סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת הקדטים 2022
הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 1:09 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
השאלה היא האם הוא מספיק טוב כרגע כדי להיות שחקן משמעותי בלאומית.
אם לא, זו אכן החלטה לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 1:14 pm 
Freshman

ItaySegev כתב:
eliar1989 כתב:
ItaySegev כתב:
שרף אכן דיי מאכזב כרגע,מתקשרה מאוד מול הסייז כרגע ומלבד קליעה טובה לא ראינו ממנו יותר מדי,גם ראיית המשחק המרשימה שלו עד כה לא באה לידי ביטוי יותר מדי.
אבל המשחק הזה כן מדגיש כמה שהמעבר לנתניה הוא כן נכון,ליגת הנוער לא תהווה עבורו שום הכנה למה שמחכו לו בבוגרים,צריך להתמודד עם הגנה ברמה הזו וסייז של זרים בלאומית לכן מקווה שיעשה שיפור בעונה הקרובה(כמובן גם על הטורניר עצמו עוד מוקדם להסיק מסקנות)

לגטימי לחשוב שבן שרף צריך לשחק בבוגרים לאומית שנה הבאה, אבל אני לא מבין איך המשחקים עד עכשיו באליפות מחזקים את הדעה הזו. הוא התקשה פה מאוד בכל הפעולות מול שחקני נערים, אפילו לא נוער. וזה לא שבעונה שהסתיימה הוא היה רמה מעל הליגה לנוער, ממש לא.

אם כבר לפחות בעיניי מה שהטורניר הזה מראה זה שיהיה לו קשה מאוד לשחק בבוגרים שנה הבאה, פשוט כי הוא לא מספיק טוב כרגע כדי לקבל דקות. (ושוב הכל בערבון מוגבל על סמך 2 המשחקים האלה וסוף עונה קודמת שהגיעה אחרי פציעה)

מסכים איתך שהוא התקשה,בדיוק מהסיבה הזו אני מאמין שזו החלטה טובה,בליגת הנוער שלנו הוא יפגוש שחקנים כמו בנבחרת הקדטים שלנו ויותר כמו בנבחרת הנוער שלנו ,שכזכור הגבוהים בשתי הנבחרות לא פיזיים או מפותחים במיוחד,ברמה הזו הוא הסתדר טוב מאוד וזה לא באמת מהווה אתגר אמיתי עבורו ובטח שלא איזשהי הכנה לרמת הבוגרים(לא היה מעל הליגה אבל היה בהחלט בטופ וזה כשהוא צעיר בלפחות שנתיים ברוב השחקנים בליגה,אז כן אפשר להניח בתקווה שימשיך להשתפר שיהיה רמה מעל הליגה בעונה הבאה).זה למה אני מאמין שהוא צריך להיות במסגרת שתכין אותו כמה שיותר לקריירת הבוגרים שלו.הגודל והאתלטיות של הצרפתים למשל הרבה יותר דומה למה שיפגוש בליגה הלאומית באשר בליגת הנוער שלנו,אז אני מאמין שהוא צריך להתקל בקשיים האלה בשביל לפתח יכולות לבוגרים וזה יתרום לו הרבה יותר מאשר לשייט בליגה הרבה יותר פחות פיזית שבה הוא נמצא בטופ של הטופ.

לפני איזה 9-10 שנים יצא לי לראות משחק של האקדמיה של וינגייט ז"ל עם המחזור הכי מוצלח שלה של בלאט, הובר ארצי וכו' נגד קבוצה מהליגה הארצית לדעתי זו הייתה הפועל רמת גן אבל לא בטוח בזה. בחימום אני רואה את השמנמנים מרמת גן מצד אחד זורקים ליאפ בלי לקפוץ ומצד שני את ארצי דופק דאנק 180. אמרתי לעצמי יהיה פה טבח לא נעים. וואלה צדקתי, רק הפוך - נגמר איזה 40 הפרש לקבוצה מהליגה ארצית.

מה שאני בא להגיד בזה זה שההבדל הפיזי בין גילאי נערים בואך נוער (זה גם היה הגיל של בלאט והחבורה) לבין שחקני בוגרים הוא גדול מאוד. לא היה שום סיכוי לפספס מי הקבוצה היותר מוכשרת במשחק ההוא שתיארתי אבל הילדים פשוט לא הצליחו להתמודד פיזית. מאוד לא סביר להניח שהפיזיות שהוא התמודד מולה במשחקים נגד הולנד וצרפת דומים למה שיפגוש בבוגרים, יותר הגיוני להניח שהם דומים למה שיפגוש בליגה לנוער. לי נראה שאם שחקן עדיין לא התעלה מעל הרמה שכרגע הוא נמצא בה, לא הגיוני לעלות עוד שלב. הרי אם נלך לפי ההיגיון הזה יהיה נכון להגיד שלכל שחקן נערים עדיף לשחק בוגרים ולא נוער.

יש סיבות לכאן ולכאן לתת ציון למהלך שלו ללכת לבוגרים, אין ספק שזה לא חד משמעי. אבל בהיבט הספציפי הזה של האתגר המקצועי אני חושב שהוא עשה מהלך קצת מסוכן אבל נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 1:42 pm 
מנהל פורום

אני מניח שיש פה עניין של "מאסה קריטית" של רמה מסויימת - ברור שלהיות ברמה גבוהה יותר ובליגת בוגרים זה הרבה יותר מכין לרמות הגבוהות... אבל אם הוא [עדיין] לא ברמה של לתרום ורק יהווה נטל, אז גם בקבוצה כמו נתניה הוא לא יוכל לקבל דק' ולהשתפר באמת. כמובן שזה גם תלוי מי יתחרה מולו על הדק' באותה העמדה (רכז?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 4:01 pm 
Freshman

eliar1989 כתב:
ItaySegev כתב:
eliar1989 כתב:
ItaySegev כתב:
שרף אכן דיי מאכזב כרגע,מתקשרה מאוד מול הסייז כרגע ומלבד קליעה טובה לא ראינו ממנו יותר מדי,גם ראיית המשחק המרשימה שלו עד כה לא באה לידי ביטוי יותר מדי.
אבל המשחק הזה כן מדגיש כמה שהמעבר לנתניה הוא כן נכון,ליגת הנוער לא תהווה עבורו שום הכנה למה שמחכו לו בבוגרים,צריך להתמודד עם הגנה ברמה הזו וסייז של זרים בלאומית לכן מקווה שיעשה שיפור בעונה הקרובה(כמובן גם על הטורניר עצמו עוד מוקדם להסיק מסקנות)

לגטימי לחשוב שבן שרף צריך לשחק בבוגרים לאומית שנה הבאה, אבל אני לא מבין איך המשחקים עד עכשיו באליפות מחזקים את הדעה הזו. הוא התקשה פה מאוד בכל הפעולות מול שחקני נערים, אפילו לא נוער. וזה לא שבעונה שהסתיימה הוא היה רמה מעל הליגה לנוער, ממש לא.

אם כבר לפחות בעיניי מה שהטורניר הזה מראה זה שיהיה לו קשה מאוד לשחק בבוגרים שנה הבאה, פשוט כי הוא לא מספיק טוב כרגע כדי לקבל דקות. (ושוב הכל בערבון מוגבל על סמך 2 המשחקים האלה וסוף עונה קודמת שהגיעה אחרי פציעה)

מסכים איתך שהוא התקשה,בדיוק מהסיבה הזו אני מאמין שזו החלטה טובה,בליגת הנוער שלנו הוא יפגוש שחקנים כמו בנבחרת הקדטים שלנו ויותר כמו בנבחרת הנוער שלנו ,שכזכור הגבוהים בשתי הנבחרות לא פיזיים או מפותחים במיוחד,ברמה הזו הוא הסתדר טוב מאוד וזה לא באמת מהווה אתגר אמיתי עבורו ובטח שלא איזשהי הכנה לרמת הבוגרים(לא היה מעל הליגה אבל היה בהחלט בטופ וזה כשהוא צעיר בלפחות שנתיים ברוב השחקנים בליגה,אז כן אפשר להניח בתקווה שימשיך להשתפר שיהיה רמה מעל הליגה בעונה הבאה).זה למה אני מאמין שהוא צריך להיות במסגרת שתכין אותו כמה שיותר לקריירת הבוגרים שלו.הגודל והאתלטיות של הצרפתים למשל הרבה יותר דומה למה שיפגוש בליגה הלאומית באשר בליגת הנוער שלנו,אז אני מאמין שהוא צריך להתקל בקשיים האלה בשביל לפתח יכולות לבוגרים וזה יתרום לו הרבה יותר מאשר לשייט בליגה הרבה יותר פחות פיזית שבה הוא נמצא בטופ של הטופ.

לפני איזה 9-10 שנים יצא לי לראות משחק של האקדמיה של וינגייט ז"ל עם המחזור הכי מוצלח שלה של בלאט, הובר ארצי וכו' נגד קבוצה מהליגה הארצית לדעתי זו הייתה הפועל רמת גן אבל לא בטוח בזה. בחימום אני רואה את השמנמנים מרמת גן מצד אחד זורקים ליאפ בלי לקפוץ ומצד שני את ארצי דופק דאנק 180. אמרתי לעצמי יהיה פה טבח לא נעים. וואלה צדקתי, רק הפוך - נגמר איזה 40 הפרש לקבוצה מהליגה ארצית.

מה שאני בא להגיד בזה זה שההבדל הפיזי בין גילאי נערים בואך נוער (זה גם היה הגיל של בלאט והחבורה) לבין שחקני בוגרים הוא גדול מאוד. לא היה שום סיכוי לפספס מי הקבוצה היותר מוכשרת במשחק ההוא שתיארתי אבל הילדים פשוט לא הצליחו להתמודד פיזית. מאוד לא סביר להניח שהפיזיות שהוא התמודד מולה במשחקים נגד הולנד וצרפת דומים למה שיפגוש בבוגרים, יותר הגיוני להניח שהם דומים למה שיפגוש בליגה לנוער. לי נראה שאם שחקן עדיין לא התעלה מעל הרמה שכרגע הוא נמצא בה, לא הגיוני לעלות עוד שלב. הרי אם נלך לפי ההיגיון הזה יהיה נכון להגיד שלכל שחקן נערים עדיף לשחק בוגרים ולא נוער.

יש סיבות לכאן ולכאן לתת ציון למהלך שלו ללכת לבוגרים, אין ספק שזה לא חד משמעי. אבל בהיבט הספציפי הזה של האתגר המקצועי אני חושב שהוא עשה מהלך קצת מסוכן אבל נחיה ונראה.

אין ספק שיש הבדל תהומי בין רמת נוער(או נערים) לבין בוגרים וסיכוי לא רע ששרף לא יצליח להתמודד עם קפיצת הרמה(בטח בשנה הראשונה),הכל שאלה באמת איפה הוא ביחס לרמה של ליגת הנוער,אני חושב שלהיות בחמישיית העונה כן מוגדר כ"התעלה מעל הרמה" וכן צריך לבצע קפיצת מדרגה ברמה.
בעניין הדוגמה שנתת אז אם אני לא טועה בדיוק בגיל 17 בלאט שיחק עונה ראשונה ברמת השרון והובר שיחק בקבוצת תחתית נוספת מהלאומית,שניהם היו שחקני מפתח ונתנו עונה בהחלט סבירה,בסך הכל שנה אחת יותר משרף בגיל שיותר גבוה מהם וחזק פיזית לדעתי ובהתחשב בעובדה ששרף נחשב לפרוספקט גדול מאוד בהחלט סביר שישחק גם בגיל 16,לאורך השנים בנבחרות הצעירות,מעבר לעניין הכישרון,מאוד בולט אילו שחקנים כבר משחקים בבוגרים ואילו לא ולדעתי זה מאוד סייע לשחקנים שאכן קיבלו דקות בבוגרים.
באופן כללי אני מבין לגמרי את מה שאתה אומר,יכול מאוד להיות שהוא לא בשל למעבר ואולי היה עדיף לו לקפוץ לליגה הארצית או להשאר בליגת הנוער.
בכל מקרה נקווה שיפתיע אותנו לטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 4:35 pm 
Junior

הוא אמנם נבחר לחמישיית העונה בליגה לנוער, אבל לדעתי זה היה שילוב של ה"מוניטין" שלו והעובדה שעמק חפר סיימה במקום הראשון את העונה הסדירה.
מבחינת מספרים הוא לא היה מאוד מרשים, לא בעונה הסדירה ולא בפלייאוף, וגם במשחקים שראיתי אותו הוא לא היה עד כדי כך דומיננטי. הוא בהחלט היה טוב, אבל לא מעל לרמה.
אני יכול לחשוב על לפחות 6-7 שחקנים שנתנו עונה יותר מרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 8:19 pm 
Sophomore

בבית המקביל לזה של ישראל מעניין. סרביה מנצחת את סלובניה אבל בגלל הפרשים במשולש סלובניה-קרואטיה-סרביה, סלובניה תסיים ראשונה, קרואטיה שנייה וסרביה רק שלישית. ניצחון ישראלי היום מול ליטא החזקה (הביסה את צרפת ב-30 הפרש) ייתן לנבחרת מקום שני ופרס מפוקפק של מפגש מול סרביה. הפסד צפוי משמעו מפגש בשמינית מול קרואטיה, שנראית כמו נבחרת די בינונית (כמו ישראל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 8:31 pm 
מנהל פורום

וסרביה יותר חזקה? לפי התוצאות יש להם שנתון חלש. מניח שהם ניצחו את סלובניה כי סלובניה במילא ידעו שיסיימו ראשונים (בהפרש הזה לפחות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 9:27 pm 
Freshman

יש לציין שאתמול ליטא מאוד התקשתה מול הולנד החלשה ופיגרה כל המחצית הראשונה וניצחה יחסית בקושי,רק מראה כמה ביום נתון הכל יכול לקרות,נקווה שקרואטיה(בהנחה ונפסיד) אכן יריבה נוחה יחסית.
אגב,לפי ההפרש הפנימי לא סרביה היא זו שאמורה לסיים במקום השני?קרואטיה הפסידו ב19 הפרש לסלובניה

נערך לאחרונה על ידי ItaySegev בתאריך א' אוגוסט 14, 2022 9:34 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 9:29 pm 
Sophomore

מי יודע. יש מצב שסרביה וקרואטיה בערך באותה רמה. הסרבים עם מלך הסלים של הטורניר, רדוסיץ' (22 למשחק), אבל הקרואטים כנראה קבוצה יותר מאוזנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 10:00 pm 
Freshman

בסוף סרביה שנייה וקרואטיה שלישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 10:04 pm 
מנהל פורום

ItaySegev כתב:
בסוף סרביה שנייה וקרואטיה שלישית

כן, אתה צודק.
קרואטיה ניצחה ב- 9 אבל הפסידה ב-19
סרביה הפסידה ב-9 אבל ניצחה ב-5
(וסלובניה ניצחה ב-19 והפסידה ב-5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 10:31 pm 
Junior

הליטאים נראים כמו נבחרת ברמה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 11:21 pm 
Sophomore

נראה שישראל בדרך לתבוסה בסדר גודל ששמור לנבחרות הנשים שלנו.
חבל, באמת חשבתי שיש מצב לנבחרת ששווה מקום בטופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2022 2:55 am 
Sophomore

אז ליטא מביסה את ישראל ב-30 הפרש, 69-98. בהחלט משחק חלש של הנבחרת, בעיקר בקליעה (21% משלוש, שרף ומאייר עם 1 מ-13 משותפים). אבל ליטא הביסה גם את צרפת באותו הפרש. סרביה ברבע הגמר אמורה להיות יותר ברמה של ישראל, למרות שהיא בהחלט תבוא כפייבוריטית.

לגבי שרף, למרות שלא קלע את השלשות היום, אהבתי הרבה יותר את איך ששיחק. חדר לצבע בלי להסס וסיים הרבה יותר טוב מאשר במשחקים הקודמים. בעיקר לדעתי כי הוא היה הרבה פחות צפוי והראה שהוא יכול גם לחדור לימין ולסיים יפה ביד ימין כשצריך. עדיין חסרה שם מידה של אתלטיות ויותר יכולת שהייה באוויר, אבל מקווה שגם זה יגיע עם הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2022 9:11 am 
Sophomore

סליחה על השאלה , אבל אין בנבחרת הזאת גבוהים? משחק פנים? משהוא אחר למעט שלשות?
אין לנו בכלל ריבאונד , בהגנה זה נראה כמו קט סל מול בוגרים , אמש מול ליטא יותר מ 20 הבדל לטובתם בכדורים חוזרים גם במשחק הקודם מול הצרפתים אותו פער
לא יכול להיות שהשחקן הכי גבוה בנבחרת זה הרכז שלך , שמשחקים 5 פתוח ומחפשים עוד שלשה ועוד שלשה , אין בכלל חדירות לסל או פוסט אפ , מקסימום מדי פעם חדירה והוצאה לשלשה
לא יודע אם זה מצאי ואין בכלל גבוהים , או שיטת משחק של אברהמי , בכל אופן זה נראה מגוחך , לא שייך לרמה , ולפרקים מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2022 9:37 am 
Freshman

דיברנו על זה כאן - יש 2 גבוהים בסגל שלא משותפים. מדוע? לא ברור. אתמול היה משחק גמור 4 רבעים והם בקושי שיחקו, וגם כששיחקו נראו כמו רוח רפאים על המגרש ולא נגעו בכדור. עבודת האימון בקיץ של הנבחרות נוער+ קדטים לצערי הרב מאוד מאכזבת, מכל הבחינות.

לגבי שרף - מסכים שזה המשחק הטוב שלו עד עכשיו. היה נראה הרבה יותר טוב מכל מה שקשור ללהגיע לטבעת ולסיים. מצד שני לוקח בערבון מוגבל בהתחשב ביריבה ובמצב המשחק, נראה אותו מחר וזה בהחלט יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 11:26 am 
Hall of Famer

הערב ב22:00 ישראל מול סרביה השמינית הגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 1:23 pm 
מנהל פורום

קצת מצחיק שאני כותב מבלי לראות בכלל את המשחקים (עומס... פלוס כשכבר כן יש לי זמן אז דווקא עכשיו השידור ביוטיוב חסום ואפשר רק בערוץ הספורט ואין לי, בטח לא בטל'), אבל אם בעיני הביקורת על חסין היא דיי מוצדקת, לגבי אברהמי אני לא בטוח.
גם הוא מאמן נוער הרבה יותר מנוסה מחסין (כמאמן וכמנהל מקצועי) וגם יש לו המון קבלות בטורנירי הגילאים, אז הייתי נוטה לתת לו קרדיט.

הבעיה העיקרית עם הנבחרת הזו (שכנראה תסיים בחלק התחתון של 1-8 או בחלק העליון של 9-16 אם תפסיד היום, זה הציפיות שנופחו רק בגלל כמה תוצאות טובות במשחקי הכנה. בתכלס אם מנתחים את הסגל עצמו, אפשר היה לראות המון חסרונות ולדעת שמדובר בנבחרת נחמדה במקרה הטוב.

למה הגבוהים צורפו אם לא משתמשים בהם? אני יכול לראות פה כמה שיקולים:
לפעמים מצרפים שחקן דווקא בגלל שהוא יכול להביא משהו שונה, גם אם זה רק לקטע מסויים במשחק מסויים, ורוב הזמן הוא לא ישחק בכלל כי הוא פחות מתאים לשיטה.
או שפיני התעקש לצרף כי אולי לדעתו זה שחקנים שכן יוכלו לתרום יותר בעתיד והוא חשב שנכון שיקבלו ניסיון בינלאומי להמשך. אולי לשם שינוי חושבים גם על העתיד ולא רק מה יביא נצחונות לעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 3:23 pm 
Freshman

ודים כתב:
קצת מצחיק שאני כותב מבלי לראות בכלל את המשחקים (עומס... פלוס כשכבר כן יש לי זמן אז דווקא עכשיו השידור ביוטיוב חסום ואפשר רק בערוץ הספורט ואין לי, בטח לא בטל'), אבל אם בעיני הביקורת על חסין היא דיי מוצדקת, לגבי אברהמי אני לא בטוח.
גם הוא מאמן נוער הרבה יותר מנוסה מחסין (כמאמן וכמנהל מקצועי) וגם יש לו המון קבלות בטורנירי הגילאים, אז הייתי נוטה לתת לו קרדיט.

הבעיה העיקרית עם הנבחרת הזו (שכנראה תסיים בחלק התחתון של 1-8 או בחלק העליון של 9-16 אם תפסיד היום, זה הציפיות שנופחו רק בגלל כמה תוצאות טובות במשחקי הכנה. בתכלס אם מנתחים את הסגל עצמו, אפשר היה לראות המון חסרונות ולדעת שמדובר בנבחרת נחמדה במקרה הטוב.

למה הגבוהים צורפו אם לא משתמשים בהם? אני יכול לראות פה כמה שיקולים:
לפעמים מצרפים שחקן דווקא בגלל שהוא יכול להביא משהו שונה, גם אם זה רק לקטע מסויים במשחק מסויים, ורוב הזמן הוא לא ישחק בכלל כי הוא פחות מתאים לשיטה.
או שפיני התעקש לצרף כי אולי לדעתו זה שחקנים שכן יוכלו לתרום יותר בעתיד והוא חשב שנכון שיקבלו ניסיון בינלאומי להמשך. אולי לשם שינוי חושבים גם על העתיד ולא רק מה יביא נצחונות לעכשיו.

קודם כל צריך להיות הוגנים ולהגיד שהחסרונות של גולדמן וקמחג'י משמעותיים ביותר. אלה 2 שחקנים לא פחות טובים ממאייר שאם היו בסגל היו מכפילים את כמות היוצרים ומקבלי ההחלטות על המגרש. איתם הנבחרת הזו חד משמעית נבחרת הרבה יותר טובה ואז הציפיות בעייני לא היו מנופחות בכלל, זה קו אחורי הכי מוכשר מבין כל הנבחרות שלנו בפער לדעתי.

ואחרי שאמרתי את זה, בעייני הנבחרת משחקת פחות טוב מהפוטנציאל הנוכחי שלה. אני לא מזהה שום דבר עקבי חוץ מלנסות לשחק מהר ולשחק בידודים או פיקנרול עם מאייר ושרף בסט אופנס. בגדול עם קבוצת נערים סטנדרטית לאורך עונה אין לי שום בעיה עם סגנון כזה ואני אפילו חושב שיש בו הרבה יתרונות, אבל כשאתה מגיע לטורניר קצר שאין סיכוי שתפתח אליו סוג של סיסטם או משחק חופשי יעיל הייתי מצפה למשחק התקפה פחות פרמטיבי שהיה מאפשר להוציא משחקנים שהם לא שרף ומאייר קצת יותר, ואולי גם לאפר לשניים האלה ליצור יתרונות בעוד דרכים חוץ מכדרור.

זה גם מחבר אותי לבעיה שלי עם השימוש בגבוהים. אין לי שום בעיה שזימנו אותם מכל סיבה שלא תהיה, אני אפילו בעד. אבל אם אתה מזמן אותם לא הגיוני שאתה לא מייצר אפילו אקשן קטנטן שיאפשר להם לבוא לידי ביטוי, ה2 האלה עולים להתקפה ויורדים להגנה בלי לגעת בכדור או שמישהו אפילו יחשוב בכיוון שלהם. הרי אם אתה מצפה להשתמש בהם כשתצטרך/רוצה לפתח אותם לעתיד אתה צריך שהם יוכלו לעשות משהו לא? אני לא ראיתי בדקות שלהם שום רצון או ניסיון לראות בכלל מה הם שווים.

מוסיף:
בסוף יש מבחן תוצאה ויש לו משמעות והכל בטורניר הזה יכול להשתנות במשחק אחד מעולה. אז אני מסייג את הביקורת לנכון לשלב הזה של האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 3:53 pm 
Freshman

כרגע צרפת מובילה כמעט 30 הפרש על קרואטיה שניצחה את סרביה סמוך למחצית,כמובן שזה משחקן נתון וזה לא באמת אומר הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 10:29 pm 
Hall of Famer

סתם מעיר משהו על סמך קריאה בלבד (ובלי היכרות כלל עם השחקנים): גם כדי לפתח גארדים כמו שצריך ב"משחק הבינ"ל" - רצוי שיהיה איזה גבוה פה ושם שהם יידעו להפעיל אותו, להיעזר בו כחוסם וכו'.
זה שמשחקים עם 4-5 שחקני חוץ - לא בהכרח מפתח אותם בצורה האידיאלית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 10:50 pm 
Sophomore

ישראל וסרביה קרובות אחרי מחצית, 43-45 לסרבים.

שרף טוב עם 14 נקודות, 8 ריבאונדים ו-5 אסיסטים. היו יכולות להיות לו בקלות גם 20 אם היה קולע את השלשות או כמה לייאפים קלים שהחטיא. מדהים שכל פעם שהוא הולך לימין זה נגמר טוב. כשהוא מתעקש על השמאל, הוא לא מגיע לזוויות טובות ומחטיא. צריך ללמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 11:59 pm 
Junior

משחק אדיר של שרף. שחקן על, פוטנציאל בשמיים. צריך קצת לשפר את קבלת ההחלטות ואת הקליעה, והוא בחירת סיבוב ראשון. הנבחרת עצמה בסדר, איומים בריבאונד ועם נטיה ישראלית לאבד הפרשים גדולים בתוך שניות. שתי דקות לסיום הובילו ב16, דקה לסיום זה הפך ל7.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 12:21 am 
Junior

אז בסופ של דבר, הנבחרת מנצחת ועולה לרבע הגמר מול יוון.

סביר להניח שנפסיד מחר, אבל בכל מקרה ההשארות בדרג א׳ הובטחה וזה כבר יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 5:16 am 
Sophomore

red כתב:
משחק אדיר של שרף. שחקן על, פוטנציאל בשמיים. צריך קצת לשפר את קבלת ההחלטות ואת הקליעה, והוא בחירת סיבוב ראשון. הנבחרת עצמה בסדר, איומים בריבאונד ועם נטיה ישראלית לאבד הפרשים גדולים בתוך שניות. שתי דקות לסיום הובילו ב16, דקה לסיום זה הפך ל7.

אוהב את שרף והוא נתן יופי של משחק היום (28 נקודות וחסר רק אסיסט אחד לטריפל דאבל). אבל אני יותר בספק לגבי אפסייד ה-נבא שלו משהייתי בשנה שעברה. יצטרך לשפר משמעותית את האתלטיות והכח המתפרץ (ובכלל את הכח). וכן, גם את קבלת ההחלטות. הקליעה יותר טובה ממה שהוא מראה בטורניר הזה, אבל גם היא צריכה להתייצב. לא יהיה קל.

אריאל סלע נתן היום חתיכת הצגה בצבע. גארד בגובה 1.93, לא אתלט מדהים, אבל משחק כסנטר דה-פקטו של הנבחרת הזו ומוריד 10 ריבאונדים למשחק מול שחקנים שגבוהים ממנו בראש (מיקום יוצא דופן, מרפקים וכח רצון).

אגב, רק לשים דברים בפרופורציות, מדובר על נבחרת סרבית מאוד בינונית, שבנוסף חסרה את השחקן הכי טוב שלה, ראדוסיץ', שהוא גם הסקורר הכי טוב באליפות הזו (28 נקודות למשחק בשני הראשונים בטורניר לפני שנפצע במחצית הראשונה של המשחק השלישי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה