pm 
Junior

טוב, זה גמור. סרביה מנצחים בסיום אחד המשחקים הגדולים שראיתי בשנים האחרונות, וזה קרה בפאקינג מוקדמות אליפות העולם. מי היה מאמין?
יוון רחוקה קלע או שניים מלהיות נבחרת בלתי עצירה. יותר מדי פעמים יאניס עושה קסמים ומוציא החוצה לשלשה שיוצאת החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 11:29 pm 
Senior

זה ניק קלאתס או טום מעיין?
הרבה זמן לא ראיתי שחקן, בעיקר לא במשחק כזה, כל-כך מפחד להרים זריקה.

סרביה מנצחת 100-94 אחרי הארכה ומשחק אדיר ממש.
יוקיץ׳נהדר, יאניס אפילו יותר טוב, למרות שהכדורסל האירופאי הוא לא האידיאלי בשבילו ושליוון פשוט אין קליעה מבחוץ.
תנאסיס עם משחק די הירואי בהגנה, לפניו קוסטאס אנטטוקומפו היה גם טוב מאוד עד שנפצע אחרי רבע כשקפץ לגובה 5 מ' בשביל ריבאונד.

בסרביה ירמאז היה מצוין ומילוטינוב עשה עבודה נהדרת בדקות שבהן יוקיץ׳ נח. מיצ׳יץ׳ פתח טוב ואז נפצע גם הוא וירד לחדר ההלבשה בלי לדרוך על הרגל ולא חזר.

היה כיף גדול, קהל סרבי, שיפוט קצת בייתי וכנראה שני השחקנים הכי טובים ששיחקו אי פעם אחר נגד השני במשחק מוקדמות לאליפות העולם באירופה.
מאוד עושה חשק ליורובאסקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 12:31 am 
Freshman

יאניס ענק, באמת. איזה שחקן ואיזה ספורטאי
גם יוקיץ. פשוט מפלצות של פעם בכמה דורות

מה שכן עם כמה שיאניס כזה אדיר ויעיל, כל הפוזשנים האחרונים גם לפני ההארכה וגם בסוף ההארכה לא עברו דרכו. זה אולי קבלת החלטות רעה של הקבוצה או חוסר תיאום אבל כרגע זה סימן שאלה לקראת היורובאסקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 27, 2022 1:18 am 
Hall of Famer

כמה שהמשחק היה טוב, כמה שיאניס ויוקיץ' הראו את כל הארסנל, הרגע המשמעותי במשחק היה הפציעה של מיצ'יץ'.
מישהו יודע מה הפציעה ולכמה זמן הוא ייעדר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2022 10:53 am 
Hall of Famer

גלינארי מאיטליה נכנס לרשימת הפצועים.
בצ'כיה מודאגים מאוד אחריי ההפסד הביתי המביך להונגריה החלשה.תומאש לא אמור ליטול חלק באליפות.

מיציץ' מחלים מהפציעה שלו ויהיה בסגל של סרביה לאליפות אירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 29, 2022 1:52 am 
Hall of Famer

על הפציעה של גלינארי וביקורת בעקבותיה:
https://sports.walla.co.il/item/3526772 ... 7e2595e009

מתוך הכתבה - ריכוז של הפצועים:
"עוד לפני גלינארי, כוכבים כמו טוקו שנגליה, קוסטאס סלוקאס, נמניה בייליצה, ואסילייה מיציץ', יואניס פפאפטרו וסרחיו יוי נפצעו גם הם, ורובם - ייתכן שכולם - יחמיצו את אליפות אירופה"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 29, 2022 2:11 pm 
Sophomore

יאניס ויוקיץ' ממשיכים בכושר המעולה לקראת היורובאסקט הקרוב והובילו הערב את יוון וסרביה לנצחונות חשובים בדרך להבטחת המקום באליפות העולם 2023.

יאניס רשם 26 נקודות ו7 ריבאונדים בנצחון של יוון על בלגיה 85-68 לעיני 19,443 צופים נלהבים ( שיא חדש של צופים במוקדמות גביע העולם) באואקה באתונה.

יוקיץ' הוביל את סרביה עם דאבל דאבל של 24 נקודות ו10 ריבאונדים לנצחון חוץ חשוב 79-72 על טורקיה אותה הוביל צ'די אוסמן עם 22 נקודות ו6 ריבאונדים שלא הספיקו הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44 ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה