סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
Att כתב:
הפליקנס של אנתוני דיוויס הם דוגמה מצוינת לקבוצה שעשתה יותר מדי לשפר את הסיכויים של הקבוצה להצליח
כנ"ל הקאבס של לברון הצעיר
אי אפשר להגיד שהקבוצות האלו לא התאמצו להשתפר:)
מה לעשות שבנ.ב.א. כדאי לך לא לעשות כלום מאשר לעשות טעויות

קצת פחות "מאמץ"
ואולי AD היה זוכה באליפות בפליקנס

אני לא מצליח להבין את הנקודה שלך עדיין.
הפליקנס והקבלירס עשו עבודה מחורבנת בלשים שחקנים טובים ליד דיוויס ולברון... זה שהם "ניסו" זה חמוד אבל סיימנו את כיתה ב' שמקבלים תעודה על השתתפות ורצון טוב.
בעיניך לברון ודיוויס וכל שחקן שנבחר על ידי קבוצה חייב להיות בקבוצה 7 שנים גם היא תחרב לו חצי קריירה (מנחש ש7 שנים זה בממוצע חצי קריירה של שחקן בטופ של הליגה) ולפי דעתי כמו שהקבוצה יכולה לשלוח אותו בטרייד כי הוא לא מספיק טוב או להושיב אותו על הספסל כדי שהקבוצה תפסיד בכוונה אז השחקן יכול לדרוש טרייד כי הקבוצה לא מספיק טובה. הקבוצה כמובן לא חייבת לקבל את הדרישה אבל אני לא רואה מה בעייתי בזה שדיוויס בעונה השישית שלו דורש טרייד או שהארדן לא רוצה להשאר בקבוצה שהעבירה את כל מי שיכול לעזור לו לנצח.
כמובן שיש מקרים כמו סימונס (המקרה היחידי נכון לעכשיו) שהם הפרת חוזה בוטה ובזה צריך לטפל ברמת הליגה, אבל זה החריג שמאוד לא מעיד על הכלל.

אני חושב שגם המקרה הנוכחי של דוראנט הוא חריג והליגה צריכה לטפל בו.
לא הגיוני שקבוצה מחתימה שחקן ל-5 שנים, סוחרת בעתיד שלה בשביל להביא את החברים שלו ואז הוא פתאום מחליט שלא בא לו לשחק עבורה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 10:30 am 
Junior

sir charles כתב:
אני חושב שגם המקרה הנוכחי של דוראנט הוא חריג והליגה צריכה לטפל בו.
לא הגיוני שקבוצה מחתימה שחקן ל-5 שנים, סוחרת בעתיד שלה בשביל להביא את החברים שלו ואז הוא פתאום מחליט שלא בא לו לשחק עבורה יותר.

השאלה האם הגיוני שאותה קבוצה תעביר את אותו שחקן בטרייד אחרי שנה כי הוא לא מספיק טוב או כי הם רוצים לבנות מחדש או ווטאבר...?
הנקודה שלי היא לא שדוראנט בסדר אלא שזה מה שהקבוצות בליגה עושות המון זמן ולתפיסתי זה ממש בסדר שהשחקנים עושים לה אותו דבר בחזרה... אם הקבוצה מתייחסת לשחקן ולחוזה איתו כמו נכס שאמור לשרת אותה אז אני ממש בסדר עם זה שהשחקן מתייחס לקבוצה כמו סביבת עבודה שצריכה למקסם את הסיכויים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 1:18 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני לא ממש מבין את הטיעון הזה שקי. יש מסגרת חוקית שקוראים לה ה-CBA. היא לא הונחתה משמיים, אלא היא נקבעה במו"מ בין נציגי השחקנים והבעלים והיא נקבעת מחדש כל כמה שנים. הליגה חתומה עליו, ארגון השחקנים חתום עליו.

למשל, 52 אחוז מההכנסות של הליגה הולכות לשחקנים. זה לא משנה איזה חוזים נחתמו, יש מנגנון שמבטיח את זה. למשל, אחד מהדברים הממש נהדרים בNBA זה שאסור לקבוצה "לפטר" שחקן מלבד במקרים מאד נדירים שהם תמיד עניין לבוררות וכמעט תמיד הפסיקות שם הם לטובת השחקן.אפשר לעשות לו WAIVE אבל הוא עדיין, למעשה מועסק - מה שלא יהיה, הוא תמיד יקבל את הכסף שלו. מנגד, השחקנים חתומים על זה שלמעט במקרי NTC ומקרים מיוחדים אחרים, אפשר תמיד לשלוח אותם בטרייד.

אז יש דברים שלליגה מותר לעשות, יש דברים שלשחקנים מותר לעשות. יש דברים שלשחקנים אסור לעשות, יש דברים שלליגה אסור לעשות. הכל מעוגן במסמך שנחתם בידיעה ואחרי מו"מים מפרכים. ועכשיו אתה אומר...לא. למרות שהשחקנים חתומים על X, צריך לתת להם לעשות מה שהם רוצים. זו עמדה מופרכת. אתה רוצה שלשחקנים יהיה שליטה על טריידים ? בבקשה, שהנציגים שלהם יעלו את זה במו"מ הבא, אבל כמעט בטוח שיש דברים שהם יצטרכו לוותר עליהם בשביל זה. אולי ירידה באחוז הכסף הכללי, אולי יעברו לחוזי CUT כמו בNFL.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 2:13 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
אני לא ממש מבין את הטיעון הזה שקי. יש מסגרת חוקית שקוראים לה ה-CBA. היא לא הונחתה משמיים, אלא היא נקבעה במו"מ בין נציגי השחקנים והבעלים והיא נקבעת מחדש כל כמה שנים. הליגה חתומה עליו, ארגון השחקנים חתום עליו.
.
.
.
אז יש דברים שלליגה מותר לעשות, יש דברים שלשחקנים מותר לעשות. יש דברים שלשחקנים אסור לעשות, יש דברים שלליגה אסור לעשות. הכל מעוגן במסמך שנחתם בידיעה ואחרי מו"מים מפרכים. ועכשיו אתה אומר...לא. למרות שהשחקנים חתומים על X, צריך לתת להם לעשות מה שהם רוצים. זו עמדה מופרכת. אתה רוצה שלשחקנים יהיה שליטה על טריידים ? בבקשה, שהנציגים שלהם יעלו את זה במו"מ הבא, אבל כמעט בטוח שיש דברים שהם יצטרכו לוותר עליהם בשביל זה. אולי ירידה באחוז הכסף הכללי, אולי יעברו לחוזי CUT כמו בNFL.

מתי אמרתי שלשחקנים מותר לעשות מה שהם רוצים? אני אמרתי שמקרה סימונס שבו הוא מפר חוזה בצורה בוטה זה מקרה שצריך לטפל בו.
הטענה שלי היא פשוטה, נקרא לה "מוסרית" - שחקנים שדורשים טרייד אינם מפרים חוזה, שחקנים שעולים במשקל לרוב לא מפרים חוזה (יודע לזאיון יש סעיף משקל), שחקנים שמזייפים בהגנה לא מפרים חוזה...
כמו שלקבוצה מותר בצורה חוקית להעביר שחקנים לאן שבה להם או אפילו להשבית אותם בלי שום סיבה ספורטיבית נראית לעין אז בעייני אין שום בעיה עם שחקן שדורש טרייד ומשחק פחות טוב עד שיעבירו אותו.
ברור שיש גבול, מקרה סימונס הוא מקרה קיצוני שברור שהוא מעבר לגבול ומקרה קובי הוא מקרה גבולי שלא ברור איפה הוא מצד הגבול (שביתה איטלקית די בוטה)... מקרה הארדן ומקרה דיוויס הוא בוודאות מוחלטת חוקי והוא לא הפרת חוזה. אם הקבוצה לא רוצה להעביר בטרייד היא מוזמנת להשאיר אותו אצלה רק שרוב הסיכויים (אם השחקן "רציני" ברצון שלו לעבור) שהם יקבלו גרסא משונמכת של השחקן. הכל חוקי.
אני לא רוצה לשנות כלום, אני רק מציין שמה שהשחקנים האלו עושים, כל עוד זה במסגרת החוזה זה בסדר גמור לתפיסתי... זה עסק "קר" וכמו שהקבוצות יכולות להעביר שחקן שחתם אצלהם לפני עונה או להשבית אותו לחצי עונה כי בא להם להפסיד אז אני לא רואה מה כל כך "לא ספורטיבי" בשחקן שלא מרוצה במסגרת מסוימת ומשתמש במעמד שלו בשביל לשנות סיטואציה (כאמור בצורה חוקית לפי החוזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 4:24 pm 
Hall of Famer

הנ.ב.א. זו הצגה שאנשים משלמים כרטיס על מנת לצפות בה או שהזכויות על הצפייה בה נמכרות.
ההצגה הזו מאפשר לשחקנים לקבל את השכר הגבוה מאוד שהם מקבלים.

ככל שיותר שחקנים יתנהגו כמו הארדן, סימונס ודוראנט ויערכו שביתות איטלקיות
כך רמת העניין בהצגה וההיקשרות הרגשית לקבוצות ולשחקנים יירדו.

הם מחבלים לא רק בקבוצות אלא גם בשחקנים אחרים ובמערכת שהם חלק ממנה (עובדים רעילים, כאמור)
ה-CBA החדש צריך להתייחס לזה ולפתור את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 10:23 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהתשובה היא כמו תמיד בכסף ובמעמד. אם הארדן לא היה מתנהל כפי שהוא התנהל בשנתיים האחרונות, סביר להניח שהוא לא היה לוותר על 15 מיליון דולרים בחוזה הנוכחי שלו.
קווין דוראנט כבר לא יהיה סחורה נחשקת לכל קונטנדרית מצויה. אני בספק אם הווריירס הולכים עליו, גם אם דריימונד גרין יישבע שהוא אח שלו לנצח.
על קיירי בכלל אין מה להרחיב וגם לא על סימונס.
מה שקורה עכשיו הוא לא חדש. היינו בכוכבים שדורשים פיטורים בסגל המקצועי, היינו בשחקנים שמכריחים את הקבוצות שלהם להעביר אותם תוך שימוש בצעדים בוטים (וינס קרטר כמובן) ועוד ועוד.
אם ג'יימס הארדן יחליט שהוא חוזר לעבוד קשה ולשמור על הגוף שלו, אז קבוצות יעמדו בתור כדי להחתים אותו. אם הוא ימשיך להיות השחקן שהוא היה בשנתיים האחרונות, החוזה הבא שלו יהיה אחר לגמרי וכו' וכו'.
אני לא חושב שהבעיה היא כל כך קשה כמו שמתארים אותה. אני לא חושב שיש הרבה שחקנים שמוכנים ללכת רחוק כמו סימונס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2022 11:02 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני לא חושב שהבעיה היא כל כך קשה כמו שמתארים אותה. אני לא חושב שיש הרבה שחקנים שמוכנים ללכת רחוק כמו סימונס.

אני מסכים ולא מסכים.
הבעיה ברמת השחקנים היא יחסית זניחה. מדובר כאמור בשני כוכבים מזדקנים ושני שחקנים נוספים. זה בערך אחוז אחד מהליגה.
אבל זה גם מועד לפורענות, אם ההתנהגות הזו לא תזכה לעונש מתאים.
אחרים ילמדו ויחקו את ההתנהלות הזאת.

כמו כן, הבעיה מנופחת כי כל טרייד כזה הוא סאגה מתמשכת שמתנהלת ברובה בתקשורת.
עונת המלפפונים של הנ.ב.א. כוללת בעיקר שיח על דוראנט.
שנה שעברה דיברו כל השנה על סאגת סימונס.
זה לא מוסיף לנ.ב.א. הרבה כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 6:57 am 
Junior

Att כתב:
הנ.ב.א. זו הצגה שאנשים משלמים כרטיס על מנת לצפות בה או שהזכויות על הצפייה בה נמכרות.

משונה שאת המשפט הזה רושם דווקא אדם שתומך בטנקינג ובקבוצות שמפסידות בכוונה...
אבל גם אם נתעלם רגע מזה שרוכשי הכרטיסים\צופים מטרידים אותך - מה יותר טוב לליגה מבחינת מוצר צריכה לטעמך. דיוויס בפליקנס ולברון בלייקרס לא מגיעים לפלייאוף או דיוויס דורש טרייד ומצטרף ללברון לאליפות בלייקרס?

Att כתב:
ככל שיותר שחקנים יתנהגו כמו הארדן, סימונס ודוראנט ויערכו שביתות איטלקיות
כך רמת העניין בהצגה וההיקשרות הרגשית לקבוצות ולשחקנים יירדו.

הם מחבלים לא רק בקבוצות אלא גם בשחקנים אחרים ובמערכת שהם חלק ממנה (עובדים רעילים, כאמור)
ה-CBA החדש צריך להתייחס לזה ולפתור את הנושא.

קאווי התנהג ככה ולקח אליפות בטורונטו והיה לאחת הסחורות הכי חמות בשוק.
דיוויס התנהג ככה וזכה באליפות עם הלייקרס.
באטלר היה ככה ועכשיו הוא מוביל את מיאמי עמוק לתוך הפלייאוף.

בסוף כמו שעמוס רשם זה עניין של מעמד - אם אתה מוכיח שאתה שווה את הבלאגן אז זה לא ישנה ממש את המעמד שלך.
אין שום סיכוי שהCBA יכול לפתור את "הבעיה" הזו כי אתה לא יכול להכניס לחוזה הקיבוצי מדדים סוביקטיבים כמו "השקעה".
ושוב אציין - מפליא אותי שמכולם דווקא אתה דואג לתדמית של הליגה ולרוכשי הכרטיסים... אתה לגמרי תמכת בתהליך שיכול לשפר קבוצה בודדת על חשבון הספורטיביות והאטרקטיביות של הליגה כולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 4:36 pm 
Hall of Famer

אני חושב שיש הבדל משמעותי בין שחקן שלא מנסה לנצח ולקבוצה שלא מנסה לנצח (כלומר מנסה לנצח בגדול אבל בטווח הקצר להפסיד). הם פשוט משחקים שני משחקים שונים, המשחק על הפרקט ומשחק ההנהלות.

והאוהדים מגיבים בהתאם.
מתעבים את סימונס ומריעים לפרסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 5:00 pm 
Hall of Famer

לא מדוייק. בתקופת הינקי האוהדים בהחלט הביעו דיעה, לא בפורומים ששם אולי הייתה תמיכה בהינקי, אלא ברגליים. לא הגיע קהל למשחקים של פילי, לא בבית ולא במשחקי החוץ.
אז נכון שאחרי 3 עונות שבהן אף אחד לא באמת רצה לראות את פילי, אמביד הפך לכוכב ופילי הפכה להיות מעניינת, אבל 3 עונות הקבוצה הזאת פגעה בליגה במקום הכי כואב, ההכנסות. עכשיו תחשוב שזאת לא פילי בלבד, אלא נניח 5 קבוצות שעושות את אותו דבר. אתה חושב שמשחק ההנהלות הזה שאתה כל כך נהנה ממנו, לא פוגע בתדמית של הליגה ובעיקר בהכנסות של הליגה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 5:27 pm 
Junior

Att כתב:
אני חושב שיש הבדל משמעותי בין שחקן שלא מנסה לנצח ולקבוצה שלא מנסה לנצח (כלומר מנסה לנצח בגדול אבל בטווח הקצר להפסיד). הם פשוט משחקים שני משחקים שונים, המשחק על הפרקט ומשחק ההנהלות.

והאוהדים מגיבים בהתאם.
מתעבים את סימונס ומריעים לפרסטי.

כמובן - מה שעמוס אמר.
גם השחקן שרוצה טרייד מנסה לנצח בגדול אבל בטווח הקצר להפסיד. דוראנט רוצה טרייד כי הקבוצה לא מספיק טובה לטעמו והוא רוצה בטווח הרחוק לנצח ולהגיע עמוק לפלייאוף.
מתעבים את סימונס כי הוא חצה גבול והפר חוזה... לא ראיתי שמתעבים את קאווי או את דיוויס או באטלר.
תן לי לנחש שאם הארדן חוזר ל90 אחוז מהיכולות שלו ביוסטון כולם בפילי ירימו אותו על הכתפיים ולאף אחד בליגה לא יהיה איכפת שהוא נראה רע ביוסטון ובנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 6:52 pm 
Hall of Famer

אני לא מרגיש טוב כרגע ולא מעוניין להיכנס לדיון הנהלות בשלב הזה. זה פשוט לא הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 8:32 pm 
Sophomore

Att כתב:
N.T.K כתב:
לקחתם את נושא הפרי דראפט קצת רחוק.
מן הסתם זה משהו שחובה להמשיך לבדוק אותו על בסיס קבוע.
אבל מרגיש לי שעדיין לא מיחסים למצב מנטאלי ואופי מספיק חשיבות בימינו בבחירת השחקנים.

כי אין מועדון שפוי שהיה מביא את קיירי ארוווינג אחרי ניתוח פסיכולוגי.
וגם כל מטפל היה אומר לנו שאת בן סימונס לא היה הגיוני להביא.
ת

אתה מתכוון לנטס או לקאבס ולפילי שבחרו את השניים?

הכוונה לנטס כי כשהם נבחרו הם לא היו מטורפים עדיין .
אצל קיירי יכול להיות שזה נכון החל מבוסטון והלאה (לא זוכר מתי הוא התחיל עם ההזיות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 9:01 pm 
Hall of Famer

לא סגור מתי קיירי "התחיל" לאבד את זה רשמית אבל גם דרישת הטרייד מהקאבס אחרי שלקח אליפות הייתה תמוהה למדי. אתה מתחרה ברמות הכי גבוהות.. לאיפה בדיוק אתה הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 10:19 pm 
Hall of Famer

כמובן הולך להוביל קבוצות
מאז עזיבתו עומד על 22 משחקי פלייאוף ב-5 שנים (אחרי 52 משחקי פלייאוף בשלוש שנים בקאבס)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2022 10:27 pm 
Hall of Famer

קיירי לא הצליח להוביל את הקאבס אפילו כשלברון ירד לספסל, שלא לדבר על התקופה בה הוביל את הקאבס לפני שלברון הגיע.
הוא כישרון עצום אבל כדי לדרוש לעזוב קונטנדרית שבה אתה מספר 2 ומתחרה בסדרות גמר מול הווריורס הסופר חזקים, אתה צריך להיות מובל על ידי אגו.

באופן כללי, המשחק של להשיג שחקנים בחוזה שלישי והלאה הוא משחק בעייתי.
הם בהחלט מסוגלים לקחת אותך רחוק, לפעמים עד כדי אליפות,
אבל יש סבירות גבוהה להישאר בלי הישג משמעותי ובמצב רע יותר משהיית לפני כן.

ועוד משהו - רצוי שהם יבחרו בך ולא להיפך.
יש סיכוי לפחות נזק ואפסייד מתמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2022 7:35 pm 
Hall of Famer

https://sports.walla.co.il/item/3525812

לא הבנתי
אם ממפיס לא רוצה לתת את JJJ או את ביין, איזה בסיס לעסקה יש פה בדיוק?
כל החוזים הבינוניים של ממפיס קצרים, כך שהשחקנים הללו בכלל לא יכולים להועיל לברוקלין

סתם על הדרך עיינתי בעמוד הזה - וברשימת המשכורות הקבוצתית לעונה הקרובה
https://www.basketball-reference.com/contracts/
פילי למטה כי החוזה של הארדן עדיין לא מוזן שם באתר
שאר הקבוצות למטה צפויות באמת להיות מהקבוצות החלשות בליגה בעונה הקרובה (סן-אנטוניו, אינדיאנה, אורלנדו, שארלוט, דטריוט, יוסטון, סקרמנטו), כאשר היוצאת דופן באופן יחסי היא ממפיס שבמקום ה-22 במשכורות.
טורונטו 20, פיניקס 19 (ללא החוזה של אייטון או תחליף אליו), יוטה 18.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2022 10:23 pm 
Senior

דוראנט עושה אחורה פנה ומסכים להמשיך בנטס. ניהול פנטסטי של המשבר מצד ג'ו סאי.

Called it.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2022 10:52 pm 
Hall of Famer

ואתה באמת מאמין שהמשבר נפתר? אתה מוכן לשים כסף על סיכויי אליפות של הנטס?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2022 11:06 pm 
Senior

ראינו כבר קבוצות עם בלאגנים פנימיים שלוקחות אליפות למרות ולפעמים קצת בגלל. מה שכן, שתי הדוגמאות היותר מובהקות לזה כללו את פיל ג'קסון.

אני לא יודע אם נטס לוקחת אליפות, הליגה מפוצצת בכשרון ובקבוצות חזקות, אבל אני מוכן לשים כסף שיעשו גמר מזרח, אם בא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2022 11:13 pm 
Hall of Famer

וואללה? אני רואה את הקבוצה מתפוצצת במהלך השנה. אני מאמין שדוראנט יועבר בטרייד במהלך השנה ואני אהיה בשוק טוטאלי אם הוא יעביר שתי עונות שלמות בברוקלין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 1:11 am 
Hall of Famer

זה יכול ללכת לשני הכיוונים.
אם הנטס ינצחו לא מעט (ואין סיבה מקצועית שזה לא יקרה), הם יכולים להוכיח שלקיירי "מגיע" חוזה ופתאום דברים מסתדרים. לפחות עד הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 1:25 am 
Sophomore

חייבים שם ביגמן. כרגע יש שם את ניק קלקסטון (שהוא די שחיף) וזהו פחות או יותר.
אולי איכשהו ישחקו הרבה עם דוראנט וסימונס ב 4-5, אבל לא בטוח איך זה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 9:40 am 
Sophomore

אני לא חושב שהבעיה הבוערת שלהם היא עמדת הסנטר. קלקסטון הוא סביר ובן סימונס יכול ואולי רצוי לשחק הרבה דקות כסנטר בהגנה. מה גם שתמיד אפשר למצוא מציאות במהלך העונה.

השאלה המרכזית היא איזה בן סימונס יחזור. אם הוא יהיה בכושר של העונה לפני שנתיים, ויישאר בריא, אני בהחלט רואה אותם קונטנדרים. סימונס משלים כמו כפפה ליד את דוראנט ואירווינג. העניין שאני פסימי לגבי הבריאות של סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 9:53 am 
Hall of Famer

בהחלט, סימונס ודוראנט בשיאם הם צמד יותר מסביר לעמדות 4-5 בליגה (לא משנה איך , מי , כמה ולמה).
אבל זה לא פותר את שאלות המוטיבציה שלהם ושל קיירי. והתיאום שלהם באופן כללי.

אישית, אני לא מאמין בקבוצה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], גמליאל ו 136 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: