סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 2:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אלוהים, איזה מיקרו-ניתוח מיותר ומופרך. שחקן בן 21 אחרי 3 עונות בליגה שבכל עונה עולה במספר הנקודות למשחק עד 10 בעונה האחרונה, ריבאונדר טוב לעמדה ושומר, עם נסיון פלייאוף, בחוזה לא יקר במיוחד לשנה ואופציה. מה שלילי איזה שלילי. חלאס להנפיץ.
.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 2:24 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מה הופך את הורטון-טאקר ל"נכס שלילי"? הוא בן 21 על חוזה רוקי של סיבוב שני. נגיד שהוא שחקן בינוני, למה נכס שלילי?

נורטון, מה המקור למה שכתבת?

ראיתי טוויטר, אבל כנראה שזה היה מאוחר מדי בלילה בשבילי לשים לב שזה לא של שאמס או ווג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 3:05 pm 
Freshman

לקרוא לטאקר נכס שלילי בכללי זו הגזמה אבל בהקשר של הלייקרס שמחפשת גמישות קיץ הבא אז ההגדרה רלוונטית כי הוא לא יפרוץ השנה ולכן בטוח יקח את האופציה שלו וסביר שלא ישפר את ערך הטרייד שלו.
מעניין השמועה שהתייחסת אליה נורטון רק שלא נשמע הגיוני ליוטה שבהנחה שבונה מאפס מחפשת בעיקר בחירות, אולי עם קבוצה רביעית.
לא יודע מי יכולה ליהיות חמה על סימונס בשלב הזה, אולי בכלל קבוצה תוספת של עוד קבוצה כמו הלייקרס שיוסיפו בחירות ויקחו שאריות כדי להפטר מווסטברוק…

אגב בהקשר הלייקרס ובהנחה שיש עוד טרייד בדרך, נראה קצת מוזר השמועה העיקשת על אינדי כי האינטרס שלהם מאוד מוגבל שם אבל אפשר לנחש שכן יכולה ליהיות עסקת המשך עם יוטה שתלויה במיטצ׳ל.
ברגע שיוטה מזיזים אותו יש להם רשימת שאריות מכובדת שאפשר לעניין בהן הרבה קבוצות והלייקרס יקחו מה שיוכלו לקבל, הרי כמעט ואין חוזים ארוכים בליגה שמתקזזים עם זה של ראס (רנדל מהיחידים שעולים בראש).
אפילו במקרה של יוטה קרי קבוצה ללא רכז ואפשרות לספוג את ראס לשנה כדי להפסיד אין כמעט חוזים מחייבים יקרים מעבר לעונה הזו אבל כן יש קונלי וקלקסון עם אופציית שחקן, ככה שאפילו הם יעשו זאת בעיקר בשביל הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 3:45 pm 
Hall of Famer

אני לא הבנתי מה יוצא למיאמי מהחלפה (פוטנציאלית) של אדביו במיצ'ל
למיאמי אין כלום בעמדות הגבוהים
מיצ'ל הוא מצוין, אבל יבוא על חשבון דקות וכדורים לבאטלר, הירו, אוליפו וכו'
נראה לי כמו צעד אחורה עבורם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 3:55 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אלוהים, איזה מיקרו-ניתוח מיותר ומופרך. שחקן בן 21 אחרי 3 עונות בליגה שבכל עונה עולה במספר הנקודות למשחק עד 10 בעונה האחרונה, ריבאונדר טוב לעמדה ושומר, עם נסיון פלייאוף, בחוזה לא יקר במיוחד לשנה ואופציה. מה שלילי איזה שלילי. חלאס להנפיץ.
.

כרגיל אתה משתמש בהפתעה עמוקה מכמה מטופשת העמדה של האדם האחר שאיתו אתה מדיין כמעין נימוק
וחושב שהוכחת משהו :roll:

אני לא מכיר את השחקן. יכול להיות שהוא יתפתח לשחקן מדהים בעתיד.
כרגע, הסטט' שלו על הפנים.

הוא אולי עלה במספר הנקודות הכולל כי הוא משחק יותר
אבל ירד במספר הנקודות לדקה
והכי חשוב, ירד באחוזים שלו מעונה לעונה.

הוא התחיל עם 30.8% לשלוש
בעונה השנייה הוא קלע 28.2%
ובעונתו השלישית 26.9%.

כנ"ל גם ביעילות הכללית.
במקום להשתפר הוא הלך אחורה.

ללייקרס זה היה מטען כבד ומיותר.
ליוטה לא באמת משנה איזה חוזה יש לו כי הם ממילא הולכים לבנייה מחדש
אבל אני חושב שהיו יכולים להשיג נכסים נוספים עבור ההחלפה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 4:55 pm 
Hall of Famer

אז אני כן מכיר את טה'ט היטב ולמען האמת מאד מחבב אותו. כי למרות קליעה באמת חשודה, הוא מאד קראפטי בחירות ושלום הגנה לא רע בכלל. בעיניי שחקן בהחלט מעניין , אטרקטיבי ובסך הכל חיובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 5:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
אז אני כן מכיר את טה'ט היטב ולמען האמת מאד מחבב אותו. כי למרות קליעה באמת חשודה, הוא מאד קראפטי בחירות ושלום הגנה לא רע בכלל. בעיניי שחקן בהחלט מעניין , אטרקטיבי ובסך הכל חיובי

אני חושב שבאמצע התבלבל לך עם הת'רד הפוליטי בעוף טופיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 5:24 pm 
Hall of Famer

קראפטי בחירות ושלום זה מדד חדש באנליטיקה. מודדים לפי זה ערך של בחירות על הריינג' בין 34 ל41 ממכללות מדינה של חגורת התנ"ך, לעומת יוסג' של סווינגים שיצאו כסופמורס לדראפט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 5:25 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

תודה על המידע
קראפטי זה אומר שהוא מסוגל ליצור לעצמו מצבים?
ספציפית מבחינת הלייקרס, הם לא יכולים להרשות לעצמם שחקנים שאינם קלעים טובים סביב לברון ו-AD (ובטח ווסטברוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 5:27 pm 
Senior

Tht הוא בעיקר שחקן סתמי מאוד שאלמלא היה מתחיל את הקריירה שלו בלייקרס, אלא באיזו מינסוטה, היה נחשב עכשיו כצעיר חביב עם חוזה גדול מדי שלאף אחד לא אכפת ממנו.
הוא בשום שלב לא הצדיק חצי מההייפ שנוצר סביבו בגלל שהיה בל"א.

אני חושב שיוטה כאן בעיקר נפטרו משחקן שהיה מפריע להם להפסיד העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2022 5:46 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
קראפטי בחירות ושלום זה מדד חדש באנליטיקה. מודדים לפי זה ערך של בחירות על הריינג' בין 34 ל41 ממכללות מדינה של חגורת התנ"ך, לעומת יוסג' של סווינגים שיצאו כסופמורס לדראפט.

קראפטי בחדירות, ושחקן הגנה
אוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 27, 2022 12:47 am 
Junior

להערכתי, הטרייד עבור בוורלי מקרב מאוד את האפשרות לכך שהלייקרס יסכימו להצמיד שתי בחירות סיבוב ראשון לחוזה של ווסטברוק בשביל להביא מאינדיאנה את הילד וטרנר.

שמתי לב שמיד אחרי הארכת החוזה של לברון, צצו דיווחים על כך שהלייקרס מוכנים לשלם בשתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות כדי להשתדרג מווסטברוק לקיירי, ושהם במגעים מול הפייסרס על העסקה הנ"ל, אך כרגע מוכנים לתת רק בחירה אחת.
מאז, נראה שהסיטואציה בברוקלין התיישרה (בדומה לכדור הארץ אליבא דקיירי...), לפיכך הלייקרס קודם כל צירפו את בוורלי כדי לשריין פוינט חליפי, ועכשיו לברון יצפה מפלינקה לקיים את מה שכנראה הובטח לו בחדרי חדרים לפני שחתם על הארכת החוזה. הלייקרס ימשכנו עוד מעתידם (לא כותב את זה בנימה ביקורתית דווקא) בשביל להעמיד חמישייה של בוורלי-הילד-לברון-דייויס-טרנר, שיש בה המון שוטינג סביב לברון והחדגבה (וגם מהם כמובן), והמון רים פרוטקשן פלוס הגנת הפוינט אוף אטאק של בוורלי בשביל לחפות על חסרונותיהם של הילד ולברון.

מצד שני, הפציעות של בוורלי וטרנר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 27, 2022 10:22 pm 
Junior

אחרי סיבוב שיחות עם עוד קבוצות, זה עדיין הניקס שמובילים מבחינת ההצעה הטובה ביותר.
הדליפו ביוטה שרוצים לסיים עם הטרייד לפני תחילת מחנות האימונים.
מיד אחרי הטרייד הזה, קונלי, בוגדנוביץ וקלארקסון יישלחו למרבה במחיר.
מהמר שכבר יש הזמנות בקנה. הייתי מת שאיינג' יעשה auction מצולם אבל זה לא יפה לעשות ככה לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2022 1:47 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
להערכתי, הטרייד עבור בוורלי מקרב מאוד את האפשרות לכך שהלייקרס יסכימו להצמיד שתי בחירות סיבוב ראשון לחוזה של ווסטברוק בשביל להביא מאינדיאנה את הילד וטרנר.

שמתי לב שמיד אחרי הארכת החוזה של לברון, צצו דיווחים על כך שהלייקרס מוכנים לשלם בשתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות כדי להשתדרג מווסטברוק לקיירי, ושהם במגעים מול הפייסרס על העסקה הנ"ל, אך כרגע מוכנים לתת רק בחירה אחת.
מאז, נראה שהסיטואציה בברוקלין התיישרה (בדומה לכדור הארץ אליבא דקיירי...), לפיכך הלייקרס קודם כל צירפו את בוורלי כדי לשריין פוינט חליפי, ועכשיו לברון יצפה מפלינקה לקיים את מה שכנראה הובטח לו בחדרי חדרים לפני שחתם על הארכת החוזה. הלייקרס ימשכנו עוד מעתידם (לא כותב את זה בנימה ביקורתית דווקא) בשביל להעמיד חמישייה של בוורלי-הילד-לברון-דייויס-טרנר, שיש בה המון שוטינג סביב לברון והחדגבה (וגם מהם כמובן), והמון רים פרוטקשן פלוס הגנת הפוינט אוף אטאק של בוורלי בשביל לחפות על חסרונותיהם של הילד ולברון.

מצד שני, הפציעות של בוורלי וטרנר...

הטרייד הזה הוא לא נו-בריינר מצד הלייקרס בכל מקרה?
הילד הוא בערך השחקן האידיאלי כהתאמה לצד לברון, כקלעי אדיר (4 עונות ברצף קולע יותר משלוש שלשות למשחק, כל עונה בקריירה מעל 36%, ממוצע קריירה 40%) שלא צריך הרבה את הכדור ביד
אני רק אזכיר שכמדומני הוא "היה על השולחן" כאופציה חלופית לווסטברוק, ואז הם היו פשוט הופכים לקבוצה הרבה יותר טובה, ואף נשארים עם עוד איזה שחקן (לא זוכר בדיוק אם KCP או קוזמה)

כרגע, חוץ הבעיות סביב "הכוכבים", ללייקרס פשוט אין ספסל, ובפרט גבוהים
כאילו תומאס בראיינט הוא הגבוה השני בטיבו לכאורה אחרי דיוויס?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2022 11:44 am 
Junior

אני חושב שכן, פשוט רציתי להאיר בסיפא את הדאון סייד שכרוך בהתבססות על חמישייה שכוללת את בוורלי, החדגבה וטרנר...
יש גם את דמיאן ג'ונס שנתן תפוקה לא רעה בסקרמנטו. לדעתי הבעיה היא יותר במצבת שחקני הכנף. טרייד עבור הילד יהפוך את לוני ווקר לשחקן שישי, שזה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 28, 2022 4:59 pm 
Sophomore

אני תמה מה יביא את אינדיאנה לעשות כזה טרייד,
מחשבה שהבחירות ביום שאחרי לברון יהיו בחירות גבוהות?
הלייקרס זו קבוצה שמצליחה באופן קבוע כמעט להחתים שחקנים מהשוק החופשי,
ככה שזה נראה לי הימור בעייתי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 29, 2022 2:02 am 
Junior

המשך שמועות על טרייד משולש שיביא את ראסל ווסטברוק ושתי בחירות לא מוגנות מהלייקרס ליוטה, ודונבן מיטצ'ל יגיע לניקס.
איינג' הולך על טנק הארקור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 29, 2022 3:14 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
המשך שמועות על טרייד משולש שיביא את ראסל ווסטברוק ושתי בחירות לא מוגנות מהלייקרס ליוטה, ודונבן מיטצ'ל יגיע לניקס.

ומה יגיע ללייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 29, 2022 3:45 am 
Hall of Famer

להיפטר מהחוזה של ווסטברוק זה כבר לא מעט + בוגדנוביץ'/קלארקסון/קונלי..

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוגוסט 29, 2022 3:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 29, 2022 3:45 am 
Hall of Famer

הייתי מציע לווסטברוק ללמוד סינית אבל לא יודע אם משחקים שם כעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 30, 2022 7:30 pm 
Hall of Famer

ברט מאריך חוזה עם הניקס, 120 מיליון דולר ל-4 שנים
הסיכוי לטרייד שכולל את ברט ואת מיטצ'ל יורד
אבל עדיין קיים (להערכתי הסיכוי היה נמוך גם כך, נדמה לי שיוטה רוצים בחירות נטו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 30, 2022 11:38 pm 
Junior

נורטון כתב:
picknroll כתב:

ומה יגיע ללייקרס?

ג'וליוס רנדל, במיוחד עכשיו שבארט האריך חוזה והניקס לא ירצו לשלם לשניהם, לברונסון וגם למיטשל במידה ועדיין מסוגלים להביא אותו, את הסכומים שהם מרוויחים.
הג'אז יוכלו להוסיף גם אחד מבין מאליק ביזלי/קלארקסון ללייקרס.
הטרייד המשולש עשוי להיראות כך:

מיטשל ורודי גיי לניקס תמורת רנדל, טופין, גריימז, 5-6 בחירות סיבוב ראשון/החלפות למיניהן.
רנדל וביזלי ללייקרס תמורת ווסטברוק ושתי בחירות סיבוב ראשון.
ווסטברוק, 7-8 בחירות סיבוב ראשון עתידיות, גריימז וטופין ליוטה תמורת מיטשל, ביזלי וגיי.

הניקס יעלו עם טריו סקוררים - ברונסון, מיטשל ובארט - לצד גיי הסולידי ב4 ומיץ'-רוב בסנטר.
הלייקרס יעלו חמישייה מסקרנת של בוורלי-ביזלי-לברון-רנדל-חדגבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 30, 2022 11:52 pm 
Hall of Famer

חמישייה מחורבנת ללייקרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 31, 2022 10:04 am 
Senior

ESPN עושים משאל שנתי של אנשים מהליגה (מאמנים, מנהלים וסקאוטים):
https://www.espn.com/nba/story/_/id/344 ... ad-2022-23

הרוב לא כזה מעניין או מחדש, מה שכן קצת מפתיע זה קונצנזוס כמעט מוחלט שאת העונה הזו דונובן מיטצ'ל יסיים כשחקן הניקס (14 מתוך 15 משתתפים), לשם ההשוואה 13 מתוך 15 אמרו שאת השנה דוראנט יסיים בנטס, כלומר אין פה איזו הטייה גורפת ומוגזמת של לחשוב שטריידים עומדים להתרחש.
צריך לומר שהסקר נערך לפני חידוש החוזה של בארט, אבל לפי הדיווחים מהחודשיים האחרונים, איינג' גם ככה לא היה כזה מעוניין בבארט, אלא יותר בבחירות ובקווינטין גריימס.

עוד דבר מעניין בעיני הוא האמון של המשתתפים בקליפרס כאלופי המערב (8 מתוך 15) וכאלופי הליגה כולה (5). מצד שני, בעונה שעברה הנטס והלייקרס קיבלו ביחד 12 קולות כאלופי הקונפרנס ו8 קולות לאליפות, אז כנראה שזה לא מעיד יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 31, 2022 11:32 am 
Hall of Famer

מפתיע חוסר האמון היחסי בגולדן סטייט - רק 2 הימרו עלייה כאלופה (5 על הקליפרס, 4 על בוסטון ומילווקי כ"א)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 488 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נחום תקום ו 68 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: