סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 7:13 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
זה חלק מהחוזה מבחינת הקבוצה. הם לגמרי מכבדים את מה שכתוב
בניגוד לשחקן

בוא נחלק את זה לכמה רמות.
רמה א' והכי נפוצה זה מקרה דיוויס\הארדן\ג'ורג'\באטלר וואטאבר שהשחקן פשוט משחק פחות טוב כי לא בא לו להיות שם. הכל שם חוקי לגמרי וזה הכל חלק מהחוזה. השחקן חסר מוטיביציה אז הוא משחק פחות טוב אבל הוא משחק ועומד לגמרי בפרטי החוזה.
רמה ב' שהיא נדירה מאוד ומתחילה ונגמרת בסימונס פחות או יותר זה ששחקן מסרב להגיע למחנה האימונים וזה לחלוטין הפרת חוזה ואני חושב שהליגה צריכה למצוא כלי להגן על הקבוצה משחקן שמפר חוזה.

בסוף מותר לקבוצה להעביר שחקן בטרייד או להושיב אותו חצי עונה על הספסל ומותר לשחקן לשחק בחצי קצב כי הוא לא רוצה להיות שם. הכל כיבוד של החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 7:17 am 
Junior

Att כתב:
אם אתה לא מאפשר להנהלה לצאת מהחוזה בדרך יצירתית (כפי שוושינגטון עשו לפני שסנדלו את עצמם שוב), אתה פוגע בהם באופן משמעותי.
אל תשכח שיש גם פציעות כך שגם חוזים שלא היו גרועים מהרגע הראשון יכולים להפוך לכאלו.

נורטון כתב ובצדק על המוצר שהליגה מוציאה.
לנעול את ההנהלות לחוזים גרועים ולא לאפשר להן גמישות
זה להוציא מוצר פחות טוב.

ואם אתה לא מאפשר לשחקן לדרוש טרייד אתה פוגע בו באופן משמעותי. בסוף זו ליגה של כוכבים ודוראנט אחד שווה לליגה יותר משוושינגטון וסקרמנטו יחד.
מוכן להתערב איתך שלאדם סילבר יותר חשוב שדוראנט יהיה בפלייאוף מאשר שוושינגטון תהיה בפלייאוף מתישהו ב3 השנים הקרובות.

אתה בעצמך אומר ששחקן כבול לקבוצה שבחרה אותו ל7 שנים אם היא רוצה, למה זה הגיוני בעצם? למה דיוויס ולברון צריכים להעביר חצי קריירה בקבוצה שלא יכולה לשים לידם מספר 2 סביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 11:24 am 
Hall of Famer

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לברטקלין שדוראנט ישאר לפחות עד חלון העברות הבא בעוד כמה חודשים טובים וזה מצב הכי גרוע שקבוצה לא רוצה שחקן ולהיפך והם צריכים להסתדר כי אין ברירה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 3:20 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
נורטון כתב:
זה חלק מהחוזה מבחינת הקבוצה. הם לגמרי מכבדים את מה שכתוב
בניגוד לשחקן

בוא נחלק את זה לכמה רמות.
רמה א' והכי נפוצה זה מקרה דיוויס\הארדן\ג'ורג'\באטלר וואטאבר שהשחקן פשוט משחק פחות טוב כי לא בא לו להיות שם. הכל שם חוקי לגמרי וזה הכל חלק מהחוזה. השחקן חסר מוטיביציה אז הוא משחק פחות טוב אבל הוא משחק ועומד לגמרי בפרטי החוזה.
רמה ב' שהיא נדירה מאוד ומתחילה ונגמרת בסימונס פחות או יותר זה ששחקן מסרב להגיע למחנה האימונים וזה לחלוטין הפרת חוזה ואני חושב שהליגה צריכה למצוא כלי להגן על הקבוצה משחקן שמפר חוזה.

בסוף מותר לקבוצה להעביר שחקן בטרייד או להושיב אותו חצי עונה על הספסל ומותר לשחקן לשחק בחצי קצב כי הוא לא רוצה להיות שם. הכל כיבוד של החוזה.

השחקן לא חסר מוטיבציה ולכן משחק פחות טוב.
הוא עושה שביתה איטלקית.
זה ממש לא "לעמוד בפרטי החוזה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 3:22 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
אם אתה לא מאפשר להנהלה לצאת מהחוזה בדרך יצירתית (כפי שוושינגטון עשו לפני שסנדלו את עצמם שוב), אתה פוגע בהם באופן משמעותי.
אל תשכח שיש גם פציעות כך שגם חוזים שלא היו גרועים מהרגע הראשון יכולים להפוך לכאלו.

נורטון כתב ובצדק על המוצר שהליגה מוציאה.
לנעול את ההנהלות לחוזים גרועים ולא לאפשר להן גמישות
זה להוציא מוצר פחות טוב.

אתה בעצמך אומר ששחקן כבול לקבוצה שבחרה אותו ל7 שנים אם היא רוצה, למה זה הגיוני בעצם? למה דיוויס ולברון צריכים להעביר חצי קריירה בקבוצה שלא יכולה לשים לידם מספר 2 סביר?

שחקנים עושים שביתות איטלקיות או דורשים לפטר GM
ואתה רוצה בתגובה להפוך את כל השיטה שהופכת את הנ.ב.א. למוצר הסופר פופולארי שהוא היום?

יש סיבות ברורות וטובות לכך שיש אפשרות לקבוצות שבוחרות שחקן בדראפט להשאיר אותו אצלן
והנזק שייגרם משינוי של השיטה הזו הוא עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 3:37 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לברטקלין שדוראנט ישאר לפחות עד חלון העברות הבא בעוד כמה חודשים טובים וזה מצב הכי גרוע שקבוצה לא רוצה שחקן ולהיפך והם צריכים להסתדר כי אין ברירה.....

הנטס לא מסכימים איתך וכרנאה חושבים שהמצב הכי גרוע עבורם הוא לדחוק את עצמם לטרייד גרוע.
לדוראנט יש 4 שנים. קיירי גם ככה תקוע בנטס לשנה הקרובה. אין שום דחיפות מעשית מבחינת הנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 3:46 pm 
Junior

Att כתב:
הוא עושה שביתה איטלקית.

איזה שחקן עשה שביתה איטלקית מאז קובי? אשמח לראות מספרים ונתונים.
מעבר לזה, אתה יודע איך מנוסח החוזה? אתה מאמין שיש סעיף בחוזה שאומר שהוא חייב לשחק הכי טוב שהוא יכול? סביר מאוד שהחוזה מדבר על זה שהוא חייב להופיע לאימונים ומשחקים וכו'... אני בספק אם יש שם איזה מדד סובייקטיבי על "השקעה" של השחקן.
אשמח אם תראה לי איפה ג'ימי באטלר או אנתוני דיוויס הפרו חוזה כשהם רצו לעבור קבוצה.

Att כתב:
ואתה רוצה בתגובה להפוך את כל השיטה שהופכת את הנ.ב.א. למוצר הסופר פופולארי שהוא היום?

יש סיבות ברורות וטובות לכך שיש אפשרות לקבוצות שבוחרות שחקן בדראפט להשאיר אותו אצלן

הסיבות כמובן ברורות, קבוצה רוצה את היכולת לתכנן קדימה ובהנתן זה שבעלי הקבוצות הם בעלי הליגה אז הגיוני שזה מה שהם יעדיפו.
מה הנזק שייגרם ואיך הוא ייגרם?
ואיזה שחקנים עושים שביתות איטלקיות? ומה רע בשחקנים שרוצים לפטר את הGM אם לפי דעתם הוא לא נותן להם את הכלים האופטימלים? להפעיל לחץ לפטר מאמן זה בסדר? שיעשו טרייד על כוכב חבר? יש דברים שמותר לשחקן לדרוש או ברגע שהוא חתם על חוזה הוא מחויב לחייך ולעשות כל מה שהבוס ידרוש?
ואיפה אני רוצה להפוך את השיטה שהופכת את הנבא למוצר סופר פופאלרי? הפוך אם כבר, אני מעדיף את דוראנט משחק בשיא המוטיבציה בפלייאוף ולא נלחם עם מקום 7 במזרח עם פטי מילס כשחקן מספר 2 לידו.
הליגה מצליחה בגלל הכוכבים שלה. זהו. תמיד לליגה היו "פנים" ותמיד אלו היו אינדיבידואלים שמשכו אותה קדימה.
ממש מה שהופך את הליגה לפופלארית זה היכולת של יוסטון להחליף את ג'ון וול או השאלה האם אפשר לכבול את דיוויס לפליקנס או לא... באמת נראה לך שלהשאיר את דיוויס בפליקנס להלחם על הדחה בסיבוב הראשון תורם לפופלריות של הליגה יותר מאשר איחוד שלו עם לברון ואליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 4:07 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
הוא עושה שביתה איטלקית.

מעבר לזה, אתה יודע איך מנוסח החוזה? אתה מאמין שיש סעיף בחוזה שאומר שהוא חייב לשחק הכי טוב שהוא יכול? סביר מאוד שהחוזה מדבר על זה שהוא חייב להופיע לאימונים ומשחקים וכו'... אני בספק אם יש שם איזה מדד סובייקטיבי על "השקעה" של השחקן.
אשמח אם תראה לי איפה ג'ימי באטלר או אנתוני דיוויס הפרו חוזה כשהם רצו לעבור קבוצה.

Att כתב:

ואיפה אני רוצה להפוך את השיטה שהופכת את הנבא למוצר סופר פופאלרי? הפוך אם כבר, אני מעדיף את דוראנט משחק בשיא המוטיבציה בפלייאוף ולא נלחם עם מקום 7 במזרח עם פטי מילס כשחקן מספר 2 לידו.

דוראנט התחיל את השנה עם הארדן וקיירי בקונטנדרית.
אם הוא סיים את העונה עם פטי מילס כשחקן מספר 2 לידו (הוא לא היה השחקן מספר 2 לידו), זה עליו.

אני לא חושב שאתה יכול לקבל את דוראנט בשיא המוטיבציה.
הימים האלו עברו.

בסופו של דבר, אנחנו מדברים על חבר'ה שהם חריגים/רעילים במידה כזו או אחרת.
דוראנט שהוא דוש חסר ביטחון בסוף הקריירה שלו (שמגיב לעוד אליפות של הווריורס שנלקחה בלעדיו)
קיירי שהוא די פסיכי. מבחינת כישרון הוא כוכב גדול אבל בפועל הקבוצות שלו ללא לברון רק מפסידות ואין לו יותר מדי עניין בכדורסל...
וסימונס שעוד מהקולג' היו אורות מהבהבים לגביו, לא כוכב ולא קרוב למצות מהפוטנציאל שלו
הארדן שחוגג במסיבות אחרי הפסדים ונמצא בדעיכה משמעותית (יש שמועות שהקיץ הוא מתאפס על עצמו).
אנחנו לא מדברים כאן על מקצוענים בשיא הקריירה שלהם.
זה חבר'ה שכבר קצת נמאס להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 4:16 pm 
Junior

Att כתב:
אם הוא סיים את העונה עם פטי מילס כשחקן מספר 2 לידו (הוא לא היה השחקן מספר 2 לידו), זה עליו.

הימים האלו עברו.

דוראנט שהוא דוש חסר ביטחון בסוף הקריירה שלו
קיירי שהוא די פסיכי. מבחינת כישרון הוא כוכב גדול אבל בפועל הקבוצות שלו ללא לברון רק מפסידות ואין לו יותר מדי עניין בכדורסל...
וסימונס שעוד מהקולג' היו אורות מהבהבים לגביו, לא כוכב ולא קרוב למצות מהפוטנציאל שלו
הארדן שחוגג במסיבות אחרי הפסדים ונמצא בדעיכה משמעותית (יש שמועות שהקיץ הוא מתאפס על עצמו).

סבבה, אז דוראנט הגיע לפלייאוף מהמקום השביעי כשהשחקן השלישי בקבוצה שלו הוא סת' קארי והרביעי הוא פאטי מילס... (שכחתי שקיירי שיחק בפלייאוף מרוב שהוא שחקן בינוני שמפסיד פלייאופים בלי סוף)
באופן כללי, לא הבנתי את הקונטקסט של ההודעה הזאת ומה אתה רוצה להגיד פה... הטענה שלך היא שלשחקנים האלו אין כלי מיקוח כי הם לא בשיאם? שהם לא טובים אז לא צריך לשאול אותם? לא הבנתי למה אתה מכוון פה.

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ג' אוגוסט 16, 2022 4:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 4:16 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
הוא עושה שביתה איטלקית.

Att כתב:

הליגה מצליחה בגלל הכוכבים שלה. זהו. תמיד לליגה היו "פנים" ותמיד אלו היו אינדיבידואלים שמשכו אותה קדימה.
ממש מה שהופך את הליגה לפופלארית זה היכולת של יוסטון להחליף את ג'ון וול או השאלה האם אפשר לכבול את דיוויס לפליקנס או לא... באמת נראה לך שלהשאיר את דיוויס בפליקנס להלחם על הדחה בסיבוב הראשון תורם לפופלריות של הליגה יותר מאשר איחוד שלו עם לברון ואליפות?

1. החבר'ה שאתה מתאר הם לא החבר'ה שמושכים את הליגה קדימה.
2. אני הייתי הראשון שכתב כאן (נדמה לי כבר בעונה הראשונה של דייוויס) שהפליקנס עומדים לאבד אותו אחרי שנים אומללות. האשמה היא על ההנהלה של הפליקנס שעשתה מהלכים גרועים, לא על השיטה.
3. אם הכוכבים לא יודבקו לקבוצה שבחרה אותם למשך שני חוזים, לא יהיה שוויון בליגה והכוכבים ינהרו מיד לערים המרכזיות.
האם אתה מעוניין בליגה שבה שחקן נבחר בדראפט לקבוצה שלא בא לו עליה, עושה שביתה ועובר לקבוצה אחרת?
מה אני אגיד לך, תיהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 4:20 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

הימים האלו עברו.

דוראנט שהוא דוש חסר ביטחון בסוף הקריירה שלו

סבבה, אז דוראנט הגיע לפלייאוף מהמקום השביעי כשהשחקן השלישי בקבוצה שלו הוא סת' קארי והרביעי הוא פאטי מילס... (שכחתי שקיירי שיחק בפלייאוף מרוב שהוא שחקן בינוני שמפסיד פלייאופים בלי סוף)
באופן כללי, לא הבנתי את הקונטקסט של ההודעה הזאת ומה אתה רוצה להגיד פה... הטענה שלך היא שלשחקנים האלו אין כלי מיקוח כי הם לא בשיאם? שהם לא טובים אז לא צריך לשאול אותם? לא הבנתי למה אתה מכוון פה.

ההקשר הוא שאתה חושב שיש בעיה מערכתית
ורוצה לשנות אותה
בגלל שמתוך 400 עובדים, יש לך כמה עובדים רעילים ולא מקצוענים,
בין אם בגלל בעיות רגשיות ובין אם זה שסתם נמאס להם לשחק כדורסל

מבחינתי תוציא את דוראנט, קיירי, סימונס והארדן מהנ.ב.א. ולא יקרה שום דבר למוצר.
תשנה את כל המערכת כדי שהם יהיו מרוצים (והם לעולם לא יהיו מרוצים) ותקבל מוצר גרוע ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 4:33 pm 
Sophomore

Att כתב:
RREEDDTT. כתב:

הנטס לא מסכימים איתך וכרנאה חושבים שהמצב הכי גרוע עבורם הוא לדחוק את עצמם לטרייד גרוע.
לדוראנט יש 4 שנים. קיירי גם ככה תקוע בנטס לשנה הקרובה. אין שום דחיפות מעשית מבחינת הנטס.

לא רחוק היום שקבוצות יעבירו את השחקנים שרוצים לחתום גם הרבה מאוד מבחנים אישיותיים.
אולי אפילו כמשהו מובנה לפני הדראפט.
אבל לא הייתי לוקח מקרה קצה של ברוקלין ומשנה בשבילו סדרי עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 4:57 pm 
Junior

Att כתב:
ההקשר הוא שאתה חושב שיש בעיה מערכתית
ורוצה לשנות אותה
בגלל שמתוך 400 עובדים, יש לך כמה עובדים רעילים ולא מקצוענים,
בין אם בגלל בעיות רגשיות ובין אם זה שסתם נמאס להם לשחק כדורסל

מבחינתי תוציא את דוראנט, קיירי, סימונס והארדן מהנ.ב.א. ולא יקרה שום דבר למוצר.
תשנה את כל המערכת כדי שהם יהיו מרוצים (והם לעולם לא יהיו מרוצים) ותקבל מוצר גרוע ממש.

אני רוצה לשנות? מה אני רוצה לשנות בדיוק? כוכבים מפעילים כוח כדי לקבל מה שהם רוצים מאז ומתמיד... מה בדיוק הצעתי לשנות?
מה הכוונה תשנה את כל המערכת כדי שהם יהיו מרוצים ותקלב מוצר גרוע? ללברון לא נתנו מה שהוא רוצה והוא ענה באליפויות וברייטינג מצוין?

אני לא בצד של דוראנט ובטח של של קיירי המאוס, אני רק טוען ששחקן שדורש לא עושה שום דבר לא בסדר ואם הקבוצה לא רוצה להעביר אותו שתהנה עם עובד ממורמר שלא קרוב ליכולת המקסימלית שלו... מעבר לזה אני לא עדיין לא מבין מה הנקודה בהודעות שלך.

Att כתב:
האם אתה מעוניין בליגה שבה שחקן נבחר בדראפט לקבוצה שלא בא לו עליה, עושה שביתה ועובר לקבוצה אחרת?
מה אני אגיד לך, תיהנה

מעדיף ליגה שבה אם שחקן חותם בקבוצה אז הוא משחק בה. לא יושב על הספסל כדי שהקבוצה תפסיד ותתקדם בלוטורי ולא עובר בטרייד תמורת בחירת סיבוב שני כדי שהקבוצה תהמר שוב.
מעבר לזה אני חושב שאם שחקן הוכיח את עצמו מספיק ורואה שהקבוצה סביבו לא עושה כלום כדי לשפר את הסיכויים שלו להצליח אז אין לו מה להשאר שם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 5:02 pm 
Senior

N.T.K כתב:
Att כתב:
RREEDDTT. כתב:

לא רחוק היום שקבוצות יעבירו את השחקנים שרוצים לחתום גם הרבה מאוד מבחנים אישיותיים.

אני חושב שזה כבר קורה ממזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 5:11 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
N.T.K כתב:
Att כתב:
RREEDDTT. כתב:

אני לא יודע באיזו תצורה זה מתבצע, אבל קבוצות בהחלט לוקחות את זה בחשבון כחלק מהבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 5:34 pm 
Hall of Famer

דוראנט, קווין
פרופיל 97
קב'א 41

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 7:22 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

Att כתב:
מה אני אגיד לך, תיהנה

מעדיף ליגה שבה אם שחקן חותם בקבוצה אז הוא משחק בה. לא יושב על הספסל כדי שהקבוצה תפסיד ותתקדם בלוטורי ולא עובר בטרייד תמורת בחירת סיבוב שני כדי שהקבוצה תהמר שוב.
מעבר לזה אני חושב שאם שחקן הוכיח את עצמו מספיק ורואה שהקבוצה סביבו לא עושה כלום כדי לשפר את הסיכויים שלו להצליח אז אין לו מה להשאר שם...

הפליקנס של אנתוני דיוויס הם דוגמה מצוינת לקבוצה שעשתה יותר מדי לשפר את הסיכויים של הקבוצה להצליח
כנ"ל הקאבס של לברון הצעיר
אי אפשר להגיד שהקבוצות האלו לא התאמצו להשתפר:)
מה לעשות שבנ.ב.א. כדאי לך לא לעשות כלום מאשר לעשות טעויות

קצת פחות "מאמץ"
ואולי AD היה זוכה באליפות בפליקנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 7:35 pm 
Sophomore

stavs כתב:
N.T.K כתב:
Att כתב:
RREEDDTT. כתב:

לא באופן ממוסד.
אתה יכול להיכנס למבדקי הדראפט ולראות כמה הוורטיקל ליפ של שחקן שלא נבחר בשנת 1999
את ההערכות הפסיכולוגיות עוד אין (לא שאני מצפה שהן יערכו והתוצאות יהיו פתוחות לקהל , אבל לפחות אני לא יודע על זה שהם נערכות בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 7:41 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
stavs כתב:
N.T.K כתב:
Att כתב:
RREEDDTT. כתב:

לא באופן ממוסד.
אתה יכול להיכנס למבדקי הדראפט ולראות כמה הוורטיקל ליפ של שחקן שלא נבחר בשנת 1999
את ההערכות הפסיכולוגיות עוד אין (לא שאני מצפה שהן יערכו והתוצאות יהיו פתוחות לקהל , אבל לפחות אני לא יודע על זה שהם נערכות בכלל)

זה קורה פר קבוצה
אני מניח שזה נחשב לאישי יותר ולכן לא בטוח שזה יתפרסם,
גם אם יהיו מבחנים סטנדרטיים
ואני לא בטוח כלל שיש דרך מקובלת לבחון את זה

אבל קבוצות ללא ספק מנסות (דרך ראיונות אישיים, שיחות עם הקרובים ועם המאמנים לשעבר, חברים לקבוצה, אולי גם דרך מבחני אישיות)
להבין את המניעים של השחקן
את היציבות הרגשית שלו
את היכולת שלו להסתגל למצבים משתנים (למשל יש לך פתאום הרבה כסף:)
את תבנית החשיבה (לפחות לגבי כדורסל)
את היכולת להסתדר בקבוצה
וכו' וכו'

מעריך שחלק מהקבוצות מייחסות לכך יותר חשיבות וחלק פחות.
ידוע למשל שהספרס מייחסים לכך חשיבות רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 9:53 pm 
Junior

אתם מדברים על מבחני אישיות לפרוספקטים שמועמדים להיבחר גבוה בדראפט בראי פרשת דוראנט הנוכחית, אבל בואו לא נשכח שעד למעברו השנוי במחלוקת לווריורס בקיץ 2016, דוראנט נתן לתאנדר תשע עונות שבהן נחשב לסופרסטאר עניו ונוח מאוד לאימון וניהול.
האמת, שגם את המעבר לווריורס אפשר לפרש כמהלך של שחקן שמעדיף למקסם סיכויים לזכות באליפויות, גם אם זה על חשבון מעמדו ההיסטורי, ושעד לעונה האחרונה שלו שם והתאקלים המתוקשרים מול דריימונד, דוראנט עדיין נחשב לסופרסטאר נוח ונעים.

אגב, גם על נוביצקי וטימאק נמתחה ביקורת לאורך שנות השיא שלהם, שהם אינם מנהיגים באופיים, לפחות לא במובן של מנהיגים ווקאליים בחדר ההלבשה/על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2022 10:16 pm 
Senior

נכון וזה שוב מגחיך קצת את דיוני האופי, כי דוראנט ממש לא נחשב לטראבל מייקר עד לפני רגע.
בגלל שגם עכשיו בכלל לא ברור מה הוא רוצה ולמה הוא דוחף להיפטרות ממארקס אחרי שהוא נתן לו כל מה שהוא רצה מאז שהגיע לקבוצה, אם הייתי צריך להמר, אז דוראנט קצת נגרר פה אחרי קיירי, אבל אי אפשר באמת לדעת ורוב הסיכויים ששום שאלון, מבחן אישיות או ראיון לפני הדראפט היה חוזה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 1:39 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שיש קשר בין מבדקים לפני הדראפט לבין דוראנט.
דוראנט אכן היה סופרסטאר נוח ועכשיו הוא כוכב בעייתי. בני אדם משתנים. לא צריך להגדיר מבחן אישיות מחדש או לשנות את הנ.ב.א. בגלל זה.
אני מאמין שבמערכת המתאימה הוא יתאפס אבל מי יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 1:51 am 
Sophomore

לקחתם את נושא הפרי דראפט קצת רחוק.
מן הסתם זה משהו שחובה להמשיך לבדוק אותו על בסיס קבוע.
אבל מרגיש לי שעדיין לא מיחסים למצב מנטאלי ואופי מספיק חשיבות בימינו בבחירת השחקנים.

כי אין מועדון שפוי שהיה מביא את קיירי ארוווינג אחרי ניתוח פסיכולוגי.
וגם כל מטפל היה אומר לנו שאת בן סימונס לא היה הגיוני להביא.

בתכלס יכול להיות שמישהו ממקבלי ההחלטות שם התערב עם מישהו אחר שהוא מסוגל לחסל את המועדון הזה תוך 3 שנים .
ועכשיו הוא רק מנסה לנצח בהתערבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 2:26 am 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
לקחתם את נושא הפרי דראפט קצת רחוק.
מן הסתם זה משהו שחובה להמשיך לבדוק אותו על בסיס קבוע.
אבל מרגיש לי שעדיין לא מיחסים למצב מנטאלי ואופי מספיק חשיבות בימינו בבחירת השחקנים.

כי אין מועדון שפוי שהיה מביא את קיירי ארוווינג אחרי ניתוח פסיכולוגי.
וגם כל מטפל היה אומר לנו שאת בן סימונס לא היה הגיוני להביא.
ת

אתה מתכוון לנטס או לקאבס ולפילי שבחרו את השניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 8:36 am 
Junior

Att כתב:
הפליקנס של אנתוני דיוויס הם דוגמה מצוינת לקבוצה שעשתה יותר מדי לשפר את הסיכויים של הקבוצה להצליח
כנ"ל הקאבס של לברון הצעיר
אי אפשר להגיד שהקבוצות האלו לא התאמצו להשתפר:)
מה לעשות שבנ.ב.א. כדאי לך לא לעשות כלום מאשר לעשות טעויות

קצת פחות "מאמץ"
ואולי AD היה זוכה באליפות בפליקנס

אני לא מצליח להבין את הנקודה שלך עדיין.
הפליקנס והקבלירס עשו עבודה מחורבנת בלשים שחקנים טובים ליד דיוויס ולברון... זה שהם "ניסו" זה חמוד אבל סיימנו את כיתה ב' שמקבלים תעודה על השתתפות ורצון טוב.
בעיניך לברון ודיוויס וכל שחקן שנבחר על ידי קבוצה חייב להיות בקבוצה 7 שנים גם היא תחרב לו חצי קריירה (מנחש ש7 שנים זה בממוצע חצי קריירה של שחקן בטופ של הליגה) ולפי דעתי כמו שהקבוצה יכולה לשלוח אותו בטרייד כי הוא לא מספיק טוב או להושיב אותו על הספסל כדי שהקבוצה תפסיד בכוונה אז השחקן יכול לדרוש טרייד כי הקבוצה לא מספיק טובה. הקבוצה כמובן לא חייבת לקבל את הדרישה אבל אני לא רואה מה בעייתי בזה שדיוויס בעונה השישית שלו דורש טרייד או שהארדן לא רוצה להשאר בקבוצה שהעבירה את כל מי שיכול לעזור לו לנצח.
כמובן שיש מקרים כמו סימונס (המקרה היחידי נכון לעכשיו) שהם הפרת חוזה בוטה ובזה צריך לטפל ברמת הליגה, אבל זה החריג שמאוד לא מעיד על הכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, רלפי ו 54 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: