ודים כתב:
קצת מצחיק שאני כותב מבלי לראות בכלל את המשחקים (עומס... פלוס כשכבר כן יש לי זמן אז דווקא עכשיו השידור ביוטיוב חסום ואפשר רק בערוץ הספורט ואין לי, בטח לא בטל'), אבל אם בעיני הביקורת על חסין היא דיי מוצדקת, לגבי אברהמי אני לא בטוח.
גם הוא מאמן נוער הרבה יותר מנוסה מחסין (כמאמן וכמנהל מקצועי) וגם יש לו המון קבלות בטורנירי הגילאים, אז הייתי נוטה לתת לו קרדיט.
הבעיה העיקרית עם הנבחרת הזו (שכנראה תסיים בחלק התחתון של 1-8 או בחלק העליון של 9-16 אם תפסיד היום, זה הציפיות שנופחו רק בגלל כמה תוצאות טובות במשחקי הכנה. בתכלס אם מנתחים את הסגל עצמו, אפשר היה לראות המון חסרונות ולדעת שמדובר בנבחרת נחמדה במקרה הטוב.
למה הגבוהים צורפו אם לא משתמשים בהם? אני יכול לראות פה כמה שיקולים:
לפעמים מצרפים שחקן דווקא בגלל שהוא יכול להביא משהו שונה, גם אם זה רק לקטע מסויים במשחק מסויים, ורוב הזמן הוא לא ישחק בכלל כי הוא פחות מתאים לשיטה.
או שפיני התעקש לצרף כי אולי לדעתו זה שחקנים שכן יוכלו לתרום יותר בעתיד והוא חשב שנכון שיקבלו ניסיון בינלאומי להמשך. אולי לשם שינוי חושבים גם על העתיד ולא רק מה יביא נצחונות לעכשיו.
קודם כל צריך להיות הוגנים ולהגיד שהחסרונות של גולדמן וקמחג'י משמעותיים ביותר. אלה 2 שחקנים לא פחות טובים ממאייר שאם היו בסגל היו מכפילים את כמות היוצרים ומקבלי ההחלטות על המגרש. איתם הנבחרת הזו חד משמעית נבחרת הרבה יותר טובה ואז הציפיות בעייני לא היו מנופחות בכלל, זה קו אחורי הכי מוכשר מבין כל הנבחרות שלנו בפער לדעתי.
ואחרי שאמרתי את זה, בעייני הנבחרת משחקת פחות טוב מהפוטנציאל הנוכחי שלה. אני לא מזהה שום דבר עקבי חוץ מלנסות לשחק מהר ולשחק בידודים או פיקנרול עם מאייר ושרף בסט אופנס. בגדול עם קבוצת נערים סטנדרטית לאורך עונה אין לי שום בעיה עם סגנון כזה ואני אפילו חושב שיש בו הרבה יתרונות, אבל כשאתה מגיע לטורניר קצר שאין סיכוי שתפתח אליו סוג של סיסטם או משחק חופשי יעיל הייתי מצפה למשחק התקפה פחות פרמטיבי שהיה מאפשר להוציא משחקנים שהם לא שרף ומאייר קצת יותר, ואולי גם לאפר לשניים האלה ליצור יתרונות בעוד דרכים חוץ מכדרור.
זה גם מחבר אותי לבעיה שלי עם השימוש בגבוהים. אין לי שום בעיה שזימנו אותם מכל סיבה שלא תהיה, אני אפילו בעד. אבל אם אתה מזמן אותם לא הגיוני שאתה לא מייצר אפילו אקשן קטנטן שיאפשר להם לבוא לידי ביטוי, ה2 האלה עולים להתקפה ויורדים להגנה בלי לגעת בכדור או שמישהו אפילו יחשוב בכיוון שלהם. הרי אם אתה מצפה להשתמש בהם כשתצטרך/רוצה לפתח אותם לעתיד אתה צריך שהם יוכלו לעשות משהו לא? אני לא ראיתי בדקות שלהם שום רצון או ניסיון לראות בכלל מה הם שווים.
מוסיף:
בסוף יש מבחן תוצאה ויש לו משמעות והכל בטורניר הזה יכול להשתנות במשחק אחד מעולה. אז אני מסייג את הביקורת לנכון לשלב הזה של האליפות