סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 2:43 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לקרינגטון בלי ספק אין את הקסם המיוחד הזה שיש לאדמס בתנועה על המגרש וכו' - אבל זה לא הופך אותו לשחקן אפור או אפילו לשחקן פחות טוב מאדמס, בוודאי כשמשקללים את ההיבט ההגנתי (אדמס היה חור). ממה שראיתי מול חולון למשל, עשה עליי רושם של שחקן מעולה.
לגבי הנקינס - המון תלוי במה מצבו אחרי הפציעה שעבר. אם חזר לעצמו באמת, הוא ברמת טופ BCL לפחות, שילוב של גודל וידיים טובות וטכניקה ואתלטיות ורגליים זריזות. בואו נגיד שלפני הפציעה, היה בו פוטנציאל להיות משהו כמו נייט האפמן לדעתי.
מה נשאר מזה קשה לי לומר אבל זה הימור לא כל כך אפור בעיניי.
רנדולף - שוב לא ברור לי למה שחקן עם מספרים כאלה - ובעיקר עם אחוזים מדהימים כאלה ב-BCL - ייחשב כאן לשחקן אפור. זה שהוא לא עושה ווינדמילז? אחיה עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 3:37 pm 
Freshman

התסביך שקובע האם הסגל נוצץ או אפרורי, הונדס בשנים האחרונות ע"י ההנהלה
בהיעדר בחירת לוטרי לשעבר או איזה הד-קייס עם פוטנציאל, נכנסים לדיכאון

מבחינת השוק מגיעים זרים באיזור ה-150-250 אלף, מה ששם את הקבוצה בדרג ג' באירופה. בטווח הזה אנחנו לא יעד מועדף לעומת עשרות קבוצות ביבשת (פלוס אוסטרליה). אפילו בג'י ליג בגרסה הנוכחית, המשכורות די באיזור והקסם של חוזה ל-10 ימים שיכול להוביל למשהו יותר קבוע, ישאיר לא מעט שחקנים בארה"ב.

אז אין הברקת סקאוטינג כי כל השחקנים הם עם קילומטראז באירופה באותן קבוצות שמשתייכות לדרג ג', וזה אולי מאכזב ברמת האטרקציה למכירת מנויים.
מצד שני הקבוצה הודחה שנה שעברה ע"י קבוצה עם כמה אוקראינים חביבים בחיזוק שלל יוצאי הליגה הישראלית שאם מי מהם היה מגיע, וודאי הייתה את אותה אכזבה (ממתין לנאצות מהאוהד המושבע של דיאנג'לו האריסון).
ולמה הפסדנו - כי בצד השני היה מאמן ואצלנו היה גימיק. כי לא היה רכז. כי הסנטר לא מתקשר עם הכדור ועם כל הגודל לא היה מסוגל לעצור את מירו בילאן קשישא שאם היה מוחתם, וודאי היו מבכים את חוסר האתלטיות.

אז בקיץ שעבר הגיעו 3 שחקני NBA, גניבה מה-ג'י ליג, ושחקן של המאמן. וכל אלו היו שותפים לאחת התצוגות המביכות בשנים האחרונות בפולין שכללה קבורת מאמן בשידור חי בשילוב שביתה איטלקית. ואותו סגל נוצץ ועוד לאחר מקצה שיפורים, הודח בסדרה עם יתרון ביתיות גם מאירופה וגם מהליגה.

מקווה לשם שינוי שבמקום קיץ בלתי נשכח , תהיה עונה בלתי נשכחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 3:55 pm 
Sophomore

אני בגדול מברך על הבנייה. מאד סולידית ומתאימה לשיטה של המאמן, הרבה שחקנים עם ניסיון ברמות האלו ואיזון טוב בין העמדות. בקיצור כל מה שלא היה בשנה שעברה… ולדעתי לאורך זמן הדרך היחידה לבנות קבוצה טובה ויציבה שמתקדמת מעונה לעונה זה בשיטה כזאת ולא בנסיונות להחתמות שהן הימורים גדולים בכל העמדות (כמו בשנה שעברה) מתוך מחשבה/פנטזיה שכל ההימורים יצליחו (וגם אם כן, זה בדכ יאמר התפרקות בשנה שאחרי).

החסרון היחידי שאני רואה הוא שזו ממש קבוצה ספציפית למאמן הזה, ולא קבוצה עם המון שחקנים אינדיבידואליים טובים. ככה שאם מסיבה כלשהי דג׳קיץ׳ לא יצליח לחבר הקבוצה ולהביא הכדורסל שלו יהיה מאד קשה למאמן אחר לעשות משהו עם הסגל הזה (בניגוד לסגל הסולידרי של שנה שעברה שאיפשר ליותם להיכנס לענינים בשינויים מינימליים כי היה למי לתת את הכדור).

לסיכום אפשר לומר שההימור הגדול היחידי בקבוצה הזאת הוא דג׳יקיץ׳ עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 4:13 pm 
Senior

אבל זה לא שדז'יקיץ' הוא המאמן היחיד באירופה שמשחק בשיטה שבה הוא משחק, מה בסגל הזה כל-כך ספציפי אליו ויהיה כל-כך קשה למאמנים אחרים?

sportivi כתב:
התסביך שקובע האם הסגל נוצץ או אפרורי, הונדס בשנים האחרונות ע"י ההנהלה
בהיעדר בחירת לוטרי לשעבר או איזה הד-קייס עם פוטנציאל, נכנסים לדיכאון

תן קצת יותר קרדיט, אנחנו לא טוקבקיסטים שמתלהבים משמות לפי אם הם היו בNBA או לא.
ספידי סמית' הוא החתמה אפורה יחסית, כי הוא משחק כבר לא מעט שנים כדורסל ואף פעם לא הגיע לספרות כפולות בקדנציה של עונה שלמה בקבוצה.
מארקס מייריס נראה כמו פועל שחור לא רע, שעושה קצת מהכל, אבל ככזה - הוא שחקן אפור למדי, אין בו שום דבר נוצץ פחות או יותר.
סים סנדר ונה הוא שחקן ממש לא רע בעיני, אבל בסופו של דבר, כבר כתבתי כאן - הוא שרון ששון הישראלי. יש לו קליעה יפה ומאוד מהירה לגובה שלו והוא יכול להתפוצץ לפעמים, אבל אין שום דבר נוצץ בו - אף אחד מאיתנו כאן לא יכול לדמיין אותו עושה עונה ענקית שבמהלכה הוא הכוכב הבלתי מעורער של הקבוצה, נכון? הוא רול פלייר שברול-פליירז. יכול להיות שהוא טוב מאוד בזה, אבל אני לא רואה איך הוא יותר מזה.

והשלישייה היותר מלהיבה בסופו של דבר מורכבת מ2 שחקנים שמתאוששים מפציעות, והם כנראה לא השמות הכי מרגשים בעולם (ופה אני מקבל שזה קצת עניין שאין סביבם איזה הייפ, כי הם לא היו בNBA, לא ביורוליג ולא מגיעים אחרי עונת פריצה) ועוד שחקן שאולי חווה עונת פריצה בקבוצה ממעמד נמוך יותר מהפועל, ולפני כן הסתובב קצת ברמות האלו והעמיד מספרים די בינוניים.
ואפשר להוסיף לזה גם את העובדה שחוץ מהנקינס ומייריס (שהם לא אתלטים גדולים גם כן), כל אחד ואחד מהזרים האלו הוא אתלט בינוני למדי, ומקבלים קבוצה די אפרפרה.
אז אני באמת לא מנסה להתלונן כאן, כבר אמרתי שאני סקרן לראות איך זה יראה ואני שמח על הבנייה הפחות שגרתית למחוזותינו, אבל כאמור - הסגל עצמו אפור ולא מאוד מרגש, לפחות על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 8:19 pm 
Hall of Famer

Yossarian כתב:
אהלן כולם, מה שלומכם?

חזרתי לרגע כי התחשק לי לומר שוואלה, באופן מוזר לעומת רוב תגובות האוהדים שראיתי עד כה, לי נראה שהפועל בנתה הקיץ את הסגל הכי טוב ומאוזן מזה שנים רבות. יש כמה שאלות, נראה שחסר איזה badass, אבל הסגל נראה אחלה ממש.

חבל שאין אף אוהד שכתב בתחילת הקיץ טור שמציע להפועל את גרסת 2022 של סולומון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2022 9:59 pm 
Freshman

אורן כתב:
Yossarian כתב:
אהלן כולם, מה שלומכם?

חזרתי לרגע כי התחשק לי לומר שוואלה, באופן מוזר לעומת רוב תגובות האוהדים שראיתי עד כה, לי נראה שהפועל בנתה הקיץ את הסגל הכי טוב ומאוזן מזה שנים רבות. יש כמה שאלות, נראה שחסר איזה badass, אבל הסגל נראה אחלה ממש.

חבל שאין אף אוהד שכתב בתחילת הקיץ טור שמציע להפועל את גרסת 2022 של סולומון

שחקן אלמוני וחסר שם לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2022 8:29 am 
Sophomore

רק לפני שנתיים העמדנו חמישיה של בלאט, פלדין, הולנד, תומאס ובריימו כשמהספסל עולה איזה ג'ייקובן בראון אחד, זלמנסון, בר טימור, עמנואל טרי ושלווין מאק. אז לא יודע כמה הסגל של השנה הוא הכי טוב ומאוזן מזה שנים רבות, אבל אני כן מסכים שצריך לתת זמן ושקט למאמן הזה. הוא לחלוטין מעורב בכל החתמה והחתמה וכבר ראינו מה יכול לקרות כשהדבר הזה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 9:55 pm 
Hall of Famer

Yossarian כתב:
אהלן כולם, מה שלומכם?

תישאר

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 12:51 pm 
מנהל פורום

תשאר כדי להסביר למה למרות ההפסדים המבישים החוזרים ונשנים, הבנייה הייתה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 1:13 pm 
Junior

תשאר, תהרוס אותם יותר. לא קשור, אבל אחד משירי המגרשים החביבים עליי…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 1:32 pm 
Senior

uriel17 כתב:

העונה התחילה וכבר היו הפסדים מנהיגים חוזרים ונשנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 2:16 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
Yossarian כתב:
אהלן כולם, מה שלומכם?

תישאר

שוקל להישאר כדי לרצות את אושיות סלניוז. ובכלל קצת אסקפיזם יעזור. בקיצור אוריאל בין אם אשאר או לא אתה יכול לראות בי אחראי בלעדי. עליי
וברצינות, קבוצה פגז. חסר משהו שמקווה שעוד יגיע אבל מת על הסגנון הטנריפי-מנרסי-גראן קנרי של מה שניסו לבנות כאן, לעומת ה-G league המקובל במחוזותינו. בהקשר אסוציאטיבי לזה - תקשיבו אני מאוד מכבד את חולון (באמת) ואת האופי הווינרי שהם מתאפיינים בו בשנים האחרונות. עם כל היריבות והכול. אבל איזה ביזיון שקבוצה עם סגל וסגנון משחק כמו שהיו להם בשנה שעברה לקחה כאן את האליפות. יכול לקרות רק מול תחרות גרועה ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 3:21 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
uriel17 כתב:

העונה התחילה וכבר היו הפסדים מנהיגים חוזרים ונשנים?

בהתחשב בזה שבקיץ הקודם הזהרתי מירידת ליגה, אתה יכול להיות אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 4:50 pm 
Freshman

B.a.c כתב:
רק לפני שנתיים העמדנו חמישיה של בלאט, פלדין, הולנד, תומאס ובריימו כשמהספסל עולה איזה ג'ייקובן בראון אחד, זלמנסון, בר טימור, עמנואל טרי ושלווין מאק. אז לא יודע כמה הסגל של השנה הוא הכי טוב ומאוזן מזה שנים רבות, אבל אני כן מסכים שצריך לתת זמן ושקט למאמן הזה. הוא לחלוטין מעורב בכל החתמה והחתמה וכבר ראינו מה יכול לקרות כשהדבר הזה לא קורה.

תשמע אתה מזכיר שחקנים יותר מרגשים/מלהיבים בסגנון שלהם אבל תכלס רובם הגיעו מחולון אילת וגליל.
אנחנו גם צריכים לזכור שכמה שאנחנו מתרפקים על היוקרתיות של שמות כמו הולאנד, פלדין טרי ושלווין מאק- לרוב מדובר בעיקר בהייפ של תקשורת/סוכן וכמובן איזה אספקט סקסי ברזומה (נבא או יורוליג).
תחשוב על זה, באמת יש הבדל בין זה ששלווין מאק עשה כמה דברים בנבא לדקוואן קוק מנסצי?
פלדין עשה כמה עונות ביורוליג כרול פלייר והיה החתמה מעוררת עיניין בזמנו נכון אבל מבחינת סדרי גודל של רמה בהשוואה לאיזה ג׳ייקובן מגליל או אוונס שמביאים אחרי שכיכבו בליגה, זה לא כזה נוצץ.
עימנואל טרי (בזמן שהוחתם) לא באמת שם גדול יותר מהנקינס.

בקיצור ברור שסגל שנראה אפור על הנייר וגם מלא לבנים גבוהים שבוא זה מרתיע את כולנו בצדק, אבל אני מהמר על בסיס טוב שעם שינויים נקודתיים (וקצת מזל) עושה לפחות גמר אחד, שזה יותר ממה שהיה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2022 8:29 pm 
Sophomore

מי אתה יובל לוינסון המנכל החדש שלנו ?
יש למישהו מידע מענין עליו ?

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=412671

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2022 1:12 am 
Junior

הנווט כתב:
B.a.c כתב:

תשמע אתה מזכיר שחקנים יותר מרגשים/מלהיבים בסגנון שלהם אבל תכלס רובם הגיעו מחולון אילת וגליל.
אנחנו גם צריכים לזכור שכמה שאנחנו מתרפקים על היוקרתיות של שמות כמו הולאנד, פלדין טרי ושלווין מאק- לרוב מדובר בעיקר בהייפ של תקשורת/סוכן וכמובן איזה אספקט סקסי ברזומה (נבא או יורוליג).
תחשוב על זה, באמת יש הבדל בין זה ששלווין מאק עשה כמה דברים בנבא לדקוואן קוק מנסצי?
פלדין עשה כמה עונות ביורוליג כרול פלייר והיה החתמה מעוררת עיניין בזמנו נכון אבל מבחינת סדרי גודל של רמה בהשוואה לאיזה ג׳ייקובן מגליל או אוונס שמביאים אחרי שכיכבו בליגה, זה לא כזה נוצץ.
עימנואל טרי (בזמן שהוחתם) לא באמת שם גדול יותר מהנקינס.

בקיצור ברור שסגל שנראה אפור על הנייר וגם מלא לבנים גבוהים שבוא זה מרתיע את כולנו בצדק, אבל אני מהמר על בסיס טוב שעם שינויים נקודתיים (וקצת מזל) עושה לפחות גמר אחד, שזה יותר ממה שהיה בשנים האחרונות.

נתת פה שלוש דוגמאות:

שלווין מאק לעומת קוק - אפילו לא בצחוק. קוק הגיע בלי רגל, אחרי עונות בפורטוגל ואיראן. מאק הגיע מה-nba עם עונה הפסקה ביורוליג. יחי ההבדל הקטן.

פלדין לעומת ג׳קובן ואוונס(?) - אני חושב שעם טיפה חיווט מוצלח יותר בראש, ג׳קובן הוא כוכב ביורוליג ובכושר טוב מעדיף אותו בהרבה על פלדין, אבל על הנייר אי אפשר להשוות את הרזומה שלהם בנקודת הזמן שבה הגיעו להפועל. ולא סתם נתתי את סימן השאלה לגבי אוונס…

אתה צודק שעמנואל טרי לא היה החתמה כל כך נוצצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2022 9:43 am 
Senior

טרי היה החתמה של זר שביעי שמגיע אחרי חצי עונה שבה היה אחד הגבוהים הטובים בbcl והיה זמין רק כי הקבוצה התפרקה, יחסית למעמד אליו הוא הוחתם, זו חתיכת החתמה נוצצת.

אבל bac בכלל לא דיבר על החתמות נוצצות, אלא על הסגל הכי טוב, שלם ומאוזן. ומהבחינה הזו קשה להתחרות בסגל של עונת הקורונה. גם אם נפגע בכל אחת ואחת מההחתמות שלנו העונה, אני לא יודע אם הסגל הזה יכול להראות כל כך עמוק ושלם כמו אז.

וכמובן שמעבר לזה, מה שהנביא אמר לגבי ההשוואות בין מק לקוק ובין פלדין לאוונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2022 11:02 am 
Sophomore

stavs כתב:
טרי היה החתמה של זר שביעי שמגיע אחרי חצי עונה שבה היה אחד הגבוהים הטובים בbcl והיה זמין רק כי הקבוצה התפרקה, יחסית למעמד אליו הוא הוחתם, זו חתיכת החתמה נוצצת.

אבל bac בכלל לא דיבר על החתמות נוצצות, אלא על הסגל הכי טוב, שלם ומאוזן. ומהבחינה הזו קשה להתחרות בסגל של עונת הקורונה. גם אם נפגע בכל אחת ואחת מההחתמות שלנו העונה, אני לא יודע אם הסגל הזה יכול להראות כל כך עמוק ושלם כמו אז.

וכמובן שמעבר לזה, מה שהנביא אמר לגבי ההשוואות בין מק לקוק ובין פלדין לאוונס.

לא יודע אם אפשר לקרוא לסגל שיש בו את ג'יקובן "סגל שלם" הבחור הגיע לכל משחק במחסור של לפחות איבר אחד בגוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2022 2:43 pm 
Freshman

את הדוגמאות די זרקתי, אני לא נדבק אליהם אבל הכוונה היתה להתייחס להבדל המקצועי בין החתמה ״נוצצת״ של שחקן בשווי שוק של 350 אלף כמו פלדין, ושחקן שכיכב בקוצה צועה בליגה.
ברור שפלדין הגיע ממעמד אחר וג׳ייקובן מקבל חצי בהתאמה אבל אין באמת הבדל מהותי ברמה הכללית (בניגוד להשוואה לסקאלת השווי שוק הבאה של שחקנים ביורוליג/רוסיות וכו׳).

לגבי שלווין כן ההבדל ברור, הדימיון אליו התייחסתי זה ששניהם הגיעו עם קריירת רול פלייר מכובדת מהנבא, אבל זה ששלווין הגיע מהיורוליג (וחזר לאפיזודות לשם) לא הופך אותו לכוכב באירופה.
הרי שלווין במילאנו ופנא היה שחקן של 6 נקודות במשחק ואני מניח שבנסציי היה קולע 16-18 כמו קוק ולכן הבדל המעמד לא בהכרח משקף פער מקצועי, מכאן ההשוואה.
גם שחקנים כמו פלדין וריברס ששווים חוזה של עד חצי מיליון בפנא נגיד כרול פליירס לאו דווקא מצדיקים את השכר הזה בקובצת ביניים כמו הפועל (בתקופת הכסף נאמר) אבל זה כבר דיון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2022 5:25 pm 
Freshman

שלווין מאק היה באותה עונה החתמה נוצצת. לא שלנו, של קבוצת הכוכבים של מילאנו.
הוא אובייסלי לא עמד שם בציפיות אבל זאת הייתה חצי עונת התאקלמות מאכזבת וגם אז הדיבור היה שהוא פוטנציאל לשחקן חמישיה ביורוליג

בשביל החתמת אצמע עונה לגארד זר שלישי זאת הייתה האמא של ההחתמות המפוצצות. ואאל״ט הוא אכן היה אחלה בחלה
בכלל לחשוב שרגע לפני השבתת הליגה סגל הזרים שלנו היה ג׳ייקובן, פלדין, מאק, הולנד, תומאס, בריימו וטרי שוב גורם לי להצטער על מה שיכל להיות באותה עונה

איפה זה ואיפה פתיחת העונה הקודמת כשבנט ומייקר החליפו את שגב וורקמן (והורידו את הרמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2022 2:10 am 
Sophomore

יש לציין שגם הסגל הישראלי באותה עונה היה לא רע בכלל, ולמעט טימור שלא הצליח לתרגם את היכולת התיאוטית, בלאט היה נפלא לפחות ב2מת הליגה הישראלית וגם לזלמנסון ולוי היו הבלחות יפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 10:18 pm 
Freshman

אז סנט רוס שוחרר ע״י פנאתנייקוס ורוב הסגלים ביורוליג סגורים אז אולי אולי יש פתח (עאלק).
הפועל צריכה להתקשר לאורי אלון כמו אקסית נואשת ולמכור לו סיפור על הרפתקאה אחת אחרונה ולשלוח לסנט רוס חוזה של מיליון (לשנתיים תרגעו).
אחד האהובים עלי באירופה ואחת הסיבות שקיוותי שקטש יחזור (ויביא איתו מפנא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 9:23 am 
Junior

באמת יכול להיות הברקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 10:02 am 
Senior

ראיתי שהוא סגר בסרגוסה.
אני חושב שזה גם פשר הודעת הפרידה של פאו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 10:38 am 
Freshman

כן חבל יכל ליהיות מושלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, מכבי רעננה זל ו 155 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: