סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 1:43 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Amos Gueta כתב:
דוראנט עושה אחורה פנה ומסכים להמשיך בנטס. ניהול פנטסטי של המשבר מצד ג'ו סאי.

Called it.

מסכים, זה גם ניהול פנטסטי בהינתן האלטרנטיבות:

- לפתוח מחנה אימונים ואת העונה עם דוראנט בשביתה סימונסית.
- להסתפק בהצעה לא מספיק טובה עבור דוראנט, דווח למשל שאטלנטה הציעה את ג'ון קולינס, האנטר ובחירת סיבוב ראשון, ושניו אורלינס לא היתה מעוניינת לתת חבילה של אינגרם + בחירות.
- הנוכחות של סימונס בפיי רול הנוכחי שמונעת קבלת שחקנים בסטטוס חוזי דומה, למשל דונובן מיטשל שפנוי כרגע ויכול להיות אבן בנייה מחדש מוצלחת עבור הנטס. פתיחת עונה של סימונס בריא וכשיר סופסוף, תאפשר לנטס (ולשאר הליגה) להבין מה יש להם ביד, והאם כדאי לבנות סביבו במידה ובכל זאת מפרקים את השלד הנוכחי, או שאולי ניתן יהיה להשיג תמורתו תשואה מלאה במקום הצעות נמוכות גם כן.
- להיענות לגחמותיו של דוראנט ולפטר את מרקס ונאש, או אפילו רק את נאש.

כרגע המצב מאוד נפיץ, אבל כמו שאומרים, winning cures everything. הצלחה של הנטס לא תימדד אך ורק בזכייה באליפות, מספיק שהם יחזרו לצמרת המזרח ויגיעו רחוק בפלייאוף, בשביל שדוראנט וקיירי ימשיכו להיות חלק מעתיד הפרנצ'ייז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 1:54 pm 
Senior

בכלל לא בטוח שזה יספיק במקרה של קיירי. אני לא חושב שהוא קיבל החלטה אחת בקריירה שהעידה על כך שהצלחה יחסית בפלייאוף מספיקה בכדי להשאיר אותו בפרנצ'ייז, ואני אישית לא הייתי שם את הכסף שלי על זה שהוא יישאר שם אחרי הדחה בגמר המזרח.

האמת היא שאני לא חושב שאלו אפילו ממש חדשות, ההודעה הזו של הנטס. לא חושב שזה מעיד אפילו קצת מה הולך להיות עם דוראנט מאוחר יותר השנה, כל מה שאנחנו יודעים זה שטרייד בזמן הקרוב הוא לא סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 3:06 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
האמת היא שאני לא חושב שאלו אפילו ממש חדשות, ההודעה הזו של הנטס. לא חושב שזה מעיד אפילו קצת מה הולך להיות עם דוראנט מאוחר יותר השנה, כל מה שאנחנו יודעים זה שטרייד בזמן הקרוב הוא לא סביר.

בסופו של דבר, הנטס שולטים בסיטואציה
וההתפתחויות בפועל מעידות על כך.
לדוראנט יש חוזה ל-4 שנים והוא לא יישב אותן בצד..
וזה אומר שה-leverage שלו כמעט ולא קיים.

האם המצב נפיץ? בהחלט
האם יכול להיות טרייד בשלב מאוחר יותר העונה? כן

אז במובנים רבים, החדשות הן זמניות
אבל אלו חדשות הן לא זמניות...

מבחינת הנטס, נראה שהם רוצים לנצח העונה
ולבחון את הסגל שיש להם שהלכה למעשה לא שיחק ביחד.
כל המהלכים שלהם הקיץ העידו על כך שהם תופסים את עצמם כקונטנדרית ומנסים להשתפר סביב דוראנט
ולמרות הבלגאן עם קיירי (שהחל מזה שלא הסכימו על חוזה ארוך טווח) ובקשת הטרייד של דוראנט, הם המשיכו בשלהם.

האם הנטס עושים בחכמה או לא - קשה לדעת.
כל הניסוי הזה הוא נפיץ מאוד מלכתחילה (עובדים רעילים = נפץ) אבל כן יש בו אפסייד מעניין
שעד כה נותר תיאורטי בלבד.

יכול להיות שניצחונות ייצבו את המצב
ושחוזה ארוך טווח לקיירי במהלך השנה גם יעזור
אבל מי יודע עם החבר'ה האלו. הסבירות שכולם, כולל נאש, ישרדו את העונה קיים אבל לא גבוה:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 10:12 pm 
Freshman

הנווט כתב:
ובחזרה לכותרת- זה רק אני או שמתחיל להיראות שהסיפור הזה הוא יותר דרמטיזציה של כתבים והדלפות מאשר מציאות מבוססת?
כאילו בעידן שבו הדרמה מחוץ למגרש מביאה יותר קליקים מהכדורסל ואכן הפרי אייג׳נסי הקודם היה מרתק אין מה להגיד, מתחיל לחשוב שפשוט היו צריכים טלנובלה ל2022.
אם הייתי מהמר בווגאס הייתי הולך חזק על זה שקיירי ודוראנט פותחים את העונה בנטס והטריידים, אם בכלל, יהיו פונקציה של טור הנצחונות.
כמובן שמעדיף לטעות ולקבל עוד הזדמנות לראות את לברון וקיירי יחד.

נסו שניה לשים בצד את ניתוחי התוצאות ובואו נחשוב על הפער האדיר בין מה שקרה ובין מה שדווח.
הדלפה שמוציא כתב פחות בכיר על בקשת טרייד מיד אחרי שקיירי הודיע שנשאר לעוד עונה- מראש חשוד שזה בהקשר משחקי כוח על ההארכה של קיבל החבר ארווינג.
אין סוף מלל, כתבות ודיווחים אך מראש לא היו מועמודות רציניות וגם אלו שהוזכרו לא עשו כלום שיעיד שהן בכיוון (פיניקס החתימו את אייטון, מיאמי לא הנידו עפעף וכו׳).
עוד דיווח על אולטימטום לכאורה ששוב לא שינה שום תנודה בשוק, ושוק טוטאלי, הודעה על הסכמה להשאיר הכל כמו שהיה.
בין לבין דוראנט לא אמר כלום על טרייד, קיירי לא אמר כלום, הנטס המשיכו לעבות את הסגל כקונטדדורית.

אין לי מושג, כמו לאף אחר מה באמת נאמר בשיחות וגם לא נדע אלא אם תודלף איזו הקלטה.
אבל ההדלפות היו כ״כ מגמתיות ושקופות, ובמקביל קרה כל כך הרבה כלום שהמסקנה המתבקשת היא שזה משחק כוחות בתוך המועדון על ההארכה לקיירי (ודברים נוספים מן הסתם) וזהו בערך. אגב פחות מעניין אותי אבל אם אני צריך לנחש ההדלפות מגיעות בעיקר מכיוון הנטס (ולא הסוכן) ובשום שלב דוראנט לא איים בטרייד אחרת לא ישחק ולא באולטימטומים, מניח שמתוך ניסיון של המועדון להחזיר לעצמו את הפאסון של הנהלה ששולטת בשחקנים. מצד דוראנט מניח שהוא בהחלט ניסה לשחק על הפחד של האירגון להתחיל עונה כשהמנהיגים ממורמרים ולוטשים עיניים לשדות אחרים, וזהו בערך.

אנחנו חיים בעידן של דיסאינפורמציה ככה שמן הסתם לא מפתיע כמות התוכן שנוצרה בחודשיים האחרונים עקב ההדלפות האלו אבל זה לחלוטין היה נראה חשוד ביותר מהרגע הראשון. כולם ממהרים לנתח כמה שזו מכה לדוראנט אבל מי שבאמת עוקב אחרי האיש יכול להניח שהוא מסתכל על רוב המלל הזה בחיוך מזלזל וזה אפילו לא מספיק יזיז לו כדי לאשר או להכחיש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 24, 2022 11:06 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אם אתה שוב רוצה לדחוף את זה לכוון של "דוראנט לא באמת ביקש טרייד", תשכח מזה, הוא ביקש טרייד. כבר עשינו את השיחה הזו. ו-כ-מ-ו-ב-ן שהוא לא אמר על זה כלום בפומבי, קנסות זה לא כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 5:36 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שכל הבלגאן התקשורתי הזה היה על פארש. לדעתי דוראנט אכן רצה וביקש טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 9:06 am 
Senior

האמת שזה מאוד קל עם דוראנט, בגלל הנטייה הילדותית שלו לצייץ בכל פעם שמדווח עליו משהו לא נכון.
כשהיה דיווח שיש הערכות שאם דוראנט לא יועבר בטרייד הוא ישקול פרישה מכדורסל, באותו יום דוראנט כבר צחק על זה בטוויטר.
את הדיווחים על הבקשות לטרייד הוא מאוד מאוד לא הכחיש, בוא נאמר, אם כבר - אפילו רב עם אוהדים בהגנה על קבלת ההחלטות שלו בשנים האחרונות ועל זה שהיא לא צריכה לפגוע בלגאסי שלו.
גם את נושא האולטימטום הוא ממש לא הכחיש - זה לא מוכיח שזה באמת קרה, אבל זה מסוג הדברים שאני כן חושב שהוא היה מכחיש בטוויטר אם היו המצאה של כתבים/הקבוצה, אז מבחינתי זה מחזק את האפשרות שדבר כזה אכן קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 10:52 am 
Freshman

Amos Gueta כתב:
אם אתה שוב רוצה לדחוף את זה לכוון של "דוראנט לא באמת ביקש טרייד", תשכח מזה, הוא ביקש טרייד. כבר עשינו את השיחה הזו. ו-כ-מ-ו-ב-ן שהוא לא אמר על זה כלום בפומבי, קנסות זה לא כיף.

חלילה אני גם לא חושב שאנחנו אומרים משהו שונה בתכלית, גם אני לא חושב שאין עשן בלי אש.
אני מניח שהוא בהחלט שם טרייד על הפרק ההבדל הוא שאני בטוח שהוא ידע טוב מאוד מראש שהסיכויים לעסקה ששני הצדדים ירצו בה נמוכים.
אני בטוח גם שבניגוד לפירסומים לעשות עוד עונה עם קיירי היתה אופציה טובה מבחינתו וכל הסאגה היתה לחץ על דיוני ההארכה שלו בהמשך העונה וכיוון להמשך.
לא צריך לעשות ממנו איזה הזוי, הוא יודע טוב מאוד שיש לו חוזה ל4 שנים והוא אוהב לשחק כדורסל, הוא בטח לא חיפש לסיים בסקרמנטו...
הרי אין לו סעיף נו-טרייד נכון? מה גורם לך לחשוב שהוא יציב אולטימטומים וילך ראש בראש עם הנהלה שיכולה לשלוח אותו לכל חור בליגה?

הנקודה שלי לא היתה שלא היה כלום ושום דבר אלא שבהתחשב בנסיבות היה ברור שההדלפות והשמועות לא עולות בקנה אחד עם האפשרויות הריאליות ולכן נשמעות כהגזמות פרועות בשביל קליקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 11:26 am 
Senior

הוא הלך ראש בראש והציב אולטימטומים. זה לא עבד כי היה לו פחות LEVERAGE מאנשים אחרים שעשו את המהלך הזה בעבר (4 שנים על החוזה) והוא מצמץ ראשון. זה לא אומר שהוא לא עשה את זה.

איזה הדלפות לטעמך היו מוגזמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 11:47 am 
Freshman

בראש ובראשונה דיווח זה נאש ומרקס או אני…

זה מודלף ואז מיד אחרי המועדון יוצא בהודעת תמיכה… כאילו מה הוא והצוות שלו כאלו אהבלים?
יצאו מהפגישה עם חזה נפוח מחלקים צ׳יפים בטוחים שעשו שחמט, ואז כמה שעות אחרי רואים את הודעת התמיכה ותופסים את הראש ומבכים את הלברג׳ שהפסידו.
אני פשוט לא חושב שדברים עובדים ככה מאחורי הקלעים אבל אני באמת לא מנסה להתווכח על זה כי אני מדבר נטו מתוך ההגיון שלי, לא מידיעה של מה דובר בחדרי חדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 12:08 pm 
Hall of Famer

יהיה מעניין לראות את היחסים בין נאש לדוראנט אחריי שביקש לפטר את המאמן.נאש היה מעדיף שהיה מועבר בטרייד כי להיות מאמן של כוכב שמזלזל בך זה מתכון בטוח לסיכסוכים וחדר הלבשה לא בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 2:04 pm 
Senior

מה לעזאזל הטעם בלהוציא הודעת תמיכה אם הדרישה הזו לא התקיימה באמת? אם זו סתם שמועה עדיף בכלל לא להתייחס בפומבי או מקסימום להדליף הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 3:14 pm 
מנהל פורום

ברוקלין חייבים להחליף את נאש ולא בגלל דוראנט
הוא פשוט לא מאמן טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 4:20 pm 
Senior

אם פיל ג'קסון היה צעיר ב-10 שנים אפילו לדעתי הוא המאמן הקלאסי שם. בדיוק האיש שהיה שוטף לאירווינג את המוח במקום לתת לאחרים לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2022 4:44 pm 
Freshman

Amos Gueta כתב:
מה לעזאזל הטעם בלהוציא הודעת תמיכה אם הדרישה הזו לא התקיימה באמת? אם זו סתם שמועה עדיף בכלל לא להתייחס בפומבי או מקסימום להדליף הפוך.

ספציפית בסיטואציה שנוצרה וכבר ברור שיש בלאגן במועדון אם כן הייתה בסוף עיסקה משתלמת אז יצאת טוב כי עמדת מאחורי הצוות שנשאר, ואם לא כמו שכתבתי,אז המועדון שחטף הרבה ביקורת על זה שנתנו לשני שחקנים שנתפסים כתמהונים משהו כוח מוגזם, מחזיר פאסון ויד עליונה מול אותם שחקנים (לפחות בינתיים).
זה באמת א ב של פוליטיקה, אתה מדליף משהו כדי להקדים ולבסס נרטיב או קונטרה שמציגה אותך בצורה הרצוייה.

אגב לברג׳ שהזכרת מקודם זה משהו שהוא יכל להשיג אם הוא היה רוצה לקחת את זה רחוק כמו סימונס (לא להגיע למחנה וכו) או הארדן (להגיע שמן ולשחק חצי כוח).
פשוט במקרה של דוראנט היה ברור לכולם שזה לא על הפרק, מה שהופך את ההדלפות ליותר חשודות מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי, סאבוניס ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה